משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

משתמש ותיק

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #1 פורסם:
06.05, 08:17
|
|
דיון | IGN - Nintendo Voice Chat
מדי שבוע IGN נינטנדו עושים פודקאסט על ה-Wii+DS ומה צפוי, מה לא ידוע, ומה יגיע בקרוב. הם מדברים הרבה שטויות וזה לא ממש מעניין, עם זאת, אפשר לדלות פה ושם דברים מעניינים.
השבוע יצא הפרק השמיני.
פרק 8 מדבר על, בין היתר: - Protothea - משחק WiiWare, פורט מה-PC, יעלה 1000 נקודות (?!? למה?!?!)
- Boom Blox - משחק טוב, אבל לא צריך לעלות 50 דולר לדעתם.
- Bionic Games - חברה חדשה עם אנשים חזקים בתעשיה, בונה משחק חדש ל-Wii.
- Retro Studios מחפשים אנשים חדשים.
- E3 הקרובה תהיה כנראה האחרונה. היציאה של Activision מהתערוכה היא המסמר הראשון.
והדברים היותר מעניינים: - מאט אומר שפיקמין 3 נמצא בפיתוח, ונמצא בדרך ליציאה בחוץ... (דהה!!)
- מאט שוב טוען שהוא ראה את קיד איקרוס, והוא נראה מדהים, כל הסימנים מצביעים על כך ש-Factor 5 היא המפתחת. לפחות מהרמיזות שלו ומה שאנליסטים מפורומים חושבים.
- משחק בלעדי ל-Wii/DS עומד להיחשף ל-Wii השבוע, בלעדית ב-IGN. כנראה מאחת החברות: סגה, קונאמי או יוביסופט. לשלושתן יש כנסי מדיה שבוע הבא.
חוץ מזה יש Q&A שאין טעם לפרט עליו.
בכל מקרה, זה יהיה הדיון לדבר על המקור היחידי אולי באינטרנט לדעת משהו על מאחורי הקלעים. עד כמה שהוא דל.
|
דיוויד ארצ'ולטה לניצחון!
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #2 פורסם:
06.05, 10:00
|
|
יש מצב שהמשחק האקסקלוסיבי שיצא לווי/DS הוא RRR3 שעוד לא ממש הוכרז?  .
|

|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #3 פורסם:
06.05, 10:02
|
|
|
יש מצב שזה זה, או שזה elebits 2. או שזה קאסטלוואניה.
|
דיוויד ארצ'ולטה לניצחון!
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #4 פורסם:
06.05, 13:20
|
|
אוי לא, פאקטור 5?
הם לא עשו משחק טוב כבר 7 שנים
אה, FP, יש לי רעיון לשעמום שלך.
לך לקטגורית ARCADE ב-LIVE, תקנה את ASSAULT HEROES 1 שעכשיו ירד ל400 נקודות (18 שקל) ושחק אותו יחד איתי בCO OP
בדיוק קניתי אותו השבוע והוא אדיר, לא הספקתי לשחק בו כמעט בכלל ולא יזיק לי בן זוג לגמור אותו (אני בטוח שהוא לא ארוך יותר משעות ספורות).
נערך לאחרונה על ידי DrKeo, 06.05 בשעה 13:22.
|

לוק ברנארד:
אדם, אגדה, אומן, יוצר... אל!
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #5 פורסם:
06.05, 13:30
|
|
|
DrKeo |
ציטוט: |
 |
|
|
בדיוק קניתי אותו השבוע והוא אדיר, לא הספקתי לשחק בו כמעט בכלל ולא יזיק לי בן זוג לגמור אותו (אני בטוח שהוא לא ארוך יותר משעות ספורות). |
|
|
|
|
אין לך משחק קטן בשם GTA4?! מה נסגר איתך?? כמה משחקים אתה מסוגל לשחק?!
גאד.
F.P אם אתה משועמם תקנה את TWEWY!!!!!!
אתה מגזים עם Factor 5. כמו שאמרו שמטרויד יהיה חרא אצל רטרו, ובסוף... בקיצור, אני הייתי סומך על נינטנדו בקטע הזה. סה"כ לחברה יש ניסיון מאוד טוב בתכנות לחומרה של נינטנדו, ואם הם שלחו להם איזה מפיק יפני שיסדר אותם, אני בטוח שיהיה בסדר.
|
דיוויד ארצ'ולטה לניצחון!
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #6 פורסם:
06.05, 14:18
|
|
|
ADi |
 |
|
|
אין לך משחק קטן בשם GTA4?! מה נסגר איתך?? כמה משחקים אתה מסוגל לשחק?!
גאד.
F.P אם אתה משועמם תקנה את TWEWY!!!!!!
אתה מגזים עם Factor 5. כמו שאמרו שמטרויד יהיה חרא אצל רטרו, ובסוף... בקיצור, אני הייתי סומך על נינטנדו בקטע הזה. סה"כ לחברה יש ניסיון מאוד טוב בתכנות לחומרה של נינטנדו, ואם הם שלחו להם איזה מפיק יפני שיסדר אותם, אני בטוח שיהיה בסדר. |
|
|
|
|
רטרו הם בעצם פליטי איגואנה (טורוק 1-2, שאדו מן) בשילוב עם כמה עובדי VALVE (שהספיקו לעבוד על HL1) ועובדי ID (שהספיקו לעבוד על טירה נאצית, דום 1-2, קווייק 1-3), בגלל בעיות ארגוניות הם הסתבכו עם מטרויד ונינטנדו העיפה כמה אנשים וארגנה אותם מחדש.
עכשיו איך אתה יכול להשוות אותם, חבורה של גאונים שעבדו בערך על כל FPS ששינה משהו בתעשיה הזאת בשנות ה90 לפאקטור 5?
פאקטור 5 עשו את רוג סקוודרון הראשון והוא היה אדיר.
אז הם עשו את "באטל פור נאבו" שהיה גרוע.
אחרי זה הם עשו המשך לרוג סקוודרון והוא היה לא רע אבל רוב השם שלו בא מהגרפיקה ולא מהגיימפליי כי טוב כמו הראשון הוא ממש לא.
אז הגיע השלישי בסדרה והוא היה כבר ממש לא משהו, שוב פעם אותו גיימפליי ומשעמם למדי.
אחריו הם התחילו לעבוד על LAIR, בזיון שאני לא אדבר עליו אפילו למרות שיש לי מכר שעבד עליו בFREELANCE בתור ריגר.
אני פשוט לא סומך עליהם, יש להם בהסטוריה משחק באמת טוב אחד בלבד ועוד אחד לא רע בכלל.
F5 מצויינים בסאונד וגרפיקה, מעבר לזה הם די גרועים.
בקשר לזמן הפנוי שלי, אתמול הספקתי לשחק איזה 8 שעות בGTA4, לשחק קצת FIFA עם חבר שבא אלי, לשחק בטורניר היילו 3 (ולנצח) של פורום 360 ולאחריו קצת בCOD4 ואפילו גירס עם עומר ועוד כמה חבר'ה.
בנוסף למדתי ועבדתי
אז כן, יש לי זמן להשקיע שעה ביום עם FP במשחק הזה שרוב הסיכויים שהוא באורך של שעתיים ונגמור אותו עד יום ראשון כשהו יקבל את GTA4.
|

לוק ברנארד:
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #7 פורסם:
06.05, 14:35
|
|
|
וואי, אתה שם את ה-HARD בהארדקור...
בכל מקרה, גם נינטנדו סידרה את רטרו. זה לא שבפאקטור 5 אין כישרונות. סה"כ הם צריכים מישהו שינחה אותם.
תחשוב על משחק קיד איקרוס שהוא מרחף כל הזמן באויר בסגנון רוג סקוודרון, ויורה חצים... אני חושב שזה יכול לצאת ממש טוב אם יעשו את זה נכון וישלבו טוב בין חלקי הפלטפורמה. הם תכלס יצטרכו להמציא את המשחק מחדש, מן הסתם.
אני סומך על נינטנדו שאם זה הכותר שלהם לחגים 2008, הוא יהיה במינימום באיכות שמצפים משחקי הדגל שלה (מטרויד, מריו, זלדה).
|
דיוויד ארצ'ולטה לניצחון!
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #8 פורסם:
06.05, 16:27
|
|
|
ADi |
 |
|
|
וואי, אתה שם את ה-HARD בהארדקור...
בכל מקרה, גם נינטנדו סידרה את רטרו. זה לא שבפאקטור 5 אין כישרונות. סה"כ הם צריכים מישהו שינחה אותם.
תחשוב על משחק קיד איקרוס שהוא מרחף כל הזמן באויר בסגנון רוג סקוודרון, ויורה חצים... אני חושב שזה יכול לצאת ממש טוב אם יעשו את זה נכון וישלבו טוב בין חלקי הפלטפורמה. הם תכלס יצטרכו להמציא את המשחק מחדש, מן הסתם.
אני סומך על נינטנדו שאם זה הכותר שלהם לחגים 2008, הוא יהיה במינימום באיכות שמצפים משחקי הדגל שלה (מטרויד, מריו, זלדה). |
|
|
|
|
אני לא סומך על F5, אני כן סומך על נינטנדו.
כל הסדרות של נינטנדו שעברו לתלת מימד שמרו על צוויון של הקודמים להם (מטרויד, מריו, זלדה, סטאר פוקס, מריו קארט וכו'), להפוך את קיד איקרוס לשוטר זה נשמע לי הזוי.
קיד איקרוס זה משחק פלטפורמה שגם קופצים בו, זה נשמע לי הזוי אם יהפכו אותו למשחק תעופה עם יריות...
אה, ואני לא עד כדי כך הארד קור.
פשוט קבלתי את GTA אז טחנתי אותו, חבר הגיע באמצע אז עשינו סאשן פיפ"א של חצי שעה.
בערב היה טורניר היילו 3 של הפורום, הוא לא עלה יפה כי היילו בעייתי במולטי לישראלים אז חצי קבוצה עברה לCOD4 וחצי לGEARS.
אחרי שסיימנו עם חצי שעה של COD4 קפצתי לחצי שעה לחבר'ה שעברו לGEARS.
אה, ולפני השינה כמובן שהיה עוד קצת GTA4 
היום יהיה יום סולידי, עבודה, לימודים ואיזה שעתיים שלוש GTA4 בערב.
נערך לאחרונה על ידי DrKeo, 06.05 בשעה 16:29.
|

לוק ברנארד:
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #9 פורסם:
06.05, 16:36
|
|
|
נו, אז מה הבעיה?
חוצמזה שקיד איקרוס יכול להיות עוד מטרויד אם לא יפלפלו אותו קצת. סה"כ הוא מאוד דומה בעיקרון (רוב המשחקים דאז היו). אני הייתי שמח אם נינטנדו היו לוקחים אותו למחוזות חדשים. אתה בעצמך ממלא באר בדמעות שאתה רוצה לראות חידושים, אז הנה הם מציעים לך ואתה מסרב?
גם הרבה כמוך אמרו שהם לא רוצים את מטרויד פריים ממבט ראשון, ועד היום יש כאלה שמתנגדים. בכל זאת, פריים 1 הוא אחד המשחקים הטובים ביותר אי פעם.
קיד איקרוס זו הסביבה היפה של יוון, רק מהצד הפחות אלים ויותר קסום מ-GOW.
|
דיוויד ארצ'ולטה לניצחון!
|
|
|
|
|
מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #10 פורסם:
06.05, 16:44
|
|
הסביבות בGOW לא אלימות וב90 אחוז מהמקרים גם לא אפלות.
יש שם את הנופים והרקעים אולי הכי מדהימים שיש בכל משחק...
בקשר לקיד איקארוס - יאללה, שיראו אותו כבר!!!
אותי אישית זה היה מאכזב לראות אותו הופך לסימולטור, מעניין אם ישלבו בו פלטפורמה טובה... הוא היה יכול להיות הרבה יותר טוב אם היה בידיים של החבר'ה של ראצ'ט וקלאנק. זה לגמרי צריך להיות משחק שלהם 
|
"אישית, הייתי מעוניין לדחוף את כל "משחקי ה-AAA" של הגיימקיוב לתחת" -רונן
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #11 פורסם:
06.05, 16:49
|
|
|
Laskin |
 |
|
|
הסביבות בGOW לא אלימות וב90 אחוז מהמקרים גם לא אפלות.
יש שם את הנופים והרקעים אולי הכי מדהימים שיש בכל משחק...
בקשר לקיד איקארוס - יאללה, שיראו אותו כבר!!!
אותי אישית זה היה מאכזב לראות אותו הופך לסימולטור, מעניין אם ישלבו בו פלטפורמה טובה... הוא היה יכול להיות הרבה יותר טוב אם היה בידיים של החבר'ה של ראצ'ט וקלאנק. זה לגמרי צריך להיות משחק שלהם  |
|
|
|
|
בניגוד לנינטנדו?? חח...
אני לא מבין את הקשר לראצ'ט וקלאנק, אבל מעולם לא שיחקתי. אולי תסביר?
בכל מקרה, הפחדים היו שם גם לפני מטרויד פריים.
|
דיוויד ארצ'ולטה לניצחון!
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #12 פורסם:
06.05, 17:00
|
|
|
ADi |
 |
|
|
נו, אז מה הבעיה?
חוצמזה שקיד איקרוס יכול להיות עוד מטרויד אם לא יפלפלו אותו קצת. סה"כ הוא מאוד דומה בעיקרון (רוב המשחקים דאז היו). אני הייתי שמח אם נינטנדו היו לוקחים אותו למחוזות חדשים. אתה בעצמך ממלא באר בדמעות שאתה רוצה לראות חידושים, אז הנה הם מציעים לך ואתה מסרב?
גם הרבה כמוך אמרו שהם לא רוצים את מטרויד פריים ממבט ראשון, ועד היום יש כאלה שמתנגדים. בכל זאת, פריים 1 הוא אחד המשחקים הטובים ביותר אי פעם.
קיד איקרוס זו הסביבה היפה של יוון, רק מהצד הפחות אלים ויותר קסום מ-GOW. |
|
|
|
|
לא נראה לי שאפשר לעשות את יוון יותר קסומה ממה שGOW עשה, הם עשו מן שילוב בין יוון העתיקה ל"סיפור שלא נגמר" וזה מדהים.
אין לי בעיה עם שינוי פרספקטיבות וכו', אני לא התלוננתי על מטרויד בגוף ראשון מעולם.
הבעיה שלי היא שמה שאתה מציע נשמע כמו רוג סקוודרון או סטארפוקס עם פיט במקום חללית.
אם הייתי צריך לעשות משחק קיד איקרוס מודרני הייתי עושה אותו אקשן מגוף שלישי שמכיל הרבה פלטפורמה.
כלומר מה רע בלעשות אותו בסגנון של רצ'ט וקלאק? פלטפורמר עם חץ וקשת וטיפה תעופה, זה לא שיש יותר מדי משחקי פלטפורמה בשנים האחרונות.
|

לוק ברנארד:
|
|
|
|
|
מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #13 פורסם:
06.05, 17:01
|
|
|
ADi |
 |
|
|
בניגוד לנינטנדו?? חח...
אני לא מבין את הקשר לראצ'ט וקלאנק, אבל מעולם לא שיחקתי. אולי תסביר?
בכל מקרה, הפחדים היו שם גם לפני מטרויד פריים. |
|
|
|
|
מה בניגוד לנינטנדו?
ואני פשוט לא סומך על F5, ממש לא. רטרו זה משהו אחר לגמרי... לF5 יש קטע כזה במשחקים שלהם, שאחרי ששיחקת 10 דקות - שיחקת בכל הגיימפליי שתשחק בו בכל המשחק. הכל חוזר על עצמו.
ובקשר לראצ'ט וקלאנק- הם גם יודעים ליצור עולמות גדולים ומרשימים, גם פלטפורמה מהנה, פשוטה ויעילה, וגם יריות מגוונות. לדעתי קיד איקארוס צריך להיות בידיים שלהם... כמשחק פלטפורמה-יריות.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #14 פורסם:
06.05, 17:01
|
|
חחח, אני ולאסקין כתבנו את אותה הודעה פחות או יותר 
|

לוק ברנארד:
|
|
|
|
|
מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #15 פורסם:
06.05, 17:10
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
חחח, אני ולאסקין כתבנו את אותה הודעה פחות או יותר  |
|
|
|
|
כן, ממש תאומים... אני ארנולד שוורצנגר ואתה דני דה ויטו
המממ, למרות שאני נמוך יותר ואתה בלונדיני... בלע.
בכל מקרה, חבר שלי שהיה צריך להביא לי את הפס3 הבריז, יותר נכון הטיסה שלו הבריזה והוא ינחת רק ביום שבת. למזלי אולי, כי הוא לא קנה לי אותו עדיין! 
|
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #16 פורסם:
06.05, 17:19
|
|
|
צר לי לסקין, אתה תכנס לשכלול NPD מאי...
בכל מקרה, אני סומך על נינטנדו ומעדיף קטעי תעופה יותר מקטעי פלטפורמה.
|
דיוויד ארצ'ולטה לניצחון!
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #17 פורסם:
06.05, 17:40
|
|
|
ADi |
 |
|
|
צר לי לסקין, אתה תכנס לשכלול NPD מאי...
בכל מקרה, אני סומך על נינטנדו ומעדיף קטעי תעופה יותר מקטעי פלטפורמה. |
|
|
|
|
אבל זה קיד איקרוס, מה קשור תעופה?!
אני חושב שארנולד יסכים איתי על זה, אפילו שהוא מתחת ל1.80 
|

לוק ברנארד:
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #18 פורסם:
06.05, 17:44
|
|
|
מה קשור תעופה? אולי כי יש לו זוג כנפיים והוא יכול וצריך לעוף?
אם יעשו אותו כמו כל משחק פלטפורמה-אקשן רגיל, בעיניי זה יהיה באנלי נורא. אני מקווה לראות משהו שונה.
|
דיוויד ארצ'ולטה לניצחון!
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #19 פורסם:
06.05, 17:57
|
|
|
ADi |
 |
|
|
מה קשור תעופה? אולי כי יש לו זוג כנפיים והוא יכול וצריך לעוף?
אם יעשו אותו כמו כל משחק פלטפורמה-אקשן רגיל, בעיניי זה יהיה באנלי נורא. אני מקווה לראות משהו שונה. |
|
|
|
|
לפוקס מקלאוד יש רגליים אבל זה לא אומר שצריך לעשות שלבי הליכה ברגל בסטארפוקס.
קיד איקרוס זה משחק פלטפורמה, דווקא לעשות אותו משחק תעופה עם יריות זה נורא בנאלי כי לנינטנדו יש כבר את סטארפוקס ואם הם יכולים לעשות משחק תעופה כמו שצריך סופסוף אז זה צריך להיות סטארפוקס.
קיד אקרוס זה משחק פלטפורמה, כמו שזלדה זה משחק הרפתקאה ומטרויד משחק חקירה.
לא הייתי רוצה לראות את זלדה הופך למשחק מירוצי סוסים רק כי ללינק יש סוס, לא הייתי רוצה לראות את מריו הופך למשחק שרברבות רק כי הוא שרברב ולא הייתי רוצה לראות את קיד איקרוס הופך למשחק תעופה רק כי מחוברות לו זוג כנפיים קטנות מאחור.
|

לוק ברנארד:
|
|
|
|
|
מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #20 פורסם:
06.05, 18:00
|
|
|
בנאלי יותר מלעוף ולירות בדברים?
זה הז'אנר הכי רפטטיבי שיש אולי, חוץ ממסילה אולי.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #21 פורסם:
06.05, 18:05
|
|
|
Laskin |
 |
|
|
בנאלי יותר מלעוף ולירות בדברים?
זה הז'אנר הכי רפטטיבי שיש אולי, חוץ ממסילה אולי. |
|
|
|
|
וחוץ מזה ז'אנר הפלטפורמה כל כך ריק בשנים האחרונות שאף אחד לא יתלונן על עוד משחק פלטפורמה (ביחוד מינטנדו שהייתה פעם מלכת הפלטפורמה).
מאז 2005 יצאו רק שלושה משחקי פלטפורמה בדור הזה (מריו, קמאו ורצ'ט) ואנחנו צריכים יותר.
ד"א, אם כבר משחק פלטפורמה איכותי משהו פה ניסה את CRACKDOWN? 
|

לוק ברנארד:
|
|
|
|
|
מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #22 פורסם:
06.05, 19:02
|
|
מי אמר משחק פלטפורמה מקורי ומדהים?
http://www.gamevideos.com/video/id/18705
גיימפליי ראשון של MIRROR'S EDGE.
נראה מיוחד כ"כ...
עדי - תראה את זה  אחד המיוחדים.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #23 פורסם:
06.05, 19:08
|
|
|
Laskin |
 |
|
|
|
|
|
|
|
כן, פרסמתי את זה כבר כאן, מדובר במשהו מדהים לגמרי!
אבל עזוב אותך לאסקין, זה סתם בHD הרי בשביל זונות גרפיקה.
|

לוק ברנארד:
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #24 פורסם:
06.05, 20:02
|
|
|
אוי נו. זה יפה מאוד. זה גם יוצא למחשב.
יש קטעי אנימציה שלא נראים משהו, ואני לא מבין מה בדיוק עושים במשחק מלבד לקפוץ ממקום למקום, שנראה מעניין לכשעצמו. לא חושב שזה נכון לעשות את זה ממבט ראשון, אבל נראה.
העיצוב האומנותי נהדר. חדשני. רענן. יכול להיות קלאסיקה.
|
דיוויד ארצ'ולטה לניצחון!
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #25 פורסם:
06.05, 20:12
|
|
|
אבל זה FPA ולא פלטפורמה מה שלא משנה את העובדה שהוא נראה צבועני ומרשים בהחלט. מתי יוצא לPC?
|
קודי חבר: WII : 4823-0085-7409-5031 Mario Kart Wii : 4940-5776-0507 Wii Chess : 9768-7793-5425 Endless Ocean : 1408-6061-0680 Mario Strikers Charged : 0645-3608-5834 Super Smash Bros. Brawl : Coming Soon
אם אתם מצרפים אותי שלחו לי הודעה
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #26 פורסם:
06.05, 20:45
|
|
|
shgadlic |
 |
|
|
אבל זה FPA ולא פלטפורמה מה שלא משנה את העובדה שהוא נראה צבועני ומרשים בהחלט. מתי יוצא לPC? |
|
|
|
|
הבנתי שזה יוצא השנה לPS3 ול360, אין לי מושג אם הגרסת PC יוצאת איתם או מאוחר יותר.
גם לי אין מושג מה עושים במשחק עדי אבל הבנתי שמדובר בעולם פתוח (סטייל GTA) אבל הכל מתרחש על הגגות ובתוך הבתים.
אני בטוח שפשוט מקבלים משימות שונות וצריך לבצע אותן, אבל אני לא רוצה לדבר בשמם, עכשיו אחרי שחשפו אותו כנראה שנשמע עליו עוד הרבה.
|

לוק ברנארד:
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #27 פורסם:
06.05, 20:48
|
|
|
כן. הוא נראה מעניין. כמו שכבר אמרתי, מזכיר מאוד את AC ויכולות הטיפוס והזינוק של אלטאייר, והסביבה הרחבה של העיר. עם זאת, האנימציות קצת צריכות עבודה, אבל יש להם זמן אני מניח לפילוש.
|
דיוויד ארצ'ולטה לניצחון!
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #28 פורסם:
06.05, 21:02
|
|
|
בדקתי וגרסת הPC אמורה לצאת יחד עם הגרסאות האחרות, לקראת סוף 2008. נראה בהחלט מעניין מקווה שהטיזר הוא רק ההתחלה ולא יהיה כמו AC שבסוף היה מאכזב. טוב רק זמן יגיד. אולי הוא יגיע בסטים מה אתם חושבים?
|
קודי חבר: WII : 4823-0085-7409-5031 Mario Kart Wii : 4940-5776-0507 Wii Chess : 9768-7793-5425 Endless Ocean : 1408-6061-0680 Mario Strikers Charged : 0645-3608-5834 Super Smash Bros. Brawl : Coming Soon
אם אתם מצרפים אותי שלחו לי הודעה
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #29 פורסם:
06.05, 21:55
|
|
|
shgadlic |
 |
|
|
בדקתי וגרסת הPC אמורה לצאת יחד עם הגרסאות האחרות, לקראת סוף 2008. נראה בהחלט מעניין מקווה שהטיזר הוא רק ההתחלה ולא יהיה כמו AC שבסוף היה מאכזב. טוב רק זמן יגיד. אולי הוא יגיע בסטים מה אתם חושבים? |
|
|
|
|
לא נראה לי שEA פרסמה אף משחק בסטים בנתיים אבל VALVE מוסיפה עוד ועוד שותפים עם הזמן.
בנתיים אקטיוויז'ן, EPIC, ID, UBI, TAKE 2 ועוד כמה מפיצות כבר מוציאות משחקים על STEAM, אולי EA תצטרף בקרוב.
הקטע הוא שיש לEA שירות דומה משלהם כך שהם רואים את STEAM כתחרות.
בכל מקרה, אני הולך לשחק GTA4, מגיע לי קצת הרי לא שחקתי כל היום (!).
|

לוק ברנארד:
|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #30 פורסם:
06.05, 22:46
|
|
לעזאזל! למה E3 תהיה האחרונה?! למה אקטויז'ן יוצאת? דווקא הפורמט החדש של התערוכה אמור להיות אטרקטיבי יותר למפתחות, פחות בזבזני.
|
 |
|
|
מאט אומר שפיקמין 3 נמצא בפיתוח, ונמצא בדרך ליציאה בחוץ... (דהה!!) |
|
|
|
|
וואו, חדשה נהדרת, למרות שזה צפוי. לא השתגעתי מהקודמים, אבל גם לא מסאנשיין ו-MP1, ובדור הזה הסיפור היה שונה איתם. הוא בפירוש משחק מעולה, פשוט היה חסר בו משהו, לטעמי, ואני דווקא אופטימי מאוד לקראת החשיפה של הבא ואין לי ספק שאקנה אותו.
|
 |
|
|
מאט שוב טוען שהוא ראה את קיד איקרוס, והוא נראה מדהים, כל הסימנים מצביעים על כך ש-Factor 5 היא המפתחת. לפחות מהרמיזות שלו ומה שאנליסטים מפורומים חושבים. |
|
|
|
|
אז, יש לנו שני משחקים הארדקור גדולים עד סוף השנה, אה?
הייתי שמח אם חברה אחרת הייתה מפתחת, אבל אם מאט אומר שהוא נראה מדהים, אז כרגע אני איאלץ להסתפק בזה. אני מאמין שנינטנדו משגיחה כדי שלא יהיה כאן ביזיון באחד המשחקים היותר מצופים שלה.
|
 |
|
|
משחק בלעדי ל-Wii/DS עומד להיחשף ל-Wii השבוע, בלעדית ב-IGN. כנראה מאחת החברות: סגה, קונאמי או יוביסופט. לשלושתן יש כנסי מדיה שבוע הבא.
חוץ מזה יש Q&A שאין טעם לפרט עליו. |
|
|
|
|
גרררר השבוע אומר עד יום שבת?
אני לא ממש מתלהב מהמשחקים של אלה לווי, אבל המועדפת עליי היא ללא ספק קונאמי, היא עשתה עבודה משובחת עם PES. לדעתי יהיה מדובר במשחק קאזואל בעיקר, וזה יהיה ככל הנראה אלביטס 2, שדבר פיתוחו כבר נודע.
הבנתי בשיחה עם עדי עכשיו שצוין בפוד קאסט שמדובר במשחק גדול. נו, אז אולי בכל זאת. אולי.
|
DrKeo |
 |
|
|
אוי לא, פאקטור 5? הם לא עשו משחק טוב כבר 7 שנים |
|
|
|
|
מבחינתך, המסמר האחרון בארון המתים של הווי, אה?
אני מציע לא למהר לשלול. מיהרתם לשלול בצורה גורפת גם את NMH בטענה שהיוצר שלו עשה רק משחק אחד ו"גרוע", ובהחלט הייתה הפתעה.
כמובן שאם רטרו הייתה מפתחת, אז הוא עשוי היה להיות יותר טוב, אבל נחכה ונראה, עדיין אין לנו פרטים נוספים, כי אולי הפיתוח הוא בשיתוף עם נינטנדו. ככל הנראה הוא יהיה משחק החגים, לכן לדעתי יש לך ספקות לא מציאותיים בנוגע לסטנדרטים של נינטנדו במשחקי החגים שלה.
ואולי בכלל מאט מנסה לבלבל אותנו? הוא חתיכת ממזר, אני אומר לכם
|
 |
|
|
בדיוק קניתי אותו השבוע והוא אדיר, לא הספקתי לשחק בו כמעט בכלל ולא יזיק לי בן זוג לגמור אותו (אני בטוח שהוא לא ארוך יותר משעות ספורות). |
|
|
|
|
למה את מקשה על עצמך עם F.P כשיש לך כאן את עדי?
|
 |
|
|
אני לא סומך על F5, אני כן סומך על נינטנדו. |
|
|
|
|
לעזאזל, משהו לא טוב עם השמיעה שלי... חכה רגע, נדב...
*מנקה את האוזניים*
טוב, תחזור על מה שאמרת, בבקשה.
|
ADI |
 |
|
|
צר לי לסקין, אתה תכנס לשכלול NPD מאי... |
|
|
|
|
LOL
(ו"שקלול", אדידס, אם לא אכפת לך שאני מתקן  )
|
 |
|
|
אם יעשו אותו כמו כל משחק פלטפורמה-אקשן רגיל, בעיניי זה יהיה באנלי נורא. אני מקווה לראות משהו שונה. |
|
|
|
|
חלק גדול מקיד איקארוס הוא גם פלטפורמה. בכל אופן, שתי האפשרות יתקבלו אצלי בברכה, אם יעשו עבודה טובה.
|
נכתב על ידי נדב:""
טוב, בסתירה מסוימת, ולמרות מה שכתב למעלה, נדב השתפן מעט, ומתעקש שאצטט גם את זה: "החצי השני של 2008 לWII יהיה מורכב ממריו בייסבול, אולי משחק קז'ואלי (אם כן אז ווי מיוזיק), פיקמין 3, אנימל קרוסינג."
למכירה: קונסולת גיימקיוב תקינה ואמינה בזול + כרטיס זיכרון + וויב רייס + רזידנט אוויל 4 + ויוטיפול ג'ו (שני המשחקים הכי טובים בדור האחרון), ומוכר לגיימבוי אדבנס את אף זירו וצ'וצ'ו רוקט (מתאימים גם ל-DS).
|
|
|
|
|
|
|
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר
|