משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 2 (1 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
DMaster
|
 |
|

שואף לשלמות

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #61 פורסם:
13.07, 15:06
|
|
|
DrKeo |
ציטוט: |
 |
|
|
יובי סופט באמת מצליחים לשחרר איזה 6 משחקים ממש טובים כל שנה ועוד איזה 10 ממוצעים מינוס.
הם אחלה חברה בתור מפיצה סופר המונית שמנסה לעשות המון כסף, יש להם דברים ממש מעניין כמו אסאסין קריד, הנסיך הפרסי, ספלינטר סל, GRAW, ריינבו 6, END WAR, HAZE. חברה ממש טובה בשביל מפיצה עם סימני $ בעיניים.
|
|
|
|
|
אני די אוהב את זה שיש סוג של מלחמה בינם לבין EA. זה גם מכריח את EA לשפר את איכות המשחקים שלהם (והם באמת עושים את זה לאחרונה) וגם מכריח את אוביסופט לשפר את איכות המשחקים שלהם.
יש קרב אחד שבו אוביסופט הפסידה - CRYSIS. את המשחק הראשון של אותה חברה אובי הפיצו. אני מניח שגם היתה להם זכות ראשונים כלשהי על המשחק השני, אבל נראה שהם וויתרו עליה וEA הם אלו שזכו להפיץ את המשחק בסופו של דבר.
|

All your base are belong to us, bitch!

|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #62 פורסם:
13.07, 15:42
|
|
|
קאוטיק, מה זאת הרשימה הזאת? דיברנו על שנה ראשונה מצאת הקונסולה. אתה יכול להוריד את גירז, הוא לא של מייקרוסופט אלא של Epic. זה משאיר אותך עם קמאו ופרפקט דארק, שני משחקים של 80, לא ממש תחרות לרשימה של ADI.
אני חושב שכולכם חיים בסרט. נכון, הליינאפ של הווי ל-2008 נראה מדאיג, אבל אנחנו לא במקום להעביר על זה ביקורת, כי אנחנו עדיין ב-2007. הליינאפ של הווי בשנה הראשונה שלה הרבה יותר מרשים מזה שהיה ל-360 בשנה הראשונה שלה, איך שלא תסובבו את זה. גם להארדקור וגם לקאז'ואל. ונכון לעכשיו, לווי יש משחקים בלעדיים יותר טובים מלפס3. יש לפס3 משהו מלבד רזינסטנס הבינוני?
דרך אגב, למה כולם מתעלמים מהרשמים האדירים ממריו גלאקסי וממטרויד? IGN טוענים שמטרויד הוא ה-FPS הכי טוב לקונסולה אי פעם, ושהשליטה אדירה.
|
|
|
|
|
|

עורך לשעבר

|

|
|
|
|
| #63 פורסם:
13.07, 16:06
|
|
|
Yoni_Uzan |
 |
|
|
קאוטיק, מה זאת הרשימה הזאת? דיברנו על שנה ראשונה מצאת הקונסולה. אתה יכול להוריד את גירז, הוא לא של מייקרוסופט אלא של Epic. זה משאיר אותך עם קמאו ופרפקט דארק, שני משחקים של 80, לא ממש תחרות לרשימה של ADI.
|
|
|
|
|
גירז זה דווקא של מיקרוסופט. פיתוח של אפיק, הפצה של מייקרוסופט.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #64 פורסם:
13.07, 16:21
|
|
|
Yoni_Uzan |
 |
|
|
קאוטיק, מה זאת הרשימה הזאת? דיברנו על שנה ראשונה מצאת הקונסולה. אתה יכול להוריד את גירז, הוא לא של מייקרוסופט אלא של Epic. זה משאיר אותך עם קמאו ופרפקט דארק, שני משחקים של 80, לא ממש תחרות לרשימה של ADI. |
|
|
|
|
אם אי אפשר לכלול את GEARS שפותח על ידי EPIC והופץ על ידי מיקרוסופט אז גם אי אפשר להכליל את מטרויד פריים שפותח על ידי RETRO והופץ על ידי נינטנדו או SSB שמפותח על ידי HAL ומופץ על ידי נינטנדו.
נראה לי שקצת הגזמת, יש למיקרוסופט משחקים כמו CRACKDOWN, PGR3-4, HALO, GEARS, קמאו, PDZ, FORZ2, MASS EFFECT, BLUE DRAGON, LOST ODDESSY, VIVA PINATA וכלום משחקים של מעל 80 וחלקם מעל 90.
אבל מיקרווספט לא מתגאה בפיתוח צד ראש שלה, היא מתגאה במאות משחקי צד ג' שהיא מקבלת.
זאת הבעיה של נינטנדו, הם ימשיכו לספק 4-5 משחקים רציניים בשנה, אבל התמיכת צד ג' בקנטים.
|
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #65 פורסם:
13.07, 16:27
|
|
|
Chaotic |
 |
|
|
החלטתי לא לכתוב את המשחקים ופשוט להעתיק אותם כי יש יותר מדי.
הנה מה שמייקרוסופט מפתחים ומשווקים, לא כולל XBLA:. |
|
|
|
|
זו הרשימה שלך, אחרי שניקיתי את כל המשחקים שיצאו ב-2007, וכל המשחקים שהם אמנם בלעדיים, אך אינם מגיעים מייקרוסופט, וגם אם כן, חלק השארתי סתם בשביל הכיף.
מה שאני באתי להבהיר הוא, שבשנה הראשונה של ה-Wii כמות התמיכה של נינטנדו היא פי כמה (פי שניים לדעתי לפחות) מהדברים שהיו על ה-360 בשנה הראשונה שלה שהגיעו ממייקרוסופט עצמה. פאק, אפילו נתתי לך את דרקון כחול כי הוא יצא ביפן, ועדיין הרשימה הזו עלובה ומגוחכת. אבל אז תבוא ותראה לי ציונים, ואז אני אגיד לך, שאתה אוחז בקש.
נינטנדו תומכת בצורה יוצאת דופן בקונסולה שלה, כי חברות צד שלישי מעולם לא מנסות להתחרות במוצרים שלהם, אז היא חייבת. הרשימה שאני הבאתי לשנה הראשונה של ה-Wii רק מראה עד כמה נינטנדו משקיעה ב-Wii, ואנחנו אפילו לא יודעים מה היא מתכננת ל-2008. בניגוד למה שאחרים חושבים, היא לא מתכננת לרכב על WiiSports עד 2010 (על אף שהיא יכולה). לא זאת ועוד, שבאותה שנה היא מפציצה במשחקים על הנינטנדו DS. וכל זה מראה עד כמה המשאבים שלה גדולים יותר, ענפים יותר, ומקצועיים יותר ממשאבי שאר החברות.
הכי קל לבוא ולהגיד עכשיו, אחרי שמונה חודשים שהקונסולה לא מפסיקה למכור, שה-Wii זה גאג'ט שלא מתחרה, ואני מסכים. זו כבר לא תחרות שברור מי עברה את קו הסיום, שברור מי ניצחה במשקל כבד, שכבר ידוע מי תקבל את זרי הדפנה.
אם זה גאג'ט, ואם זה אתם כל-כך גיימרים, זה בכלל לא היה מעניין אתכם והייתם ממשיכים בעיניינכם בשאר הפורומים. אז כנראה שהמהפכה כן קרתה, וגם אם לא תודו בזה, היא קרתה בגלל נינטנדו.
|
|
|
|
|
|
משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #66 פורסם:
13.07, 16:46
|
|
כן,כן נינטנדו עשתה מהפכה..מה שתגיד.
|
 |
|
|
וכל זה מראה עד כמה המשאבים שלה גדולים יותר, ענפים יותר, ומקצועיים יותר ממשאבי שאר החברות |
|
|
|
|
נו מה אתה עושה צחוק?
משאבים גדולים ומקצועיים יותר מסוני ומיקרוסופט ?! מה אתה רציני?! להזכירך נינטנדו היא החברה הקטנה ביותר עם המשאבים הקטנים ביותר. אתה משווה את המשאבים שלה לחברה כמו מיקרוסופט שהיא אחת הענקיות בעולם אם לא הכי ענקית ?! לסוני שהיא ענקית טכנולוגיה לכל דבר ? נו,מה אתה חי בסרט,אחי ?
אתה מדבר כאילו הווי כבר ניצחה אבל זה מצחיק משום שהקרב רק התחיל.
אל תשכח שגם אם נינטנדו תמכור בסופו של דבר הכי הרבה,נגיד 70 מיליון וסוני או מיקרוסופט 65-60 מיליון זה עדיין השג יותר לסוני ומיקרוסופט. במחיר של הווי אף אחד לא חושב פעמיים. מה שגם פלייסטיישן 3 שווה ל2.5 לWiiים.וזה יבוא לביטוי גם בהכנסות של החברות.
נינטנדו היא חברת משחקים בניגוד לסוני ומיקרוסופט שהם ענקיות טכנולגיה בכל דבר.בייחוד סוני.
מיקרו יותר בתוכנות. נינטנדו תמיד מחפשים דרך לא ללכת עם החברות האלה ראש בראש כי הם יאכלו אותה. הם תמיד מנסים לבוא בעיקוף בשיטה של "קהל יעד אחר ". הווי אחלה קונסולה אבל לבד היא לא תספק שום גיימר שקורא לעצמו גיימר. פשוט כי אין לה את מעבד דור הבא,וגרפיקה שווה ומשחקיים רציניים אולי רק כמה..היא יכולה להיות תוספת לגיימר,זה כן. אני למשל בעלים של PS3 ו-X360,אבל אם הייתי בעלים של רק אחת מהקונסולות האלה הייתי קונה את הווי בתור תוספת. משהו להעביר איתו את הזמן..עם החברה..עם המשפחה אולי..אבל לגיימר רציני הווי פשוט לא מספיקה  .
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #67 פורסם:
13.07, 16:46
|
|
|
אתם צודקים לגבי ההפצה, הנקודה העיקרית היא שגירז לא בלעדי. הוא יוצא גם ל-PC. זה כל הרעיון של צד ראשון, משחקים בלעדיים. אם אנחנו מורידים אותו, אין אף משחק AAA בשנה הראשונה של הבוקס מבית מייקרוסופט.
ולווי יש את מטרויד, גלקסי וסמאש, שהם האמא של ה-AAA, והם בלעדיים (אני לא מחשיב את זלדה כי הוא יצא לקיוב).
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #68 פורסם:
13.07, 17:27
|
|
|
TheDark |
 |
|
|
כן,כן נינטנדו עשתה מהפכה..מה שתגיד.
נו מה אתה עושה צחוק?
משאבים גדולים ומקצועיים יותר מסוני ומיקרוסופט ?! מה אתה רציני?! להזכירך נינטנדו היא החברה הקטנה ביותר עם המשאבים הקטנים ביותר. אתה משווה את המשאבים שלה לחברה כמו מיקרוסופט שהיא אחת הענקיות בעולם אם לא הכי ענקית ?! לסוני שהיא ענקית טכנולוגיה לכל דבר ? נו,מה אתה חי בסרט,אחי ?
אתה מדבר כאילו הווי כבר ניצחה אבל זה מצחיק משום שהקרב רק התחיל.
אל תשכח שגם אם נינטנדו תמכור בסופו של דבר הכי הרבה,נגיד 70 מיליון וסוני או מיקרוסופט 65-60 מיליון זה עדיין השג יותר לסוני ומיקרוסופט. במחיר של הווי אף אחד לא חושב פעמיים. מה שגם פלייסטיישן 3 שווה ל2.5 לWiiים.וזה יבוא לביטוי גם בהכנסות של החברות.
נינטנדו היא חברת משחקים בניגוד לסוני ומיקרוסופט שהם ענקיות טכנולגיה בכל דבר.בייחוד סוני.
מיקרו יותר בתוכנות. נינטנדו תמיד מחפשים דרך לא ללכת עם החברות האלה ראש בראש כי הם יאכלו אותה. הם תמיד מנסים לבוא בעיקוף בשיטה של "קהל יעד אחר ". הווי אחלה קונסולה אבל לבד היא לא תספק שום גיימר שקורא לעצמו גיימר. פשוט כי אין לה את מעבד דור הבא,וגרפיקה שווה ומשחקיים רציניים אולי רק כמה..היא יכולה להיות תוספת לגיימר,זה כן. אני למשל בעלים של PS3 ו-X360,אבל אם הייתי בעלים של רק אחת מהקונסולות האלה הייתי קונה את הווי בתור תוספת. משהו להעביר איתו את הזמן..עם החברה..עם המשפחה אולי..אבל לגיימר רציני הווי פשוט לא מספיקה . |
|
|
|
|
לנינטנדו יש משאבים גדולים יותר מאשר ל חטיבות המשחקים של סוני ומיקרוסופט. מיקרוסופט, מסתבר, מתעסקת בדברים שונים מאשר משחקים. וסוני גם אוהבת להתעסק בחומרה.
קאו אמר את זה בעצמו, דווקא כטיעון שלילי לגבי נינטנדו.
אגב, כן, זה שהקונסולה של סוני עולה פי 2.5 מהקונסולה של נינטנדו באמת יבוא לידי ביטוי בהכנסות. כמו חור גדול בחשבון הבנק על כל קונסולה שהם מוכרים.
|

|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #69 פורסם:
13.07, 17:57
|
|
|
תגידו, שמעתם על ההכרזה של משחק האופנועים Nitrobike ל-Wii? זה מאותו בית פיתוח שהביא את Excitebike ל-N64. אני זוכר שהרבה התלהבו מהמשחק הזה בזמנו. מה דעתכם על ההכרזה? יש גם טריילר, עדיין לא ראיתי אותו. והמשחק יוצא השנה בתקופת החגים. מה דעתכם?
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #70 פורסם:
13.07, 18:27
|
|
|
Poke |
 |
|
|
קאו אמר את זה בעצמו, דווקא כטיעון שלילי לגבי נינטנדו. |
|
|
|
|
אני אמרתי את זה בנושא כמה כסף יש להם בכיס. נינטנדו שוחטת את המחלקות של סוני וMS בנושא הזה.
אבל מבחינת למי יש את הצוותי פיתוח הכי גדולים, נינטנדו לא מתקרבת לסוני.
רק על קילזון עובדים 150 עובדים כרגע, בנינטנדו עובדים פחות מ1200 אנשים וזה כולל אנשי שיווק וכדומה (לפחות לפי כתבה שעדי הביא פעם על כמה כסף מכניס כל עובד נינטנדו לחברה).
לסוני יש אפשרות הרבה יותר גדולה לפמפם החוצה משחקי צד ראשון ושני מאשר נינטנדו, זאת עובדה.
|
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #71 פורסם:
13.07, 18:31
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
אני אמרתי את זה בנושא כמה כסף יש להם בכיס. נינטנדו שוחטת את המחלקות של סוני וMS בנושא הזה.
אבל מבחינת למי יש את הצוותי פיתוח הכי גדולים, נינטנדו לא מתקרבת לסוני.
רק על קילזון עובדים 150 עובדים כרגע, בנינטנדו עובדים פחות מ1200 אנשים וזה כולל אנשי שיווק וכדומה (לפחות לפי כתבה שעדי הביא פעם על כמה כסף מכניס כל עובד נינטנדו לחברה).
לסוני יש אפשרות הרבה יותר גדולה לפמפם החוצה משחקי צד ראשון ושני מאשר נינטנדו, זאת עובדה. |
|
|
|
|
עובדה? העובדה בשטח היא שכרגע למיטב ידיעתי יש יותר כותרי נינטנדו על ה-Wii מאשר כותרי סוני על ה-PS3...
ברור שסוני צריכה הרבה יותר כוח אדם, כי משחק ב-HD עולה יותר ודורש הרבה יותר כוח אדם (טקסטורות ברמה גבוהה יותר, מודלים יותר מפורטים וכד'). זה מובן.
העיקרון שלי עדיין נשאר, נינטנדו היא החברה היחידה שמשחררת בשנה הראשונה לקונסולה שלה כל-כך הרבה משחקים, וקילר אפים. אבל כמובן, שכל אחד רואה את זה אחרת. זה מובן.
|
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #72 פורסם:
13.07, 19:19
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
עם כל הכבוד, סוני היא החברה עם המוצרי צד ראשון הכי טובים בתעשיה. התואר עבר מנינטנדו אליהם בPS2 ועכשיו רק מתחזק בPS3.
|
|
|
|
|
זה גם כבר מוטל בספק. סוני (SCE) ומיקרוסופט (MGS) בתחרות קשה.
SCE אמנם מוציאה הרבה מאד משחקים טובים, ויש לה מפתחות צד א' טובות כמו איקו, נוטי דוג, פוליפוני, גורילה (בהנחה שקילזון 2 לא יהיה מחורבן) ואחרות.
אבל משחקי צד א' של MGS הם כל המשחקים של באנג'י, אנסמבל, ליונהד, רייר, טרן 10 ואחרות. ביחס כמות-איכות היא די ראש בראש מול סוני.
מה שבטוח, כשמדברים על כמויות משחקי צד א' איכותיים, נינטנדו נשארו ממש מאחור בתחום הזה.
|
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #73 פורסם:
13.07, 19:26
|
|
|
Yoni_Uzan |
 |
|
|
אתם צודקים לגבי ההפצה, הנקודה העיקרית היא שגירז לא בלעדי. הוא יוצא גם ל-PC. זה כל הרעיון של צד ראשון, משחקים בלעדיים. |
|
|
|
|
כן, רק שהוא לא יוצא לPC, הוא יוצא לחלונות. וחלונות כידוע זה גם בלעדי של מיקרוסופט. ובכל מקרה הויכוח היה על השנה הראשונה, ובשנה הראשונה (וגם היום) עדיין אי אפשר להשיג אותו לPC.
|
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #74 פורסם:
13.07, 19:38
|
|
|
Yoni_Uzan |
 |
|
|
הליינאפ של הווי בשנה הראשונה שלה הרבה יותר מרשים מזה שהיה ל-360 בשנה הראשונה שלה, איך שלא תסובבו את זה. גם להארדקור וגם לקאז'ואל. ונכון לעכשיו, לווי יש משחקים בלעדיים יותר טובים מלפס3. יש לפס3 משהו מלבד רזינסטנס הבינוני? |
|
|
|
|
קודם כל, זה נתון לויכוח. קאוטיק גם לא הכניס לרשימה משחקים אחרים בלעדיים ל360 כמו DOA4 ואחרים, כי הוא פשוט הדביק רשימה חלקית מויקיפדיה.
דבר שני, זה גם תלוי איך מסתכלים על זה. אף אחד למשל לא צריך לתת בונוס לנינטנדו על זה 2005-נוב' 2006 לא היתה לה קונסולה. אני למשל, משווה את המשחקים שיצאו לWII למשחקים שיצאו ל360 ב2005, ואותו דבר לגבי 2006 ולגבי 2007 (לפחות עד נכון להיום, כי אני לא יודע כמה טובים יהיו המשחקים של מחר). ונחש מה, בכל שנה, ליין המשחקים הבלעדיים הטובים לWII נראה ממש מצוקמק לעומת הליין הבלעדי לX360. אין פה בכלל תחרות.
ודבר אחרון: רזיסטנז ה"בינוני" עדיין יותר טוב מכמעט כל משחקי הWII. וגם אם יש לפליסטיישן משחקים אחרים טובים כמו אובליביון, וגאס, פייט נייט 3 ואחרים שהם לא בלעדיים - זה עדיין לא טיעון בכלל לטובת הWII - כי אין אותם על הWII. אם כבר, זה יגרום לי להתלבט בין ה360 לPS3. הרי זה לא שאני אגיד לעצמי "אני רוצה את פייט נייט 3, ואני יכול לשחק גם על ה360 וגם על הPS3 ולכן אני מעדיף לקנות WII". אין בזה שום היגיון. עדיף משחק טוב שהוא לא בלעדי מאשר משחק לא טוב שהוא כן בלעדי. כל עוד אין את המשחקים האלו על הWII, זה נקודה לרעתה, גם אם הם לא בלעדיים.
|
|
|
|
|
|
משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #75 פורסם:
13.07, 19:41
|
|
|
נחמד, מעניין
תודה חמוד
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #76 פורסם:
13.07, 20:10
|
|
|
ADi |
 |
|
|
העיקרון שלי עדיין נשאר, נינטנדו היא החברה היחידה שמשחררת בשנה הראשונה לקונסולה שלה כל-כך הרבה משחקים, וקילר אפים. אבל כמובן, שכל אחד רואה את זה אחרת. זה מובן. |
|
|
|
|
בו נראה, נינטנדו:
מריו סטרייקרס
זלדה TP
אקסייט טראק
וואריו
פייפר מריו
מריו גלקסי
מטרויד
SSB
מריו פארטי
בטליון וורס 2
ווי ספורטס
ווי פליי
סוני:
CALLING ALL CARS
רזיסטנס
סופר ראב א דאב
FLOW
מוטור סטורם
רצ'נט וקלאק
אנצ'רטד
אקוכרום
סופר סטאר דאסט
פולקלור
PAIN
הוונלי סורד
וור הוק
SOCOM
GT:HD
LITTLE BIG PLANET
LAIR
EYE OF JUDGMENT
WIPEOUT HD
אני לא יודע מה איתך אבל אני ספרתי 12 מול 19 לטובת סוני...
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #77 פורסם:
13.07, 20:12
|
|
|
gulmer |
 |
|
|
קודם כל, זה נתון לויכוח. קאוטיק גם לא הכניס לרשימה משחקים אחרים בלעדיים ל360 כמו DOA4 ואחרים, כי הוא פשוט הדביק רשימה חלקית מויקיפדיה.
דבר שני, זה גם תלוי איך מסתכלים על זה. אף אחד למשל לא צריך לתת בונוס לנינטנדו על זה 2005-נוב' 2006 לא היתה לה קונסולה. אני למשל, משווה את המשחקים שיצאו לWII למשחקים שיצאו ל360 ב2005, ואותו דבר לגבי 2006 ולגבי 2007 (לפחות עד נכון להיום, כי אני לא יודע כמה טובים יהיו המשחקים של מחר). ונחש מה, בכל שנה, ליין המשחקים הבלעדיים הטובים לWII נראה ממש מצוקמק לעומת הליין הבלעדי לX360. אין פה בכלל תחרות.
ודבר אחרון: רזיסטנז ה"בינוני" עדיין יותר טוב מכמעט כל משחקי הWII. וגם אם יש לפליסטיישן משחקים אחרים טובים כמו אובליביון, וגאס, פייט נייט 3 ואחרים שהם לא בלעדיים - זה עדיין לא טיעון בכלל לטובת הWII - כי אין אותם על הWII. אם כבר, זה יגרום לי להתלבט בין ה360 לPS3. הרי זה לא שאני אגיד לעצמי "אני רוצה את פייט נייט 3, ואני יכול לשחק גם על ה360 וגם על הPS3 ולכן אני מעדיף לקנות WII". אין בזה שום היגיון. עדיף משחק טוב שהוא לא בלעדי מאשר משחק לא טוב שהוא כן בלעדי. כל עוד אין את המשחקים האלו על הWII, זה נקודה לרעתה, גם אם הם לא בלעדיים. |
|
|
|
|
gulmer חשבתי על זה..., והגעתי למסקנה: אתה לא אוהב את הצע המשחקים של ה wii אתה לא שוקל בכלל לרכוש אותה, אבל בכל זאת אתה דואג לדבר על זה בכל הזדמנות, לדעתי זה נובע מזה שבפנים בפנים אתה אוהב את ה wii ומאוכזב שהיא לא מה שהיית רוצה שתהיה. יש משהו במה שאני אומר ?
|

אם תלחצו על הקישור תוכלו להרשם לנינטנדו, וגם אני אקבל כוכבים.
http://www.nintendo-europe.com/NOE/e...p?m=l&a=Barvaz
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #78 פורסם:
13.07, 20:16
|
|
|
Barvazon |
 |
|
|
gulmer חשבתי על זה..., והגעתי למסקנה: אתה לא אוהב את הצע המשחקים של ה wii אתה לא שוקל בכלל לרכוש אותה, אבל בכל זאת אתה דואג לדבר על זה בכל הזדמנות, לדעתי זה נובע מזה שבפנים בפנים אתה אוהב את ה wii ומאוכזב שהיא לא מה שהיית רוצה שתהיה. יש משהו במה שאני אומר ? |
|
|
|
|
אני לא אוהב את הWII, אבל אני מאוד אוהב את נינטנדו. בגלל זה כל כך חבל לי שהם החליטו להתרכז בתעשייה אחרת ולתרום לתעשייה הזאת רק מעט מאוד מזמנה. זה הפסד לתעשיה, בסופו של דבר. אולי גם גולמר מרגיש כמוני.
|

|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #79 פורסם:
13.07, 22:19
|
|
|
Chaotic |
 |
|
|
אני לא אוהב את הWII, אבל אני מאוד אוהב את נינטנדו. בגלל זה כל כך חבל לי שהם החליטו להתרכז בתעשייה אחרת ולתרום לתעשייה הזאת רק מעט מאוד מזמנה. זה הפסד לתעשיה, בסופו של דבר. אולי גם גולמר מרגיש כמוני. |
|
|
|
|
אתה אוהב את נינטנדו? מה זה, בדיחה? תעשה לי טובה, תנוח כבר ותעבור פורום. אני לא מבין למה אתה ממשיך להתווכח בעיקר שכל פעם אתה מוכח כטועה.
ד"ר, אם אתה מחשיב את זה ככה, אז קודם כל שכחת את פיירם אמבלם, פוקימון BR, גם Endless Ocean ובריין אייג'. שזה כבר 16 תוריד את LBP אז זה מול 18. ולא יודע מה זה GT:HD ו-Wipeout HD. אם אלו גרסאות HD למשחקים קיימים, אז תוסיף את כל משחקי נינטנדו ב-VC. ואז יש פער גדול יותר. בכלל יש כמה ברשימה שלך שבכלל לא מוכרים לי.
אבל סבבה, אני אתן לך את העובדה שנינטנדו וסוני משקיעות בערך אותו דבר בשנה הראשונה. אני באמת חושב שסוני נורא הפתיעה לטובה בדור הקודם באיכות המשחקים, אתה יודע שאני מאוד אוהב את איך ש-HS נראה ומשוחק (למרות שמקצת הסרטונים זה נראה אולי "שטוח").
גולמר פשוט אוהב להיות נגד, ברווזון. הוא כמו עוד אנשים שמתווכחים על משחקים שמעולם לא שיחקו בהם*, רק לשם הויכוח.
*פרט לקאוטיק הניחן בכוחות על לשחק במשחקים גם כשהוא קורא עליהם.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #80 פורסם:
13.07, 23:10
|
|
|
ADi |
 |
|
|
ד"ר, אם אתה מחשיב את זה ככה, אז קודם כל שכחת את פיירם אמבלם, פוקימון BR, גם Endless Ocean ובריין אייג'. שזה כבר 16 תוריד את LBP אז זה מול 18. ולא יודע מה זה GT:HD ו-Wipeout HD. אם אלו גרסאות HD למשחקים קיימים, אז תוסיף את כל משחקי נינטנדו ב-VC. ואז יש פער גדול יותר. בכלל יש כמה ברשימה שלך שבכלל לא מוכרים לי.
אבל סבבה, אני אתן לך את העובדה שנינטנדו וסוני משקיעות בערך אותו דבר בשנה הראשונה. אני באמת חושב שסוני נורא הפתיעה לטובה בדור הקודם באיכות המשחקים, אתה יודע שאני מאוד אוהב את איך ש-HS נראה ומשוחק (למרות שמקצת הסרטונים זה נראה אולי "שטוח").
גולמר פשוט אוהב להיות נגד, ברווזון. הוא כמו עוד אנשים שמתווכחים על משחקים שמעולם לא שיחקו בהם*, רק לשם הויכוח.
*פרט לקאוטיק הניחן בכוחות על לשחק במשחקים גם כשהוא קורא עליהם. |
|
|
|
|
WIPEOUT HD זה משחק חדש לגמרי שמבוסס על WIPEOUT 1.
אם נוריד את LBP ו-GT:HD שאני לא בטוח מה התוכן שלו אז נשארנו עם 17 משחקים מול 16.
כל מה שניסיתי זה להפריך את הטענה שלך שנינטנדו עושה הכי הרבה בצד ראשון. ביחוד שסוני לא רק עושה יותר משחקים, הם גם דורשים סופר השקעה לעומת משחקים כמו BRAIN AGE או WII SPORTS או WII PLAY או מריו פארטי וכו'.
בקיצור, לסוני יש מחלקת צד א' ב' גדולה בהרבה משל נינטנדו, אין מה לעשות.
ובקשר לאנשים שמתווכחים על משחקים שהם מעולם לא שחקו, אני פנאט נינטנדו מאז הSNES (וגם על הNES שחקתי אצל חבר שלי ביסודי כל הזמן במריו ופאנצ' אווט) ושחקתי ברוב הגדולים שלהם על הNES, הSNES ובכל המשחקים הכי גדולים שלהם מאז הN64 חוץ מאשר סדרת פייפר מריו. בנוסף יש לי PS2 עם רוב המשחקים הטובים אז גם על הPS אני יכול להגיד שאני מכיר טוב את המשחקים שלהם.
אז בטוח אי אפשר להגיד שאני לא מבין במשחקים של נינטנדו.
|
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #81 פורסם:
13.07, 23:12
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
WIPEOUT HD זה משחק חדש לגמרי שמבוסס על WIPEOUT 1.
אם נוריד את LBP ו-GT:HD שאני לא בטוח מה התוכן שלו אז נשארנו עם 17 משחקים מול 16.
כל מה שניסיתי זה להפריך את הטענה שלך שנינטנדו עושה הכי הרבה בצד ראשון. ביחוד שסוני לא רק עושה יותר משחקים, הם גם דורשים סופר השקעה לעומת משחקים כמו BRAIN AGE או WII SPORTS או WII PLAY או מריו פארטי וכו'.
בקיצור, לסוני יש מחלקת צד א' ב' גדולה בהרבה משל נינטנדו, אין מה לעשות.
ובקשר לאנשים שמתווכחים על משחקים שהם מעולם לא שחקו, אני פנאט נינטנדו מאז הSNES (וגם על הNES שחקתי אצל חבר שלי ביסודי כל הזמן במריו ופאנצ' אווט) ושחקתי ברוב הגדולים שלהם על הNES, הSNES ובכל המשחקים הכי גדולים שלהם מאז הN64 חוץ מאשר סדרת פייפר מריו.
אז בטוח אי אפשר להגיד שאני לא מבין במשחקים של נינטנדו. |
|
|
|
|
אני כמובן דיברתי על קאוטיק, תרגיע.
זה לא אימרה נכונה על מידת ההשקעה, כיוון שחלק מהמשחקים שרשמת מגיעים רק ל-PSN, ומכיוון שכך הם מעוטי תוכן (CAC יוצא דופן). חלקם הם גרסאות HD של משחקים קיימים. אבל הנחתי לזה בצד.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #82 פורסם:
13.07, 23:18
|
|
|
ADi |
 |
|
|
זה לא אימרה נכונה על מידת ההשקעה, כיוון שחלק מהמשחקים שרשמת מגיעים רק ל-PSN, ומכיוון שכך הם מעוטי תוכן (CAC יוצא דופן). חלקם הם גרסאות HD של משחקים קיימים. אבל הנחתי לזה בצד. |
|
|
|
|
אכן נכון שיש משחקים כמו כרום שלא בדיוק עומדים מאחוריהם מאות אנשים אבל למשל HS עושים עכשיו מעל 100 אנשים ואת קיל זון 2 עושים 150 אנשים.
רק שני הצוותים האלה יחד הם בערך שווי ערך לצוות של זלדה, מריו, מטרויד וSSB יחד.
על המשחקים של הקיוב אני יודע שעובדים בערך 30-50 אנשים, תלוי בסוג המשחק.
|
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #83 פורסם:
13.07, 23:31
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
אכן נכון שיש משחקים כמו כרום שלא בדיוק עומדים מאחוריהם מאות אנשים אבל למשל HS עושים עכשיו מעל 100 אנשים ואת קיל זון 2 עושים 150 אנשים.
רק שני הצוותים האלה יחד הם בערך שווי ערך לצוות של זלדה, מריו, מטרויד וSSB יחד.
על המשחקים של הקיוב אני יודע שעובדים בערך 30-50 אנשים, תלוי בסוג המשחק. |
|
|
|
|
ד"ר, ממך אני לא מצפה לדברים כאלה. רטרו כרגע מונה 70 אנשים שעבדו על מטרויד 3, בלי להתחשב בפרילנסרים שעבדו גם הם, סביר להניח.
בראיונות עם איווטה הוא אמר בפירוש שהצוות של זלדה מכיל את הכי הרבה אנשים אי פעם שעבדו על כותר בנינטנדו.
ושוב, אל תשווה בין כותרי HD לכותרי SD. זה ברור מי מצריך הרבה יותר כוח אדם.
אני לא מדבר על גודל, אני מדברים על משחקים, ולהגיד שנינטנדו לא מוציאה משחקים ל-Wii, זה פשוט לא נכון. ההיפך אם כבר. תסכים איתי?
אני בכנות מאמין שאנחנו נשמע ב-TGS הכרזות גדולות, אחרת אני לא רואה סיבה שנינטנדו תשתתף בכלל בתערוכה הזו. ולהזכירכם, פעם אחרונה שהיא היתה שם בנוכחות כלשהי, היא הכריזה על השלט עצמו... ואני מאמין שההכרזה הכי גדולה ב-E3 הנוכחית היא WiiFit.
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #84 פורסם:
13.07, 23:34
|
|
|
ADi |
 |
|
|
זה לא אימרה נכונה על מידת ההשקעה, כיוון שחלק מהמשחקים שרשמת מגיעים רק ל-PSN, ומכיוון שכך הם מעוטי תוכן (CAC יוצא דופן). חלקם הם גרסאות HD של משחקים קיימים. אבל הנחתי לזה בצד. |
|
|
|
|
בהתחשב בעובדה שאתה מדבר על מריו ומטרויד כאילו הם עומדים להיות משחקים נהדרים פוגמת בטענה המיותרת שלך. אתה יודע איך קוראים לזה, נכון? צביעות. לא שיחקת במשחקים האלה, אבל אתה חושב שהם יהיו טובים. איך יש לך דעה עליהם אם לא שיחקת בהם? האם יכול להיות שקראת עליהם לא מעט וראית אותם בפעולה ולכן אתה יודע שהם יהיו טובים?
אני מסוגל להסיק מסקנות על משחקים, גם אם לא שיחקתי בהם. תנחש מה? גם אתה יכול ואתה עושה את זה כל הזמן.
לא משנה כמה תספר לי שאני לא אוהב את נינטנדו, זה לא ישנה את העובדה שכן. לא משנה כמה תזכיר שלא שיחקתי בWII SPORTS, זה לא משנה את העובדה שאני יודע בוודאות שהמשחק לא ימצא חן בעיני. זה לא משנה את העובדה שאני יודע שמדובר בהדגמה טכנולוגית ובשום דבר מעבר לזה.
ההכרזות שלך בנוגע לניצחון של נינטנדו בE3 פשוט רוקנו אותי מהרבה מאוד כבוד שרכשתי כלפיך. אתה פשוט הוכחת שאין לך שום יכולת לחשוב בעצמך. אתה חושב מה שנינטנדו מכתיבה לך ואתה מרוצה מזה.
אתה מוזמן להמשיך ולדרוש שאעבור לפורום אחר. אני אמשיך להתעלם מהשטות הזו.
|

|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #85 פורסם:
13.07, 23:58
|
|
|
זה לא נכון בכלל. א', אני מצפה מכל משחק של נינטנדו להיות נהדר ומבריק. זה חובתי כנינטנדופיל, עם זאת, אני מודע לעובדה כי הוא יכול להיות נפילה.
גם שפתחתי את הת'רד הזה:
כתבתי במפורש שאני מצפה, ומקווה, והכל בזמן עתיד. אין לי מושג מה ייצא בזה בסוף...
אתה, ושכמותך, נמצאים בפורום רק כדי לבכות. אין לך עובדות שמסוגלות להתחרות בעובדות שלי, אז אתה נוטש את הנושא וממשיך הלאה בויכוח. מה קרה? אז גילית שמייקרוסופט מפגרת הרבה אחרי סוני ונינטנדו? מה, אז לא שווה פתאום לקנות 360? הרי ברור שלכל אחד טעם משלו. אבל אתה החלטת שהשוק של הגיימרים, כלומר, אתה, לא רוצים Wii.
מה שדי ברור כלא נכון, שהרי ידוע שמי שקונה את ה-Wii הם גם גיימרים, ורובם כאן בפורומים. אז ביג דיל אם אתה לא תקרא לי גיימר, כי אני משחק ב-WiiSports ונהנה. אבל למיטב ידיעתי אני התחלתי לשחק הרבה לפניך, וצברתי הרבה יותר ניסיון במשחקים ממה שלך אי פעם יהיה (כי אנחנו עולים בניסיון שלנו כל הזמן, כך שלעולם לא תשיג אותי).
אני הכרזתי ניצחון של נינטנדו, כי אני נינטנדופיל. ובעיניי המצגת שלהם היתה הכי נכונה ל-E3 בצורתה הנוכחית. הם סיפקו משחק להארדקור+אונליין, וסיפקו משחק לקז'ואל. מה מייקרוסופט הראתה שכל-כך גרם לך לפירפורים? הרי בעצמך אמרת שהיה רע. ומה היה אצל סוני? ה-PSPLite פתאום הדבר הכי טוב בגיימינג?
אני לא דורש שתעבור לפורום אחר, תישאר, זה כיף.
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #86 פורסם:
14.07, 00:04
|
|
|
ADi |
 |
|
|
זה לא נכון בכלל. א', אני מצפה מכל משחק של נינטנדו להיות נהדר ומבריק. זה חובתי כנינטנדופיל, עם זאת, אני מודע לעובדה כי הוא יכול להיות נפילה.
גם שפתחתי את הת'רד הזה:
כתבתי במפורש שאני מצפה, ומקווה, והכל בזמן עתיד. אין לי מושג מה ייצא בזה בסוף...
אתה, ושכמותך, נמצאים בפורום רק כדי לבכות. אין לך עובדות שמסוגלות להתחרות בעובדות שלי, אז אתה נוטש את הנושא וממשיך הלאה בויכוח. מה קרה? אז גילית שמייקרוסופט מפגרת הרבה אחרי סוני ונינטנדו? מה, אז לא שווה פתאום לקנות 360? הרי ברור שלכל אחד טעם משלו. אבל אתה החלטת שהשוק של הגיימרים, כלומר, אתה, לא רוצים Wii.
מה שדי ברור כלא נכון, שהרי ידוע שמי שקונה את ה-Wii הם גם גיימרים, ורובם כאן בפורומים. אז ביג דיל אם אתה לא תקרא לי גיימר, כי אני משחק ב-WiiSports ונהנה. אבל למיטב ידיעתי אני התחלתי לשחק הרבה לפניך, וצברתי הרבה יותר ניסיון במשחקים ממה שלך אי פעם יהיה (כי אנחנו עולים בניסיון שלנו כל הזמן, כך שלעולם לא תשיג אותי).
אני הכרזתי ניצחון של נינטנדו, כי אני נינטנדופיל. ובעיניי המצגת שלהם היתה הכי נכונה ל-E3 בצורתה הנוכחית. הם סיפקו משחק להארדקור+אונליין, וסיפקו משחק לקז'ואל. מה מייקרוסופט הראתה שכל-כך גרם לך לפירפורים? הרי בעצמך אמרת שהיה רע. ומה היה אצל סוני? ה-PSPLite פתאום הדבר הכי טוב בגיימינג?
אני לא דורש שתעבור לפורום אחר, תישאר, זה כיף. |
|
|
|
|
יש סיבה אחת לכך שאתה חושב שהמסיבה של נינטנדו היתה הכי טובה ואתה אמרת אותה בעצמך: זה בגלל שאתה נינטנדופיל. אתה לא מסוגל לחשוב שחברה אחרת עושה משהו יותר טוב, לא משנה כמה זה קורה. זה בסדר גמור מבחינתי, זה פשוט קצת מגוחך כאשר כלל התעשייה אומרת אחרת ואתה מתעלם מזה.
מה מייקרוסופט הראתה שגרם לי לפירפורים? ליין-אפ החגים הכי מדהים שאי פעם היה קיים... וזו היתה אכזבה כי מדובר רק על משחקים שיוצאים השנה.
מה סוני עשו? הכריזו על כמה משחקים חדשים. הראו את MGS4. באופן כללי עשו מסיבת עיתונאים מעניינת - דבר שאף אחת מהחברות האחרות לא הצליחה.
גיימרים קונים את הקונסולה כי הם מאמינים בנינטנדו. הרבה מהגיימרים האלה הם גם נינטנדופילים. במסיבת העיתונאים שלה, נינטנדו הראתה באופן חד משמעי שהיא לא מתכוונת להחזיר לאמון של הגיימרים בה ביחס ראוי. הם מתכוונים להמשיך ולפנות לקהלים החדשים שהם כל כך אוהבים. אני בהחלט מבין אותם. הם יודעים שאין להם את היכולת להתמודד עם המתחרות בשוק המשחקים, אז הם פונים לשוק אחר. החלטה כלכלית חכמה שהתגלתה כגאונית בגלל העובדה שהם משקיעים מעט מאוד ומרוויחים הרבה מאוד.
זה שהם החליטו להעביר את תשומת הלב העיקרית שלהם לתעשייה אחרת מאכזב אותי. אהבתי כמה מהמשחקים של נינטנדו מאוד ועכשיו כשהם מעדיפים ליצור תוכנות לקהל אחר, זה מאכזב.
|

|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #87 פורסם:
14.07, 00:19
|
|
|
ADi |
 |
|
|
אני לא מדבר על גודל, אני מדברים על משחקים, ולהגיד שנינטנדו לא מוציאה משחקים ל-Wii, זה פשוט לא נכון. ההיפך אם כבר. תסכים איתי? |
|
|
|
|
כן, אמרתי את דעתי בנושא בהארה שהייתה לי 
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #88 פורסם:
14.07, 00:29
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
כן, אמרתי את דעתי בנושא בהארה שהייתה לי  |
|
|
|
|
הרעיון שהעלת גרם לי לשנות את עמדתי בנוגע לנינטנדו. לא ראיתי בא יותר חברה מזלזלת שנוטשת את כל מי שבזכותו היא קיימת. היא פשוט חברה שמבינה שאין בכוחה להתחרות בחברות גדולות ממנה ולכן החליטה ללכת לבנות לעצמה תעשייה משלה, בה לא יהיו לא מתחרות בהתחלה. זה בהחלט שיפור.
|

|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #89 פורסם:
14.07, 00:32
|
|
|
Chaotic |
 |
|
|
הרעיון שהעלת גרם לי לשנות את עמדתי בנוגע לנינטנדו. לא ראיתי בא יותר חברה מזלזלת שנוטשת את כל מי שבזכותו היא קיימת. היא פשוט חברה שמבינה שאין בכוחה להתחרות בחברות גדולות ממנה ולכן החליטה ללכת לבנות לעצמה תעשייה משלה, בה לא יהיו לא מתחרות בהתחלה. זה בהחלט שיפור. |
|
|
|
|
כן, הם עשו רעיון חכם עם הWII.
דבר ראשון אין להם מספיק אנשי צוות כדי לספק משחקים ברמה של מריו זלדה וכו' בגרפיקה מטורפת של HD.
דבר שני הם מאוד מרחיקים מעצמם חברות צד שלישי ואני לא בטוח שהם עושים את זה בכוונה, זאת המנטליות שלהם.
הWII פתר להם הכל. הכוח החלש שלה נותן להם עדין לעמוד בקצב של 4-5 משחקים גדולים בשנה והשלט גרם לחברות צד שלישי לעשות משחקים בלעדיים בלי שנינטנדו צריכה להגיד להם מילה.
הם באמת גאונים פיננסים.
פשוט המכשיר דל מדי בשבילי כדי להיות המכשיר היחיד שלי. אני משחק משחקים על ה360 ומשחקי נינטנדו על הWII, ככה כל מי שהוא גיימר צריך לעשות כי המבחר של הWII פשוט דל מדי בשביל החזיק גיימר רציני בלבדו.
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #90 פורסם:
14.07, 00:39
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
כן, הם עשו רעיון חכם עם הWII.
דבר ראשון אין להם מספיק אנשי צוות כדי לספק משחקים ברמה של מריו זלדה וכו' בגרפיקה מטורפת של HD.
דבר שני הם מאוד מרחיקים מעצמם חברות צד שלישי ואני לא בטוח שהם עושים את זה בכוונה, זאת המנטליות שלהם.
הWII פתר להם הכל. הכוח החלש שלה נותן להם עדין לעמוד בקצב של 4-5 משחקים גדולים בשנה והשלט גרם לחברות צד שלישי לעשות משחקים בלעדיים בלי שנינטנדו צריכה להגיד להם מילה.
הם באמת גאונים פיננסים.
פשוט המכשיר דל מדי בשבילי כדי להיות המכשיר היחיד שלי. אני משחק משחקים על ה360 ומשחקי נינטנדו על הWII, ככה כל מי שהוא גיימר צריך לעשות כי המבחר של הWII פשוט דל מדי בשביל החזיק גיימר רציני בלבדו. |
|
|
|
|
אין לי כסף גם לWII... אז מה שאני עושה יותר פשוט. אני אשחק אצל חבר שרוצה לקנות WII במריו (המשחק היחיד שמעניין אותי, למען האמת) והוא ישחק אצלי במשחק החדש של מלחמת הכוכבים ב360. כולם יוצאים מרוצים. הוא גם קונה את זלדה לDS ואני משאיל אותו ממנו... הוא בחור שימושי.
|

|
|
|
|
|
|
|
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר
|