7:40 - קם
7:50 - יוצא לבצפר
חוזר הביתה או באחת או ברבע לשתיים או בעשרים לשלוש (תלוי מתי אני מסיים).
אם אני חוזר לפני 2 אני מנגן קצת, טז הולך לאכול, רואה קצת טלוויזיה תוך כדי שאני אוכל, ואז הולך למחשב. לפעמים אחרי הצהריים אני הולך לקאנטרי או לחברים, ובימי חמישי לשיעור פסנתר.
1. קם בבוקר, שותה משהו, שם לב שהשעה היא 8:30 וטס לבית ספר .
2. מסיים ב1:30, מגיע הביתה, אוכל, רואה טלויזיה עד 2 בערך ..
3. מדליק מחשב, לא זז מהמחשב עד 7 בערב .
4. ב7 אני אוכל ארוכת ערב, וכמובן חוזר למחשב !
5. נשאר במחשב עד 11, ואז עובר על כל הערוצים בטלויזיה ומתלונן שאין מה ליראות בתקווה שההורים שלי ירצו לחזור לHot ואז היה לי V.O.D
6. אחרי שעות של חיפושים אני מוצא תוכנית מסויימת אבל אז כבר 1 או יותר אז אני מכבה את הטלויזיה
7. משתעמם במיטה .
8. משתעמם במיטה .
9. משתעמם במיטה .
10. נרדם =]
זהו הסדר יום שלי, לקח לי הרבה זמן לצמצם את זה ל10 שורות כי זה אמור להיות הרבה יותר !
בבוקר: ביהה'ס..
אחרי הביה''ס אני משחק במחשב או אוכל , [ אני אוכל ביום שלישי , ושישי כי בשאר הימים
יש לנו מנות בביה'ס , ]
אחריי שאני משחק במחשב אני הולך לטחון איזה ממתק שתיים.. רואה טלויזיה..
הולך אם חברים ,
וזההוו בלאאאטט ^_^
בבוקר: ביהה'ס..
אחרי הביה''ס אני משחק במחשב או אוכל , [ אני אוכל ביום שלישי , ושישי כי בשאר הימים
יש לנו מנות בביה'ס , ]
אחריי שאני משחק במחשב אני הולך לטחון איזה ממתק שתיים.. רואה טלויזיה..
הולך אם חברים ,
וזההוו בלאאאטט ^_^
6:00 לקום
6:10 לארגן תתיק
6:30 להתארגן
7:30 ללכת לבצפר
2:30 חוזר מצבפר לפעמים באחד לפעמים בשלוש..
3:00 עד שאני כבר בבית
16:00-19:00 לומד למבחנים\בחנים (יש לי בזמן האחרון בחן כל יום...ומבחן כל יומיים =\)
19:00-19:30 עושה עבודה בערבית\אזרחות\היסטוריה\מדעים\ספרות זה כל העבודות שאני צריך להגיש ...=\
19:30-22:00 רואה טלוויזיה\משחק במחשב...
כיף אה?
יוזר בר זה ישאר בחתימה שלי כתזכורת באמיר ששיחקתי איתו בבלייז לפני שפרש.
לא אשכח אותך חבר!.
6:00 לקום
6:10 לארגן תתיק
6:30 להתארגן
7:30 ללכת לבצפר
2:30 חוזר מצבפר לפעמים באחד לפעמים בשלוש..
3:00 עד שאני כבר בבית
16:00-19:00 לומד למבחנים\בחנים (יש לי בזמן האחרון בחן כל יום...ומבחן כל יומיים =\)
19:00-19:30 עושה עבודה בערבית\אזרחות\היסטוריה\מדעים\ספרות זה כל העבודות שאני צריך להגיש ...=\
19:30-22:00 רואה טלוויזיה\משחק במחשב...
1.קם..
2.לא.. תקום!!
3. שוב נרדם.. תקום אינעל העולם!
4. מאחר לבצפר
5. חוזר מבצפר..
6.אוכל..
7. רואה קצת טלוויזיה
8.חושב על לקום מהטלוויזיה ולנקות את השולחן
9. ממשיך לראות טלוויזיה
10. נכנע בסוף והולך לנקות את השולחן
11. במחשב..
12. חברים
13. טלוויזיה/מחשב
14. ישן..
קם בשעה 6:30 ויוצא לבצפר בשעה 7:30 מגיע ב 7:40 לבצפר חוזר ב 1:30 ואז אוכל עושה שיעורים הולך למחשב ככה שעתיים ב 19:00 הולך להתקלח ממשיך להיות במחשב ואז לישון!
אחר כך אני בא אוכל ארוחת צהריים יושב במחשב רואה טלוויזיה ולפעמים יורד למטה עם חברים
ואז אני מתקלח יושב רואה טלוויזיה אוכל ארוחת ערב תוך כדי ואז עד 22:00 בערך אני עדיין רואה טלוויזיה והולך לישון
בבוקר בבית הספר
אחר כך אוכל ....
נכנס למחשב לאיזה 3-2 שעות
אחר כך עושה שיעורים לומד וכ'ו ...
ואז חוזר למחשב עד איזה 8 ואז אוכל ארוחת ערב
ואז חוזר למחשב עד איזה 10
ואז הולך ליראות טלוויזיה עד חצות ואז לילה טוב !!!!
בבוקר: קם לבית הספר
שאני חוזר מהבית הספר: אוכל מחשק במחשב לפעמיים עושה שיעורים
בשלוש וחצי בערך: עושה שיעורים
אחרי הצהריים: משחק במחשב\רואה טלויזיה\יורד לשחק כדורגל או פארקור
קם מתבאס שלא מתתי תוך כדי שנה מתקלח מתבעס שלא תבאתי הולך לבית ספר ונכנס רק ל חשבון אנגלית ספרות והבעה נכנס לחדר מחשבים גם אם לומדים שם משחק סוף יום מבעס שלא התחשמלתי אוכל מתבעס שלא נחנקתי משחק במחשב/חדר כושר/טלוויזיה עד 12 מדליק טלוויזיה ומזפזפ עד שלוש וזהו
קם מתבאס שלא מתתי תוך כדי שנה מתקלח מתבעס שלא תבאתי הולך לבית ספר ונכנס רק ל חשבון אנגלית ספרות והבעה נכנס לחדר מחשבים גם אם לומדים שם משחק סוף יום מבעס שלא התחשמלתי אוכל מתבעס שלא נחנקתי משחק במחשב/חדר כושר/טלוויזיה עד 12 מדליק טלוויזיה ומזפזפ עד שלוש וזהו
איזה סטלן !!!XD
נערך לאחרונה על ידי ilia_tank, 04.05 בשעה 21:37.
:Meet Corleone Family
Demon Frozen Yossi Michael Globos Aviram Or Gato SuperGuy Ilia_Tank Chiko RaCer Kobbi TripelH ThePoweR
בוקר: קם מצחצח שיניים אוכל משו קל שותה נס קפה בודק מ קורה עם השרת מבריז שעה ראשונה שניה הולך ללימודים צהריים: בא הביתה מכין שיעורים אוכל שותה מתקלח..
אחר צהרים: משחק עם חברים כדורגל בשכונה יושב על המחשב PS3....
ערב: יוצא עם חברים או רואה טלוויזיה והולך לישון כמובן XD
KnD Clan Player
Venom,MrBean,Aviran,Hitm4N,BulleT
NuTes,SawnOff,Nirsassy,NewB
קרדיט ל MindTrick על החתימה הסוסה!!
קם, מצחצח שיניים ומתלבש, הולך לבצפר..
בא הביתה מנטרל אזעקה...מדליק תמחשב...מחממם פיצה מעדנות...(שבועי->) קונה אוזניות חדשות..
חוזר הביתה..מחשב..
יוצא עם חברים..חוזר..טלויזיה מחשב..הולך לשירותים, מקלחת...בא למשחקי קאונטר לילה..., לפנות בוקר הולך לישון...
מנהל פורום GTA. אדמין בשרת ה-DM.אדמין בשרת ה-Ventrilo.