Okami ל-Wii - קהילות משחקים - Vgames
Vgames - ערוץ המשחקים הישראלי

חיפוש מתקדם
רישום משתמש חדש

משחקי כיף, פאן

לנגן השירים האינטרקטיבי של רדיוס 100FM

לחצו לקניית משחקים למחשב, לפלייסטיישן, ל PSP, לנינטנדו ול XBOX360
מגזין קהילות הורדות Vgames FUN
  ערוצים טורנירים וליגות אירועים שרתי משחק חנות

נושא: Okami ל-Wii
1  9
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של רונן

מנהל קהילת נינטנדו

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 25.10, 04:39

ברירת מחדל Okami ל-Wii

לא שיחקתי במשחק, אבל הבנתי שהוא אחד המשחקים הכי מדהימים שיצאו בשנים האחרונות.

כשהוא הוכרז חששתי שהפורט לווי יהיה זול, ללא שיפור גרפי, למרות שהמקור נחשב מדהים, אבל הקטע הבא עודד אותי מאוד, הוא נכתב על ידי מנהל בכיר בקפקום:

ציטוט:

A few points here... I get the issues, I really do, but people seem to be missing a few things.

We selected Ready at Dawn to do the port. These guys are all ex-Naughty Dog and ex-Blizzard, and they have already shipped their own titles that have ridiculously high review scores and sales (and have more on the way). Their attention to detail and technical prowess is among the best of any team I've ever worked with.

If we wanted a cheap and dirty port, I could have turned around and picked any one of 50 houses and gotten it done for less and perhaps more quickly. Clearly, that wasn't the approach we sought for a variety of reasons (for the fans, for the reputation of our company, for the potential of the product, etc.).

Lastly, if this were a quick cash in, let's face it, there's TONS of other products that had higher sales on other platforms we could have chosen to port, quickly and cheaply. Okami, as great as it was, wasn't a huge seller on PS2 such that its quick and dirty port would be assured "sales success" on a new platform. We picked a huge game (read: expensive, especially on testing costs), with a ton of moving parts.

So, on the contrary, we have a lot to prove with this game and I know we, and RAD are up to the task. I apologize if I bristle at the accusation that this is a cheap port, but I do.

Given that the only port we've done to date was RE4, which has a 90+ gamerankings score and provided AMAZING value for the platform, has this really been Capcom's modus operendi such that this allegation should be leveled at us? Zack & Wiki is getting better reviews than just about anything you'll see this year on Wii, except possibly Galaxy. Shovelware is not what we do.

As I've said in prior interviews, we're getting the game up and running first. The game is enormous. If after we have everything working correctly, cleanly and as desired so as not to "break" the amazing experience that is Okami, we will worry about potential enhancements. As we are NOT at that point in the process yet, we are loathe to even mention any potential changes or enhancements for fear of disappointing the fans/media.
So for now, if you MUST assume the worst, assume that you will have an amazing 40-60 hour adventure that is one of gaming's most impressive pieces of art to play in fantastic new ways. If you want to hope for the best, well, perhaps we'll have more to say in a few months, but for now we're going to have to ask for your patience.
הנה, בקרוב תהיה לנו, כנראה, עוד סיבה להעריך מאוד את קפקום. אני שמח מאוד שהמשחק הוכרז, אך אם הוא יהיה טוב יותר לווי, במיוחד מהבחינה הגרפית, אז אני אתחיל גם להתלהב

מה דעתכם?

מי ששיחק במשחק מוזמן לכתוב כאן פרטים עליו, כגון מה המטרות במשחק, מה כל כך טוב בו (מלבד החזות האמנותית המובנת מאליה) וכד'. ובלי ספוילרים, בבקשה.

רונן.

נא לשמור על הסדר הטוב כאן, וליהנות באופן חיובי. חשוב להתעדכן בנוהלי הפורום (נוהל מס' 2 חודד. חשוב להתעדכן בו).

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Mega

נינג'ה בלגי

#2   פורסם: 25.10, 05:20

הא, המשחק הזה מדהים ביופיו, וגם במשחקיות שלו.
גם אם זה היה פורט מדויק, ורק שיפור של השליטה, זה היה בטוח בספרייה שלי.
זה הולך להיות משחק נמכר מאוד, ללא ספק.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Chaotic

שואף לשלמות

#3   פורסם: 25.10, 06:02

ציטוט:
they have already shipped their own titles that have ridiculously high review scores and sales
באמת? זו הצהרה מאוד משונה בהתחשב בזה שיש להם משחק אחד. לPSP. בהחלט מדובר במשחק משובך בעל ציונים טובים (לא בצורה מגוחכת, אבל טובים), אבל כמה הוא יכל למכור? הוא לPSP.

בכל מקרה, לפי המשחק היחיד הזה, בהחלט מדובר בחברwה מוכשרים. מעבר לזה, נוטי דוג ובליזארד הן שתיים מחברות הפיתוח הטובות בעולם, אז מדובר בחדשות טובות וגם אני מאמין שהפורט לא יהיה ניסיון עלוב להרוויח יותר מדי כסף על פחות מדי השקעה.
מכיוון שהמשחק היה גם מאוד מוצלח על הPS2 ומכיוון שאחד הדברים הראשונים שאמרתי עליו לפני יציאתו (ולפני יציאת הWII) היה: "זה יהיה מעניין מאוד על הWII", אני בטוח שיהיה מדובר בפורט מושקע וטוב.

All your base are belong to us, bitch!

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Yoni_Uzan

משתמש רציני

#4   פורסם: 25.10, 09:51

נשמע טוב. גם אם זה יהיה פורט כמו RE4, שנתן רק שליטה מושפרת, הוא יהיה שווה בשבילי, כי לא שיחקתי בראשון. אם הם ישדרגו את המשחק מעבר לכך, בכלל אהיה מבסוט, במיוחד בהתחשב בעובדה שכנראה יהיה לו תג מחיר דומה ל-RE4 (אני מהמר על שלושים דולר) ולכן הוא יהיה עוד יותר כדאי למי שלא שיחק בו. לא אמרו מה התאריך המשוער, נכון?

מה דעתכם, במידה והמשחק יצליח יפה, אתה חושבים שיהיה משחק המשך?

למכירה לדיאס: Kirby Canvas Curse, Yoshi's Island, Sonic Rush.
למכירה ל-360: דד רייזינג, פרפקט דארק.
למכירה לווי: ספק כוח מקורי אמריקאי מקורי ושנאי מתח 120 וולט.

אייסיקיו 145548792 טלפון 0504478720

Wii Number 3755-4409-3335-5398

חזרה לראש העמוד

מודל לחיקוי

#5   פורסם: 25.10, 14:41

שוב, נראה שהמשחקים הטובים ביותר לווי הם פורטים של הדור הקודם.

בקצב הזה, בדור הבא תקבלו את AC, MGS4, GEARS וכו'...

הווי הוא הרימייקר הגדול ביותר.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של רונן

מנהל קהילת נינטנדו

#6   פורסם: 25.10, 20:00

לסקין, בסה"כ הם מאמינים, ובצדק, שעל הווי הוא ימכור הרבה יותר טוב מעל ה-PS2 (קונסולה עם בסיס משתמשים עצום), והצלחה שאני מאמין שתהיה לו בווי תהיה מסר גדול לכל המפתחות. כפי ש-RE4 הוא מסר. משחק מעולה פשוט מוכר, לא משנה אם הוא פורט או לא.

אם כבר, כמה רימייק יש בווי? יש הרבה פורטים, אבל זה ויכוח ישן. ואני חושב שלאקס-בוקס הראשון היו יותר פורטים, אם מחשיבים את משחקי המחשב האישי.

העיקר שהמשחקים יהיו מעולים, ובמיוחד כאלה שלא שיחקתי בהם לפני כן.

רונן.

נא לשמור על הסדר הטוב כאן, וליהנות באופן חיובי. חשוב להתעדכן בנוהלי הפורום (נוהל מס' 2 חודד. חשוב להתעדכן בו).

חזרה לראש העמוד

משתמש רציני

#7   פורסם: 25.10, 21:33

Chaotic
ציטוט:
צפה בהודעה
באמת? זו הצהרה מאוד משונה בהתחשב בזה שיש להם משחק אחד. לPSP. בהחלט מדובר במשחק משובך בעל ציונים טובים (לא בצורה מגוחכת, אבל טובים), אבל כמה הוא יכל למכור? הוא לPSP.
.
אם אני לא טועה, הם היו אחראים לכל סדרת Viewtiful Joe, ונדמה לי שגם את God Hand.
די מרשים, לא?

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Chaotic

שואף לשלמות

#8   פורסם: 25.10, 21:40

weasel
ציטוט:
צפה בהודעה
אם אני לא טועה, הם היו אחראים לכל סדרת Viewtiful Joe, ונדמה לי שגם את God Hand.
די מרשים, לא?
אם לא ההית טועה, זה היה קצת מרשים. אבל אתה טועה. החברה שיצרה את וויוטיפול ג'ו היא חברת בת של קאפקום שלאחר יציאתו פורקה ונסגרה בגלל מכירות לא מרשימות במיוחד של כל המשחקים שלהם (ויוטיפול ג'ו הנחמדים ואוקמי).
החברה שעושה את הפורט היא חברה שיצרה את אחד המשחקים הטובים ביותר על הPSP (לא הישג כל כך מדהים בהתחשב במחסור בתחרות) ואת God of War החדש לPSP. מכיוון שמדובר ביוצאי נוטי דוג, יש להם קשרים מצוינים עם סוני ולכן שני המשחקים הראשונים שלהם הם לקונסולה של סוני. הפורט הזה הוא הראשון שלהם בקונסולה של חברה אחרת.

האם המשחק אכן ימכור יותר על הWII מאשר על הPS2? אני מאמין שכן. הסיבה היא שעל הPS2 היו לו ממש ממש הרבה מתחרים. באותה תקופה הPS2 התהדרה ביציאות גדולות וחשובות שגרמו למשחק הנהדר הזה להבלע קצת בכל ההייפ הדביק. על הWII אין לה את הבעיה הזאת. כאשר המשחק יצא, לפי מה שידוע לנו כרגע, יהיו לו בידיוק 0 מתחרים. במקרה הטוב ביותר (הכרזות חדשות לWII), יהיו לו אולי שני מתחרים ברמתו. בגלל הוואקום האדיר הזה, הוא ימכור טוב על הWII ויכול להיות שיותר טוב על הPS2, שם הוא נבלע בין משחקים מפורסמים יותר וטובים יותר, במקרים מסוימים.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של מאגנה הכוסון

מודל לחיקוי

#9   פורסם: 25.10, 22:31

Chaotic
ציטוט:
צפה בהודעה
אם לא ההית טועה, זה היה קצת מרשים. אבל אתה טועה. החברה שיצרה את וויוטיפול ג'ו היא חברת בת של קאפקום שלאחר יציאתו פורקה ונסגרה בגלל מכירות לא מרשימות במיוחד של כל המשחקים שלהם (ויוטיפול ג'ו הנחמדים ואוקמי).
החברה שעושה את הפורט היא חברה שיצרה את אחד המשחקים הטובים ביותר על הPSP (לא הישג כל כך מדהים בהתחשב במחסור בתחרות) ואת God of War החדש לPSP. מכיוון שמדובר ביוצאי נוטי דוג, יש להם קשרים מצוינים עם סוני ולכן שני המשחקים הראשונים שלהם הם לקונסולה של סוני. הפורט הזה הוא הראשון שלהם בקונסולה של חברה אחרת.

האם המשחק אכן ימכור יותר על הWII מאשר על הPS2? אני מאמין שכן. הסיבה היא שעל הPS2 היו לו ממש ממש הרבה מתחרים. באותה תקופה הPS2 התהדרה ביציאות גדולות וחשובות שגרמו למשחק הנהדר הזה להבלע קצת בכל ההייפ הדביק. על הWII אין לה את הבעיה הזאת. כאשר המשחק יצא, לפי מה שידוע לנו כרגע, יהיו לו בידיוק 0 מתחרים. במקרה הטוב ביותר (הכרזות חדשות לWII), יהיו לו אולי שני מתחרים ברמתו. בגלל הוואקום האדיר הזה, הוא ימכור טוב על הWII ויכול להיות שיותר טוב על הPS2, שם הוא נבלע בין משחקים מפורסמים יותר וטובים יותר, במקרים מסוימים.
דווקא להיפך.
לא היה עוד משחק סטייל אוקמי על הPS2 בעוד שמדובר במשחק זלדה מובהק.
על הווי הוא בעמדת נחיתות מול TP ושאר הזלדות בVC.

אבל הוא בלי ספק ימכור טוב יותר מאשר על הPS.

הגהינום מחכה לפ.פ. ולITP.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Chaotic

שואף לשלמות

#10   פורסם: 25.10, 23:10

spam
ציטוט:
צפה בהודעה
דווקא להיפך.
לא היה עוד משחק סטייל אוקמי על הPS2 בעוד שמדובר במשחק זלדה מובהק.
על הווי הוא בעמדת נחיתות מול TP ושאר הזלדות בVC.

אבל הוא בלי ספק ימכור טוב יותר מאשר על הPS.
לא דיברתי על ז'אנר, אופי או סגנון משחק. דיברתי על איכות. על הPS2 פשוט היו הרבה משחקים טובים יותר ומפורסמים יותר מחברות מפורסמות יותר. על הWII, לעומת זאת, יש מעט מאוד משחקים כאלה ולכן הוא ימכור עליה טוב. למעשה, כל משחק טוב יכול למכור היום מצוין על הWII פשוט בגלל שחסרים עליה משחקים טובים, ללא קשר לז'אנר שלהם.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של רונן

מנהל קהילת נינטנדו

#11   פורסם: 26.10, 02:02

chaotic, אין ספק שהווי זקוקה לתמיכה איכותית יותר מצד ג', ואולי גם בגלל זה המשחק ימכור עבורה, אבל אף פעם אין פתרון אחד לכל בעיה. משחקים טובים מאוד ל-PS2 הוכיחו שהם יכולים למכור טוב מאוד על הקונסולה, למרות התחרות, אחרת המפתחות היו נרתעות ממנה, ולא מהווי, הגיוני?

הוא אפילו קיבל את תואר משחק השנה בכמה אתרים, ועדיין זה לא עזר למשחק למכור טוב יותר מכולם, או טוב באותה המידה על הקונסולה. כנראה שהבעיה בו הייתה אחרת, ולדעתי זה משום שהוא היה מן משחק מוזר, לא ידעו איך לעכל אותו.

אחת הסיבות שהוא יצליח מאוד על הווי, חוץ מכך שהיא זקוקה לתמיכת צד ג' איכותית, הוא שהוא מתאים לקונסולה כמו כפפה ליד, בגלל המברשת והווי-מוט, וכי החזות שלו מתאימה יותר לקהל היעד (גרפיקה מצוירת וגיבור שהוא כלב, שלא לדבר על הקריצה הזלדאית שלו).

אתה רואה? לכל דבר יש כמה פתרונים אפשריים.

רונן.

חזרה לראש העמוד

ADi

האווטר המגניב של ADi

עילוי

#12   פורסם: 16.11, 11:08

בבלוג של קאפקום, מוסר איך קרה שאוקאמי מגיע ל-Wii (ואולי גם לפלטפורמות אחרות?!)
After seeing the repeated requests, we started thinking seriously about some of the factors that had gone into Okami’s prior performance (at least in the West, I can’t speak for Japan). One of the major ones (and certainly not the only one), as we saw it, was where Okami arrived in the PS2 lifecycle. Having done the analysis in the past of in which years new IP performs best (and worst), it’s not surprising that it’s not later in the hardware lifecycle, where the active consumers tend to be more price and brand sensitive. But here we were shipping a beautiful, but new and creative title on the PS2 in a year where the 360 had already been on the market for many months and the PS3 and Wii were about to launch. It’s unfortunate that beauty and creativity aren’t always rewarded by the market, but that’s the reality.

Quote:
I was drinking late night at Jamil Moledina’s suite at GDC (I’ll pick that name back up in a minute), when a friend of mine introduced me to Ready at Dawn’s Co-Founder and Creative Director, Ru Weerasuriya. After he learned I worked at Capcom he began to gush, unbidden, about his love of Okami’s artistry.

Quote:
Our green light process is a bit lengthy. We have multiple levels of approvals internally, numbers have to be generated, project specifications created and in this case, we wanted to have the RAD guys come up and have a look at the assets to see if it was even technically possible. That happened a few weeks later, in April 07.

Quote:
As it stands today, the team has the game assets converted (quite the laborious process), up and running in a ported version of Clover’s engine. There are still several systems getting set up properly but there’s most definitely a Wii-driven Amaterasu running around Wii-rendered environments as we speak. We’ve got the home videos to prove it (and no, you can’t see them yet, sorry).

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של naveav

משתמש רציני

#13   פורסם: 16.11, 11:16

עדי אחי אתה יכול בבקשה לסכם את כל מה שכתוב בכמה משפטים בעברית?

חזרה לראש העמוד

ADi

האווטר המגניב של ADi

עילוי

#14   פורסם: 16.11, 11:23

בלה בלה בלה, חשבנו כמה זה יעלה, בלה בלה בלה, חזינו את התוצאות, בלה בלה בלה, גרסת ה-PS2 נכשלה מסחרית, בלה בלה בלה, המשחק עובד כבר על ה-Wii אבל יש עוד מערכות בפיתוח (לא ממש מובן המשפט הזה), בלה בלה בלה, הוחלט להביא את המשחק ל-Wii.

זה בתכלס, מצטער על הבלה בלה בלה, אבל באמת שזה קצת זיון שכל הרוב.

השאלה הגדולה היא המחיר. אם זה יהיה 35 דולר, אני חושב שזה יצליח ממש ממש טוב. סה"כ זה פורט. חברות חייבות להיות קצת יותר ריאליות עם המחירים על ה-Wii. אני לא מבין איך EA מתכוונת למכור משחק קז'ואל במחיר של 50 דולר, זה פשוט אבסורד. (אני מדבר על מכנסיים חכמים).

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של naveav

משתמש רציני

#15   פורסם: 16.11, 11:42

אהה הבנתי אוקי...תודה עדי...

דווקא אוקאמי משחק ששווה האת הכסף זה משחק ממש טוב אחי ובקשר למשחקי קז'ואל במחירים של משחקים טובים אתה באמת צודק....אני לא מבין איך הם מוכרים את כל המשחקים האלה בכאלה מחירים....שמעת על המשחק אנוביס?...זה לא של EA אבל זה משחק של חצי שעה בערך וקשה לי להאמין שמישהו קנה אותו....הוא יותר זול ממשחק רגיל אבל עדיין זה משחק של חצי שעה בלי ריפליי וואליו בכלל..

חזרה לראש העמוד
פרסומת

האווטר המגניב של רונן

מנהל קהילת נינטנדו

#16   פורסם: 16.11, 17:57

הייתי מעדיף שהיו הופכים אותו אפילו ליותר טוב מבחינה טכנית ואני אקנה אותו במחיר מקסימלי, זה אף פעם לא יכול להיות רע

וניתן לסמוך על קפקום שהיא תשיק אותו במחיר מוזל, כמו זאק-אנד-וויקי. לדעתי, המשחק יצליח ממש טוב, לא משנה איזה מחיר יהיה לו.

רונן.

חזרה לראש העמוד

ADi

האווטר המגניב של ADi

עילוי

#17   פורסם: 16.02, 14:11

המשחק יוצא חודש הבא, ב-40 דולר. הוא יתמוך ב-480P ובמסך מלא (עם פסים שחורים בצדדים כנראה, משהו באמצע כזה).

על פי IGN:
  • המשחק עשיר בצבע עכשיו,הצבעים הרבה יותר חיים, אך האפקט של הנייר ירד וכמו כן גם חלק מאפקט הבלוּם שהיה בגרסת ה-PS2.
  • המברשת השמימית בשליטת השלט של ה-Wii (שכשלוחצים ומחזיקים את כפתור ה-B) פשוט הופכת את המשחק למשהו אחר, הוא מהיר יותר, והם מרגישים שהקצב בו טוב יותר.
  • חלק מהתנועות של הנאנצ'ק מרגישות כפויות.
  • קשה לשחקנים מהעבר להתרגל לקומבויים שהיו בגרסת ה-PS2.
  • על הפורט עבדו 8 אנשים מ-Ready at Dawn, וסיימו אותו בפחות מחצי שנה.
הנה תמונות:

יש המון סרטונים ב-IGN, ראיון ובקרוב. ממליץ בחום!!

דיוויד ארצ'ולטה לניצחון!

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Asi.P

מנהל ערוץ קונסולות

#18   פורסם: 16.02, 17:02

יצירת אמנות המשחק הזה ללא ספק .

ניתן לראות שאפקט המגילות דעך ב- wii .

השליטה באמת יכולה להקפיץ את המשחק , אבל עניין הקומבואים הוא גם נושא חשוב במשחק.

למרות שהמשחק נחשב ליצירה , הוא עדיין לא עמד במכירות גבוהות , עצם זה שהיה חסר לו

משהו שם . קשה להסביר בדיוק מה .

אני חושב שאם קאפקום היו מוציאים גירסא שונה לגמרי למשחק , או משחק אוקאמי חדש ל- wii

היו סיכויים יותר טובים במכירות , אבל אי אפשר עוד לקבוע נחכה ונראה .

חזרה לראש העמוד

ADi

האווטר המגניב של ADi

עילוי

#19   פורסם: 16.02, 17:19

כתבתי שהם הורידו את אפקט המגילה, לא ברור למה. הם קצת משנים את הכיוון האומנותי ואני מצר על כך.

אני חושב שמכיר של 40 דולר הוא גבוה מדי, ולדעתי ב-30 דולר הוא היה מוכר הרבה יותר כמו RE4Wii.

דיוויד ארצ'ולטה לניצחון!

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Syao

מצליחן

#20   פורסם: 16.02, 18:05

מה זה אפקט מגילה? םO
ואין שום הבדל בין הגירסאת PS2 לWII לפי התמונות האלה..

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של PTii

משתמש רציני

#21   פורסם: 16.02, 18:12

אני קונה את המשחק על היום הראשון אפילו ב50$
זה פשוט חובה

SSB:Brawl: 5284-1440-8090 | Mario Kart Wii: 2234-8240-0320

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של מאגנה הכוסון

מודל לחיקוי

#22   פורסם: 16.02, 18:21

העיקר המפתחים של אוקאמי בהתחלה אמרו שהשליטה של הווי לא מתאימה למערכת הקרב של המשחק.
איזה בולשיט בקצפת

הגהינום מחכה לפ.פ. ולITP.

חזרה לראש העמוד

ADi

האווטר המגניב של ADi

עילוי

#23   פורסם: 16.02, 22:44

מסתבר שאכן אפקט הנייר יחזור ויהיה בגרסה הסופית. אלו השמועות בינתיים, אז הסירו דאגה מעל לבבכם הקט.

התמונות פשוט מגרסה זקנה יותר.

דיוויד ארצ'ולטה לניצחון!

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

מנהל קהילת Xbox

#24   פורסם: 17.02, 00:47

כמה עלה RE4 על הWII? שלושים?

נראה לי שהם מרגישים נוח יותר לגבות 40$ על המשחק הזה כי הסגנון האומנותי שלו ממש מתאים לWII וכך גם השליטה.

כך או כך רוב האנשים לא שחקו במשחק הזה אז קהל מאוד גדול ירגיש כאילו זה משחק חדש במחיר מוזל.

חזרה לראש העמוד

ADi

האווטר המגניב של ADi

עילוי

#25   פורסם: 17.02, 00:52

כן, ועכשיו שהאפקט של הנייר הוכנס, ואולי גם שינויים אחרונים בשליטה, אני חושב שזה יהיה משחק נהדר וטוב יותר על ה-Wii.

אני רק מקווה שקאפקום תתמוך בו ותשקיע איזשהו מסע פרסום לגביו, כי כבר הם מתחילים בצורה רעה- שולחים לכתבים תמונות וגרסאות מוקדמות בלי להגיד להם מה יש במוצר הסופי.

עריכה: אני מצטער, אבל טעיתי בענק והאנשים ב-RAD טוענים שהמשחק לקח בין 10-11 חודשים, עם תקציב גדול יחסית:
http://www.capcom.com/BBS/showthread...=25016&page=11
ציטוט:
Also, can you guys tell the folks on Neogaf (just read that trainwreck of overreaction that is the Okami thread) that this wasn't a 4 month project? As you can see from my original blog entry about how Okami came to be, we started this project with RAD last April. Just because we didn't announce it until October, doesn't mean we started it in October.

It's a 10/11 month project... and the budget on it is probably higher than 3/4ths of the games that have come out on Wii.

Also this "IT HAS TO HIT XYZ DATE" and "we're forcing it out" is bull. The game will be done when it's ready. We still don't have approved code and changes and fixes are still being made. The kneejerk fanboi reactions are off-the-chart silly.
אז המשחק לא גמור גמור אפילו, אז אני מניח שהם יעבדו עליו קצת. אין ספק שקאפקום ממש מאזינה לקהילה. אני מקווה שזה לטובה, אני חושב שזה לא בריא שיותר מדי שומעים למה שיש לאנשים להגיד.

דיוויד ארצ'ולטה לניצחון!

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

מנהל קהילת Xbox

#26   פורסם: 17.02, 01:01

ADi
ציטוט:
צפה בהודעה
כן, ועכשיו שהאפקט של הנייר הוכנס, ואולי גם שינויים אחרונים בשליטה, אני חושב שזה יהיה משחק נהדר וטוב יותר על ה-Wii.

אני רק מקווה שקאפקום תתמוך בו ותשקיע איזשהו מסע פרסום לגביו, כי כבר הם מתחילים בצורה רעה- שולחים לכתבים תמונות וגרסאות מוקדמות בלי להגיד להם מה יש במוצר הסופי.

כמו-כן, אתה רואה כמה עולה בימינו לעשות פורט למשחק ענק כמו אוקאמי (וקשה להפרטה כי הוא מגיע מסטודיו לא קיים בכלל), 4 חודשים ו-8 אנשים. אני בטוח שקאפקום לא הוציאה יותר מחצי מיליון דולר על ההפרטה (אם לא הרבה הרבה פחות), שזה אומר שהם צריכים למכור יחסית מעט כדי להביא רווח.

אבל אני מאוד אשמח לראות אותו מפורסם, כי בתכלס השליטה בו נועדה לווי מלכתחילה.
שכר של תכנת בתעשיה (בפעם האחרונה שהראו סקר על זה) היה 70,000$ לשנה, זה אומר שלהחזיק 4 תכנתים שימירו את המשחק לWII עלה להם בערך 200,000$ (עגלתי למעלה כי די בטוח שיש עוד הוצאות).

זה סכום כל כך נמוך שהם יכולים להוציא אותו בלי שום פרסום, למכור 100,000 חתיכות בכל העולם ולעשות רווח יפה.

אם הייתי קאפקום הייתי עושה פרסום מינימאלי באוכלוסית ההארד קור (כלומר אתרים כמו IGN ומגזינים כמו EGM) וסוגר את הבאסטה בנושא.

*עריכה

אם זה המקרה אז אני חוזר בי

חזרה לראש העמוד

ADi

האווטר המגניב של ADi

עילוי

#27   פורסם: 17.02, 01:09

אני הייתי עושה פרסום שזה הזלדה החדש. כי תכלס שאתה מסתכל על המשחק, הוא ממש נראה כמו זלדה, או שזלדה TP נראה כמוהו, גם ההתקפות והכל, זה ממש נראה זלדה TP עם הזאב והכל.

אני לא חושב שיש טעם לפרסם את זה באתרי ההארדקור, כיוון שההארדקור לגמרי מודעים למשחק. הם גם מוציאים אותו בחרא של זמן, שבועיים אחרי SSBB, שזה ברור שרוב האנשים יושבים בבית וישחקו ב-SSBB. כשיש להם את מאי ויוני פנויים לחלוטין.

כמובן שזה נראה בעיניי הרבה יותר אומנותי ויפה מ-TP, וכל המוזיקה היפנית הזו, זה פשוט נראה כמו משחק מדהים. ואם יורשה לי, מרגש. אחד הסרטונים של IGN פשוט כל-כך יפה שזה ממש עשה לי משהו. אבל אולי זה הזמן שלי בחודש...

זה גם גורם לי לחשוב ולקוות שנינטנדו שוב ילכו על קו אומנות נועז עם זלדה הבא. לא רוצה עוד זלדה "ריאליסטי", בעיניי כמות הקסם והחן של WW עולה בהרבה על מרבית המשחקים היום, וזלדה TP בפרט.

דיוויד ארצ'ולטה לניצחון!

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של רונן

מנהל קהילת נינטנדו

#28   פורסם: 17.02, 01:46

עדי, איפה קראת שאפקט הנייר יחזור? כי ב-IGN פרסמו סרטונים עדכניים, וזה לא המקרה שם. למה הם הורידו אותו כדי להוסיפו אחר כך?

כך או כך, הוא בכל מקרה יפהפה. אני רק מקווה שעיצוב השלבים הוא ברמה גבוהה ואיכות החידות גם כן. מי ששיחק במשחק יוכל לאשר? יש כאן overworld ושלבים בתוכו, כמו בזלדה?

רונן.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של shgadlic

נינג'ה בלגי

#29   פורסם: 17.02, 08:30

לפי התמונות הוא נראה לא רע בכלל, אבל עם זה כמו זלדה אז אני לא חושב שאתחבר אליו יותר מדי. זלדה לא הכי עניין אותי - הנה שחטתי פרה קדושה.

קודי חבר:
WII : 4823-0085-7409-5031
Mario Kart Wii : 4940-5776-0507
Wii Chess : 9768-7793-5425
Endless Ocean : 1408-6061-0680
Mario Strikers Charged : 0645-3608-5834
Dr. Mario : 4194-1537-4584
Super Smash Bros. Brawl : Coming Soon

אם אתם מצרפים אותי שלחו לי הודעה

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Infinitends

משתמש צעיר

#30   פורסם: 17.02, 09:36

כל פעם שאני רואה את השם Okami אני מתרגש מחדש.
סיימתי אותו ב PS2 וללא ספק אני יתנסה בו בWii.

יצירת מופת שבאה אחת לעשור.
רמת הגימור שלו מעוררת הערצה ולא פעם מצאתי את עצמי פשוט מסתובב בעולם שלו ונדהם מרמת ההשקעה הגראפית והמוסיקלית שלו. (הסאונד והמוסיקה של המשחק פשוט עוצרת נשימה).

משחק שללא כל ספק ראוי לעמוד לצד זלדה OoT.

אה, והוא גם ארוך מאוד ומלא במשימות צדדיות ומגוונות AKA זלדה - רמת הקושי שהמון מתלוננים עליה היא דווקא די מאוזנת ועולה ככל שהמשחק מתקדם , אבל באותו עקרון של זלדה, להבין מול מי אתה נלחם ולחשוף נקודות חולשה.

חזרה לראש העמוד
1  9
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא

תנאי שימוש             עזרה             אודות האתר             צור קשר             דרושים             פרסם באתר            RSS Vgames