Mtv חושפת את ה-WII-Mote המקורי ל-360 - קהילות משחקים - Vgames
MSN ראשי MSN חדשות MSN עסקים
ברשת
Spaces Messenger Hotmail
Vgames - ערוץ המשחקים הישראלי

חיפוש מתקדם
רישום משתמש חדש

משחקי כיף, פאן

לנגן השירים האינטרקטיבי של רדיוס 100FM

לחצו לקניית משחקים למחשב, לפלייסטיישן, ל PSP, לנינטנדו ול XBOX360
מגזין קהילות הורדות Vgames FUN
  ערוצים טורנירים וליגות אירועים שרתי משחק חנות

נושא: Mtv חושפת את ה-WII-Mote המקורי ל-360
1
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של zombit

מודל לחיקוי

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 08.04, 10:56

ברירת מחדל Mtv חושפת את ה-WII-Mote המקורי ל-360

MTV חשפה את שלט ה-WII-mote ל-360 שהיה בפיתוח כבר
מהקיץ של שנת 2007 ועתיד לצאת ל-360 עד סוף השנה.

המפתחת העיקרית של המשחקים היא חברת Rare אשר תוציא
לשלט כמה משחקים יעודיים ובלעדיים ל-360.

Rare הצהירה ש The Fast and The Furriest for XBLA
ישתמש בשלט וגם במצלמה של ה-360.

ידיעה מקורית: http://n4g.com/xbox360/News-132048.aspx

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של unreal weapon

מודל לחיקוי

#2   פורסם: 08.04, 11:08

למה עשו אותו כל כך דומה לשלט של הווי?

קרדיט לכאוס המשיח!
War,war never changes

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#3   פורסם: 08.04, 11:08

כמובן שזאת שמועה כרגע

Rodney Foreman: "My son says you're a manipulative bastard."
House: "It's just a pet name. I call him "Dr. Bling

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של zombit

מודל לחיקוי

#4   פורסם: 08.04, 11:12

לא עשו אותו דומה לווי, הוא היה בפיתוח עוד לפני שהיה אותו לווי.
על כל מקרה אנחנו עכשיו מחכים לשמועה שתגיע על אמולטור שיריץ
את משחקי ה-wii על גבי השלט הזה

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של shgadlic

נינג'ה בלגי

#5   פורסם: 08.04, 11:17

זומביט אתה כנראה אכלת יותר מדי מאשרום מן. איך היה בפיתוח פני הWII? אנא הסבר.
נראה לי שהפאנבויזים שלך יותר גרועה משל עדי

קודי חבר:
WII : 4823-0085-7409-5031
Mario Kart Wii : 4940-5776-0507
Wii Chess : 9768-7793-5425
Endless Ocean : 1408-6061-0680
Mario Strikers Charged : 0645-3608-5834
Dr. Mario : 4194-1537-4584
Super Smash Bros. Brawl : Coming Soon

אם אתם מצרפים אותי שלחו לי הודעה

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של zombit

מודל לחיקוי

#6   פורסם: 08.04, 11:19

הפרוייקט קיים מקיץ 2007 כך אומרת השמועה...ייתכן והגזמתי
אך אין לו קשר למה ש-wii עשו, הוא הולך להיות טוב יותר

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של zombit

מודל לחיקוי

#7   פורסם: 08.04, 11:23

ידיעה ממקור ראשון לכל הספקנים והפאנבויז הצבועים:
http://www.mtv.com/news/articles/158...404/id_0.jhtml

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#8   פורסם: 08.04, 11:24

הוא בטח יתחמם יותר מדי ויהי לו טבעת מוות ב20 אחוז מהמקרים.
ואני מניח שגם לו יהיו שלושה גרסאות שונות ומבלבלות.

קודי חבר:

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#9   פורסם: 08.04, 11:25

אבל עד ש"המקור הבלעדי" לא ייחשף אי אפשר לדעת

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של unreal weapon

מודל לחיקוי

#10   פורסם: 08.04, 11:25

תסתכלו מה לפורום ווי יש לומר על זה...
http://forum.vgames.co.il/showthread.php?t=1098973

קרדיט לכאוס המשיח!
War,war never changes

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של gulmer

משתמש ותיק

#11   פורסם: 08.04, 11:25

ברירת מחדל זהו, מיקרוסופט מעתיקה את השלט של הWII?

MTV חושפים כי מאז הקיץ האחרון מיקרוסופט כבר שוקדת על פיתוח של שלט עם חיישן תנועה לX360. סקיצה אפשר לראות כאן.

הדבר אכן מתאים להצהרות האחרונות של בכירים מיקרוסופט, שטענו כי הורדת המחיר האחרונה באירופה באה לאחר שמיקרוסופט הגיע לשלב שבו היא הצליחה להתבסס בצורה טובה בקרב קהילת הhardcore וכעת היא ממשיכה לשלב השני בו היא רוצה להגיע לקהל רחב יותר.

האם תוספות חומרה הן הדרך לעשות את זה? תוספות של ציוד קצה לקונסולות ברוב המקרים נכשלות, אבל היו כבר סיפורי הצלחה מהעבר הלא רחוק: הגיטרה של גיטר הירו, השטיח של DDR, מצלמת הEYE של סוני (בערך) וכנראה שגם הWii Balance Board של נינטנדו ממש בקרוב.

נראה שמה שמיקרוסופט מנסה לעשות הוא בסיסי מאד:
יש היום לא מעט מפתחות שמייצרות משחקי WII שמחייבים את השלט היחודי שלו וקשה להעביר אותן לשלט רגיל בלי לפגוע במשחקיות (בדיוק כמו שמשחקים עם שלט רגיל קשה להעביר לשלט של הWII). יכול להיות שמיקרוסופט פשוט רוצה לאפשר למפתחות לבצע פורט זריז וקל של המשחקים לXbox 360 כדי להגדיל את מגוון המשחקים בצורה פשוטה? האם נתחיל לראות עכשיו נחיל של משחקי WII גרועים ממפתחות צד ג' שמציפים גם את הX360?

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#12   פורסם: 08.04, 11:34

רגע זומביט לא פתח על זה ת'רד? בכל מקרה אני לא רואה את זה בעיין יפה מדי. למרות שזה שלב באבולוצה טכנלוגית של קונסולות. ישנם שמועות שגם סוני מנסים דבר דומה.
אני חושב שתגובת הקהל תיהיה מחולקת לשניים. דעה אחת, שנראת לי דומיננטית תיהת "WTF?" הרי מייקרוסופט וכן סוני יצאו בהצרות כאלו ואחרות - וכן גם הקהל שלהם - שיצאו כנגד השליטה החדשה של נינטנדו. עכשיו שהם אוכלים אבק מנינטנדו במכירות, אז הם משנים אסטרטגיה? אני לא חושב שזה צעד נכון. הקונסולה של MS אכן נועדה יותר לקהל ההארדקור ואני חושב ששם היא צריכה להישאר. כפי שאמתר גלומר, הוצאת פריפליים שונים הם מתכון בעייתי, רובן נכשלו למעט כמה יחודיים במיוחד. אז חיקוי בוטה כזה, עוד בעידן של הדור הזה הוא פשוט מסריח. אני מניח שרק זמן יגיד, אבל לדעתי זה יהיה כישלון.

קודי חבר:

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של zombit

מודל לחיקוי

#13   פורסם: 08.04, 11:35

אני מאוד מקווה שמייקרוסופט תתן לנו לשחק בלי קונדום
ורצועת הגנה כי שחקני הארדקור אוהבים לשחק בלי גומי.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של zombit

מודל לחיקוי

#14   פורסם: 08.04, 11:39

ציטוט:
האם נתחיל לראות עכשיו נחיל של משחקי WII גרועים ממפתחות צד ג' שמציפים גם את הX360?
אני אומר שכן, יהיה אמולטור מצד ג' שיאפשר הרצת משחקי ה-wii עם
השלט על גבי ה-360, ללא קונדום וכפי ששחקני הארדקור אוהבים
לשחק.

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

#15   פורסם: 08.04, 12:26

unreal weapon
ציטוט:
צפה בהודעה
למה עשו אותו כל כך דומה לשלט של הווי?
התמונה זה סתם עריכה להמחשה..

שלי :] tin3D זה הניק שלי בgametrailers

חזרה לראש העמוד
פרסומת

האווטר המגניב של DrKeo

מנהל קהילת Xbox

#16   פורסם: 08.04, 13:02

shgadlic
ציטוט:
צפה בהודעה
רגע זומביט לא פתח על זה ת'רד? בכל מקרה אני לא רואה את זה בעיין יפה מדי. למרות שזה שלב באבולוצה טכנלוגית של קונסולות. ישנם שמועות שגם סוני מנסים דבר דומה.
אני חושב שתגובת הקהל תיהיה מחולקת לשניים. דעה אחת, שנראת לי דומיננטית תיהת "WTF?" הרי מייקרוסופט וכן סוני יצאו בהצרות כאלו ואחרות - וכן גם הקהל שלהם - שיצאו כנגד השליטה החדשה של נינטנדו. עכשיו שהם אוכלים אבק מנינטנדו במכירות, אז הם משנים אסטרטגיה? אני לא חושב שזה צעד נכון. הקונסולה של MS אכן נועדה יותר לקהל ההארדקור ואני חושב ששם היא צריכה להישאר. כפי שאמתר גלומר, הוצאת פריפליים שונים הם מתכון בעייתי, רובן נכשלו למעט כמה יחודיים במיוחד. אז חיקוי בוטה כזה, עוד בעידן של הדור הזה הוא פשוט מסריח. אני מניח שרק זמן יגיד, אבל לדעתי זה יהיה כישלון.
אבל הרעיון כאן אחר מאחר שזה לא השלט הסטנדרטי של הקונסולה.
מדובר באביזר שנמכר בנפרד (אני משער שיבוא עם משחק או שניים) שמי שרוצה אותו שיקנה ומי שלא רוצה אותה שלא יקנה.

זה לא שפתאום כל המשחקים ל360 יהפכו לקז'ואל וכל מפתחת תשבור את הראש איך לגרום לאסאסין קריד להתאים לשלט WII, הרי זה אביזר שיהיה לחלק מצומצם מהבסיס משתמשים בזמן שהשלט של ה360 הוא עדין הסטנדרט.

כמו שתמיד אמרתי, השלט של הWII טוב לאיזה 4 סגנונות משחק (FPS, מסיבה, אסטרטגיה והרפתקאות פויינט & קליק) ולשאר הוא פשוט מפריע בדרך.

הוא אחלה בתור אביזר משני למשחק או שניים, לא להוביל קונסולה.
אני חולה על גיטר הירו אבל לא הייתי רוצה לשחק NINJA GAIDEN 2 עם גיטרה מפלסטיק...

חזרה לראש העמוד

מודל לחיקוי

#17   פורסם: 08.04, 13:05

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
אבל הרעיון כאן אחר מאחר שזה לא השלט הסטנדרטי של הקונסולה.
מדובר באביזר שנמכר בנפרד (אני משער שיבוא עם משחק או שניים) שמי שרוצה אותו שיקנה ומי שלא רוצה אותה שלא יקנה.

כמו שאני תמיד אמרתי השלט של הWII טוב לאיזה 4 סגנונות משחק (FPS, מסיבה, אסטרטגיה והרפתקאות פויינט & קליק) ולשאר הוא פשוט מפריע בדרך.

הוא אחלה בתור אביזר משני למשחק או שניים, לא להוביל קונסולה.
אני חולה על גיטר הירו אבל לא הייתי רוצה לשחק NINJA GAIDEN 2 עם גיטרה מפלסטיק...
אתה ממש לא צודק, הוא נוח להכל, החל מלשחק איתו סמאש או לשחק מטרואיד. בכל מקרה, השליטה בו ב-FPS היא אלוהית!!! זה יהיה מדהים אם אפשר יהיה לשחק משחקים בוגרים עם שליטה זהה לזו של הוויי. אני ממש מתרגש מעצם הרעיון.

אני לא חושב שזה יגרום למשחקי קז'ואל (בכל זאת ריימן אפשר להדביק רק לקונסולה אחת) כמו שזה ייתן אופציות אדירות מבחינתם של המפתחים שיגרמו לכולנו רק להזיל ריר. חדשה מעולה!

הרבי ארז רונן הגדול:"-360 זו לא קונסולה שעלולה להתקלקל, זו קונסולה מקולקלת שעלולה לעבוד"

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של zombit

מודל לחיקוי

#18   פורסם: 08.04, 13:12

השלט נועד לגרום ללקחות פונטציאלים עתידיים לקנות את ה-360
ולא את ה-wii.
מיקרוסופט מצמצת קצוות ומצפצפת על נינטנדו.

חזרה לראש העמוד

ADi

האווטר המגניב של ADi

עילוי

#19   פורסם: 08.04, 13:12

gulmer
ציטוט:
צפה בהודעה
MTV חושפים כי מאז הקיץ האחרון מיקרוסופט כבר שוקדת על פיתוח של שלט עם חיישן תנועה לX360. סקיצה אפשר לראות כאן.

הדבר אכן מתאים להצהרות האחרונות של בכירים מיקרוסופט, שטענו כי הורדת המחיר האחרונה באירופה באה לאחר שמיקרוסופט הגיע לשלב שבו היא הצליחה להתבסס בצורה טובה בקרב קהילת הhardcore וכעת היא ממשיכה לשלב השני בו היא רוצה להגיע לקהל רחב יותר.

?
אני זוכר איזה באיזה ביטחון הם אמרו שהם מתכוונים להגיע עם ה-360 למיליארד אנשים בעולם כשהם חשפו את הקונסולה ב-E3 2005, וכולם גלגלו עיניים.

זה לא שלב שני, זה מעולם לא היה בתכנון. ההצלחה של ה-Wii הפתיעה את כל התעשיה הזו, וזה לא שהם פתחו איזו תוכנית מגירה, זו הפלצה שנובעת מאיבוד המקום הראשון והדרדרות מאסיבית במכירות באירופה והכישלון ביפן.

הבעיה של מייקרוסופט כמובן זו העובדה שפעם היה קל לגנוב רעיונות ולצאת מזה בסדר, אך היום החברה לא מצליחה לעשות זאת. Zune, חיפוש Live וכד', נכשלו. אני מניח שגם הדבר הזה הבא בתור.

עריכה:
ד"ר השלט מתאים להכל ויותר בנוסף לכל הז'אנרים הקיימים היום, הוא גם מתאים מאוד להרפתקאות P&C, למשחקי לייט גאן, FPS הוא חלום ואסטרטגיה שעדיין לא נוצל לצערי.

נערך לאחרונה על ידי ADi, 08.04 בשעה 13:22.

דיוויד ארצ'ולטה לניצחון!

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של zombit

מודל לחיקוי

#20   פורסם: 08.04, 13:20

עדי, במיוחד בשבילך מיקרוסופט המציאה סלוגן למוצר:

XBOX 360 WE WANT MORE

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של gulmer

משתמש ותיק

#21   פורסם: 08.04, 15:40

שאגדליק, מתי מיקרוסופט יצאו בהצהרה כזו נגד השליטה של הWII? הם תמיד היו בעד הרעיון. וסוני בכלל חיקו את הרעיון מהיום של השקת הקונסולה.

עדי: לא אמרתי שזה השלב השני. השלב השני הוא פנייה לקהל רחב יותר כמו שמיקרוסופט הצהירה (אז כשהם לקחו לנינטנדו את הבכיר באירופה שהפך לאחראי על הX360 שם).
הדבר הזה (שאנחנו לא יודעים אם יהיה קיים ומה הוא יעשה בדיוק) הוא רק חלק מהשלב השני באסטרטגיה. צריך להיות די פתאטי בשביל לחשוב שדברים כאלו מתוכננים בהחלטה רגעית, במיוחד בארגונים גדולים ובירוקרטיים. זה נמצא בפיתוח כבר הרבה זמן.

הגדולה של מיקרוסופט לאורך ההסטוריה היא שהיא יכולה לקחת רעיונות קיימים של אחרים, להעתיק אותם, לשפר אותם, לשווק אותם באגרסיביות ולתת מוצר טוב יותר בסופו של דבר. ובד"כ המתחרים מספיק שחצנים בשביל לא להבין שמיקרוסופט הולכת לעקוף אותם בסיבוב.
כמעט בכל מוצר קיים שמיקרוסופט נכנסו אליו הם התחילו למטה ומהר מאד עברו להוביל, גם אם הם נכנסו באיחור רציני. מי זוכר היום את לוטוס? מי זוכר היום את בורלנד C++? מי זוכר היום את נטסקייפ? ואתה שומע את זה מאחד שהשתמש בכל התוכנות האלו, ובמשך שנים סירב לנטוש את נטסקייפ 4 ולעבור לIE, אבל היום מאד מרוצה מIE7.

נערך לאחרונה על ידי gulmer, 08.04 בשעה 15:43.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#22   פורסם: 08.04, 15:58

ואתה יכול לראות את זה מעולם הקונסולות, גם פה הם "גנבו" (הרי הם לא המציאו את הקונסולה...) אבל בסופו של הדור השני היא בעמדה שאי אפשר בכלל להתעלם ממנה (אפילו עדי אם היא "רק" במקום השני)

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#23   פורסם: 08.04, 16:33

גלומר, מיקרוסופט לא שיפור שום דבר. רוב המוצרים שלהם נעו בין מוצר סביר\טוב לבין כישלון מוחלט. אתה נותן להם יותר מדי קרדיט. להזכיר לך את WIN ME? להזכיר לך את הקבלה של ויסטה? להזכיר לך את בוב?
אני לא בטוח שזה היה חלק מהאסטרטגיה שלהם. וכן היו הצהרות, אם כי לא רשמיות שאף אחד לא ירצה לנופף עם הידיים אלא כולם יעידפו לשבת על הספה עם השלט הקלאסי. נחמד שיש זכרון קצר.
אתה חושב שאף אחד לא זוכר או משתמש בתוכנות שאמרת? לוטוס מת? נראה לך? כל בנק הפועלים עובד עם לוטוס ויש גם חברות אחרות, אז ברור שהוא מת.

קודי חבר:

חזרה לראש העמוד

ADi

האווטר המגניב של ADi

עילוי

#24   פורסם: 08.04, 16:50

gulmer
ציטוט:
צפה בהודעה
שאגדליק, מתי מיקרוסופט יצאו בהצהרה כזו נגד השליטה של הWII? הם תמיד היו בעד הרעיון. וסוני בכלל חיקו את הרעיון מהיום של השקת הקונסולה.

עדי: לא אמרתי שזה השלב השני. השלב השני הוא פנייה לקהל רחב יותר כמו שמיקרוסופט הצהירה (אז כשהם לקחו לנינטנדו את הבכיר באירופה שהפך לאחראי על הX360 שם).
הדבר הזה (שאנחנו לא יודעים אם יהיה קיים ומה הוא יעשה בדיוק) הוא רק חלק מהשלב השני באסטרטגיה. צריך להיות די פתאטי בשביל לחשוב שדברים כאלו מתוכננים בהחלטה רגעית, במיוחד בארגונים גדולים ובירוקרטיים. זה נמצא בפיתוח כבר הרבה זמן.

הגדולה של מיקרוסופט לאורך ההסטוריה היא שהיא יכולה לקחת רעיונות קיימים של אחרים, להעתיק אותם, לשפר אותם, לשווק אותם באגרסיביות ולתת מוצר טוב יותר בסופו של דבר. ובד"כ המתחרים מספיק שחצנים בשביל לא להבין שמיקרוסופט הולכת לעקוף אותם בסיבוב.
כמעט בכל מוצר קיים שמיקרוסופט נכנסו אליו הם התחילו למטה ומהר מאד עברו להוביל, גם אם הם נכנסו באיחור רציני. מי זוכר היום את לוטוס? מי זוכר היום את בורלנד C++? מי זוכר היום את נטסקייפ? ואתה שומע את זה מאחד שהשתמש בכל התוכנות האלו, ובמשך שנים סירב לנטוש את נטסקייפ 4 ולעבור לIE, אבל היום מאד מרוצה מIE7.
זה מפותח מקיץ 2007, לפני פחות משנה. זה לא שלב שני, זה פשוט קליטה שהם מפסידים לחומרה נחותה וניסיון לפעולה נגדית שבעיניי היא מאוחרת. מייקרוסופט מנסים עכשיו לחזר אחרי קהל שהם לא מכירים, הקז'ואל. לא ה-Xbox המקורית נהנתה ממנו, ולא ה-360 מזמינה אליו.

זה נחמד שהם לקחו את הבחור שהיה אצל נינטנדו, הבעיה היא שהוא לא קשור ל-Wii, הוא עזב את נינטנדו לפני שהיא יצאה, ולמעשה הוא אחראי לגיימקיוב (שגם הייתה כישלון באירופה).

נכון, פעם מייקרוסופט ידעו לקחת ולשפר, בעיקר כי המתחרים שלהם היו חסרי אונים ולא מספיק בעלי כוח.

אבל היום היא מפסידה. ויסטה היא כישלון, אופיס החדש לא מעניין אף אחד באמת, Zune במצב מכירות מזעזע, והניסיון שלהם להתחרות בגוגל עם חיפוש Live נכשל. ואני גם חושב שהם כשלו עם ה-360, כי היתרון שלהם, של שנה שלמה, נמחק כלא היה על ידי מוצר נחות חומרתית. לראיה הם גם מנסים לחקות את הסממן של אותו מוצר.

ועם כל הכבוד לשיווק שלהם, ויוה פינאטה ודומיו נכשלו על ה-360, מה הסיכוי שמוצר אחר של RARE או כל מפתח אחר יצליח? אני אומר קטן מאוד.

דיוויד ארצ'ולטה לניצחון!

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

מנהל קהילת Xbox

#25   פורסם: 08.04, 16:52

ADi
ציטוט:
צפה בהודעה
עריכה:
ד"ר השלט מתאים להכל ויותר בנוסף לכל הז'אנרים הקיימים היום, הוא גם מתאים מאוד להרפתקאות P&C, למשחקי לייט גאן, FPS הוא חלום ואסטרטגיה שעדיין לא נוצל לצערי.
ציינתי P&C, FPS ואסטרטגיה.
שכחתי ממשחקי LIGHT GUN אבל אם כבר מוכרים עזר בנפרד אז עדיף אקדח אמיתי בהרבה.
השלט של הWII מביא חוויה שמזכירה יותר משחקי לייטגאן על המחשב עם עכבר מאשר לייטגאן אמיתי.

ברור שזה עדיף על עכבר מבחינת ההרגשה (למרות שעכבר מהיר ומדוייק יותר) אבל זה לא מדגדג אקדח לייטגאן.

תסתכל על המשחק הגדולים של הWII כמו מריו, סמאש, זלדה, מריו סטרייקרס, פייראמבאלם... אף אחד מהם לא באמת צריך שלט WII ומשחקים כמו פייראמבלאם וסמאש אפילו משחקים יותר טוב על שלט קלאסי.

בקיצור, חוץ מאותם 4 סגנונות שום דבר לא ממש צריך שלט WII והרבה יותר נוח על השלט קלאסי.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

מנהל קהילת Xbox

#26   פורסם: 08.04, 16:57

ADi
ציטוט:
צפה בהודעה
ועם כל הכבוד לשיווק שלהם, ויוה פינאטה ודומיו נכשלו על ה-360, מה הסיכוי שמוצר אחר של RARE או כל מפתח אחר יצליח? אני אומר קטן מאוד.
הידעת שוויווה פינאטה נמצא בטופ 20 משחקים הכי מוכרים של הWII אם משווים את המכירות שלו למכירות של משחקי הWII?
מעניין לא?

חזרה לראש העמוד

ADi

האווטר המגניב של ADi

עילוי

#27   פורסם: 08.04, 16:58

לא מסכים איתך, כרגיל, ואני לא אכנס לויכוח הזה שוב. זלדה נעשה טוב יותר עם השלט והאפשרות לכוון חצים וכד' עם הפוינטר, וגם מריו נעשה טוב יותר והעובדה שאתה מרגיש שאתה מסובב אותו זה מינימלי ומספיק.

דיוויד ארצ'ולטה לניצחון!

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

מנהל קהילת Xbox

#28   פורסם: 08.04, 17:03

ADi
ציטוט:
צפה בהודעה
לא מסכים איתך, כרגיל, ואני לא אכנס לויכוח הזה שוב. זלדה נעשה טוב יותר עם השלט והאפשרות לכוון חצים וכד' עם הפוינטר, וגם מריו נעשה טוב יותר והעובדה שאתה מרגיש שאתה מסובב אותו זה מינימלי ומספיק.
מרגיש שאתה מסובב אותו, מה אני אגיד לך.
באמת ויכוח מיותר אבל בנושא זלדה:
א' - אין אפשרות לשלוט במצלמה ולפעמים זה מפריע בחידות
ב' - יש איחור בין הנפנוף להנפת החרב (האקראית אני חייב לציין) שזה גורע מהקרב
ג' - הכיוון חצים באמת מהיר יותר אבל זלדה זה לא FPS והוא לא דורש בכלל כיוון חצים מהיר

מכאן עדיף שלט קיוב לזלדה TP.
שלא לדבר על SSB ופאיירמבלאם שבכלל משחקים יותר טוב על שלט קיוב.

חזרה לראש העמוד

מצליחן

#29   פורסם: 08.04, 17:03

גם אני לא רוצה להכנס שוב לויכוח על הווימוט אבל זה כבר ברור שהשימוש הטוב בו הוא רק דרך הפויינטר ואת כל השקשוקים והתזוזות אפשר לזרוק לפח.

.Vtarbut @ irc.quakenet.org - Be the Beginning#

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

מנהל קהילת Xbox

#30   פורסם: 08.04, 17:07

Kazz
ציטוט:
צפה בהודעה
גם אני לא רוצה להכנס שוב לויכוח על הווימוט אבל זה כבר ברור שהשימוש הטוב בו הוא רק דרך הפויינטר ואת כל השקשוקים והתזוזות אפשר לזרוק לפח.
בדיוק!
FPS, אסטרטגיה, פויינט & קליק ומשחקי מסיבה.

זה הכל, השאר זה גימיק שעדיף או מקביל לשלט קלאסי.

חזרה לראש העמוד
1
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא

תנאי שימוש             עזרה             אודות האתר             צור קשר             דרושים             פרסם באתר            RSS Vgames