משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 2 (1 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
yanive
|
 |
|

משתמש ותיק

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #1 פורסם:
28.10, 22:22
|
|
קבלו את WiiMusic
כמו שחשבתי, נינטנדו לוקחת את הקונספט של מוזיקה ומפשיטה אותו מהכפתורים ושאר המוצרים הנלווים ומתרכזת אך ורק ביכולות של השלטים שלה.
בהתחלה בכנות שלא הבנתי מה לכל הרוחות קורה במשחק, מהסרטון שנראה לאחרונה במסיבת עיתונאים ביפן, היה קשה מאוד להבין מה קורה. אבל הסרטון הבא מסביר הכל.
אפשר לראות ארבעה אנשים מנגנים כקבוצה, וכל אחד אוחז בכלי אחר, שמופעל על ידי הווימוט ו/או הנונצ'אק. יש שם בן אדם שאחראי על הקצב, אחר שאחראי על גיטרה, אחד בחצוצרה ואני מניח שאחד על הקלידים? בכל מקרה הם יוצרים ביחד מוזיקה, וככל הנראה לפי תווים שעוברים בתפריט שלמעלה.
לפי מה שהבנתי מפרטים פה ושם, יהיו במשחק כמה עשרות של כלי נגינה שונים, ואני מניח שכל אחד מהם יוכל לשמש במשחק. בצורה זו או אחרת.
זה אחד מהפרויקטים של מיאמוטו, שכרגע נח בצד עד שהוא יסיים סופית את WiiFit. אני מאוד מצפה לו, ומקווה לראות משחק מפותח ומרובה סגנונות.
|
דיוויד ארצ'ולטה לניצחון!
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #2 פורסם:
28.10, 22:37
|
|
|
זהו פרוייקט מעניין מאד, כמובן שיהי לו גם צד חלש בכל הנוגע לשימוש במועט בגרפיקה ושימוש עיקרי בMIIs אבל אני לא זונת גרפיקה לכן אני מאד מתעניין וכן גם אולי יהי פה מאבק כנגד רוק באנג\גיטר הירו 3. נשמע מבטיח בכל מקרה, אני כבר מחכה לראות מה יהיה בהמשך.
|
קודי חבר: WII : 4823-0085-7409-5031 Mario Kart Wii : 4940-5776-0507 Wii Chess : 9768-7793-5425 Endless Ocean : 1408-6061-0680 Mario Strikers Charged : 0645-3608-5834
Dr. Mario : 4194-1537-4584
Super Smash Bros. Brawl : Coming Soon
אם אתם מצרפים אותי שלחו לי הודעה
|
|
|
|
|
משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #3 פורסם:
28.10, 23:14
|
|
|
מיאמוטו הוא גאון, זאת עובדה ידועה.
אני בהחלט אקנה את המשחק, נראה פשוט גדול, אם יהיה לזה סטייל של GH בכלליות, זה יכול להיות אדיר.
|
בברכה,
דן.
|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #4 פורסם:
29.10, 00:15
|
|
רעיון מדליק, אהבתי. כל מנגן (גיימר) מחזיק את הנונצ'וק וה-ווי-מוט בהתאם לכלי הנגינה שברשותו 
|
נכתב על ידי נדב:""
טוב, בסתירה מסוימת, ולמרות מה שכתב למעלה, נדב השתפן מעט, ומתעקש שאצטט גם את זה: "החצי השני של 2008 לWII יהיה מורכב ממריו בייסבול, אולי משחק קז'ואלי (אם כן אז ווי מיוזיק), פיקמין 3, אנימל קרוסינג."
יש לי סרייה! הנה: "אולי נראה טיזר לזלדה, אולי טיזר לקיד איקרוס, אבל לדעתי פיקמין 3 עדין ישאר היחיד מהנחשפים החדשים שיצא ב2008".
למכירה: קונסולת גיימקיוב תקינה ואמינה בזול + כרטיס זיכרון + וויב רייס + רזידנט אוויל 4 + ויוטיפול ג'ו (שני המשחקים הכי טובים בדור האחרון), ומוכר לגיימבוי אדבנס את אף זירו וצ'וצ'ו רוקט (מתאימים גם ל-DS).
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #5 פורסם:
29.10, 07:07
|
|
|
בכל הנוגע לשליטה אני עדיין קצת בספק אם יצליחו להגיע לסגנון שהם רוצים להעביר באופן מדוייק. אם זה אכן יקרה, ולמרות הספק שלי כי כבר ראיתי דברים שהפתיעו אותי אצל נינטנדו, אז אכן זה יהיה הפתעה גדולה ומשחק חובה.
|
קודי חבר: WII : 4823-0085-7409-5031 Mario Kart Wii : 4940-5776-0507 Wii Chess : 9768-7793-5425 Endless Ocean : 1408-6061-0680 Mario Strikers Charged : 0645-3608-5834
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #6 פורסם:
29.10, 07:32
|
|
|
כמו ב-WiiSports רעיון השליטה כאן הוא מופשט מאוד. זה שמנגן למשל בגיטרה נראה שהוא מזיז את הווימוט כאילו הוא פורט על המיתר, אבל לא נראה לי שיש מעבר לכך. אולי הוא לוחץ גם באותו זמן על הכפתורים של הנונצ'אק.
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #7 פורסם:
29.10, 07:42
|
|
|
טוב אנו נצתקך לחכות ולראות, בכל מקרה אני מחכה לראות מה יקרה עם המשחק הזה בעתיד.
אני יודע שיש גם תיכנון לwii chess מעניין מה יהיה מעניין בסגנון השליטה במשחק הזה
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #8 פורסם:
29.10, 11:44
|
|
|
נראה נחמד אבל מאוד מופשט. אשתי מנגנת על באסון (בזוקה עם זרבובית) וזה בכלל לא כלי קל. אשתי גם יודעת לגלף לו פיות שהן פיות עם עלה כפול וזה לוקח הרבה זמן ולא תמיד מצליחים לעשות אחת טובה. פעם ניסיתי ללמוד סקסופון ואיצבועים היה החלק הקל הנשימה היה מסובך לאללה וצריך המון להתאמן ואני עצלן מטבעי. ברוב כלי הנשיפה הנגינה מאוד מסובכת וגם כלי קשת זה לא פיקניק.
אגב חלילית זה הכלי שהכי קל ללמוד יש לה בקושי שתי אוקטבות , נשימה זה לא קריטי . אני יודע את רוב האיצבועים חוץ מכמה מהצלילם הגבוהים שבכל מקרה לא משתמשים בהם כלכך . גם אל תווים צריך להתאמן בשביל לקרוא אותם אני לרוב מנסה לנגן משמיעה. אשתי לרוב מחביאה את החלילית כדי שאני לא יעשה לה חור בראש מרוב שיעמום.
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #9 פורסם:
30.10, 16:37
|
|
|
מכיר...זה מעין חיקוי של Rock Band לדעתי..
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #10 פורסם:
30.10, 19:38
|
|
|
מכיר!?
איך זה?
|
בועז: "..וגם אם לא יקנו את אותו מספר משחקים שמורידים אלא הרבה פות עדיין יהיה מדובר בהרבה מאוד כסף.."

|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #11 פורסם:
אתמול, 22:24
|
|
פיסת מידע זעועה מכתבה שלמה על WiiFit ב-NYTIMES שמסבירה את מהות ההבדל בין גיטר הירו ורוקבאנד, ל-WiiMusic:
|
ציטוט: |
 |
|
|
Nintendo is expected to release more details about Wii Music this summer, but the basic concept is that while popular music games like Guitar Hero and Rock Band allow players only to recreate canned tunes, Wii Music will try to enable users to capture the feelings of composition and improvisation. |
|
|
|
|
נשמע מעניין האפשרות לאלתר בזמן השיר, מעניין איך הם יקחו את הקונספט הזה.
כמו-כן, שמועות טוענות שהבאלנס בורד של WiiFit יהיה המקום בו הרגל תכה על התופים בזמן התיפוף.
|
דיוויד ארצ'ולטה לניצחון!
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #12 פורסם:
אתמול, 22:34
|
|
|
אחלה של עדכון עדי, עבר איזה חצי שנה מאז שהת'רד הזה נפתח נראה לי. כבר מחכה לראות מה יעשו איתו ומתי ישחררו אותו סוף סוף לאוויר העולם.
|
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #13 פורסם:
אתמול, 22:37
|
|
|
אני חושב שזה די סגור ונעול שהוא ייצא ביפן השנה. בארה"ב אני לא אתפלא אם הם ידחו אותו לאחרי החגים שגם ככה יהיו להם טובים.
אני מאוד מחכה לראות מה הם יעשו איתו, כי הוא בטח יהיה שונה מכל משחקי המוזיקה. והם עובדים עליו כבר שנתיים+
|
דיוויד ארצ'ולטה לניצחון!
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #14 פורסם:
אתמול, 22:53
|
|
|
אז בקצב הזה באירופה זה יצא ב2035 בערך.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #15 פורסם:
אתמול, 22:55
|
|
אחוות העיוורים
ואני לרגע חשבתי שמדובר בת'רד חדש, ואז ראיתי בו את ההודעה שלי משנת צ'וקומוקו.
|
ADi |
 |
|
|
פיסת מידע זעועה מכתבה שלמה על WiiFit ב-NYTIMES שמסבירה את מהות ההבדל בין גיטר הירו ורוקבאנד, ל-WiiMusic:
כמו-כן, שמועות טוענות שהבאלנס בורד של WiiFit יהיה המקום בו הרגל תכה על התופים בזמן התיפוף. |
|
|
|
|
אני מסכים, מבדל מדע אחד לאחר, הפרויקט הזה נראה יותר מקורי ומעניין.
שנתיים של פיתוח למשחק הזה שנראה, למראית עין, דל כל כך? זה עושה אותי אופטימי בקשר לתוכן, וגם העובדה שיש בו עשרות כלים, מחזקת זאת וזה מעניין מאוד.
<מדדה את דרכי החוצה מהת'רד הזה עם מקל הנחייה שלי>
|
טוב, בסתירה מסוימת, ולמרות מה שכתב למעלה, נדב השתפן מעט, ומתעקש שאצטט גם את זה: "החצי השני של 2008 לWII יהיה מורכב ממריו בייסבול, אולי משחק קז'ואלי (אם כן אז ווי מיוזיק), פיקמין 3, אנימל קרוסינג."
יש לי סרייה! הנה: "אולי נראה טיזר לזלדה, אולי טיזר לקיד איקרוס, אבל לדעתי פיקמין 3 עדין ישאר היחיד מהנחשפים החדשים שיצא ב2008".
למכירה: קונסולת גיימקיוב תקינה ואמינה בזול + כרטיס זיכרון + וויב רייס + רזידנט אוויל 4 + ויוטיפול ג'ו (שני המשחקים הכי טובים בדור האחרון), ומוכר לגיימבוי אדבנס את אף זירו וצ'וצ'ו רוקט (מתאימים גם ל-DS).
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #16 פורסם:
אתמול, 22:58
|
|
|
מצד אחד רונן יש סיכוי שאתה צודק מצד שני כעומק הצפייה ובגלל שהמשקח מפותח כבר שנתיים כך יכולה להיות עומק האכזבה. זה כמו הייפ פסיבי שבדרך כלל לא ניתן לעמוד בו.
תראה את המקרה של דיוק נוקם לנצח - למרות שזו דוגמא די קיצונית.
|
|
|
|
|
|
משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #17 פורסם:
אתמול, 23:20
|
|
מאוד מעניין לראות מה ייצא מזה בסוף. כבר זמן מה שאני עוקב אחרי הפרוייקט הזה. מקווה שייצא בקרוב 
|
לנצח אצלי בלב!
אותך אני אוהב!
הפועל תל אביב לעולם ועד!!!

!Omega R.Y.N.O IV - EVER rocks
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #18 פורסם:
אתמול, 23:27
|
|
על רוקבאנד עבדו שנה וחצי, על גיטר הירו הראשון עבדו שנתיים, זה לא בדיוק זמן חריג.
מה שאותי עושה סקפטי בנושא הפרוייקט הזה הוא ש:
א' - היפנים ממש גרועים במשחקי מוסיקה. הם ממציאים רעיונות מקוריים אבל איך שהו תמיד ה"חיקוי" האמריקאי הרבה יותר טוב. ע"ע סינג סטאר, גיטר הירו, רוקבאנד, שלושתם העתיקו מקונאמי.
ב' - אמרו שיהיו איזה 30 כלים, זה נשמע לי מגוכח, כמעט כמו משחק מיני גיימס על בסיס מוסיקה.
מרגיש כמו "תפסת מרובה לא תפסת".
בהחלט יהיה מעניין לראות מה עושים עם המשחק הזה.
רק הערת צד משעשעת לרונן, לפני כמה שעות אמרתי לך שאתם עוורים ומעריצים את נינטנדו לא משנה מה היא עושה.
אז מגיע הת'רד הזה, אתה כותב בו שאתם עוורים ומיד אחרי זה מציין כמה המשחק הזה הרבה יותר מרגש אותך מכל משחק מוסיקה אחר אי פעם למרות שאתה לא יודע עליו כלום, פשוט כי הוא בא מנינטנדו
סתם אנקדוטה משעשעת ביותר.
נערך לאחרונה על ידי DrKeo, אתמול בשעה 23:30.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #19 פורסם:
היום, 00:13
|
|
|
shgadlic |
 |
|
|
תראה את המקרה של דיוק נוקם לנצח - למרות שזו דוגמא די קיצונית. |
|
|
|
|
הוא באמת דוגמה קיצונית, וזו לא נינטנדו פיתחה אותו, אז עם כל הכבוד
|
DrKeo |
 |
|
|
על רוקבאנד עבדו שנה וחצי, על גיטר הירו הראשון עבדו שנתיים, זה לא בדיוק זמן חריג. |
|
|
|
|
נכון, אלא אם כן לא האמנת שווי-מיוזיק יהיה מושקע כמו אלה. לכן ההפתעה.
|
 |
|
|
א' - היפנים ממש גרועים במשחקי מוסיקה. הם ממציאים רעיונות מקוריים אבל איך שהו תמיד ה"חיקוי" האמריקאי הרבה יותר טוב. ע"ע סינג סטאר, גיטר הירו, רוקבאנד, שלושתם העתיקו מקונאמי. |
|
|
|
|
אם הם מקוריים, אז איך הם גם חיקויים?
דווקא כי הוא מקורי, הוא לא ממש בא להתחרות במשחקים המוזיקליים האחרים. זה או שאתה אוהב אותו, או שלא. לדעתי המשחק הזה של נינטנדו יפנה יותר לקאז'ואל מאשר האחרים (נו-בריינר!). זה לא שהוא פחות טוב, אלא שהוא שונה.
זה היופי בנינטנדו, היא מנסה להיות שונה, ופחות להמציא את אותו המשחק, רק יותר טוב.
עכשיו, נדב, תן לי יד, כוון אותי החוצה מכאן...
נערך לאחרונה על ידי רונן, היום בשעה 00:15.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #20 פורסם:
היום, 00:25
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
רק הערת צד משעשעת לרונן, לפני כמה שעות אמרתי לך שאתם עוורים ומעריצים את נינטנדו לא משנה מה היא עושה. אז מגיע הת'רד הזה, אתה כותב בו שאתם עוורים ומיד אחרי זה מציין כמה המשחק הזה הרבה יותר מרגש אותך מכל משחק מוסיקה אחר אי פעם למרות שאתה לא יודע עליו כלום, פשוט כי הוא בא מנינטנדו 
סתם אנקדוטה משעשעת ביותר. |
|
|
|
|
וואו, אני כנראה באמת עיוור אם פספסתי את ההערה הזו שלך בקריאה ראשונה.
איפה כתבתי שהוא מרגש אותי יותר מכל משחק מוזיקה אחר? לא עסקתי בהשוואות ולא התייחסתי לשום משחק אחר מלבדו, יא עיוור. על זה נאמר כל הפוסל במומו פוסל, מר-השליטה-באוקאמי-לווי-גרועה. אני בניגוד אליך, מקפיד לאזן ומשתדל לא לעסוק בהשוואות ובהפחתות ערך של משחקים שונים בתכלית, רק כי הם נמצאים על קונסולה שאינה החביבה עליי.
כתבתי שמפרט לפרט, הוא נשמע לי יותר טוב מכפי שהאמנתי שהוא יהיה (אז איך הבנת שאני עוד קורבן של החלילן (איזה פיוטי אני, אלוהים), וסחטת מזה משהו שהוא לא?). אדרבא, מזה משתמע שאני לא נותן לו נקודות זכות אוטומטיות לפני שיש לי בשר להתייחס אליו, כי משתמע מדבריי שלפני כן זלזלתי בו מאוד.
גם כתבתי שדיזסטר לא מרגש אותי והדגשתי שבלשון המעטה, ובאמת אין לי טעם לחזור על שלל הדוגמאות שכבר טחנתי אותם כאן. לדעתי חסרה לך המון תשומת לב עם כמות הדמיונות והשקרים שלך, העיקר אני זה שהתחרפן, נכון, נדב?
גם כן "אנקדוטה משעשעת"... תהיה לי בריא. יש עוד דרך בדוקה ומדעית לבדוק מי מאתנו צודק, וזה רק לפי צבע השֵער.
נערך לאחרונה על ידי רונן, היום בשעה 02:37.
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #21 פורסם:
היום, 00:25
|
|
|
רונן |
 |
|
|
הוא באמת דוגמה קיצונית, וזו לא נינטנדו פיתחה אותו, אז עם כל הכבוד  |
|
|
|
|
המשפט הזה מוכיח את טענתו של נדב. אוי לא יאמן ראיתי חזיר מעופף.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #22 פורסם:
היום, 00:43
|
|
|
shgadlic |
 |
|
|
המשפט הזה מוכיח את טענתו של נדב. אוי לא יאמן ראיתי חזיר מעופף. |
|
|
|
|
לא סתם פינק פלויד שרו על חזירים על הכנף.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #23 פורסם:
היום, 02:33
|
|
|
shgadlic |
 |
|
|
|
|
|
|
אמאל'ה, אני מפחד לדבר לידו. השפנים שהוא מצליח להוציא מהכובע הם הכי מפתיעים מכל השפנים של הקוסמים האחרים. הוא ממש סיפור מובהק של יש מאין.
כנראה הגרפיקה של ה-360 סינוורה אותו עד עיוורון. כן, אני בטוח שזו הסיבה.
נערך לאחרונה על ידי רונן, היום בשעה 03:24.
|
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #24 פורסם:
היום, 04:51
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
על רוקבאנד עבדו שנה וחצי, על גיטר הירו הראשון עבדו שנתיים, זה לא בדיוק זמן חריג.
א' - היפנים ממש גרועים במשחקי מוסיקה. הם ממציאים רעיונות מקוריים אבל איך שהו תמיד ה"חיקוי" האמריקאי הרבה יותר טוב. ע"ע סינג סטאר, גיטר הירו, רוקבאנד, שלושתם העתיקו מקונאמי. |
|
|
|
|
*Bitch Slap Right*
OSU!
*Bitch Slap Left*
TATAKEA!
*Bitch Slap Right*
*Left*
*Right*
*Left*
*Right*
*Left*
OUANDAN!
איזו אמירה אומללה. יפנים מאז ומעולם יותר מקוריים, חדשניים, ומעניינים במשחקי המוזיקה שלהם ממה שגיטר הירו או רוקבאנד אי פעם יהיו.
מה מיוחד בגיטר הירו? מה השתנה מאז המשחק הראשון? ורוקבאנד? מה מיוחד בו? שניהם זה בדיוק אותו משחק כבר כמה שנים טובות. הם לא מחדשים כלום. ועובדים על נוסחאות של היפנים!!
גיטארו מן, אלקטרופלנקטון, סמבה דה אמיגו, באנד ברודרס, DDR, הם משחקי מוזיקה שעשו הרבה יותר שינויים בז'אנר מהשניים האמריקאים, שהם פשוט הרבה יותר מיינסטרים עם שירים שאתה אוהב.
מה שלא עושה אותי סקפטי בנושא הוא העובדה שמיאמוטו אחראי למשחק הזה.
נערך לאחרונה על ידי ADi, היום בשעה 05:45.
|
דיוויד ארצ'ולטה לניצחון!
|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #25 פורסם:
היום, 05:20
|
|
|
ADi |
 |
|
|
*Bitch Slap Right*
OSU!
*Bitch Slap Left*
TATAKEA!
*Bitch Slap Right*
*Left*
*Right*
*Left*
*Right*
*Left*
OUANDAN!
|
|
|
|
|
!OH YEAH MAMA
כן, יש לו המון אמירות אומללות, לעיוור הזה. העיקר לקפוץ (במשחק פלטפורמה הוא היה מככב יופי), לא משנה על מה ולמה, אפילו בלי לקרוא נכון מה שאחרים כותבים. הלהט להתנגד, להביע אנטי ולהראות לנינטנדופילים האלה מה זה, פשוט מחרפן אותו (וגם אותנו, "על הדרך", בניסיון להבין ולפצח את הבן אדם).
|
 |
|
|
מה מיוחד בגיטר הירו? מה השתנה מאז המשחק הראשון? ורוקבאנד? מה מיוחד בו? שניהם זה בדיוק אותו משחק כבר כמה שנים טובות. הם לא מחדשים כלום. ועובדים על נוסחאות של היפנים!! |
|
|
|
|
אבל סטיבי וונדר שלנו מעריך משחקים ממוחזרים, כשהם עבור הקונסולה האהובה שלו, זאת אומרת.
בקשר למיאמוטו: כן, זו בהחלט סיבה לאופטימיות. נחכה ונראה. אני בכל מקרה כנראה שלא אקנה אותו, כי הוא נראה לי עם דגש רב מדי על המולטיפלייר, מטעמים מובנים, ואני הרי גיימר של סינגל.
נערך לאחרונה על ידי רונן, היום בשעה 06:33.
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #26 פורסם:
היום, 06:11
|
|
|
ADi |
 |
|
|
כמו-כן, שמועות טוענות שהבאלנס בורד של WiiFit יהיה המקום בו הרגל תכה על התופים בזמן התיפוף. |
|
|
|
|
זה יהיה מגניב!
|
tamiron!
Π_Π_Π_Π_Π¨¨¨¨¨¨Π_Π_Π_Π_Π
\=-......-  ¨¨¨¨¨¨\=-......- 
|=-....-=|¨¨¨¨¨¨¨|=-....-=|
|=-...Π_Π_Π_Π_Π_Π_Π...-=|
|=-............................-=|
|=--......¸.-*¨*-.¸......--=|
|=--......|¨¨¨¨¨¨¨|......--=|
_/=-.......Å............Å.......-=\_
ארמון שבניתי,
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #27 פורסם:
היום, 10:32
|
|
|
shgadlic |
 |
|
|
|
|
|
|
מישהו קרא לי?
|

אני חבר באגודת מחוסרי GTA4. תרומות יתקבלו בברכה!
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #28 פורסם:
היום, 10:42
|
|
|
הייתי בטוח שאלה ראשי תיבות של פאלאפל בפיתה.
נו שוין..
|
בועז: "..וגם אם לא יקנו את אותו מספר משחקים שמורידים אלא הרבה פות עדיין יהיה מדובר בהרבה מאוד כסף.."

|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #29 פורסם:
היום, 14:22
|
|
|
מאגנה הכוסון |
 |
|
|
הייתי בטוח שאלה ראשי תיבות של פאלאפל בפיתה.
נו שוין.. |
|
|
|
|
LOL
|
|
|
|
|
|
|
|
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר
|