אני שחקן טוב. אבל ישראלים הולכים עם ראש בקיר. אין מה לעשות.
פאנק-בסטר זו תוכנה דפוקה. זה מוכר לכולם. מנהלנו הדגול עד לא מזמן שם בחתימה הכרזה כמה שהפאנק בסטר לא מועיל לאף אחד.
אין מה לעשות.... לא הולך בטוב - ילך ברע.
ילך ברע?
אתה תשלח עלי חמישה בריונים מבר אילן?
והם יזרקו עלי שיעורי בית בכימיה ופיסיקה?
משפטים חכמים מהירות האור גדולה ממהירות הקול. זאת הסיבה שאנשים נראים חכמים עד שהם פותחים את הפה. גניקולוג הוא כמו מכונאי שמעולם לא היה לו אוטו.
כבלאש AKA דור AKA פיירויר AKA פסיפלורה
*priv* PaSiFloRa: רוי יקר רוי חביב העבר לצאנל ולא לצאנל מסביב אם פיספסת לא נורא תעביר אותי חזרה במהרה. אלון מזרחי והמשפטים הגאוניים
"אני חושב שמי שתגמור עם הכי הרבה נקודות תזכה באליפות."
"אני לא יודע אם הוא ישמח. מה שבטוח הוא יקבל את זה בשמחה."
"צריך לתת את המקסימום המינימלי."
"יש חוסר אי-ודאות במכבי חיפה."
"יש לי כל שני משחקים ממוצע של שער למשחק."
"לרומא יש סיכוי מצוין לזכות בליגת האלופות, אם הם ימשיכו בכושר הנוכחי של השנה שעברה."
"לא צריך לצאת מפרופורציות וצריך להישאר עם הראש על המתניים."
"אין לי מה להוכיח והוכחתי את זה היום על המגרש."
"אני רוצה לשחק או באירופה או בספרד."
למה אתה צריך סידיקיים?
אתה לא ציטר... ( OMG LOL ROFL ZOMG? )
או שבעצם ידעת שזה הולך לקראות...
ובנתיים צברת גיבוי?
רק ה' יודע
משפטים חכמים מהירות האור גדולה ממהירות הקול. זאת הסיבה שאנשים נראים חכמים עד שהם פותחים את הפה. גניקולוג הוא כמו מכונאי שמעולם לא היה לו אוטו.
*priv* PaSiFloRa: רוי יקר רוי חביב העבר לצאנל ולא לצאנל מסביב אם פיספסת לא נורא תעביר אותי חזרה במהרה. אלון מזרחי והמשפטים הגאוניים
"לרומא יש סיכוי מצוין לזכות בליגת האלופות, אם הם ימשיכו בכושר הנוכחי של השנה שעברה."
כמו שחשבתי
הפכת לנרקומן של סידיקי
אם לא הייתי מתדרדר לציטים זה לא היה קורה
עכשיו אתה תסחוט את אמא שלך באיומים בשביל סידיקי
. מנהלנו הדגול עד לא מזמן שם בחתימה הכרזה כמה שהפאנק בסטר לא מועיל לאף אחד.
.
הוא כתב את זה לא בגלל שזה תופס ציטרים, כמוך לדוגמא, אלא בגלל שזה עושה הרבה בעיות עם הUPDATING, ושאר ירקות שלא קשורות באופן ישיר לציטים כמו שאתה משתמש.
J.S.M: War is an ugly thing, but not the ugliest of things, The person who has nothing for which he is willing to fight, nothing that is more importent then his own personal safety, Is a Miserable creature and has no chance of being free, Unless made free and kept free by the exertion of better men then himself.
אני מאמין בשפאם
בתורתו ובאמונתו
ובדרכיו המסתוריות
ובגזר הדין שינחת עליי
על ידי הכופרים ועוזריהם
אשר נמנים עם מתנגדי
תנועת האמת
ואני נשבע שאנקום במעשיהם
שפאם
Pura Shpam
אני שחקן טוב. אבל ישראלים הולכים עם ראש בקיר. אין מה לעשות.
פאנק-בסטר זו תוכנה דפוקה. זה מוכר לכולם. מנהלנו הדגול עד לא מזמן שם בחתימה הכרזה כמה שהפאנק בסטר לא מועיל לאף אחד.
אין מה לעשות.... לא הולך בטוב - ילך ברע.
אל תזיין בשכל.
אתה אפס מאופס, שמסתבך בשקרים של עצמו.
Oferzz: אין לי כוח להעביר לאנגלית
Oferzz: ואז לעברית שוב
תחזור, ושוב תעוף, את החירטוטים של כן לא צ'יטר ופאנק בסטר חרא תוכנה אתה יכול למכור למי שלא מכיר אותה כ"כ או יכול עוד לשנות דעה, לא לי בכל אופן, אני מבין בדיוק איך התוכנה עובדת ותאמין לי ב100% היא לא טועה!!!
אתה מתוך סקרנות (כמו הרבה) בדקת, התמכרת אמרת עוד סיבוב ולרעתך אתמול בערב דווקא חזר הסטרים של פאנק בסטר לשרת וכמובן שאחרי העידכון התעדכנה הרשימה ל5000 באנים של PBB חבל לראות שאחד מהסטסיטקות זה אתה, למרות שזה רק משחק ואנשים לא צריכים לקחת את זה כ"כ קשה, ובאמת שלא איכפת לי ששיחקת עם זה אבל להיכנס לשרת אתה לא תוכל משתי סיבות אחת הCDKEY שלך יכול להיזרק לפח, השניה (שאם היית מבין איך עובדת....) הIP שלך נרשם, בכל התחברות, אתה יכול לשנות אבל זה הכל נרשם בלוג, שהוא מתעדכן ברשימה..... והשלישית שהיא לא פורמלית אבל בהחלט משפיע זה אני, היום גם MORGAN השיג CDKEY וראיתי אותו ודווח לPBB שגם הסידיקי שלו הזה נגמר, וכמובן יש עוד כמה אנשים פה על הכוונת שכבר ישנה התראה מPBB עליהם
(תתפלאו), אבל אני סבלני, ושוב לכל המגיבים פה זה רק משחק... (ותירוץ לכל אלו שרצו לרדת עליך )...
תחזור, ושוב תעוף, את החירטוטים של כן לא צ'יטר ופאנק בסטר חרא תוכנה אתה יכול למכור למי שלא מכיר אותה כ"כ או יכול עוד לשנות דעה, לא לי בכל אופן, אני מבין בדיוק איך התוכנה עובדת ותאמין לי ב100% היא לא טועה!!!
אתה מתוך סקרנות (כמו הרבה) בדקת, התמכרת אמרת עוד סיבוב ולרעתך אתמול בערב דווקא חזר הסטרים של פאנק בסטר לשרת וכמובן שאחרי העידכון התעדכנה הרשימה ל5000 באנים של PBB חבל לראות שאחד מהסטסיטקות זה אתה, למרות שזה רק משחק ואנשים לא צריכים לקחת את זה כ"כ קשה, ובאמת שלא איכפת לי ששיחקת עם זה אבל להיכנס לשרת אתה לא תוכל משתי סיבות אחת הCDKEY שלך יכול להיזרק לפח, השניה (שאם היית מבין איך עובדת....) הIP שלך נרשם, בכל התחברות, אתה יכול לשנות אבל זה הכל נרשם בלוג, שהוא מתעדכן ברשימה..... והשלישית שהיא לא פורמלית אבל בהחלט משפיע זה אני, היום גם MORGAN השיג CDKEY וראיתי אותו ודווח לPBB שגם הסידיקי שלו הזה נגמר, וכמובן יש עוד כמה אנשים פה על הכוונת שכבר ישנה התראה מPBB עליהם
(תתפלאו), אבל אני סבלני, ושוב לכל המגיבים פה זה רק משחק... (ותירוץ לכל אלו שרצו לרדת עליך )...
המממ... המילים זכורות לי מאיפשהוא.. אהה כן ! אמרת את זה גם לביז'ו... רק חבל שבאותו יום שיחקתי איתו בשרת הישראלי
לידיעתך הכללית סידיקיי של BF2 עולה כ3$. כ 10 ש"ח. כמו חצי מנה שווארמה.
המממ... המילים זכורות לי מאיפשהוא.. אהה כן ! אמרת את זה גם לביז'ו... רק חבל שבאותו יום שיחקתי איתו בשרת הישראלי
לידיעתך הכללית סידיקיי של BF2 עולה כ3$. כ 10 ש"ח. כמו חצי מנה שווארמה.
אתם באים לפה, מאשימים אותי בלי שום הוכחות - איך אתה מצפה שאני אגיב ?
קראתי קצת חומר רקע בנושא.... כל תוכנה שאתה פותח, אפילו אם אתה סוגר אותה נשמר קצוות של DLLs בזיכרון. כלומר - כניראה הפעלתי תוכנה שהפאנק באסטר לא אהב. זה יכול להיות אפילו טרויאן או סתם וירוס...
קראתי קצת חומר רקע בנושא.... כל תוכנה שאתה פותח, אפילו אם אתה סוגר אותה נשמר קצוות של DLLs בזיכרון. כלומר - כניראה הפעלתי תוכנה שהפאנק באסטר לא אהב. זה יכול להיות אפילו טרויאן או סתם וירוס...
אתה לא מבין שאתה יוצא עדיין אידיוט... אין קשר לסוס טרואני תוכנה מזויינת או איזה אתר מכוער.
קיבלתה באן על אימבוט!!!!
אימבוט זה אימבוט זה לא וירוס מזדיין תוכנת פוטושופ מזוייפת או איזה אתר פורנו אנורקסי לא איכותי בגרוש.
ברור?!
הדבר היחידי שפאנק באסטר לא אהב זה האימבוט המגעיל שלך!!! עכשיו
לא הכי מדויק אבל יש משהו נכון במה שאמרת. בכל מקרה, יש לך באתר של PBB BANS אפשרות לעשות APPEAL לבאן. תנסה את זה. תוכיח לכולנו שאתה באמת לא צ'יטר, כי רק אחד שמאמין לך (אני) זה לא מספיק כדי להחזיר לך את השם הטוב.
A proud owner of an Epiphone Les Paul Standard.
אני מאמין בשפאם
בתורתו ובאמונתו
ובדרכיו המסתוריות
ובגזר הדין שינחת עליי
על ידי הכופרים ועוזריהם
אשר נמנים עם מתנגדי
תנועת האמת
ואני נשבע שאנקום במעשיהם
שפאם
לא הכי מדויק אבל יש משהו נכון במה שאמרת. בכל מקרה, יש לך באתר של PBB BANS אפשרות לעשות APPEAL לבאן. תנסה את זה. תוכיח לכולנו שאתה באמת לא צ'יטר, כי רק אחד שמאמין לך (אני) זה לא מספיק כדי להחזיר לך את השם הטוב.
תקרא הודעה מעליך... על תוכנות ווירוסים לא מקבלים באן על אימבוט תפעיל את השכל שלך