אני חייב לומר משהו....כפי שאתם רואים אני אובייקטיבי לחלוטין כי אף אחד מהמשתתפים לא מכיר אותי אפילו ואני לא משתתף...חשוב לזכור לא להסחף אחרי הזרם אלא לבחור במה שבאמת הכי יפה לדעתכם....אגב מאגנה....אמרתי כבר שאני מצביע לך אז אל תגרום לי להרגיש טמבל ותצביע לעצמך...
בהצלחה לכולם
אני מצטער מראש על החוסר תכנון. לא ראיתי את הבעייתיות שיכולה להיווצר מכך. לא חשבתי שניאלץ לפתוח סקר חדש, קיוויתי שבכל זאת יהיה ניתן לבדוק זאת מבלי להתחיל מהתחלה.
אנחנו נייחצן את ההצבעה מחדש כדי שכל מי שהצביע בסקר הקודם, ישחזר את ההצבעה שלו כאן.
בהצלחה לכולם.
נערך לאחרונה על ידי רונן, 07.04 בשעה 23:00.
נא לשמור על הסדר הטוב כאן, וליהנות באופן חיובי. חשוב להתעדכן בנוהלי הפורום.
אני חייב לומר משהו....כפי שאתם רואים אני אובייקטיבי לחלוטין כי אף אחד מהמשתתפים לא מכיר אותי אפילו ואני לא משתתף...חשוב לזכור לא להסחף אחרי הזרם אלא לבחור במה שבאמת הכי יפה לדעתכם....אגב מאגנה....אמרתי כבר שאני מצביע לך אז אל תגרום לי להרגיש טמבל ותצביע לעצמך...
בהצלחה לכולם
מילים כדורבנות אביב , אבל זה לא אתי להצביע לתחפושת שאני העלתי.
אני מאוד שמח שאהבת את התחפושת אבל זה יהיה מאוד לא הגון/אובייקטיבי מצידי להצביע לתחפושת שאני העלתי, למרות שהמחופש בתמונה הוא לא אני כי אם חברתי המקסימה.
ליבי איתה, אבל את קולי אתן לפאלקו.
17/05/08 - אבי נמני פורש ממשחק פעיל, אנחנו, אוהדי מכבי ת"א, וכל עם ישראל תמיד נזכור, את השחקן הטוב ביותר שהיה בארץ והבן אדם שתמיד עזר ותמיד חייך: אין עוד מלבדו.
8 זה בדם - אבי נמני במכבי לעולם!
מילים כדורבנות אביב , אבל זה לא אתי להצביע לתחפושת שאני העלתי.
אני מאוד שמח שאהבת את התחפושת אבל זה יהיה מאוד לא הגון/אובייקטיבי מצידי להצביע לתחפושת שאני העלתי, למרות שהמחופש בתמונה הוא לא אני כי אם חברתי המקסימה.
ליבי איתה, אבל את קולי אתן לפאלקו.
חחח.... אם כך אתה חושב... בסדר ....אגב..יש אז אפשרות להחליף את ההצבעה? כי נראה שאני היחיד שהצביע לו....אחריו הכי אהבתי את פאלקו..
רק שתדע...כולם הצביעו לעצמם...אבל אתה מתנהג פה באצילות מסויימת-שזה מקסים
רונן -האם אפשר להחליף את בחירתי? כי נראה כאילו הקול שלי הוא לשווא...