The Conduit (יציאת המשחק נדחתה באירופה) - Page 3 - משחקים Vgames - קהילות

נושא: The Conduit (יציאת המשחק נדחתה באירופה)
1  2  3  35
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של רונן יצחק

חשבון משתמש נעול

חבר בקהילת: -

#61   פורסם: 15.06, 02:46

סקוואל, אני מעביר את הדיון הזה . בוא נמשיך שם.

ADi

האווטר המגניב של ADi

עילוי

#62   פורסם: 16.06, 21:54

ראיון חדש ומעניין על המשחק:
http://www.nintendowiifanboy.com/200...n-the-conduit/

!yes Wii can

חשבון משתמש נעול

#63   פורסם: 16.06, 22:39

תודה רבה, עדי, פתחתי את העמוד. אני אקרא אותו עוד מעט, ואם אמצא נקודות מעניינות, אביא אותן לכאן.

האווטר המגניב של Illusion

משתמש רציני

#64   פורסם: 16.06, 23:07

קראתי את הראיון. נראה שהם ממש בטוחים בעצמם. אני אישית ממש מחכה למשחק הזה גם בגלל הגרפיקה המעולה וגם בגלל שבתור FPS כל כך מושקע הוא באמת יכול להיות מאוד מוצלח על ה-Wii גם מבחינת מראה וגם מבחינת שליטה.
אני מקווה שיהיה למשחק אונליין כמו שצריך, כזה שאפשר לבחור את המשחק שאליו מצטרפים לפי אפשרויות שונות ולא באופן רנדומלי. אם כן, אז אני 100% קונה אותו

F.P

האווטר המגניב של F.P

מנהל פורום Wii

#65   פורסם: 16.06, 23:37

למרות שלהיות בטוח בעצמך זה בד"כ דבר רע, אני נוטה לחשוב שזה דווקא טוב משום שזה מראה שהם לא מתפשרים על בינוניות, ומנסים לפתח משחק, שלפחות בעיניהם, יהיה טוב ככל האפשר...

The original Flying Pig

האווטר המגניב של HealingAura

נינג'ה בלגי

#66   פורסם: 17.06, 02:29

המשחק הזה נראה ממש מצוין! הוא אפילו הגיע לראש הרשימה מבין שלושת הFPSים הכי טובים שמגיעים בקרוב לWii.

חשבון משתמש נעול

#67   פורסם: 17.06, 03:22

Illusion
ציטוט:
צפה בהודעה
קראתי את הראיון. נראה שהם ממש בטוחים בעצמם.
תוכל בבקשה להביא קטעים נבחרים מהכתבה, כמו מה בה עודד אותך וגרם לך להאמין יותר בפרויקט?

F.P
ציטוט:
למרות שלהיות בטוח בעצמך זה בד"כ דבר רע, אני נוטה לחשוב שזה דווקא טוב משום שזה מראה שהם לא מתפשרים על בינוניות, ומנסים לפתח משחק, שלפחות בעיניהם, יהיה טוב ככל האפשר...
נכון מאוד, וגם אני כתבתי זאת לפני כן בת'רד הזה. לא משנה איך הפרויקט הזה ייגמר, אני בכל מקרה שמח שלפחות מנסים, ולא "הולכים" על האפשרות הבטוחה והזולה יותר, כמו משחק מסיבה או קאז'ואל מובהק. מבין כל הניסיונות, יהיו גם כמה הצלחות. ככל שיש פחות ניסיונות, יהיו פחות הצלחות.

Healing
ציטוט:
המשחק הזה נראה ממש מצוין! הוא אפילו הגיע לראש הרשימה מבין שלושת הFPSים הכי טובים שמגיעים בקרוב לWii.
הוא בהחלט נראה טוב באופן מפתיע, אבל כמה כבר משחקי FPS מתוכננים לווי?

זה מה שהם כותבים על המשחק:

ציטוט:
Honestly, does anybody not know about his game? After High Voltage Software hyped the game by sayingThe Conduitwill have graphics on par with the 360, it seems like the whole gaming world has their eyes on the game. The Conduit is High Voltage’s latest project, a brand new IP made exclusively for the Wii. With amazing graphics, fantastic looking gameplay, and an online multiplayer mode (hopefully minus friend codes), what else could you want from an FPS? The game uses a brand new engine made just for the Wii called the Quantum3. With this engine The Conduit boasts some nice graphics that give first-party Nintendo titles a run for their money. While the game is still early in development, it is already shaping up very nicely. Watch out for this one, because it looks like it could possibly be Nintendo’s Halo. (Lets just hope it doesn’t turn out like Haze… Bleh.)
יש פה כמה פרטים שלא ידעתי, כגון שהוא מפותח על מנוע שנוצר במיוחד לווי (אולי זה מה שמסביר את הניצול המקסימלי).

אבל ההערה של היוצרים שהגרפיקה שלו תשתווה לגרפיקה של משחקי אקס-בוקס 360 נשמעת לי לא רצינית.

בכל מקרה, הקטע הזה בהחלט גורם לי להתרגש יותר מהמשחק. הלוואי שהוא יהיה אדיר. חסר לי עוד משחק FPS כזה על הווי.

נערך לאחרונה על ידי רונן יצחק, 17.06 בשעה 03:25.

ADi

האווטר המגניב של ADi

עילוי

#68   פורסם: 17.06, 05:23

אני גם אוהב את הביטחון ובעיקר את הישירות שהם אומרים שהם גנבו דברים מהמשחקים המובילים.

!yes Wii can

חשבון משתמש נעול

#69   פורסם: 18.06, 00:34

ADi
ציטוט:
צפה בהודעה
אני גם אוהב את הביטחון ובעיקר את הישירות שהם אומרים שהם גנבו דברים מהמשחקים המובילים.
אין לי בעיה כשגונבים, במיוחד לא מהמשחקים המובילים, ובתנאי שעושים זאת טוב, ולא נחות ביחס למקור. בסה"כ, זה משחק FPS, וכולם גונבים מכולם.

אני בטוח שהוא דיבר גם על HL2, ורואים את זה בבירור בתמונות.

ADi

האווטר המגניב של ADi

עילוי

#70   פורסם: 19.06, 05:30

אין ספק שהם מחקים המון משחקים, החוברת של המשחק חושפת השראות כבדות מהיילו, מטרויד, פרפקט דארק ועוד:
http://pix.nofrag.com/2/2/6/cd0833f6...32baf01dd6.jpg

שכמובן שאין בכך שום דבר רע, כל עוד המשחק יצליח לשלב הכל ביחד. ה-ASE נראה מכשיר מעניין.

!yes Wii can

חשבון משתמש נעול

#71   פורסם: 19.06, 06:04

ADi
ציטוט:
צפה בהודעה
אין ספק שהם מחקים המון משחקים, החוברת של המשחק חושפת השראות כבדות מהיילו, מטרויד, פרפקט דארק ועוד:
http://pix.nofrag.com/2/2/6/cd0833f6...32baf01dd6.jpg
וואו, אחלה חוברת, והיא נותנת פרטים על הנשקים במשחק.

ציטוט:
ה-ASE נראה מכשיר מעניין.
בהחלט.

נראה כמו משחק שהספדנו אותו מוקדם מדי. אם הוא איכותי כפי שנראה, ויהיה לו שיווק טוב, אז באמת יהיה מגיע כל הכבוד למפתחים, על שבכלל העזו והשקיעו בווי בצורה כזו, בלי גרפיקה אומנותית, ובלי להתחכם.

האווטר המגניב של shgadlic

חשבון משתמש נעול

#72   פורסם: 19.06, 06:40

אוקי יכול להיות שזה יהפוך להיות טייטל שווה קניה. מה שמוזר לי בכתבה בmy wii news זה שהם טוענים שCOD5 לWII יהיה על מבוסס על המונע של COD4 מה שלא נראה לי. לפי מה שהנתי זה יהיה על הbuild engine של COD3. אני לא חושב שהWII שלנו תוכל להריץ את המנוע של COD4, אם כן אז יש לנו תחרות עזה מאד בינו לבין קונדיט. מהתמנות האחרנות של גרסת המחשב\HS של קוד5 המשחק נראה פשוט מהמם, מקווה שיש אמת בידיעה הזו על COD.

ADi

האווטר המגניב של ADi

עילוי

#73   פורסם: 19.06, 07:51

כן. גרסת ה-Wii של COD5 ואני מניח גם James Bond החדש עובדת על גרסת א-שודרגת של מנוע COD4. זאת אומרת הם לקחו את הכוח שלו והנחיתו אותו למען ה-Wii. בניגוד למשחקים אחרים שלוקחים מנוע PS2 ומוסיפים לו waggle.

זה גם מה שמפתחים אחרים עושים, למשל ב-Wall-E שנראה בהחלט מפתיע לטובה.

בסופו של דבר המשחק עצמו יקבע.

TC נראה ממש מועתק ממקומות שונים, אבל אלו השראות טובות. מה שכן הופך אותו למעניין זה ה-ASE שזה פריט גיימפליי שנראה מדליק, שהם חשבו עליו כנראה בגלל הווימוט. אז מאוד יכול להיות שהמשחק הזה יפתיע.

אם השמועות נכונות ונינטנדו היא המפיצה של המשחק, אז יש מצב שהם קיבלו תקציב גדול יותר ופתיחות גדולה יותר, מה שיאפשר להם לשדרג את עצמם עוד.

!yes Wii can

האווטר המגניב של shgadlic

חשבון משתמש נעול

#74   פורסם: 19.06, 09:05

סוף סוף. מנועים חזקים שמורידים את החוזק שלהם שיתאימו לWII ינצלו את הקונסולה הרבה יותר. אני שמח שזה כך.

האווטר המגניב של Nimiauredhel

חשבון משתמש נעול

#75   פורסם: 19.06, 17:18

מה שקצת ביאס אותי בכתבה הזאת היא שבניגוד לכתבה הקודמת שבה הם הצהירו שהם הולכים להריץ אותו ב 60FPS, פה הם די נסוגים:

Matt: If we can hit closer to 60, then that will be great! But for right now we are shooting for a steady 30fps, with zero drops in framerate. The whole team swears by the fact that a solid 30fps still feels great. Even our studio's most hard core PC FPS gamers think that The Conduit feels just right at 30fps. The quality will be there, and the game will look and run amazing by the time that it ships.

אבל יש בזה אמת ש 30 FPS זה בסדר גמור .. זו בד"כ המטרה שלי במשחקי PC. את Crysis סיימתי בסביבות ה 20-15 FPS

פרסומת

האווטר המגניב של מאגנה הכוסון

שואף לשלמות

#76   פורסם: 19.06, 18:06

30FPS זה ממש מציק.
על מה אתה מדבר?

נערך לאחרונה על ידי רונן, עוד לפני שלחצתי על שלח.

האווטר המגניב של rpgeek

חביב הקהל

#77   פורסם: 19.06, 21:36

HealingAura
ציטוט:
צפה בהודעה
לא הישג כזה מרשים, בהתחשב בכך שעומדים לצאת בקרוב רק 3 fps סך הכול(אולי פספסתי אחד)

ציטוט:
למרות שלהיות בטוח בעצמך זה בד"כ דבר רע, אני נוטה לחשוב שזה דווקא טוב משום שזה מראה שהם לא מתפשרים על בינוניות, ומנסים לפתח משחק, שלפחות בעיניהם, יהיה טוב ככל האפשר...17.06 00:07
בטחון עצמי זה מצוין, הבעיה היא עם בטחון מופרז.

בכל מקרה, אני מצפה להרבה מהמשחק בעצמי.

ריצ'ארד חביב הקהל- פרקים ראשון, שני , שלישי

חשבון משתמש נעול

#78   פורסם: 19.06, 22:23

rpgeek
ציטוט:
צפה בהודעה
לא הישג כזה מרשים, בהתחשב בכך שעומדים לצאת בקרוב רק 3 fps סך הכול(אולי פספסתי אחד)
זה נכון, וגם אני כתבתי זאת. אני מקווה שבלי קשר הוא יהיה מעולה.

האווטר המגניב של rpgeek

חביב הקהל

#79   פורסם: 20.06, 14:12

רונן
ציטוט:
צפה בהודעה
זה נכון, וגם אני כתבתי זאת. אני מקווה שבלי קשר הוא יהיה מעולה.
אופס! לא שמתי לב...

חשבון משתמש נעול

#80   פורסם: 20.06, 16:29

rpgeek
ציטוט:
צפה בהודעה
אופס! לא שמתי לב...
זה בסדר גם לחזק אחד את דברי השני לפעמים

בלי קשר לכך, מה דעתך על המשחק לפי מה ששמעת על אודותיו?

תזכירו לי, איזה משחקים הצוות הזה פיתח בעבר, ומה הייתה איכותם?

האווטר המגניב של rpgeek

חביב הקהל

#81   פורסם: 20.06, 17:16

רונן
ציטוט:
צפה בהודעה
זה בסדר גם לחזק אחד את דברי השני לפעמים

בלי קשר לכך, מה דעתך על המשחק לפי מה ששמעת על אודותיו?

תזכירו לי, איזה משחקים הצוות הזה פיתח בעבר, ומה הייתה איכותם?
אני מצפה לרבות ממנו,גם בתחום הגרפיקה כמו גם במשחקיות למרות ששמעתי מעט דברים: הם בנו מנוע במיוחד לווי והם השתמשו במשחקי יריות כמטרויד בתור דוגמא לשליטה. אם המנוע יוכיח את עצמו אני מקווה שעוד חברות ישתמשו בו.

חשבון משתמש נעול

#82   פורסם: 01.07, 04:30

סרטון טריילר חדש, חובה לצפייה:

הסרטון של יו-טיוב באיכות חרא, כמו כל סרטון אחר שם, אז אני ממליץ לכם לא לוותר ולבוא לעמוד הזה ולצפות בו באיכות גבוהה מאוד כדי להתרשם באמת.

אל תחסכו בדעה

נערך לאחרונה על ידי רונן יצחק, 01.07 בשעה 04:34.

חשבון משתמש נעול

#83   פורסם: 04.07, 03:20

מה זה, חבר'ה, אני היחיד שאהב את מה שראה?

הנה, למשל, rpgseek, כתבת שאתה מצפה לראות ממנו בתחום הגרפיקה והגיימפליי... אז מה דעתך על הטריילר החדש (אל תצפה בגרסת יו-טיוב)?

פרסומת

האווטר המגניב של DMaster

נינג'ה בלגי

#84   פורסם: 04.07, 07:44

ראיתי גם.. הגרפיקה נחמדה, אבל לא הכי מלוטשת.. AA לא משהו.
הגיימפליי גם לא נראה משהו. משום מה אני לא בעד המשחק הזה.

Gigabyte 965P-DQ6 | Intel C2D E6600 | nVidia 7950GX2
250GBX2 WD SATA2 16mb | TT Soprano | Kingston 667 2GB DC
MX1000 + Qck | Enermax Liberty 500W | Lousy Samsung 960BF

חשבון משתמש נעול

#85   פורסם: 04.07, 11:42

DMaster
ציטוט:
צפה בהודעה
ראיתי גם.. הגרפיקה נחמדה, אבל לא הכי מלוטשת.. AA לא משהו.
צפית בסרטון של גרסת יו-טיוב? חחח

ציטוט:
הגיימפליי גם לא נראה משהו. משום מה אני לא בעד המשחק הזה.
מז"א? זה משחק FPS, איזה כבר גיימפליי ציפית ממנו?

טוב... עוד דעות?

האווטר המגניב של DMaster

נינג'ה בלגי

#86   פורסם: 04.07, 12:57

ברור שהגרפיקה דיי טובה יחסית למה שראינו עד עכשיו, אבל הם כ"כ מתהדרים בגרפיקה שלהם.. ואם אתה מסתכל בפרטים אז הטקסטורות פחות טובות ממשחקים שראינו עד עכשיו על הווי וגם הפילטרים..

ולא כל הFPS מרגישים אותו דבר בזמן המשחק.. COD4 וביושוק למשל הרגישו לי הרבה יותר כיף מרוב המשחקים שיצאו ב 2007. וזה מה שעשה אותם למשחקי השנה.. כי FPSים בסגנון של COD4 יש בלי סוף

Gigabyte 965P-DQ6 | Intel C2D E6600 | nVidia 7950GX2
250GBX2 WD SATA2 16mb | TT Soprano | Kingston 667 2GB DC
MX1000 + Qck | Enermax Liberty 500W | Lousy Samsung 960BF

han

חשבון משתמש נעול

#87   פורסם: 04.07, 13:06

פרסמת אותו רק עכשיו רונן? ראיתי את הסרטון מלפני שנים... >_<

האווטר המגניב של Ninjakid

משתמש עצבני

#88   פורסם: 04.07, 15:22

ברירת מחדל לא רע

הגרפיקה בסרטון נראית סבירה+ יחסית למשחקים של הדור הנוכחי אבל ביחס ליכולתיה של ה-WII זו גרפיקה מעולה!
הגיימפליי ממש לא משנה,העיקר שיהיה אפשר ללכת,להתקופף, לכוון ולירות.
בתור חובב FPS מושבע אני ממש שמח שסוף סוף יהיה משחק FPS מושקע לWII עם גרפיקה טובה ומלוטשת(יחסית,כמובן).

I think i might start smoking...

well,if you do, don't you be surprised when you see your lungs turned gray and then black...

ADi

האווטר המגניב של ADi

עילוי

#89   פורסם: 04.07, 15:59

DMaster
ציטוט:
צפה בהודעה
ולא כל הFPS מרגישים אותו דבר בזמן המשחק.. COD4 וביושוק למשל הרגישו לי הרבה יותר כיף מרוב המשחקים שיצאו ב 2007. וזה מה שעשה אותם למשחקי השנה.. כי FPSים בסגנון של COD4 יש בלי סוף
אני צריך לחכות ולהבין מה ה-ACE (הדבר הכדורי הזה) עושה. על פניו הוא נראה כמו איזה גימיק גימפליי מעניין.

!yes Wii can

האווטר המגניב של Nimiauredhel

חשבון משתמש נעול

#90   פורסם: 04.07, 16:46

ADi
ציטוט:
צפה בהודעה
אני צריך לחכות ולהבין מה ה-ACE (הדבר הכדורי הזה) עושה. על פניו הוא נראה כמו איזה גימיק גימפליי מעניין.
כנ"ל. על פניו הוא נראה מאוד דומה ל Force Sense מ- Jedi Academy, שהיה די זניח, אבל מן הסתם זה יהיה פה יותר משמעותי. מעניין עד כמה הוא יקביל לווימוט מבחינת תנועה.

1  2  3  35

משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא