Sonic Unleashed הוכרז!! - Page 3 - קהילות משחקים - Vgames
MSN ראשי MSN חדשות MSN עסקים
ברשת
Spaces Messenger Hotmail
Vgames - ערוץ המשחקים הישראלי

חיפוש מתקדם
רישום משתמש חדש

משחקי כיף, פאן

לנגן השירים האינטרקטיבי של רדיוס 100FM

לחצו לקניית משחקים למחשב, לפלייסטיישן, ל PSP, לנינטנדו ול XBOX360
מגזין קהילות הורדות Vgames FUN
  ערוצים טורנירים וליגות חנות

נושא: Sonic Unleashed הוכרז!!
1  2  3  4
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של DrKeo

מנהל קהילת Xbox

חבר בקהילת: -

#61   פורסם: 20.05, 17:33

ADi
ציטוט:
צפה בהודעה
אז זהו, שמשחקים כמו מריו וסוניק ו-SSBB נותנים לה חיים חדשים, אז מה סגה מחליטה, למקד את תשומת הלב שלה בגרסאות מולטי. אם היה לה רבע שכל, היא הייתה יוצרת סוניק חדש בלעדי ל-Wii ומרכזת את כל המאמצים להחזיר אותו לקדמותו.
סוניק ומריו באולימפידה = משחק לא טוב שמכר מצויין

היא מוציאה גרסת WII, הקהל שקנה את סוניק באולימפידה לא ממש מכיר מה זה ציונים, גם אם גרסת הWII תהיה גרועה לגמרי היא תמכור כמעט אותו דבר כמו משחק טוב יותר עם השם סוניק עליו.

כך או כך, אני לא מבין מה צריך להפריע שהגרסה המובילה על ה360, חברות צד ג' כבר למדו שעל הHD המכירות והאיכות של המשחק הולכות בדרך כלל יד ביד, על הWII הגבול הרבה יותר מטושטש.

האווטר המגניב של רונן

מנהל קהילת נינטנדו

#62   פורסם: 20.05, 23:13

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
כך או כך, אני לא מבין מה צריך להפריע שהגרסה המובילה על ה360, חברות צד ג' כבר למדו שעל הHD המכירות והאיכות של המשחק הולכות בדרך כלל יד ביד, על הWII הגבול הרבה יותר מטושטש.
וואלה. יש בזה משהו.

עדיין, אני חושב שזו חוצפה להביא לנו את שאנמו 1+2, במקום לפתח את החלק השלישי ולסגור את הטרילוגיה, אפילו בקונסולות החזקות. בתור בעל דרימקאסט לשעבר, זה זלזול מצדה. אין לה משאבים ויכולת לפתח את השלישי? אז שלא תביא לנו את שאנמו 1+2 שהם חצי משחק. זה כמו לסיים את 'אבודים' באמצע, כי שאנמו 2 הסתיים במתח ועם טעם אדיר של עוד.

נכתב על ידי נדב:""

טוב, בסתירה מסוימת, ולמרות מה שכתב למעלה, נדב השתפן מעט, ומתעקש שאצטט גם את זה: "החצי השני של 2008 לWII יהיה מורכב ממריו בייסבול, אולי משחק קז'ואלי (אם כן אז ווי מיוזיק), פיקמין 3, אנימל קרוסינג."

יש לי סרייה! הנה: "אולי נראה טיזר לזלדה, אולי טיזר לקיד איקרוס, אבל לדעתי פיקמין 3 עדין ישאר היחיד מהנחשפים החדשים שיצא ב2008".

למכירה: קונסולת גיימקיוב תקינה ואמינה בזול + כרטיס זיכרון + וויב רייס + רזידנט אוויל 4 + ויוטיפול ג'ו (שני המשחקים הכי טובים בדור האחרון), ומוכר לגיימבוי אדבנס את אף זירו וצ'וצ'ו רוקט (מתאימים גם ל-DS).

האווטר המגניב של DrKeo

מנהל קהילת Xbox

#63   פורסם: 21.05, 00:41

רונן
ציטוט:
צפה בהודעה
וואלה. יש בזה משהו.

עדיין, אני חושב שזו חוצפה להביא לנו את שאנמו 1+2, במקום לפתח את החלק השלישי ולסגור את הטרילוגיה, אפילו בקונסולות החזקות. בתור בעל דרימקאסט לשעבר, זה זלזול מצדה. אין לה משאבים ויכולת לפתח את השלישי? אז שלא תביא לנו את שאנמו 1+2 שהם חצי משחק. זה כמו לסיים את 'אבודים' באמצע, כי שאנמו 2 הסתיים במתח ועם טעם אדיר של עוד.
רוצה לחפש עוד "מלכים"?

תחשוב על העניין מהצד של המפיצות.
הן לוקחות משחקים שלא מכרו משהו אבל נחשבו טובים בזמנם ומשחררים אותם על קונסולה חדשה שמבחינת כוח היא דומה למדי כך שלא צריך לעשות יותר מדי שדרוגים או להשקיע והכל מגיע לקהל כמעט חדש לגמרי שחלקם אפילו לא יודעים שזה לא משחק חדש.

זה כסף נורא קל ואם אני הייתי מפיצה גם אני הייתי משחרר את כל סדרת RE ואת אוקאמי ובולי וכו'.
אפילו הייתי זורק פנימה את ויוטיפול ג'ו עם קצת סוניק אדוונצ'ר 2 וכו', זה כסף טוב.

היי, אם הייתי T2 הייתי מוציא את שלושת משחקי GTA אחד אחרי השני לWII הרי כולנו יודעים שהם ימכרו מעל מליון כל אחד אם לא יותר.

בגלל שהם דורשים מינימום עבודה וצוות ממש פיצי אני לא חושב שהפורטים האלה פוגעים בפיתוח של משהו אחר, אם כבר ההפך.
אם שאנמו 1+2 יצליחו על הWII זה יגדיל את הסיכוי להמשך על הHD או הWII.

האווטר המגניב של רונן

מנהל קהילת נינטנדו

#64   פורסם: 21.05, 04:05

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
רוצה לחפש עוד "מלכים"?
לא הבנתי, מתוקה שלי.

ציטוט:
תחשוב על העניין מהצד של המפיצות.
אני מבין בדיוק על מה אתה מדבר, אבל שאנמו 1+2 זה לא סתם עוד פורט, אלא זה פורט שנגמר באמצע, לכן זו חוצפה מצדה. לא מספיק היא פגעה באלה שקנו בעבר את המשחקים האלה כאשר ביטלה את שאנמו 3, אלא היא חוזרת על כך? מילא כשיצאו משחקי הדרימקאסט, היא לא ידעה מראש שהיא לא תסיים את הסאגה, אבל עכשיו זה סיפור אחר לחלוטין. היא פוגעת ביודעין.

אוי ווי, מסכנים אלה התמימים שיגיעו לסוף של השני ויבינו כמה שהם נדפקו LOL

ציטוט:
אם שאנמו 1+2 יצליחו על הWII זה יגדיל את הסיכוי להמשך על הHD או הWII.
נההה לא הייתי בונה על זה. סגה היא לא מה שהייתה פעם, ואין לה כבר את היכולת להרים פרויקט כמו שאנמו. גם יו סוזוקי, הוגה ומפיק הסדרה, אינו כבר בסגה, אז אני לא בטוח שזה היה מעניין אותי. סגה ירדה מאוד, אז כנראה זה באמת לא רלוונטי.

נערך לאחרונה על ידי רונן, 21.05 בשעה 04:08.

טוב, בסתירה מסוימת, ולמרות מה שכתב למעלה, נדב השתפן מעט, ומתעקש שאצטט גם את זה: "החצי השני של 2008 לWII יהיה מורכב ממריו בייסבול, אולי משחק קז'ואלי (אם כן אז ווי מיוזיק), פיקמין 3, אנימל קרוסינג."

יש לי סרייה! הנה: "אולי נראה טיזר לזלדה, אולי טיזר לקיד איקרוס, אבל לדעתי פיקמין 3 עדין ישאר היחיד מהנחשפים החדשים שיצא ב2008".

למכירה: קונסולת גיימקיוב תקינה ואמינה בזול + כרטיס זיכרון + וויב רייס + רזידנט אוויל 4 + ויוטיפול ג'ו (שני המשחקים הכי טובים בדור האחרון), ומוכר לגיימבוי אדבנס את אף זירו וצ'וצ'ו רוקט (מתאימים גם ל-DS).

ADi

האווטר המגניב של ADi

משתמש ותיק

#65   פורסם: 21.05, 08:48

סגה לוקחת צעד אחורה עם המשחק הזה, הוא ישתמש בווימוט+נאנצ'אק. חבל שסגה לא ממש מתאמצת להמציא נוסחה חדשה לסוניק על ה-Wii אחרי ש-SATSR היה יחסית טוב:

Sonic Unleashed:
-Frame rate is all over the place, and they are shooting for 30fps.
-You can do a drift turn with a boost at the end
-You can do side dodges without losing speed
-Looks "Beautiful"
-Very European level design. Back ground textures are nice.
-Sounds like PS360 is the lead sku being developed by Sonic Team alone
-Sega says Wii version Dimps is doing all the Day time levels, but Sonic team is still developing. Rep also said that other studios may be involved, but are trying to downplay it.
-Day time levels and Night time Levels are focus of the game (sonic and were-sonic)
-Sounds like all the Secret Rings Wii-Mote mechanics are gone. This one is Chuck+Mote and Gamecube controller.

דיוויד ארצ'ולטה לניצחון!

האווטר המגניב של DrKeo

מנהל קהילת Xbox

#66   פורסם: 21.05, 12:34

רונן
ציטוט:
צפה בהודעה
לא הבנתי, מתוקה שלי.
מעולם לא שחקתי שאנמו אז אין לי מושג אם זה מ1 או 2 אבל יש בדיחה ארוכת ימים בעולם המשחקים על שאנמו שיש קטע שבו אתה נמצע בנמל של העיר ואתה צריך למצא מלכים.
הדמות שלך שואלת שוב ושוב "I'm looking for sailors", אני מקווה שעכשיו הבנת את ההומור שפה
יפנים כל כך לא מבינים איך דברים מתורגמים לאנגלית לפעמים...

האווטר המגניב של מאגנה הכוסון

מודל לחיקוי

#67   פורסם: 21.05, 12:47

אני לא רואה בעיה תחבירית עם I'm looking for sailors.

בועז: "..וגם אם לא יקנו את אותו מספר משחקים שמורידים אלא הרבה פות עדיין יהיה מדובר בהרבה מאוד כסף.."

האווטר המגניב של רונן

מנהל קהילת נינטנדו

#68   פורסם: 21.05, 14:03

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
מעולם לא שחקתי שאנמו אז אין לי מושג אם זה מ1 או 2 אבל יש בדיחה ארוכת ימים בעולם המשחקים על שאנמו שיש קטע שבו אתה נמצע בנמל של העיר ואתה צריך למצא מלכים.
הדמות שלך שואלת שוב ושוב "I'm looking for sailors", אני מקווה שעכשיו הבנת את ההומור שפה
יפנים כל כך לא מבינים איך דברים מתורגמים לאנגלית לפעמים...
אההה. כן, כל המשחק הוא חיפש ופתר חידות, וכך התקדמה העלילה. השני היה מגוון מאוד ביחס לראשון שגם היה קצר יותר. הוא היה מרתק. עדיין, אני לא בטוח ששאנמו הוא לכל אחד, כי המשחקיות שלו היא יחסית אטית.

ADI
ציטוט:
סגה לוקחת צעד אחורה עם המשחק הזה, הוא ישתמש בווימוט+נאנצ'אק. חבל שסגה לא ממש מתאמצת להמציא נוסחה חדשה לסוניק על ה-Wii אחרי ש-SATSR היה יחסית טוב
קודם כל, אני כבר מעודד שסוניק טים היא עדיין המפתחת (למרות שכבר זמן רב היא לא בדיוק מדד לאיכות גבוהה). פחות משנה לי צורת השליטה, אם המשחק הזה יהיה איכותי וטוב.

אתמול האזנתי לפוד-קאסט של IGN והם בישרו שזה, כנראה, הולך להיות הסוניק הטוב ביותר מזה זמן רב, והיחיד שהם באמת רוצים לשחק בו עוד. אם זה נכון, אז לעזאזל עם השליטה, היא משנית לעומת איכות המשחק הכללית. במשחקי סוניק זה לא עקרוני כלל.

האווטר המגניב של No Kidding

מפקח פורום

#69   פורסם: 21.05, 15:15

מאגנה הכוסון
ציטוט:
צפה בהודעה
אני לא רואה בעיה תחבירית עם I'm looking for sailors.
באמת אין בעיה. השורה הזו הפכה למצוטטת כל-כך לא בגלל תרגום קלוקל, אלא בגלל שהיא פשוט מגוכחת. זה שהיא חוזרת על עצמה כל-כך הרבה פעמים במהלך המשחק, ובכל מיני צורות (I'm looking for sailors, Do you know where sailors like to hang out etc.) גורם לך לקחת אותה מחוץ לקונטקסט ולתת לה פירוש שהמפתחים לא התכוונו אליו. הרי אם אתה לא יודע כלום על הרצח של אבא של ריו, איזה סיבה יש לבחור צעיר ונורמלי לחפש מלחים (עם ח, נדב. לא כ) בכל מקום?

נערך לאחרונה על ידי No Kidding, 21.05 בשעה 15:22.

---------
דניאל מאיר

אם אתם קונים ב-Play-Asia, תעשו את זה דרך הלינק הזה.

האווטר המגניב של DrKeo

מנהל קהילת Xbox

#70   פורסם: 21.05, 17:05

ולאיטיים ביננו, מדובר בבדיחה הומוסקסואלית.

האווטר המגניב של SILVER FIRE

מצליחן

#71   פורסם: 21.05, 20:08

ADi
ציטוט:
צפה בהודעה
סגה לוקחת צעד אחורה עם המשחק הזה, הוא ישתמש בווימוט+נאנצ'אק. חבל שסגה לא ממש מתאמצת להמציא נוסחה חדשה לסוניק על ה-Wii אחרי ש-SATSR היה יחסית טוב:

Sonic Unleashed:
-Frame rate is all over the place, and they are shooting for 30fps.
-You can do a drift turn with a boost at the end
-You can do side dodges without losing speed
-Looks "Beautiful"
-Very European level design. Back ground textures are nice.
-Sounds like PS360 is the lead sku being developed by Sonic Team alone
-Sega says Wii version Dimps is doing all the Day time levels, but Sonic team is still developing. Rep also said that other studios may be involved, but are trying to downplay it.
-Day time levels and Night time Levels are focus of the game (sonic and were-sonic)
-Sounds like all the Secret Rings Wii-Mote mechanics are gone. This one is Chuck+Mote and Gamecube controller.
א.כבר כתבתי על השליטה אם לא שמת לב.
ב.אני לא מבין מה הבעיה בשליטה של נונצ'ק+וי מוט,יכול להיות שישתמשו גם ביכולת התנועה של השלטים(כמו בסיקרט רינגס),זה יכול להיות מעניין מאוד למשל להזיז את השלטים בצורה מסויימת בשביל לעשות מהלך מסויים(סתם לדוגמא אולי יעשו שבהזזת הננצ'ק לכיוון מסוים תיגרום לסוניק לעשות סייד סטפ לכיוון הנ"ל.

ואני לא מבין למה כולם מתבכיינים שסוניק טים לא תצליחעוד פעם גם עם הכותר הזה,כמעט כל הצוות הוא חדש וראש הצוות הוא מתכנת טרי שרק סיים קולג'.

ADi

האווטר המגניב של ADi

משתמש ותיק

#72   פורסם: 21.05, 20:13

הקטע ההזוי הוא שסוניק טים לא הצליחו לעשות סוניק נורמלי כבר שנים, ודווקא Deeps או איך שלא קוראים להם כן. משחקי ה-DS שלהם היו טובים בהרבה, אם כי דו-ממדיים. אז אולי כן אפשר לצפות למשהו נורמלי.

דיוויד ארצ'ולטה לניצחון!

מצליחן

#73   פורסם: 21.05, 20:38

ADi
ציטוט:
צפה בהודעה
הקטע ההזוי הוא שסוניק טים לא הצליחו לעשות סוניק נורמלי כבר שנים, ודווקא Deeps או איך שלא קוראים להם כן. משחקי ה-DS שלהם היו טובים בהרבה, אם כי דו-ממדיים. אז אולי כן אפשר לצפות למשהו נורמלי.
זה לא הזוי,יוג'י נקה לא יודע לעשות משחקי 3D,איך שהו הצליחו עם SA אבל מאז SH הם נפלו חזק,אבל עכשיו יש צוות חדש שיש לו יותר סיכוי להצליח מיוג'י נקה הזקן.
ודימפס לא בדיוק עושה משהו הם רק משנים את עיצוב השלבים ואולי הם גם ינסו להמיר בכוחות עצמם את מנוע הקיפוד על הווי והPS2.

האווטר המגניב של מאגנה הכוסון

מודל לחיקוי

#74   פורסם: 21.05, 20:43

No Kidding
ציטוט:
צפה בהודעה
באמת אין בעיה. השורה הזו הפכה למצוטטת כל-כך לא בגלל תרגום קלוקל, אלא בגלל שהיא פשוט מגוכחת. זה שהיא חוזרת על עצמה כל-כך הרבה פעמים במהלך המשחק, ובכל מיני צורות (I'm looking for sailors, Do you know where sailors like to hang out etc.) גורם לך לקחת אותה מחוץ לקונטקסט ולתת לה פירוש שהמפתחים לא התכוונו אליו. הרי אם אתה לא יודע כלום על הרצח של אבא של ריו, איזה סיבה יש לבחור צעיר ונורמלי לחפש מלחים (עם ח, נדב. לא כ) בכל מקום?
אההההההההההההה..

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
ולאיטיים ביננו, מדובר בבדיחה הומוסקסואלית.

אוווווווווווווווו!

אני אוהב חרבות.

בועז: "..וגם אם לא יקנו את אותו מספר משחקים שמורידים אלא הרבה פות עדיין יהיה מדובר בהרבה מאוד כסף.."

האווטר המגניב של רונן

מנהל קהילת נינטנדו

#75   פורסם: 21.05, 23:10

No Kidding
ציטוט:
צפה בהודעה
באמת אין בעיה. השורה הזו הפכה למצוטטת כל-כך לא בגלל תרגום קלוקל, אלא בגלל שהיא פשוט מגוכחת. זה שהיא חוזרת על עצמה כל-כך הרבה פעמים במהלך המשחק, ובכל מיני צורות (I'm looking for sailors, Do you know where sailors like to hang out etc.) גורם לך לקחת אותה מחוץ לקונטקסט ולתת לה פירוש שהמפתחים לא התכוונו אליו.
LOL. אוי, נכון, זה עושה לי נוסטלגיה.

ציטוט:
(עם ח, נדב. לא כ)
כן, לא הבנתי על איזה מלכים הוא מדבר.

SILVER FIRE
ציטוט:
ואני לא מבין למה כולם מתבכיינים שסוניק טים לא תצליחעוד פעם גם עם הכותר הזה, כמעט כל הצוות הוא חדש וראש הצוות הוא מתכנת טרי שרק סיים קולג'.
אוי, עכשיו אני יותר בלחץ

אבל לולא הרשמים של מאט ובוזון מ-IGN, אז הייתי מודאג. באמת נראה שהפעם יוצא הסוניק הכי איכותי מזה זמן רב. אני אמתין ואראה.

ציטוט:
ודימפס לא בדיוק עושה משהו הם רק משנים את עיצוב השלבים ואולי הם גם ינסו להמיר בכוחות עצמם את מנוע הקיפוד על הווי והPS2.
למה הם בכלל משנים את העיצוב?

האווטר המגניב של shgadlic

נינג'ה בלגי

#76   פורסם: 22.05, 06:33

No Kidding
ציטוט:
צפה בהודעה
זה מזכיר לי את המשפט היותר מצחיק "All your base are belong to us" חחח זה גם קלאיסקה.

קודי חבר:
WII : 4823-0085-7409-5031
Mario Kart Wii : 4940-5776-0507
Wii Chess : 9768-7793-5425
Endless Ocean : 1408-6061-0680
Mario Strikers Charged : 0645-3608-5834
Dr. Mario : 4194-1537-4584
Super Smash Bros. Brawl : Coming Soon

אם אתם מצרפים אותי שלחו לי הודעה

מצליחן

#77   פורסם: 22.05, 09:35

רונן
ציטוט:
צפה בהודעה
אוי, עכשיו אני יותר בלחץ

אבל לולא הרשמים של מאט ובוזון מ-IGN, אז הייתי מודאג. באמת נראה שהפעם יוצא הסוניק הכי איכותי מזה זמן רב. אני אמתין ואראה.

למה הם בכלל משנים את העיצוב?
בגלל זה אתה לא צריך לדאוג כל כך,הם יודעים מה הם עושים(טוב,אני מקווה).

ואל תשאל אותי,אולי זה בשביל להתאים אותם לגרפיקה הישנה של הווי ושל הפס2.

האווטר המגניב של רונן

מנהל קהילת נינטנדו

#78   פורסם: 22.05, 23:19

אני לא חושב שעיצוב שלבים כפוף לאיכות הגרפית. תן לי דוגמה לכך.

האווטר המגניב של DrKeo

מנהל קהילת Xbox

#79   פורסם: 22.05, 23:34

רונן
ציטוט:
צפה בהודעה
הוא מאוד יכול להיות תלוי בכוח של המכשיר, אבל במשחק כמו סוניק זה לא באמת רלוונטי, ביחוד אם הוא דו מימדי.

מצליחן

#80   פורסם: 23.05, 12:10

רונן
ציטוט:
צפה בהודעה
אתה חושב שאני יודע?אז למה יש את האולי במשפט?

האווטר המגניב של DrKeo

מנהל קהילת Xbox

#81   פורסם: 23.05, 12:36

SILVER FIRE
ציטוט:
צפה בהודעה
אתה חושב שאני יודע?אז למה יש את האולי במשפט?
בכל מקרה צדקת, אבל זה עדין תלוי במשחק.

משתמש רגוע

#82   פורסם: 23.05, 13:00

אני רוצה את המשחק הזה בסל שיידינג (תתרגלו guys ) המשחק נראה נוראי מבחינת עיצוב
חושב על משחקי joe שנראים פי מאה דור הבא מהמשחק הזה.

אבל חוץ מלזיין את המוח על סל שיידינג אני מקווה שנראה במשחק הזה איזה משהו ייחודי לסוניק.
אני מתכוון חשבתם פעם כמה טבעות הוא אוסף ? למה הוא צריך כל כך הרבה? למה לא לעשות מכל מה שהוא אוסף משהו ייחודי.

כאילו בוא נגיד שאם יש לך 100 טבעות אתה יכול לקחת 20 מהם וליצור מהם פלטפורמה שתקפיץ אותך גבוהה יותר, אתה יכול לזרוק טבעת לאוויר ואז סוניק רץ דרכה, כל מיני דברים שאפשר לעשות אותם בwii עם סוניק, ולא עושים את זה.

סוניק צריך ריענון דחוף.

ובלי תלת מימד, אבל עם שלבים ענקיים, ושלא תהיה מגבלת זמן מחורבנת לחקור אותם

תודה.

יש לי רגליים נורמליות לגמריי ואני לא רואה שום סיבה מחורבנת
שמישהו ינעץ בהם עינים.
jd salinger

מצליחן

#83   פורסם: 23.05, 15:06

סימור גלאס
ציטוט:
צפה בהודעה
אני רוצה את המשחק הזה בסל שיידינג (תתרגלו guys ) המשחק נראה נוראי מבחינת עיצוב
חושב על משחקי joe שנראים פי מאה דור הבא מהמשחק הזה.

אבל חוץ מלזיין את המוח על סל שיידינג אני מקווה שנראה במשחק הזה איזה משהו ייחודי לסוניק.
אני מתכוון חשבתם פעם כמה טבעות הוא אוסף ? למה הוא צריך כל כך הרבה? למה לא לעשות מכל מה שהוא אוסף משהו ייחודי.

כאילו בוא נגיד שאם יש לך 100 טבעות אתה יכול לקחת 20 מהם וליצור מהם פלטפורמה שתקפיץ אותך גבוהה יותר, אתה יכול לזרוק טבעת לאוויר ואז סוניק רץ דרכה, כל מיני דברים שאפשר לעשות אותם בwii עם סוניק, ולא עושים את זה.

סוניק צריך ריענון דחוף.

ובלי תלת מימד, אבל עם שלבים ענקיים, ושלא תהיה מגבלת זמן מחורבנת לחקור אותם

תודה.
בקיצור אתה רוצה למחוק את כל מה שמוכר עם סוניק ולהפוך אותו לפלטפורמר מחורבן עם הרבה פאזלים.ועם אתה לא מעודכן אז במשחק אם אתה אוסף טבעות אז מד בצד מתחיל להתמלא ושיש לך מספיק את יכול לעשות טורבו.

האווטר המגניב של DrKeo

מנהל קהילת Xbox

#84   פורסם: 23.05, 15:12

SILVER FIRE
ציטוט:
צפה בהודעה
בקיצור אתה רוצה למחוק את כל מה שמוכר עם סוניק ולהפוך אותו לפלטפורמר מחורבן עם הרבה פאזלים.ועם אתה לא מעודכן אז במשחק אם אתה אוסף טבעות אז מד בצד מתחיל להתמלא ושיש לך מספיק את יכול לעשות טורבו.
ואני חשבתי שסוניק זה פלטפורמר מחורבן כבר 10 שנים...

מצליחן

#85   פורסם: 23.05, 15:18

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
ואני חשבתי שסוניק זה פלטפורמר מחורבן כבר 10 שנים...
א.4 שנים.
ב.כנראהלא נישחתי את זה נכון,התכוונתי שהוא בכלל לא יהיה אותו דבר(וגם הוא יהיה יותר מחורבן).

האווטר המגניב של DrKeo

מנהל קהילת Xbox

#86   פורסם: 23.05, 15:38

SILVER FIRE
ציטוט:
צפה בהודעה
א.4 שנים.
ב.כנראהלא נישחתי את זה נכון,התכוונתי שהוא בכלל לא יהיה אותו דבר(וגם הוא יהיה יותר מחורבן).
ארבע?
חשבתי שSA יצא ב1999, לפני 9 שנים.

מצליחן

#87   פורסם: 23.05, 16:45

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
ארבע?
חשבתי שSA יצא ב1999, לפני 9 שנים.
SA2 יצא ב2001 ואחר כך באו סדרת האדוונס לגיימבוי שהיו טובים ואז ב2004 בא SH וכל הספין אופים המחורבנים התחילו לצוץ מכל מקום החל משם(אני לא מחשיב את הפורטים של סדרת SA כי הם אחרי הכל רימייקים).

האווטר המגניב של רונן

מנהל קהילת נינטנדו

#88   פורסם: 23.05, 18:04

דווקא סוניק סל שדינג נשמע לי כמו רעיון לא רע. זה לא שהגרפיקה שלו עד כה הרשימה אותי, אז אני חושב שזה יהיה הכי קרוב להיות מעניין.

משתמש רגוע

#89   פורסם: 23.05, 18:22

SILVER FIRE
ציטוט:
צפה בהודעה
למה מחורבן ? ולמה תמיד פאזלים נתפסים כמשהו איטי ? לא הייתי בעד משהו שנוגד את האופי המהיר של סוניק, גם פאזלים סביבתים קטנים יכולים להיות מהירים, אני פשוט חושב שמשחקים שמתמקדים רק במהירות של סוניק מצד אחד לצד השני (או ריצה בלתי פוסקת במשחקי התלת מימד)

מאוד חוזרים על עצמם, סוניק בדו מימד זו הדרך הנכונה, אבל צריך עוד משהו כדי שיהיה מעבר לsonic 2-3 בשנות האלפיים.

במריו יש לך זמן לחקור את השלבים ואף אחד לא קורא לו פלטפורמר מחורבן ומי שעושה את זה יש לו טעם מחורבן בעצמו בעיני אז למה סוניק לא ? כי זה לא מה שסוניק אמור להיות ? גם זלדה זו סידרה שלא מתחדשת כבר הרבה זמן ואני כבר לא יכול להסתכל עליה.

הפרנצייז שגורמים לי לשמור אמונים לנינטנדו הם מריו, מטרויד, קירבי, פיקמין וכנראה בקרוב קיד אירקוס. בקיצור הכול חוץ מזלדה.

נערך לאחרונה על ידי סימור גלאס, 23.05 בשעה 18:25.

יש לי רגליים נורמליות לגמריי ואני לא רואה שום סיבה מחורבנת
שמישהו ינעץ בהם עינים.
jd salinger

מצליחן

#90   פורסם: 23.05, 18:31

סימור גלאס
ציטוט:
צפה בהודעה
למה מחורבן ? ולמה תמיד פאזלים נתפסים כמשהו אמיתי ? לא הייתי בעד משהו שנוגד את האופי המהיר של סוניק, גם פאזלים סביבתים קטנים יכולים להיות מהירים, אני פשוט חושב שמשחקים שמתמקדים רק במהירות של סוניק מצד אחד לצד השני (או ריצה בלתי פוסקת במשחקי התלת מימד)

מאוד חוזרים על עצמם, סוניק בדו מימד זו הדרך הנכונה, אבל צריך עוד משהו כדי שיהיה מעבר לsonic 2-3 בשנות האלפיים.

במריו יש לך זמן לחקור את השלבים ואף אחד לא קורא לו פלטפורמר מחורבן ומי שעושה את זה יש לו טעם מחורבן בעצמו בעיני אז למה סוניק לא ? כי זה לא מה שסוניק אמור להיות ? גם זלדה זו סידרה שלא מתחדשת כבר הרבה זמן ואני כבר לא יכול להסתכל עליה.

הפרנצייז שגורמים לי לשמור אמונים לנינטנדו הם מריו, מטרויד, קירבי, פיקמין וכנראה בקרוב קיד אירקוס. בקיצור הכול חוץ מזלדה.
כי זה לא יהיה סוניק יותר.פאזלים סביבתים קטנים זה יכול להיות נחמד אבל זה יאט לגמרי את קצב המשחק.ואל תגיד שבסוניק לא משנים הם כן משתנים למשל בסוניק אנלישד יהיה שילוב של 2D ו3D ויהיו שלבי יום ולילה שבשלבי הלילה סוניק יהפוך לסוניק זאב(מין אלטר אגו).

1  2  3  4
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא

עזרה             אודות האתר             צור קשר             דרושים             פרסם באתר            RSS Vgames