משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 3 (2 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
Laskin, lidorit3
|
 |
|

מנהל קהילת נינטנדו

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #3121 פורסם:
היום, 05:34
|
|
|
סימור גלאס |
ציטוט: |
 |
|
|
רונן תבין משהו אנשים, גיימרים או לא בדרך כלל לא יושבים ואומרים רגע, היוצר של nmh לא מנסה בכלל להיות כמו gta. הם באים עם מה שהם מצפים מהמשחק להיות. |
|
|
|
|
כן, אבל מה שניסיתי לומר הוא שהמשחק הזה גם מציע אפיונים שכלל לא מזכירים את GTA.
והמשחק נכשל לא בגלל שאינו מספק את הסחורה של GTA, אלא מאותה סיבה שנכשלו איכותיים אחרים על הווי. והוא לא נכשל, הוא נחשב מצליח במידה מסוימת. לא פנומנלי, אבל מעבר לציפיות.
למרות דבריך, מי שניסה אותו, חשב שהוא טוב יותר מכפי שחשב. GTA או לא.
|
נכתב על ידי נדב:""
טוב, בסתירה מסוימת, ולמרות מה שכתב למעלה, נדב השתפן מעט, ומתעקש שאצטט גם את זה: "החצי השני של 2008 לWII יהיה מורכב ממריו בייסבול, אולי משחק קז'ואלי (אם כן אז ווי מיוזיק), פיקמין 3, אנימל קרוסינג."
יש לי סרייה! הנה: "אולי נראה טיזר לזלדה, אולי טיזר לקיד איקרוס, אבל לדעתי פיקמין 3 עדין ישאר היחיד מהנחשפים החדשים שיצא ב2008".
למכירה: קונסולת גיימקיוב תקינה ואמינה בזול + כרטיס זיכרון + וויב רייס + רזידנט אוויל 4 + ויוטיפול ג'ו (שני המשחקים הכי טובים בדור האחרון), ומוכר לגיימבוי אדבנס את אף זירו וצ'וצ'ו רוקט (מתאימים גם ל-DS).
|
|
|
|
|
משתמש צעיר

|

|
|
|
|
| #3122 פורסם:
היום, 06:33
|
|
|
אני לא חושב שזה כזה משחק טוב. בסה"כ הוא לא הכי ארוך בעולם , ומתישהו לקראת הדירוג החמישי אתה ממשיך רק בכדי לראות את הסוף (כי הגיוון היחיד במשחק מגיע מגזרת הבוסים - בכל השאר אתה יכול להיות עיוור, להחזיק את Z ולתת מכות עד זוב דם). בנוסף הגרפיקה לא כל כך מלוטשת..
ראיתי איפשהו כתבה ביום ההשקה על כך שהוא חיכה שעות ואף אחד לא בא לקנות את המשחק עם חתימה שלו. נראה לי שחלק מהבעיה היא העובדה שהמשחק יצא עם דם רק בארה"ב - לטעמי הגרסה עם הדם הרבה יותר יפה, יש בזה משהו שמזכיר את קיל ביל, ויכול להיות שזה חלק מההייפ השלילי של המשחק : אנשים ראו טריילר עם דם באינטרנט אבל אז גילו שהגרסה שלהם מצונזרת...
לסיום - טענתו של סודה 51 נכונה איפשהו (מקווה שאני לא מצית פה משהו מחדש) : לא זכור לי שנינטנדו משקיעה כל כך הרבה בפרסום של כותרים צד ג' , למעט בזמן ההשקה של הקונסולות. הם יכלו לעזור בפרסום של המשחק , ואולי אני אגזים , אבל במקום הבאנדל המעפן שיש ביפן של הווי עם זלדה (לעומת ווי ספורטס בשאר העולם) נראה לי שבאנדל של הקונסולה לזמן מוגבל עם NMH (בתוספת קופסה מעוצבת של המשחק וכו') היה גורם למשחק להכפיל את המכירות ואפילו יותר.
|
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #3123 פורסם:
היום, 08:21
|
|
|
ל-Wii אין באנדל של זלדה ביפן. אין באנדל בכלל ביפן.
NMH הוא המשחק הכי נמכר של סודה. הוא לא מפולש מספיק, ולא מבריק מספיק כדי להפוך למשהו חובה למערכת. אם הוא היה יוצא בהשקה הוא בטח היה מוכר יותר.
|
דיוויד ארצ'ולטה לניצחון!
|
|
|
|
|
משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #3124 פורסם:
היום, 09:22
|
|
|
louweed |
 |
|
|
אני
לסיום - טענתו של סודה 51 נכונה איפשהו (מקווה שאני לא מצית פה משהו מחדש) : לא זכור לי שנינטנדו משקיעה כל כך הרבה בפרסום של כותרים צד ג' , למעט בזמן ההשקה של הקונסולות. הם יכלו לעזור בפרסום של המשחק , ואולי אני אגזים , אבל במקום הבאנדל המעפן שיש ביפן של הווי עם זלדה (לעומת ווי ספורטס בשאר העולם) נראה לי שבאנדל של הקונסולה לזמן מוגבל עם NMH (בתוספת קופסה מעוצבת של המשחק וכו') היה גורם למשחק להכפיל את המכירות ואפילו יותר. |
|
|
|
|
למה נינטנדו צריכה לשווק משחקים של אחרים ? נינטנדו כחברת צד א' צריכה לספק פלטפורמה זולה וקלה לפתח אליה, צריכה לא להגביל את החופש היצרתי של המפתחים וזהו, ואת זה היא כבר עושה.
נינטנדו כבר לא בשליטת הזקן ההוא שהקים אותה.
nmh לא היה מוכר טוב ביפן גם אם הוא היה משחק משובח, זו עוד הוכחה שבציבור הרחב הוא נתפס כמשחק דמוי gta, אחינו הגימרים ביפן לא מתים על gta הוא לא להיט פעם אחת אפילו ראיתי בלוג של יפני שכותב באנגלית בה הוא מביע תמיהה מה אנחנו מוצאים בסדרה הרפרטיבית הזאת, אני בתגובה רשמתי לו מה הוא מוצא בדרגון קווסט
בקיצור מחכה למשחקים של קלובר כדי שכולם יראו מה זה משחק טוב באמת על הwii מאדוורלד
לא הולך להיות gta אבל אף אחד לא מצפה ממנו להיות והוא ימכור מצוין לפחות בארצות הברית ואירופה.
הסכנה היחידה שרוב השחקנים ימצאו את השחור לבן מרתיע מדי, אבל לי לא איכפת 
|
יש לי רגליים נורמליות לגמריי ואני לא רואה שום סיבה מחורבנת
שמישהו ינעץ בהם עינים.
jd salinger
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #3125 פורסם:
היום, 09:45
|
|
צריך לציין ש-GTA מכר ביפן על ה-PS2 מעל חצי מיליון עותקים. אני לא חושב שזו הייתה הבעיה של NMH, אני חושב שהבעיה המרכזית הייתה בחוסר מוניטין של היוצר והעובדה שמשחקים חדשים לא ממש עובדים ביפן מלבד על ה-DS.
WiiFit וה-Wii ממשיכים לשלוט באוסטרליה:
אבל ב-NZ לא רואים אותה ממטר:

|
דיוויד ארצ'ולטה לניצחון!
|
|
|
|
|
משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #3126 פורסם:
היום, 09:49
|
|
|
רונן |
 |
|
|
כן, אבל מה שניסיתי לומר הוא שהמשחק הזה גם מציע אפיונים שכלל לא מזכירים את GTA.
והמשחק נכשל לא בגלל שאינו מספק את הסחורה של GTA, אלא מאותה סיבה שנכשלו איכותיים אחרים על הווי. והוא לא נכשל, הוא נחשב מצליח במידה מסוימת. לא פנומנלי, אבל מעבר לציפיות.
למרות דבריך, מי שניסה אותו, חשב שהוא טוב יותר מכפי שחשב. GTA או לא. |
|
|
|
|
בוא נאמר את זה ככה, אם עד סוף השנה הוא מוכר מיליון וקצת עותקים אני צנון ותצטט את זה בחתימה שלך.
משחק שלא מוכר מליון וקצת עותקים הוא לא משחק מצליח.
אגב בוויקפדיה אומרים שסודה 51 מעוניין ליצור את ההמשך לnmh2 במידה שהוא ימכור במידה מספקת, אני לא יודע אם לשמוח או לא, מצד אחד אם המשחק ימכור מעל מליון הבחור יכול לחשוב, שעולם ריקני זה לא כל כך נורא, מצד שני, אם הוא יישם את התלונות על nmh כמו שהוא ידע ליישם את התלונות על קילר 7 אז זה טוב 
|
שמישהו ינעץ בהם עינים.
jd salinger
|
|
|
|
|
משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #3127 פורסם:
היום, 09:55
|
|
|
ADi |
 |
|
|
צריך לציין ש-GTA מכר ביפן על ה-PS2 מעל חצי מיליון עותקים. אני לא חושב שזו הייתה הבעיה של NMH, אני חושב שהבעיה המרכזית הייתה בחוסר מוניטין של היוצר והעובדה שמשחקים חדשים לא ממש עובדים ביפן מלבד על ה-DS.
WiiFit וה-Wii ממשיכים לשלוט באוסטרליה:
אבל ב-NZ לא רואים אותה ממטר:
 |
|
|
|
|
עדי בהשוואה לשאר העולם gta הוא כישלון ביפן, זה בטח נשמע מההודעות שלי כאילו gta הוא בעיני התגלמות השלמות במשחקים, זה ממש לא היא רחוקה מלהיות הסידרה האהובה עלי.
הסודה 51 הזה דווקא נחמד אחרי שקראתי כמה ראיונות איתו כדי לנסות לראות מה הוא מתכנן.
גיליתי בין השאר שהוא היה רוצה לעשות משחק איגרוף לwii אבל בגלל שזה לא פופולרי ביפן הוא מעדיף לכלול את האגרוף בצורה אחרת בכל משחק שלו תודה לאל! שונא משחק איגרוף.
למרות שעל הwii ..... זה יכול לעבוד.
נ.ב עכשיו הוא עובד על משחק ל360 ואחריה הוא ירצה לעשות את no more heroes 2 ארורה תהיה מיקרוסופט על ה360 שלה.
נערך לאחרונה על ידי סימור גלאס, היום בשעה 09:58.
|
שמישהו ינעץ בהם עינים.
jd salinger
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #3128 פורסם:
היום, 10:01
|
|
|
סימור גלאס |
 |
|
|
משחק שלא מוכר מליון וקצת עותקים הוא לא משחק מצליח. |
|
|
|
|
זה לא נכון. משחק מצליח הוא משחק שהרוויח, ו-NMH הרוויח. חברת ההפצה שלו הייתה מרוצה מאוד מהמכירות שלו.
זו תפיסה מוטעית לחשוב שמשחק מצליח רק לפי כמות המכירות.
|
דיוויד ארצ'ולטה לניצחון!
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #3129 פורסם:
היום, 12:07
|
|
|
סימור גלאס |
 |
|
|
למה נינטנדו צריכה לשווק משחקים של אחרים ? |
|
|
|
|
אולי כי זה יכול להשתלם לה? היא מקבלת תמלוגים מכל עותק שנמכר.
עריכה: אגב, מדהים לראות את הניגוד המוחלט בין אוסטרליה לבין ניו-זילנד.
|
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #3130 פורסם:
היום, 12:59
|
|
|
gulmer |
 |
|
|
אולי כי זה יכול להשתלם לה? היא מקבלת תמלוגים מכל עותק שנמכר.
עריכה: אגב, מדהים לראות את הניגוד המוחלט בין אוסטרליה לבין ניו-זילנד. |
|
|
|
|
כן. ממש מוזר שנינטנדו בכלל לא מופיעה בטבלאות שם, זה סוג של אבסורד.
כן, שווה לה להפיץ משחקים, והיא גם עושה את זה. Endless Ocean למשל הוא הפצה שלה, והמון משחקי DS מופצים דרכה בארה"ב (Prof. Layton). ל-Wii אני מניח שהיא עוד לא מצאה יותר מדי משחקים להפיץ ששויים את הטירחה, ולהפיץ משחק כמו NMH יפגע לה במוניטין.
|
דיוויד ארצ'ולטה לניצחון!
|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #3131 פורסם:
היום, 14:00
|
|
|
louweed |
 |
|
|
אני לא חושב שזה כזה משחק טוב. בסה"כ הוא לא הכי ארוך בעולם. בנוסף הגרפיקה לא כל כך מלוטשת.. |
|
|
|
|
נכון, לא טענתי שהמשחק מושלם, ויש מה לשפר במשחק ההמשך.
|
 |
|
|
ראיתי איפשהו כתבה ביום ההשקה על כך שהוא חיכה שעות ואף אחד לא בא לקנות את המשחק עם חתימה שלו. |
|
|
|
|
כן, זה ביפן, שם המשחק נכשל באמת. בטריטוריה האמריקאית הוא הצליח יותר.
|
סימור |
 |
|
|
nmh לא היה מוכר טוב ביפן גם אם הוא היה משחק משובח, זו עוד הוכחה שבציבור הרחב הוא נתפס כמשחק דמוי gta, אחינו הגימרים ביפן לא מתים על gta |
|
|
|
|
מה הקשר? כל משחק שלא מצליח ביפן נוכל לומר שהוא נתפס כ-GTA? ויש הרבה להיטים במערב שפחות מצליחים ביפן, ולא רק לווי. היפנים פשוט פחות נמשכים יותר לז'אנרים מסוימים.
הבעיה של NMH הוא באמון של הקהל ב-SUDA, ובינתיים הווי פחות נתפסת כאטרקטיבית למשחקי אקשן. שלא בצדק, כי המשחק הזה באמת עשה שימוש חכם ביכולות הקונסולה. אבל אני מאמין שזו סטיגמה שתתנער לאט-לאט, אולי אחרי Mad World ו-Fatal Frame.
|
נכתב על ידי נדב:""
טוב, בסתירה מסוימת, ולמרות מה שכתב למעלה, נדב השתפן מעט, ומתעקש שאצטט גם את זה: "החצי השני של 2008 לWII יהיה מורכב ממריו בייסבול, אולי משחק קז'ואלי (אם כן אז ווי מיוזיק), פיקמין 3, אנימל קרוסינג."
יש לי סרייה! הנה: "אולי נראה טיזר לזלדה, אולי טיזר לקיד איקרוס, אבל לדעתי פיקמין 3 עדין ישאר היחיד מהנחשפים החדשים שיצא ב2008".
למכירה: קונסולת גיימקיוב תקינה ואמינה בזול + כרטיס זיכרון + וויב רייס + רזידנט אוויל 4 + ויוטיפול ג'ו (שני המשחקים הכי טובים בדור האחרון), ומוכר לגיימבוי אדבנס את אף זירו וצ'וצ'ו רוקט (מתאימים גם ל-DS).
|
|
|
|
|
|
|
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר
|