הת'רד ל-Samba de Amigo - Page 2 - קהילות משחקים - Vgames
MSN ראשי MSN חדשות MSN עסקים
ברשת
Spaces Messenger Hotmail
Vgames - ערוץ המשחקים הישראלי

חיפוש מתקדם
רישום משתמש חדש

משחקי כיף, פאן

לנגן השירים האינטרקטיבי של רדיוס 100FM

לחצו לקניית משחקים למחשב, לפלייסטיישן, ל PSP, לנינטנדו ול XBOX360
מגזין קהילות הורדות Vgames FUN
  ערוצים טורנירים וליגות חנות

נושא: הת'רד ל-Samba de Amigo
1  2
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של רונן

מנהל קהילת נינטנדו

חבר בקהילת: -

#31   פורסם: 27.10, 16:36

בהחלט, לכן אני תמיד אומר שאיבדנו חברת פיתוח מעולה.

וגם סוניק, סגה ראלי ו-VF3 (אשר נתנה לפיתוח לחברה אחרת) היו ממוצעים ל-DC שלה. דווקא במקוריים היא הצטיינה מאוד, כמו ג'ט גרינד. גם משחקי הספורט כמו וירטואה טניס, ומשחקי ארקייד כמו קרייזי טקסי היו מעולים.

רונן.

נכתב על ידי נדב:""

טוב, בסתירה מסוימת, ולמרות מה שכתב למעלה, נדב השתפן מעט, ומתעקש שאצטט גם את זה: "החצי השני של 2008 לWII יהיה מורכב ממריו בייסבול, אולי משחק קז'ואלי (אם כן אז ווי מיוזיק), פיקמין 3, אנימל קרוסינג."

יש לי סרייה! הנה: "אולי נראה טיזר לזלדה, אולי טיזר לקיד איקרוס, אבל לדעתי פיקמין 3 עדין ישאר היחיד מהנחשפים החדשים שיצא ב2008".

למכירה: קונסולת גיימקיוב תקינה ואמינה בזול + כרטיס זיכרון + וויב רייס + רזידנט אוויל 4 + ויוטיפול ג'ו (שני המשחקים הכי טובים בדור האחרון), ומוכר לגיימבוי אדבנס את אף זירו וצ'וצ'ו רוקט (מתאימים גם ל-DS).

ADi

האווטר המגניב של ADi

משתמש ותיק

#32   פורסם: 15.04, 10:37

תמונות חדשות מהמשחק:
http://www.livewii.fr/news/92080/Sam...enfin.html?c=2

דיוויד ארצ'ולטה לניצחון!

משתמש רגוע

#33   פורסם: 15.04, 12:18

נראה נחמד לא יותר מזה, עם כול הכבוד יש המון משחקים אחרים ששווים יותר. זה משחק שנמאס ממנו מאוד מהר.

ViewPhone.up.co.il-סיקורי סלולר, חדשות בעולם הסלולר והטכנולוגיה, המלצות לפני קניה, ועוד. דרושים לאתר נערים בני 14 ומעלה, המעונינים להיות בצוות הפעיל של האתר ככותבים. למועמדים צריכים להיות התכונות הבאות: ידע בעולם הסלולר, עניין בעולם הטכנולוגיה בכלל והסלולר בפרט, יכולת הבעה עצמית וכתיבה שוטפת וקולחת, ידע בסיסי בשפת ה-HTML (לא חובה). פרטים נוספים באתר.

משתמש צעיר

#34   פורסם: 15.04, 19:49

סגה האמת נורא מאכזבים בזמן האחרון...שנה-שנתיים. סגה סופרסטאר טניס היה ממש משעמם אז אני לא בטוח שאני אקנה את המשחק הזה למרות שזה נקרא אחד מהמשחקים היותר טובים שיצאו לDC.

האווטר המגניב של רונן

מנהל קהילת נינטנדו

#35   פורסם: 22.05, 05:44

טריילר רשמי ראשון של גרסת ה-Wii.

ממש אהבתי אותו, טריילר גדול. שילבו בו שימפנזה, והיה משעשע

נערך לאחרונה על ידי רונן, 22.05 בשעה 07:06.

טוב, בסתירה מסוימת, ולמרות מה שכתב למעלה, נדב השתפן מעט, ומתעקש שאצטט גם את זה: "החצי השני של 2008 לWII יהיה מורכב ממריו בייסבול, אולי משחק קז'ואלי (אם כן אז ווי מיוזיק), פיקמין 3, אנימל קרוסינג."

יש לי סרייה! הנה: "אולי נראה טיזר לזלדה, אולי טיזר לקיד איקרוס, אבל לדעתי פיקמין 3 עדין ישאר היחיד מהנחשפים החדשים שיצא ב2008".

למכירה: קונסולת גיימקיוב תקינה ואמינה בזול + כרטיס זיכרון + וויב רייס + רזידנט אוויל 4 + ויוטיפול ג'ו (שני המשחקים הכי טובים בדור האחרון), ומוכר לגיימבוי אדבנס את אף זירו וצ'וצ'ו רוקט (מתאימים גם ל-DS).

ADi

האווטר המגניב של ADi

משתמש ותיק

#36   פורסם: 22.05, 07:57

טריילר חמוד. היו צריכים אולי למצוא אנשים אחרים קצת יותר כיפים, אבל סה"כ טריילר מדליק. מן הסתם קשה לראות מה לכל הרוחות עושים במשחק אז הם ניסו להעביר את הכיף. סביר +

דיוויד ארצ'ולטה לניצחון!

האווטר המגניב של רונן

מנהל קהילת נינטנדו

#37   פורסם: 22.05, 23:39

כן, זה החיסרון היחיד בטריילר. הוא כיפי לצפייה אבל לא יעיל ברמת הצרכן שמנסה ללמוד על המשחק. אבל אם הייתי פרסומאי אז אולי הייתי אומר שזה בכלל לא משנה מה איכות המוצר ואיך משתמשים בו. אם הטריילר כיפי בזכות עצמו, אנשים פשוט יושפעו ויתעניינו במוצר בו.

האווטר המגניב של MISTER MASTER

נינג'ה בלגי

#38   פורסם: 23.05, 00:54

הטריילר גדול איך האבא משתגע והקטע עם השימפנזה .רגע אני אהיה חייב שתי שלטים בשביל לשחק?

קרדיט לשניצלון הגאון על החתימה למעלה!

האווטר המגניב של DMaster

מצליחן

#39   פורסם: 23.05, 01:01

אפשר גם ווימוט ונוצ'אק לפי מה שהכריזו אם אני זוכר נכון...

Gigabyte 965P-DQ6 | Intel C2D E6600 | nVidia 7950GX2
250GBX2 WD SATA2 16mb | TT Soprano | Kingston 667 2GB DC
MX1000 + Qck | Enermax Liberty 500W | Lousy Samsung 960BF

האווטר המגניב של רונן

מנהל קהילת נינטנדו

#40   פורסם: 23.05, 01:40

חייבים את שני השלטים כדי לשחק: ווי-מוט והתוסף שלו, נונצ'וק (לא צריך עוד ווי-מוט, אלא אם כן מעוניינים לשחק בזוגות). אלה מחליפים את המרקות שיצאו במיוחד לגרסת הדרימקאסט, והיו יקרים.

משתמש צעיר

#41   פורסם: 23.05, 10:11

נראה לי שזה הזמן לקנות נאנצ'ק אלחוטי
http://www.nyko.com/nyko/products/?i=133

האווטר המגניב של shgadlic

נינג'ה בלגי

#42   פורסם: 23.05, 10:18

אני חושב שעדיף כבר לקנות מתאם. יש לי שני נונצק חוטי ביית לא רוצה להחליף את שניהם לאלחוטי - המתאם נראה לי טוב. אולי אבקש את זה מקרובים בחו"ל. בכלל כהמ דבר כזה עולה, צריףך לבודק את המחיר אם זה 15 דולר או פחות לכל מתאם אז אולי שווה.

קודי חבר:
WII : 4823-0085-7409-5031
Mario Kart Wii : 4940-5776-0507
Wii Chess : 9768-7793-5425
Endless Ocean : 1408-6061-0680
Mario Strikers Charged : 0645-3608-5834
Dr. Mario : 4194-1537-4584
Super Smash Bros. Brawl : Coming Soon

אם אתם מצרפים אותי שלחו לי הודעה

האווטר המגניב של No Kidding

מפקח פורום

#43   פורסם: 23.05, 12:45

זה יהיה טפשי במיוחד מצד סגה לא למכור את המשחק ביחד עם חוט מאריך לנונצ'אק. זה פשוט בלתי אפשרי לשחק בו אחרת, אלא אם כן אתה ילד בן 6 או גמד, וגם אז זה נראה לי די גבולי.

---------
דניאל מאיר

אם אתם קונים ב-Play-Asia, תעשו את זה דרך הלינק הזה.

האווטר המגניב של MISTER MASTER

נינג'ה בלגי

#44   פורסם: 23.05, 12:50

louweed
ציטוט:
צפה בהודעה
נראה לי שזה הזמן לקנות נאנצ'ק אלחוטי
http://www.nyko.com/nyko/products/?i=133
אני אשאר עם החוטי בינתיים.

קרדיט לשניצלון הגאון על החתימה למעלה!

1  2
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא

עזרה             אודות האתר             צור קשר             דרושים             פרסם באתר            RSS Vgames