אה חבל.. אולי VGAMES יכולים לעשות חדר בIRC או שאני יעשה?
זה מאוד מועיל וכיף כי אפשר להריץ שם משחקים בארך 24/7
יש אפליקציה שבנו בfacebook של smash bros ששם יש צא'ט וכל היום רצים שם משחקים אבל יש שם רק אמריקאים.
בקיצור מה דעתכם?
מה זאת אומרת My Call? אני בסה"כ מנהל קהילת הסמאש, יש לי עבודה וחיים, אני לא יכול לנהל ערוץ IRC 24 שעות ביממה של משחקי סמאש, במיוחד כשלי בעצמי אין אינטרנט אלחוטי בWii.
למרות שלרכוש ערוץ IRC לטובת העניין הזה זה דווקא יכול להיות רעיון טוב... צריך לראות איך אפשר לסדר את זה מול Vgames.
אני מבין אותך.
כן האונליין שחיק מאוד אבל רק למשחקים באיזור.
שיחקתי עם משהו מארה"ב וזה היה כאילו אני משחק ב5FPS אבל הבנתי מהם שהם משחקים עם אנשים באיזור שלהם זה רץ חלק (יחסית).
כעיקרון לא צריך לרכוש ערוץ בIRC. אפשר לפתוח בחינם. זה גם לא דורש כל כך ניהול כמו בפורום (לפי דעתי)
יש לVGAMES ערוץ בquakenet ב IRC של Unreal Tournament.
אני חבר בקהילה שם וממש נחמד שם ולכן חשבתי אולי אפשר לעשות ערוץ לsmash.
בכל ערוץ שם יש BOT בשם Q שמנהל את הערוץ בישבילך פחות או יותר.
אם לא דרך VGAMES אז אני יכול לפתוח ערוץ שכולם יוכלו להצטרף ולהחליף friend codes ולארגן משחקים שם.. זה יכול להיות אחלה לארגן משחקים של 4 וכו" בעניין של דקות
המשחק עוד ממש כמה דקות אצלי XDXDXDXDXXDXDDXDXXXDXDXDXXDXDX
תודה ליובל על החתימה...
לאחר כמה מקרים בהם אנשים הבינו אותי בצורה שגוייה: את
כל (אוקיי...לא ממש את כולם...) דבריו בפורום יש לקחת ב"ערבון מוגבל"
כי הם עלולים להכתב בהומור וציניות...
אני קיבלתי היום וכבר גייסתי שלושה חברים לרמוס ולכתוש את כבודם כל הלילה, כשאחזור אשתף אתכם בדעתי על המשחק.
למכירה לדיאס: Kirby Canvas Curse, Yoshi's Island, Sonic Rush.
למכירה ל-360: דד רייזינג, פרפקט דארק.
למכירה לווי: ספק כוח מקורי אמריקאי מקורי ושנאי מתח 120 וולט.
אין לי שלט גיימקיוב או שלט קלאסי.
הכי התחברתי לשליטה של הווימוט והנונצ'אק.. הווימוט לבד מסורבל פשוט..
הבעייה היחידה שלי עם השליטה הזאת היא הקפיצה. כי להגיע לכפתור העליון בD-Pad של הווימוט בשביל לקפוץ זה דיי קשה ומעצבן אותי לקפוץ עם האנאלוג בנונצ'אק, למרות שזה לא קשה.
הבעייה היחידה שלי עם השליטה הזאת היא הקפיצה. כי להגיע לכפתור העליון בD-Pad של הווימוט בשביל לקפוץ זה דיי קשה ומעצבן אותי לקפוץ עם האנאלוג בנונצ'אק, למרות שזה לא קשה.
תודה. לי אין סמאש עדיין, וגם לי אין שלט קלאסי או קיוב, ואני מתלבט האם לקנות אחד מהם או לשחק עם הווימוט+נונצ'וק. השאלה שלי - האם זה אפשרי לשחק רק עם ווימוט+נוצ'וק ? זה מרגיש נוח או לא ?
תודה. לי אין סמאש עדיין, וגם לי אין שלט קלאסי או קיוב, ואני מתלבט האם לקנות אחד מהם או לשחק עם הווימוט+נונצ'וק. השאלה שלי - האם זה אפשרי לשחק רק עם ווימוט+נוצ'וק ? זה מרגיש נוח או לא ?
אני מאמין שזה עניין של הרגל. כך שאם תתרגל לשחק עם הווימוט והנאנצ'ק אתה תרגיש בבית.
עם הווימוט בלבד זה ממש לא מסובך.
2 רגיל, 1 מיוחד, מינוס לזרוק את החפץ, B הגנה, A תפיסה והD-Pad רגיל כמובן.
עם הווימוט בלבד זה ממש לא מסובך.
2 רגיל, 1 מיוחד, מינוס לזרוק את החפץ, B הגנה, A תפיסה והD-Pad רגיל כמובן.
רשמתי מסורבל.. לא מסובך.
התפיסה נגיד עם A וB פשוט מעצבנת אותי.. הB בכלל מעצבן.. בגלל זה גם לאף משחק שמחזיקים בו את הווימוט מאוזן אין שימוש בB. הוא פשוט לא נועד ללחיצה במצב מאוזן.
כל הקטע בווימוט והנונצ'אק שאתה מחזיק בווימוט רק את הA והB... (אם אנחנו לא מחשיבים טאנטים) וכל התזוזה עם הווימוט. זה מאוד נוח לדעתי. אין לך את הבעיות כמו במטרויד למשל שאתה צריך גם ללחוץ על הכפתורים האחרים על הווימוט.
יש לך סמאש בכלל? ניסית את שתי השליטות?
בינתיים הספקתי להתקדם רק במצב הרפתקה. לא רע בכלל, למרות שהעיצוב של השלבים יכול היה להיות יותר טוב, ובחלקו הוא נראה סתמי. עדיין, עשוי מעולה בשאר המובנים. אני אמשיך להתעמק.
אני כמו עדי, רוצה להתרגל לווי-מוט. בהתחלה ההגנה פעלה לי אוטומטית ודי השתגעתי מזה, עד שהבנתי שהאצבע שלי לוחצת על B מאחורי השלט. פשוט צריך לדעת למה לשים לב, ואז הכל זורם חלק.
עריכה: וואו, השלב של ווריו (במצב הקלאסי) הכי מדהים ומקורי עד עכשיו. קורע!
אני ממליץ לכולכם להתרחק מהר מאוד מלשחק עם הויימוט לבד, כי זה יפגע בכם בהמשך.
הויימוט לבד סותר המון אופציות במשחק, והוא שם את השחקן בחסרון רציני לעומת שחקנים אחרים.
לעומת זאת ויימוט + נאנצ'ק זה בסדר, מלבד החוסר בסי-סטיק.
כמובן שהאידיאלי זה שלט קלאסי או קיוב, תכל'ס הקלאסי עדיף על הקיוב כי הוא רגיש יותר, והL והR שלו לא נלחצים חצי כמו בקיוב, ועכשיו השלט קיוב נדפק מההגנה הדיגיטלית כי צריך ללחוץ עד הסוף את הטריגר בשביל להפעיל הגנה.
בעקרון הנה חלק מהחסרונות:
U-Tilt: התקפה מאוד חשובה שמבצעים ע"י הטייה קלה של האנאלוג ולחיצה על A, במקרה של כל השלטים חוץ מויימוט לבד, אפשר גם לבטל את קפיצה עם למעלה, ואז ניתן פשוט להחזיק למעלה וללחוץ A. בויימוט הדרך היחידה לבצע Utilt זה להחזיק את הלמעלה מראש בזמן אנימציה אחרת(אחרת זה יקפוץ) ואז ללחוץ A, וזה תוקע אותך מאוד.
למעלה + A יביא לך Usmash, למי שתוהה. ולשנות את למעלה לתפיסה או הגנה לא מאפשר לך לבצע Utiltים בכלל!
Short Hop: ידוע גם כקפיצה קטנה\חצי קפיצה וכו', מהלך מאוד מאוד שימושי שמפעילים ע"י לחיצה ועזיבה מהירה של קפיצה(AKA Tap), במקרה של כל השלטים אפשר לעשות את זה בקלות, וגם תוך כדיי שאתה במומנטום לכיוון מסויים, בויימוט לבד בגלל שהקפיצה שלך זה למעלה, גם קשה יותר לבצע שורט הופ, וגם כמעט בלתי אפשרי לבצע את זה בזמן מומנטום כלשהו.
Uair - מהלך אווירי שדורש לחיצה על למעלה+A, מכיוון שבויימוט למעלה זה קפיצה, ואי אפשר ללחוץ חצי(טילט) או לבטל את זה, אז כל נסיון לUair יוביל לקפיצה תוך כדיי. לא נעים בכלל.
Dair - מהלך אווירי שדורש לחיצה על למטה+A, מכיוון שאין חצי למטה בויימוט, כל לחיצה על למטה תגרום לנפילה מהירה(Fast Fall) ולכן תפריע לך מאוד לבצע Dair בלי ליפול מהר(בשלטים האחרים מבוצע ע"י חצי הזזה למטה וA, או ע"י סי-סטיק.
נפילה מפלטפורמה - מבוצע בויימוט ע"י לחיצה כפולה על למטה במקום לחיצה יחידה - משמע יותר זמן.
ריצה - מכיוון שצריך ללחוץ פעמיים בשביל לרוץ,מאוד מאוד קשה עד בלתי אפשרי לבצע דאש-דאנס,פוקסטרוט,Reverse Aerial Rush, ומגוון טכניקות ריצה אחרות.
DI - אחד הטענות הכי חזקות נגד הויימוט לבד, היא שבסמאש האלמנט של הDI מאוד מאוד חשוב, מה זה DI? החזקת כיוון כלשהו ישר מרגע הפגיעה של מכה מסויימת, ישנה דראסטית את הכיוון שאתה עף אליו. הDI הוא אנאלוגי, כלומר הבדלים קטנים בזווית הם משמעותיים מאוד, אבל הויימוט לבד משתמש בD-Pad דיגיטלי, שמאוד מפריע לך לבצע DI טוב.
למי שמעוניין, הDI הכי אפקטיבי הוא תמיד 135 מעלות מכיוון התעופה, כלומר על העפה קדימה יש להחזיק למעלה ואחורה, בעוד שבשום פנים ואופן לא להחזיק למטה וקדימה כי זה התאבדות.
יש לי עוד טענות אליו, כמו שאי אפשר לעשות Auto Float עם פיץ', קשה-בלתי אפשרי לעשות טילט קדימה עם זוית, הטאונטים מעצבנים ועוד. אבל אלה כבר אמורות להספיק.
טוב, אתמול אני וארבעה חברים ישבנו ושיחקנו כמה שעות, כולם עם ווימוט ונאנצ'אק, אני חושב שזה די נוח בסך הכל, בתור אחד שחרש למוות על סמאש לקיוב לא הרגשתי איזושהי אי-נוחות.
מבחינת הגרפיקה, זה אולי המשחק שבו הכי הרגשתי את ההבדל בין טלוויזיה רגילה ל-480P, זה ממש משפיע על החדות. ב-480P המשחק בהחלט נראה יותר טוב ממשחק הקיוב והגרפיקה שלו מספקת לטעמי.
המשחק נשאר כיפי כמו שהוא היה אבל עדיין מצליח להרגיש כמו משחק חדש בגלל כל התוספות, מבחינתי זה מה שהיה מצופה ממנו. אני מקווה שהוא יוכיח את עצמו כמו סמאש לקיוב לאורך זמן.
למכירה לדיאס: Kirby Canvas Curse, Yoshi's Island, Sonic Rush.
למכירה ל-360: דד רייזינג, פרפקט דארק.
למכירה לווי: ספק כוח מקורי אמריקאי מקורי ושנאי מתח 120 וולט.