עם כול כתבה יש לי יותר ויותר חשק להזמין WII אבל אני קצת חושש מקושי השימוש.
למשל במחשקי מחשב יש תמיד אזור אימון ששם אתה לומד על הכפתורים ואופן פעולה.
בWII ישנו גם חלק כזה?
אחלה,לפני חצי שנה חשבתי לרכוש 360 אולם הייתה לה בעיית התחממות,האם יש משהו כזה לWII?
כמו כן אם יש שמועות על WII חדש? כך שלא יקרה מצב שאני מזמין אותה לפסח ואז עוד כמה חודשים כבר תצא קונסולה חדשה.
לא, יש לה 512 מגה בייט זכרון פנימי בתוך המכשיר לשמירות במשחקים, הורדות משחקים מהווירטואל קונסול, ועוד. אני ממליץ לך לקרוא את המדריך המקיף על הווי שנכתב פה, הוא נמצא בנעוץ בדף הראשי של הפורום.
רציתי לדעת האם לווי יש HD? יש כבל לזה? כי אני חיברתי את הווי דרך השלושה חוטים הצבעוניים על טלוויזית FULL HD אז זה חשוב לי לדעת...
איך אני מחבר את הווי לאינטרנט?
אין לי מושג, אולי מדריך של מאגנה כתוב על זה. אני לא מבין בדברים האלה אבל אני יודע בבטחון שאין FULL HD. אני שיש 480P זה עונה על משהו ? ובקשר לאינטרנט- יש לך ראוטר במחשב ? אם כן אז אתה צריך פשוט ללחוץ על 'התחבר לאינטרנט' בהגדרות של הווי.
מישהו אולי יודע את התשובה לשאלתי? (השאלה בעמוד הקודם...)
לגבי האינטרנט, כבר ענו לך, אני עניתי לך. אתה הולך להגדרות ואם יש לך WiFit בבית אתה פשוט אומר ל-Wii לחפש.
כפתור ההגדרות הוא הכפתור בצד שמאל למטה של המערכת הפעלה.
ל-Wii יש אפשרות ליציאת EDTV, שזו רזולוציה של 480P. ברגע שחיברת את הכבלים הצבעוניים (כחול, אדום, ירוק) ה-Wii במסך ההגדרות תוכל לאפשר לך להפעיל את הרזולוציה הזו, וזה אוטומטי בכל המשחקים.
גם יש ל-Wii ספר המסביר הכל, תקרא קצת. גם תלמד אנגלית, וגם תלמד על ה-Wii.
טוב,אני חושב שכבר התחברתי לאינטרנט,אני גם יכול להיות בווי שופ,לראות חדשות וכל מיני,אז זה כנראה סימן שיש לי אינטרנט בווי...
לגבי הVirtual Console,מה זה?
אני בבעיה קשה כבר שבועיים אני מנסה לחבר את הwii שלי לאינטרנט ואני תמיד מצליח בכל הקטע
של הראוטר ואז שאני הולך לwii conect 24 הwii כותב "שהשירות אינו מוצע כרגע" מה אני עושה
תמחוק את כל הגדרות של האינטרנט
תחליף מדינה{אם יש לך נקודות בVC אל תחליף כי זה ימחוק את הנקודות}
תחדש את ההגדרות ,תסכים לתקנון של wii conect 24 והאינטרנט אמור לעבוד
טוב,אני חושב שכבר התחברתי לאינטרנט,אני גם יכול להיות בווי שופ,לראות חדשות וכל מיני,אז זה כנראה סימן שיש לי אינטרנט בווי...
לגבי הVirtual Console,מה זה?
ובכן, התחברת לאינטרנט אבל אתה לא יכול לגלוש באינטרנט עצמו של הווי שמבוסס על דפדפן אופרה. אתה יכול לקנות אותו ב-500 נקודות (שזה 5 יורו\דולר- תלוי בסוג המכשיר שלך), אבל גם אם לא תרצה לקנות את האינטרנט תישאר עם הווי-שופ, ערוץ מזג האוויר, ערוץ החדשות ועוד. ה-virtual console זוהי אפשרות לקנות משחקים ישנים יותר של נינטנדו דרך הווי-שופ. אתה יכול להיכנס לשם ולהתרשם בעצמך מהמשחקים שם. לרוב המשחקים עולים בין 5-15 יורו\דולר. אבל- רק אם ברשותך שלט 'קלאסי' או שלט גיימיקיוב תוכל לשחק באיזה משחק שתבחר(פרטים על השלטים במדריך של מאגנה.). אם אין ברשותך אחד מהשניים, תוכל גם לקנות מספר מצומצם של משחקים מהחנות ולשחק אותם עם הווימוט(כמובן שמשחקים ישנים כאלו לא תומכים בחיישנים של השלט). משחק מומלץ שניתן לשחק אותו עם הווימוט- סופר מריו ברוס. 3.
תמחוק את כל הגדרות של האינטרנט
תחליף מדינה{אם יש לך נקודות בVC אל תחליף כי זה ימחוק את הנקודות}
תחדש את ההגדרות ,תסכים לתקנון של wii conect 24
והאינטרנט אמור לעבוד