משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

עילוי

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #31 פורסם:
11.06, 08:48
|
|
היאח! הידד! המשחק מצא מפיץ וייצא ברבע הראשון של 2009. נקווה שייצא טוב.
|
ציטוט: |
 |
|
|
High Voltage Software’s The Conduit is a stunning first-person action shooter that promises to provide some of the best visuals seen to date on Nintendo’s Wii gaming console.
Using their proprietary Quantum 3 Game Engine technology, the team at High Voltage Software is fusing fast and fluid gameplay with an advanced set of visuals intended to squarely establish the Wii as a true next-generation gaming platform. The first-person shooter boasts a competitive online multiplayer component and a thrilling single-player campaign. Advanced graphical features include dynamic environment mapping, interactive water with real-time reflection, and four-stage texture composition including gloss, diffuse, and bump mapping.
“Too many Wii owners have been told that the Wii is a casual platform with no room for serious games or top-tier graphics,” said Eric Nofsinger, Chief Creative Officer at High Voltage Software. “With The Conduit, we intend to prove that theory wrong by providing gamers with the kind of title they imagined back when the platform was first announced.”
Featuring terrifying alien creatures, an advanced Artificial Intelligence System, and a rich, conspiracy-laden story, The Conduit has more than a pretty face. “The Wii has tremendous potential,” said Kerry J. Ganofsky, CEO and founder of High Voltage Software. “We’ve invested heavily in our technology to make certain that potential is realized with The Conduit.”
The Conduit’s control scheme was carefully designed from the ground up with the Wii in mind, as were each of the weapons in the extensive armory, providing gameplay not possible on other platforms. As Secret Service Agent Ford, you must learn to master each of these weapons as well as the special “All Seeing Eye” device to defeat enemies, solve puzzles, and unravel the game’s mysteries.
“Conduit was especially designed for the Nintendo Wii” states Matt Corso, Creative Director at High Voltage Software. “From the weapons to armory and graphics, we tailored everything to the Wii which sets this game play apart from anything else on the market right now.”
The Conduit is currently scheduled for Q1 2009 release. |
|
|
|
|
|
!yes Wii can
|
|
|
|
|

חשבון משתמש נעול

|

|
|
|
|
| #32 פורסם:
11.06, 13:57
|
|
|
היאח והידד, רק שיצא מעולה.
|
|
|
|
|
|

חביב הקהל

|

|
|
|
|
| #33 פורסם:
11.06, 14:35
|
|
יש! פחדתי שבסוף הוא לא יימצא מפיץ ויבוטל.
נקווה שהוא יהיה המשחק הראשון משוטרים רבים שייצאו לווי , ואז יבינו שהווימוט הוא תחרות ראויה לעכבר!
|
ריצ'ארד חביב הקהל- פרקים ראשון, שני , שלישי
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
|

חשבון משתמש נעול

|

|
|
|
|
| #35 פורסם:
11.06, 19:13
|
|
|
נקווה שלא יהיה גנרי מדי אבל בכל מקרה חדשות טובות למשחק צד ג' שעד כה נראה איכותי יחסית לחארים בשוק.
|
|
|
|
|
|

חשבון משתמש נעול

|

|
|
|
|
| #36 פורסם:
12.06, 00:10
|
|
|
rpgeek |
 |
|
|
יש! פחדתי שבסוף הוא לא יימצא מפיץ ויבוטל.
נקווה שהוא יהיה המשחק הראשון משוטרים רבים שייצאו לווי , ואז יבינו שהווימוט הוא תחרות ראויה לעכבר! |
|
|
|
|
כבר הבינו זאת לפני המשחק הזה.
אומרים שהוא הכי קרוב למקלדת-עכבר, אבל לדעתי הוא אפילו יותר, ואת הסיבות פירטתי.
מה שפחות יש לגביו ויכוח, שהוא הכי טוב מכל צורות השליטה האחרות בקונסולות.
|
|
|
|
|
|
משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #37 פורסם:
12.06, 00:18
|
|
|
כדי להשתמש את הWIIMOTE לגמרי, צריכים לעשות שבמשחקים הכוונת לא רועדת והיא נשארת יציבה כל עוד לא רועדים יותר מידי (בודדים האנשים שמסוגלים להחזיק את היד באוויר מבלי לרעוד קצת) ואז פשוט שהעולם זז לפי הכוונת, כמו משחקי FPS רגילים ולא שאתה צריך לכוון את הכוונת באחת הפינות כדי לראות מה יש בצדדים.
|
|
|
|
|
|

חשבון משתמש נעול

|

|
|
|
|
| #38 פורסם:
12.06, 03:46
|
|
|
נערך לאחרונה על ידי רונן יצחק, 12.06 בשעה 03:51.
|
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #39 פורסם:
12.06, 07:44
|
|
|
נראה נהדר לטעמי. והאמת שיש בו וייב של פרפקט דארק כזה, הראשון. אני קושיסלי אופטימי.
|
!yes Wii can
|
|
|
|
|

חשבון משתמש נעול

|

|
|
|
|
| #40 פורסם:
12.06, 13:37
|
|
|
כן, אני פחות מתלהב מהאויבים שהם מעין חייזרים, מעדיף אותם אנושיים (MP3 היה יוצא דופן). האם למפתחי המשחק הזה ראוי יותר אמון ממה שאני מסוגל לתת להם? נחכה ונראה...
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #42 פורסם:
12.06, 16:54
|
|
|
חחח, לא הבנתי למה תומר אמר שאני עילוי בדיון האחר...
אבל תכלס. זה נכון.
|
!yes Wii can
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #44 פורסם:
12.06, 21:14
|
|
|
Maxpower |
 |
|
|
כדי להשתמש את הWIIMOTE לגמרי, צריכים לעשות שבמשחקים הכוונת לא רועדת והיא נשארת יציבה כל עוד לא רועדים יותר מידי (בודדים האנשים שמסוגלים להחזיק את היד באוויר מבלי לרעוד קצת) ואז פשוט שהעולם זז לפי הכוונת, כמו משחקי FPS רגילים ולא שאתה צריך לכוון את הכוונת באחת הפינות כדי לראות מה יש בצדדים. |
|
|
|
|
מסכים איתך לגמרי.
היה באמת יותר טוב ונוח אם הכוונת במשחקי ה-FPS על ה-Wii הייתה פועלת כמו במשחקי ה-FPS למחשב.
הבעיה היחידה היא שהשלט של ה-Wii, עם כל התכונות הדומות, הוא לא עכבר ולכן שליטה כמו במחשב לא תיהיה נוחה. הכוונת במשחקים למחשב זזה רק כאשר העכבר זז על גבי המשטח וכאשר אתה רוצה להמשיך להזיז את הכוונת אתה מרים את העכבר ומחזיר אותו לאמצע המשטח.
לעומת העכבר, ב-Wii השלט משפיע על הכוונת כל הזמן ולכן יותר קשה ליישם את אותה השליטה על ה-Wii.
למרות שאפשר לעשות שאחד הכפתורים בשלט יגרום לכך שכל עוד ממשיכים ללחוץ עליו התזוזה של השלט לא תשפיע על הכוונת ואז יהיה אפשר לכוון את השלט לאמצע המסך ולהמשיך להזיז את הכוונת. אבל לך תדע אם זה באמת יהיה נוח.
|
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #45 פורסם:
12.06, 21:35
|
|
|
Metroid Prime 3 עשה את זה אחלה.
|
!yes Wii can
|
|
|
|
|

חשבון משתמש נעול

|

|
|
|
|
| #46 פורסם:
12.06, 22:25
|
|
|
ADi |
 |
|
|
חחח, לא הבנתי למה תומר אמר שאני עילוי בדיון האחר...
אבל תכלס. זה נכון. |
|
|
|
|
LOL
וכן, במטרויד פריים 3 השליטה הזו עבדה בצורה אלוהית, וגם ב-COD, אם אינני מתבלבל בשמות.
יש חברות שיודעות לנצל את השלט נכון, ולצערנו יש שלא.
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #47 פורסם:
12.06, 22:35
|
|
|
למה משחקי ווי כאלה מנסים להיראות ריאליסטים?
בדור הHD, זה לא מרשים אף אחד. משחקים לווי צריכים להיות בסגנון שונה.
|
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #48 פורסם:
12.06, 22:39
|
|
|
למה משחקים בדור ה-PS2 ניסו להיות ריאליסטים? הרי זה ברור שגם שם הם לא יכלו. בסופו של דבר המשחק יכניס אותך לאווירה בכל מצב.
|
!yes Wii can
|
|
|
|
|

חשבון משתמש נעול

|

|
|
|
|
| #49 פורסם:
13.06, 00:36
|
|
|
Mega |
 |
|
|
בדור הHD, זה לא מרשים אף אחד. משחקים לווי צריכים להיות בסגנון שונה. |
|
|
|
|
יש משהו בזה, לכן אני מעדיף ש-Resident Evil 5 יישאר על האחרות, ורק עליהן.
גם בגלל זה החזות של זאק-אנד-וויקי' קיבלה שבחים, וכנ"ל לגבי MadWorld ו-No More Heroes.
עדיין, עם הכישרון המתאים, אפשר לעשות דברים יפהפיים ואדירים על הווי, כגון Metroid Prime 3.
|
|
|
|
|
|

חשבון משתמש נעול

|

|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #51 פורסם:
14.06, 18:58
|
|
|
Mega |
 |
|
|
בדור הHD, זה לא מרשים אף אחד. משחקים לווי צריכים להיות בסגנון שונה. |
|
|
|
|
אה?
בדור ה-HD זה *ה*דבר שמרשים.
ומשחקים כאלה זה בדיוק מה שהווי צריך, לא משחקי תינוקות או משחקי זבל של צד שלישי שיצאו עד עכשיו.
|
גלריית הציורים שלי
הקליפ שלי לפיינל פנטאסי 8
|
|
|
|
|

חשבון משתמש נעול

|

|
|
|
|
| #52 פורסם:
14.06, 19:08
|
|
|
Squall Leonhart |
 |
|
|
אה?
בדור ה-HD זה *ה*דבר שמרשים.
ומשחקים כאלה זה בדיוק מה שהווי צריך, לא משחקי תינוקות או משחקי זבל של צד שלישי שיצאו עד עכשיו. |
|
|
|
|
לא הבנת אותו. הווי היא לא HD והחומרה שלה מוגבלת, לכן הוא מעדיף שינצלו את יתרונותיה, ולא יבליטו את חסרונותיה. הוא מדבר יותר על סגנונות כמו 'אוקאמי', 'זאק-אנד-וויקי', מריו גלקסי וכד', שהם בפירוש לא נחשבים משחקי תינוקות, ובטח שלא זבל.
לדעתי, הוא גם צודק וגם לא צודק. אני חושב שאפשר לעשות משחק כזה ושיהיה אדיר לווי, אך לא כל אחת מסוגלת להיות מספיק יצירתית וטובה כדי להצליח.
המשחק הזה בינתיים נראה דווקא לא רע, אבל אני חושש שהוא יהיה משחק FPS סתמי בסופו של דבר. אני לא מבסס זאת על דבר, מלבד על המוניטין של הצוות.
נערך לאחרונה על ידי רונן יצחק, 14.06 בשעה 19:11.
|
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #53 פורסם:
14.06, 19:12
|
|
|
רונן |
 |
|
|
המשחק הזה בינתיים נראה דווקא לא רע, אבל אני חושש שהוא יהיה משחק FPS סתמי בסופו של דבר. אני לא מבסס זאת על דבר, מלבד על המוניטין של הצוות. |
|
|
|
|
יש משחק FPS שהוא לא סתמי? אני חושב ש-FPS אמור להיות סתמי. לא כל דבר צריך להיות Metroid Prime או להוסיף איזה סיפור אעלק-בשרני, אפשר לפעמים לקחת את זה כמו שזה וליהנות ממשחק שנראה לגמרי כמו Perfect Dark, בתקווה שזה ייצא טוב יותר מ-ZERO.
|
!yes Wii can
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #54 פורסם:
14.06, 19:20
|
|
|
רונן |
 |
|
|
לא הבנת אותו. הווי היא לא HD והחומרה שלה מוגבלת, לכן הוא מעדיף שינצלו את יתרונותיה, ולא יבליטו את חסרונותיה. הוא מדבר יותר על סגנונות כמו 'אוקאמי', 'זאק-אנד-וויקי', מריו גלקסי וכד', שהם בפירוש לא נחשבים משחקי תינוקות, ובטח שלא זבל. |
|
|
|
|
הבנתי אותו בדיוק כך.
ואין שום סיבה שהווי "יברח" מריאליזם רק בגלל שהוא חלש יותר, אם הקיוב הוציא משחק כמו רזידנט איבל 4 ואומרים שהווי חזק פי 2 מהקיוב אז אין סיבה שלא נראה משחקים שנראים אפילו יותר טוב ממנו, ועד עכשיו לא ראינו.
זאק אנד וויקי משחק אשפה, וגם אוקאמי, ושניהם גם נראים כך גרפית.
כך שבדיוק להיפך, הווי צריך ללכת לכיוון הריאליזם ולפתח משחקים טובים בניגוד לביזיון שקורה עכשיו, משחקים כמו טנצ'ו 4, דה קונדוייט ואולי גם לבד בחשכה הם משחקים עם פוטנציאל.
|
גלריית הציורים שלי
הקליפ שלי לפיינל פנטאסי 8
|
|
|
|
|
משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #55 פורסם:
14.06, 19:50
|
|
|
רונן |
 |
|
|
Maxpower, באילו משחקי FPS שיחקת ב-Wii? בחלקם, הווי-מוט עובד פשוט נהדר. |
|
|
|
|
באף אחד, אבל זה נראה ככה מסרטונים שראיתי.
המשחק היחידי ששיחקתי בWII זה זלדה TP והמון WIISPORTS (עם חברים הוא ממש ממש כיפי).
*בורח*
|
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #56 פורסם:
14.06, 19:58
|
|
|
Squall Leonhart |
 |
|
|
הבנתי אותו בדיוק כך.
ואין שום סיבה שהווי "יברח" מריאליזם רק בגלל שהוא חלש יותר, אם הקיוב הוציא משחק כמו רזידנט איבל 4 ואומרים שהווי חזק פי 2 מהקיוב אז אין סיבה שלא נראה משחקים שנראים אפילו יותר טוב ממנו, ועד עכשיו לא ראינו.
זאק אנד וויקי משחק אשפה, וגם אוקאמי, ושניהם גם נראים כך גרפית.
כך שבדיוק להיפך, הווי צריך ללכת לכיוון הריאליזם ולפתח משחקים טובים בניגוד לביזיון שקורה עכשיו, משחקים כמו טנצ'ו 4, דה קונדוייט ואולי גם לבד בחשכה הם משחקים עם פוטנציאל. |
|
|
|
|
Fatal Frame 4 נראה מצוין.
|
!yes Wii can
|
|
|
|
|
נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #57 פורסם:
14.06, 21:33
|
|
|
המשחק משתדל מאוד להיות בעל גרפיקה מרשימה, אבל הוא לא. הוא לא צריך לנסות אלא אם הוא היה יוצא בדור הקודם. רוב התמונות גם לא נראות משהו, חוץ מהמודל של הבית בתמונה השנייה, אבל באותה תמונה יש גם מודל גרוע של פרחים, אז..
|
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #58 פורסם:
14.06, 21:41
|
|
|
lidorit3 |
 |
|
|
המשחק משתדל מאוד להיות בעל גרפיקה מרשימה, אבל הוא לא. הוא לא צריך לנסות אלא אם הוא היה יוצא בדור הקודם. רוב התמונות גם לא נראות משהו, חוץ מהמודל של הבית בתמונה השנייה, אבל באותה תמונה יש גם מודל גרוע של פרחים, אז.. |
|
|
|
|
המשחק צריך להיות עם גרפיקה מרשימה על ה-Wii. אין טעם להשוות אותו לקונסולות ה-HD. סה"כ מדובר במשחק עצמאי לחלוטין, מחברה שמעולם לא עשתה דברים בסגנון. אז לפי מה שיש לנו, אני חושב שאנחנו צריכים לתת להם את הזמן ולהוציא משחק ששווה.
עכשיו שהם מצאו מפיצה, יש מצב שיש להם יותר תקציב ויותר נוחות לעבוד על המשחק ולשפר אותו. בסה"כ הוא יוצא ב-2009.
|
!yes Wii can
|
|
|
|
|

חשבון משתמש נעול

|

|
|
|
|
| #59 פורסם:
14.06, 23:40
|
|
|
ADi |
 |
|
|
יש משחק FPS שהוא לא סתמי? אני חושב ש-FPS אמור להיות סתמי. לא כל דבר צריך להיות Metroid Prime או להוסיף איזה סיפור אעלק-בשרני, אפשר לפעמים לקחת את זה כמו שזה וליהנות ממשחק שנראה לגמרי כמו Perfect Dark, בתקווה שזה ייצא טוב יותר מ-ZERO. |
|
|
|
|
אולי זו הסיבה שמעטים ה-FPS שאני אקנה.
גם גולדן איי 007 אינו סתמי בעיניי, וגם לא הף לייף, פורטל, ביו-שוק וגירס-אוף-וור, וכאמור, גם לא MP3 (שמרוב שהוא לא סתמי ושינה מעט את הנוסחה, כבר מסרבים לראות אותו כ-FPS). כל אחד מהם הביא משהו חדש ומעניין שהפך אותו למשחק חובה.
|
squal |
 |
|
|
ואין שום סיבה שהווי "יברח" מריאליזם רק בגלל שהוא חלש יותר |
|
|
|
|
זו דעתך, אבל כשיש בסיס להשוואה, יהיה קשה להרשים בריאליזם על הווי.
אתה באמת תקנה משחק כזה לווי, אפילו שיש לך כאלה, יותר מרשימים, על ה-360?
|
 |
|
|
זאק אנד וויקי משחק אשפה, וגם אוקאמי, ושניהם גם נראים כך גרפית. |
|
|
|
|
זו דעתך, אבל בשביל הרקורד: שיחקת בשניהם?
באיזה משחקים לווי שיחקת?
|
 |
|
|
משחקים כמו טנצ'ו 4, דה קונדוייט ואולי גם לבד בחשכה הם משחקים עם פוטנציאל. |
|
|
|
|
לא שכחת את Fatal Frame? הוא המשחק הריאליסטי הלא צבעוני, אולי היחיד שאני מצפה לו בווי.
|
Maxpower |
 |
|
|
באף אחד, אבל זה נראה ככה מסרטונים שראיתי. |
|
|
|
|
אז אני שיחקתי, ולכן אני לא מבין על מה אתה מדבר. זה יעיל ואינטואיטיבי ביותר, וכמה מהמשחקים האלה, קיבלו שבחים מקיר לקיר על השליטה.
|
ADI |
 |
|
|
המשחק צריך להיות עם גרפיקה מרשימה על ה-Wii. אין טעם להשוות אותו לקונסולות ה-HD. |
|
|
|
|
הנה, זה בדיוק מוכיח את מה שאני אומר. כשיש מקור להשוואה, אז קל להתאכזב. אולי squal היה מעדיף לראות יותר משחקים כאלה, אבל אני חושב שזה פחות חכם מצד החברה המפתחת, מלבד יוצאי דופן (מטרויד פריים 3, שהוא מדהים). זה תלוי בכישרון של המפתחת ובשיווק של המשחק.
אבל אני מקווה שאטעה ושהצוות הזה יוכיח את עצמו בסופו של דבר. אם הוא יהיה כל כך טוב, אולי אפילו אקנה אותו. הווי-מוט פשוט נהדרת לז'אנר הזה.
נערך לאחרונה על ידי רונן יצחק, 14.06 בשעה 23:42.
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|