משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

מנהל קהילת Xbox

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #31 פורסם:
06.05, 23:16
|
|
|
רונן |
ציטוט: |
 |
|
|
חלק גדול מקיד איקארוס הוא גם פלטפורמה. בכל אופן, שתי האפשרות יתקבלו אצלי בברכה, אם יעשו עבודה טובה. |
|
|
|
|
זה בהחלט יכול להיות אפשרות שהם יעשו שלבי טיסה בין שלבים, ככה בשביל הגיוון 
זה יהיה מאוד רצ'ט וקלאנק (פלטפורמה/יריות עם כמה שלבי טיסה באמצע) וזה טוב מאוד.
|

לוק ברנארד:
אדם, אגדה, אומן, יוצר... אל!
|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #32 פורסם:
07.05, 00:00
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
זה בהחלט יכול להיות אפשרות שהם יעשו שלבי טיסה בין שלבים, ככה בשביל הגיוון  |
|
|
|
|
לא, זה יהיה גרוע. הפלטפורמה צריכה להיות משולבת טיסה.
אבל זה בסדר אם יהיה איזה מן שלב בונוס מיוחד שיתבסס רק על טיסה, כפי שבמריו גלקסי יש שלבים קצרצרים עם סגנון ייחודי (אלה שמנצלים את הרגישות תנועה).
ונדב, בדיוק עכשיו צפיתי בפלטפורמה שאתם מתלהבים ממנה, ומשום מה לא נפלתי. אולי כי אני צריך לראות יותר. אני אחכה עם ההתלהבות לשלב יותר מאוחר, כאשר המשחק יהיה יותר מפולש, ויראו לנו ממנו יותר.
מי המפתחת? שלחו לי בבקשה קורות חיים שלה. נתהה על קנקנה.
|
נכתב על ידי נדב:""
טוב, בסתירה מסוימת, ולמרות מה שכתב למעלה, נדב השתפן מעט, ומתעקש שאצטט גם את זה: "החצי השני של 2008 לWII יהיה מורכב ממריו בייסבול, אולי משחק קז'ואלי (אם כן אז ווי מיוזיק), פיקמין 3, אנימל קרוסינג."
למכירה: קונסולת גיימקיוב תקינה ואמינה בזול + כרטיס זיכרון + וויב רייס + רזידנט אוויל 4 + ויוטיפול ג'ו (שני המשחקים הכי טובים בדור האחרון), ומוכר לגיימבוי אדבנס את אף זירו וצ'וצ'ו רוקט (מתאימים גם ל-DS).
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #33 פורסם:
07.05, 01:27
|
|
|
רונן |
 |
|
|
לא, זה יהיה גרוע. הפלטפורמה צריכה להיות משולבת טיסה.
אבל זה בסדר אם יהיה איזה מן שלב בונוס מיוחד שיתבסס רק על טיסה, כפי שבמריו גלקסי יש שלבים קצרצרים עם סגנון ייחודי (אלה שמנצלים את הרגישות תנועה).
ונדב, בדיוק עכשיו צפיתי בפלטפורמה שאתם מתלהבים ממנה, ומשום מה לא נפלתי. אולי כי אני צריך לראות יותר. אני אחכה עם ההתלהבות לשלב יותר מאוחר, כאשר המשחק יהיה יותר מפולש, ויראו לנו ממנו יותר.
מי המפתחת? שלחו לי בבקשה קורות חיים שלה. נתהה על קנקנה. |
|
|
|
|
אתה מדבר על MIRROR'S EDGE?
המפתחים שלה עשו משחק קטן שקוראים לו BATTLE FIELD ופחות או יותר המציאו את FPS המאסיבי, מכיר?
בכל מקרה ההתלהבות מהמשחק הגיע עוד די ממזמן כשעיתונאים ראו את המשחק ואמרו שהוא הולך להיות משהו יחודי שמעולם לא נראה.
בקשר לקיד איקרוס, אם יהיה אלמנט קל של תעופה בפלטפורמה (נגיד דאיה) זה יכול להיות סבבה לגמרי, אבל בכלליות קיד איקרוס צריך להיות משחק פלטפורמה.
|

לוק ברנארד:
|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #34 פורסם:
07.05, 02:07
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
|
|
|
|
|
השתגעת? אני לא מכיר שום דבר שאינו של נינטנדו. כל דבר אחר שנכנס לי לראש, נגרס ויוצא בו ברגע.
בכל אופן, שמעתי על BF, אבל לא התעמקתי.
|
 |
|
|
בכל מקרה ההתלהבות מהמשחק הגיע עוד די ממזמן כשעיתונאים ראו את המשחק ואמרו שהוא הולך להיות משהו יחודי שמעולם לא נראה. |
|
|
|
|
בוא נפריד בין ייחודי לבין איכותי ומדהים.
כן, כרגע אני מסכים שהוא ייחודי מאוד, ויש פוטנציאל מעניין. אני בהחלט אעקוב אחריו.
ואגב, אתה אמרת לי שהוא לא ירוץ טוב על המחשב שלי, אבל לי הוא לא נראה כמו המילה האחרונה, בלשון המעטה. ויש לי כרטיס מסך חזק מאוד.
|
 |
|
|
בקשר לקיד איקרוס, אם יהיה אלמנט קל של תעופה בפלטפורמה (נגיד דאיה) זה יכול להיות סבבה לגמרי, אבל בכלליות קיד איקרוס צריך להיות משחק פלטפורמה. |
|
|
|
|
אני חושב שאני מסכים שהעיקר צריך להיות בפלטפורמה. אני פשוט אוהב את הז'אנר הזה יותר, יש לו יותר מה להציע ולחדש.
אגב, למה בוזון תמיד עושה את הקולות הלוחשים והמפחידים שלו בפוד קאסט? כואב לו הגרון? כי אותי זה מפחיד בשעה הזו של הלילה.
נערך לאחרונה על ידי רונן, 07.05 בשעה 02:11.
|
טוב, בסתירה מסוימת, ולמרות מה שכתב למעלה, נדב השתפן מעט, ומתעקש שאצטט גם את זה: "החצי השני של 2008 לWII יהיה מורכב ממריו בייסבול, אולי משחק קז'ואלי (אם כן אז ווי מיוזיק), פיקמין 3, אנימל קרוסינג."
למכירה: קונסולת גיימקיוב תקינה ואמינה בזול + כרטיס זיכרון + וויב רייס + רזידנט אוויל 4 + ויוטיפול ג'ו (שני המשחקים הכי טובים בדור האחרון), ומוכר לגיימבוי אדבנס את אף זירו וצ'וצ'ו רוקט (מתאימים גם ל-DS).
|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #35 פורסם:
07.05, 02:28
|
|
|
אני מאזין לפוד קאסט עכשיו, והם אמרו שהוא די גדול, ויחשפו אותו ביום שישי, עם פרטים, תמונות ואפילו סרטונים.
זה מעניין, הם בדרך כלל שומרים את הדברים הטובים ליום שישי, אבל עד כמה משחק שמגיע לווי מהשלושה האלה יכול להיות באמת גדול?
אני מניח שנצטרך להמתין ולראות.
ולאחרונה אנחנו שומעים לראשונה את כל החדשות הגדולות מהפה של מאט. מה קרה, נינטנדו חטפה פחד קהל? נהייתה ביישנית? מוזר שבכלל מותר לו לדבר, אבל מבחינתי? הוא יכול להמשיך לקשקש עד שיכאב לו הגרון, כפי שכבר כואב לבוזון.
נערך לאחרונה על ידי רונן, 07.05 בשעה 03:40.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #36 פורסם:
07.05, 11:04
|
|
אם אני זוכר נכון יש לך 7850GX2 שהוא היה חזק מאוד בשנת 2006 אבל היום הוא כבר לא העיפרון הכי חד בקלמר 
המשחק הזה הרבה יותר דורש ממה שהוא נראה, הלוק שלו אולי מאוד חד ונקי אבל יש בו המון פילטרים ומערכת תאורה מתקדמת.
את היילו 3 ה360 בקושי מריץ בגלל המערכת תאורה המתקדמת שלו וגם המשחק הזה נראה לי כבד למדי.
בכל מקרה נראה שאתה די מעוניין ב360 אז מה זה משנה עכשיו? 
|

לוק ברנארד:
|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #37 פורסם:
07.05, 12:01
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
בכל מקרה נראה שאתה די מעוניין ב360 אז מה זה משנה עכשיו?  |
|
|
|
|
מה הקשר? העניין שלי ב-360 תלוי ברצון שלי במשחק הזה?
ותמיד חשבתי שה-360 טובה, אבל אולי עכשיו, כש-GTA4 יצא, ורגע לפני RE5, אולי זה הרגע לבדוק יותר ברצינות איך ומתי אני קונה אותה. כסף יש, אני יכול לקנות אותה במזומן ועדיין אשאר בזכות, אבלאני לא חושב שהמטרה היא לבזבז כסף שמצליח לחסוך.
בכל אופן, אולי לא כרגע, אבל ה-PS3, בשלב יותר מאוחר, יכולה להיות אפילו יותר אטרקטיבית. גם על זה אני חושב.
|
|
|
|
|
|
|
|
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר
|