מוזר כי גם לא היה עידכון לPB אז זה באמת מוזר
אם היה עידקון אז בסדר אפשר להבין שהPB הישן היה דפוק ועכשיו יש הגנה טובה יותר אבל לא זה לא המיקרה
כמו ש aviadharel19s אמר למישהו יש הסבר????????
וופר לשחק איתך תמיד חשוד
אני מקווה ומאמין שזה סקיל טהור.
אתה יכול לחשוד אין לי בעיה עם זה. ההים שלי זה כמו של היםבוט מה לעשות אני חצי אדם חצי מכונה. סתם.
אבל תמיד אפשר לשים לב למשהו אחד ברור אצל כל הציטרים האחרונים שכולם נהפכו להיות טובים ביום אחד בערך, לא רואים שום תהליך.
לי לקח 3.5 שנים להגיע לרמה שלי עכשיו, ואת הרוב למדתי בשנה וחצי האחרונות מגאטרים.
אבל אצל כל הציטרים עקומת השיפור חדה מידי.
J.S.M: War is an ugly thing, but not the ugliest of things, The person who has nothing for which he is willing to fight, nothing that is more importent then his own personal safety, Is a Miserable creature and has no chance of being free, Unless made free and kept free by the exertion of better men then himself.
אם היה עידקון אז בסדר אפשר להבין שהPB הישן היה דפוק ועכשיו יש הגנה טובה יותר אבל לא זה לא המיקרה
אני שמעתי ממקור מוסמך שאפשר לעשות שהPB יבדוק אותך למשך זמן רחוק יותר, נגיד כל 500 שניות. זה אומר שבין לבין אפשר להשתמש??? (אני ממש לא מבין בזה)
הפאנר באסטר מתעדכן אוטמטית גם לפעמים.
J.S.M: War is an ugly thing, but not the ugliest of things, The person who has nothing for which he is willing to fight, nothing that is more importent then his own personal safety, Is a Miserable creature and has no chance of being free, Unless made free and kept free by the exertion of better men then himself.
אני שמעתי ממקור מוסמך שאפשר לעשות שהPB יבדוק אותך למשך זמן רחוק יותר, נגיד כל 500 שניות. זה אומר שבין לבין אפשר להשתמש??? (אני ממש לא מבין בזה)
זה ממש אבל ממש לא קשור...
A proud owner of an Epiphone Les Paul Standard.
אני מאמין בשפאם
בתורתו ובאמונתו
ובדרכיו המסתוריות
ובגזר הדין שינחת עליי
על ידי הכופרים ועוזריהם
אשר נמנים עם מתנגדי
תנועת האמת
ואני נשבע שאנקום במעשיהם
שפאם
אין לך אפילו תרוץ טוב להצדיק את עצמך, ואבי קיבל בכלל באן על Video Driver Hack שזה משהו אחר לגמרי.
כן המקרה עם אבי זה לא דומה בדיוק, למרות שאני משוכנע שאבי בדק כמה ציטים לראות מה הולך שם, אבל אני לא מאמין שהוא ממש שיחק איתם בשרתים.
אבי היה שחקן טוב, חבל שהוא חולה נפש
כן המקרה עם אבי זה לא דומה בדיוק, למרות שאני משוכנע שאבי בדק כמה ציטים לראות מה הולך שם, אבל אני לא מאמין שהוא ממש שיחק איתם בשרתים.
חחחחחחחחחח חחחחחחחחחח
אני מאמין בשפאם
בתורתו ובאמונתו
ובדרכיו המסתוריות
ובגזר הדין שינחת עליי
על ידי הכופרים ועוזריהם
אשר נמנים עם מתנגדי
תנועת האמת
ואני נשבע שאנקום במעשיהם
שפאם
כפיר אמר שהוא חיבר את השרת לרשת של PB...
וגם כמות האנשים שמשתמשים בציטים עלתה,
שיקקו כנראה לא היה ציטר מהיום הראשון שלו...
משפטים חכמים מהירות האור גדולה ממהירות הקול. זאת הסיבה שאנשים נראים חכמים עד שהם פותחים את הפה. גניקולוג הוא כמו מכונאי שמעולם לא היה לו אוטו.
כבלאש AKA דור AKA פיירויר AKA פסיפלורה
*priv* PaSiFloRa: רוי יקר רוי חביב העבר לצאנל ולא לצאנל מסביב אם פיספסת לא נורא תעביר אותי חזרה במהרה. אלון מזרחי והמשפטים הגאוניים
"אני חושב שמי שתגמור עם הכי הרבה נקודות תזכה באליפות."
"אני לא יודע אם הוא ישמח. מה שבטוח הוא יקבל את זה בשמחה."
"צריך לתת את המקסימום המינימלי."
"יש חוסר אי-ודאות במכבי חיפה."
"יש לי כל שני משחקים ממוצע של שער למשחק."
"לרומא יש סיכוי מצוין לזכות בליגת האלופות, אם הם ימשיכו בכושר הנוכחי של השנה שעברה."
"לא צריך לצאת מפרופורציות וצריך להישאר עם הראש על המתניים."
"אין לי מה להוכיח והוכחתי את זה היום על המגרש."
"אני רוצה לשחק או באירופה או בספרד."
אתה זיין מוח, אבי פתח לך את התחת בקלות ואתה מחפש תירוץ! ואם היית רואה באיזה קלות היית בוכה
וה"חולה נפש" הזה זה הבן אדם היחיד שדיבר לעניין בפורום המוזר הזה..
בניגוד לאוננות ההדדית שהולכת פה בין ילדים בני 14 לחסרי חיים בני 30 כמוך.. הייתי אומר שהחולה נפש האמיתי זה אתה
ה"חולה נפש" הזה זה הבן אדם היחיד שדיבר לעניין בפורום המוזר הזה..
בניגוד לאוננות ההדדית שהולכת פה בין ילדים בני 14 לחסרי חיים בני 30 כמוך.. הייתי אומר שהחולה נפש האמיתי זה אתה
אבל אתה לאאבי או שכן?
משפטים חכמים מהירות האור גדולה ממהירות הקול. זאת הסיבה שאנשים נראים חכמים עד שהם פותחים את הפה. גניקולוג הוא כמו מכונאי שמעולם לא היה לו אוטו.
*priv* PaSiFloRa: רוי יקר רוי חביב העבר לצאנל ולא לצאנל מסביב אם פיספסת לא נורא תעביר אותי חזרה במהרה. אלון מזרחי והמשפטים הגאוניים
"לרומא יש סיכוי מצוין לזכות בליגת האלופות, אם הם ימשיכו בכושר הנוכחי של השנה שעברה."
אין מישהו שמתקרב לרמה.. לא מגיע אליה... מתקרב
אפילו אתם הולכים לקנות אימבוט אתם לא מצליחים לעשות מה שכל פעם שנכנסתי לשרת הייתי עושה
אני תוהה מה הנכות הזאת בקהילה הישראלית (רובה) שגורם לחוסר סקיל המשוווע שלכם?!?!?!?
לא יודע, אולי תשאל את חבר שלך ריפר?
כמה משפטי צ'אק נוריס:
צ'אק נוריס מתייחס לעצמו בגוף רביעי
צ'אק נוריס סיים את טטריס
צ'אק נוריס יכול לעשות ווילי על חד אופן
צ'אק נוריס יכול לחנוק אותך עם טלפון אלחוטי
צ'אק נוריס ספר עד אינסוף. פעמיים
כולה הביא לי קיק ל 2 דקות...
יא טמבל... עצם הרעיון שיש לי אימבוט מגוחך אפילו בעיני... מה לי ולאינף ?
טוב בוא אני יקבע את העובדות בשטח.
הBAN הוא גלובלי - השרת שלנו מחובר לשרת באנים שעוד מלא שרתים שמשתפים את הבאן בינהם.
כן, אולי תצליח להיכנס לשרת שאינו משתתף בתוכנית הנ"ל אבל לשרת שלנו כנראה כבר לא תחזור.
כמה משפטי צ'אק נוריס:
צ'אק נוריס מתייחס לעצמו בגוף רביעי
צ'אק נוריס סיים את טטריס
צ'אק נוריס יכול לעשות ווילי על חד אופן
צ'אק נוריס יכול לחנוק אותך עם טלפון אלחוטי
צ'אק נוריס ספר עד אינסוף. פעמיים
נכון מאד... אתה סטלן אז אני יסלח לך שלא ראית שהוא כתב שהוא משחק 3 וחצי שנים כבר
והעוינות כלפי קהילה שלמה היא נובעת סה"כ מהטמטום שלהם (אני פשוט שונא מטומטמים)
כמה פעמים צריך להגיד להם אני לא אבי.. והם ימשיכו לקרוא לי אבי??!?!
ראיתי שהוא כתב ..ואני גם מודע לפני זה לנסיון שלו במשחק ובגאטרים.
והעויינות הזאת ,בשביל הפרוטוקול ,רק מייצרת עוד עויינות . יחס גורר יחס .
עזוב אותי גם מהקטע אם אתה אבי או לא...לא מעניין אותי . רק רד מהקללות - זה עושה רע בעיניים .יש מספיק דיוני באנים של ילדים לתת אוירה קקי גם ככה.
שיקקו - כל הזין .
Photo Album :: South-America\Costa-Rica\Panama\Bf2
אין מישהו שמתקרב לרמה.. לא מגיע אליה... מתקרב
אפילו אתם הולכים לקנות אימבוט אתם לא מצליחים לעשות מה שכל פעם שנכנסתי לשרת הייתי עושה
אני תוהה מה הנכות הזאת בקהילה הישראלית (רובה) שגורם לחוסר סקיל המשוווע שלכם?!?!?!?
מצחיק אותי שאתה חושב את עצמך כזה תותח אבל כשרציתי אחד על אחד נגדך תירצת תרוץ של פחדן.
אני מאמין בשפאם
בתורתו ובאמונתו
ובדרכיו המסתוריות
ובגזר הדין שינחת עליי
על ידי הכופרים ועוזריהם
אשר נמנים עם מתנגדי
תנועת האמת
ואני נשבע שאנקום במעשיהם
שפאם
Shake Your Poops* 2
אני מאמין בשפאם
בתורתו ובאמונתו
ובדרכיו המסתוריות
ובגזר הדין שינחת עליי
על ידי הכופרים ועוזריהם
אשר נמנים עם מתנגדי
תנועת האמת
ואני נשבע שאנקום במעשיהם
שפאם
VIVA LA SHPAM!
הנושא הזה הולך להות כמו הנושא של ריפר!!!!!
200 עמודים תוך יומיים.
אני מאמין בשפאם
בתורתו ובאמונתו
ובדרכיו המסתוריות
ובגזר הדין שינחת עליי
על ידי הכופרים ועוזריהם
אשר נמנים עם מתנגדי
תנועת האמת
ואני נשבע שאנקום במעשיהם
שפאם VIVA LA SHPAM!
הנושא הזה הולך להות כמו הנושא של ריפר!!!!!
200 עמודים תוך יומיים.
אולי אם לא היו ספאמרים כמוך,
אז המצב לא היה כל כך קשה
סתם
אני שחקן טוב. אבל ישראלים הולכים עם ראש בקיר. אין מה לעשות.
פאנק-בסטר זו תוכנה דפוקה. זה מוכר לכולם. מנהלנו הדגול עד לא מזמן שם בחתימה הכרזה כמה שהפאנק בסטר לא מועיל לאף אחד.
אין מה לעשות.... לא הולך בטוב - ילך ברע.