משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|
משתמש צעיר

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #1 פורסם:
23.06, 15:59
|
|
קיבלתי את RE4 לווי
האמת שכמעט ולא שיחקתי בגרסה הקודמת(שיחקתי קצת בחלק הראשון לפס2), ובזאת גם לא הספקתי הרבה, אבל אין ספק שהשליטה טובה יותר.
מן הסתם אפשר לכוון הרבה יותר מהר, אבל אם אני לא טועה נראה לי שה non zombies גם זריזים יותר קצת ועושים יותר "הסחות" למיניהן(מזיזים את הראש מצד לצד וכו') - אבל לא שיחקתי הרבה בגרסאות הקודמות אז אני לא בטוח לגמרי.
אין הבדל בגרפיקה בכלל - אל תצפו להבדל(אולי עם חיבור קומפוננט שאין לי אותו).
יש כמה יתרונות לגרסת הווי - פעם ראשונה שאני מוצא את הסכין שימושי - השימוש בו נעשה פשוט מאוד(נענוע קליל של הווימוט עם כל נשק שהוא והסכין כבר מתכוונן למקום הנכון - לכוון את הסכין למקום הנכון הרגיש טיפשי ומגושם בגרסה הקודמת לדעתי). גם לטעון את הנשק אפשר רק עם נענוע קליל של הווימוט.
גם הצלילים שיוצאים מהווימוט תורמים קצת - אבל בהחלט לא מה שעושה את המשחק.
היתרון העיקרי הוא זה שאתה יותר מרגיש קצת כמו ליאון, וקצת פחות כאילו אתה מפעיל בובה שקוראים לה ליאון(שגם זה לגיטימי). כשכמות אדירה של נונ-זומביז סובבת אותך קרוב קרוב מכל הכיוונים(מצב שלא כדאי להגיע אליו) אתה מרגיש את הצורך לירות לכל הכיוונים בטירוף מוחלט בלי שיש זמן לכוון באמת - תחושה נורא אמיתית.
אני לא רגיל לשחק במשחקים כאלה בדר"כ - אני נלחץ בקלות, אבל במשחק הזה הייתי פשוט חייב לשחק. אולי זה קורה רק לי, אבל כשאני מתחיל להילחץ אז היד שלי רועדת טיפ-טיפונת וזה משפיע על היכולת לכוון כמו שצריך - דבר שמגדיל במידה רבה את הריאליסטיות. אתה מרגיש ממש את התסכול של ליאון מכיוון שאתה מתמודד עם בדיוק אותה הבעיה של ליאון לכוון למקום הנכון, ולא עם ניסיון לדייק עם האנלוג סטיק.
בכל-מקרה, אני נהנה, אבל מכיוון שלא שיחקתי מספיק בגרסאות הקודמות, קשה לי להגיד אם שווה לשחק שוב.
עוד בפורום:
נערך לאחרונה על ידי רונן יצחק, 07.11 בשעה 02:06.
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #2 פורסם:
23.06, 16:36
|
|
אחלה ביקורת pitpat 
מאוד אהבתי את מה שכתבת לגבי זה שאתה מרגיש כמו ליאון ולא כמו מפעיל בובה של ליאון. שיחקתי משחק בשם Call of Cthulhu (בPC) ויש שם מערכת כזאת שככל שפוגעים בך יותר אתה יודע משתגע וקשה לך לכוון והם כמובן עשו את זה בדרך של לטשטש ולעוות את המסך. אני מאוד שמח שעם הWii המשחק הופך להיות יותר ריאליסטי בצורה אמיתית ולא "מלאכותית" כמו בCoC. אני חייב להשיג את המשחק הזה
עריכה: אה, כן שכחתי להוסיף את החלק הציני:
מה? הרגשה ריאליסטית עם הWii? אין מצב, אתה בטח עובד עלינו או שאתה נינטנדופיל.
|

|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #3 פורסם:
23.06, 18:44
|
|
|
אהבתי את הציניות שלך חחח
אחלה ביקורת עשית לי חשק למשחק!!!!
|
גם השעה הארוכה ביותר היא רק 60 דקות...
היי , גם אני ישראלי ! אם גם אתם , העתיקו זאת לחתימתכם בכדי שנדע כמה ישראלים נותרו בערוץ קונסולות !
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #4 פורסם:
23.06, 18:56
|
|
אחלה רשמים. 
היד הרועדת שלך גרמה לי לחשוב מה הם יכולים לעשות עם Umbrella Chronicles, האם הפחד יגרום להחזיק את האקדח ממש כמו במציאות, ברעד ופחד? מעניין.
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #5 פורסם:
23.06, 19:40
|
|
|
היה כיף לקרוא מה שכתבת, באמת
אני כבר מת להשיג לעצמי את המשחק הזה (:
תתחדש אגב
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #6 פורסם:
23.06, 21:10
|
|
|
כשתסיים אתה מוכר לי אותו!!!!!!!!!אני מת על המשחק הזה וחייב להשיג אותו!!!
|
איזה פוקי....
0130-1761-5985-סמאש
0866-9669-7894-0660-ווייייייי
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #7 פורסם:
23.06, 22:20
|
|
|
ADi |
ציטוט: |
 |
|
|
אחלה רשמים.  |
|
|
|
|
|
ADi |
 |
|
|
היד הרועדת שלך גרמה לי לחשוב מה הם יכולים לעשות עם Umbrella Chronicles, האם הפחד יגרום להחזיק את האקדח ממש כמו במציאות, ברעד ופחד? מעניין. |
|
|
|
|
בלהתחשב בעובדה שזה פשוט RE:OUTBREAK 3 (ואותם שחקו עם LIGHT GUN שזה עדיף על שלט WII) אז התשובה היא לא אחד ענקי שצף לו ליד הציון 6.5...
|
|
|
|
|
|
משתמש צעיר

|

|
|
|
|
| #8 פורסם:
23.06, 22:50
|
|
|
ADi |
 |
|
|
אחלה רשמים. 
היד הרועדת שלך גרמה לי לחשוב מה הם יכולים לעשות עם Umbrella Chronicles, האם הפחד יגרום להחזיק את האקדח ממש כמו במציאות, ברעד ופחד? מעניין. |
|
|
|
|
חשוב לי מאוד לציין שזה לא קריטי עד כדי רמות שמשפיעות מאוד מאוד על קושי המשחק - אבל בהחלט ברמות שמקשות מאוד על Head Shots למיניהם. במקום לפגוע בראש אתה פוגע בכתף או משהו דומה.
זה לא בדיוק בדיוק יד רועדת אלא פתאום אתה לא שולט לגמרי על התנועות של היד בגלל שהיא קצת מזיעה והלחץ מקשה לדייק.
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #9 פורסם:
23.06, 23:50
|
|
|
pitpat |
 |
|
|
חשוב לי מאוד לציין שזה לא קריטי עד כדי רמות שמשפיעות מאוד מאוד על קושי המשחק - אבל בהחלט ברמות שמקשות מאוד על Head Shots למיניהם. במקום לפגוע בראש אתה פוגע בכתף או משהו דומה.
זה לא בדיוק בדיוק יד רועדת אלא פתאום אתה לא שולט לגמרי על התנועות של היד בגלל שהיא קצת מזיעה והלחץ מקשה לדייק. |
|
|
|
|
ביורוגיימר הם תיארו את זה בצורה שונה קצת, אבל זה לא נורא. שמח שנהינת. גורם לי לרצות לקנות את המשחק לPS2.
|

All your base are belong to us, bitch!

|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #10 פורסם:
24.06, 00:49
|
|
|
Chaotic |
 |
|
|
ביורוגיימר הם תיארו את זה בצורה שונה קצת, אבל זה לא נורא. שמח שנהינת. גורם לי לרצות לקנות את המשחק לPS2. |
|
|
|
|
עדיף שתחכה לשחק את זה ב- Wii.
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #11 פורסם:
24.06, 00:53
|
|
|
ADi |
 |
|
|
עדיף שתחכה לשחק את זה ב- Wii. |
|
|
|
|
למה? הביקורות אומרות לי שבPS2 הוא יותר טוב. הוא גם הרבה יותר זול בשבילי.
|

|
|
|
|
|

מנהל פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #12 פורסם:
24.06, 00:57
|
|
|
Chaotic |
 |
|
|
למה? הביקורות אומרות לי שבPS2 הוא יותר טוב. הוא גם הרבה יותר זול בשבילי. |
|
|
|
|
הממ.. פרט לתוספות שיש בה, הגרסא של הפס2 לא היתה גרועה יותר?
בכל מקרה, אין שום דרך שבעולם שהגרסה של הווי תהיה גרועה יותר. כי יש בה את הכל מכל הגרסאות. בנוסף לזה יש לה תמיכה ב-16:9. ולפי מה ששמעתי יש בה אפילו תמיכה בשלט ה-GC (דבר שהם הוסיפו ברגע האחרון), אז ככה שאין שום טיעון שבעולם שעל פיו הגרסה הזאת פחות טובה.
|
The original Flying Pig

|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #13 פורסם:
24.06, 00:58
|
|
|
F.P |
 |
|
|
הממ.. פרט לתוספות שיש בה, הגרסא של הפס2 לא היתה גרועה יותר?
בכל מקרה, אין שום דרך שבעולם שהגרסה של הווי תהיה גרועה יותר. כי יש בה את הכל מכל, יש לה תמיכה ב-16:9. ולפי מה ששמעתי יש בה אפילו תמיכה בשלט ה-GC (דבר שהם הוסיפו ברגע האחרון), אז ככה שאין שום טיעון שבעולם שעל פיו הגרסה הזאת פחות טובה. |
|
|
|
|
הציונים של גירסאת הPS2 היו יותר טובים.
|

|
|
|
|
|

מנהל פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #14 פורסם:
24.06, 01:00
|
|
|
Chaotic |
 |
|
|
הציונים של גירסאת הPS2 היו יותר טובים. |
|
|
|
|
... אין לי כח לצטט מילה במילה את IGN, אז תן לי לתת לך ציטוט מהראש שלי:
"הגרסה של הווי היא ללא ספק הגרסה הטובה ביותר של RE4, אל תתנו לציון להטעות אתכם, הסיבה לכך שהגרסה הזאת קיבלה ציון נמוך יותר זה משום שהיא איחרה בשנתיים למסיבה".
|
The original Flying Pig

|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #15 פורסם:
24.06, 01:08
|
|
|
F.P |
 |
|
|
... אין לי כח לצטט מילה במילה את IGN, אז תן לי לתת לך ציטוט מהראש שלי:
"הגרסה של הווי היא ללא ספק הגרסה הטובה ביותר של RE4, אל תתנו לציון להטעות אתכם, הסיבה לכך שהגרסה הזאת קיבלה ציון נמוך יותר זה משום שהיא איחרה בשנתיים למסיבה". |
|
|
|
|
ההיתי נותן לך ציטוט מהביקורת של יורוגיימר או משל 1UP, אבל זה יהיה מיותר כי זה פשוט יראה שיש אנשים שלא אהבו את השליטה החדשה (ויש אנשים שחושבים שהיא פשוט מאוד מחורבנת, כמו ביורוגיימר).
|

|
|
|
|
|

מנהל פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #16 פורסם:
24.06, 01:17
|
|
|
Chaotic |
 |
|
|
ההיתי נותן לך ציטוט מהביקורת של יורוגיימר או משל 1UP, אבל זה יהיה מיותר כי זה פשוט יראה שיש אנשים שלא אהבו את השליטה החדשה (ויש אנשים שחושבים שהיא פשוט מאוד מחורבנת, כמו ביורוגיימר). |
|
|
|
|
רק מראה שלא קראת את ההודעה שלי... רשמתי שלפי מיטב הבנתי הם הוסיפו אפשרות לשחק במשחק הזה עם השלט של ה-GC.
ככה שאפילו עם הבלבול ביצים של יורוגיימר, זה עדיין לא מונע מהגרסה של הווי להיות עדיפה.
|
The original Flying Pig

|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #17 פורסם:
24.06, 01:18
|
|
|
F.P |
 |
|
|
רק מראה שלא קראת את ההודעה שלי... רשמתי שלפי מיטב הבנתי הם הוסיפו אפשרות לשחק במשחק הזה עם השלט של ה-GC. |
|
|
|
|
קראתי אותה. מה השלט של הGC עוזר לי? אין לי אותו, אין לי GC (אם היה לי אחד כזה, ההיתי קונה את RE4 בשבילו).
אין לי שום סיבה לקנות WII בשביל המשחק. אם אני ממש ארצה אותו, אני אשחק בו בPS2. הרבה יותר זול.
|

|
|
|
|
|
משתמש צעיר

|

|
|
|
|
| #18 פורסם:
24.06, 01:45
|
|
|
Chaotic |
 |
|
|
ההיתי נותן לך ציטוט מהביקורת של יורוגיימר או משל 1UP, אבל זה יהיה מיותר כי זה פשוט יראה שיש אנשים שלא אהבו את השליטה החדשה (ויש אנשים שחושבים שהיא פשוט מאוד מחורבנת, כמו ביורוגיימר). |
|
|
|
|
ממש מוזר לדעתי שיש אנשים שהעדיפו את הגרסה הישנה. לא שזו לא דעה לגיטימית, פשוט קצת משונה כי קשה לי קצת לראות את היתרונות שבה, היא נותנת פחות תחושת שליטה ובהשוואה לנוכחית היא מרגישה קצת מגושמת. בגדול אני חושב שאם המצב היה הפוך - והמשחק היה יוצא קודם כל עם השליטה הנוכחית ורק לאחר-מכן עם השליטה הישנה, אף-אחד לא היה רואה את השליטה עם שלט גיימקיוב\פס2 כשיפור (לפחות ככה אני חושב).
השאלה האמיתית היא האם זה מספיק שיפור בשביל להוציא את המשחק זהה לעצמו שנתיים אחרי רק עם שליטה חדשה ומשופרת.
אבל שוב - אנחנו חיים בחברה דמוקרטית ופלורליזם וריבוי דעות זה לגיטימי ואפילו חיובי(פששש... הייתי בטוח שאני אשכח את החומר מאזרחות ברגע שאני אסיים את הבגרות).
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #19 פורסם:
24.06, 01:48
|
|
|
pitpat |
 |
|
|
ממש מוזר לדעתי שיש אנשים שהעדיפו את הגרסה הישנה. לא שזו לא דעה לגיטימית, פשוט קצת משונה כי קשה לי קצת לראות את היתרונות שבה, היא נותנת פחות תחושת שליטה ובהשוואה לנוכחית היא מרגישה קצת מגושמת. בגדול אני חושב שאם המצב היה הפוך - והמשחק היה יוצא קודם כל עם השליטה הנוכחית ורק לאחר-מכן עם השליטה הישנה, אף-אחד לא היה רואה את השליטה עם שלט גיימקיוב\פס2 כשיפור (לפחות ככה אני חושב).
השאלה האמיתית היא האם זה מספיק שיפור בשביל להוציא את המשחק זהה לעצמו שנתיים אחרי רק עם שליטה חדשה ומשופרת.
אבל שוב - אנחנו חיים בחברה דמוקרטית ופלורליזם וריבוי דעות זה לגיטימי ואפילו חיובי(פששש... הייתי בטוח שאני אשכח את החומר מאזרחות ברגע שאני אסיים את הבגרות). |
|
|
|
|
המשחק כולו נבנה סביב השליטה המקורית. השליטה של הWII פשוט הודבקה אליו. ברוב המקרים, כשעושים דבר כזה, המשחק פשוט הופך למחורבן. במקרה הזה, השקיעו קצת מחשבה אז זה לא הרס את המשחק לדעת רוב האנשים.
|

|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #20 פורסם:
24.06, 01:54
|
|
|
Chaotic |
 |
|
|
המשחק כולו נבנה סביב השליטה המקורית. השליטה של הWII פשוט הודבקה אליו. ברוב המקרים, כשעושים דבר כזה, המשחק פשוט הופך למחורבן. במקרה הזה, השקיעו קצת מחשבה אז זה לא הרס את המשחק לדעת רוב האנשים. |
|
|
|
|
יש הבדל בניסוח בין "לא הרס" לבין "שיפר". וזו הדעה של הרוב אגב. אני יודע שקשה לך לכתוב את זה, אבל זה באמת לא עוזר לטיעונים שלך, הצורך המגושם הזה למצוא ניסוח לא מחמיא.
|

|
|
|
|
|
משתמש צעיר

|

|
|
|
|
| #21 פורסם:
24.06, 02:07
|
|
|
Chaotic |
 |
|
|
המשחק כולו נבנה סביב השליטה המקורית. השליטה של הWII פשוט הודבקה אליו. ברוב המקרים, כשעושים דבר כזה, המשחק פשוט הופך למחורבן. במקרה הזה, השקיעו קצת מחשבה אז זה לא הרס את המשחק לדעת רוב האנשים. |
|
|
|
|
מה שניסיתי לומר, זה שאם המצב היה הפוך(גרסת הווי קודם והגרסאות האחרות אח"כ), לפי דעתי הייתה תחושה של הדבקה של שליטה אחרת. המשחק מתלבש כמו כפפה על השליטה החדשה, דבר שמתאים מאוד למשחק הזה ואולי לא היה מתאים למשחקים אחרים.
לא טיפשים שם ב capcom...
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #22 פורסם:
24.06, 04:09
|
|
|
^רק שהם הסכימו לקלאבר סטודיו להוציא משחק כמו גאד הנד..
|
נערך לאחרונה על ידי רונן, עוד לפני שלחצתי על שלח.

|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #23 פורסם:
24.06, 04:40
|
|
|
Poke |
 |
|
|
יש הבדל בניסוח בין "לא הרס" לבין "שיפר". וזו הדעה של הרוב אגב. אני יודע שקשה לך לכתוב את זה, אבל זה באמת לא עוזר לטיעונים שלך, הצורך המגושם הזה למצוא ניסוח לא מחמיא. |
|
|
|
|
chaotic אוהב להסתכל על קבוצה של דוגמניות-על וכונפה אחת ולהגיד "רוב הנשים פה לא מכוערות"
|

|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #24 פורסם:
24.06, 12:21
|
|
|
HealingAura |
 |
|
|
chaotic אוהב להסתכל על קבוצה של דוגמניות-על וכונפה אחת ולהגיד "רוב הנשים פה לא מכוערות" |
|
|
|
|
או שאני סומך על הביקורות שקראתי ביורוגיימר וב1UP. שני אתרים שאני מבקר באופן קבוע ומגלה שצדקו במדויק בערך בכל משחק שהם ביקרו ואני שיחקתי.
גיימספוט אהבו את השליטה החדשה. אחלה. IGN מתו על השליטה החדשה. אחלה.
יורוגיימר ו1UP לא אהבו את השליטה כל כך. הם לא ראו בה שיפור (ביורוגיימר פשוט שמו לב שמדובר בשליטה הרבה פחות מדויקת). אתם סומכים על IGN וגיימספוט ואני על יורוגיימר ו1UP.
מבחינתי, זה שהציונים של המשחק גבוהים יחסית זה בגלל שהוא משחק טוב ולמרות שהוא משתמש בשליטה המודבקת של הWII.
נ.ב.
הרבה דוגמניות-על הם נורא מכוערות...
|

|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #25 פורסם:
24.06, 13:46
|
|
|
Chaotic |
 |
|
|
הרבה דוגמניות-על הם נורא מכוערות... |
|
|
|
|
you can say that again sister!
יאללה, אם אתם כל כך רוצים ביקורת מאוזנת על RE4 אז אני "אשיג" אותו ואשחק בו קצת 
גמרתי את RE4 על הקיוב שלי פעמיים, אני מת על משחק הזה ומכיר אותו פנימה החוצה, בנוסף אני לא פאנבוי של נינטנדו אז אולי תהיה פה דיעה מאוזנת עליו (למרות שאם אני אגיד שהוא אדיר והוא שווה את הכסף זה ישתיק את כל מי שיורד עליו אבל אם אני אגיד שהוא ממוצע או משהו כזה אז מי שמגן עליו עדין ימשיך  ).
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #26 פורסם:
24.06, 13:50
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
you can say that again sister!
יאללה, אם אתם כל כך רוצים ביקורת מאוזנת על RE4 אז אני "אשיג" אותו ואשחק בו קצת 
גמרתי את RE4 על הקיוב שלי פעמיים, אני מת על משחק הזה ומכיר אותו פנימה החוצה, בנוסף אני לא פאנבוי של נינטנדו אז אולי תהיה פה דיעה מאוזנת עליו (למרות שאם אני אגיד שהוא אדיר והוא שווה את הכסף זה ישתיק את כל מי שיורד עליו אבל אם אני אגיד שהוא ממוצע או משהו כזה אז מי שמגן עליו עדין ימשיך ). |
|
|
|
|
אני לא יודע אם זה ישתיק מישהו בכל מקרה. הרי מדובר בעוד דעה. זה שבאתרים מסוימים אהבו ובאתרים אחרים לא, לא משנה שום דבר. פשוט כל אחד בוחר על אילו אתרים הוא מעדיף לסמוך ואת מי הוא רוצה להציג בטיעונים שלו.
בכל מקרה, הדיון על RE4 כבר די נגמר. אני מקווה שאתה לא תקנה את המשחק פשוט בגלל הוויכוח פה כי מדובר בביזבוז כסף מצער. מצד שני, קנית WII, אז נראה שיש לך כסף מיותר (אני מתנצל. ההיתי חייב).
|

|
|
|
|
|

מנהל פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #27 פורסם:
24.06, 13:56
|
|
|
Chaotic |
 |
|
|
אני לא יודע אם זה ישתיק מישהו בכל מקרה. הרי מדובר בעוד דעה. זה שבאתרים מסוימים אהבו ובאתרים אחרים לא, לא משנה שום דבר. פשוט כל אחד בוחר על אילו אתרים הוא מעדיף לסמוך ואת מי הוא רוצה להציג בטיעונים שלו.
בכל מקרה, הדיון על RE4 כבר די נגמר. אני מקווה שאתה לא תקנה את המשחק פשוט בגלל הוויכוח פה כי מדובר בביזבוז כסף מצער. מצד שני, קנית WII, אז נראה שיש לך כסף מיותר (אני מתנצל. ההיתי חייב). |
|
|
|
|
ג'יימז אמר שהמשחק הוא אדיר. זה מספק אותי.
סתם סתם, אני כבר ידעתי שאקנה אותו ברגע שהוא הוכרז  .
|
The original Flying Pig

|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #28 פורסם:
24.06, 14:27
|
|
|
Chaotic |
 |
|
|
אני לא יודע אם זה ישתיק מישהו בכל מקרה. הרי מדובר בעוד דעה. זה שבאתרים מסוימים אהבו ובאתרים אחרים לא, לא משנה שום דבר. פשוט כל אחד בוחר על אילו אתרים הוא מעדיף לסמוך ואת מי הוא רוצה להציג בטיעונים שלו. |
|
|
|
|
|
Chaotic |
 |
|
|
בכל מקרה, הדיון על RE4 כבר די נגמר. אני מקווה שאתה לא תקנה את המשחק פשוט בגלל הוויכוח פה כי מדובר בביזבוז כסף מצער. מצד שני, קנית WII, אז נראה שיש לך כסף מיותר (אני מתנצל. ההיתי חייב). |
|
|
|
|
בו נגיד שאני בחיים לא אקנה את RE4 שוב, מספיק שלמתי עליו לפני שנתיים 50$ פלוס 10$ משלוח לארץ.
וג'יימז בחיים לא שחק בRE4, גם אני יכלתי להגיד לך שזה משחק אדיר עוד לפני שנתיים 
לדעתי הוא המשחק הכי טוב של 2005.
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #29 פורסם:
24.06, 15:02
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
בו נגיד שאני בחיים לא אקנה את RE4 שוב, מספיק שלמתי עליו לפני שנתיים 50$ פלוס 10$ משלוח לארץ.
וג'יימז בחיים לא שחק בRE4, גם אני יכלתי להגיד לך שזה משחק אדיר עוד לפני שנתיים 
לדעתי הוא המשחק הכי טוב של 2005. |
|
|
|
|
ההיתי רוצה את דעתך לגבי משהו. אתה חושב ששווה לי לקנות אותו לPS2? כל הדיבורים עליו עושים לי תיאבון.
|

|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #30 פורסם:
24.06, 16:03
|
|
|
מעניין אותי לדעת למה אתה כל הזמן פוסל ושולל דברים???
למה אתה אומר שעדיף לקנות על הפס2 עם לא שיחקת בווי....נכון שיש אתרים(לפי מה שאתה אומר)שחושבים שזה אומלל אבל יש אתרים שחושבים שזה מעולה אז למה שלא תנסה פעם אחת ואז תגיד בעצמך...עד אז אל תגיד שכדי את המשחק על הפס2 ולא על הווי.
אני חושב שלפי איך שזה נשמע הגירסה על הווי הרבה יותר טובה כי לכוון עם אקדח זה כמו חלום אבל אני לא יכול לומר בוודאות שהיא יותר טובה מהקיוב(שקיבל יותר מהגירסה של הפס2)אני יכול רק לקוות.
|
איזה פוקי....
0130-1761-5985-סמאש
0866-9669-7894-0660-ווייייייי
|
|
|
|
|
|
|
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר