ת'רד ה-Virtual Console - קהילות משחקים - Vgames
MSN ראשי MSN חדשות MSN עסקים
ברשת
Spaces Messenger Hotmail
Vgames - ערוץ המשחקים הישראלי

חיפוש מתקדם
רישום משתמש חדש

משחקי כיף, פאן

לנגן השירים האינטרקטיבי של רדיוס 100FM

לחצו לקניית משחקים למחשב, לפלייסטיישן, ל PSP, לנינטנדו ול XBOX360
מגזין קהילות הורדות Vgames FUN
  ערוצים טורנירים וליגות חנות

נושא: ת'רד ה-Virtual Console
1  6
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של רונן

מנהל קהילת נינטנדו

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 02.11, 19:07

ברירת מחדל ת'רד ה-Virtual Console

אני מרגיש שהתכונה הטובה הזו בווי בקושי זוכה לתשומת לב. נכון, לרוב ה-VC מקבלת משחקים לא מעניינים בכלל, אבל פה ושם יוצא משחק שבאמת שווה להוריד, לדעתי.

זה יהיה ת'רד לחדשות, המלצות מה לקנות, ואזהרות ממה להימנע. אז, איזה משחקים יש לכם? מה הכי אהבתם? איזה משחקים אתה מתחרטים שהורדתם? לאילו משחקים אתם מצפים? אתם בכלל מורידים מהערוץ הזה?

אגב, יש שעדיין לא יודעים שניתן לקנות נקודות דרך הערוץ עצמו, גם בארץ (לפחות בקונסולת NTSC). בהגדרות של הווי שנו מדינה לברזיל, ואז בתהליך קניית הנקודות, תתבקשו לכתוב מיקוד בלבד, פשוט כתבו את המיקוד שלכם, והנקודות אצלכם.

בהצלחה

רונן.

נכתב על ידי נדב:""

טוב, בסתירה מסוימת, ולמרות מה שכתב למעלה, נדב השתפן מעט, ומתעקש שאצטט גם את זה: "החצי השני של 2008 לWII יהיה מורכב ממריו בייסבול, אולי משחק קז'ואלי (אם כן אז ווי מיוזיק), פיקמין 3, אנימל קרוסינג."

יש לי סרייה! הנה: "אולי נראה טיזר לזלדה, אולי טיזר לקיד איקרוס, אבל לדעתי פיקמין 3 עדין ישאר היחיד מהנחשפים החדשים שיצא ב2008".

למכירה: קונסולת גיימקיוב תקינה ואמינה בזול + כרטיס זיכרון + וויב רייס + רזידנט אוויל 4 + ויוטיפול ג'ו (שני המשחקים הכי טובים בדור האחרון), ומוכר לגיימבוי אדבנס את אף זירו וצ'וצ'ו רוקט (מתאימים גם ל-DS).

F.P

האווטר המגניב של F.P

מודל לחיקוי

#2   פורסם: 02.11, 19:44

אני מחכה ל-16 לחודש לפני שאני אתחיל לחרוש על הערוץ הזה, אז אני סוף כל סוף אשיג לעצמי כרטיס אשראי פרטי משלי .

נראה לי שאני אתחיל עם... זלדה... אולי עד אז כבר יצא סופר מריו 3 (לכבוד גלקסי) .

אני חבר באגודת מחוסרי GTA4. תרומות יתקבלו בברכה!

האווטר המגניב של PTii

משתמש רציני

#3   פורסם: 02.11, 19:47

מי שעוד לא הוריד את Sin & Punishment עדיף שיזרוק את הווי שלו מהחלון

האווטר המגניב של shgadlic

נינג'ה בלגי

#4   פורסם: 02.11, 20:56

PTii
ציטוט:
צפה בהודעה
אני מסכים איתך במאה אחוזים, אחלה משחק וכיף לראות אותו סוף סוף מחוץ ליפן - לפחות במהדורה באנגלית, מה שאף פעם לא היה, למרות שהדבוב לא משהו.
רק החיסרון אחד שהוא המשחק הכי יקר בVC - עולה 1200 נקודות - בעוד שאר המשחקים של N64 עולים רק 1000.

קודי חבר:
WII : 4823-0085-7409-5031
Mario Kart Wii : 4940-5776-0507
Wii Chess : 9768-7793-5425
Endless Ocean : 1408-6061-0680
Mario Strikers Charged : 0645-3608-5834
Dr. Mario : 4194-1537-4584
Super Smash Bros. Brawl : Coming Soon

אם אתם מצרפים אותי שלחו לי הודעה

האווטר המגניב של nomadbl

משתמש רגוע

#5   פורסם: 02.11, 21:04

זה בגלל שהחברה שפיתחה את המשחק תירגמה את התפריטים לאנגלית... עולה קצת כסף אחרי הכל.
בכל מקרה, המשחק שווה את הכסף

משתמש צעיר

#6   פורסם: 02.11, 21:04

קניתי 2 משחקים בינתיים
Wave Racer 64 נראה לי ככה קוראים לו ואני נהנה ממנו , זה מירוץ אופנעי-ים (עולה 1000)
וקניתי עוד משחק מכות שקוראים לו 2 Virtua Fighter וממה שניסיתי אותו בינתיים ממש לא נהנתי :\ (800 נקודות).

האווטר המגניב של nomadbl

משתמש רגוע

#7   פורסם: 02.11, 21:08

יש לי את שניהם...
wave race הוא המשחק הכי כיפי שהורדתי לVC עד כה
באמת... תורידו אותו... לא יכלתי לעזוב אותו עד שגמרתי את כולו (גם השגתי את הדולפין, הדולפין התינוק וזה... רק לא ראיתי את הלוויתן חחח)

האווטר המגניב של omer21

משתמש עצבני

#8   פורסם: 02.11, 21:44

קניתי את מריו קארט 64, ואני מחכה לסמאש 64 כשיצא...

האווטר המגניב של HealingAura

מנהל פורום נינטנדו

#9   פורסם: 03.11, 02:21

אני מתעצל לקנות Classic Controller...

דרך אגב, הבנתי שמגיע Bubble Bubble לVC. איזה משחק נוסטלגיה!

משתמש צעיר

#10   פורסם: 03.11, 07:53

קניתי את Ristar, אני עוד זוכר שהיה לי אותו פעם לSEGA GENESIS עד שהקונסולה נשרפה
משימוש יתר ועדיין יש לי את הקלטת(או איך שלא קוראים לזה) של המשחק.
*מתחיל לשחק בו עד שאני לא מסיים אותו פעמיים לפחות*

האווטר המגניב של Mega

נינג'ה בלגי

#11   פורסם: 03.11, 08:58

מכיוון החוסר-שלט-גיימקיוב שלי, אני כרגע הורדתי רק את מריו הראשון, זלדה הראשון(שאני לא מוצא את הדאנג'ן השני בו) סוניק 3 וסופר מטרויד(שצריך בשבילו שלט גיימקיוב, אבל קניתי אותו בכל מקרה).
תכננתי לקנות 2 משחקי NES, שני משחקי SNES ושני משחקי 64.
בסוף יש לי שני משחקי NES, משחק סגה, משחק SNES, משחק 64(זלדה/פייפר מריו) ודפדפן אינטרנט ב500.

ואני כנראה לא אקנה עוד, אם בכלל, בקרוב.

האווטר המגניב של רונן

מנהל קהילת נינטנדו

#12   פורסם: 03.11, 14:40

אני מסכים מאוד לגבי ווייב רייס, ורוצה להצטרף להמלצה בחום. וגם Sin & Punishment, הוא באמת משחק חובה.

והנה עוד המלצות, היישר מהספרייה הפרטית שלי:

דונקי קונג קאונטרי 2 (גם הראשון מעולה, אבל השני יותר)
סטריט אוף רייג'
פיינל פייט (שני האחרונים לאוהבי מכות הרחוב)
מריו קארט 64
וכמובן, יש לי את השניים למעלה שהמלצתי עליהם.

אני הכי מתחרט שקניתי את גאנס-הירוז, וגם על קומיקס-זון יכולתי לוותר, לדעתי.

אני מצפה לפיילוט ווינס 64, דונקי קונג 64, ביטל-באטל, 1080 סנובורדינג (נינטנדו 64), סוניק ונאקלס, מיקי מנייה, "טויס סטורי" (מגה דרייב), ועוד משחקים טובים.

רונן.

טוב, בסתירה מסוימת, ולמרות מה שכתב למעלה, נדב השתפן מעט, ומתעקש שאצטט גם את זה: "החצי השני של 2008 לWII יהיה מורכב ממריו בייסבול, אולי משחק קז'ואלי (אם כן אז ווי מיוזיק), פיקמין 3, אנימל קרוסינג."

יש לי סרייה! הנה: "אולי נראה טיזר לזלדה, אולי טיזר לקיד איקרוס, אבל לדעתי פיקמין 3 עדין ישאר היחיד מהנחשפים החדשים שיצא ב2008".

למכירה: קונסולת גיימקיוב תקינה ואמינה בזול + כרטיס זיכרון + וויב רייס + רזידנט אוויל 4 + ויוטיפול ג'ו (שני המשחקים הכי טובים בדור האחרון), ומוכר לגיימבוי אדבנס את אף זירו וצ'וצ'ו רוקט (מתאימים גם ל-DS).

האווטר המגניב של מאגנה הכוסון

מודל לחיקוי

#13   פורסם: 03.11, 22:12

הלו! סטארפוקס 64 מישהו?

האווטר המגניב של Metallica

משתמש צעיר

#14   פורסם: 03.11, 22:44

רונן
ציטוט:
צפה בהודעה
אגב, יש שעדיין לא יודעים שניתן לקנות נקודות דרך הערוץ עצמו, גם בארץ. בהגדרות של הווי שנו מדינה לברזיל, ואז בתהליך קניית הנקודות, תתבקשו לכתוב מיקוד בלבד, פשוט כתבו את המיקוד שלכם, והנקודות אצלכם.

בהצלחה

רונן.

אתה בטח מתכוון לבעלי קונסולה אמריקאית, נכון?

Obey your master, Master Of Puppets!!!1

שיר טוב תשמעו

האווטר המגניב של רונן

מנהל קהילת נינטנדו

#15   פורסם: 04.11, 09:58

spam, צודק! פספסתי את סטארפוקס 64 המומלץ מאוד גם כן.

metallica, יש לי קונסולה אמריקאית, אני לא יודע איך זה עובד בקונסולה אירופאית. מן הסתם שם זה עובד אחרת, אם בכלל. תודה על ההבהרה, אני אערוך

רונן.

האווטר המגניב של Niseg

משתמש רציני

#16   פורסם: 04.11, 10:25

PTii
ציטוט:
צפה בהודעה
תשלח לי 1200 נקודות מתנה ואני מבטיח לך שאני אקנה אותו.

יש לי שאלה בקשר לoot יש בו רטט(בשלט של הwii אם משתמשים בclasic ) בשביל האבן שמקבלים לקראת הסוף? ומה בקשר לנוחות של השלט אני שיחקתי בn64 לפני איזה 12 שנה או יותר והוא נראה לי הכי אידאלי.

האווטר המגניב של shgadlic

נינג'ה בלגי

#17   פורסם: 04.11, 13:32

בנוגע לנקודות ווי לקונסולה אירופאית. אני ממליץ לכם לבחור את ברטניה כארץ ואז פשוט מאד לקנות נקודות דרך ערוץ wii shop רק לשלם בכרטיס אשראי בין לאומי וזהו. אין צרוך להכניס שום מיקוד ושום דבר.

קודי חבר:
WII : 4823-0085-7409-5031
Mario Kart Wii : 4940-5776-0507
Wii Chess : 9768-7793-5425
Endless Ocean : 1408-6061-0680
Mario Strikers Charged : 0645-3608-5834
Dr. Mario : 4194-1537-4584
Super Smash Bros. Brawl : Coming Soon

אם אתם מצרפים אותי שלחו לי הודעה

האווטר המגניב של רונן

מנהל קהילת נינטנדו

#18   פורסם: 06.11, 03:31

משחקים חדשים ל-VC:

ציטוט:
Super Mario Bros. 3 (NES, 1-2 players, Rated E for Everyone, 500 Wii Points): Remember when no one had ever heard of a Tanooki Suit or knew that Bowser had a clan of Koopalings? The game that made these things common knowledge is also considered by many to be one of the best ever made. Bowser and the Koopalings are causing chaos yet again, but this time they're going beyond the Mushroom Kingdom into the seven worlds that neighbor it. Now Mario and Luigi&153; must battle new enemies, returning favorites and a new Koopaling in each unique and distinctive world on their way to ultimately taking on Bowser himself. Luckily for the brothers, they have more power-ups available than ever before. Fly above the action using the Super Leaf, swim faster by donning the Frog Suit or defeat enemies using the Hammer Bros. Suit. Use the brand-new overworld map to take the chance to play a minigame in hopes of gaining extra lives or to find a Toad's House where you can pick up additional items. All this (and more) combines into one of gaming's most well-known and beloved titles—are you ready to experience gaming bliss?

Alien Soldier (Sega Genesis, 1 player, Rated E10+ for Everyone 10 and Older -Fantasy Violence, 900 Wii Points): As Epsilon-Eagle, you are an alien soldier who has been genetically engineered to produce maximum intelligence and strength. You were once a member of the criminal organization Scarlet, but when you decided to break from the group, you were forced into a showdown with Scarlet's new leader Xi-Tiger, who kills a hostage in his attempt to destroy you. Now it's up to you to take revenge against the bad guys in this side-scrolling action game! Choose from six different weapons and battle the bosses of Scarlet until you reach the final confrontation with the ultimate secret weapon!

Power Golf (TurboGrafx16, 1-3 players, Rated E for Everyone, 600 Wii Points): Power Golf sports a perfect combination of simple-yet-realistic controls and beautiful graphics. Swing away on 18 lush holes in one of three different game modes: the single-player STROKE PLAY mode and the multiplayer MATCH PLAY and COMPETITION modes. Enter tournaments as one of three different characters—beginner, intermediate and advanced. Wind strength and the slope of the green add extra challenges to each hole. Compete against other players in the standard NORMAL MATCH or ante up one of your clubs in the unique CLUB MATCH. Up to three players can play in COMPETITION mode, and a handicap feature is included to help novice players pull off breathtaking shots just like their advanced rivals.

מודל לחיקוי

#19   פורסם: 06.11, 09:38

הההההה - הלוליה!
סופר מאריו 3! כאילו לא התעננו מספיק בציפיה דרוכה אל הדביבון האיטלקי.

האווטר המגניב של רונן

מנהל קהילת נינטנדו

#20   פורסם: 06.11, 16:17

איך המשחק הזה באמת? אני מתלבט, כי הבנתי שהקודם היה מאכזב.

האווטר המגניב של DMaster

מצליחן

#21   פורסם: 06.11, 16:19

כנראה משחק המריו הטוב ביותר...
אבל עוד לא ראינו את גלקסי

Gigabyte 965P-DQ6 | Intel C2D E6600 | nVidia 7950GX2
250GBX2 WD SATA2 16mb | TT Soprano | Kingston 667 2GB DC
MX1000 + Qck | Enermax Liberty 500W | Lousy Samsung 960BF

האווטר המגניב של opeleg

חתול סקסי

#22   פורסם: 06.11, 20:26

spam
ציטוט:
צפה בהודעה
הההההה - הלוליה!
סופר מאריו 3! כאילו לא התעננו מספיק בציפיה דרוכה אל הדביבון האיטלקי.
זאת הגירסא שיש את הדביבון ואת הגלימה!? יאוו אני חייב להכניס עכשיו נקודות :X

החתול והאגדה!

האווטר המגניב של רונן

מנהל קהילת נינטנדו

#23   פורסם: 06.11, 20:52

וואלה, אז אני אוריד את SMB3

האווטר המגניב של שלי28

משתמש רציני

#24   פורסם: 06.11, 21:12

מתי זה יוצא לPAL ?

מודל לחיקוי

#25   פורסם: 06.11, 22:16

גלימה זה בסופר מריו לסנס
לא בSMB3
מריו 3 זה המריו עם התחפושות.
הדביבון הצפרדע הדובי האסקימאוי וכו'
בכל אופן, ללא ספק משחק המריו הטוב ביותר ששיחקתי בו עד כה.
ושיחקתי בכולם למעט סאן שיין וגלאקסי.

משתמש עצבני

#26   פורסם: 09.11, 18:26

שיחקתי גם בגיימבוי וגם בNES
משחק גדול
היה גם עוד סוג לא מוגדר של דביבון לאסקימואי ולדב לא הגעתי
משחק גדול
משחק ארוך רצח ויתרתי בגרסת הגיימבוי
וגרסת הNES שיחקתי כשהייתי קטן אצל חבר

והגלימה זה אצל מריו וורלד

האווטר המגניב של DMaster

מצליחן

#27   פורסם: 09.11, 18:40

יש לי כרגע 500 נקודות. כנראה שזה ילך לזה ברגע שיצא לפאל.

Gigabyte 965P-DQ6 | Intel C2D E6600 | nVidia 7950GX2
250GBX2 WD SATA2 16mb | TT Soprano | Kingston 667 2GB DC
MX1000 + Qck | Enermax Liberty 500W | Lousy Samsung 960BF

משתמש רציני

#28   פורסם: 09.11, 20:13

SMB3 יצא אבל לNTSC לא לPAL

האווטר המגניב של Squall Leonhart

משתמש רציני

#29   פורסם: 09.11, 21:53

איזה חראות הם שלא שחררו את סופר מריו אולסטארס ל-SNES
כמה שסופר מריו 3 נראה הרבה יותר טוב במריו אולסטארס.. נראה לי אני אחכה, אולי בעתיד הם כן ישחררו.

גלריית הציורים שלי
הקליפ שלי לפיינל פנטאסי 8

ADi

האווטר המגניב של ADi

משתמש ותיק

#30   פורסם: 09.11, 22:01

ובכן, ככל הנראה WWF: No Mercy ל-N64 אמור לצאת ל-WiiWare או ל-VC, לא בטוח, עם עדכון של כל המתאבקים לשנת 2007/8.

אומרים שזה משחק ההאיבקות הטוב ביותר.

1  6
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא

עזרה             אודות האתר             צור קשר             דרושים             פרסם באתר            RSS Vgames