ברוכים הבאים לעמוד 'חדשות קהילת נינטנדו'. הייתם עסוקים לאחרונה ולא הזדמן לכם להתעדכן? זה העמוד בשבילכם. כאן אשתדל להשאיר אתכם מעודכנים מתי שרק תרצו בכל מה שנוגע לקהילה המעניינת שלנו.
עודכן לאחרונה: 31 במאי.
בפורום נינטנדו מתכוננים ל-E3
ביום שלישי (02.06) בשעה 19:00 זה קורה: נינטנדו תקיים את מסיבת העיתונאים החגיגית שלה במסגרת תערוכת E3 השנתית. כולנו נתכנס , נעדכן ונתעדכן, נחלוק רשמים ונתרגש ביחד (ואולי גם נתאכזב...).
משחקים בולטים שיצאו לאחרונה
: המשכו של Excite Truck האהוד, רק פי שניים יותר טוב.
: משחק המשך למשחק החדשני המוצלח ל-Wii.
: השדרוג המצופה של סדרת האגרוף המוערכת. נהנה ממוצע ביקורות מרשים.
בואו וראו את , גם כאלה שיצאו, וגם כאלה שיצאו בעתיד.
סיכום חודש אפריל
סיכום חודש מאי 2009,
עלה לאוויר.
סיכום מפגש קהילתי
ב-12 באפריל התקיים מפגש קהילה נוסף במשרדי vgames, ובו כיכבו לא מעט משחקים כיפים, וטורניר Mario Kart Wii אחד.
בואו כדי לראות עד כמה נהננו.
חברי קהילת נינטנדו כותבים ביקורות רשמיות ל-vgames
יוזמה שבה חברי הקהילה יכתבו ביקורות רשמיות למערכת vgames למשחקי Wii או DS, בתגמול צנוע של משחק הורדה לקונסולה.
אתם מוזמנים לבקר
בדיון שיועד לכך, כדי לתאם אתי לגבי משחקים שתרצו לכתוב להם ביקורות. התקציב מוגבל לשני משחקים בחודש. יש עדיפות למשחקים מסוימים, ואם יהיו מעבר לשתי בקשות לחודש אחד, אז אוכל לתגמל בעבור השתיים המבוקשות יותר.
תוצאות טורנירים שהתקיימו בקהילה
תוצאות
טורנירים קודמים:
13.09.09:
Mario Kart Wii - המנצח: נדב ("nadavK91").
12.04.09: - המנצח: אמיר אנגל ("thexsile").
בורסת הציונים
כרגע מתנהלת
בורסת הציונים החמישית, ובה מככבים ארבעה משחקי פברואר מסקרנים. בקרוב נעקוב אחר הביקורות ונראה מי מאתנו היה קרוב יותר.
להלן ארכיון הבורסה:
- המנצח: ???
- המנצח: ???
בורסת הציונים (7) - המנצח: איתי ("shgadlic")
- המנצח: ערן ("~ערן")
- המנצח: דין ("F.P")
בורסת הציונים (4) - המנצח: דין ("F.P")
בורסת הציונים (3) - המנצח: דין ("F.P")
בורסת הציונים (2) - המנצח: שרון ("DMaster")
בורסת הציונים (1) - המנצח: יוני ("Jono00")
המוביל כרגע הוא דין, שהשיג שלושה ניצחונות רצופים, מרשים!
שימו לב: כל שינוי של כינוי יש לעדכן אותי, זאת כדי שאערוך את כינויכם החדש באינדקסים השונים בפורום זה.
כמו כן, יש היתר בפורום זה לבצע דאבלים ואפילו טריפלים, בהתאם לצורך (הודעות עוקבות של אותו משתתף).
אני רוצה להזכיר שכל עניין יש להתאים לת'רד המיוחד לו. למשל, רוצים לקנות או למכור ווי, או אולי נתקעתם במשחק? לשני המקרים האלה נפתחו ת'רדים מיוחדים והם ב'שימושון' אשר נמצא בצד שמאל ולצערנו רבים שוכחים מקיומו.
עכשיו, בעקבות הסרת הנעיצה של הת'רדים האלה, כל תגובה בהם תקפיץ אותם למעלה, מה שיקשה לפספס את ההודעות החדשות בהם.
אני גם רוצה להבהיר שבניגוד למה שאולי קורה בפורומים אחרים, כאן יש היתר להקפיץ ת'רדים ישנים. למשל, אם מישהו בדיוק קנה את 'מריו גלקסי' ורוצה להתלהב, אז יותר ממוזמן להקפיץ את הת'רד שלו. אין שום בעייתיות ברענון של נושאים ישנים וטובים, לכן בדיוק גם יצרתי את 'אינדקס הפורום'.
ליתר הנהלים, בקרו בת'רד
נוהלי הפורום. חובה במיוחד על המשתתפים החדשים לבקר בו. אני גם מקפיד לעדכן בחתימה שלי לגבי הנהלים כדי שיהיו זמינים כל הזמן, ותמיד נהיה מעודכנים.
* הת'רד נעול, וכל תגובה רלוונטית לאחד העניינים בו ניתן לעשות בכל אחד מהת'רדים האחרים.
נערך לאחרונה על ידי רונן יצחק, 31.05 בשעה 03:17.
רונן יצחק - מנהל קהילת נינטנדו
טראוויס חוזר...