מייקרוסופט עובדת על חיקוי Wiimote+Mii - Page 3 - קהילות משחקים - Vgames
MSN ראשי MSN חדשות MSN עסקים
ברשת
Spaces Messenger Hotmail
Vgames - ערוץ המשחקים הישראלי

חיפוש מתקדם
רישום משתמש חדש

משחקי כיף, פאן

לנגן השירים האינטרקטיבי של רדיוס 100FM

לחצו לקניית משחקים למחשב, לפלייסטיישן, ל PSP, לנינטנדו ול XBOX360
מגזין קהילות הורדות Vgames FUN
  ערוצים טורנירים וליגות אירועים שרתי משחק חנות

נושא: מייקרוסופט עובדת על חיקוי Wiimote+Mii
1  2  3  4
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של SILVER FIRE

מצליחן

חבר בקהילת: -

#61   פורסם: 10.04, 13:08

t-ger
ציטוט:
צפה בהודעה
אז מה למדנו היום ילדים?
שכיף להיות רודן צמא כוח!!!
סתם סתם...

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של רונן

מנהל קהילת נינטנדו

#62   פורסם: 10.04, 13:34

F.P
ציטוט:
צפה בהודעה
סתם סתם, אבל אני באמת חושב שחודש זה קצת מוגזם. יומיים זה מספיק
אם היית רואה מה קורה במאגר של המשתתפים שנזרקו בקהילות השונות, היית מבין כמה שאני נחשב עדין. משתתפים נזרקים לחודשיים ויותר, ומסיבות קלות יותר מאשר אלה שאני זורק.

בסה"כ אני מאמין שהיה לו קל להימנע מהתגובה שלו, וככל שהיה לו יותר קל, כך אני פחות צריך להתחשב בו. במיוחד כי לאחרונה הוא נזרק וקיבל אזהרה ברורה שלהבא הוא יקבל באן חמור יותר. אני לא צריך לעזור למי שלא עוזר לעצמו, ובפעם הבאה אני אזרוק אותו לתמיד. כן, יש לי גם את האפשרות הזאת, כי הבן אדם לא מסוגל לשלוט בעצמו.

אני מקווה שלאף אחד אין ספק שהוא היה נזרק באותה המידה אם הוא היה משתמש בהתבטאות כזו כלפי כל אחד. אני אפילו לא מחקתי ולא ערכתי את התגובה שלו, כי לא פגעה בי ואני באמת לא חושב שאני רודן, אבל יש כללים לפורום הזה ובכל פורום אחר. אני בסה"כ מבצע את תפקידי כמנהל הקהילה, ובאמת שאני לא נהנה מהחלק הזה בתפקיד, אבל לפעמים לא מותירים לי בררה.

זה לא נתון לוויכוח כאן. מי שרוצה לקלל אותי, יכול לעשות זאת בפרטי, אני גם בטוח שמאגנה יהיה ראשון

נערך לאחרונה על ידי רונן, 10.04 בשעה 13:44.

נא לשמור על הסדר הטוב כאן, וליהנות באופן חיובי. חשוב להתעדכן בנוהלי הפורום.

חזרה לראש העמוד

מודל לחיקוי

#63   פורסם: 10.04, 15:00

אני קורא למרד!

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Asi.P

מנהל ערוץ קונסולות

#64   פורסם: 10.04, 15:45

רונן
ציטוט:
צפה בהודעה
אם היית רואה מה קורה במאגר של המשתתפים שנזרקו בקהילות השונות, היית מבין כמה שאני נחשב עדין. משתתפים נזרקים לחודשיים ויותר, ומסיבות קלות יותר מאשר אלה שאני זורק.

בסה"כ אני מאמין שהיה לו קל להימנע מהתגובה שלו, וככל שהיה לו יותר קל, כך אני פחות צריך להתחשב בו. במיוחד כי לאחרונה הוא נזרק וקיבל אזהרה ברורה שלהבא הוא יקבל באן חמור יותר. אני לא צריך לעזור למי שלא עוזר לעצמו, ובפעם הבאה אני אזרוק אותו לתמיד. כן, יש לי גם את האפשרות הזאת, כי הבן אדם לא מסוגל לשלוט בעצמו.

אני מקווה שלאף אחד אין ספק שהוא היה נזרק באותה המידה אם הוא היה משתמש בהתבטאות כזו כלפי כל אחד. אני אפילו לא מחקתי ולא ערכתי את התגובה שלו, כי לא פגעה בי ואני באמת לא חושב שאני רודן, אבל יש כללים לפורום הזה ובכל פורום אחר. אני בסה"כ מבצע את תפקידי כמנהל הקהילה, ובאמת שאני לא נהנה מהחלק הזה בתפקיד, אבל לפעמים לא מותירים לי בררה.

זה לא נתון לוויכוח כאן. מי שרוצה לקלל אותי, יכול לעשות זאת בפרטי, אני גם בטוח שמאגנה יהיה ראשון
מחזק . עברתי על הנושא , ואני באמת לא יודע איך הוא הגיע לצורה כזו . אותו המשתמש יכל להימנע מהמצב בבירור . חבל שהוא לא עשה זאת . סך הכל נראה אדם בוגר לכל דבר .
בעניין מאגר המשתמשים המושהים רונן , בכל מקרה העונש מגיע . זה נכון שלפעמים הכעס משפיע , אבל ברוב המקרים העונש מגיע . אני סומך עלייך בשיקולים האלו ויודע שאתה פועל בצורה נכונה .
חוץ מזה , קיימים גבולות . משתמש יכול לעבור על חוקים במידה מסויימת , ולקבל עונש בצורה המתאימה . כשזה מגיע למצב של העלבה אישית זה כבר ממש לא במקום . כמנהלים , אנחנו מפגינים
גם סמכות כמו שרונן ציין , ויודעים כבר מתי אותו המשתמש עבר את הגבול . אנחנו מקווים לראות כמה שפחות מקרים כאלו , ואף בכלל לא . כמנהל הערוץ אני רוצה לראות קהילות מגובשות , תורמות זו לזו , ובכלל שלגולשים יהיה נעים לשהות בהן . מקווה לשיתוף פעולה מצידכם .

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של shgadlic

נינג'ה בלגי

#65   פורסם: 10.04, 17:26

מממ... גאון?

קודי חבר:
WII : 4823-0085-7409-5031
Mario Kart Wii : 4940-5776-0507
Wii Chess : 9768-7793-5425
Endless Ocean : 1408-6061-0680
Mario Strikers Charged : 0645-3608-5834
Dr. Mario : 4194-1537-4584
Super Smash Bros. Brawl : Coming Soon

אם אתם מצרפים אותי שלחו לי הודעה

חזרה לראש העמוד

משתמש צעיר

#66   פורסם: 10.04, 20:32

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של רונן

מנהל קהילת נינטנדו

#67   פורסם: 10.04, 22:35

יש הבדל בין אמירה ישירה, לבין אמירה מרומזת שהיא עוד נחשבת עדינה ומנומסת. גם כדי להביע את עצמך, צריך לדעת באיזו צורה. מה שנעשה כאן זה סוג של לכלוך, ואני מציע למי שאינו קשור לעניין, לא להתעקש להתלכלך בזה, כי אדם חכם היה...

ביקשתי לא לפתח את הדיון הזה ובטח לא לקפוץ על הגל כדי לעורר פרובוקציה. ההודעה שאני מדבר עליה נמחקה. גולמר, זה מכוון אלייך, אני מכבד את החלטתך לסנן אותי, אני חי עם זה בשלום, אבל לא צריך להוסיף שמן למדורה.

אדם שאיאלץ להעיף בפעם השלישית, זה יהיה לתמיד.

משה, תודה על התמונה. אז ידוע שבשלט החדש יש מיקרופון, ולפי ה-LED, הוא גם עם פוינטר. עכשיו, משהו פה לא מסתדר לי, כי השימוש באנלוג לא מסתדר לי בשלט שמבוסס על תנועה. למשל, במריו גלקסי, גם לאסוף עם הפוינטר בשעה שמשתמשים באנלוגי על אותו שלט, או במשחק טניס כלשהו, הרי איך אפשר לחבוט את הכדור ולהריץ את הדמות באותה היד? ולפי זה, לא יהיה "נונצ'וק" נפרד. בינתיים, נראה לי פחות טוב מהקונספט של נינטנדו.

נערך לאחרונה על ידי רונן, 10.04 בשעה 23:29.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

מנהל קהילת Xbox

#68   פורסם: 10.04, 23:10

Laskin
ציטוט:
צפה בהודעה
לא קראתי את התגובות בכלל, אבל לדעתי - מיקרוסופט מנסה (במידה והיא תוציא דבר כזה באמת) להגיד לנו: "תראו, אנחנו יכולים גם לעשות את מה שהווי עושה, ובמחיר לא רחוק - תקבלו גם טכנולוגיה וגרפיקה מתקדמים יותר, ומלא משחקים לקז'ואלים!"...
וזה לא יתפוס.

אנשים שאינם גיימרים קונים את הווי כי הוא כבר מותג אופנתי והוא נראה להם אחלה גאדג'ט ומתאים לכולם, וגיימרים קונים אותו בגלל המשחקים של נינטנדו.

מיקרוסופט לא תיקח את הנתח שוק הזה.
מה שכן - זה יכול להיות אחלה אחלה אחלה יתרון למיקרוסופט בתחום משחקי הFPS, הP&C והאסטרטגיה, שעד עכשיו לא היו נוחים במיוחד עם הגיימפאד (ולא מעניין אותי מה תגידו על FPS, זה לא מתקרב לעכבר ומקלדת) והם גם ככה מובילים בז'אנר הFPS והאסטרטגיה בקונסולות, אבל זה ייתן להם בכל זאת בוסט רציני בתחרות עם סוני.
מסכים עם כל מילה, אבל אתה עדין אדיוט לאסקין

ד"א, לא אמרו שיהיה לשלט IR כך שהחלק הכי שימושי בשלט WII לא יבוא לביטוי.

מה שכן, כתוב שיש LED בראש השלט וגם נאמר שהוא ישומש בשילוב עם המצלמה כך שאפשר לעשות מה שהIR עושה עם אותה מנורת LED במקום הIR והמצלמה במקום הסנסור בר.

טוב, אני חוזר לערוך ולחדד את התמונות GEARS 2 בפוטושופ בשביל הכתבה.

נערך לאחרונה על ידי DrKeo, 10.04 בשעה 23:14.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של רונן

מנהל קהילת נינטנדו

#69   פורסם: 10.04, 23:36

אז בתכלס, בסופו של דבר הוא יעשה מה שהפוינטר עושה, לא?

עדיין, השימוש של האנלוגי באותו שלט רגיש לתנועה, נראה לי לא הגיוני.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

מנהל קהילת Xbox

#70   פורסם: 11.04, 00:13

רונן
ציטוט:
צפה בהודעה
אז בתכלס, בסופו של דבר הוא יעשה מה שהפוינטר עושה, לא?

עדיין, השימוש של האנלוגי באותו שלט רגיש לתנועה, נראה לי לא הגיוני.
למה, זה יכול לשמש לפונקציות שונות.
שילוב של IR וסטיק אנלוגי ביד אחת יכול ליצור שילובים מעניינים, למרות שבטח 99% מהדברים לשלט הזה יכוון לקהל צעיר ביותר.

וכן, זה יפעל כמו פויינטר פשוט עם מצלמה במקום סנסור בר.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של רונן

מנהל קהילת נינטנדו

#71   פורסם: 11.04, 00:38

או-קי, תן לי דוגמות. אם יהיו לזה שימושים מעניינים, זה לא יהיה אותם השימושים שהווי-מוט עושה, כך שזה לא ממש אותו הדבר. אתה רואה את עצמך חובט ומריץ את הדמות על המסך באותו שלט? זה נראה לי כמו לצייר שני עיגולים בו זמנית בכיוונים שונים, כאשר כל יד מחזיקה עיפרון אחר.

אולי ב-FPS זה יעבוד, וזה יכול להיות מתאים מאוד לקונסולה.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

מנהל קהילת Xbox

#72   פורסם: 11.04, 00:43

רונן
ציטוט:
צפה בהודעה
או-קי, תן לי דוגמות. אם יהיו לזה שימושים מעניינים, זה לא יהיה אותם השימושים שהווי-מוט עושה, כך שזה לא ממש אותו הדבר. אתה רואה את עצמך חובט ומריץ את הדמות על המסך באותו שלט? זה נראה לי כמו לצייר שני עיגולים בו זמנית בכיוונים שונים, כאשר כל יד מחזיקה עיפרון אחר.

אולי ב-FPS זה יעבוד, וזה יכול להיות מתאים מאוד לקונסולה.
כן, חשבתי על זה באמת בכיוון של FPS, הרי לפי מה שנראה כרגע נאנצ'ק הם לא מוציאים וללא סטיק אנלוגי על השלט אי אפשר לעשות שליטה של FPS.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של SILVER FIRE

מצליחן

#73   פורסם: 11.04, 08:49

m0sh
ציטוט:
צפה בהודעה
מוש,אתה בכלל לא מעודכן .

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של omerkot

אלוף Gears השבועי

#74   פורסם: 11.04, 09:28

דווקא מה שמעניין פה זה מה שלא רשום ולא רשום שיש מדי תאוצה.
אם אין מדי תאוצה אז אין שום בעיה עם הסטיק האנלוגי (למרות שסטיק אנלוגי הוא הגיוני באותה מידה של פאד דיגיטלי).
בכל אופן הדיאגרמה נראית כמו פיברוק שמישהו עשה ב5 דקות...

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של TrMeid

נינג'ה בלגי

#75   פורסם: 11.04, 09:30

פשש כרגיל הם מעתיקים..

TrMeid[SaR]
לשעבר TrickMeid
KnD לא אשכח אותכם

חזרה לראש העמוד
פרסומת

נינג'ה בלגי

#76   פורסם: 11.04, 09:39

אפשר להשתמש באנלוג בשביל סוג מסויים של תנועה אבל זה עדיין יצריך רק פעולות פשוטות, פעולות יותר מורכבות זקוקות לשני ידיים והשלט הזה לא יאפשר את זה בצורה נוחה. אבל אי אפשר לדעת, צריך לראות את זה בפעולה ואז לשפוט את הנוחות. בכל מקרה עדיין נראה לי שמשהו פה מסריח.

למה MS יתנו לMTV את האקסקלוסביות על השלט?? מה להם ולקונסולות. אני מניח שאף אחד לא שאל את עצמו את זה. יכול להיות שזה סתם תרגיל פוסט 1 באפריל.

קודי חבר:

חזרה לראש העמוד

ADi

האווטר המגניב של ADi

עילוי

#77   פורסם: 11.04, 09:42

omerkot
ציטוט:
צפה בהודעה
דווקא מה שמעניין פה זה מה שלא רשום ולא רשום שיש מדי תאוצה.
אם אין מדי תאוצה אז אין שום בעיה עם הסטיק האנלוגי (למרות שסטיק אנלוגי הוא הגיוני באותה מידה של פאד דיגיטלי).
בכל אופן הדיאגרמה נראית כמו פיברוק שמישהו עשה ב5 דקות...
אם אין מדי תאוצה, אז מה זה בכלל? סתם פוינטר? הם פשוט מעתיקים את הרעיון בלי התכלס?

אני יודע שרבים מכם חושבים שהמדי תאוצה לא עובדים במשחקים, אבל WiiSports משתמש רק בהם, והוא עושה את זה טוב מספיק כדי שכל אחד יוכל ליהנות מזה.

אם מייקרוסופט פשוט עושה שלט-תוסף להארדקור שלה, אז זה באמת מפתיע.

בכל מקרה שלא יהיה, התוצאה תהיה רק טובה לנינטנדו. זה יגרום לתעשיה ללכת, שוב, בדרך של נינטנדו ולפתח שליטה חדשה שתרענן את המשחקים (גם אם זה סוג של עכבר-מקלדת רק בקונסולות).

כבר ראינו איזה שינוי גדול זה יכול לעשות ב-FPS ובמשחקי ספורט (PES), אז אני מניח שזה יביא עוד מהסוג.

דיוויד ארצ'ולטה לניצחון!

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

מנהל קהילת Xbox

#78   פורסם: 11.04, 14:01

הבעיה היא שרק WII SPORTS משתמש במדי תאוצה וזהו, כל השאר מקסימום משתמשים בהם לשקשוק זה הגרסה הפחות נוחה ופחות יעילה לטכנולוגיה שנקראת "כפתור".

חזרה לראש העמוד

ADi

האווטר המגניב של ADi

עילוי

#79   פורסם: 11.04, 16:11

אתה קורה לזה כפתור, אני קורה לזה משהו אחר. אני נהנה מהשיקשוק יותר מללחוץ על כפתור. מודה. יותר היה נחמד לי לשקשק את הווימוט בזלדה, לנהוג באקסייט טראק, וכמובן גם במריו גלאקסי הוא עבד נהדר.

דיוויד ארצ'ולטה לניצחון!

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Chaotic

שואף לשלמות

#80   פורסם: 11.04, 19:31

אין לי הרבה מה להגיד בנושא. מעבר לזה שנראה לי שזה לא אמיתי בעליל, זה פשוט לא נראה לי כמו משהו שישפיע איכשהו על השוק. המכירות של ה360 לא יעלו בגלל זה והמכירות של הWII לא ירדו בגלל זה.

אני רק רוצה להגיד שאני דווקא תומך לחלוטין ברונן. ההתנהגות של הבחור הזה הייתה פשוט מגעילה ובלתי נסבלת ואני מקווה שהפעולה של רונן תעזור לנו להפטר ממנו לתקופה הרבה יותר ארוכה מחודש.

All your base are belong to us, bitch!

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של רונן

מנהל קהילת נינטנדו

#81   פורסם: 11.04, 22:00

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
כן, חשבתי על זה באמת בכיוון של FPS, הרי לפי מה שנראה כרגע נאנצ'ק הם לא מוציאים וללא סטיק אנלוגי על השלט אי אפשר לעשות שליטה של FPS.
אז אם זה רק ל-FPS, אז איכשהו זה סביר, למרות שלדעתי הפרדה בין השלט הרגיש לתנועה לבין האנלוגי הוא האידיאלי.

ואם זה סביר רק לז'אנר הזה, אמנם זה גם נהדר, אבל מכאן ועד לחשוב (לא אתה) שהוא מחליף את הווי-מוט כמושך קאזואלים, המרחק עוד רב.

ואני דווקא אפרגן אם מייקרוסופט תעשה זאת טוב. אם היא לומדת כמה דברים טובים מנינטנדו כדי לפשט ולייעל את השליטה, אז נהדר. תמיד אמרנו שנינטנדו תהווה השראה ותיצור מהפכה.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

מנהל קהילת Xbox

#82   פורסם: 12.04, 12:49

ADi
ציטוט:
צפה בהודעה
אתה קורה לזה כפתור, אני קורה לזה משהו אחר. אני נהנה מהשיקשוק יותר מללחוץ על כפתור. מודה. יותר היה נחמד לי לשקשק את הווימוט בזלדה, לנהוג באקסייט טראק, וכמובן גם במריו גלאקסי הוא עבד נהדר.
בזלדה זה נוראי, במריו גלקסי זה אחלה לגמרי, לדעתי לפחות.

חזרה לראש העמוד

ADi

האווטר המגניב של ADi

עילוי

#83   פורסם: 12.04, 12:54

שוב, זה עניין של דעה והרגל.

אני רואה הרבה אנשים שלא אוהבים את השליטה של ה-MKWii וההגה, אבל אני בטוח שיש אנשים שימצאו את זה מדהים. בעיקר כי זה חדש להם והם לא מכירים משהו אחר.

זה פשוט עניין של הרגל.

דיוויד ארצ'ולטה לניצחון!

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

מנהל קהילת Xbox

#84   פורסם: 12.04, 13:28

ADi
ציטוט:
צפה בהודעה
שוב, זה עניין של דעה והרגל.

אני רואה הרבה אנשים שלא אוהבים את השליטה של ה-MKWii וההגה, אבל אני בטוח שיש אנשים שימצאו את זה מדהים. בעיקר כי זה חדש להם והם לא מכירים משהו אחר.

זה פשוט עניין של הרגל.
ולסובב את מריו בשקשוק אני רגיל?
נפנוף אקראי בזלדה לא היה נוח כי:
א' - היה איחור קל מתחילת הנפנוף לתגובה של לינק, דבר שעושה אותו פחות יעיל מכפתור ועלה לי בכמה לבבות.
ב' - לא היה קשר בין הנפנוף למה שלינק עושה עם החרב כך שזה מרגיש לא טבעי כשאתה מנפנף קודם לימין ולינק עושה קודם סלאש לשמאל.

בגלקסי זה היה אחלה, ביחוד כשאתה על גזע של צמח ומנפנף את עצמך ללמעלה, אבל בזלדה זה היה לא מתאים.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של רונן

מנהל קהילת נינטנדו

#85   פורסם: 12.04, 15:15

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
בזלדה זה נוראי, במריו גלקסי זה אחלה לגמרי, לדעתי לפחות.
והנה דעתי: בזלדה זה לא נוראי בכלל, אלא שהשקשוק לא הוסיף כל כך. אבל היתרונות של השלט עולים על ה"חסרונות" במשחק הזה, בזכות הפוינטר.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של t-ger

מודל לחיקוי

#86   פורסם: 12.04, 17:30

shgadlic
ציטוט:
צפה בהודעה
למה MS יתנו לMTV את האקסקלוסביות על השלט?? מה להם ולקונסולות. אני מניח שאף אחד לא שאל את עצמו את זה. יכול להיות שזה סתם תרגיל פוסט 1 באפריל.
זוכר במקרה איפה חשפו את ה360 בפעם הראשונה?
והייפ יכול להיות סיבה טובה כי זה בהחלט עזר להם בפעם הראשונה.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

מנהל קהילת Xbox

#87   פורסם: 12.04, 17:55

רונן
ציטוט:
צפה בהודעה
והנה דעתי: בזלדה זה לא נוראי בכלל, אלא שהשקשוק לא הוסיף כל כך. אבל היתרונות של השלט עולים על ה"חסרונות" במשחק הזה, בזכות הפוינטר.
אם כבר ההפך.
הנשק שמשתמשים בו הכי הרבה זאת החרב והחרב ללא ספק נחותה על הWII מול הקיוב.
חץ וקשת זה כזה נשק משני באופן יחסי והאוייבים בזלדה ממילא איטיים מאוד ובנויים לכיוון איטי עם אנלוג.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של רונן

מנהל קהילת נינטנדו

#88   פורסם: 14.04, 00:25

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
הנשק שמשתמשים בו הכי הרבה זאת החרב והחרב ללא ספק נחותה על הWII מול הקיוב.
אבל כדי לשלוף חרב אתה צריך לבצע את הפעולה של שליפה, כמו גם שקשוק השלט. פשוט שלוף אותה רגע לפני שאתה מעוניין להניף אותה. אני לא הרגשתי בבעייתיות שאתה מדבר עליה, ואולי בכמה ביקורות מציינים זאת, אבל לא התעכבו בזה ממש. לא שראיתי. זה סתם נראה מאולץ, אבל לא פגע במשחק, לפחות לא בצורה ראויה לציון.

בביקורות דווקא התעכבו לספר בחיוב על השליטה של החץ וקשת, הרוגטקה, הבומרנג והכלי הזה, ששכחתי את שמו, שבעזרתו תופסים בקיר. זה כבר לא רק חץ וקשת, אלא זה כבר הרבה יותר מכך, לכן הווי-מוט הוא כלי חשוב מאוד ואינטואיטיבי שאפילו רבים המעלות שלו על פני החסרונות (ואטיות האויבים לא סותרים זאת).

כמה טוב שיש אני כדי להזכיר לך את שאר התמונה ששכחת

נערך לאחרונה על ידי רונן, 14.04 בשעה 00:28.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

מנהל קהילת Xbox

#89   פורסם: 14.04, 06:26

רונן
ציטוט:
צפה בהודעה
אבל כדי לשלוף חרב אתה צריך לבצע את הפעולה של שליפה, כמו גם שקשוק השלט. פשוט שלוף אותה רגע לפני שאתה מעוניין להניף אותה. אני לא הרגשתי בבעייתיות שאתה מדבר עליה, ואולי בכמה ביקורות מציינים זאת, אבל לא התעכבו בזה ממש. לא שראיתי. זה סתם נראה מאולץ, אבל לא פגע במשחק, לפחות לא בצורה ראויה לציון.

בביקורות דווקא התעכבו לספר בחיוב על השליטה של החץ וקשת, הרוגטקה, הבומרנג והכלי הזה, ששכחתי את שמו, שבעזרתו תופסים בקיר. זה כבר לא רק חץ וקשת, אלא זה כבר הרבה יותר מכך, לכן הווי-מוט הוא כלי חשוב מאוד ואינטואיטיבי שאפילו רבים המעלות שלו על פני החסרונות (ואטיות האויבים לא סותרים זאת).

כמה טוב שיש אני כדי להזכיר לך את שאר התמונה ששכחת
השלט WII נחוץ לחץ וקשת (וחברותיה) בזלדה TP בערך כמו שאני זקוק למכונית פורמולה 1 כדי להגיד למכולת שנמצאת 3 בתים ממני.
95% מהמשחק זה החרב ועם השלט של הWII היא פשוט פחות נוחה ויעילה מאשר עם שלט קיוב.

מה לעשות, אני מוצא את השליטה בזלדה TP נחותה על השלט WII ובמריו למשל עליונה על שלט WII, אי אפשר לנצח את כולם.

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#90   פורסם: 14.04, 07:59

כל אחד והדעה שלו, אני בכלל לא התחברתי לזלדה. אז מה זה אומר עלי? כנראה שאני פן בוי של ה360

קודי חבר:

חזרה לראש העמוד
1  2  3  4
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא

תנאי שימוש             עזרה             אודות האתר             צור קשר             דרושים             פרסם באתר            RSS Vgames