אני מזמין אותך עכשיו לקרב 1 על 1 אתה יודע שאני מתכוון אלייך אני חייב פעם אחת להראות לך מה אני יודע! וחוץ מזה אין מקום פה בפורם הזה לשנינו! אז בוא נקבע תאריך ונריץ משחק!
אני מזמין אותך עכשיו לקרב 1 על 1 אתה יודע שאני מתכוון אלייך אני חייב פעם אחת להראות לך מה אני יודע! וחוץ מזה אין מקום פה בפורם הזה לשנינו! אז בוא נקבע תאריך ונריץ משחק!
ממ אתה מדבר על אור נכון ?
אני שמעתי אותו בונטרילו ונראה לי שהוא פקה פקה
חח ליעד , חייבים לעשות אליפות פה ...
אבל אני , תמיד נשאר אני , תמיד נשאר אני תמיד נשאר אני
מצטער, הייתי עסוק בלנצח את אלוף הארץ בZH...
עכשיו אני פה, וכן, מי רוצה לקבל בראש?
ליעד, שוב, שנשחק, זה לא יהיה עם שלושה חילים שני משאיות שבע הגנות חמש טרקטורים וארבע מבני כסף.
אני ילך לכיוונך, אפשר לבחור איזורים מפורזים, כלומר מקומות שמהם לא באים או לא תוקפים (ככה יהיה לך יותר קל יא מתקשה!).
ליעד, שוב, שנשחק, זה לא יהיה עם שלושה חילים שני משאיות שבע הגנות חמש טרקטורים וארבע מבני כסף.
אני ילך לכיוונך, אפשר לבחור איזורים מפורזים, כלומר מקומות שמהם לא באים או לא תוקפים (ככה יהיה לך יותר קל יא מתקשה!).
אוי אתה תמים ...
אבל אני , תמיד נשאר אני , תמיד נשאר אני תמיד נשאר אני
אתה רק פקה פקה אתה יודע את זה? תקבע כבר שעה ואנחנו שם!
שלד"ג-כי השמיים הם ממש לא הגבול! ShAlDaG- To Give The Best i Have!
ועל זה נאמר
איבן אל שרמוטה פי אום אל פאחון אל זאדין אל קאסם בום בום טרח נפל תותח איבן אל שרמוטה!