שלום רב,אני מתלבט בקניית ה WII,הבנתי מאתר enJoystick
שיש גירסאות חדשות לויי,מה ההבדל בין הישנות לחדשות?
אני מעולם לא שמעתי על גרסה חדשה עדיפה של הווי.
בכל מקרה, אין שום דבר חדש בין הגרסאות. אולי ההבדל היחיד בינהן הוא שבגרסאות החדשות יותר מותקנים עידכונים שאתה יכול להוריד בחינם ברגע שאתה מתחבר לאינטרנט.
אני חבר לשעבר באגודת מחוסרי GTA4.
תודה על התרומות!
אני יודע בלמשל ב X360 עם צ'יפ כשמתחברים לאינטרנט הקונסולה ננעלת ואי אפשר לשחק אונליין זה אותו דבר גם ב WII?
דבר נוסף יש ל WII דפדפן וכך בעצם אפשר לגלוש באינטרנט בTV?
אני יודע בלמשל ב X360 עם צ'יפ כשמתחברים לאינטרנט הקונסולה ננעלת ואי אפשר לשחק אונליין זה אותו דבר גם ב WII?
דבר נוסף יש ל WII דפדפן וכך בעצם אפשר לגלוש באינטרנט בTV?
1. לא מדברים כאן על צ'יפים.
2. כן, יש ל-Wii דפדפן אינטרנט שאפשר לראות בו מהיוטיוב אבל לא מכל מקום, כי הפלאש שלו תומך עד גרסה 7. הוא גם לא תומך בעברית.
יש לי עוד שאלה,כל עוד לWII שלי יש צ'יפ אבל אני משחק במשחקים מקוריים,הם יעבדו כמו על WII רגיל?
אני יודע שאסור לדבר על צ'יפים אבל אני חייב לדעת כי לא התכוונתי לקנות WII עם צ'יפ..
הצ'יפים גם פותחים אזורים אבל זה לא כל כך בטוח עדיין תוחל לקנות משחקים מאיזורים אחרים(אבל יש סיכון מסוים לווי,אני לא יודע בדיוק את הסיכון ולמה אבל יש סיכון)
my wii number: 5531 2164 6902 0324
ציטוט מנצח:
Cortez.D
ציטוט:
אז הוא השתין על ילד! לי פעם הפליצו על הפנים נו אז מה?
הצ'יפים גם פותחים אזורים אבל זה לא כל כך בטוח עדיין תוחל לקנות משחקים מאיזורים אחרים(אבל יש סיכון מסוים לווי,אני לא יודע בדיוק את הסיכון ולמה אבל יש סיכון)
תראו, ניסיתי היום להזמין מ +VG מטען לשלטים של הווי (המטען הוא של חברת NYKO). המטען עצמו עולה 35 דולר, אבל כשראיתי את פרטי הההזמנה היה כתוב שזה שוקל 0.4 IBS ובגלל זה המטען יעלה לי 65 דולר עם המשלוח. מה הפתרון ?
תראו, ניסיתי היום להזמין מ +VG מטען לשלטים של הווי (המטען הוא של חברת NYKO). המטען עצמו עולה 35 דולר, אבל כשראיתי את פרטי הההזמנה היה כתוב שזה שוקל 0.4 IBS ובגלל זה המטען יעלה לי 65 דולר עם המשלוח. מה הפתרון ?
אין פתרון...
משלוח למטען הזה עולה הרבה..
אני במקרה מצאתי מכירה באיביי של המטען עם משלוח נמוך.. אז קניתי.
לא להיבהל, הת'רד זכה לניקיון התקופתי שהבטחתי. אני תמיד אשאיר את חמשת העמודים האחרונים, כדי שלכולם יהיה זמן להתעדכן בתשובות שניתנו להם.
לצערי, יש עוד כמה שעדיין לא עושים שימוש בת'רד הזה, אלא את השאלות הטכניות שואלים בעמוד הראשי של הפורום. שאלות כאלה תימחקנה. המטרה בת'רד הזה הוא סדר בפורום, שיהיה יותר נקי לעין.