Okami ל-Wii - Page 9 - קהילות משחקים - Vgames
MSN ראשי MSN חדשות MSN עסקים
ברשת
Spaces Messenger Hotmail
Vgames - ערוץ המשחקים הישראלי

חיפוש מתקדם
רישום משתמש חדש

משחקי כיף, פאן

לנגן השירים האינטרקטיבי של רדיוס 100FM

לחצו לקניית משחקים למחשב, לפלייסטיישן, ל PSP, לנינטנדו ול XBOX360
מגזין קהילות הורדות Vgames FUN
  ערוצים טורנירים וליגות חנות

נושא: Okami ל-Wii
1  9
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של רונן

מנהל קהילת נינטנדו

חבר בקהילת: -

#241   פורסם: 08.05, 14:27

Jaymz
ציטוט:
צפה בהודעה
אבל האם משהו מונע אותך מלעשות את זה ב-WiiFit? האם בכלל מזכירים את זה? לא.
כנראה שלא. קראת את הכתבה שפרסמתי ובה המומחים כותבים את דעתם? אני עוד לא הספקתי לקרוא את העמוד השני. הטענה שלך הופיעה גם שם?

אולי מה שנכון למכון כושר, הוא פחות נכון למכשיר אירובי? אני לא יודע, אני סתם מעלה אפשרויות, כי אני משתדל לא לקחת כל ביקורת כמובנת מאליה. גם אמרו כאן שהמכשיר לא שורף קלוריות ובקושי מאמץ, אבל גם זה הופרך ברשמים שונים, וגם המומחים באותה כתבה משבחים.

ציטוט:
ברור של-WiiFit יש (+) אחד שאין לאחרים. הוא דואג שתהיה מאוזן לאורך כל התרגילים שאתה מבצע.
תודה רבה. הוא דואג שתבצע את התרגילים נכון. זה פלוס ענק.

נכתב על ידי נדב:""

טוב, בסתירה מסוימת, ולמרות מה שכתב למעלה, נדב השתפן מעט, ומתעקש שאצטט גם את זה: "החצי השני של 2008 לWII יהיה מורכב ממריו בייסבול, אולי משחק קז'ואלי (אם כן אז ווי מיוזיק), פיקמין 3, אנימל קרוסינג."

למכירה: קונסולת גיימקיוב תקינה ואמינה בזול + כרטיס זיכרון + וויב רייס + רזידנט אוויל 4 + ויוטיפול ג'ו (שני המשחקים הכי טובים בדור האחרון), ומוכר לגיימבוי אדבנס את אף זירו וצ'וצ'ו רוקט (מתאימים גם ל-DS).

האווטר המגניב של Jaymz

נינג'ה בלגי

#242   פורסם: 08.05, 15:16

רונן
ציטוט:
צפה בהודעה
כנראה שלא. קראת את הכתבה שפרסמתי ובה המומחים כותבים את דעתם? אני עוד לא הספקתי לקרוא את העמוד השני. הטענה שלך הופיעה גם שם?
אז אולי עדיף שתלך לקרוא אותה כבר במקום לבלבל את השכל עם "מומחים", "מומחים" ו-"מומחים" כמו שאתה עושה בכל דיון?

ככה אולי תפסיק להעלות אפשרויות מגוחכות.

הנה דעת המומחים שלך -

If you've not been assessed correctly before you start doing this kind of
training, you're likely to cause muscle imbalances.

"That means you'll cause tightness and you're not going to counteract that with something else, risking long-term posture injury.

If you have someone who's going to give you professional advice," he notes, "even if it's just checking your posture every now and again, making sure everything is ticking over, then it could help counter-balance some of the bad habits you might form through using the software

"If someone has a use for it and uses it in a responsible, educated manner, then it's definitely worth it
וואלה, מסתבר שהמומחים אומרים בדיוק מה שאני אומר.

ואלוהים יודע איך הגעת לזה שהמומחים קבעו ש-BMI הוא המדד הכי מדוייק, הם אמרו שהמדד הנכון הוא פשוט יקר מידי ליישום. להיפך, המומחים קבעו ש-WiiFit מסוגל לטעות בעקבות המדד הזה ואם תקשיב לו, זה יהיה רע מבחינת בריאותית.

נו... אבל זאת אף פעם לא הייתה המטרה של WiiFit וכנראה שהמומחים לא קראו ביקורות בשביל לדעת מה יש במשחק ובלה בלה בלה. תשלח ל-IGN מייל ותבקש את הטלפון של המומחה הזה. תסביר לו כמה היית נותן למריו גלקסי בתור משחק מירוצים... אולי אז הוא יבין...

האווטר המגניב של רונן

מנהל קהילת נינטנדו

#243   פורסם: 08.05, 19:50

וואו, צ'יזס, אתה יכול להוכיח את טעותי גם בלי להישמע כל כך ממורמר, אפילו יהיה יותר חשק ללמוד ממך. לכן, למרות התלונות שלך, אני חושב שהווי-פיט היא חובה בשבילך, ולו רק בגלל היוגה.

כבר כתבתי שאני לא מבין גדול בזה, וביקשתי לדעת את דעת המומחים שעוד לא הזדמן לי לקרוא את כל דבריהם. והנה, הם כתבו בדיוק את מה שכתבת, וזה בדיוק מה שרציתי לראות כדי להיות בטוח, כי מניסיון זה טיפשי לקחת כל אמירה של כל חכמולוג כאן כמובנת מאליה.

אז כן, הווי-פיט אינה מושלמת. כך או כך אני בכל מקרה אוותר עליה. אעדיף להוציא על ה-360.

זה חבר שלך שקנה את המכשיר? הבחור מרוצה?

נערך לאחרונה על ידי רונן, 09.05 בשעה 12:32.

נכתב על ידי נדב:""

טוב, בסתירה מסוימת, ולמרות מה שכתב למעלה, נדב השתפן מעט, ומתעקש שאצטט גם את זה: "החצי השני של 2008 לWII יהיה מורכב ממריו בייסבול, אולי משחק קז'ואלי (אם כן אז ווי מיוזיק), פיקמין 3, אנימל קרוסינג."

למכירה: קונסולת גיימקיוב תקינה ואמינה בזול + כרטיס זיכרון + וויב רייס + רזידנט אוויל 4 + ויוטיפול ג'ו (שני המשחקים הכי טובים בדור האחרון), ומוכר לגיימבוי אדבנס את אף זירו וצ'וצ'ו רוקט (מתאימים גם ל-DS).

1  9
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא

עזרה             אודות האתר             צור קשר             דרושים             פרסם באתר            RSS Vgames