אז מה ידוע ל-Gamepro? סיכום שלי - קהילות משחקים - Vgames
MSN ראשי MSN חדשות MSN עסקים
ברשת
Spaces Messenger Hotmail
Vgames - ערוץ המשחקים הישראלי

חיפוש מתקדם
רישום משתמש חדש

משחקי כיף, פאן

לנגן השירים האינטרקטיבי של רדיוס 100FM

לחצו לקניית משחקים למחשב, לפלייסטיישן, ל PSP, לנינטנדו ול XBOX360
מגזין קהילות הורדות Vgames FUN
  ערוצים טורנירים וליגות חנות

נושא: אז מה ידוע ל-Gamepro? סיכום שלי
1  2
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של רונן

מנהל קהילת נינטנדו

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 22.05, 06:05

ברירת מחדל אז מה ידוע ל-Gamepro? סיכום שלי

ציטוט:
Nintendo has been the most successful of the three, but it has also been the most secretive. The 2nd half of 2008 is noticeably barren, although Nintendo of America President Reggie Fils-Aime promised big things earlier this year. Here's what we know (but note there are no release dates or confirmed titles yet other than "2008"):
ציטוט:

Wii
  • Fatal Frame IV
  • Wii Chess
  • Disaster: Day of Crisis (delayed)
  • Mario Super Sluggers
  • Wii Music
  • Kirby
  • Animal Crossing Wii
אני מהמר חזק על Fatal Frame, יש לי ציפיות רבות ממנו, ואני באופן אישי מתרגש. שמעתי על הסדרה דברים מאוד טובים, ויש שיתוף פעולה הדוק ואיכותי בפיתוח המשחק הזה. גם התמונות האחרונות שפורסמו לא אכזבו. הנה, ניתן לעשות משחק בוגר ואפילו ריאליסטי לווי, שגם ייראה מושקע ואיכותי.

על דיזסטר, לעומת זאת, קשה לי מאוד להמר לכאן או לאן. מצד אחד, בפעם האחרונה שראיתי אותו, לא נפלתי מהרגליים, בלשון המעטה, וגם הפרטים עליו מעטים, לכן קשה להתלהב ממנו, אבל מצד שני, מזמן לא שמענו ממנו, ונינטנדו דחתה אותו. בדרך כלל כשנינטנדו דוחה, זה סימן טוב לבאות. נחכה ונראה.

וקירבי? היה ידוע שמפותח משחק קירבי לווי, או שזו מעין הפתעה?

ציטוט:
DS
  • Glory of Hercules
  • Pokémon Platinum
  • Band Brothers DX
  • DS Air
  • Hoshi no Kirby: Ultra Super Deluxe
  • Fire Emblem DS
  • Wander Donkey
יש כאן כמה שמות מסקרנים, כגון DS Air, וגם קירבי חדש נמצא פה. ומעניין מה זה Wander Donkey.... קשור לדונקי קונג?

ציטוט:

WiiWare
  • Dr. Mario Online Rx
  • Everyone's Pokémon Ranch
  • Magnetica Twist
  • Yakuman Wii
כאן השם המסקרן בעיניי הוא Magnetica Twist.

ציטוט:

Of course, isn't Kid Icarus for the Wii all but inevitable now? We shall see

נערך לאחרונה על ידי רונן, 22.05 בשעה 06:43.

נכתב על ידי נדב:""

טוב, בסתירה מסוימת, ולמרות מה שכתב למעלה, נדב השתפן מעט, ומתעקש שאצטט גם את זה: "החצי השני של 2008 לWII יהיה מורכב ממריו בייסבול, אולי משחק קז'ואלי (אם כן אז ווי מיוזיק), פיקמין 3, אנימל קרוסינג."

יש לי סרייה! הנה: "אולי נראה טיזר לזלדה, אולי טיזר לקיד איקרוס, אבל לדעתי פיקמין 3 עדין ישאר היחיד מהנחשפים החדשים שיצא ב2008".

למכירה: קונסולת גיימקיוב תקינה ואמינה בזול + כרטיס זיכרון + וויב רייס + רזידנט אוויל 4 + ויוטיפול ג'ו (שני המשחקים הכי טובים בדור האחרון), ומוכר לגיימבוי אדבנס את אף זירו וצ'וצ'ו רוקט (מתאימים גם ל-DS).

האווטר המגניב של DrKeo

מנהל קהילת Xbox

#2   פורסם: 22.05, 12:37

איזה יופי, בדיוק 1 ל-1 הניחוש שהבאתי בחתימה שלך רונן
רק חסר את פיקמין 3 וסגרתי עניין

האווטר המגניב של shgadlic

נינג'ה בלגי

#3   פורסם: 22.05, 13:17

איך 1 ל1 אתה לא יודע לקרוא? חסרים לך 3 כותרים נוספים שהוכרזו ואל תשכח שיש עוד כמה עדיין לא.

קודי חבר:
WII : 4823-0085-7409-5031
Mario Kart Wii : 4940-5776-0507
Wii Chess : 9768-7793-5425
Endless Ocean : 1408-6061-0680
Mario Strikers Charged : 0645-3608-5834
Dr. Mario : 4194-1537-4584
Super Smash Bros. Brawl : Coming Soon

אם אתם מצרפים אותי שלחו לי הודעה

האווטר המגניב של DrKeo

מנהל קהילת Xbox

#4   פורסם: 22.05, 13:40

shgadlic
ציטוט:
צפה בהודעה
איך 1 ל1 אתה לא יודע לקרוא? חסרים לך 3 כותרים נוספים שהוכרזו ואל תשכח שיש עוד כמה עדיין לא.
פייטל פריים 4 הוכרז אחרי שעשיתי את התחזית ההיא, את CRISIS ציינתי אבל רונן לא מעדכן את החתימה שלו.
אמרתי שיוכרז משחק קז'ואל ושזה בטח יהיה WII PLAY, הדבר היחיד שלא נחשתי זה WII CHESS אבל אני מנחש שזה משחק WII WARE ממילא כי מי יקנה משחק שח על דיסק כשיש שירות הורדות?

נינג'ה בלגי

#5   פורסם: 22.05, 13:47

WII CHESS יצא כבר ממזמן באירופה וזה מגיע על דיסק, וכבר דיברנו על זה. יש לו מנוע מפואר שמודרג 3 בעולם - מנוע לופ אקספרסס - ואין סיכוי שמנוע כזה ששוקל לבדו מעל לגיג'ה אם לא יותר יכול להיות WIIWARE.

קודי חבר:

האווטר המגניב של DrKeo

מנהל קהילת Xbox

#6   פורסם: 22.05, 13:52

shgadlic
ציטוט:
צפה בהודעה
WII CHESS יצא כבר ממזמן באירופה וזה מגיע על דיסק, וכבר דיברנו על זה. יש לו מנוע מפואר שמודרג 3 בעולם - מנוע לופ אקספרסס - ואין סיכוי שמנוע כזה ששוקל לבדו מעל לגיג'ה אם לא יותר יכול להיות WIIWARE.
איזה מנוע יש במשחק שח של XBLA?
כמה חנוני שח ב360 אמרו לי שהוא חתיכת מגה מפלצת AI והוא לא שוקל יותר מדי.

בכלל AI זה רק שורות קוד, זה לא אומר לתפוס יותר מכמה מגבייטים בודדים אם לא פחות.

משתמש צעיר

#7   פורסם: 22.05, 14:53

השח לווי הוא פשוט בדיחה , נראה כמו המדור שח בעיתון , דיאגרמה פשוטה מאוד.
הכי מצחיק שבאחד הסיקורים עליו , מראים שיש את האזהרה הרגילה של נינטנדו (לשים את הרצועה על היד) ובכלל אין שם שום זיהוי תנועה (אפילו לא פוינטר - הכל עם מקשי החיצים)

ובקשר לנושא עצמו - פשוט אכזבה.
עם זה נינטנדו רוצים לעבור את החגים בשלום?

משתמש עצבני

#8   פורסם: 22.05, 14:57

louweed
ציטוט:
צפה בהודעה
השח לווי הוא פשוט בדיחה , נראה כמו המדור שח בעיתון , דיאגרמה פשוטה מאוד.
הכי מצחיק שבאחד הסיקורים עליו , מראים שיש את האזהרה הרגילה של נינטנדו (לשים את הרצועה על היד) ובכלל אין שם שום זיהוי תנועה (אפילו לא פוינטר - הכל עם מקשי החיצים)

איפה ראית סיקור על ווי שח? לא מצאתי.

לנצח אצלי בלב!
אותך אני אוהב!
הפועל תל אביב לעולם ועד!!!

!Omega R.Y.N.O IV - EVER rocks

נינג'ה בלגי

#9   פורסם: 22.05, 15:37

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
איזה מנוע יש במשחק שח של XBLA?
כמה חנוני שח ב360 אמרו לי שהוא חתיכת מגה מפלצת AI והוא לא שוקל יותר מדי.

בכלל AI זה רק שורות קוד, זה לא אומר לתפוס יותר מכמה מגבייטים בודדים אם לא פחות.
ידידי, למה את חושב שהמחשבים הגדולים שנלחמים בגואני השחמט ואוליפ הללו הם מחשב קומפלט שמיועד למשחק שח. AI רציני כדי שידמה כמה שיותר את התפיסה של מחשבה האנושית - בכל הנוגע לשח מט - דורש איבוד חזק או קוד חזק. כך שלופ דורש תוכן רב כדי שיעבדו. הוא יועד למקצונים יחסית ולא לנו לפשוטי העם. בכל מקרה הלוק שלו נקי ולא מלא בפיצקס כי זה לא העניין זה עניין רק של העיבוד של הקוד.

קודי חבר:

האווטר המגניב של xxavivxx

נינג'ה בלגי

#10   פורסם: 22.05, 16:08

וואי..יש פה לפחות 5 משחקים שאני קונה...
מה זה Mario Super Sluggers?

תודה ליובל על החתימה...
ירוק תמיד בלב... ורק קבוצה אחת אוהב...
והיא עושה לי ריגושים.. אני אתן לה את החיים...
את תמיד בליבי, עד המוות מכבי...
בכל יום מודה לאל , שבחיפה אין הפועל...
אוווו....

נינג'ה בלגי

#11   פורסם: 22.05, 16:17

משחק ההמשך למריו בייסבול הקודם לGC.

קודי חבר:

משתמש רציני

#12   פורסם: 22.05, 16:18

gilnd
ציטוט:
צפה בהודעה
איפה ראית סיקור על ווי שח? לא מצאתי.
אני מניח שיש לו צ'*פ. ל-xxavivxx: זה מריו בייסבול.

האווטר המגניב של rpgeek

חביב הקהל

#13   פורסם: 22.05, 16:48

Fatal Frame IV? מה היו שלושת הקודמים?

ריצ'ארד חביב הקהל- פרקים ראשון, שני , שלישי

האווטר המגניב של Mega

נינג'ה בלגי

#14   פורסם: 22.05, 16:59

מגניטקה זה חיקוי של זומה. יש כזה גם לDS.

האווטר המגניב של Notter

משתמש עצבני

#15   פורסם: 22.05, 17:00

נממ...
אני לא מוצא פה שום דבר ש rocks my socks...
אולי משחק קירבי, בהנחה שזה לא יהיה אוסף מיני גיימס או משחק מירוצים מוזר...
חוץ מזה אולי אנימל קרוסינג יהיה נחמד, לא שיחקתי בגירסה של הגיימקיוב, אבל כולם אומרים שזה משחק טוב.
פייטל פריים יהיה מעניין, אבל שוב פעם, לא כותר ענקי.

מה שהצחיק אותי אבל היה:
Hoshi no Kirby: Ultra Super Deluxe

אולטרה סופר דלוקס?
רופל?
זה כנראה הדבר הכי טוב בעולם אם זה אולטרה סופר דלוקס!
לא לא, בעצם הדבר הכי טוב בעולם זה מגה סופר אולטרה דלוקס טורבו EX

דרך אגב, אני לא יודע אם עוד זוכרים אותי, אבל בעבר השתתפתי בפורום נינטנדו בפורום הקודם... tom-boy...

F.P

האווטר המגניב של F.P

שואף לשלמות

#16   פורסם: 22.05, 18:14

Notter
ציטוט:
צפה בהודעה
נממ...
אני לא מוצא פה שום דבר ש rocks my socks...
אולי משחק קירבי, בהנחה שזה לא יהיה אוסף מיני גיימס או משחק מירוצים מוזר...
חוץ מזה אולי אנימל קרוסינג יהיה נחמד, לא שיחקתי בגירסה של הגיימקיוב, אבל כולם אומרים שזה משחק טוב.
פייטל פריים יהיה מעניין, אבל שוב פעם, לא כותר ענקי.

מה שהצחיק אותי אבל היה:
Hoshi no Kirby: Ultra Super Deluxe

אולטרה סופר דלוקס?
רופל?
זה כנראה הדבר הכי טוב בעולם אם זה אולטרה סופר דלוקס!
לא לא, בעצם הדבר הכי טוב בעולם זה מגה סופר אולטרה דלוקס טורבו EX

דרך אגב, אני לא יודע אם עוד זוכרים אותי, אבל בעבר השתתפתי בפורום נינטנדו בפורום הקודם... tom-boy...
המממ, אתה מזכיר לי את סופר דופר סומוס. אחת הסדרות המפגרות ביותר שאני עקבתי אחריהן.

ברצינות צריך לעשות סדרה/משחק שמנסה לדחוף לשם שלו את כל התיאורים נוסח סופר. זה יהיה משחק/תוכנית שהייתי קונה/רואה.

אני חבר באגודת מחוסרי GTA4. תרומות יתקבלו בברכה!

האווטר המגניב של מאגנה הכוסון

מודל לחיקוי

#17   פורסם: 22.05, 19:00

ישבנים אמיצים.

בועז: "..וגם אם לא יקנו את אותו מספר משחקים שמורידים אלא הרבה פות עדיין יהיה מדובר בהרבה מאוד כסף.."

האווטר המגניב של DrKeo

מנהל קהילת Xbox

#18   פורסם: 22.05, 21:16

shgadlic
ציטוט:
צפה בהודעה
ידידי, למה את חושב שהמחשבים הגדולים שנלחמים בגואני השחמט ואוליפ הללו הם מחשב קומפלט שמיועד למשחק שח. AI רציני כדי שידמה כמה שיותר את התפיסה של מחשבה האנושית - בכל הנוגע לשח מט - דורש איבוד חזק או קוד חזק. כך שלופ דורש תוכן רב כדי שיעבדו. הוא יועד למקצונים יחסית ולא לנו לפשוטי העם. בכל מקרה הלוק שלו נקי ולא מלא בפיצקס כי זה לא העניין זה עניין רק של העיבוד של הקוד.
חח, זה אכן נכון אבל מה שAI חזק ומשכיל דורש זה דבר אחד, כוח עיבוד, לא מקום על הדיסק.

האווטר המגניב של רונן

מנהל קהילת נינטנדו

#19   פורסם: 22.05, 22:45

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
איזה יופי, בדיוק 1 ל-1 הניחוש שהבאתי בחתימה שלך רונן
רק חסר את פיקמין 3 וסגרתי עניין
אוח, נדב, נדב, אתה מפתיע אותי כל פעם מחדש. אני מציע שתמיד בתחילת הודעה שלך תכתוב אם ההודעה הבאה שלך היא בהומור, כי אצלך קשה לדעת.

אדם נבון היה יודע מתי הרגע הנכון לקפוץ. האם ציפית שהמשחקים הגדולים, אם קיימים, ייחשפו לפני שנינטנדו תרצה שייחשפו, רגע לפני E3? תמיד נינטנדו נידבה פרטים על פיתוחם של משחקים קטנים, אבל שמרה קרוב לחזה על דבר פיתוחם של המשחקים הגדולים. היה ברור מאליו שיהיו גם הכרזות קטנות כאלה, מר קולומבוס.

אמרתי לעצמי: "עוד נדב עלול להתבלבל ולקפוץ על המציאה", אבל אח"כ החלטתי: "לא, זה כבר יהיה מוגזם", אבל בכל זאת החלטת לנסות לשבור את השיא של עצמך. אז ברכותיי, הצלחת. נדב, אם בסופו של יום יתברר שצדקת 1 ל-1, אז אל תדאג, אני הראשון להחמיא לך. אבל אל תנסה לסחוט מחמאות טרם זמנן

וכן, פיקמין ייחשף, זה ברור לכולנו, לא רק לך. השאלה היא אם הוא ההארדקור היחיד שייחשף.

loweed
ציטוט:
גם אתה מחמיא יתר על המידה למערכת גיימפרו. הרשימה היא לא מלאה ולא משתמע ממנה אחרת. להפך, לא לחינם הבאתי את הפסקה הראשונה, שם מובהר שנינטנדו משאירה דברים בסוד (ואני אגלה לך סוד: נינטנדו לא שומרת משחקים קטנים בסוד).

mega
ציטוט:
מגניטקה זה חיקוי של זומה. יש כזה גם לDS.
תודה רבה. אני אבדוק.

וואלה. מכיר אותו, והוא ממכר. מעניין עד כמה מגנטיקה משנה קצת את הנוסחה, כדי שיהיה לו ערך מוסף.

Notter
ציטוט:
וואו, שנים! ככה עזבתנו?

נערך לאחרונה על ידי רונן, 23.05 בשעה 01:30.

טוב, בסתירה מסוימת, ולמרות מה שכתב למעלה, נדב השתפן מעט, ומתעקש שאצטט גם את זה: "החצי השני של 2008 לWII יהיה מורכב ממריו בייסבול, אולי משחק קז'ואלי (אם כן אז ווי מיוזיק), פיקמין 3, אנימל קרוסינג."

יש לי סרייה! הנה: "אולי נראה טיזר לזלדה, אולי טיזר לקיד איקרוס, אבל לדעתי פיקמין 3 עדין ישאר היחיד מהנחשפים החדשים שיצא ב2008".

למכירה: קונסולת גיימקיוב תקינה ואמינה בזול + כרטיס זיכרון + וויב רייס + רזידנט אוויל 4 + ויוטיפול ג'ו (שני המשחקים הכי טובים בדור האחרון), ומוכר לגיימבוי אדבנס את אף זירו וצ'וצ'ו רוקט (מתאימים גם ל-DS).

משתמש צעיר

#20   פורסם: 22.05, 22:50

רונן , הבאת סרטון של זומה

ודרך אגב השחמט של הווי תופס פחות מ-100 מגה על הדיסק.

האווטר המגניב של DrKeo

מנהל קהילת Xbox

#21   פורסם: 22.05, 23:30

רונן
ציטוט:
צפה בהודעה

וכן, פיקמין ייחשף, זה ברור לכולנו, לא רק לך. השאלה היא אם הוא ההארדקור היחיד שייחשף.
לא, הוא לא יהיה ההארד קור היחיד שיחשף (הזוי הדור הזה שאנחנו קוראים לפיקמין הארד קור ), אבל הוא יהיה ההארד קור היחיד שיחשף ויצא השנה לדעתי.

אולי נראה טיזר לזלדה, אולי טיזר לקיד איקרוס, אבל לדעתי פיקמין 3 עדין ישאר היחיד מהנחשפים החדשים שיצא ב2008.

האווטר המגניב של DMaster

מצליחן

#22   פורסם: 23.05, 01:20

רונן
ציטוט:
צפה בהודעה
וואלה. מכיר אותו, והוא ממכר. מעניין עד כמה מגנטיקה משנה קצת את הנוסחה, כדי שיהיה לו ערך מוסף.
ממה שראיתי יש אפשרות לשחק עד 4 שחקנים, לשחק עם הווימוט..
אבל השליטה הרבה יותר קשה מבמחשב.. וזומה יותר פשוט כזה..

Gigabyte 965P-DQ6 | Intel C2D E6600 | nVidia 7950GX2
250GBX2 WD SATA2 16mb | TT Soprano | Kingston 667 2GB DC
MX1000 + Qck | Enermax Liberty 500W | Lousy Samsung 960BF

האווטר המגניב של רונן

מנהל קהילת נינטנדו

#23   פורסם: 23.05, 01:39

louweed
ציטוט:
צפה בהודעה
רונן , הבאת סרטון של זומה
אני יודע, אתה אמרת לי שמגנטיקה הוא מן חיקוי של זומה, אז הבאתי את החיקוי, כי זה מה יש בינתיים.

מה יותר טוב? מגנטיקה או זומה? מה ההבדלים ביניהם, אם בכלל ידוע?

DrKeo
ציטוט:
לא, הוא לא יהיה ההארד קור היחיד שיחשף (הזוי הדור הזה שאנחנו קוראים לפיקמין הארד קור ), אבל הוא יהיה ההארד קור היחיד שיחשף ויצא השנה לדעתי.
משחק לא צריך להיות סטייל GTA4 כדי להיקרא הארדקור. הוא הארדקור כפי שמריו גלקסי הארדקור.

טוב, הכל יכול להיות. לי אין הערכה, אלא תקוות, ולתקוות, כידוע, אין גבולות. אני תמיד אמרתי שמה שחשוב לי זה לראות חשיפה טובה ב-E3. זה באמת משנה אם כולם יצאו השנה, או חלק בתחילת שנה הבאה? ואני מאמין שעד סוף השנה נקבל יותר ממשחק הארדקור טוב אחד.

ציטוט:
אולי נראה טיזר לזלדה, אולי טיזר לקיד איקרוס, אבל לדעתי פיקמין 3 עדין ישאר היחיד מהנחשפים החדשים שיצא ב2008.
כן, גם לסקין חושב כך, אבל לדעתי אתם יכולים לשכוח מטיזר לזלדה.

ויש סיכוי טוב שיהיה יותר מטיזר לקיד איקארוס. וואלה, זו עוד שורה לצטט. השגתי סרייה.

נערך לאחרונה על ידי רונן, 23.05 בשעה 01:49.

האווטר המגניב של רונן

מנהל קהילת נינטנדו

#24   פורסם: 23.05, 01:58

לא יודע, אני מביט גאה על המשפט הראשון בסרייה שלי, ואח"כ מטייל עם העיניים למשפטים השני והשלישי, ומוצא כאן בעיה. בשני המשפטים האלה שאמורים להבהיר את המשפט הראשון, אתה מדבר על פיקמין, אבל במשפט הראשון אתה קובע שהסיכוי הכי גדול אפילו לא כולל את פיקמין. נוכל, אתה מנסה לכסות את התחת מכל הכיוונים, וזה לא מוצא חן בעיניי

נערך לאחרונה על ידי רונן, 23.05 בשעה 04:35.

נינג'ה בלגי

#25   פורסם: 23.05, 08:30

נדב כרגיל אתה קורא מה שאתה רוצה לקרוא. רשמתי כוח עיבוד חזק או קוד חזק. זאת אומרת שרות קוד גדולה בכדי לכסות על חוסר עיבוד.
ברור של ווי אין כוח עיבוד כמו למחשבים יעודיים לשחמט אבל כך גם לא ל360 או לPS# או למחשב PC עוצמתי. כן כולם חלשים מדי כן מה שאתה שומע חלשים מדי בשביל ללהיות מחשב יעודי לשחמט - לפחות כיום ואני לא מדבר על כחול עמוק מלפני עשור או יותר.
בנוסף תראה את הטבלט של הendgame ללופ שרק לבד תופס איה 8 גיגה. ועוד גומא זה פריץ למחשב ששוקל 4 ג'יגה ואין לו בדיוק איזה גרפיקה סופר מדהימה. 2 וקצת ממנו זה רק המנוע.
ולורייד מאיפה לך לדעת שהwii chess תופס פחות מ100 מגה? אתה היוצר של המשחק?

נערך לאחרונה על ידי shgadlic, 23.05 בשעה 08:37.

קודי חבר:

משתמש צעיר

#26   פורסם: 23.05, 11:11

קודם כל הרשו לי לתקן - מדובר ב327 מגה.. אמנם פי 3 אבל עדיין די קטן ולא כמה ג'יגות.

בנוגע ל"איך" - קיימת תוכנה שנקראת wiiscrubber שנועדה "לעזור לך לשמור על מקום ההרדיסק כשאתה מגבה משחקים מקוריים שלך על המחשב" - בעזרתה ניתן לראות כמה כל משחק תופס באמת על הדיסק.

עריכה : אתם יכולים לראות רשימה של גדלי המשחקים בלינק הבא:
http://wiki.gbatemp.net/wiki/index.p...ame_Sizes_List
יש שם כמה ערכים מפתיעים - לדוגמא אקסייט טראק פחות מג'יגה

נערך לאחרונה על ידי louweed, 23.05 בשעה 11:16.

נינג'ה בלגי

#27   פורסם: 23.05, 11:28

סקראבר? זה המדד שלך? באמת, הסקראבר למרות שהוא גם מנקה גארב' מדיסק הוא גם מכווץ את התוכן כך שזה לא מדד אמיתי - ויכול להגיע גם ל30 אחוז. למרות שאכן זה אומר שכנראה התוכן בו מועט בהרבה. טוב כנראה שגרסת האקספרסס ללופ לא כל כך מסיבית אבל עדיין לא יכולה להכנס כתוכן להורדה.

קודי חבר:

משתמש צעיר

#28   פורסם: 23.05, 11:36

הסקראבר לא מכווץ את התוכן , אבל זה לא נושא הדיון.
בכל אופן , כמו ש-drkeo אמר , תכנת שח היא אלגוריתם , אין צורך לשמור שום דבר חוץ מזה על הדיסק. מפעם לפעם מוצאים אופטימיזציות + העובדה שמחשבי העל של פעם נמצאים היום בתוך ממירים של הכבלים , גורמים לכך שאפילו תוכנת השח של הווי יכולה להגיע למקום שלישי בעולם.

יכול להיות שבעיית הביצועים גרמה לכך שהגרפיקה של המשחק נראית כמו שהיא נראית , אני הייתי מחכה אפילו חצי דקה למהלך כדי לשחק במשהו שנראה כמו battlechess עם theme של מריו , מאשר לשחק בחרא הזה שנראה כמו שח לסלולרי (גם ככה אני לא כזה שחקן דגול , ומספיק לי לשחק על רמה 5-6 כדי להפסיד כמעט בכל משחק)

נינג'ה בלגי

#29   פורסם: 23.05, 11:56

אז תבדוק שוב את התוכנות המובילות ותראה כמה הן תופסות כדגומת פריץ 11 שתופסת 3 ג'יגה והיא תכונהת מנוע כמעט ללא GUI יפה. עניין המחיר של wii chess זה כבר דיון אחר מכוון שמחיר לגרסת הPAL שלו יקרה מדי וכנראה שכך תהיה בגרסה האמריקאית.
ואם תשים לב אמרתי שwii chess לא יועד אל קהל כמונו - למרות שאני חובב שח אני לא מספיק טוב שביל לנצח את התוכנה ברמות מסויימות - אלא לקהל שחקני השח שהם מעדיפים ממשק נקי ללא אקטרה פולויגונים,שריידרים וחייל מראינס שמנסר צבא של לוקסט.

קודי חבר:

משתמש צעיר

#30   פורסם: 23.05, 12:22

עדיין , אתה חייב להסכים שעניין השח לווי הוא די תמוה.. אולי הוציאו אותו כדי להשלים עוד כותר למבוגרים , כדי להראות שיש הרבה כותרים שמכסים את מגוון הגילאים במשפחה ("על הווי תוכל לשחק שח עם סבא שלך" ותמונה של סבא מניף את השלט באוויר)

1  2
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא

עזרה             אודות האתר             צור קשר             דרושים             פרסם באתר            RSS Vgames