משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

מנהל קהילת נינטנדו

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #1 פורסם:
15.09, 16:16
|
|
Resident Evil: Umbrella Chronicles - עכשיו גם אצלי!
|
רונן יצחק - מנהל קהילת נינטנדו
* עדכון מסיבי בעמוד 'חדשות קהילת נינטנדו'
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #2 פורסם:
15.09, 18:37
|
|
|
8 שעות משחק?
|
Gigabyte 965P-DQ6 | Intel C2D E6600 | nVidia 7950GX2 250GBX2 WD SATA2 16mb | TT Soprano | Kingston 667 2GB DC MX1000 + Qck | Enermax Liberty 500W | Lousy Samsung 960BF
|
|
|
|
|

מנהל פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #3 פורסם:
15.09, 21:20
|
|
|
DMaster |
ציטוט: |
 |
|
|
8 שעות משחק? |
|
|
|
|
חחח, בדיוק מה שאני חשבתי.
מצד שני קפקום הבטיחו כ-16 שעות משחק, ככה שאני עוד איכשהו אופטימי.
|
I'm not just a pig with lipstick on it
|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #4 פורסם:
15.09, 22:13
|
|
|
אם יהיה בו ריפליי גבוה ואתגר טוב, אז למה לא? הוא יכול להיות משחק ליווּי נפלא לזאפר.
אבל עדיין מוקדם להחליט לכאן או לכאן. אולי אקנה, ואולי לא.
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #5 פורסם:
16.09, 08:14
|
|
|
לא היה לי כוח לקרא, הם אמרו משהו על התגובות של האוייבים לירי? כי זאת התלונה הכי גדולה למשחק בנתיים.
|
|
|
|
|
|

משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #6 פורסם:
16.09, 09:47
|
|
|
גם 8 שעות משחק זה המון בשביל משחקי lightgun... הם בדרך כלל לא לוקחים יותר משעתיים לגמור... 16 זה כבר מטורף... לי יש בבית משחקים כאלה לפלייסטיישן שאורכים בערך שעתיים אבל בשביל להשיג את כל הבונוסים והסודות צריך לשחק אותם בסביבות ה70 שעות לפחות... עכשיו תחשבו על כל הסודות בRE:UC ועל זה שהמשחק עצמו הוא 8-16 שעות... בשביל 100% תצטרך להשקיע 100 שעות או יותר... קיצר בקטע הזה אני יותר ממרוצה.
רק דבר אחד מדאיג אותי וידאיג אותי עד שאני אשחק במשחק: רמת הדיוק של הרובה... כי כמו שאתם כנראה יודעים, השלט של הווי לא מדייק באופן מדהים...
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #7 פורסם:
16.09, 11:21
|
|
|
כן, נדב, דווקא כן. הפעם האויבים מגיבים הרבה יותר טוב לירי. המשחק גם זורם בצורה קצבית יותר, לא אטית. דעתם השתנתה מאוד רק לאחר שהתאפשר להם לשבת שעות עם המשחק, וחשוב להזכיר שלפני כן גם הם לא התרשמו לחיוב מהמשחק.
nomad, הווי-מוט דווקא ידוע כאמצעי כיוון ברמת דיוק של "פרפקט-פיקסל". בדוק את ההגדרות של הווי-מוט אצלך. אולי זה זה.
רונן.
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #8 פורסם:
16.09, 11:35
|
|
|
nomadbl |
 |
|
|
רק דבר אחד מדאיג אותי וידאיג אותי עד שאני אשחק במשחק: רמת הדיוק של הרובה... כי כמו שאתם כנראה יודעים, השלט של הווי לא מדייק באופן מדהים... |
|
|
|
|
הווימוט מאוד מדויק, תוודא את הדברים הבאים:
1) אין אור שמש, נרות, מנורות (רגילות/ להט) שמכוונים ישירות מאחורי
הסנסור באר או מול השלט.
היות והאור שהשלט קולט הוא אינפרה אדום אז כל אחד מהנ"ל עלול
לגרום לשלט "לחשוב" שאתה לא מצביע למקום הנכון.
2) יכול להיות שאתה יושב רחוק מדיי או קרוב מדיי לטלוויזיה.
3) תוודא שהגדרת נכון את מיקום הסנסור באר (מעל או מתחת לטלוויזיה).
4) יכול להיות שאתה משחק על טלוויזיית LCD בלי כבל קומפוננט.
5) תבדוק על איזו שיטת שידור הטלוויזיה שלך ומה של ה-ווי (50 או 60 הרץ)
חוץ מזה... זה שאתה מכוון מעט למעלה על המסך כדי "לקלוע" למרכז שלו,
זה לא אומר כלום, פשוט תתעלם מזה ותראה שזה נורא טיבעי להצביע על מרכז
המסך כשבעצם הווימוט נמצא יותר למעלה מזה
|
|
|
|
|
|

מפקח פורום

|

|
|
|
|
| #9 פורסם:
16.09, 12:04
|
|
|
biggoron |
 |
|
|
חוץ מזה... זה שאתה מכוון מעט למעלה על המסך כדי "לקלוע" למרכז שלו,
זה לא אומר כלום, פשוט תתעלם מזה ותראה שזה נורא טיבעי להצביע על מרכז
המסך כשבעצם הווימוט נמצא יותר למעלה מזה |
|
|
|
|
זה טבעי רק בגלל שיש לך כוונת על המסך. במשחקי Light gun אמיתיים כמו Time Crisis למשל, אין לך שום סמן על המסך, ואתה צריך להשתמש בכוונת הפיזית של האקדח שלך, (או "לירות מהמותן", כמו שאומרים). בווי זה לא אפשרי, גם לא עם הזאפר. אם הזאפר היה יותר מחתיכת פלסטיק, והוא היה יודע אם הסנסור בר נמצא מעל או מתחת לטלוויזיה, אז אולי זה היה אפשרי.
|
---------
דניאל מאיר
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #10 פורסם:
16.09, 13:23
|
|
|
איך אתה יכול לקרוא לזאפר חתיכת פלסטיק!?
הוא מגיע עם אימוני הקשת של לינק למען השם!
|
נערך לאחרונה על ידי רונן, עוד לפני שלחצתי על שלח.

|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #11 פורסם:
16.09, 14:16
|
|
|
No Kidding |
 |
|
|
זה טבעי רק בגלל שיש לך כוונת על המסך. במשחקי Light gun אמיתיים כמו Time Crisis למשל, אין לך שום סמן על המסך, ואתה צריך להשתמש בכוונת הפיזית של האקדח שלך, (או "לירות מהמותן", כמו שאומרים). בווי זה לא אפשרי, גם לא עם הזאפר. אם הזאפר היה יותר מחתיכת פלסטיק, והוא היה יודע אם הסנסור בר נמצא מעל או מתחת לטלוויזיה, אז אולי זה היה אפשרי. |
|
|
|
|
בדיוק הנקודה.
לשחק משחק כזה עם שלט של WII דומה יותר לשחק משחק LIGHT GUN על PC עם עכבר מאשר עם אקדח.
|
|
|
|
|
|

מנהל פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #12 פורסם:
16.09, 15:11
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
בדיוק הנקודה.
לשחק משחק כזה עם שלט של WII דומה יותר לשחק משחק LIGHT GUN על PC עם עכבר מאשר עם אקדח. |
|
|
|
|
באופן תאורתי זה אפשרי להוסיף למשחק תוכנה שתתאים את הסמן של הווי לנק' אליה הוא מצביע במציאות. מצד שני זה ידרוש ממך חוש סימטריה וגם עלול להשתנות כל פעם שאתה משנה את מקום הישיבה.
אך מצד שלישי, אפשר להוסיף עוד תוסף פשוט ביותר לשלט הווי שיהיה אחראי על לכוון את "נק' הסימטריה" של הווי באופן אוטומטי. אני חושב שאפשר להודות שאין מצב שאלו יקרו.
בכל מקרה, אני אישית דווקא מעדיף משחקים כאלה עם כוונת. תמיד הייתי גרוע בלכוון במשחקי לייט גאנס בקונסולות (לפעמים הייתי מתעצבן ופשוט יורה מטווח אפס), ועל כן פחות נהניתי מהן, בזמן שהייתי מבלה שעות על וירטואה קופ במחשב שלי (אחחח, זמנים טובים).
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #13 פורסם:
16.09, 16:00
|
|
|
אני מאוד ציפיתי למשחק הזה עוד מההתחלה, קראתי עכשיו את הרשמים וזה בהחלט נראה כאילו Capcom מתייחסים ברצינות לפרוייקט הזה והולכים להביא לנו אחלה משחק פה. ראיתי גם את הסרטון גימפליי שיש בדף בו כתובים הרשמים, והוא נראה מעולה. אהבתי את האלמנטים הסינמטיים, ואומרים שהמשחק מאוד פונה למעריצים של RE כי הוא כולל מקומות מכמה משחקים בסדרה. יש להם עוד חודשיים עד השחרור בשביל לעשות Fine-Tuning ולפי דעתי זה משחק של 85 בכיף.
|
למכירה לדיאס: Kirby Canvas Curse, Yoshi's Island, Sonic Rush.
למכירה ל-360: דד רייזינג, פרפקט דארק.
למכירה לווי: ספק כוח מקורי אמריקאי מקורי ושנאי מתח 120 וולט.
אייסיקיו 145548792 טלפון 0504478720
Wii Number 3755-4409-3335-5398
|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #14 פורסם:
16.09, 16:23
|
|
|
spam |
 |
|
|
איך אתה יכול לקרוא לזאפר חתיכת פלסטיק!?
הוא מגיע עם אימוני הקשת של לינק למען השם! |
|
|
|
|
חחחחחחחחח!
כאן גם ההדק נמצאת מתחת לווי-מוט, ולא מעל. כמו שצריך.
ואני אוסיף מעט פרטים חדשים על הדמו של "הקשת של לינק", בת'רד המתאים
רונן.
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #15 פורסם:
16.09, 22:13
|
|
|
F.P |
 |
|
|
באופן תאורתי זה אפשרי להוסיף למשחק תוכנה שתתאים את הסמן של הווי לנק' אליה הוא מצביע במציאות. מצד שני זה ידרוש ממך חוש סימטריה וגם עלול להשתנות כל פעם שאתה משנה את מקום הישיבה.
אך מצד שלישי, אפשר להוסיף עוד תוסף פשוט ביותר לשלט הווי שיהיה אחראי על לכוון את "נק' הסימטריה" של הווי באופן אוטומטי. אני חושב שאפשר להודות שאין מצב שאלו יקרו.
בכל מקרה, אני אישית דווקא מעדיף משחקים כאלה עם כוונת. תמיד הייתי גרוע בלכוון במשחקי לייט גאנס בקונסולות (לפעמים הייתי מתעצבן ופשוט יורה מטווח אפס), ועל כן פחות נהניתי מהן, בזמן שהייתי מבלה שעות על וירטואה קופ במחשב שלי (אחחח, זמנים טובים). |
|
|
|
|
גם אל תשכח שיש את האיחור הקל בין התנועה שאתה עושה עם השלט לבין מה שהולך על המסך וגם ברגע שתשב בזוית קצת שונה הכיוונון ילך.
או במילים אחרות, אי אפשר להעביר חוויה של לייט גאן אחרת קאפקום היו עושים את זה כבר.
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #16 פורסם:
16.09, 22:33
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
גם אל תשכח שיש את האיחור הקל בין התנועה שאתה עושה עם השלט לבין מה שהולך על המסך וגם ברגע שתשב בזוית קצת שונה הכיוונון ילך.
או במילים אחרות, אי אפשר להעביר חוויה של לייט גאן אחרת קאפקום היו עושים את זה כבר. |
|
|
|
|
בתור ותיק לייטגאן אני מודע לחלוטין שבארקייד אתה מעט מאוד משתמש בכוונת אלא יורה לפי ההרגשה ולפי פידבק מהמסך. אין שאלה שאם היית מתעקש להציץ דרך העינית ולחסום חצי מהמסך זה היה פחות או יותר מדויק, אבל זה בטח לא חלק מהחוויה. אני אישית עשיתי כמה ניסויים עם הווימוט בעבר (להזיז את מיקום הסנסור, לשנות את ההגדרת מעל/מתחת וכו'), וגיליתי שכאשר הווימוט באמת מכוון, הוא מרגיש הכי לא נוח בעולם. אתה נוהג להחזיק את השלט כלפי מעלה, מעט, כי ככה נוח ליד. כשמכוונים נמוך יותר זה מרגיש מתיש ולא טבעי (למרבה האירוניה  ). זה הוגדר ככה, כי ככה הם גילו שנוח (וקשה לומר שלא), ובזאפר זה כמובן יכול להשתנות לפי הצורך.
בכל מקרה, הנקודה שלי שכל השטויות האלו של "צריך דיוק אמיתי שיהיה בדיוק לאן שאני מכוון" זה שטויות כי גם ככה ההגדרה במוח שלך של דיוק היא תוצר של המשחק. ומבחינת דיוק ברזולוציה, הווימוט לא נופל בהרבה. הבעיה העיקרית עד עכשיו היא שאנשים לא מחזיקים את השלט יציב באוויר, ואת זה ישנה הזאפר.
לגבי העניין של האיחור, זה לא באמת נוראי. בהחלט פחות נורא מפינג 100+ במשחקי רשת.
אם כבר תלונות, לדעתי הטריגר בזאפר נראה לא נוח. הייתי מעדיף אם היו עושים טריגר קטן יותר, או אפילו כפתור שטוח בסגנון הכפתורים של הנונצ'אק. אני מפחד שיהיה מעצבן לירות באופן מהיר עם טריגר כזה.
|

|
|
|
|
|
שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #17 פורסם:
16.09, 22:36
|
|
|
גם לי נראה שעניין האיחור באמת לא נורא, לעומת זאת - ה"רטט"/הדף באקדחים של הפס2/3 ממש חזק וזה מאוד מוסיף.
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #18 פורסם:
17.09, 00:27
|
|
מי משחק משחקי רשת עם פינג 100+?
אפילו עם ה-ISDN שהיה לי לפני שנים היה מביא פינג 70 והיום אני משחק CS באיזה פינג 20 או 14 בשרתים ישראלים (14 בחיפאים  ).
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #19 פורסם:
17.09, 00:37
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
וגם ברגע שתשב בזוית קצת שונה הכיוונון ילך. |
|
|
|
|
אז שלא ישבו ב"זווית קצת שונה". הנה, פתרתי את הבעיה 
|
|
|
|
|
|

מנהל פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #20 פורסם:
17.09, 07:44
|
|
|
אתם יודעים, כשהתחלתי לשחק ב-MP3 סבלתי רבות מכאבים ביד, ולא הבנתי מדוע זה. אחרי שקצת עשיתי ניסויים ובדקתי את המשחק והכיוון בו, גיליתי שביחס למקום בו אני ישבתי, היה לי הרבה יותר נוח לכוון כאשר ההגדרות היו מכוונות לזה שהסנסור בר מתחת לטלווזיה, בזמן שהסנסור בר למעשה היה מעל לטלווזיה.
ברגע שעשיתי את זה ככה הכיוון שלי היה מדויק יותר, נוח יותר, והכי חשוב, לא גרם לי לכאבים ביד.
מצד שני, מאז אותו יום אמא שלי הספיקה להחליף את השולחן עליו היתה הטלווזיה בשולחן נמוך יותר, ככה שאני חושב שאני אאלץ להחזיר את ההגדרות לאיך שהן היו קודם... לפחות למדתי מזה שההגדרות של הווי הן לא אידאליות כל הזמן.
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #21 פורסם:
17.09, 09:41
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
מי משחק משחקי רשת עם פינג 100+?
אפילו עם ה-ISDN שהיה לי לפני שנים היה מביא פינג 70 והיום אני משחק CS באיזה פינג 20 או 14 בשרתים ישראלים (14 בחיפאים ). |
|
|
|
|
יש משחקים שלמצוא שחקנים ישראליים זה או מעצבן או בלתי אפשרי. אני רוצה לומר לך שפינג מתחת ל150 זה אפילו לא סיבה להתלונן (המשחק הכי ותיק שלי, שבו יש לי קלאן, JK3, הוא משחק שבו קבוע יש לי פינג 200~. שמים לב לפעמים אבל לרוב לא).
פינג 100 זה עשירית השנייה, כן? זה קצר באופן משמעותי מזמן התגובה שלך כבן אנוש.
|

|
|
|
|
|

משתמש צעיר

|

|
|
|
|
| #22 פורסם:
17.09, 12:50
|
|
|
יהיה קו אופ מוד? זה שוס במשחקים כאלה.
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #23 פורסם:
17.09, 12:56
|
|
|
Poke |
 |
|
|
יש משחקים שלמצוא שחקנים ישראליים זה או מעצבן או בלתי אפשרי. אני רוצה לומר לך שפינג מתחת ל150 זה אפילו לא סיבה להתלונן (המשחק הכי ותיק שלי, שבו יש לי קלאן, JK3, הוא משחק שבו קבוע יש לי פינג 200~. שמים לב לפעמים אבל לרוב לא).
פינג 100 זה עשירית השנייה, כן? זה קצר באופן משמעותי מזמן התגובה שלך כבן אנוש. |
|
|
|
|
דבר ראשון אם לא היינו יכולים להבחין בהבדלים של עשירית השניה אז סרטי קולנוע לא היו צריכים לרוץ ב-24FPS.
בעצם לפי התאוריה הזאת של הקולנוע רק מפינג 41 מפסיקים להרגיש את הפינג.
אני אישית מצליח לראות לאג ב-150, גם ב-100 בצורה ממש ממש ממש קטנה אבל לא משמעותית.
מה שכן, אני בהחלט מרגיש את הלאג של השלט של הWII, זה משהו מאוד שונה ממשחק רשת כי שם זה לא אזורי פגיע או משהו כזה, זה נקודה על המסך שאמורה לזוז יחד עם היד שלך.
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #24 פורסם:
17.09, 14:12
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
דבר ראשון אם לא היינו יכולים להבחין בהבדלים של עשירית השניה אז סרטי קולנוע לא היו צריכים לרוץ ב-24FPS.
בעצם לפי התאוריה הזאת של הקולנוע רק מפינג 41 מפסיקים להרגיש את הפינג.
אני אישית מצליח לראות לאג ב-150, גם ב-100 בצורה ממש ממש ממש קטנה אבל לא משמעותית.
מה שכן, אני בהחלט מרגיש את הלאג של השלט של הWII, זה משהו מאוד שונה ממשחק רשת כי שם זה לא אזורי פגיע או משהו כזה, זה נקודה על המסך שאמורה לזוז יחד עם היד שלך. |
|
|
|
|
לא, לפי התאוריה הזאת, רק מפינג 4 מפסיקים להרגיש את הפינג (שנייה חלקי 24).
זה כי אתה מבלבל בין מהירות אבחנה למהירות תגובה. מהירות התגובה האנושית הממוצעת (אשר כוללת את מהירות האבחנה) היא 0.3 שניות. הדיליי של הווימוט הוערך כבערך 0.15 שניות, דיליי הקרוב בערכו לדיליי של הPS3 של 0.1 (לא יודע איך של ה360).
אגב, גם ללייטגאן יש דיליי. שמים לב יותר במשחקים עם כוונת על המסך (חוץ מsilent Scope ששם היה תכנות טוב) ולכן להרבה משחקים גם אין כזו.
בקיצור, תחכה ותראה. אם אנשים יתלוננו (ולא אם אתה היחידי שמרגיש) אז תדע שאתה צודק 
|

|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #25 פורסם:
17.09, 14:37
|
|
|
Poke |
 |
|
|
לא, לפי התאוריה הזאת, רק מפינג 4 מפסיקים להרגיש את הפינג (שנייה חלקי 24).
זה כי אתה מבלבל בין מהירות אבחנה למהירות תגובה. מהירות התגובה האנושית הממוצעת (אשר כוללת את מהירות האבחנה) היא 0.3 שניות. הדיליי של הווימוט הוערך כבערך 0.15 שניות, דיליי הקרוב בערכו לדיליי של הPS3 של 0.1 (לא יודע איך של ה360).
אגב, גם ללייטגאן יש דיליי. שמים לב יותר במשחקים עם כוונת על המסך (חוץ מsilent Scope ששם היה תכנות טוב) ולכן להרבה משחקים גם אין כזו.
בקיצור, תחכה ותראה. אם אנשים יתלוננו (ולא אם אתה היחידי שמרגיש) אז תדע שאתה צודק  |
|
|
|
|
פינג מודדים באלפיות השניה לא במאיות.
כלומר 1000 חלקי 24 זה 41 פחות או יותר.
הזמן תגובה של הWII באמת נראה בערך כמו משהו בין 100 ל-200 אלפיות השניה.
ואיך ראית דיליי במשחקי לייטגאן? הרי אין סמן על המסך.
והרי זה דיעה רווחת שהשלט של הWII הוא לא ברמה של LIGHTGUN, אני לא ראיתי אפילו במקום אחד משהו אומר שהוא ברמה של LIGHTGUN.
הסיבה לזה היא כפולה, דבר ראשון גלל הזמן תגובה ודבר שני בגלל שאי אפשר להגיע למצב של ירי ללא כוונת שנותן למשחק הרגשה של עכבר על PC יותר מאשר LIGHTGUN (ואי אפשר לאפס את זה בצורה מדוייקת, ברגע שתשב 20 ס"מ ימינה או שמאלה או שהיד שלך תהיה קרובה יותר או רחוקה יותר מהטלביזיה ב-20 ס"מ או שהסנסור בר זז אפילו מילימטר או הסתובב אפילו במעלה זה כבר לא יהיה מאופס.
או במילים אחרות, יש עשרות משתנים שמונעים ממנו להיות מדוייק על פי כוונת.
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #26 פורסם:
20.09, 08:42
|
|
סרטון על המשחק:
Resident Evil: Umbrella Chronicles TGS trailer
Resident Evil: The U.C - Press Release
TOKYO — September 20, 2007 �o Capcom®, a leading worldwide developer and publisher of video games, today showcased Resident Evil®: The Umbrella Chronicles for the Wii™ home video game system from Nintendo at Tokyo Game Show 2007. The game will include a two-player co-op mode and support for the Wii Zapper™ for even more intense light-gun style shooting action. Resident Evil® is the highest selling Capcom series with more than 30 million games sold worldwide. Rated M for Mature by the Entertainment Software Ratings Board (ESRB), Resident Evil: The Umbrella Chronicles will be available on November 13 at a suggested retail price of $49.95.
“Resident Evil has become one of the premier franchises in the games industry, with more than 30 million RE games sold around the world,” said Jack Symon, director, product marketing, Capcom Entertainment. “The innovative controller functionality of the Wii will allow us to design innovative, original game play never before seen in a Resident Evil game. With The Umbrella Chronicles, we’re adapting Resident Evil to the innovations of the Wii.”
Resident Evil: The Umbrella Chronicles is a brand new game in the Resident Evil franchise, with familiar locales from the entire series, created specifically for the unique characteristics of the Wii console. This action/shooter hybrid reveals the back story behind the fall of the Umbrella Corporation by exploring locations from Resident Evil 0, 1, 2 and 3 as well as new never-before-seen locations, such as Umbrella’s stronghold. Resident Evil: The Umbrella Chronicles combines first-person, light-gun style combat with interactive pathways, multiple weapons and new enemies to create an entirely new Resident Evil experience that could only be delivered on the Wii.
- Using the Wii RemoteTM as a gun, players can experience breathtaking combat against a horde of zombies and various creatures in dynamic first-person perspective.
- Support for Wii ZapperTM provides an even more satisfying, immersive experience.
- Single player or two-player co-op
- 480p and 16:9 Widescreen support
- Certain weapons can destroy environments and items. Shoot objects and watch them splinter, explode and disintegrate. Hidden items may sometimes be found after destroying objects.
- Interactive paths � choose various routes and pathways through the game.
- Multiple weapons, including pistols, submachine guns, rocket launchers, the trusty knife, grenades and many more.
- Classic locations from previous Resident Evil games in full 3D, including the mansion from the original and RE 0, and elements of Raccoon City from RE2 and 3. In addition, explore the Russian stage, a completely new location as well as Umbrella’s stronghold, which holds many secrets to events throughout the RE series
- Returning characters from many RE games, including Billy Coen, Rebecca Chambers, Chris Redfield, Jill Valentine and Carlos Oliveira.
סוף סוף משחק יריות עם cooperative move לWii... ואני לא מדבר על wii play.
|

|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #28 פורסם:
21.09, 01:10
|
|
|
רונן |
 |
|
|
|
|
|
|
|
כן, כמו הספינואפים האחרים הוא יהיה עם ממוצע ביקורות של 7 אם לא 6.
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #30 פורסם:
21.09, 02:46
|
|
נדב, הספינאופים קיבלו ממוצע של 7? אז הם לא היו גרועים כמו שגרמת לי לחשוב, אלה בסה"כ משחקי מסילה, אף פעם לא זוכים להערכה. זה או שאוהבים אותם, או שלא.
בכל מקרה, אין קשר בין ממוצע של 7, לבין מה שמסתמן, שהספינאוף הזה מוצלח יותר מהקודמים. אומרים ברשמים שהמשחק הזה טוב יותר מהספינאופים של RE, ואני לא חושב שממוצע של 7 יסתור את זה, כי יש משתנים רבים שקובעים את הציונים, וחלק גדול מכך זה השרירותיות. לכן, תקרא מה שכותבים, עזוב אותך ממספרים
אם היו מדרגים אותו בהתאם לציונים של ספינאופים קודמים, אז הוא היה מקבל ציון גבוה מזה, אבל לצערי אני לא מאמין שזה המקרה.
רונן.
|
|
|
|
|
|
|
|
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר