אוקי, אני ובן דודי Woozie חשבנו על רעיון מצוין בשביל הסרבר, וזה רעיון דיי גדול, אז אני מבקש שתיקחו קצת זמן ותקראו את הרעיון.
אז הינה הרעיון:
הרעיון הוא בקשר לכלאנים במשחק.
תמיד חשבנו שזה דיי משעמם להגיד "הינה פרצנו לכלאן שלכם"... טוב אז עכשיו מה?
חשבנו על רעיון: לתת מטרה לפריצה לכלאנים, משהו שאפשר להשיג בזמן פריצה, להפוך את זה מעניין יותר ושווה את הפריצה: "נקודות כלאן"
הנקודות כלאן משמשת כמו כסף של הכלאן, שאיתו אפשר לקנות תוספות למפקדה וכל מיני דברים, ה"פרסים" יוסברו בהמשך.
כיצד להשיג נקודות כלאן:
בפעם הראשונה שהעדכון יכנס (אם הוא יכנס), כל כלאן יקבל 30 נקודות, וכאשר נוצר כלאן חדש הוא גם מקבל 30 נקודות.
כדי להשיג את הנקודות, צריך לפרוץ לכלאן אחר.
בשביל תחילת הפריצה, קודם כל חייבים ש3 אנשים או יותר מהכלאן שנפרץ, יהיו מחוברים.
כאשר שחקן מהכלאן הפורץ נכנס למפקדה של הנפרץ, כל האנשים אשר מחוברים מהכלאן הנפרץ, יקבלו הודעה בצ'אט שתגיד להם שפרוצים להם.
המטרה של הפורץ היא למצוא את ה-checkpoint בתוך המפקדה של הנפרץ, (checkpoint מיוחד בישביל הרעיון שלנו) ורושם את הפקודה /Steal כאשר הוא בתוך הcheckpoint, ובכך להשיג נקודה אחת, שבצעם "נגנבה" מהכלאן הנפרץ, ולכלאן הנפרץ ירד נקודה. כאשר הוא רשם את הפקודה /Steal הוא ישוגר למפקדה של עצמו.
המטרה של הנפרץ זה לחסל את הפורץ כמה שיותר מהר לפני שיספיק לגנוב את הנקודה שלהם.
המקסימום שאפשר לגנוב מאותה מפקדה ביום אחד הוא 20 נקודות.
המקסימום שאפשר לגנוב ממפקדות בכלל ביום אחד הוא 30 נקודות.
הלידר יכול לשנות את מיקום ה-checkpoint מתי שבא לו, ע"י שימוש בפקודה /PCP SET (כאשר ה-checkpoint יוזז לאיפה שהוא עומד).
את ה-checkpoint של נקודות הכלאן לא רואים על המפה.
הפרסים:
סוגי הפרסים שחשבנו עליהם הם:
הוספת Object איפה שרוצים במפקדה, ואיזה שרוצים. מחיר: 300 נקודות.
הוספת Pickup איפה שרוצים במפקדה, ואיזה שרוצים ( חוץ מכאלה אסורים, כמובן). מחיר: 500 נקודות.
הוספת כלי רכב איפה שרוצים במפקדה, ואיזה שרוצים. מחיר: תלוי ברכב, מפורט למטה.
מכונית: 100 נקודות
אופנוע: 130 נקודות
רחפת: 200 נקודות
Monster Truck: 150 נקודות
מטוסים:
Hydra: 700 נקודות.
Hunter: 700 נקודות.
Skimmer (מטוס מים): 200 נקודות.
Sparrow (המסוק לרמה 2): 300 נקודות.
Sea Sparrow (המסוק לרמה 4, כמו הקודם רק עם יריות ויכול לנחות במים): 350 נקודות.
Maverick (המסוק לרמה 3): 400 נקודות.
Rhino (טנק): 700 נקודות
Stunt Plane (מטוס פעלולים): 250 נקודות.
אוקי, אני ובן דודי Woozie חשבנו על רעיון מצוין בשביל הסרבר, וזה רעיון דיי גדול, אז אני מבקש שתיקחו קצת זמן ותקראו את הרעיון.
אז הינה הרעיון:
חשבנו על רעיון: לתת מטרה לפריצה לכלאנים, משהו שאפשר להשיג בזמן פריצה, להפוך את זה מעניין יותר ושווה את הפריצה: "נקודות כלאן"
הנקודות כלאן משמשת כמו כסף של הכלאן, שאיתו אפשר לקנות תוספות למפקדה וכל מיני דברים, ה"פרסים" יוסברו בהמשך.
כיצד להשיג נקודות כלאן:
בפעם הראשונה שהעדכון יכנס (אם הוא יכנס), כל כלאן יקבל 30 נקודות, וכאשר נוצר כלאן חדש הוא גם מקבל 30 נקודות.
כאשר שחקן מהכלאן הפורץ נכנס למפקדה של הנפרץ, כל האנשים אשר מחוברים מהכלאן הנפרץ, יקבלו הודעה בצ'אט שתגיד להם שפרוצים להם.
המטרה של הפורץ היא למצוא את ה-checkpoint בתוך המפקדה של הנפרץ, (checkpoint מיוחד בישביל הרעיון שלנו) ורושם את הפקודה /Steal כאשר הוא בתוך הcheckpoint, ובכך להשיג נקודה אחת, שבצעם "נגנבה" מהכלאן הנפרץ, ולכלאן הנפרץ ירד נקודה. כאשר הוא רשם את הפקודה /Steal הוא ישוגר למפקדה של עצמו.
הלידר יכול לשנות את מיקום ה-checkpoint מתי שבא לו, ע"י שימוש בפקודה /PCP SET (כאשר ה-checkpoint יוזז לאיפה שהוא עומד).
הפרסים:
הוספת Pickup איפה שרוצים במפקדה, ואיזה שרוצים ( חוץ מכאלה אסורים, כמובן). מחיר: 500 נקודות.
מטוסים:
עם הרעיון יתקבל, האדמינים יכולים לעשות שינויים כמה שהם רוצים, זה ממש לא יפריע לנו.
תודה שקראתם את הרעיון
מקווה שתסכימו לו והוא יכנס לפועל...
עריכה:
כל שבועיים יהיה עדכון "נתינת פרסים", הפרסים יתבקשו במהלך השבועיים ע"י הלידרים, ויעדכנו את הפרסים בשרת.
עכשיו אחרי שבאמת קראתי, זה רעיון ממש אבל מצטער שאני אומר דפוק.
קודם כל, Hunter ו Hydra לא נכללים במכוניות שאפשר לשים בתוך מפקדה.
דבר שני זה יצור המון סיכסוכים בין הקלאן ואנחנו לא רוצים את זה, ואני אישית מאוד לא רוצה את הרעיון הזה.
דבר שלישי מה יקרה אם יהיה מקלאן אחד מחוברים איזה 5 ומקלאן אחר לא יהיה בכלל? הם ילכו למפקדה ויעשו Steal ככה 20 פעמים כדי לקחת את כל הנקודות ואז הם נידפקו..
בקיצור רעיון ממש לא טוב ואנחנו גם לא רוצים שלכל מפקדה יהיה איזה מיליון מכוניות בגלל הנקודות שלהם כי ככה זה יהיה בסוף וגם עד שכל קלאן ישיג איזשהו מתכנת שישים להם את המכונית שהם קנו עם הנקודות שלהם זה יקח זמן וגם אחר כך צריך להוריד לך נקודות אחרי שהם קנו וצריך לעשות כל יומיים שמישהו קונה משהו עידכון בקיצור רעיון באמת אבל לא טוב
עכשיו אחרי שבאמת קראתי, זה רעיון ממש אבל מצטער שאני אומר דפוק.
קודם כל, Hunter ו Hydra לא נכללים במכוניות שאפשר לשים בתוך מפקדה.
דבר שני זה יצור המון סיכסוכים בין הקלאן ואנחנו לא רוצים את זה, ואני אישית מאוד לא רוצה את הרעיון הזה.
דבר שלישי מה יקרה אם יהיה מקלאן אחד מחוברים איזה 5 ומקלאן אחר לא יהיה בכלל? הם ילכו למפקדה ויעשו Steal ככה 20 פעמים כדי לקחת את כל הנקודות ואז הם נידפקו..
בקיצור רעיון ממש לא טוב ואנחנו גם לא רוצים שלכל מפקדה יהיה איזה מיליון מכוניות בגלל הנקודות שלהם כי ככה זה יהיה בסוף וגם עד שכל קלאן ישיג איזשהו מתכנת שישים להם את המכונית שהם קנו עם הנקודות שלהם זה יקח זמן וגם אחר כך צריך להוריד לך נקודות אחרי שהם קנו וצריך לעשות כל יומיים שמישהו קונה משהו עידכון בקיצור רעיון באמת אבל לא טוב
בו אני יגיד לך משהו, אם אתה גונב נקודה ממפקדה, זה משגר אותך למפקדה שלךך ככה שאתה לא יכול לעשות /steal מלא פעמים.
דבר שני חייבים שיהיה לפחות 3 אנשים מחוברים ממפקדה נתקפת כדי שיוכלו להגן.
ולא, לא יהיה המון מכוניות במפקדות, גם כי מישהו לא מספיק פראיר כדי לבזבז הכל על מכוניות, אמרתי שאדמינים יכולים להוסיף עוד פרסים שהם לא תוספות, ועכשיו אני אומר שזה גם יכול ליהיות פרסים זמניים.
לקנות hydra או hunter עולה ל 700 נקודות, אם בכל יום אתה יכול להשיג 30 מקסימום, אז להשיג 700 נקודות יקח לך קצת יותר מחודש. וגם, אם האדמינים לא מרוצים כאן ממשהו הם יכולים כמו שאמרתי, להוריד חופשי, אני רק הבאתי הצעה. אפשר לעשות עוד הגבלות ועוד דברים, פשוט אני וWoozie חושבים שממש כדי לשנות את כל הקטע של "פריצה למפקדות" למשהו שבאמת שווה לעשות. תודה.
רעיון לא רע..
אבל כדי שיהיה אפשר לפרוץ יהיו צריכים להיות עוד X מחוברים מהקלאן השני.
ד"א, אתה יודע בכלל מזה לתכנת את כל המערכת שאתה מציע?
כל נכס כזה למאות אלפי הקלאנים של GTA זה יותר גרוע מלבנות מערכת נכסים!
מישהו מעונין לקחת על עצמו תתכנות של זה בלי עזרה מאחרים?
מאות אלפים?
אני מדבר איתך על הסרבר של וויגיימס, וכל-כך קשה להוסיף checkpoint למפקדה?
אני יודע שהמערכת הזאת היא קשה לתכנות... אבל תחשבו שזה ישנה את כל הנושא של הכלאנים כל-כך!
זה יהיה אדיר!
תמיד יהיה מטרה במשחק.
רעיון מעניין אבל לא נראה לי שהוא יצליח זה הרבה שורות קוד בשביל דבר פעוט מאוד אם יהיה דרך אחרת זה יהיה יותר טוב אבל לפי המצב הנוכחי אפילו למפקדה שלנו יש פריצות דרך הגדר אז זה לא שווה בהחלט לא שווה
מספר עובדות:
1. אתה גולש עכשיו באנטרנט.
2. אתה גולש באתר vGames.
3. אתה קורא עכשיו.
5. לא שמת לב שלא היה 4.
6. כרגע בדקת את זה.
7. אתה מחייכך חיוך קטן ואולי אפילו מגחך עכשיו.
המשך גלישה מהנה!
אז הינה הרעיון:
כיצד להשיג נקודות כלאן:
הפרסים:
מטוסים:
עם הרעיון יתקבל, האדמינים יכולים לעשות שינויים כמה שהם רוצים, זה ממש לא יפריע לנו.
תודה שקראתם את הרעיון
מקווה שתסכימו לו והוא יכנס לפועל...
עריכה:
כל שבועיים יהיה עדכון "נתינת פרסים", הפרסים יתבקשו במהלך השבועיים ע"י הלידרים, ויעדכנו את הפרסים בשרת.
אהבתייייי
אבל אולי עדיף יותר ככה
שנגיד רק אחרי שהרגתה שלוש מחברי הקלאן (שפרצו להם היריבים שלך) אז תוכל לגשת את הצק פוניט ולקחת נקודה אחת
ואז ככה זה יהיה יותר הגינוי
כי נגיד עם איזה קלאן לא מחובר אז קלאן אחר פשוט הולך ולוקח נקודות חופשי אחי
אז לדעתי נעשה שרק עם הרגנו 3 אנשים (או 3 פעמים אותו איש ) מהקלאן היריב אז אפשר לגשת לצק פוניט ולקחת נקודה
רעיון מעניין אבל לא נראה לי שהוא יצליח זה הרבה שורות קוד בשביל דבר פעוט מאוד אם יהיה דרך אחרת זה יהיה יותר טוב אבל לפי המצב הנוכחי אפילו למפקדה שלנו יש פריצות דרך הגדר אז זה לא שווה בהחלט לא שווה
לא יודע מה איתך אבל לדעתי זה לא "דבר פעוט"....
ציטוט:
אהבתייייי
אבל אולי עדיף יותר ככה
שנגיד רק אחרי שהרגתה שלוש מחברי הקלאן (שפרצו להם היריבים שלך) אז תוכל לגשת את הצק פוניט ולקחת נקודה אחת
אז לדעתי נעשה שרק עם הרגנו 3 אנשים (או 3 פעמים אותו איש ) מהקלאן היריב אז אפשר לגשת לצק פוניט ולקחת נקודה
אמרתי שחייבים שיהיו לפחות 3 אנשים מהכלאן היריב מחוברי..... ואם אתה לוקח זה משגר אותך למפקדה שלך אז אתה צריך לעשות את כל הדרך כדי לקחת עוד פעם
אהבתייייי
אבל אולי עדיף יותר ככה
תשמע זה עדיין בפיתוח אנחנו פתוחים לרעיונות
נ.ב. תפסיקו לתקן אותו על הקלאן