חחח אנחנו משחקים פעם בחודש מה אתה מזיין תמוח , כשהיינו יכלו לדבר איתנו בכלל גם בחו'ל היינו מפרקים ומוציאים תוצאות טובות עם פנאטיק ואנ פקוליטי וויזרדס מליון כאלה , עכשיו אנחנו משחקים פעם בחודש אז כשמשחקים כבר מארגנים בארץ אם אין אז בחו'ל אבל עדיין אנחנו באינאקטיב.
ואתה בא לצחוק על GAMENESS? חח אתה יודע כמה רודפים אחריי ערוצי אינוויט בחו'ל? ואני לא משחק בכלל , אתה יודע מה? שאל את פינאל הוא לא ישקר לא?
ניראה לי שלא ממש השקעת בקריאת התגובה אה? לא רשמתי שאתם לא משחקים טוב בחו"ל בכלל לא דיברתי עליכם (רק אמרתי שאין לכם גישה לGAMENESS) אמרתי -> שתעזרו לקלאנים אחרים להשיג גישות לערוצים "חמודים" כדי ששיחקו נגד קלאנים כמו : NecroRaisers Wizards nEph.intel xciteuk תיודע, קלאנים שהם לא טופ טופ בחו"ל אבל הם עדיין טובים . וככה השתפרו
הבנת? אין לי מושג בכלל איך הגעת לתגובה שנתת.
וואלה sentor איך אני איתך שמגיע לי ערוץ invite ?
אל תשחקו לי אותה עכשיו שחקנים גקי בלי בובי אתה ב- champions
ואתה רועי אמרתי איממ יש? חוכמה אין!
ו וואלה לא אומר שאתה לא שחקן טוב לפי דעתי אתה לא רואה את rctn אין לי מושג איך אין לך גישה ולטמבל הזה יש {בטח ESR או רק lick lick ? }
dotpixels# ---------- מספר עובדות: 1. אתה גולש עכשיו באנטרנט. 2. אתה גולש באתר vGames. 3. אתה קורא עכשיו. 5. לא שמת לב שלא היה 4. 6. כרגע בדקת את זה. 7. אתה מחייכך חיוך קטן ואולי אפילו מגחך עכשיו 8.עכשיו אתה בודק שלא חסר עוד מספר המשך גלישה מהנה!
קראתי אותה ואני עדין חושב שמגיע לי גישה עזוב תקלאן שלי ליאור .
לי מגיע .
אבל אף אחד לא ידבר איתי הוא יקשיב לי בחול מה אני יגיד להם הייתי ב TEAM ISR תביא לי גישה ? הוא שם עלי איגנור כמו ילד כאפות ובטח הוא אומר לעצמו בלב N1.
אתה יכול להשיג לי אבל למה שתזיז אצבעעעעעע בשביל לעזור ? חלאס ליאור מילה שלך לאדמין של ELITE ואתה מכניס אותי כמו גדול ליאור שתינו יודעים את זה.
אני לא יודע למה אתה חושב ככה , זה לא נכון ..
<Jeedo> hey baby, whats up?
<Indidge> umm....nothing?
<Jeedo> So....want me to like come over today so we can fuck?
<Indidge> Wait....did you want to speak to my daughter?
<Jeedo> Yes Mrs.Miller.. :-/
וואלה sentor איך אני איתך שמגיע לי ערוץ invite ?
אל תשחקו לי אותה עכשיו שחקנים גקי בלי בובי אתה ב- champions
ואתה רועי אמרתי איממ יש? חוכמה אין!
ו וואלה לא אומר שאתה לא שחקן טוב לפי דעתי אתה לא רואה את rctn אין לי מושג איך אין לך גישה ולטמבל הזה יש {בטח ESR או רק lick lick ? }
חלאס נוו צא מהסרט שבובי עשה אותי שחקן מה אתה חושב הוא בנה אותי ? הSKILLIM הכל הם שלי נשמה :> הוא קצת עזר לי עם השכל זה לא אומר שלא הייתי שחקן לפני.
גם לפני שהייתי עם בובי לא הייתי רואה אותך יוגב ועכשיו אחרי שהייתי עם BOBI אני בכלל משתין עליך .
ואתה חושב שבובי עשה לי טובה שהוא לקח אותו ל GLC ? מזה קשור באותו מידה הוא יכל לקחת אותך .. אבל הוא לקח אותי :> תבין לבד למה .
[19:59] <ELE|neo1337hiC> (19:51:08) (era^Infused) היום JACKI
[19:59] <ELE|neo1337hiC> (19:51:12) (ELE|neo1337hiC) ?
[19:59] <ELE|neo1337hiC> (19:51:13) (era^Infused) שיחק עם xtreme.vexed
[19:59] <ELE|SentoR> HHHHHHHHHHHHHHH
[19:59] <ELE|neo1337hiC> (19:51:18) (era^Infused) בקיצור הוא הולך אליהם
חלאס נוו המנהל של ELIT חולה עליך והוא כל היום מלקק לאנשים שנמצאים ב ELIT הוא סתם ילד כאפות מניאק .
בקיצור ליאור אתה יכול להשיג לי גישה!
חלאס נוו המנהל של ELIT חולה עליך והוא כל היום מלקק לאנשים שנמצאים ב ELIT הוא סתם ילד כאפות מניאק .
בקיצור ליאור אתה יכול להשיג לי גישה!
אין לי מושג אפילו מי המנהל שם וכשחיפשתי זה רק מראה לי את המשתמש שלו , לא אתה כינוי שלו ככה שזה עוד יותר סיפור..
תגיד לי מי ואני אראה מה אפשר לעשות. (תלוי מי זה)
<Jeedo> hey baby, whats up?
<Indidge> umm....nothing?
<Jeedo> So....want me to like come over today so we can fuck?
<Indidge> Wait....did you want to speak to my daughter?
<Jeedo> Yes Mrs.Miller.. :-/
חלאס נוו צא מהסרט שבובי עשה אותי שחקן מה אתה חושב הוא בנה אותי ? הSKILLIM הכל הם שלי נשמה :> הוא קצת עזר לי עם השכל זה לא אומר שלא הייתי שחקן לפני.
גם לפני שהייתי עם בובי לא הייתי רואה אותך יוגב ועכשיו אחרי שהייתי עם BOBI אני בכלל משתין עליך .
ואתה חושב שבובי עשה לי טובה שהוא לקח אותו ל GLC ? מזה קשור באותו מידה הוא יכל לקחת אותך .. אבל הוא לקח אותי :> תבין לבד למה .
יוגב בטוח שהוא שחקן טוב. אין לו ספק. WOW יש לך מזל שהייתי נוב פעם אחרת לא הייתי מכיר תשם שלך בכלל ינעל
כן אחי אני ליק ליק ואני אוהב ערוצי אינוויט .. חח יטמבללל יש לי 30 שנה לKreaturen נכנסתי אולי פעמיים כל החיים אתה חושב מעניין אותי כאלה דברים ימוגבל?
מה אתה מדבר איתי על חוכמה (עזוב שאני אחד החכמים אם לא הכי בקהילה ויוזם מהלכים שלא ראית בדמואים של פנאטיק) , סתכל על עצמך אחי... אתה יודע איזה טיפש אתה?
יוגב בטוח שהוא שחקן טוב. אין לו ספק. WOW יש לך מזל שהייתי נוב פעם אחרת לא הייתי מכיר תשם שלך בכלל ינעל
כן אחי אני ליק ליק ואני אוהב ערוצי אינוויט .. חח יטמבללל יש לי 30 שנה לKreaturen נכנסתי אולי פעמיים כל החיים אתה חושב מעניין אותי כאלה דברים ימוגבל?
מה אתה מדבר איתי על חוכמה (עזוב שאני אחד החכמים אם לא הכי בקהילה ויוזם מהלכים שלא ראית בדמואים של פנאטיק) , סתכל על עצמך אחי... אתה יודע איזה טיפש אתה?
WOW אתה משוגע גברר
אל תתפרע לנו פה
1.אתה אחד הטפשים
2.אמרתי שחוץ מאיימ אתה מוגבל פצצות
3.יש דבר חברים את יאללה תתחיל להכיר הגיע הזמן לא ?
4.תתגלח ימכוער
dotpixels# ---------- מספר עובדות: 1. אתה גולש עכשיו באנטרנט. 2. אתה גולש באתר vGames. 3. אתה קורא עכשיו. 5. לא שמת לב שלא היה 4. 6. כרגע בדקת את זה. 7. אתה מחייכך חיוך קטן ואולי אפילו מגחך עכשיו 8.עכשיו אתה בודק שלא חסר עוד מספר המשך גלישה מהנה!
WOW אתה משוגע גברר
אל תתפרע לנו פה
1.אתה אחד הטפשים
2.אמרתי שחוץ מאיימ אתה מוגבל פצצות
3.יש דבר חברים את יאללה תתחיל להכיר הגיע הזמן לא ? 4.תתגלח ימכוער
הייתה דיי בוט בסצנת הגיימינג הישראלית חחחחח אללה יאקיאס!
מה יצאתם על יוגב ישרוטים. הקלאן שלו סבבה תארגנו להם גישה שישחקו נגד קלאנים נורמלים מה איכפת לכם בכלל? שהשתפרו
היה צ'יטר תמיד צ'יטר
סוף פסוק
על מה אתה מדבר ?!?!?!
את genetical הרחיקו מכל הפעילויות של וויגמס בלי אפילו הוכחות
אז הבן אדם נתפס על צ'יטים, הודה, לוותר לו ? זיןןןןןןןןןןןןןןן
יאללה שתוק אתה ו genetical שלך כל דיון אתה אומר את אותו חרא הייתם ציטרים ונובים באותו זמן ואתה סתם בוט. אז סתום.
קיצר נראה לי בקצב הזה שמעיפים אנשים תהיה פה הפגנה רצינית!
הייתה דיי בוט בסצנת הגיימינג הישראלית חחחחח אללה יאקיאס!
מה יצאתם על יוגב ישרוטים. הקלאן שלו סבבה תארגנו להם גישה שישחקו נגד קלאנים נורמלים מה איכפת לכם בכלל? שהשתפרו
לי אין גישה אז אתה רוצה שליוגב יהיה ?
ליאור למנהל קוראים
Matrix|Rebwrk
הוא חולה עליך בדוק.
אויי סנטור הזה חושב שהוא משהוו זה מרגיז אותי..
שמע כוסית... מה אתה חש שאתה מגיב לכול אחד ואומר לו מה שאתה חושב ..
כך את כול הסורס שלך ודחוף אותו ושמור את הביקורת לסבתא שלך סבבה?
I tried to be someone else
But nothing seemed to change
I know now: this is who I really am inside
I Finally found myself
Fighting for a chance
I know now, THIS IS WHO I REALLY AM
תכלס על טעויות משלמים. לפי דעתי העונש חמור מדיי.
ויוגב vgames לא אשמים בזה שהקילה מעדיפה להסתכל על המירק או לעוף בקלאבים מאשר לשחק.
מה שכן Vgames יכולה לעשות פעילויות בקצב מהיר
בהצלחה לקבוצה
אאא וXTINER
תפסיק לדבר שטויות כול הזמן תחשוב טוב לפני שאתה אומר משהו
נערך לאחרונה על ידי Velda, 29.04 בשעה 18:05.
who am i ?
and what i am doing ?
why i am making movies ?
does it means i am Infected?
Infected Productions
אויי סנטור הזה חושב שהוא משהוו זה מרגיז אותי..
שמע כוסית... מה אתה חש שאתה מגיב לכול אחד ואומר לו מה שאתה חושב ..
כך את כול הסורס שלך ודחוף אותו ושמור את הביקורת לסבתא שלך סבבה?
אני אדחוף את סורסס לכוס שלאמא שלך יהומו . חריף תגיד לאבא שלך ימניאק . אני יעביר ביקורת על מי שאני רוצה ואתה אחד הבוטים סבבה?
RCTN AKI איזה נעליים אתה לובש לפני שאתה מדבר?
נעליים מהכפר נכון?
חחח וואלה באתי עם נעלי ספורט של דיאדורה ללאן .. מה אני אבוא עם נייק לבנות ללאן? חחח נו תראה תהומו אח שלך בא עם פיג'מה של פומה יש לך מזל גם שלא ראיתי אוותך יגרגמל