פתחתי את הדיון הזה כדי שכולכם תוכלו לשתף אותנו בסיפורים של הסבים והסבתות שלכם מהשואה.
אני מבקש שלא תקללו או תפגעו פה באף אחד!
סבא וסבתא שלי (רק מצד אבא) עברו ושרדו את השואה. סבא שלי כתב ספר על כל מה שעבר עליו בשואה. הוא היחיד שנשאר ממשפחתו. הוא היה צריך לברוח כמה פעמים ממחנות עבודה ומהמרפאה (לאחר שגילה שלוקחים את כל החולים למחנות השמדה).
סבתא שלי באה להרצות בבית ספר על מה שעבר עליה. היא סיפרה שבגטו שבו היא הייתה (טרזין), יש מקום ל-5000 אנשים, אך דחסו לשם 60,000 יהודים. כולם היו חולים ורעבים, והיו המון גופות של אנשים שמתו.
חייבים להעביר הכל לדורות הבאים כדי כולם ידעו מה קרה ושלעולם לא נשכח את מה שקרה!
את סבתא שלי הצילה אישה נוצריה שריחמה על היהודים וקנתה ילדים יהודים בשביל להציל אותם וככה היא ניצלה.היא סיפרה לי שהיא ראתה כלבים שאכלו חלקים של בני אדם רגליים ידיים והאנצים פשוט צחקוזוועתי ביותר
את סבתא שלי הצילה אישה נוצריה שריחמה על היהודים וקנתה ילדים יהודים בשביל להציל אותם וככה היא ניצלה.היא סיפרה לי שהיא ראתה כלבים שאכלו חלקים של בני אדם רגליים ידיים והאנצים פשוט צחקוזוועתי ביותר
הנאצים הם פשוט מגעילים לגמרי. סבא שלי סיפר לי שבחורף, כשירד בחוץ שלג, הוציאו את כל היהודים החוצה עירומים לגמרי.
אני עד היום לא מצליח להבין איך יש אנשים שמשתמשים במילה נאצי כקללה. לדעתי זה פשוט דוחה להגיד על מישהו את זה גם אם לא מתכוונים.
סבא שלי ז"ל היה ניצול שואה..
טיפה לפני שהתחילה המלחמה הוא ברח והתחבא...
והוא ניצל ממש בהתחלה עם אבא שלו ז"ל...
כל האחים והדודים שלו היו דתיים ממש, ואמרו להם "אל תדאגו אלוהים יעזור לנו אנחנו נישארים פה", והם לא הקשיבו לסבא שלי ולאבא שלו ונישארו שם ופשוט.. אין שום זכר מהם..
הסיפור יותר ארוך אבל קיצרתי אותו..
זה פשוט לא יאומן הנאצים ימח שמם האלה !
אני רואה את התמונות ומזדעזע..
אני מחכה בקוצר רוח, לכיתה יא' למסע לפולין
סבא שלי מצד אבא היה צלף בצבא האדום במלחמה נגד הנאצים, אבא שלי סיפר לי שהוא נפצע כמה פעמים וכמעט היו צריכים לכרות לו את היד בגלל איזשהו פצע אבל בסוף לא כרתו. כשהם עלו לארץ בתחילת שנות ה-90 סבא שלי הציג מסמכים והמדינה נתנה לו הכרה כנכה צה"ל והוא נפטר ב-1997 מסיבוך של ניתוח, לא הבנתי בדיוק איזה...
הדמות החדשה שלי היא Terrance "Terry" Stokes; סיפור דמות בקרוב! שם:דני משחק:Vgames RolePlay מקצוע ב-RP:שוטר אזרחי/בלש (Plainclothes Cop/Detective) אימייל:dannycanada666@gmail.com
וואי זה כזה מגעיל ! מה הנאצים האלה עשו להם שם.. טוב אני יספר ככה בקצרה משהו שהמנהלת של הבצפר שלי סיפרה לנו..
טוב היא אמרה שהיא פגשה ניצולת שואה בת 92 (כיום) שמוגרדה עשה עלייה ניסויים כל היום..
אני לא זוכר ממש.. אבל זה היה משהו כזה.. הוא ניסה עלייה כל מיני ניסויים כמו שהוא הכניס אותה להריון.. ורצה לראות אם היא תוליד ולא תאכל שבוע.. ואחר כך הוא פתח לה את הבטן וחתך את הרחם שלה..