Sonic Unleashed הוכרז!! - קהילות משחקים - Vgames
MSN ראשי MSN חדשות MSN עסקים
ברשת
Spaces Messenger Hotmail
מגזין קהילות הורדות Vgames FUN
  ערוצים טורנירים וליגות חנות

נושא: Sonic Unleashed הוכרז!!
1  2  3  4
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

ADi

האווטר המגניב של ADi

משתמש ותיק

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 03.04, 19:04

ברירת מחדל Sonic Unleashed הוכרז!!

אהבתם אותו ב-BRAWL? נהניתם ממנו באולימפיאדה?

סגה לא מוותרת על המותג הוותיק ורב התהפוכות הזה, ומחזירה אותו בכותר חדש ל-Wii (ול-PS3/360/PS2). המשחק מפותח על ידי סוניק טים עצמם, ונקווה לטוב עם מעין משחקיות דו-ממדית על גבי רקעים תלת-ממדיים. המשחק ייצא בסוף 2008.

הנה הטריילר החדש.

והנה ההודעה הרשמית על הכותר:

ציטוט:
Sonic Is Unleashed!
SEGA's newest Sonic title is set to combine amazing next gen capabilities with classic Sonic 2D gameplay!

LONDON & SAN FRANCISCO (April 3, 2008) – SEGA® of America and SEGA of Europe Ltd., today announced that everyone’s favourite hedgehog will be breaking new ground yet maintaining his roots, in the upcoming title, Sonic Unleashed™. Developed by renowned studio Sonic Team, the latest installment in the multi-million selling franchise, will take players on an unforgettable high-speed journey around the globe in a way never before experienced in the world of Sonic. The game is set for release later this year and will be available for the Xbox 360™ videogame and entertainment system from Microsoft, PLAYSTATION®3 computer entertainment system, Wii™ home video game system from Nintendo and PLAYSTATION®2.

Sonic Unleashed is built on a powerful new “Hedgehog Engine”, which introduces seamless 3D to classic 2D camera transitions, whilst delivering a rich and expansive world with multiple paths to choose from. Under development for three years, the Hedgehog Engine produces a visually rich next generation look and feel with elements of classic Sonic gameplay mechanics. The Hedgehog engine will help re-define the gameplay experience for Sonic fans and newcomers to the franchise alike.

“By combining rich and vibrant scenery with dynamic viewpoints Sonic Unleashed will provide an immersive 3D experience whilst keeping alive the 2D gameplay elements and fantastic worlds that Sonic fans know and love” commented Gary Knight, European Marketing Director for SEGA Europe. “In addition to this classic Sonic gaming experience, when darkness sets in Sonic Unleashed players will be able to experience a completely new way to play as Sonic… making this his most exciting adventure yet!”

Having been broken apart by the evil Dr Eggman, it’s down to Sonic to put the pieces of the world back together again by retrieving the power of the chaos emeralds. In doing so, Sonic will find himself in a race against time and faced with an unusual situation that will challenge him in ways never before seen. By completing a wide variety of action-packed stages, spanning the seven broken continents of the world, gamers will need to unleash Sonic’s amazing abilities to save the world, and himself!

The opportunity to engage in Sonic in different ways during the day and night time levels brings a completely original way of playing to the Sonic franchise, in addition to running at high speeds in classic Sonic style, combat fighting will become possible. Super quick Sonic’s speed skills will be highlighted by four new modes, whilst the all new combat, movement and functional abilities will offer depth and variety to the game. As the sun sets in Sonic Unleashed, a different type of adventure will awaken in Sonic’s newest quest….

Sonic Unleashed is scheduled for release worldwide in late 2008.
תמונות מגרסת ה-HD:

נערך לאחרונה על ידי ADi, 03.04 בשעה 19:07.

דיוויד ארצ'ולטה לניצחון!

האווטר המגניב של shgadlic

נינג'ה בלגי

#2   פורסם: 03.04, 19:12

אז עכשיו זה רישמי, שוב כמו שאמרתי בת'רד אחר מקווה שיחיזור עטרה ליושנה. סוניק כמו שהוא צריך להיות. עכשיו נקווה שגרסת הWII תיהיה טובה כמו הHD - רק בפחות גרפיקה.

אם אתם מצרפים אותי שלחו לי הודעה

ADi

האווטר המגניב של ADi

משתמש ותיק

#3   פורסם: 03.04, 19:14

בוא נקווה שאיזושהי גרסה תהיה טובה, הטריילר יורד לי לאט מאוד. עם זאת, עדיף לבוא בלי ציפיות.

דיוויד ארצ'ולטה לניצחון!

האווטר המגניב של SILVER FIRE

מצליחן

#4   פורסם: 03.04, 19:17

אמן שהוא יהיה טוב,אמן שהוא יהיה טוב,אמן שהוא יהיה טוב...

משתמש צעיר

#5   פורסם: 03.04, 19:19

פששששש מקווה שהמשחק יהיה טו7ב כמו הbrawl ושאני לא יתאכזב ממנו

האווטר המגניב של Chaotic

שואף לשלמות

#6   פורסם: 03.04, 19:29

הטריילר מוצלח למדי, לפי דעתי. הוא מראה קטעי משחקיות - דבר שלא קורה בהרבה משחקים בימינו וזה סימן טוב מאוד.

המשחק נראה כיף. הוא נראה כמו משחק סוניק קלאסי, עם כמה טוויסטים מודרניים. השילוב בין 2D ל3D נראה כמעט חסר רבב בסרטון והשלבים שהראו מעוצבים פשוט נפלא.

אני מסכים עם עדי לגבי זה שעדיף לבוא בלי ציפיות. מדובר על צוות שכבר זמן רב לא הוכיח שהוא מוכשר במיוחד ומדובר על מפיצה שכבר זמן רב לא הפיצה משחק ראוי לשמו.
אני מקווה שזו תיהיה החזרה של הכותר, כי המשחקיות שלו באמת הייתה תמיד כיפית במיוחד, אבל עדיין בספק אם זה אכן יקרה.

All your base are belong to us, bitch!

האווטר המגניב של shgadlic

נינג'ה בלגי

#7   פורסם: 03.04, 19:37

למרות הספקות - שגם אותם אני חולק - אני מנסה לתת להם צ'אנס, כי הפעם הם מנסים משהו שמחזיר אותנו לשורשים של סוניק ולכן אני נותן להם צ'אנס.

אם אתם מצרפים אותי שלחו לי הודעה

האווטר המגניב של Chaotic

שואף לשלמות

#8   פורסם: 03.04, 19:47

shgadlic
ציטוט:
צפה בהודעה
למרות הספקות - שגם אותם אני חולק - אני מנסה לתת להם צ'אנס, כי הפעם הם מנסים משהו שמחזיר אותנו לשורשים של סוניק ולכן אני נותן להם צ'אנס.
Let us hold hands and skip

מקווה לטוב, אבל לא ברמה של הייפ.

ADi

האווטר המגניב של ADi

משתמש ותיק

#9   פורסם: 03.04, 19:56

ראיתי את הטריילר, ואם המצלמה זזה כמו בטריילר, אני לא רואה שמשהו טוב ייצא מזה. המצלמה קרובה מדי לסוניק ואין לך שמץ של מושג מה הלאה... אז אלא אם כל המשחק אתה פשוט לוחץ ימינה, אני לא מבין איך תדע את המכשולים. או שהם מתכוונים שתשנן בעל פה כל שלב.

דיוויד ארצ'ולטה לניצחון!

האווטר המגניב של Chaotic

שואף לשלמות

#10   פורסם: 03.04, 20:09

ADi
ציטוט:
צפה בהודעה
ראיתי את הטריילר, ואם המצלמה זזה כמו בטריילר, אני לא רואה שמשהו טוב ייצא מזה. המצלמה קרובה מדי לסוניק ואין לך שמץ של מושג מה הלאה... אז אלא אם כל המשחק אתה פשוט לוחץ ימינה, אני לא מבין איך תדע את המכשולים. או שהם מתכוונים שתשנן בעל פה כל שלב.
גם אני העלתי דאגות בנוגע לכמה שהמצלמה קרובה. אני מקווה שהיא תיהיה רחוקה יותר במשחק הסופי, או לפחות שיתנו את האפשרות לכוון אותה לשחקן (לא נראה לי שזה יקרה, כי היא מאוד דינאמית וכל הזמן זזה). זה תפקידם לעצב את המשחק צורה שתתאים למשחקיות שהם רוצים ועוד נותר לראות אם הם יעשו את זה בצורה טובה.

האווטר המגניב של Syao

משתמש רציני

#11   פורסם: 03.04, 21:06

אין סיבה ממש לפרסם את התמונות כי ככה בוודאי לא נראה את המשחק על הWII.
נקווה שזה יהיה סופסוף משחק סוניק נורמלי..

האווטר המגניב של רונן

מנהל קהילת נינטנדו

#12   פורסם: 03.04, 21:35

הסרטון דלף לפני איזה שבוע, צפיתי בו ביו-טיוב. די הופתעתי כי סגה הכריזה לאחר השקת משחק הסוניק הקודם שלה שהיא מרדימה את סוניק עד לזמן בלתי ידוע כדי לרענן אותו. זה קרה די מהר, לדעתי. האם זה הרענון שהיא ביקשה לעשות? נראה שכן, כי היא חוזרת בו קצת לשורשים.

ADi
ציטוט:
צפה בהודעה
בוא נקווה שאיזושהי גרסה תהיה טובה.
אני מסכים. זו באמת השאלה הגדולה, האם לפחות אחת מהגרסאות בכלל תהיה טובה.

shgadlic
ציטוט:
סוניק או לאו, סגה מזמן היא חברה ממוצעת מאוד. אבל אני אתן להם ליהנות מהספק, עד שאשמע את הרשמים שהלוואי שיהיה כתוב בהם ש'סוניק חוזר בגדול!'.

DrKeo
ציטוט:
טוב, בסתירה מסוימת, ולמרות מה שכתב למעלה, נדב השתפן מעט, ומתעקש שאצטט גם את זה:

למכירה: קונסולת גיימקיוב תקינה ואמינה בזול + כרטיס זיכרון + וויב רייס + רזידנט אוויל 4 + ויוטיפול ג'ו (שני המשחקים הכי טובים בדור האחרון), ומוכר לגיימבוי אדבנס את אף זירו וצ'וצ'ו רוקט (מתאימים גם ל-DS).

האווטר המגניב של DrKeo

מנהל קהילת Xbox

#13   פורסם: 03.04, 23:15

אני כבר השתגעתי מהעובדה שמכל סוניק מאז SA2 לDC הם מכריזים שזה סוניק שונה לגמרי והם הולכים להחיות מחדש את פרנצ'ייז.

אני מסכים שצריך להנמיך צפיות, סוניק טים עושה משחקים די מזעזעים כבר שנים והמשחקים של סוניק ספציפית נוראיים.

לוק ברנארד:
אדם, אגדה, אומן, יוצר... אל!

ADi

האווטר המגניב של ADi

משתמש ותיק

#14   פורסם: 09.04, 20:42

כן, הם שוב אומרים שהם הולכים לעשות את המותג מחדש, משהו בסגנון SA.

http://www.joystiq.com/2008/04/09/so...ast-two-games/

ציטוט:
Official Nintendo Magazine talked with lead designer Yoshihisa Hashimoto about the direction of the new title, and learned that the team went back to square one with both the design and engine for the game. The game is said to be comparable to the aging Sonic Adventure games, albeit with a few new tricks and hopefully improved platforming. Regarding the hulkhog, Hashmito reveals that Sonic's altered form controls more slowly (duh), but can knock objects out of the way rather than dodging, and propels himself forward Donkey Kong-style with massive forearms used to swing across the ground.

דיוויד ארצ'ולטה לניצחון!

האווטר המגניב של רונן

מנהל קהילת נינטנדו

#15   פורסם: 10.04, 00:36

ADi
ציטוט:
צפה בהודעה
כן, הם שוב אומרים שהם הולכים לעשות את המותג מחדש, משהו בסגנון SA.
בסגנון SA? לא תודה! אני מקווה שהם לא המחישו את הנקודה בצורה טובה, כי לפי התרשמותי מהסרטון, זה בכלל לא SA. אלא אם כן יש בו Overworld ודמויות מעצבנות מלבד סוניק, כמו ביג החתול ואחרים.

הנה קטע שהצלחתי למצוא בפורומים ב-IGN:

ציטוט:
From the latest edition of Official Nintendo Magazine (UK&IRL):
(Since there can be no scans)

- Screenshots of the Wii version basically identical to what we have seen on the net of the game so far

- Wii version described as "Shiny next-gen visuals"

- The werewolf Sonic sections are "slightly slower, yet a more agile beast" than the ordinary Sonic sections

- A one page interview with the games Lead Designer, Yoshihisa Hashimoto. Describes the game as no relation to Secret Rings or original 360/PS3 Sonic title- "more in common to Sonic Adventure titles".

- Yoshihisa says that as well as the Wii Remote "players will also be using the Nunchuck"

סו פאר - סו גוד!

DrKeo
ציטוט:
טוב, בסתירה מסוימת, ולמרות מה שכתב למעלה, נדב השתפן מעט, ומתעקש שאצטט גם את זה:

למכירה: קונסולת גיימקיוב תקינה ואמינה בזול + כרטיס זיכרון + וויב רייס + רזידנט אוויל 4 + ויוטיפול ג'ו (שני המשחקים הכי טובים בדור האחרון), ומוכר לגיימבוי אדבנס את אף זירו וצ'וצ'ו רוקט (מתאימים גם ל-DS).

1  2  3  4
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא

עזרה             אודות האתר             צור קשר             דרושים             פרסם באתר            RSS Vgames