שמע ארתור הייתי מסכים איתך לרק חודש אבל הבעיה שהצ'יטים היו אצלו על המחשב הוא סגר תמשחק הפעיל נכנס והפציץ... זה לא שהוא חיפש בגוגל מהר למשחק או משהו אז לא יודע.... אהה ושמישהו יתן באן ליוסי גם הוא היה ציטר
תאמין לי ליאור
לא רוצה ערוצים הכי טובים בעולם אני רוצה משהו חמוד קלאנים טובים
תאמין לי זה לא בעיה לארגן גישה כזאת
כמו שאלעד ארגן את vex
עם אתה לא מחפש "הכי טובים" אתה לא צריך עזרה ממישהו להיכנס אליהם, זאת לא תיהיה בעיה בשבילך להיכנס, רוב הערוצים שאני נמצא בהם אלה השחקנים הכי טובים מאירופה, ואני לא יכול להשיג לאנשים גישות לשם.
ואיזה גישה אלעד אירגן?
כל הגישות שקיבלו קבוצות זה בא ממני (חוץ מגישה שנתי השיג ואז זה התפתח לזה שהוא הביא לכל הקלאן שלו, הם תפרקו אז מי שהתפרק חילק לקלאן החדש שלו והתפצל שוב ושוב ושוב) בקיצור, רק בגלל כל הפעמים שהבאתי גישות אני לא מוכן להביא שוב סתם, כי אחר כך עלי יוצאים, וזאת לא צריכה להיות בשבילך בעיה לחפש ב Skilled.pcw .
יש שם קבוצות מספיק טובות לדעתי, ומשם אתה רק יכול לקבל עוד גישות כשיתמזל מזלך נגד קבוצה מוכרת.
<Jeedo> hey baby, whats up?
<Indidge> umm....nothing?
<Jeedo> So....want me to like come over today so we can fuck?
<Indidge> Wait....did you want to speak to my daughter?
<Jeedo> Yes Mrs.Miller.. :-/
ואללה אני מסכים עם alphox בכל מה שהוא אמר,הוא צודק אנחנו לדוגמה מחפשים משחק אין מצב שאנחנו מוצאים זה או נגדם או נגד עוד 2-3 קבוצות וקבוצות כמו ESR INT ו VN לא מחפשות משחקים כה זה סתם מעפן מרחיקים שחקן כי הוא שינה דיונים WOW ממש בוגר בכלל דן אתה מאז שחזרת כולך עצבני מגיב מגעיל נועל דיונים מרחיק אנשים לא מחשבן לאפחד!
בקיצור על תרחיקו אותם גם ככה יש פה בלחץ 50 איש שיודעים לשחק בקהילה הזאת סתם להעיף עוד 2 שחקנים לא יצא מזה כלום חוץ מזה שזה יעלה לכם תכבוד העצמי או משהו.
WOW הרחקתם שחקנים אתם רק הורסים עוד יותר תקהילה במקום לשפר משפרים ואז הורסים לא מבין אותכם לפעמים...
היה צ'יטר תמיד צ'יטר
סוף פסוק
על מה אתה מדבר ?!?!?!
את genetical הרחיקו מכל הפעילויות של וויגמס בלי אפילו הוכחות
אז הבן אדם נתפס על צ'יטים, הודה, לוותר לו ? זיןןןןןןןןןןןןןןן
לא שמע משהו יש כמה קלאנים שאני מכיר שהם מחפשים PCW הם אפילו לא נכנסים לערוץ ישראלי
ישר חול למה היתה תקופה שאף אחד לא רצה PCW אז יכול להיות שיש למשל 3 4 קלאנים ישראלים שמחפשים PCW אבל הם בכלל לא נכנסים לערוצים ישראלים (כמוני xD) בהתחלה זה היה קשור לקלאבים אבל עכשיו לא נראה לי.. אולי אני טועה אבל זאת דעתי..
ואשקרה עם razik הוא באמת היה יכול לעשות בלאגנים אחו שילנג אבל הוא לא עשה שום דבר רציני.. תביא לו באן מהפורום וזהו..
יענו אתה שחקן .??
דבר ראשון עם מדברים פה על שחקנים אתה בין הגרועים בסורס רק האימ שלך טוב עכשיו שאתה נישאר מול 2 אמה מפסיד אפילו עם זה [BopoH]
ומי רוצה fantic אני רוצה נגד קבוצות טובות לא הכי טובות
חחחחח אתה חושב??? אם היית יודע איזה דברים לקחתי היית מתבייש להיכנס למשתמש בויגיימס
הקהילה מתה כרגע, זה נכון.
אנחנו מנסים לעשות הכל כדי לשפר אותה, אבל זה לא תלוי רק בנו.
שימו לב להודעות, ולטורנרים שאנחנו מנסים לארגן ותראו תמיכה כי זה לא פשוט.
לגבי הבאנים:
xtineR - דן עשה את ההחלטות שלו, הוא הקובע, אני גם לא בטוח שהוא היה צריך לקבל את באן אחרי שהוא ביקש כ"כ יפה ורואים שהוא מתחרט.
raz - כמה שאני אוהב אותו, הוא עשה מעשה שאי אפשר לדלג עליו והוא ישא בתוצאות.
איזה INVITE ואיזה בטיח קודם כל תהיו טובים אחרי תחפשו INVITEים בחו'ל .
נמאס לי עם ההרמות אף האלה כל אחד חושב הוא JD ישר רוצה לשחק עם פנאטיק
מה רע בSKILLED.PCW להביא משחק מול האופים או קבוצה מוכרת
בגלל זה אמרתי "ערוץ נחמד" לא חייב GAMENESS (חח שגם לכם אין כזכור לי) אני מדבר על ערוצים סבבה תיודע שישחקו נגד nEph.intel NecroRaisers Wizards ושהשתפרו. מה איכפת לך רועי ? אתה מעדיף לשחק כל היום נגד נובים ולנצח 16-0? לא בא לך שיהיה רמה? שיהיה לך קשה להגיב? (בארץ) לא מבין תראש שלך באבא שלי.
עם היה 4 קלאנים בסורס שהם +- באותו רמה, הייתי נשאר ולא עוזב בחיים. אבל אפילו זה אין, המקסימום שהגענו זה 2 בתקופת לאן VG שגם אז הייתם קצת יותר טובים, אבל היה משחקים עם רמה לפחות.
עם כל אלה ילכו לשחק בחו"ל (DPX ואלה אני לא מדבר על INT וVN שהם קצת יותר מנוסים) אז הם ילמדו לשחק קצת, ולא יחשבו (כמו RAZ1K לדוגמא שעם אתה עושה באניהופ אז אתה טוב, או עם פתחו עלייך דיון בVG אז אתה אגדה) אולי בחו"ל הם יבינו קצת מזה CS\S
יוגב, שחרר. פתח קלאן ולך שחק בחו"ל אני בטוח ששאול או מישהו מESR יכול לארגן לך גישה לאיזה ערוץ חמוד ותחפש משחקים.
לגבי RAZ לא הבנתי מה הוא עשה אבל עם זה לא קשור איכשהו לצ'יטים או כל רמאות במשחק, לא חושב שהוא צריך לקבל באן מליגות ולאנים , שזה בעצם לשחק.
איזה ESR לא עוזרים בכלום במקום להשיג גישות לקלאנים שרוצים להשתפר ורוצים לשחק הם אומרים שהם לא יכולים עזוב אותך בוב.
[19:59] <ELE|neo1337hiC> (19:51:08) (era^Infused) היום JACKI
[19:59] <ELE|neo1337hiC> (19:51:12) (ELE|neo1337hiC) ?
[19:59] <ELE|neo1337hiC> (19:51:13) (era^Infused) שיחק עם xtreme.vexed
[19:59] <ELE|SentoR> HHHHHHHHHHHHHHH
[19:59] <ELE|neo1337hiC> (19:51:18) (era^Infused) בקיצור הוא הולך אליהם
קלאבים כבר לא משפיעים כמו בהתחלה (היה צפוי)
אממ dpx בגלל רז רוצים לפרוש ל 1.6 ושם לפתוח קלאן וזה יהיה ממש מיותר לוותר על 4-5 שחקנים שמשחקים מעל שנתיים לפחות ושרק יכולים לשפר את הקהילה.
למרות שxtiner עם הציטים ורז עם הרגשות הנפלאים כלפי infancy צריכים להיות מורחקים אתם צריכים לוותר בשביל ה "קהילה" שרק מתדרדרת מרגע לרגע
חחחחחחח אלק לפרוש ל 1.6 חחחחח
אולי אתה תפתח קלאן מה אתה אומר ?
בגלל זה אמרתי "ערוץ נחמד" לא חייב GAMENESS (חח שגם לכם אין כזכור לי) אני מדבר על ערוצים סבבה תיודע שישחקו נגד nEph.intel NecroRaisers Wizards ושהשתפרו. מה איכפת לך רועי ? אתה מעדיף לשחק כל היום נגד נובים ולנצח 16-0? לא בא לך שיהיה רמה? שיהיה לך קשה להגיב? (בארץ) לא מבין תראש שלך באבא שלי.
עם היה 4 קלאנים בסורס שהם +- באותו רמה, הייתי נשאר ולא עוזב בחיים. אבל אפילו זה אין, המקסימום שהגענו זה 2 בתקופת לאן VG שגם אז הייתם קצת יותר טובים, אבל היה משחקים עם רמה לפחות.
עם כל אלה ילכו לשחק בחו"ל (DPX ואלה אני לא מדבר על INT וVN שהם קצת יותר מנוסים) אז הם ילמדו לשחק קצת, ולא יחשבו (כמו RAZ1K לדוגמא שעם אתה עושה באניהופ אז אתה טוב, או עם פתחו עלייך דיון בVG אז אתה אגדה) אולי בחו"ל הם יבינו קצת מזה CS\S
חחח אנחנו משחקים פעם בחודש מה אתה מזיין תמוח , כשהיינו יכלו לדבר איתנו בכלל גם בחו'ל היינו מפרקים ומוציאים תוצאות טובות עם פנאטיק ואנ פקוליטי וויזרדס מליון כאלה , עכשיו אנחנו משחקים פעם בחודש אז כשמשחקים כבר מארגנים בארץ אם אין אז בחו'ל אבל עדיין אנחנו באינאקטיב.
ואתה בא לצחוק על GAMENESS? חח אתה יודע כמה רודפים אחריי ערוצי אינוויט בחו'ל? ואני לא משחק בכלל , אתה יודע מה? שאל את פינאל הוא לא ישקר לא?
תאמין לי ליאור
לא רוצה ערוצים הכי טובים בעולם אני רוצה משהו חמוד קלאנים טובים
תאמין לי זה לא בעיה לארגן גישה כזאת
כמו שאלעד ארגן את vex
יוגב לא ש VN חיות ואני לא משחק אותה או משו .
אבל לכם לא מגיע גישה תיהיה בטוח !
איזה ESR לא עוזרים בכלום במקום להשיג גישות לקלאנים שרוצים להשתפר ורוצים לשחק הם אומרים שהם לא יכולים עזוב אותך בוב.
תקרא את התגובה שלי, זה יסביר לך הכל.
<Jeedo> hey baby, whats up?
<Indidge> umm....nothing?
<Jeedo> So....want me to like come over today so we can fuck?
<Indidge> Wait....did you want to speak to my daughter?
<Jeedo> Yes Mrs.Miller.. :-/
קראתי אותה ואני עדין חושב שמגיע לי גישה עזוב תקלאן שלי ליאור .
לי מגיע .
אבל אף אחד לא ידבר איתי הוא יקשיב לי בחול מה אני יגיד להם הייתי ב TEAM ISR תביא לי גישה ? הוא שם עלי איגנור כמו ילד כאפות ובטח הוא אומר לעצמו בלב N1.
אתה יכול להשיג לי אבל למה שתזיז אצבעעעעעע בשביל לעזור ? חלאס ליאור מילה שלך לאדמין של ELITE ואתה מכניס אותי כמו גדול ליאור שתינו יודעים את זה.