מייקרוסופט עובדת על חיקוי Wiimote+Mii - Page 2 - קהילות משחקים - Vgames
MSN ראשי MSN חדשות MSN עסקים
ברשת
Spaces Messenger Hotmail
Vgames - ערוץ המשחקים הישראלי

חיפוש מתקדם
רישום משתמש חדש

משחקי כיף, פאן

לנגן השירים האינטרקטיבי של רדיוס 100FM

לחצו לקניית משחקים למחשב, לפלייסטיישן, ל PSP, לנינטנדו ול XBOX360
מגזין קהילות הורדות Vgames FUN
  ערוצים טורנירים וליגות אירועים שרתי משחק חנות

נושא: מייקרוסופט עובדת על חיקוי Wiimote+Mii
1  2  3  4
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

ADi

האווטר המגניב של ADi

עילוי

חבר בקהילת: -

#31   פורסם: 09.04, 11:55

Squall Leonhart
ציטוט:
צפה בהודעה
אתה חי בבועה אם אתה חושב שהצלחת הווי נובעת רק מהמותגים שלה + המחיר, ללא השליטה המיוחדת עם הווימוט *המון* אבל המון אנשים לא היו קונים אותה (ובמיוחד אם אנחנו מדברים על שחקנים שהם בעצם לא שחקנים.. אלא סתם אנשים שראו שאפשר להזיז דמויות עם התנועות יד שלך וזה קנה אותם.. וממש לא חסר כאלה), ואני אחד מהם.
כך שאם קונסולה שהיא פי כמה וכמה יותר חזקה (XBOX360) תיצור סוג כזה של שליטה - נינטנדו אבודים.
למה? ההבדל הוא שהשלט של נינטנדו מגיע עם הקונסולה ומזוהה איתה, וכל השיווק של נינטנדו בנוי על זה. שלא לדבר על כך שרק לנינטנדו יש את הקסם ליצור משחקים שיודעים לעבוד איתו כמו שצריך.

לחקות את זה לא ממש יעזור, כי תכלס אפשר להגיד שה-GameCube וה-Xbox הן חיקוי של ה-PS2. זה לא אומר שהעובדה שהן היו חזקות ממנה עזרה להם לנצח, להיפך.

בכל דור יש מנצח שנקבע בעיקר על ידי תפיסה, וכיום רוב האנשים רואים את נינטנדו בתור המנצחת וחושבים עליה בתור המובילה. רוב האנשים שהם לא אתם, מן הסתם. לכן, אני לא רואה את התוסף הזה מצליח לגרום לשינוי.

דיוויד ארצ'ולטה לניצחון!

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Squall Leonhart

משתמש רציני

#32   פורסם: 09.04, 12:14

ADi
ציטוט:
צפה בהודעה
למה? ההבדל הוא שהשלט של נינטנדו מגיע עם הקונסולה ומזוהה איתה, וכל השיווק של נינטנדו בנוי על זה. שלא לדבר על כך שרק לנינטנדו יש את הקסם ליצור משחקים שיודעים לעבוד איתו כמו שצריך.

לחקות את זה לא ממש יעזור, כי תכלס אפשר להגיד שה-GameCube וה-Xbox הן חיקוי של ה-PS2. זה לא אומר שהעובדה שהן היו חזקות ממנה עזרה להם לנצח, להיפך.

בכל דור יש מנצח שנקבע בעיקר על ידי תפיסה, וכיום רוב האנשים רואים את נינטנדו בתור המנצחת וחושבים עליה בתור המובילה. רוב האנשים שהם לא אתם, מן הסתם. לכן, אני לא רואה את התוסף הזה מצליח לגרום לשינוי.
זה בדיוק מה שאני אומר.. כל השיווק של נינטנדו, בעצם לא רק השיווק.. כל הקונסולה עצמה תפסה בגלל השליטה המיוחדת עם הווימוט, אבל עכשיו אם עוד מתחרה שיש לה קונסולה עם הרבה יותר פוטנציאל מבחינת כוח מוציאה גם שלט שעושה בדיוק אותו הדבר.. מה גורם לך לחשוב שזה לא יקנה להם הרבה יותר שחקנים?
ה"קסם" שאתה מדבר עליו זה לא משהו עובדתי, זה רק משהו שפנבוי יגיד, כך שזה לא תופס בויכוח.

ההשוואה שלך לקונסולות של הדור הקודם גם לא תופס, כי השליטה בהן לא הייתה משהו "וואו" או חדשני בצורה שיעזור להם לקנות שחקנים, אתה ברצינות משווה את זה למה שהווימוט עשה? ברור שאי אפשר.

אתה מודע לאפשרות המאוד מאוד מאוד גדולה שהווי מובילה בגלל המחיר + השליטה של הווימוט? אתה מודע לזה? ועכשיו כשהאקס בוקס 360 עולה כמעט כמו הווי + השמועה שהם מפתחים גלאי תנועה יכול להפוך את הגלגל בקלות.

גלריית הציורים שלי
הקליפ שלי לפיינל פנטאסי 8

חזרה לראש העמוד

ADi

האווטר המגניב של ADi

עילוי

#33   פורסם: 09.04, 12:38

איך אבל? הרי אתה מקבל את הווימוט עם כל Wii ו-WiiSports וה-Miis. שלא לדבר על כך שהשלט נבנה במיוחד בפשטות עם כפתור A גדול באמצע. אם מייקרוסופט תוציא אותו עם כמה כפתורים זה כבר הטעות הראשונה.

מייקרוסופט תצטרך להעתיק את הפשטות הזו, ועוד לא ראינו ממנה משחק שמצליח להתחרות בנינטנדו בקטע הזה. יכול להיות שזה יקרה, עדיין, כתוסף לקונסולה ולא חלק ממנה, זה יהיה מאוד קשה לשווק לקז'ואלז.

גם Scene it! לא הצליח באירופה בכלל, יבשת הבאזז. והוא חיקוי אחד לאחד.

דיוויד ארצ'ולטה לניצחון!

חזרה לראש העמוד

משתמש רציני

#34   פורסם: 09.04, 12:50

אז שחקן יוציא 200 שקל על שלט עם גלאי תנועה, ביג דיל.. זה לא ששחקנים שהם לא שחקנים לא מוציאים עוד אקסטרה כסף על עוד ווימוטס בשביל לשחק עם עוד אנשים.

בוא נלך רגע לפי ההגיון:
מבחינת כוח: איזו קונסולה מנצחת? האקסבוקס.
מבחינת שליטה במידה והשמועה תהיה נכונה: כנראה שיוויון, אלא אם כן מייקרוסופט תוסיף לשלט עוד מאפיינים שאין בשלט של הווי.
מבחינת משחקים: זה עניין של דעה, ואני חושב שעל זה אמרת "קסם", ה"קסם" הזה הוא עניין סובייקטיבי.. ובגלל זה הקטגוריה של משחקים מצביעה על כלום, למרות שבקטע של FPSים לאקסבוקס יהיה יתרון ענק על הווי בשילוב עם שלט גלאי תנועה.

ז"א שמתוך ה-3 קטגוריות הללו, באחת מייקרוסופט זוכה, בשניה כנראה יהיה שיוויון, ובשלישית יש יותר פוטנציאל למייקרוסופט בגלל שהכוח של הקונסולה בסופו של דבר משפיע גם על חוויית המשחק עצמה.

חוץ מזה, כל הקטע של הווי תמיד היה קונסולה זולה, וחלשה עם גרפיקה לא משהו.. אבל היי.. יש לנו גלאי תנועה מגניב לגמרי! <- וזה הצליח, מה היה קורה אם היה להם רק שלט רגיל במקום ווימוט? קטסטרופה, הסיבה היחידה שהקונסולה שלהם לא נקברת זה בגלל הפטנט.

אבל עכשיו מה? מייקרוסופט באים ואומרים: "יש לנו קונסולה חזקה, יש לנו עכשיו גם שלט גלאי תנועה וגם הקונסולה שלנו נהיית יותר ויותר זולה ומתקרבת למחיר של הווי", אז מה זה בעצם אומר? שכל היתרון שהיה לווי נמחק, אם השמועה הזאת תהיה נכונה - נינטנדו יהיו בצרות.

נערך לאחרונה על ידי Squall Leonhart, 09.04 בשעה 12:56.

גלריית הציורים שלי

חזרה לראש העמוד

ADi

האווטר המגניב של ADi

עילוי

#35   פורסם: 09.04, 13:00

נינטנדו לא בצרות, כי כמו שהסברתי, זה תוסף. תוספים נורא קשה למכור וצריך ממש טוב וברמה גבוהה כמו GH, RB או WiiFit.

כמו שאמרתי, מייקרוסופט לא הוכיחה את עצמה בשוק הקז'ואלי וכדי למכור להם קונסולה ותוסף, יהיה להם קשה מאוד.

אם הם היו מוציאים את התוסף עם HALO3 אז הייתי אומר שזה יהיה מעניין, כרגע זה סתם אקט של פחד.

אני לא רואה את זה פוגע ב-Wii, להיפך, רק נותן לגיטימציה לשליטה ואולי עוד מפתחות יתחילו לפתח ולהפריט בצורה טובה יותר.

דיוויד ארצ'ולטה לניצחון!

חזרה לראש העמוד

משתמש רציני

#36   פורסם: 09.04, 13:06

נראה לי שאנחנו מתווכחים על אותו הדבר.. אבל רק משתי נקודות ראיה שונות.

הנקודה שלי זו לא ההצלחה של מייקרוסופט בתור חברה, אני מדבר על החוויה של השחקן.

מבחינה הגיונית, עם כל המידע על שתי הקונסולות ובהתחשב בכך שהשמועה תהיה משהו אמיתי - שחקן אובייקטיבי יעדיף לשחק על קונסולת ה-XBOX360, קונסולה יותר חזקה, יכולה להציג הרבה יותר פרטים, גם מבחינת תוכן וגם מבחינה גרפית, עכשיו גם מוסיפה שלט שעושה בדיוק מה שהווימוט עושה.
ז"א.. במידה וזה נכון - אין לווי שום דבר להציע שעושה יותר טוב מהבוקס360 פרט לדעות סובייקטיביות בנוגע לטעם אישי.

גלריית הציורים שלי

חזרה לראש העמוד

ADi

האווטר המגניב של ADi

עילוי

#37   פורסם: 09.04, 13:09

Squall Leonhart
ציטוט:
צפה בהודעה
נראה לי שאנחנו מתווכחים על אותו הדבר.. אבל רק משתי נקודות ראיה שונות.

הנקודה שלי זו לא ההצלחה של מייקרוסופט בתור חברה, אני מדבר על החוויה של השחקן.

מבחינה הגיונית, עם כל המידע על שתי הקונסולות ובהתחשב בכך שהשמועה תהיה משהו אמיתי - שחקן אובייקטיבי יעדיף לשחק על קונסולת ה-XBOX360, קונסולה יותר חזקה, יכולה להציג הרבה יותר פרטים, גם מבחינת תוכן וגם מבחינה גרפית, עכשיו גם מוסיפה שלט שעושה בדיוק מה שהווימוט עושה.
ז"א.. במידה וזה נכון - אין לווי שום דבר להציע שעושה יותר טוב מהבוקס360 פרט לדעות סובייקטיביות בנוגע לטעם אישי.
אבל זה בדיוק אותו דבר כמו שיש עכשיו, מי שירצה FPS ב-HD יקנה 360, בלי קשר לשליטה. אף אחד לא קנה Wii בשביל FPS-ים. מבטיח לך. אתה חושב ששלט ישנה משהו?

הרי השלט הוא מניע לתוכנה, והתוכנה אצל ה-Wii לקז'ואלז, אותו פלח שוק שמייקרוסופט תנסה לנגוס בו, תהיה טובה יותר. לנינטנדו יש יותר ניסיון, רעיונות ויכולת העזה למייקרוסופט. אם מייקרוסופט תוציא שלט שיהיה טוב ל-FPS-ים על הקונסולה שלה, נהדר, כל ההארדקור יתמוגגו ויהנו מ-FPS ב-HD, עדיין זה לא יזיז לקז'ואלז שיסתכלו על השלט במבט פרה שכזה.

WiiSports מוכר את ה-Wiimote ולהיפך.

דיוויד ארצ'ולטה לניצחון!

חזרה לראש העמוד

משתמש רציני

#38   פורסם: 09.04, 13:16

ADi
ציטוט:
צפה בהודעה
אבל זה בדיוק אותו דבר כמו שיש עכשיו, מי שירצה FPS ב-HD יקנה 360, בלי קשר לשליטה. אף אחד לא קנה Wii בשביל FPS-ים. מבטיח לך. אתה חושב ששלט ישנה משהו?

הרי השלט הוא מניע לתוכנה, והתוכנה אצל ה-Wii לקז'ואלז, אותו פלח שוק שמייקרוסופט תנסה לנגוס בו, תהיה טובה יותר. לנינטנדו יש יותר ניסיון, רעיונות ויכולת העזה למייקרוסופט. אם מייקרוסופט תוציא שלט שיהיה טוב ל-FPS-ים על הקונסולה שלה, נהדר, כל ההארדקור יתמוגגו ויהנו מ-FPS ב-HD, עדיין זה לא יזיז לקז'ואלז שיסתכלו על השלט במבט פרה שכזה.

אז אתה מסכים שמשחקי FPS יהיו יותר איכותיים על הבוקס360?
וזה לא רק FPSים אתה יודע.. זו הייתה סתם דוגמא, גם במשחקי ספורט כמו טניס למשל זה יכול לעבוד מצויין, ובבוקס360 בנתיים יש משחקי טניס הרבה יותר איכותיים ממה שיש לווי להציע, וכן.. שחקני קז'ואל אוהבים גם משחקי טניס, וכן.. זה מפריע גם לשחקני קז'ואל שאי אפשר להזיז את הדמות שלך ב-wii sports.

והשלט דווקא כן עושה הבדלים.. ועוד איזה הבדלים, אתה חושב שמישהו היה יורק לכיוון של רד סטיל ומדאל אוף הונור הירוס2 אם לא היה גלאי תנועה? ממש ממש לא.. כל הכיף שלהם זה שאפשר לכוון למסך ולירות.

אבל מה שמעניין אותי כרגע זו שאלה אחת, ואני אצטט מהתגובה הקודמת שלי:

"במידה וזה נכון - אין לווי שום דבר להציע שעושה יותר טוב מהבוקס360 פרט לדעות סובייקטיביות בנוגע לטעם אישי".

אתה מסכים עם זה?

נערך לאחרונה על ידי Squall Leonhart, 09.04 בשעה 13:26.

גלריית הציורים שלי

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של omerkot

אלוף Gears השבועי

#39   פורסם: 09.04, 13:26

ADi
ציטוט:
צפה בהודעה

יש גבול לכמה זמן עוד אנשים יקנו WII בשביל WII ספורטס...

מניע לתוכנה? הקז'ואלס עדיין לא הוכיחו שהם קונים בכלל משחקים... הם לא... הם קונים WII, משחקים שבועיים בWII ספורטס ואח"כ מאפסנים את הקונסולה בארון.

אני לגמרי מסכים שהשלט הוא גימיק אבל גם הקזואלס זה גימיק וגם הWII זה גימיק ולכן השלט של מיקרוסופט הוא גימיק שנועד להיות גימיק ולהתחרות בקטגוריה של גימיקים...

חזרה לראש העמוד

ADi

האווטר המגניב של ADi

עילוי

#40   פורסם: 09.04, 13:40

Squall Leonhart
ציטוט:
צפה בהודעה
אז אתה מסכים שמשחקי FPS יהיו יותר איכותיים על הבוקס360?
וזה לא רק FPSים אתה יודע.. זו הייתה סתם דוגמא, גם במשחקי ספורט כמו טניס למשל זה יכול לעבוד מצויין, ובבוקס360 בנתיים יש משחקי טניס הרבה יותר איכותיים ממה שיש לווי להציע, וכן.. שחקני קז'ואל אוהבים גם משחקי טניס, וכן.. זה מפריע גם לשחקני קז'ואל שאי אפשר להזיז את הדמות שלך ב-wii sports.

אבל מה שמעניין אותי כרגע זו שאלה אחת, ואני אצטט מהתגובה הקודמת שלי:

"במידה וזה נכון - אין לווי שום דבר להציע שעושה יותר טוב מהבוקס360 פרט לדעות סובייקטיביות בנוגע לטעם אישי".

אתה מסכים עם זה?
אני לא מסכים עם זה, אני מסתכל על העובדות ואתה טועה.

המשוואה שלך לא מסתדרת הרי. אם הקז'ואלז אוהבים טניס, ולדעתך משחקי הטניס טובים יותר על ה-Xbox360, אז למה קז'ואלז לא קונים אותה בשביל זה?
ומי אמר שברגע של-360 יהיה שלט כזה אז אנשים ירוצו לקנות משחקי טניס אליה? מי אמר שהם יהיו טובים? ויותר מזה, השלט לא מגיע עם הקונסולה אז זה יסבך את הקז'ואלז עוד יותר. הם לא מטומטמים, אבל הם אוהבים שעושים להם את זה בפשטות. כמו ב-Wii.

מאיפה לך שזה מפריע לקז'ואלז שאי אפשר להזיז את הדמות ב-WiiTennis? עשית סקר? ה-18 מיליון קונסולות שנמכרו על בסיס WiiSports רמזו לך? או אולי ה-3 מיליון WiiSports שנמכרו ביפן?

ולסיכום, הבאזז של מייקרוסופט Scene it! שהוא העתק אחד לאחד של Buzz, כולל השלטים, לא עזרו למכירות הקונסולה בקז'ואלז. זה אומר שבאזז כנראה היה שם קודם וחותמו חזק מאוד, חזק כל-כך שאני מאמין ששום משחק לא יצליח לעשות מה שהוא עשה.

אז אני קורה לזה קסם, אתה יכול לקרוא לזה מותג חזק מאוד.

ככה זה בדרך כלל, הראשון תמיד מטביע חותם עמוק, וקשה אם לא בלתי אפשרי לשבור אותו. סטיגמה מאוד קשה לשבור, ומייקרוסופט לא תצליח לעשות את זה עם תוסף חדש שמגיע 3 שנים אחרי יציאת הקונסולה. יש לה קונסולת הארדקור ואני במקומה הייתי משקיע בזה.
למייקרוסופט אין את היכולת לעשות משחקי קז'ואל כמו נינטנדו.

ואני לא מסכים שמשחקי FPS יהיו איכותיים יותר על ה-360, למעשה אנחנו לא יודעים אם השלט הזה יהיה אפשרי בכלל ל-FPS, כי אם הם מעתיקים גם את הפוינטר, הרי שהם יצטרכו למצוא דרך חכמה מאוד לעקוף את הפטנט של נינטנדו, ויצטרכו לשים סוג של מצלמה כתוסף נוסף. וכבר עכשיו משחקי FPS נחשבים איכותיים יותר על ה-360, זו לא ממש תחרות.

עריכה:
עומר תסתכל על ת'רד המכירות ואז תגיד שקז'ואלז לא קונים משחקים. זה פשוט לא נכון.

דיוויד ארצ'ולטה לניצחון!

חזרה לראש העמוד

משתמש רציני

#41   פורסם: 09.04, 14:07

ADi
ציטוט:
צפה בהודעה
אני לא מסכים עם זה, אני מסתכל על העובדות ואתה טועה.

המשוואה שלך לא מסתדרת הרי. אם הקז'ואלז אוהבים טניס, ולדעתך משחקי הטניס טובים יותר על ה-Xbox360, אז למה קז'ואלז לא קונים אותה בשביל זה?
מכיוון שלא ידוע לי על הצלחה כל כך גדולה בז'אנר הספורט של הטניס בכלל, בין אם זה ווי או בוקס360 או כל קונסולה אחרת.
לא אמרתי שמשחקי טניס זה קילראפס או משהו.. זו כולה הייתה דוגמא, כמו דוגמת ה-FPS, אבל תהיה בטוח שאם הייתה אפשרות לבן אדם (בין אם הוא הארדקור או קז'ואל) לשחק במשחק טניס עם גלאי תנועה על הבוקס360 לבין על הווי - הוא היה בוחר בבוקס360.

ועל איזה עובדות אתה מסתכל? לאקס בוקס יהיו כל היתרונות, לווי לא יהיה שום דבר מה להציע פרט למחיר טיפ טיפה יותר זול (שכיום זה באמת כבר לא יעשה את ההבדל).

ADi
ציטוט:
צפה בהודעה
מאיפה לך שזה מפריע לקז'ואלז שאי אפשר להזיז את הדמות ב-WiiTennis? עשית סקר? ה-18 מיליון קונסולות שנמכרו על בסיס WiiSports רמזו לך? או אולי ה-3 מיליון WiiSports שנמכרו ביפן?
מנסיון אישי, כל בן אדם ששיחק אצלי התלונן והתעצבן שהדמות לא מגיעה בכלל לכדורים שהוא היה יכול להגיע אליהם אם הייתה לו שליטה על הדמות, וזה לא משהו שקשור להארדקור או קז'ואל משהו מסובך.. זו כולה שליטה על הדמות, הדבר הכי בסיסי בעולם שגם במשחק הטניס בווי ספורטס לא טרחו להוסיף.

ADi
ציטוט:
צפה בהודעה
ככה זה בדרך כלל, הראשון תמיד מטביע חותם עמוק, וקשה אם לא בלתי אפשרי לשבור אותו. סטיגמה מאוד קשה לשבור, ומייקרוסופט לא תצליח לעשות את זה עם תוסף חדש שמגיע 3 שנים אחרי יציאת הקונסולה. יש לה קונסולת הארדקור ואני במקומה הייתי משקיע בזה.
למייקרוסופט אין את היכולת לעשות משחקי קז'ואל כמו נינטנדו.

ואני לא מסכים שמשחקי FPS יהיו איכותיים יותר על ה-360, למעשה אנחנו לא יודעים אם השלט הזה יהיה אפשרי בכלל ל-FPS, כי אם הם מעתיקים גם את הפוינטר, הרי שהם יצטרכו למצוא דרך חכמה מאוד לעקוף את הפטנט של נינטנדו, ויצטרכו לשים סוג של מצלמה כתוסף נוסף. וכבר עכשיו משחקי FPS נחשבים איכותיים יותר על ה-360, זו לא ממש תחרות.
שוב, אני לא מדבר על המכירות של מייקרוסופט או כמה היא תרוויח מזה, אני מדבר על דעה אובייקטיבית לגבי מה טוב לשחקן, בתכלס כל הדיבורי קז'ואל שלך זה שטויות.. אני לא מצפה שמייקרוסופט תוסיף שליטה עם השלט החדש למשחקים שכבר יצאו (למרות שיש מצב שיש לה אפשרות), אני מדבר על משחקים חדשים שיבנו על בסיס השלט הזה, כך שאתה לא יכול לומר שזה לא יתאים כי זו קונסולה ל"הארדקורים", זו טענה שגויה.

חוץ מזה שאתה כל הזמן טורח להזכיר קז'ואל קז'ואל קז'ואל.. ומה עם ההארדקורס? מי קבע שהווי זו קונסולה לקז'ואלס? אתה קבעת, וזה שטויות.
כך שההארדקורס ידפקו והקז'ואלס לא? ברור שזה לא נכון, אם מייקרוסופט תוסיף שלט עם גלאי תנועה לא רק שההארדקורס יקנאו ויתפתו לקנות בוקס360 אלא גם הקז'ואלס, ודווקא במיוחד אצל הקז'ואלס שאצלהם יותר קשה להסתכל מבעד לגרפיקה המפוצצת ומתפתים יותר בקלות לקנות משהו שנראה טוב גרפית.

גלריית הציורים שלי

חזרה לראש העמוד

ADi

האווטר המגניב של ADi

עילוי

#42   פורסם: 09.04, 14:24

Squall Leonhart
ציטוט:
צפה בהודעה
מנסיון אישי, כל בן אדם ששיחק אצלי התלונן והתעצבן שהדמות לא מגיעה בכלל לכדורים שהוא היה יכול להגיע אליהם אם הייתה לו שליטה על הדמות, וזה לא משהו שקשור להארדקור או קז'ואל משהו מסובך.. זו כולה שליטה על הדמות, הדבר הכי בסיסי בעולם שגם במשחק הטניס בווי ספורטס לא טרחו להוסיף.
זה אבל בדיוק העיקרון של WiiSports. פשטות.
והשחקן שלך תמיד יגיע לכדור אם תתזמן נכון את המכה שלך, תמיד. תמיד.
תמיד. הוא יעשה 3 סלטות באויר והוא יגיע.

Squall Leonhart
ציטוט:
צפה בהודעה
אני מדבר על משחקים חדשים שיבנו על בסיס השלט הזה, כך שאתה לא יכול לומר שזה לא יתאים כי זו קונסולה ל"הארדקורים", זו טענה שגויה.
כמה משחקים יכולים להיבנות על תוסף?
Squall Leonhart
ציטוט:
צפה בהודעה
חוץ מזה שאתה כל הזמן טורח להזכיר קז'ואל קז'ואל קז'ואל.. ומה עם ההארדקורס? מי קבע שהווי זו קונסולה לקז'ואלס? אתה קבעת, וזה שטויות..
הווי זו קונסולה מגוונת יותר מה-360, שמתאימה למגוון רחב יותר של אנשים שרוצים לשחק.
לפחות זו הסטיגמה. ה-360 זו קונסולה להארדקור, זה סטיגמה.
Squall Leonhart
ציטוט:
צפה בהודעה
ודווקא במיוחד אצל הקז'ואלס שאצלהם יותר קשה להסתכל מבעד לגרפיקה המפוצצת ומתפתים יותר בקלות לקנות משהו שנראה טוב גרפית.
תכלס. בגלל זה הם העדיפו Wii ולא Gears of War, והעדיפו עוד פעם Wii ולא Uncharted. למעשה, הם כל-כך אוהבים גרפיקה, שה-Wii מוכרת יותר משתי הקונסולות HD.
כן, יש הגיון בדבריך.

דיוויד ארצ'ולטה לניצחון!

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של omerkot

אלוף Gears השבועי

#43   פורסם: 09.04, 14:25

ADi
ציטוט:
צפה בהודעה
עומר תסתכל על ת'רד המכירות ואז תגיד שקז'ואלז לא קונים משחקים. זה פשוט לא נכון.
דיפדפתי כמה עמודים אחרונים בת'רד המכירות ועדיין אין לי מושג למה אתה מתכוון.
אבל בתכלס נראה לי שאתה הופך את הסדר.
אנשים קונים WII בגלל ההייפ ובגלל שזה נראה להם גאדג'ט מגניב.
הסיבה שיש הרבה ווי ספורטס זה בגלל שזה מגיע בחינם עם המכשיר והסיבה שיש הרבה ווי פליי זה בגלל שזה פחות או יותר מגיע בחינם עם שלט ובן אדם שרוצה לקנות שלט מוסיף כמה גרושים ומקבל איתו עוד איזה משחקון.

חזרה לראש העמוד

ADi

האווטר המגניב של ADi

עילוי

#44   פורסם: 09.04, 14:30

omerkot
ציטוט:
צפה בהודעה
דיפדפתי כמה עמודים אחרונים בת'רד המכירות ועדיין אין לי מושג למה אתה מתכוון.
אבל בתכלס נראה לי שאתה הופך את הסדר.
אנשים קונים WII בגלל ההייפ ובגלל שזה נראה להם גאדג'ט מגניב.
הסיבה שיש הרבה ווי ספורטס זה בגלל שזה מגיע בחינם עם המכשיר והסיבה שיש הרבה ווי פליי זה בגלל שזה פחות או יותר מגיע בחינם עם שלט ובן אדם שרוצה לקנות שלט מוסיף כמה גרושים ומקבל איתו עוד איזה משחקון.
Carnival Games השבוע עבר את ה-200 אלף יחידות באנגליה, מה ששם אותו באיזור מעל מיליון בעולם. זה משחק קז'ואלי לחלוטין. קוקינג מאמא ל-Wii עבר את ה-100 אלף יחידות גם כן חודש שעבר בבריטניה.

WiiFit מכר למעלה מ-1.7 מיליון ביפן עד עתה, ועוד כמה חודשים הוא ימכור יותר מבסיס המשתמשים הכולל של ה-PS3 שם.

WiiSports שנמכר בחנויות ביפן מכר 3 מיליון.

עריכה: שלא לדבר עם מריו וסוניק באולימפיאדה שיגיע בעולם ל-4 מיליון בקרוב, אם הוא לא כבר הגיע.

ויש עוד דוגמאות, אבל הסיכום הוא שרוב המשחקים הקז'ואלים מוכרים מצוין על ה-Wii.

דיוויד ארצ'ולטה לניצחון!

חזרה לראש העמוד

משתמש רציני

#45   פורסם: 09.04, 14:39

ADi
ציטוט:
צפה בהודעה
זה אבל בדיוק העיקרון של WiiSports. פשטות.
והשחקן שלך תמיד יגיע לכדור אם תתזמן נכון את המכה שלך, תמיד. תמיד.
תמיד. הוא יעשה 3 סלטות באויר והוא יגיע.
אה נכון.. האפשרות לתת לך חופש לזוז למעלה, למטה, ימינה ושמאלה זה כל כך מסובך בשביל להוסיף את זה?
אתה יודע כמה שחקני קז'ואל יש בסופר סמאש ברוס? ואתה עוד טוען שזה משחק שמיועד לקז'ואלים, אז מדוע בו צריך לתת לשחקן את החופש לזוז ובווי ספורטס טניס לא? במיוחד כששם יש לך עוד סוגי מכות שכל כך מסובך להוציא בזמן לחץ וממש לא מתאים לקהל קז'ואלי.

ולא, כשהיריב שלך חובט שמאלה והדמות שלך זזה קצת לכיוון שונה (מסיבה לא ברורה) ורק אז נזכרת לזוז שמאלה במטרה להגיע לכדור ונכשלת - זו שליטה גרועה, או יותר נכון - חוסר שליטה שמוריד מהערך של המשחק.

ADi
ציטוט:
צפה בהודעה
כמה משחקים יכולים להיבנות על תוסף?
מה הבעיה? הווי עושה את זה בקלות, מוסיפה למשחקים יותר מסוג שליטה אחת, גם שלט קלאסי וגם ווימוט, אני לא רואה איך תהיה לבוקס360 בעיה לעשות אותו הדבר.

ADi
ציטוט:
צפה בהודעה
הווי זו קונסולה מגוונת יותר מה-360, שמתאימה למגוון רחב יותר של אנשים שרוצים לשחק.
לפחות זו הסטיגמה. ה-360 זו קונסולה להארדקור, זה סטיגמה.
אז אתה רוצה לומר לי שה"סטיגמה" (שזה דבר סובייקטיבי שרק אתה קבעת אגב..) זו התשובה היחידה שיש לך לתת כנגד העובדה שלווי אין שום דבר שיעשה יותר טוב מהבוקס360? ברור שזו התשובה היחידה שלך, כי אין לווי שום דבר שעושה יותר טוב בתור משהו עובדתי ולא סובייקטיבי.

ADi
ציטוט:
צפה בהודעה
תכלס. בגלל זה הם העדיפו Wii ולא Gears of War, והעדיפו עוד פעם Wii ולא Uncharted. למעשה, הם כל-כך אוהבים גרפיקה, שה-Wii מוכרת יותר משתי הקונסולות HD.
כן, יש הגיון בדבריך.
אתה גם פיספסת את הנקודה וגם הוכחת נקודה אחרת שלי, כפי שאמרתי קודם - הווימוט הוא פקטור מאוד מאוד גדול מבחינת המכירות של הווי, למעשה הוא פקטור כל כך גדול שבלעדיו הווי הייתה בצרות מאוד מאוד גדולות, ואני אחד מהאנשים שאם לא היה שלט עם גלאי תנועה לא הייתי קונה את הקונסולה הזאת.
אבל למה אני אומר את זה? בגלל השמועה, ופה בדיוק הוכחת את הנקודה שלי.. עכשיו במידה ומייקרוסופט תוציא שלט עם גלאי תנועה - הוא ימשוך בדיוק את אותם סוג אנשים שהעדיפו את הוויספורטס על פני משחקים כמו גירס אוף וור או אנצ'ארטד.
כך שלווי כבר לא יהיה מה להציע, הגלגל יתהפך.

נערך לאחרונה על ידי Squall Leonhart, 09.04 בשעה 14:41.

גלריית הציורים שלי

חזרה לראש העמוד
פרסומת

ADi

האווטר המגניב של ADi

עילוי

#46   פורסם: 09.04, 14:47

סטיגמה היא לא סובייקטיבית, היא דעת הרוב. תשאל כל מי שתרצה והרוב יגידו לך שה-Wii דבוקה עם סטיגמה של קז'ואלז, וה-360 עם הארדקור. זו עובדה. אם אתה לא מוכן לקבל אותה, זה בעיה שלך.
זה כמו שלגיימקיוב הייתה סטיגמה של ילדודס. סיים שיט.

סבבה, אנחנו נחכה ונראה עד כמה התוסף הזה יהיה משמעותי וכמה הוא ינחית את ההבדל של ה-Wii. לדעתי אתה טועה. המשחקים הם חלק בלתי נפרד, התוכן הוא חשוב לא פחות מה-Wiimote עצמו.

אתה בטוח שברגע שלמייקרוסופט יהיה שלט דמוי Wii זה נגמר, אבל מי אמר שיהיה לה את התוכן שיתמוך בו באותה צורה?

דיוויד ארצ'ולטה לניצחון!

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של gulmer

משתמש ותיק

#47   פורסם: 09.04, 14:47

xxavivxx
ציטוט:
צפה בהודעה
מה שרשמת בהתחלה לא נכון...אבל ההמשך נכון.... אך אני מאמין שאם השמועה נכונה...זה פשוט יהיה חרא...חלק יתמכו בשלט וחלק לא? זה כאילו הם מודים שהם טעו שלא צרפו חיישנים מלכתחילה.... הזוי.... אני לא מצליח לראות את זה בתור משהו טוב...אבל נחכה ונראה...
מה שרשמת בהתחלה לא נכון.... וגם ההמשך לא נכון... ואפילו הסוף לא נכון... ואתה כותב בצורה מעצבנת ולא קריאה... וכל הזמן דוחף שלוש נקודות בין כל 5 מילים.... אבל נחכה ונראה....

חזרה לראש העמוד

משתמש רציני

#48   פורסם: 09.04, 14:59

ADi
ציטוט:
צפה בהודעה
סטיגמה היא לא סובייקטיבית, היא דעת הרוב. תשאל כל מי שתרצה והרוב יגידו לך שה-Wii דבוקה עם סטיגמה של קז'ואלז, וה-360 עם הארדקור. זו עובדה. אם אתה לא מוכן לקבל אותה, זה בעיה שלך.
זה כמו שלגיימקיוב הייתה סטיגמה של ילדודס. סיים שיט.
תלוי על איזה משחק אתה מדבר, משחק כמו סמאש ברוס ממש לא רק קז'ואלי, אתה אומר שמשחקי בוקס360 הם הארדקור.. אז איך משחקים כמו היילו3, אנצ'רטד או גירס אוף וור נחשבים הארדקור ופריים3 וזלדה לא? הנה כבר 3 משחקים שמתאימים גם לקז'ואלים וגם להארדקור, אותו הדבר לגבי המשחקים של הבוקס360, כל שחקן קז'ואלי יכול להתחבר בלי בעיה למשחק כמו גירס אוף וור.
חוץ מזה שאתה עושה סלט בקטע של להבחין בין משחק הארדקור לבין משחק קז'ואל, משחקי הבוקס360 שהזכרנו הם לא הארדקור בכלל.. אתה יודע מה זה משחקי הארדקור? משחקים שהם ממש ממש ממש קשים, לאנשים שאוהבים אתגר ומנסים שוב ושוב לעבור את אותו הקטע, בניגוד לאנשים שפשוט רוצה לזרום עם המשחק ולסיים אותו, משחקי הארדקור זה משחקים כמו קונטרה.. או רוב משחקי shoot 'em up, משחקי DMC הם גם חצי חצי, אומרים שגם המשחק של נינג'ה גיידן לבוקס הוא מאוד מאוד קשה (לא יצא לי לשחק בו).
יש הבדל ענק בין קז'ואל לבין שחקן שהוא לא גיימר, לא צריך להוריד את האפשרות לשלוט בדמות (וויספורט טניס) בשביל לומר "זה משחק לקז'ואל".
אבל חוץ מזה, סטיגמה זה עניין של דעה, לא עובדה.. ושוב פעם אנחנו חוזרים, איזה דבר עובדתי הווי תעשה יותר טוב מהבוקס360 בהנחה והם ישחררו שלט עם גלאי תנועה?

ADi
ציטוט:
צפה בהודעה
סבבה, אנחנו נחכה ונראה עד כמה התוסף הזה יהיה משמעותי וכמה הוא ינחית את ההבדל של ה-Wii. לדעתי אתה טועה. המשחקים הם חלק בלתי נפרד, התוכן הוא חשוב לא פחות מה-Wiimote עצמו.

אתה בטוח שברגע שלמייקרוסופט יהיה שלט דמוי Wii זה נגמר, אבל מי אמר שיהיה לה את התוכן שיתמוך בו באותה צורה?
יכול להיות שכבר מאוחר מדי בשביל מייקרוסופט, אבל גם אם ההצלחה של מייקרוסופט לא באה בזמן בגלל שאנשים קנו כבר ווי ולא מתכוונים לקנות עוד קונסולה - זה עדיין לא אומר שהפוטנציאל שיש להם עם המכשיר החזק שלהם לא גדול פי כמה וכמה מהפוטנציאל שיש לנינטנדו עם מכשיר חלש שלא באמת מרגיש כמו ה"דור הבא".
כמו שאמרתי, נתונים עובדתיים תופסים בויכוח, דעות אישיות לא.

נערך לאחרונה על ידי Squall Leonhart, 09.04 בשעה 15:18.

גלריית הציורים שלי

חזרה לראש העמוד

ADi

האווטר המגניב של ADi

עילוי

#49   פורסם: 09.04, 15:21

נכון, היפוטתית, תיאורטית, הפוטנציאל בשלט של מייקרוסופט גדול יותר בגלל החומרה החזקה.
עם זאת, אנחנו מדברים על השוק שמייקרוסופט מקווה לתפוס בעזרת זה, הרי בגלל זה היא כביכול מפתחת משהו כזה. היא לא מפתחת את זה בשביל הכיף שלה, היא מפתחת כי היא חושבת שזה יעזור לה.

ואם שנינו יודעים שזה כבר מאוחר, הרי שבאמת אין צורך להתווכח.

דיוויד ארצ'ולטה לניצחון!

חזרה לראש העמוד

משתמש רציני

#50   פורסם: 09.04, 15:30

ADi
ציטוט:
צפה בהודעה
נכון, היפוטתית, תיאורטית, הפוטנציאל בשלט של מייקרוסופט גדול יותר בגלל החומרה החזקה.
עם זאת, אנחנו מדברים על השוק שמייקרוסופט מקווה לתפוס בעזרת זה, הרי בגלל זה היא כביכול מפתחת משהו כזה. היא לא מפתחת את זה בשביל הכיף שלה, היא מפתחת כי היא חושבת שזה יעזור לה.

ואם שנינו יודעים שזה כבר מאוחר, הרי שבאמת אין צורך להתווכח.
זו לא רק הנחה.. זה פשוט נתון עובדתי, למייקרוסופט יש את הכלים והאפשרות להפוך את הקונסולה שלה ל"ווי משודרג", לווי אין אפשרות לעשות אותו הדבר.. כי המכשיר עצמו חלש.

מה שאני אומר זה, יכול להיות שמייקרוסופט לא תעבור את מכירות הווי, אבל! המצב לדעתי כן ישתנה לטובתם ברגע שהם ישחררו את השלט הזה, מייקרוסופט כן תרוויח מזה, אבל יש מצב שזה פשוט לא ישתנה מספיק בשביל לתת להם יותר מכירות מהווי.
אבל מי יודע? אולי זה כן ישתנה מספיק, נחיה ונראה.. עדיין מהזווית של השחקנים ולא מזווית המכירות כל היתרונות והפוטנציאל יהיו בבוקס360, וזה מה שחשוב.

גלריית הציורים שלי

חזרה לראש העמוד

מודל לחיקוי

#51   פורסם: 09.04, 19:09

לא קראתי את התגובות בכלל, אבל לדעתי - מיקרוסופט מנסה (במידה והיא תוציא דבר כזה באמת) להגיד לנו: "תראו, אנחנו יכולים גם לעשות את מה שהווי עושה, ובמחיר לא רחוק - תקבלו גם טכנולוגיה וגרפיקה מתקדמים יותר, ומלא משחקים לקז'ואלים!"...
וזה לא יתפוס.

אנשים שאינם גיימרים קונים את הווי כי הוא כבר מותג אופנתי והוא נראה להם אחלה גאדג'ט ומתאים לכולם, וגיימרים קונים אותו בגלל המשחקים של נינטנדו.

מיקרוסופט לא תיקח את הנתח שוק הזה.
מה שכן - זה יכול להיות אחלה אחלה אחלה יתרון למיקרוסופט בתחום משחקי הFPS, הP&C והאסטרטגיה, שעד עכשיו לא היו נוחים במיוחד עם הגיימפאד (ולא מעניין אותי מה תגידו על FPS, זה לא מתקרב לעכבר ומקלדת) והם גם ככה מובילים בז'אנר הFPS והאסטרטגיה בקונסולות, אבל זה ייתן להם בכל זאת בוסט רציני בתחרות עם סוני.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של רונן

מנהל קהילת נינטנדו

#52   פורסם: 10.04, 01:17

Squall Leonhart
ציטוט:
צפה בהודעה
אתה חי בבועה אם אתה חושב שהצלחת הווי נובעת רק מהמותגים שלה + המחיר, ללא השליטה המיוחדת עם הווימוט *המון* אבל המון אנשים לא היו קונים אותה...
אבל אותם המון אנשים שאתה מדבר עליהם שקנו את הקונסולה, הם גם קאזואלים שנמשכו למבחר הקאזואלי לקונסולה, כולל משחקי מסיבות שונים, שהפשטות בהם מתאפשרת גם בזכות השליטה. לכן, השלט משרת את המשחקים הקאזואליים ולא להפך. הסברתי שזה משהו שה-360 ו-PS3 לעולם לא ידביקו בו את הפער. ה-360 זקוקה לספרייה ענקית של משחקי מסיבה קאזואלים כדי שנינטנדו תהיה בבעיה אמתית מבחינת הקאזואל. לכן לא השלט הוא זה שעושה אותה, אלא הוא משמש לה ככלי בלבד.

להזכירך, לפני שהווי בכלל יצאה, מבחינתכם היא כבר הייתה גמורה כשראיתם איזו גרפיקה היא עושה ביחס למתחרות. נו, אז אמרתם! אז אני חי בבועה? אתה חי בבועה אם אתה חושב שנינטנדו בצרה בגלל השלט החדש של מייקרוסופט שיוצא באיחור רב ולא מתוך הקופסה. מאוחר מדי בשבילה, ההצלחה שלו תהיה מוגבלת יחסית להצלחה של הווי-מוט.

לחשוב שה-360 זקוקה רק לשלט הזה כדי להכניס את הווי לצרות, זו הודאה מפורשת שנינטנדו אימצה את הגישה הנכונה, פתאום איכות הגרפיקה והמשחקים כבר לא הכי חשובים, לדעתך? רק השלט הוא המושיע? אני רואה כאן מסר כפול.

ציטוט:
כך שאם קונסולה שהיא פי כמה וכמה יותר חזקה (XBOX360) תיצור סוג כזה של שליטה - נינטנדו אבודים.
כן, כפי שנינטנדו הייתה "אבודה" בגלל הגרפיקה של הקונסולה שלה. כשה-360 תצליח להתחרות בכמות משחקי מסיבה וקאזואל, והיא תוריד עוד קצת את המחיר, אז נינטנדו, אולי, תהיה בבעיה. בינתיים לאלה אשר קונים את הווי, אין תחליף למשחקים של נינטנדו. אינני מבין היכן פה טמונה הסכנה

ועוד דבר: השימוש הכי טוב בווי-מוט נעשה כשהוא משולב עם הנונצ'וק, אחרת הוא מרגיש מוגבל (ברוב הז'אנרים). כפי הנראה, השלט של מייקרוסופט הוא "ווי-מוט" נטו. ובכלל, בשלט שלה יהיה פוינטר, או רק זיהוי תנועה? כך או כך, זה לא ישנה את מה שכתבתי למעלה.

נערך לאחרונה על ידי רונן, 10.04 בשעה 01:46.

נא לשמור על הסדר הטוב כאן, וליהנות באופן חיובי. חשוב להתעדכן בנוהלי הפורום.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של רונן

מנהל קהילת נינטנדו

#53   פורסם: 10.04, 01:39

Squall Leonhart
ציטוט:
צפה בהודעה
מנסיון אישי, כל בן אדם ששיחק אצלי התלונן והתעצבן שהדמות לא מגיעה בכלל לכדורים שהוא היה יכול להגיע...
זה הסקר המקיף שעשית? באותה המידה ניתן להתלונן שבשליטה המסורתית הדמות לא רצה מהר כפי שהגיימר יכול היה לרוץ ברגליו, לו הייתה לו האפשרות. מסור לחברים שלך שעיתוי ההנפה חשוב כדי לפתור את הבעיה, ואז כולם יהיו מאושרים. המשחק תוכנן כדי שהדמות תצליח לחבוט בכדור, אם רק תהיה ערני מספיק. הכי קל להאשים את המפתחים.

ציטוט:
מה הבעיה? הווי עושה את זה בקלות, מוסיפה למשחקים יותר מסוג שליטה אחת, גם שלט קלאסי וגם ווימוט, אני לא רואה איך תהיה לבוקס360 בעיה לעשות אותו הדבר.
נראה לי שלא הבנת את דבריו. יש הבדל בין ניצול של כמה צורות שליטה במשחק אחד, לבין תמיכה של המון משחקים לצורת שליטה בלעדית אחת של תוסף. מאותה הסיבה ממש אני מאמין שהתמיכה בווי-פיט תהיה מוגבלת. זה תוסף. הוא יצליח בעיקר ככלי כושר, ופחות ייתפס כתוסף של משחקים.

ציטוט:
יכול להיות שכבר מאוחר מדי בשביל מייקרוסופט...
הופה, התרככת. זה בהחלט מאוחר בשבילה כדי לעשות את השינוי הגדול. זה גם עניין של סטיגמה, וזה מאוחר בשביל מייקרוסופט כדי לפרוץ לקהלים חדשים עם שלט שבינתיים לא ידוע אם התמיכה בו תהיה כמו התמיכה בווי-מוט.

אבל אולי בדור הבא, מי יודע, מייקרוסופט היא זו שתפתיע את כולם, ואפילו נינטנדו תהיה עם המכנסיים למטה. אולי

ציטוט:
אולי זה כן ישתנה מספיק, נחיה ונראה.. עדיין מהזווית של השחקנים ולא מזווית המכירות כל היתרונות והפוטנציאל יהיו בבוקס360, וזה מה שחשוב.
אבל נינטנדו לא יכולה להיות בצרות מהזווית הזאת, אלא אך ורק מהזווית של המכירות.

ושוב, עדיין לא ברור לי, ואני חושב שגם לא לך, האם השלט יכלול פוינטר, והאם יהיה לו גם תוסף מעין נונצ'וק. זה רק ישנה את ההיבט של השחקנים, כפי שאמרת, אבל בכלל לא יאיים על נינטנדו, לפחות לא בדור הזה. בדור הבא, אלוהים גדול, אני מאמין שכולם ינסו להפתיע אותנו. נראה מי תהיה הכי חכמה ומושכת כדי למשוך הכי הרבה אנשים.

אני חושב שנינטנדו ניערה את המתחרות בדור הזה, ולכן יהיה דגש בקונסולות הבאות שלהן על גורם החדשנות ועל פניה לקהלים רבים ככל האפשר, והן לו תוכלנה לתת דגש רב מדי על חומרה חזקה בעיקר. כן, זה כולל גם קונסולות זולות יותר.

נערך לאחרונה על ידי רונן, 10.04 בשעה 01:45.

חזרה לראש העמוד

משתמש רציני

#54   פורסם: 10.04, 02:16

רונן, אין לי כוח להגיב לכל השטויות שאתה רושם, אז אני רק אגיד לך שאתה פנבוי עיוור ואדיוט.

גלריית הציורים שלי

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של רונן

מנהל קהילת נינטנדו

#55   פורסם: 10.04, 03:55

בגלל ה"אידיוט", הפעם קיבלת באן לחודש, וגם זה בחסד, כי רק לאחרונה נזרקת עם אזהרה. אדם חכם היה לומד, אבל אתה לא. אתה צריך לדעת להתבטא בצורה יותר בוגרת ומשכנעת, הרי אני מאמין שאתה מחזיק מעצמך כאדם בוגר וחכם.

נערך לאחרונה על ידי רונן, 10.04 בשעה 04:03.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של מאגנה הכוסון

מודל לחיקוי

#56   פורסם: 10.04, 07:33

רודן.

הגהינום מחכה לפ.פ. ולITP.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של omerkot

אלוף Gears השבועי

#57   פורסם: 10.04, 09:03

לא שאני חושב שיש מקום לביטויים כאלה בשיחה אבל יש בתגובה הסחפות רבתי.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של shgadlic

נינג'ה בלגי

#58   פורסם: 10.04, 09:42

לא נראה לי שרונן נסחף, אם הוא כבר קיבל אזהרה על נושא דומה כנראה שהוא צריך לקבל באן כדי להבין יותר. אולי חודש זה קצת מוגזם אבל כמה ימים אני כן חושב שהיו הכרחים.

קודי חבר:
WII : 4823-0085-7409-5031
Mario Kart Wii : 4940-5776-0507
Wii Chess : 9768-7793-5425
Endless Ocean : 1408-6061-0680
Mario Strikers Charged : 0645-3608-5834
Dr. Mario : 4194-1537-4584
Super Smash Bros. Brawl : Coming Soon

אם אתם מצרפים אותי שלחו לי הודעה

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של t-ger

מודל לחיקוי

#59   פורסם: 10.04, 12:28

אז מה למדנו היום ילדים?

חזרה לראש העמוד

F.P

האווטר המגניב של F.P

שואף לשלמות

#60   פורסם: 10.04, 12:38

t-ger
ציטוט:
צפה בהודעה
אז מה למדנו היום ילדים?
שרונן הוא רודן צמא כח?

סתם סתם, אבל אני באמת חושב שחודש זה קצת מוגזם. יומיים זה מספיק .

חזרה לראש העמוד
1  2  3  4
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא

תנאי שימוש             עזרה             אודות האתר             צור קשר             דרושים             פרסם באתר            RSS Vgames