Monster Hunter 3 - הת'רד הרשמי (סרטון גיימפליי חדש וארוך, בעמוד 2!) - משחקים Vgames - קהילות

נושא: Monster Hunter 3 - הת'רד הרשמי (סרטון גיימפליי חדש וארוך, בעמוד 2!)
1
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

ADi

האווטר המגניב של ADi

עילוי

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 06.03, 20:03

ברירת מחדל Monster Hunter 3 - הת'רד הרשמי (סרטון גיימפליי חדש וארוך, בעמוד 2!)

(ההודעה נערכה מחדש על ידי רונן)

Monster Hunter 3 ל-Wii

לפני שנה בדיוק סאטורו איוואטה, נשיא נינטנדו, הכריז בגאווה שהמשחק השלישי בסדרת ציד המפלצות, Monster Hunter, יגיע באופן בלעדי לקונסולת ה-Wii. למעשה, המשחק יועד במקור לקונסולת ה-PS3, אך בוטל מסיבות לא ברורות ופיתוחו עבר לקונסולה של נינטנדו (גרסת ה-PS3 הייתה במקום החמישי ברשימת הכי מצופים של 'פמיטסו', המגזין הנחשב ביפן).

המשחק האחרון שיצא לקונסולת ה-PSP מכר למעלה מ-2.5 מיליון עותקים ביפן, והפך את הסדרה לאחת האהובות ביפן, כך שהכרזה זו אינה דבר של מה בכך. מאז ההכרזה המפתיעה לפני שנה, קפקום הייתה חשאית מאוד לגבי המשחק, אך במגאזין 'פמיטסו' פורסמו לאחרונה הפרטים הראשונים.

הטריילר ראשון

המגאזין ראיין את ריוזו צוז'ימוטו, מפיק המשחק, וקנאם פוז'יוקה, הבמאי. לדבריהם, המטרה שלהם במשחק הייתה להתחיל את Monster Hunter מהתחלה, ולתת למשחק נופח של רעיונות חדשים. המעבר מקונסולת ה-PS2, שם נולדה הסדרה, לקונסולת ה-Wii, הייתה הזדמנות להתחיל את הסדרה מנקודת המוצא כדי להביא רעיונות חדשים. כך הסביר צוז'ימוטו. הם מודעים לכך שזו הדרך הקשה יותר מבחינתם, אך לדעתם היא גם תהיה הכי משתלמת.

Monster Hunter 3 יציב את השחקנים בשדה חדש: אי שטרם נחקר. סביבה זו תציע סביבות מגוונות רבות; מיערות צפופים, למערות אפלים, ועד לסביבות התת ימיות האופפות את האי.

שני המפתחים תיארו ארוכות את מרכיב השחייה של המשחק. לשחקנים תהיה שליטה מלאה על השחייה של הדמויות כאשר הם יסקרו את הסביבות התת ימיות של המשחק. מלבד ציד מפלצות ענקיות השקועות בים, השחקנים יוכלו גם לצוד דגים שינוצלו אחר כך כמזון.

בעוד שהשחקנים יוכלו לנצל בעמקי הים את היכולות אשר קיימות לרשותם גם ביבשה, כולל היכולת להשתמש בנשקים ארוכי טווח, הם יצטרכו לזכור לשים לב למד חמצן אשר יתרוקן יותר ככל שישהו מתחת למים, דומה למד סיבולת אשר יתרוקן ככל שירוצו על היבשה.

בנוסף לסביבה הימית, השחקנים יחקרו גם אזורים אפלים, כגון מערות. כדי להאיר את הסביבות הללו, הם ישתמשו בלפידים. ללא אור, האזורים האלה יהיו חשוכים מדי מכדי לצוד.

Monster Hunter 3 אף יכלול מפלצות חדשות לחלוטין. גם כאן נראה שקפקום באה בגישה שונה לחלוטין. פוז'יוקה מבטיח שהמפלצות שהופיעו בחלקים הקודמים של הסדרה ירגישו שונה הפעם, והם ייהנו ממראה רענן גם כן, כמו יתר האלמנטים שלהם שעובדו מחדש גם כן.

טריילר מרשים חדש, מוועידת נינטנדו - סתיו, 2008

המפלצות אף יהיו יותר מפוקחות מאשר אלה אשר כיכבו במשחק הקודם. למשל, במשחק הקודם הן התנהגו בצורה בלתי מודעת למפלצות האחרות לידן, אך במשחק החדש לקונסולת ה-Wii זה יהיה שונה: הן תגבנה במודעות מלאה לסביבתן, והשחקנים אף יוכלו לנצל זאת לטובתם. פוז'יוקה אף נתן דוגמה שאם מפלצת גדולה נמצאת בסביבה, ובאותו זמן מפלצות קטנות יותר שועטות לעבר השחקן, מתכוננות להתקפה, אזי המפלצת הגדולה יותר עשויה להבחין בהן ולהתקיף אותן (וגם את השחקן, אם הוא יתעכב כדי לצפות במחזה).

ייצור אחד במיוחד יקבל תשומת לב מיוחדת: דרקון תת מימי ענק, אשר ידוע כמלך הימים, והוא גם המפלצת הראשית של המשחק. הדרקון הזה אפילו יכול לשרוד מחוץ למים, כך שהשחקנים ייאלצו להתמודד אתו בתוך המים או על האדמה, תלוי בנסיבות.

גם נשקים ושיריונים חדשים יתאפיינו במשחק החדש בסדרה, בנוסף לנשקים ושיריונים מוכרים, והחדשים כמו הישנים ייהנו מאפקטים מרשימים וריאליסטיים יותר.

Monster Hunter 3 גם תחזיר אלמנטים ישנים של הסדרה אשר נעדרו מגרסאות קונסולת ה-PSP. למשל, מצב האון-ליין שיאפשר לשחק בקבוצות של ארבעה שחקנים, בדיוק כמו גרסאות קונסולת ה-PS2. המשחק שומר על הרעיון של "עיר" אשר מתפקדת כלוֹבי שבו פוגשים שחקנים חדשים מרחבי העולם ומשוחחים איתם. כאשר משחקים לחוד, העיר הופכת לכפר אשר לאט לאט מתרחב עם מתקנים ודרכי גישה חדשים הנוצרים לטובת האי.

עדיין, המפתחים מבטיחים שגם השחקנים אשר מעוניינים ליהנות ממצב משחק יחיד, ימצאו הרבה עניין במשחק.

על פי מקור צרפתי, Monster Hunter 3 ל-Wii לא ינחת בחנויות לפני 2009. עם זאת, בהכרזה נאמר כי הכותר יגיע ליפן בסוף 2008, אז מאוד יכול להיות שהכוונה כאן היא לשוק המערבי בלבד.

מקור: IGN

נערך לאחרונה על ידי רונן יצחק, 05.10 בשעה 05:41.

!yes Wii can

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של xxavivxx

מודל לחיקוי

#2   פורסם: 06.03, 20:04

לא רוצה להיות טמבל-אבל הסדרה לא בפס?

תודה ליובל על החתימה...
ירוק תמיד בלב... ורק קבוצה אחת אוהב...
והיא עושה לי ריגושים.. אני אתן לה את החיים...
את תמיד בליבי, עד המוות מכבי...
בכל יום מודה לאל , שבחיפה אין הפועל...
אוווו....

"הצרפתים יכו את האמריקנים שוק על ירך,אני חותם לכם...לא יקרה פה נס"
-פלפס 8 מדליות זהב ,אף צרפתי לא מנע ממנו את ההשג

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Chaotic

שואף לשלמות

#3   פורסם: 06.03, 21:16

xxavivxx
ציטוט:
צפה בהודעה
לא רוצה להיות טמבל-אבל הסדרה לא בפס?
מסתבר שכבר לא... זו לא סדרה של סוני. אם אני לא טועה, היא של נאמקו.

All your base are belong to us, bitch!

חזרה לראש העמוד

משתמש צעיר

#4   פורסם: 06.03, 21:54

Chaotic
ציטוט:
צפה בהודעה
מסתבר שכבר לא... זו לא סדרה של סוני. אם אני לא טועה, היא של נאמקו.
הסדרה שייכת לקפקום ולא לנאמקו.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של shgadlic

חבר צוות נינטנדו

#5   פורסם: 06.03, 22:43

לא מכיר את הסדרה הזו

קודי חבר:
WII : 4823-0085-7409-5031 | Mario Kart Wii : 4940-5776-0507
Wii Chess : 9768-7793-5425 | Endless Ocean : 1408-6061-0680
Mario Strikers : 0645-3608-5834 | Dr. Mario : 4194-1537-4584
SSB. Brawl : 4511-1976-7483

אם אתם מצרפים אותי שלחו לי הודעה

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של רונן יצחק

מנהל קהילת נינטנדו

#6   פורסם: 07.03, 00:49

אני יודע שהיא חזקה ביפן. עכשיו היא בלעדית לווי.

רונן.

רונן יצחק - מנהל קהילת נינטנדו

לכל שאלה או בקשה: ronen@vgames.co.il / 'תיבת ההצעות'

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Chaotic

שואף לשלמות

#7   פורסם: 07.03, 13:12

xxM.Txx
ציטוט:
צפה בהודעה
הסדרה שייכת לקפקום ולא לנאמקו.
תמיד מתבלבל בין השתיים. אני חושב שאני לא היחיד.

All your base are belong to us, bitch!

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של HealingAura

נינג'ה בלגי

#8   פורסם: 08.03, 01:42

טרייל של Monster Hunter 3

חזרה לראש העמוד

מנהל קהילת נינטנדו

#9   פורסם: 08.03, 16:10

HealingAura
ציטוט:
צפה בהודעה
נראה לא רע בכלל

חזרה לראש העמוד

ADi

האווטר המגניב של ADi

עילוי

#10   פורסם: 05.05, 23:38

ברירת מחדל לא רוצה לפתוח נושא חדש...

לא רוצה לפתוח נושא חדש, אבל סת' קיליאן מקאפקום היה באוסקה בביקור בחברה, והנה מה שהוא אמר על מה שהוא ראה שם, כלומר, MH3:

ציטוט:
Not deliberately avoiding any questions so much as there's just no new MH3 news to share at this time. The questions fall into an exciting range of "can't tell you/don't quite make sense/don't know"

I can say I saw an a non-final build when I was in Osaka recently and it already looks amazing, but can't answer any of your specifics.

sorry,
Seth
ציטוט:
I was impressed by every part of the game I would like to say more but I can feel the crosshairs from the Capcom orbital laser platform targeting my skull.

I think my favorite part was being shown a piece of super-cool concept art that had me going "wow, that would be awesome, blah blah blah." Then 15 minutes later, with no fanfare, they showed me that it's actually already in the game. Totally stellar.

best,
Seth
MH הוא אחד המותגים החזקים ביפן עכשיו, עם גרסאות ה-PSP מוכרות קרוב ל-2 מיליון עותקים כל אחת. על קונסולות ביתיות הסדרה לא זכתה להצלחה מרובה, אך אין ספק שההצלחה של הגרסאות הניידות יכולה להתרגם לחיזוק המותג בנייחות.

אני לא ממש מכיר את הסדרה, אבל הבנתי שהיא סוג של זלדה+פוקימון. מישהו מכיר ויודע?

!yes Wii can

חזרה לראש העמוד

מנהל קהילת נינטנדו

#11   פורסם: 07.05, 00:49

רשמים מעולים, וזה חדשות מעולות לווי ביפן. נראה שהוא להיט שם.

אישית, ההשוואה לפוקימון קצת מרתיעה אותי. אולי עצם העובדה שהמשחק מצליח רק ביפן, די מאשש את החשש שלי.

חזרה לראש העמוד

ADi

האווטר המגניב של ADi

עילוי

#12   פורסם: 17.09, 17:28

ברירת מחדל סריקות חדשות מפאמיטסו

!yes Wii can

חזרה לראש העמוד

חבר צוות נינטנדו

#13   פורסם: 17.09, 17:40

הורי, גם הודעה חדשה מביגרון וגם הודעה חדשה מעדי באותו יום. יפיי!
ועדי, הקדמת אותי ארררר.

קודי חבר:

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של nadavk91

מצליחן

#14   פורסם: 17.09, 18:37

זב יהיה משחק בסגנון HOD??

WII: 6034-2532-3923-0207
mario kart: 1375-7538-8947
guitar hero III: 3995-7473-7944
guitar hero Aerosmith: 1719-5404-8319
:mario strikers charged football
2879-1813-9844
super smash bros brawl:בקרוב
אם אתם מוסיפים אותי או רוצים לשחק שלחו לי הודעה

חזרה לראש העמוד

מנהל קהילת נינטנדו

#15   פורסם: 17.09, 23:48

יש גם פרטים חדשים על המשחק ב-IGN:

ציטוט:
The magazine scored an interview with two key hunters, producer Ryozo Tsujimoto and director Kaname Fujioka. The concept for the game, according to Tsujimoto, is to restart Monster Hunter from scratch, filling the game with new ideas. The switch in platforms from the PS2 to the Wii was one of the reasons for this big rethinking of the series, Fujioka explained.

Monster Hunter 3 will place players on a new field: an unexplored island. This setting appears to offer a lot of variety, from thick forests, to dark caves, all the way to deep underwater environments surrounding the island.

The two developers spoke at length about the new swimming component of the game. Players will have full swimming controls over their in-game counterparts when exploring the underwater environments. Outside of hunting for giant submerged beasts, you'll also be able to hunt fish which can later be used as ingredients.

While you'll have most of your land-based abilities available to you while underwater, including the ability to use long-range weapons, you'll have to keep one thing in mind when swimming: air. You have an air gauge which depletes with time, similar to your stamina gauge when running about on land.

In addition to the water environments, you'll be able to explore dark areas, like caves. To light up your surroundings, you make use of torches. Without torch light, these areas would be too dark for hunting.

MH3 will also include brand new monsters. Capcom is approaching this area of the game from a fresh start as well. Fujioka expects that the monsters reappearing from past installments will have a certain freshness about them.

One particular creature is getting particular attention. An giant underwater dragon creature, who happens to be known as king of the waters, is the game's main monster, Fujioka revealed. This dragon can actually survive outside the water, so players will be able to face off against him while swimming or walking, depending on preference.

Monster Hunter 3 will see the return of one element of the series that has been missing from the recent PSP entries: online play. Online mode can be played in four player groups, just like the PS2 installments.

The game retains the concept of a "city," which acts as a lobby for chatting and meeting with other players. When playing solo, this city becomes a village that slowly expands with new facilities and access routes for the island.

While Capcom isn't ready with a final release date for Monster Hunter 3, the game is far enough in development that it will be making a playable appearance at the Tokyo Game Show, which kicks off in Japan on October 9. Expect full hands-on impressions from IGN's monster hunters then.
נשמע מעניין, אולי בקרוב יזדמן לי לתרגם זאת לעצלנים

חזרה לראש העמוד
פרסומת

מנהל קהילת נינטנדו

#16   פורסם: 18.09, 01:00

צפיתי עכשיו בתמונות והוא נראה מעניין מאוד.

מה הרעיון של המשחק? הבנתי שזה כמו פוקימון אבל של מפלצות, אבל איך זה בדיוק עובד?

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של No Kidding

מפקח פורום

#17   פורסם: 18.09, 02:29

רונן יצחק
ציטוט:
צפה בהודעה
צפיתי עכשיו בתמונות והוא נראה מעניין מאוד.

זה לא פוקימון של מפלצות... פוקימון זה פוקימון של מפלצות.

כאן אתה מסתובב והורג מפלצות בעצמך, יותר Gotta Kill Em All מאשר Gotta Catch Em All.
ממה שהבנתי זה משחק ששם דגש גדול מאוד על הכישורים של השחקן ועל ההתמקצעות שלו בסוגי הנשקים השונים. המצב המרכזי הוא מצב המולטיפלייר, וחבורה מאוזנת צריכה אנשים בעלי התמקצעויות שונות כדי להיות אפקטיבית. מעבר ללהרוג, יש כאן גם אלמנט מרכזי של יצירת חפצים עד כמה שהבנתי.

---------
דניאל מאיר

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Nimiauredhel

חבר צוות נינטנדו

#18   פורסם: 18.09, 02:38

רונן יצחק
ציטוט:
צפה בהודעה
גם פוקימון זה מפלצות!

No Kidding
ציטוט:
צפה בהודעה
כאן אתה מסתובב והורג מפלצות בעצמך, יותר Gotta Kill Em All מאשר Gotta Catch Em All.
ממה שהבנתי זה משחק ששם דגש גדול מאוד על הכישורים של השחקן ועל ההתמקצעות שלו בסוגי הנשקים השונים. המצב המרכזי הוא מצב המולטיפלייר, וחבורה מאוזנת צריכה אנשים בעלי התמקצעויות שונות כדי להיות אפקטיבית. מעבר ללהרוג, יש כאן גם אלמנט מרכזי של יצירת חפצים עד כמה שהבנתי.
וואו. נשמע כל כך.. טוב. בא לי.

Smash Bros. 0559-8589-0827
Animal Crossing CF 1676-7191-3852

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Kazura

נינג'ה בלגי

#19   פורסם: 18.09, 14:45

שתי הראשונים לPSP היו -ממש- גרועים. הגרפיקה די מגניבה והכל, אבל אם אתה לא יפני קצת קשה להתלהב מהמשחק.

חזרה לראש העמוד

מנהל קהילת נינטנדו

#20   פורסם: 18.09, 21:10

תודה מתן (No Kidding). לפי מה שאתה מתאר, הוא נשמע נהדר.

kazura, אני לא בטוח שצריך לשפוט אותו לפי גרסת ה-PSP. אבל כן, נראה שהסדרה עד כה פנתה בעיקר לקהל היפני (אבל מה עושה אותה יפנית? כי עד כה היא נראתה לי גם מערבית לכל דבר).

אני מקווה שהמשחק לווי פונה יותר למערב, הבנתי שיהיו בו כמה שיפורים ושינויים...

נערך לאחרונה על ידי רונן יצחק, 18.09 בשעה 21:25.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של No Kidding

מפקח פורום

#21   פורסם: 18.09, 21:21

רונן יצחק
ציטוט:
צפה בהודעה
תודה מתן (No Kidding). לפי מה שאתה מתאר, הוא נשמע נהדר.
אמממ. מתן? השם שלי מופיע מתחת לכל הודעה שאני כותב, אם לא שמת לב...

---------
דניאל מאיר

חזרה לראש העמוד

מנהל קהילת נינטנדו

#22   פורסם: 18.09, 21:24

דניאל, סליחה. תוקן. מרוב כינויים, אני כבר מבלבל בין השמות, לא יודע איך התבלבלתי בשלך.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Kazura

נינג'ה בלגי

#23   פורסם: 19.09, 15:29

ברירת מחדל האתר הרשמי ביפנית נפתח

האתר הרשמי ביפן נפתח.

-ערים חדשות:

כפר המדבר (ככל הנראה לובי לאונליין):

כפר המים (אופליין, חלק ממצב הסינגל-פלייר):

-שדה קרב חדש:

-----------------------------------------------------------------------
האמת, המשחק מתחיל להראות יותר טוב מבחינתי.

נערך לאחרונה על ידי רונן יצחק, 05.10 בשעה 05:36.

חזרה לראש העמוד
פרסומת

האווטר המגניב של nadavk91

מצליחן

#24   פורסם: 19.09, 15:32

תמונות יפוץ , באמת די מזכיר את פוקימון אבל זה נראה משחק טוב...

WII: 6034-2532-3923-0207
mario kart: 1375-7538-8947
guitar hero III: 3995-7473-7944
guitar hero Aerosmith: 1719-5404-8319
:mario strikers charged football
2879-1813-9844
super smash bros brawl:בקרוב
אם אתם מוסיפים אותי או רוצים לשחק שלחו לי הודעה

חזרה לראש העמוד

חבר צוות נינטנדו

#25   פורסם: 19.09, 16:03

אתה בטוח שאלה תמונות Wii? זה מזכיר קצת את TP אבל טיפה יותר חד. כמו שצריך, אבל מפתיע.
מעניין איך נראות המפלצות במשחק.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Kazura

נינג'ה בלגי

#26   פורסם: 19.09, 16:17

גם אני התפלאתי שקאפקום טורחת להשקיע מאמץ בגרפיקה. (במיוחד אחרי "המקרה" של דד רייזינג)

אבל כן, זה אכן תמונות Wii, ואולי גם לא Bullshots

חזרה לראש העמוד

ADi

האווטר המגניב של ADi

עילוי

#27   פורסם: 19.09, 16:38

Kazura
ציטוט:
צפה בהודעה
גם אני התפלאתי שקאפקום טורחת להשקיע מאמץ בגרפיקה. (במיוחד אחרי "המקרה" של דד רייזינג)
קאפקום לרוב טורחת במשחקים שלה, בגלל זה היא מצליחה איתם לרוב. RE4 ל-GC היה בין המשחקים, אם לא המשחק הכי יפה בדור הקודם. MH3 יכול מאוד להיות מותג מאוד חשוב וגדול בשבילה, ולכן היא משקיעה בו המון מאמצים. זה מותג שגדל מאוד ביפן, וזה מאוד מעניין לראות מה יקרה איתו על ה-Wii.

!yes Wii can

חזרה לראש העמוד

חבר צוות נינטנדו

#28   פורסם: 22.09, 20:42

תמונות חדשות

אולי מישהו פה יודע יותר על אופי המשחק ורוצה לספר לנו?

נערך לאחרונה על ידי Nimiauredhel, 25.09 בשעה 16:37.

חזרה לראש העמוד

חבר צוות נינטנדו

#29   פורסם: 26.09, 15:45

נתונים חדשים, סלחו לי מראש אבל אני עייף ולא היה לי כוח לתרגם את הכל:

ציטוט:
The director and producer of Capcom's upcoming Monster Hunter 3 title for Nintendo Wii spoke about many things about the game like Online vs. Offline play and much more.

Monster Hunter 3 is an upcoming title from Capcom that is one of the most anticipated Nintendo Wii titles within Japan.

Although announced for Japan only, with talks of it going elsewhere as well, this title wasn't always set for the Nintendo Wii but rather the Playstation 3. With the change of platforms Capcom had to rethink how it would be developing this title as the Playstation 3 version was to be originally be built off Monster Hunter 1. Ryozo Tsujimoto, producer of this title, revealed that with the change to Nintendo Wii they were given the opportunity to build the game from scratch which they knew would be the harder way to go but would pay off the most.

Kaname Fujioka, director of the title, has also made it known that monsters that have originally appeared in previous Monster Hunter titles will feel new and different to fans of this series as all elements of monsters have also been rehashed.

Monsters will also seem more realistic in this title as in previously in the series Monsters acted with no awareness of other monsters surrounding them but this time awareness will be at full advantage and players will be able to use this to their advantage. Kaname Fujioka gave an example that if a larger monster was in the back and small monsters were towards you going to attack you the larger monster will most likely notice them and charge towards them to finish them off and then towards you if you stick around for the wonderful site you are witnessing.

New weapons and armor will appear in the game also along with weapons and armor found in previous titles but this time the two things will have more greater and realistic effects on how you do play.

The game which has been revealed to have offline and online play has been said by Kaname Fujioka online play should be played if available but if your only an offline player you will still gain much from this title.

Monster Hunter 3 will be shown off later this year at the Tokyo Game Show in which it will be playable for the first time ever.

קודי חבר:

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Kazura

נינג'ה בלגי

#30   פורסם: 28.09, 21:41

וידאו חדש: