האם יש סיכוי אולי שיהיה KAMEO 2? - משחקים Vgames - קהילות

נושא: האם יש סיכוי אולי שיהיה KAMEO 2?
1
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

מצליחן

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 27.02, 19:05

ברירת מחדל האם יש סיכוי אולי שיהיה KAMEO 2?

למי שזוכר את המשחק הוא היה משחק השקה ממש טוב של RARE שמכר בערך מליון יחידות ונשכח ומאז לא שמעתי על המשך פונטציאלי למשחק המדהים הזה שהראת שRARE עדיין יודעת לפתח משחקים מקורים ומשובחים

השאלה שלי האם יש אולי שמועות כלשהם שRARE מתכננת לפתח המשך? כי אם לא זה ממש חבל , כי לדעתי זה יכל להיות ה"זלדה" של ה360

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של gulmer

מנהל קהילת Xbox

#2   פורסם: 28.02, 14:23

אני לא רואה סיבה שלא יצא משחק נוסף בסדרה, למרות שיש לא מעט דברים שצריך לשפר מהמשחק הראשון.
RARE יצרו עולם מעניין שאפשר ליצור בו עוד משחקים, אבל זה בטח יקח זמן כי אני מניח שיש להם משחקים אחרים כמו BK3 על הראש עכשיו.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של omerkot

שואף לשלמות

#3   פורסם: 28.02, 14:31

קמאו הוא דווקא סוג של אכזבה.
זה נכון שהוא משחק חביב אבל הוא פותח כל כך הרבה שנים והתוצאה היתה די בינונית ואת זה אני אומר בתור מי שקנה XBOX בשביל קמיאו...

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של gulmer

מנהל קהילת Xbox

#4   פורסם: 29.02, 18:24

הבעיה עם קמאו היא דווקא שהוא היה כל כך הרבה שנים בפיתוח ועבר המון הסבות מקונסולה לקונסולה עד שהוא נחת בX360. אני חושב שאם היו בונים משחק מלכתחילה לקונסולה הזו אז הוא יכל לצאת הרבה יותר טוב.
אתה חייב להסכים שהמשחק הוא לא כותר AAA, אבל יש הרבה פוטנציאל להמשך עתידי שלו, אם יסדרו קצת את נושאי השליטה בדמויות ויוסיפו עולם גדול יותר.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של omerkot

שואף לשלמות

#5   פורסם: 29.02, 18:51

gulmer
ציטוט:
צפה בהודעה
הבעיה עם קמאו היא דווקא שהוא היה כל כך הרבה שנים בפיתוח ועבר המון הסבות מקונסולה לקונסולה עד שהוא נחת בX360. אני חושב שאם היו בונים משחק מלכתחילה לקונסולה הזו אז הוא יכל לצאת הרבה יותר טוב.
אתה חייב להסכים שהמשחק הוא לא כותר AAA, אבל יש הרבה פוטנציאל להמשך עתידי שלו, אם יסדרו קצת את נושאי השליטה בדמויות ויוסיפו עולם גדול יותר.
האמת שזה אחד הדברים המוזרים במשחק... בגלל השנים הארוכות, אני ציפיתי שהוא יהיה סגור מבחינת עלילה ועולם אבל שאולי יסבול מבעיות טכניות ויראה בכלל לא משהו. בפועל, המשחק נראה מעולה ומגיב בסדר, אפילו ביחס למשחקים שיוצאים היום, אבל העלילה רדודה מאוד והקונספט נראה לא ממומש.
אין ספק שמשחק המשך ראוי לקמיאו זה דבר מבורך. אני רק לא בונה על זה... לא נראה שמיקרוסופט משקיעה בפלטפורמרים ל360.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של gulmer

מנהל קהילת Xbox

#6   פורסם: 03.11, 17:38

באיחור רציני, השמועה אומרת שעומר כנראה צדק ומיקרוסופט החליטה לנטוש את קמאו 2 לפני זמן מה (כנראה בנקודה שבה רייר התחילו להתמקד בנאטאל):
http://www.computerandvideogames.com...e.php?id=22651

A source close to the platform holder has since told CVG that the "restructure" saw the canning of more than one 'traditional' franchise sequel, including Kameo 2.

חזרה לראש העמוד
1

משחקים וציוד היקפי מתקדם קונים ב PCGames

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא