תודה ליובל על החתימה...
לאחר כמה מקרים בהם אנשים הבינו אותי בצורה שגוייה: את
כל (אוקיי...לא ממש את כולם...) דבריו בפורום יש לקחת ב"ערבון מוגבל"
כי הם עלולים להכתב בהומור וציניות...
כן, עדי, ממש לפני ההודעה שלך אני ביקשתי שדיונים על המשחק יישארו בת'רד שעדיין קיים. ת'רד זה הוא בעיקר למספרים, העלאת חוויות על תחרויות בין משתתפי הפורום, ועדכון לגבי דיונים ופעילויות בפורום סמאש.
ליאור, אתה לא צריך להיות קשה וקטנוני. אם יהיו פה ושם חוויות על תחרויות אני לא אצנזר אותן. אני הבטחתי שיהיה כאן פרסום וחשיפה לפורום שלך על כל פעילויותיו. אנחנו נעודד את החבר'ה לבקר בפורום סמאש, אך אם יהיו כאלה שאינם אוהבים לקפוץ מפורום לפורום (כמוני), אני ארשה להם במה כאן, לא נכפה עליהם אחרת. כפי שאני מעודד משתתפים לשייך כל הודעה לת'רד המתאים לה, ולמרות שזה לא תמיד נעשה, אני מאפשר להן זכות קיום לעתים.
בסך הכל אני מאמין שחלק מהמשתתפים דווקא ייאמצו את ההצעה להיעזר בפורום סמאש, כי בו המומחים נמצאים, וכל הפעילויות הקשורות למשחק עוברות דרכו בלבד. לכן אני אומר שלא צריך להיות קטנוני, אני מאמין שבסה"כ זה ת'רד שיכול לקדם יותר את פורום סמאש, וככל שיפרח יותר, כך תגדל יותר המודעות לפורום סמאש ופעילויותיו (ואין כאן שום מניע נסתר, אלא רק כוונות טובות, האמן לי).
מאגנה, עדי הכין את הבאנר הנהדר הזה, ואני העברתי בקשה לשלבה בכותרת. הבאנר בהחלט מתאים ויפהפה.
הביקורות למשחק משוחררות בכל מקום, והציונים גבוהים ולא יורדים מה-90.
לרוב יש תלונות שנראות לי מטומטמות בעיקר.
1. מצב הסיפור של המשחק מכיל סיפור חלש. כאילו, הלו?! זה משחק מכות, לאיזה משחק מכות יש עלילה שהיא באמת אמורה לעניין אותך?
2. הגרפיקה לא יותר טובה ממשחק הגיימקיוב, זה הדבר הכי מפגר שהם יכולים להגיד:
כמו הפירוט על כל דמות עלה בכמה רמות, כך גם בשלבים. מן הסתם זה לא ב-HD, זה לא ייראה כמו משחק PS3 או 360, ורבים אומרים שזה אחד המשחקים המרשימים ביותר על ה-Wii, והוא גם רץ ב-60 פריימים לשניה קבוע.
אני פשוט מניח שמרחוק, מזווית המצלמה, לא רואים את כל הפירוט הזה, ולכן SSBM שגם הוא היה נראה מדהים, נראים שניהם אותו דבר.
אני כבר לא יכול לחכות שהמשחק יגיע!!!!!!!!!!!!! מצפה לקרבות עם כולכם און ליין
וגם לגבי מה שראיתי שאנשים פרסמו פה אני מניח שהקרבות בינינו ירוצו חלק כי הייתה כתבה באיי ג'י אן שהם אמרו ששני המשרדים שלהם במרחק 400 מייל שיחקו אחד כנגד השני ולא חוו לאגים נכון שלנו אין חיבור כמו של ארה"ב אבל לא נראה לי שנהיה יותר מ-70 מייל אחד מהשני אז זה מפצה אני מניח (לי יש חיבור 1.5 )מחכה לקרבות מול כל השחקנים יום טוב לכולם.
אגב, ב-IGN העלו סרטון אוסף של קודאק של סנייק במשחק וכולם קורעים. לא החזקתי את עצמי כששמעתי את ההערה הראשונה שהייתה לסנייק על דונקי קונג LOL.
בקרוב המשחק יגיע לרבים מאתנו, אז זכרו לפרסם כאן את הקודים שלכם. ננסה לארגן תחרויות און ליין, ואם זה לא יהיה גרוע כפי שמספרים, אפילו נארגן טורנירים מסודרים.
וואו-אתם לא מבינים איזה זריזים VG+ (לא עדיין לא קיבלתי את המשחק)... אתמול ב20:02 אבא שלי שלח להם כמה שאלות כמו מתי יגיע המשחק ולאן הם ישלחו אותו והם ענו לנו שעתיים אחר כך...מדהים לא?
תודה ליובל על החתימה...
לאחר כמה מקרים בהם אנשים הבינו אותי בצורה שגוייה: את
כל (אוקיי...לא ממש את כולם...) דבריו בפורום יש לקחת ב"ערבון מוגבל"
כי הם עלולים להכתב בהומור וציניות...
למכירה לדיאס: Kirby Canvas Curse, Yoshi's Island, Sonic Rush.
למכירה ל-360: דד רייזינג, פרפקט דארק.
למכירה לווי: ספק כוח מקורי אמריקאי מקורי ושנאי מתח 120 וולט.
סוף סוף קיבלתי אותו.
עכשיו אני הולך לחרוש עליו זה המשחק סמאש הראשון שלי אז אני לא יודע טחניקות עדיין אבל אני ילמד.
ולנושא:
כינוי:IbK
שם פרטי:עידו Ido
מספר סמאש:0044-2552-0361
מספר ווי :0925-2715-6262-7889
תצרפו אותי ונשחק.
סוף סוף קיבלתי אותו.
עכשיו אני הולך לחרוש עליו זה המשחק סמאש הראשון שלי אז אני לא יודע טחניקות עדיין אבל אני ילמד.
ולנושא:
כינוי:IbK
שם פרטי:עידו Ido
מספר סמאש:0044-2552-0361
מספר ווי :0925-2715-6262-7889
תצרפו אותי ונשחק.
צירפתי אותך המספר שלי הוא
2835-9815-2326
צרף גם אותי יום טוב
אגב עכשיו שיחקתי עם LML און ליין איזה כיף חוץ מכמה לאגים הכל היה סבבה אגב LML אם אתה רואה את זה אז משחק יפה אתה יודע לשחק טוב
עידו, מאיפה הזמנת שהוא כבר הגיע? בא לי למות, רציתי סמאש בסופ"ש.
למכירה לדיאס: Kirby Canvas Curse, Yoshi's Island, Sonic Rush.
למכירה ל-360: דד רייזינג, פרפקט דארק.
למכירה לווי: ספק כוח מקורי אמריקאי מקורי ושנאי מתח 120 וולט.