מייקרוסופט עובדת על חיקוי Wiimote+Mii - קהילות משחקים - Vgames
MSN ראשי MSN חדשות MSN עסקים
ברשת
Spaces Messenger Hotmail
Vgames - ערוץ המשחקים הישראלי

חיפוש מתקדם
רישום משתמש חדש

משחקי כיף, פאן

לנגן השירים האינטרקטיבי של רדיוס 100FM

לחצו לקניית משחקים למחשב, לפלייסטיישן, ל PSP, לנינטנדו ול XBOX360
מגזין קהילות הורדות Vgames FUN
  ערוצים טורנירים וליגות חנות

נושא: מייקרוסופט עובדת על חיקוי Wiimote+Mii
1  2  3  4
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

ADi

האווטר המגניב של ADi

משתמש ותיק

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 07.04, 22:54

ברירת מחדל מייקרוסופט עובדת על חיקוי Wiimote+Mii

הבלוג של MTV העלה את החדשות שבכותרת, על מייקרוסופט שמתכננת לגנוב לנינטנדו את ה-Wiimote, ועוד עד סוף השנה. כמובן שהכל בגדר שמועה.

החברה מרדמונד עובדת על הגניבה מאז הקיץ, וככל הנראה משלבת את זה עם אנשי RARE שיעתיקו גם את ה-Mii-ים.

בקיצור, מייקרוסופט עושה מה שהיא עושה הכי טוב.

ההבדל הוא שה-Wiimote הוא חלק מאסטרטגיה, שלמייקרוסופט די ברור שכבר אין.

http://www.mtv.com/news/articles/158...404/id_0.jhtml

ציטוט:
The controller itself isn't much different in functionality or design from Nintendo's Wii remote, but comes with four face buttons, an analog stick and microphone. There are also plans for the controller to interact with the Xbox Live Vision Camera, the source said.

Microsoft's controller isn't just a response to "Wii Sports"; it's slightly more ambitious. "They want the usual assortment of 'Halo'/ 'Gears'/ 'Forza'/ whatever, just in waggle form," our source told us. Such idea-generation has not gone smoothly. "The whole thing is a colossal clusterf---," the source said. "[Microsoft] marketing just want it so they can match the Wii point for point. The biggest parts of their marketing materials outline how easy it would be for third parties to port their Wii games to the 360."

In addition to designing the interface for the controller, Rare has also fleshed out Microsoft's take on Nintendo's Mii avatar concept, the source said. Microsoft's Miis are designed to be associated with any game that incorporates the controller and create a standard "look" for the games. The avatars aren't tied to a controller when in use, as Xbox Live profiles currently are.

נערך לאחרונה על ידי ADi, 07.04 בשעה 23:10.

דיוויד ארצ'ולטה לניצחון!

האווטר המגניב של DrKeo

מנהל קהילת Xbox

#2   פורסם: 07.04, 23:25

עם השלט זה היה ברור שסוני או מיקרוסופט תעתיק, אבל MII?
למה להעתיק את זה? איך זה יעזור להם?

בכל מקרה אני ממש לא מבין מה קשורה ההערה על מיקרוסופט וחידוש, הם הביאו לעולם המשחקים כמה מהחידושים האהובים עלינו כמו דיסק קשיח לקונסולה, אונליין לקונסולה, VOICE CHAT, משחקי הורדה קטנים שנינטנדו וסוני העתיקו ממנה, אצ'יוומנטים, הביאה את הFPS לעולם הקונסולות (למרות שהוא היה קיים קודם אבל מעולם לא כמו שהיילו הכניס אותו), המציאה את השלטי תנועה...

אם כבר אתה רוצה לדבר על מעתיקנית סדרתית זאת סוני, החידוש היחיד שלהם אי פעם זה האיי טוי וחוץ ממנו כל הפיצ'רים שלהם זאת העתקה ממיקרוסופט ונינטנדו.

נערך לאחרונה על ידי DrKeo, 07.04 בשעה 23:28.

לוק ברנארד:
אדם, אגדה, אומן, יוצר... אל!

האווטר המגניב של HealingAura

מנהל פורום נינטנדו

#3   פורסם: 07.04, 23:54

אני לא חושב שזה אמור לעזור למיקרוסופט. זה לא יוצא טוב כשמוציאים בקר חדש רק בשביל משחקים ספציפים כי פשוט לא שווה לקנות אותו. בגלל זה נינטנדו בחרה שהwiizapper והwiiwheel יגיעו עם משחק ויהיו רק עזרים ולא מכשירים ממש שאי אפשר לשחק בלעדיהם. זה גרוע שיהיו משחקים שאי אפשר לשחק על קונסולה כי אין לך את אביזר X. בסמאש פתרו את הבעיה בכך שאפשר להשתמש באיזה שליטה שרק רוצים.

האווטר המגניב של DrKeo

מנהל קהילת Xbox

#4   פורסם: 08.04, 00:14

HealingAura
ציטוט:
צפה בהודעה
אני לא חושב שזה אמור לעזור למיקרוסופט. זה לא יוצא טוב כשמוציאים בקר חדש רק בשביל משחקים ספציפים כי פשוט לא שווה לקנות אותו. בגלל זה נינטנדו בחרה שהwiizapper והwiiwheel יגיעו עם משחק ויהיו רק עזרים ולא מכשירים ממש שאי אפשר לשחק בלעדיהם. זה גרוע שיהיו משחקים שאי אפשר לשחק על קונסולה כי אין לך את אביזר X. בסמאש פתרו את הבעיה בכך שאפשר להשתמש באיזה שליטה שרק רוצים.
ברור שזה לא יעזור, אבל אני משער שזה פשוט יגיע ארוז עם משחק ספציפי כמו SCENE IT? ולא סתם כעזר למכשיר.

לוק ברנארד:

ADi

האווטר המגניב של ADi

משתמש ותיק

#5   פורסם: 08.04, 06:18

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
ברור שזה לא יעזור, אבל אני משער שזה פשוט יגיע ארוז עם משחק ספציפי כמו SCENE IT? ולא סתם כעזר למכשיר.
לפי מה שאומרים זה יגיע עם בנג'ו 3.

אני לא מסכים עם ההערות של החידוש שלך. מייקרוסופט הביאה הארדיסק לקונסולות, אבל לא עשתה איתו שום דבר מחדש שמישהו זוכר שהוא היה טוב (בלינקס לא היה טוב). אתה מדבר כאילו היא המציאה את האונליין במשחקים, וזה לא נכון. זה מה שהיא עושה, מחקה דברים ומעבירה אותם לדברים אחרים בשיפור מסוים.

אפשר להגיד שהיא שיפרה את ה-FPS בקונסולות, שיפרה את האונליין וכד'.

לגבי משחקים להורדה, אם אני לא טועה מייקרוסופט הכריזה על ה-360 ויכולותיה יום לפני שנינטנדו הכריזה על הרבולושן וה-VC.

החיקוי של השלט רק מראה עד כמה האסטרטגיה שלה יורה לכל הכיוונים. די ברור שהבעיה המרכזית של סוני ומייקרוסופט בדור הזה היא העדר אסטרטגיה מגובשת, בניגוד לנינטנדו שיש להם תוכנית יציבה מאוד לגבי מה שהם עשו, עושים, ורוצים לעשות.

עריכה:
והנה, על פי מגאזין Game Informer גם סוני מתכננת חיקוי שלט Wii שיבוא עם משחק.

נערך לאחרונה על ידי ADi, 08.04 בשעה 08:03.

דיוויד ארצ'ולטה לניצחון!

האווטר המגניב של omerkot

נינג'ה בלגי

#6   פורסם: 08.04, 10:34

אם מיקרוסופט הולכת לשחרר את בנג'ו עם שליטה בסגנון WII זה חדשות רעות מאוד.
אם היא תוציא את המשחק עם אפשרות בחירה בין שליטה באמצעות שלט בסגנון WII או שליטה רגילה אז זה אומר שהיא חכמה מאוד.

לגבי החידושים של מיקרוסופט והאסטרטגיה של נינטנדו הרי שנינטנדו מנסה לחקות חלקים ממה שמיקרוסופט עושה בלייב... הWIIWARE זה חיקוי של הXBLA וגם עניין רכישת כרטיסי הנקודות הוא חיקוי ממיקרוסופט.
כשמיקרוסופט מחקה אז היא בד"כ מצליחה לעלות על המקור ואני מאוד מקווה שאם הם באמת עושים משהו כזה אז שהוא לא יהיה מסורבל.

ADi

האווטר המגניב של ADi

משתמש ותיק

#7   פורסם: 08.04, 10:50

נינטנדו לא מחקה את מייקרוסופט, הדברים האלה קיימים שנים בצורות שונות. פשוט מייקרוסופט יצאה שנה לפני.

וכמו שאמרתי, ה-XBLA וה-VC הוכרזו בערך באותו זמן.

ולמיטב ידיעתי נינטנדו איפשרה להוריד משחקים ודמויים ל-DS לפני שיצאה ה-XBLA, אבל אני לא זוכר בוודאות.

שוב, מייקרוסופט לא המציאה כאן שום גלגל. היא מקסימום ייצרה אחד מגומי משופר.

דיוויד ארצ'ולטה לניצחון!

האווטר המגניב של omerkot

נינג'ה בלגי

#8   פורסם: 08.04, 11:01

לDS אין נפח אחסון... היתה להם אפשרות להוריד מין דמואים מנוונים מאוד באמצעות הWIFI לRAM של המכשיר, דמואים שהיו נמחקים ברגע שמכבים את המכשיר.
את הדמואים האלה לא היה ניתן להוריד מהאינטרנט אלא רק במקומות שהם שמו קיוסקים מיוחדים לזה.

אם מדברים על צורות שונות אז שווה לציין שלמיקרוסופט היו בקרי משחק לPC עם ג'יירואים לפני כעשור (גם לי יש בבית אחד כזה שמעלה אבק בארון)

הXBLA זה לא VC... יותר כמו WIIWARE וזה עדיין לא יצא.

האווטר המגניב של zombit

א. טורנירים וארקייד Xbox

#9   פורסם: 08.04, 12:30

בקרוב משחקי ה-wii ירוצו על ה-360 עם השלט הנ"ל.

משתמש צעיר

#10   פורסם: 08.04, 12:33

דבר רע?

אני אישית בתור נינטנדו מקיים מסיבת עיתונאים ומודיע להם שנינטנדו צדקה

עם מייקרוסופט יעשו חיקוי הם רק יוכיחו שהכיוון שנינטנדו לקח הוא הכיוון הנכון
אין מה לעשות מייקרוסופט יודעים להעתיק .... זה המומחיות שלהם

ADi

האווטר המגניב של ADi

משתמש ותיק

#11   פורסם: 08.04, 13:01

omerkot
ציטוט:
צפה בהודעה
לDS אין נפח אחסון... היתה להם אפשרות להוריד מין דמואים מנוונים מאוד באמצעות הWIFI לRAM של המכשיר, דמואים שהיו נמחקים ברגע שמכבים את המכשיר.
את הדמואים האלה לא היה ניתן להוריד מהאינטרנט אלא רק במקומות שהם שמו קיוסקים מיוחדים לזה.

אם מדברים על צורות שונות אז שווה לציין שלמיקרוסופט היו בקרי משחק לPC עם ג'יירואים לפני כעשור (גם לי יש בבית אחד כזה שמעלה אבק בארון)

הXBLA זה לא VC... יותר כמו WIIWARE וזה עדיין לא יצא.
עדיין, הרעיון של להוריד משחקים לקונסולה, אפשר להגיד שהגיע משם, לא?

כמו שאמרתי, מייקרוסופט יודעת לשפר, לא ראיתי עוד איזה חידוש שלא היה בצורה זו או אחרת קודם.

מצד שני, כן, אפשר להגיד שהכל הוא סוג של שיפור שהיה קודם ואף אחד לא חידש.

בכל מקרה, ברור שאם מייקרוסופט אכן הולכת בדרך הזו, היא מודיעה על סוג של כישלון וחוסר אמון בדרך שבחרה בה.

דיוויד ארצ'ולטה לניצחון!

האווטר המגניב של omerkot

נינג'ה בלגי

#12   פורסם: 08.04, 13:38

צורה כזו או אחרת זו הגדרה נורא נוקשה... בצורה כזו או אחרת יכולת למצוא גם את כל מה שהWII נותנת לפני שנינטנדו יצאו איתה...
מיקרוסופט היו הראשונים שיצאו עם הורדת משחקים לקונסולה, מיקרוסופט היו הראשונים שסיפקו תשתית למשחקים אונליין בקונסולה.

ונינטנדו, כמו שהיא יודעת לצאת עם דברים חדשים, יודעת גם להעתיק מהמתחרים.

ADi

האווטר המגניב של ADi

משתמש ותיק

#13   פורסם: 08.04, 13:50

omerkot
ציטוט:
צפה בהודעה
צורה כזו או אחרת זו הגדרה נורא נוקשה... בצורה כזו או אחרת יכולת למצוא גם את כל מה שהWII נותנת לפני שנינטנדו יצאו איתה...
מיקרוסופט היו הראשונים שיצאו עם הורדת משחקים לקונסולה, מיקרוסופט היו הראשונים שסיפקו תשתית למשחקים אונליין בקונסולה.

ונינטנדו, כמו שהיא יודעת לצאת עם דברים חדשים, יודעת גם להעתיק מהמתחרים.
אני לא חושב שיש כאן העתקה ממייקרוסופט. כמו שאמרתי, ה-VC הוכרזה יום אחרי, ונינטנדו ידעו מראש שהולכת להיות להם מערכת הורדות ב-Wii.

תשתית משחקי אונליין היתה לפני ב-PS2, ב-Xbox וב-GC אפילו. מייקרוסופט פשוט שיפרו אותה לרמה מצוינת.

דיוויד ארצ'ולטה לניצחון!

האווטר המגניב של Squall Leonhart

משתמש רציני

#14   פורסם: 08.04, 14:07

האמת שממש לא מזיז לי בתור שחקן מי העתיק ממי, מה שאיכפת לי זו חוויית המשחק שלי על הקונסולה, כך שאם מייקרוסופט באמת תוסיף את גלאי התנועה הזה אז נינטנדו הולכת להיות בצרות גדולות.

גלריית הציורים שלי
הקליפ שלי לפיינל פנטאסי 8

האווטר המגניב של omerkot

נינג'ה בלגי

#15   פורסם: 08.04, 14:27

ADi
ציטוט:
צפה בהודעה
אני לא חושב שיש כאן העתקה ממייקרוסופט. כמו שאמרתי, ה-VC הוכרזה יום אחרי, ונינטנדו ידעו מראש שהולכת להיות להם מערכת הורדות ב-Wii.

תשתית משחקי אונליין היתה לפני ב-PS2, ב-Xbox וב-GC אפילו. מייקרוסופט פשוט שיפרו אותה לרמה מצוינת.
התכוונתי לתשתית של הבוקס המקורי, ה360 כמובן ששיפר את הלייב בצורה רצינית אבל זה שיפור ולא המצאה מחדש.
מבדיקה שעשיתי כרגע שירות הXBLA של מיקרוסופט בכלל הושק ב2004 לבוקס המקורי, שנים לפני שנינטנדו בכלל חשבה לכיוון...
לPS2 לא ממש היתה תשתית אונליין ומעט מאוד משחקים תומכים ולGC היה משחק אונליין אחד בערך(PSO) וגם הוא היה של סגה.

ADi

האווטר המגניב של ADi

משתמש ותיק

#16   פורסם: 08.04, 14:38

טוב. נינטנדו חיקתה את מייקרוסופט.

דיוויד ארצ'ולטה לניצחון!

האווטר המגניב של xxavivxx

נינג'ה בלגי

#17   פורסם: 08.04, 14:42

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
אם כבר אתה רוצה לדבר על מעתיקנית סדרתית זאת סוני, החידוש היחיד שלהם אי פעם זה האיי טוי וחוץ ממנו כל הפיצ'רים שלהם זאת העתקה ממיקרוסופט ונינטנדו.
הכל בסדר ? BUZZ? צ'אט קולי-נכון... הם המציאו...מה שתגיד..אני מקווה שאתה לא רציני....אולי היא הביאה את זה לקונסולות ראשונה אבל רק בגלל שה360 יצא לפני בשנה....(ועד כמה שידוע לי) סוני ממש לא העתיקה את האונליין, עוד בפס2 ,כמו גם בXBOX ובGC ,הוא היה וכמובן שהם תכננו את זה הרבה זמן (אפילו זכור לי שדיברו אולי יהיה משהו בפס1...) FPS-מה הקשר היילו.אמרת בעצמך שהוא לא הראשון-מה הקשר שהוא הצליח? ....למה סתם?... דיסק קשיח....אתה לא חושב שזה רציני העתקה נכון? זה כמו להגיד שהעתיקו מהמחשב הראשון שהיה בו דיסק קשיח...זה התבקש ואני מתפלא איך בWII לא שמו... במקום לקנות כרטיס זיכרון...אני חשבתי על זה עוד בפס1 ואני בטוח שהמון אנשים חשבו על זה....אהה והXBOX הראשון הוא לא סוג של שידרוג של הפס1....מיקרו הודו בזמנו שהם ניסו ליצור מתחרה לפס2 שיהיה דומה לפס עם תכונות מחשב (דיסק קשיח..) אני ממש זוכר את זה... אז לא לקפוץ ולהגיד שסוני מעתיקנית (ואני לא אומר שהיא לא ...כי העתיקה כמה פעמים כמו הSIXAXIS) בזמן שאתה מגן על המעתיקנית מספר אחת... מיקרו...(בלי לדבר על כך שהווינדוס זה גם העתקה....)

תודה ליובל על החתימה...
לאחר כמה מקרים בהם אנשים הבינו אותי בצורה שגוייה: את
כל (אוקיי...לא ממש את כולם...) דבריו בפורום יש לקחת ב"ערבון מוגבל"
כי הם עלולים להכתב בהומור וציניות...

רק שנייה...יכול להיות שגם את זה כתבתי בציניות? XD

האווטר המגניב של gulmer

שואף לשלמות

#18   פורסם: 08.04, 17:11

אני לא מאמין כמה בכי נשפך פה על העתקות... מיקרוסופט העתיקו מנינטנדו. נינטנדו העתיקו ממיקרוסופט. סוני העתיקו מכולם. כולם העתיקו מאפל. אפל העתיקה מזירוקס.

למי אכפת? העתקות הן דבר מאד נפוץ וטריוויאלי בכל תעשיית המדיה וההייטק, וגם בתעשיות אחרות. הדבר היחיד שמעניין הוא כמה המוצר יהיה טוב בסופו של דבר.

האווטר המגניב של xxavivxx

נינג'ה בלגי

#19   פורסם: 08.04, 17:28

gulmer
ציטוט:
צפה בהודעה
אני לא מאמין כמה בכי נשפך פה על העתקות... מיקרוסופט העתיקו מנינטנדו. נינטנדו העתיקו ממיקרוסופט. סוני העתיקו מכולם. כולם העתיקו מאפל. אפל העתיקה מזירוקס.

למי אכפת? העתקות הן דבר מאד נפוץ וטריוויאלי בכל תעשיית המדיה וההייטק, וגם בתעשיות אחרות. הדבר היחיד שמעניין הוא כמה המוצר יהיה טוב בסופו של דבר.
מה שרשמת בהתחלה לא נכון...אבל ההמשך נכון.... אך אני מאמין שאם השמועה נכונה...זה פשוט יהיה חרא...חלק יתמכו בשלט וחלק לא? זה כאילו הם מודים שהם טעו שלא צרפו חיישנים מלכתחילה.... הזוי.... אני לא מצליח לראות את זה בתור משהו טוב...אבל נחכה ונראה...

תודה ליובל על החתימה...
לאחר כמה מקרים בהם אנשים הבינו אותי בצורה שגוייה: את
כל (אוקיי...לא ממש את כולם...) דבריו בפורום יש לקחת ב"ערבון מוגבל"
כי הם עלולים להכתב בהומור וציניות...

רק שנייה...יכול להיות שגם את זה כתבתי בציניות? XD

האווטר המגניב של DrKeo

מנהל קהילת Xbox

#20   פורסם: 08.04, 17:44

א' - XBLA היה כבר בבוקס המקורי עוד לפני שיצא בכלל הDS, אולי היו שם רק 3 משחקים אבל עדין.
כך או כך ה360 יצאה בשנת 2005 כשהWII אפילו לא הוכרזה ונקראה הרוולושן כך שאת שירות ההורדות היא העתיקה ממיקרוסופט.

ב' - מיקרוסופט הביאו את הדיסק הקשיח לקונסולות.

ג' - מיקרוסופט עשו את שלט התנועה הראשון עוד בשנות ה90 כשנינטנדו עדין לא חשבו על הסטיק האנלוגי ואני אפילו חושב שיש לעומר או לגולמר אותו עדין בבית.

ד' - מיקרוסופט הביאה את האונליין, VOICE CHAT, אצ'יוומנטים,הDLC, פרופיל אחיד לכל הקונסולה ורשימת החברים לעולם המשחקים ועכשיו כולם מעתיקים כולל נינטנדו.

ה' - מיקרוסופט הביאו את הכפתור HOME, לשלטים יחד עם אופציה להדליק ולכבות את הקונסולה מרחוק. בנוסף הם הביאו את הקונסולה שיש לה מערכת הפעלה פשוטה במקום שמשחקים ישר עולים כשמפעילים את המכשיר.

בקיצור, יש המון חידושים שמיקרוסופט הביאו לעולם קונסולות פשוט יש לך איזה ג'וק פאנבוי בראש שלא מאפשר לך לקלוט חידושים שחברה שלא נקראת נינטנדו המציאה.

לוק ברנארד:

האווטר המגניב של t-ger

מודל לחיקוי

#21   פורסם: 08.04, 18:36

זה ויכוח מטומטם לגמרי, אני לא חושב שצריך לריב פה על מי מעתיק יותר...

האווטר המגניב של Syao

משתמש רציני

#22   פורסם: 08.04, 19:37

אבל אתם יודעים שאין מצב שזה אמיתי כן?
כי אם זה אמיתי,זה פשוט פתטי בצורה מפגרת.

האווטר המגניב של SILVER FIRE

מצליחן

#23   פורסם: 08.04, 20:26

כמו שגולמר אמר מה אתם מתווכחים על העתקות הרי כל התעשייה הזאת לא הייתה קיימת ללא העתקות.מעניין מה היה קורה אם אטארי לא הייתה מעתיקה ממגנווקס...

האווטר המגניב של רונן

מנהל קהילת נינטנדו

#24   פורסם: 09.04, 01:16

נו, אז מי אמר שנינטנדו לא משנה את התעשייה? האם אלה סימנים ראשונים למהפכה שנינטנדו יוצרת בתעשייה? אני זוכר שעל פי ההגדרה שהייתה רווחת כאן בעבר, נינטנדו תיחשב מהפכנית רק כאשר אנו נראה את החברות האחרות מאמצות את אותה הגישה, וכולם יתחילו לשחק באותו אופן.

ADi
ציטוט:
צפה בהודעה
והנה, על פי מגאזין Game Informer גם סוני מתכננת חיקוי שלט Wii שיבוא עם משחק.
זה בדיוק מתקשר לדיון האחר כאן, שסוני ומייקרוססופט לא תוכלנה להישאר אדישות לנוכח ההצלחה של הווי. כשאין להם רעיון מקורי וייחודי, אז הן נאלצות לגנוב רעיון. זה לא חדש, זה טריוויאלי בשוק תחרותי, אבל לא ידענו שנראה תוצאות לזה זמן רב לפני יריית הפתיחה של הדור הבא.

עדיין, הוא לא כסטנדרט בקונסולה שלהן, לכן בכל מקרה ההצלחה שלו אצלם תהיה מוגבלת. אז, בהצלחה בדור הבא!

ואם הייתי בעליה של ה-360, והייתי מצפה מאוד לבאנג'ו קאזוי, אז הייתי חושש אם הייתי שומע שהשלט החדש ינוצל במשחק, כי לי זה נשמע כמו אילוץ, וכולנו יודעים איך נראים הדברים המאולצים (כן, יש לא מעט משחקי ווי שהשתמשו בשלט בצורה מאולצת). אלא אם כן הם יעתיקו את הרעיון של מריו גלקסי, של איסוף דברים עם פוינטר. זה יהיה שיא חדש

אבל כמובן שאני מדבר מוקדם מדי ומעלה אפשרות בלבד, כי זה מאוד תלוי באיזה אופן השלט מנוצל במשחק ובאיזה היקף. נחכה ונראה. אני לא מדבר מתוך צרות העין (אני צריך להסביר את זה לכל המתגוננים), ומי ייתן וזה יהיה עוד משחק חובה לכל בעלי הקונסולה.

squal
ציטוט:
האמת שממש לא מזיז לי בתור שחקן מי העתיק ממי, מה שאיכפת לי זו חוויית המשחק שלי על הקונסולה, כך שאם מייקרוסופט באמת תוסיף את גלאי התנועה הזה אז נינטנדו הולכת להיות בצרות גדולות.
הרחקת לכת. "הנה השלט החדש של מייקרוסופט יוצא, והווי נופלת". אתה באמת ובתמים חושב ככה?

הווי מצליחה גם בגלל מחירה, בזכות המשחקים האהובים של נינטנדו, ובזכות תמיכה טובה של משחקים לקאזואל, משהו שה-360 וה-PS3 לעולם לא יוכלו להדביק את הפער שלו, ואני גם לא בטוח שאתה רוצה שהן אי פעם ידביקו. וכפי שהסברתי, השלט שלהן לא יהיה סטנדרט בקונסולה, הניצול וההצלחה שלו יהיו מוגבלים.

DrKeo
ציטוט:
בקיצור, יש המון חידושים שמיקרוסופט הביאו לעולם קונסולות
נדב, תסלח לי, איך אתה משווה את החידוש שנינטנדו הביאה לתעשייה עם הווי-מוט, לעומת החידוש של מייקרוסופט שמדבר על כיבוי הקונסולה מרחוק על ידי השלט, ואת כפתור ה-HOME?

ובקשר לשלט התנועה של מייקרוסופט מתחילת שנות ה-90, היו לו יכולות זהות לזה של הווי-מוט? תראה, העתקות זה דבר לגיטימי, במיוחד אם ההעתק הוא טוב מהמקור, אבל בינתיים, לפי השמועה, לא נראה לי שמייקרוסופט הוסיפה איזה שיפור לשלט שלה על פני הווי-מוט.

החכמה גם זה לא להעתיק, אלא להיות הראשונה לעשות זאת, לכן לדעתי הידיעה יוצאת מכל פרופורציה. אז אולי למייקרוסופט היה צעצוע בעבר שאפשר זיהוי תנועה, אבל נינטנדו הראשונה להביא אותו לשימוש מעשי ומאסיבי במשחקי קונסולות.

אני חושב שבדור הזה זה כבר הוכרע, והראשונה שתפתיע בדור הבא, היא זו שתזכה לתשומת הלב הגדולה ביותר. כמובן שחשובים גורמים נוספים, כגון מחיר ופנייה לקהלים החדשים.

נערך לאחרונה על ידי רונן, 09.04 בשעה 01:33.

נכתב על ידי נדב:""

טוב, בסתירה מסוימת, ולמרות מה שכתב למעלה, נדב השתפן מעט, ומתעקש שאצטט גם את זה: "החצי השני של 2008 לWII יהיה מורכב ממריו בייסבול, אולי משחק קז'ואלי (אם כן אז ווי מיוזיק), פיקמין 3, אנימל קרוסינג."

למכירה: קונסולת גיימקיוב תקינה ואמינה בזול + כרטיס זיכרון + וויב רייס + רזידנט אוויל 4 + ויוטיפול ג'ו (שני המשחקים הכי טובים בדור האחרון), ומוכר לגיימבוי אדבנס את אף זירו וצ'וצ'ו רוקט (מתאימים גם ל-DS).

האווטר המגניב של shgadlic

נינג'ה בלגי

#25   פורסם: 09.04, 10:07

נדב כנראה שכחת את הPOWER GLOVE של מטאל. הנה שלט תנועה, שלט תנועה מחורבן, והוא יצא ב89 - לפני מייקרוסופט.

קודי חבר:
WII : 4823-0085-7409-5031
Mario Kart Wii : 4940-5776-0507
Wii Chess : 9768-7793-5425
Endless Ocean : 1408-6061-0680
Mario Strikers Charged : 0645-3608-5834
Super Smash Bros. Brawl : Coming Soon

אם אתם מצרפים אותי שלחו לי הודעה

האווטר המגניב של מאגנה הכוסון

מודל לחיקוי

#26   פורסם: 09.04, 10:39

הסייד ווינדר של מייקרוסופט היה ביזיון.
הוא הגיע יחד עם motocross madness
והוא היה ממש עלוב
הוא התבסס על משקולת פנימית שעם הטיית השלט היתה משדרת את התנועה שמאלה וימינה אל המחשב.
התוצאה היתה עגומה מאוד, ומתסכלת לפרקים כשהמשקולת החליטה להיתקע בצד אחד, או שסבלה מרגישות מוגברת כלפיי הצד השני.

האווטר המגניב של omerkot

נינג'ה בלגי

#27   פורסם: 09.04, 11:05

מאגנה הכוסון
ציטוט:
צפה בהודעה
הסייד ווינדר של מייקרוסופט היה ביזיון.
הוא הגיע יחד עם motocross madness
והוא היה ממש עלוב
הוא התבסס על משקולת פנימית שעם הטיית השלט היתה משדרת את התנועה שמאלה וימינה אל המחשב.
התוצאה היתה עגומה מאוד, ומתסכלת לפרקים כשהמשקולת החליטה להיתקע בצד אחד, או שסבלה מרגישות מוגברת כלפיי הצד השני.
אני לא יודע אם זה היה מבוסס משקולות או לא (מיקרוסופט טענו שזה מבוסס על טכנולוגית סוליד סטייט) אבל זה נכון שזה היה מסורבל, מתסכל ובסה"כ לא שמיש.
ולמרות שאתם לא אוהבים שאני אומר זה, זה גם במידה רבה מה שאני מרגיש לבי השלט של הWII...

נינג'ה בלגי

#28   פורסם: 09.04, 11:09

עומר, כך אתה מרגיש כלפי השלט של הWII, הרבה מאד אנשים אחרים לא מרגישים כך. אני חושב שזה שונה מהפאור גלאב או הסייד ויינדר של MS, בגלל שהדעות על שלט הWII מתחלקות למרבית האנשים נהנים ממנו והשאר לא, לעומת מטאל\MS שמרבית עד כולם לא נהנו ממנו.

קודי חבר:

האווטר המגניב של Squall Leonhart

משתמש רציני

#29   פורסם: 09.04, 11:33

רונן
ציטוט:
צפה בהודעה
הרחקת לכת. "הנה השלט החדש של מייקרוסופט יוצא, והווי נופלת". אתה באמת ובתמים חושב ככה?

הווי מצליחה גם בגלל מחירה, בזכות המשחקים האהובים של נינטנדו, ובזכות תמיכה טובה של משחקים לקאזואל, משהו שה-360 וה-PS3 לעולם לא יוכלו להדביק את הפער שלו, ואני גם לא בטוח שאתה רוצה שהן אי פעם ידביקו. וכפי שהסברתי, השלט שלהן לא יהיה סטנדרט בקונסולה, הניצול וההצלחה שלו יהיו מוגבלים.
אתה חי בבועה אם אתה חושב שהצלחת הווי נובעת רק מהמותגים שלה + המחיר, ללא השליטה המיוחדת עם הווימוט *המון* אבל המון אנשים לא היו קונים אותה (ובמיוחד אם אנחנו מדברים על שחקנים שהם בעצם לא שחקנים.. אלא סתם אנשים שראו שאפשר להזיז דמויות עם התנועות יד שלך וזה קנה אותם.. וממש לא חסר כאלה), ואני אחד מהם.
כך שאם קונסולה שהיא פי כמה וכמה יותר חזקה (XBOX360) תיצור סוג כזה של שליטה - נינטנדו אבודים.

גלריית הציורים שלי
הקליפ שלי לפיינל פנטאסי 8

נינג'ה בלגי

#30   פורסם: 09.04, 11:52

רגע, אני זוכר שאתם אמרתם פעם שהשליטה של הווי היא רק גימיק, זה לא יחזיק, זה לא מה שמוכר קונסולה. עכשיו פתאום את שרים בטון אחר? פשוט עלוב.

קודי חבר:

1  2  3  4
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא

עזרה             אודות האתר             צור קשר             דרושים             פרסם באתר            RSS Vgames