FAQ
כאן תוכלו לקבל תשובות לשאלות שלכם לגבי המשחק, אם אתם רוצים להוסיף עוד שאלה תשובה אתם מוזמנים לשלוח לי הודעה פרטית באתר והמידע יוסף.
איך אני מבצע קפיצת כוח (Power Jump)?
על מנת לבצע קפיצת כוח לחצו והחזיקו על מקש רווח למשך שנייה.
איך אני מבצע ריצת כוח (Power Run)?
על מנת לבצע ריצת כוח לחצו על מקש Ctrl והשתמשו במקש W על מנת להמשיך לזוז.
איך אני מטפס? על מה אני יכול לטפס?
במשחק תוכלו לטפס על סולמות, מרזבים ועצים. על מנת לטפס ראו את האובייקט מולכם ופשוט טפסו על ידי מקש W.
מה אני יכול לשבור? איך אני שובר?
במשחק תוכלו לשבור דברים כמו חלונות, קירות, פחים ועוד. קודם כל אתם צריכים להשתמש במקש E כדי ליהיות בטוחים שתוכלו לשבור חפץ כלשהו, לאחר מכן, אם הסמן גבוהה, זה אומר שתוכלו לשבור את האובייקט, אם הוא נמוך, אתם לא יכולים. אם הסמן גבוהה תוכלו פשוט לירות בו עם כלי נשק, לפוצץ אותו, או לשבור אותו עם הפטיש שברשותכם.
מה זה מטען עכביש (Spider Charge)? איך משתמשים בו?
מטען עכביש הוא כמו מטען נפץ/מטען חבלה שהיחידה שמשתמשת בו היא "יחידת ההריסה" (demolition troopers)
במטען תוכלו להשתמש בשני מקרים:
פשוט להניח את המטען על האדמה או על כל אובייקט אחר, ברגע שאוייב יעבור במקום, המטען יתפוצץ עליו, המטען מזהה את חברי הקבוצה ולא מתפוצץ עליהם.
תוכלו להניח את המטען וע"י מקש ימני בעכבר תוכלו לפוצץ אותו. או להחזיק על מקש ימני ואז ללחוץ על מספרי המטענים (1-5) והם יתפוצצו כולם בו זמנית.
איך אני מגלה מטעני עכביש?
אתה יכול לזהות מטעני עכביש ע"י כך שתוכלו להבחין בנוכחות מטען האויב וללחוץ על מקש E, אם אתם במרחק סביר מהמטען, הסמן יוכל לזהות אותו, אם הסמן גבוהה, כדאי שתזהרו. זה מטען עכביש.
בשביל מה נחוץ ABE?
ABE הוא טכנאי קרב משוריין (Armored Battle Engineer). הטכנאי הוא שילוב של שיריון חזק, כוח אש חזק וטכנאי קרב. הABE הוא היחידה המשוריינת ביותר שתוכלו למצוא בשדה הקרב, הוא נושא מוכנת ירייה כבדה, תותחים אוטומטיים, רימונים, רקאטות וקליעים.
מהו האהקר קרב (Battle Hacker)?
אהקר הקרבי הוא יחידת משחק מהפכנית ביותר, האהקר יכול לפרוץ את המערכת הIT וגם צריחים (turrets) של האויב, וגם מטעני עכביש.
איך אני פורץ למכונות ומערכות האויב?
על מנת לפרוץ למערכות אלו, האהקר הקרבי משתמש במקש ימני כשהו מו המכונות של היריב, לאחר מכן יופיע על המסך "פאזל" שאותו האהקר יצטרך לפרוץ, הפאזל הוא מן נוסחאת מטמתיקה פשוטה שאותה עליכם לפתור ע"י הוספת משפרים לסוללות שיופיעו לפניכם.
מה ההבדל בין מפקד כיתה (Squad Leader) לבין מפקד מחלקה (Platoon Leaders)?
לפקד ולשלוט בתוך מחלקת מארינס מבוססת על סולם דרגות ותפקוד. הרעיון המרכזי שבדבר שמפקד המחלקה מחליט מה יבוצע, בעוד שמפקד היחידה איך לבצע את הפקודה.
איך אני קורא לתמיכת תותחנים?
להתותחנים יכול לקרוא רק מפקד המחלקה. הוא יכול לקרוא לסיוע קרב (סיוע מסך עשן, EMP וחומרי נפץ). הסיוע נקרא ע"י קליק במקש הימני בתוך המפה (מקש TAB), וכעת תוכלו לבחור מה לשלוח ולאיפה.
מה זה EMP?
EMP הוא "רימון הלם אלקטרו מגנטי" (Electro-Magnetic Pulse), הEMP יכול לשתק את הHUD של היריב ובכך היריב שקיבל את ההלם לא יוכל להשתמש בכוונת, מפה, ועוד מידע נחוץ, למשך זמן מסויים. במשחק תוכלו גם להשתמש ברימוני ההלם לשתק צריחים ומקלעים של האויב.
איך אני זוכה במדליות ובפרסים?
המדליות והפרסים הם השגים מיוחדים שכל שחקן יכול להשיג.
השחקן יכול לקבל תגים ע"י צבירת נקודות במתוך המשחקים עצמם, על מנת לקבל את תג הצלף, תצטרכו למשל להשיג 200 "יריות בראש" כצלף.
איך אני עולה בסולם הדרגות של המשחק?
סולם הדרגות תלוי ב"משחק הכללי" של השחקן, הנקודות נאספות ע"י מגוון השגים שהשחקן מקבל בזמן המשחק כמו הריגת אוייבים, נצחון בקרב ועוד.
נגמרו לי המחסניות, מה לעשות?
במצב כזה מפקד היחידה הוא הפתרון המושלם בשבילכם. מפקד היחידה יכול לתת את מלוא המחסניות שוב לשחקן שנגמר לו או שחסר לו. מפקד היחידה יכול ללחוץ על מקש 3 במקלדת על מנת להעביר לתיק הנשק שלו ולתת מחסניות נוספות לחברי הקבוצה.