ביטלו את האופציה שהפלאפון ישמש כנגן מוזיקה.. אז, איפה תשמעו את המוזיקה? וכפי שאמר 4, צריך להפריד בין המשחק למוזיקה וזה מיותר.. אם אתם מתעקשים, תשמעו מוזיקה מהמחשב בזמן שאתם משחקים..
כן, כן - זאת תמונה מהקטע שבו שיחקו סטן וקייל מסאות'פארק בגיטר הירו! קטע מצחיקק.. הם גרועים XD
פאק אין קהילה בכל העולם עם יותר כתבות על GTA
הבנו, בואו נעבור למשהו אחר..
OKTOBER FEST!!!! XD
I know not with what weapons World War III will be fought, but World War IV
will be fought with sticks and stones."
אלברט אינשטיין ^^
אני מחכה כבר לגרסא למחשב..
_
"הם אפילו שכרו חוקר פרטי כדי לאתר בני משפחה של אמן שנפטר כדי לרכוש את הזכויות לשימוש בשיר שלו, רק בגלל שהוא מתאים למשחק... לזה אנחנו קוראים שימת לב לפרטים."
וואוו
מנהל פורום GTA. אדמין בשרת ה-DM.אדמין בשרת ה-Ventrilo.
ביטלו את האופציה שהפלאפון ישמש כנגן מוזיקה.. אז, איפה תשמעו את המוזיקה? וכפי שאמר 4, צריך להפריד בין המשחק למוזיקה וזה מיותר.. אם אתם מתעקשים, תשמעו מוזיקה מהמחשב בזמן שאתם משחקים..
WTF??
למה?!
זה היה אחד הדברים שחיכיתי להם!!!
[quote=DarkDruid;1748471]ללכת ולשמוע שיר מזרחי בווליום מטורף[/quote
לא הבנתי... XD
הדמות החדשה שלי היא Terrance "Terry" Stokes; סיפור דמות בקרוב! שם:דני משחק:Vgames RolePlay מקצוע ב-RP:שוטר אזרחי/בלש (Plainclothes Cop/Detective) אימייל:dannycanada666@gmail.com
GTA 4 הולך להיות משחק טוב אבל לא הכי טוב עד עכשיו, יש לו הייפ מטורף ומוגזם ואתה פשוט זורק סיסמאות כרגע.. במקום לעשות כתבה על כל פרט קטן של המשחק, אני ממליץ שתאחדו הכל לכתבה אחת או שתיים בגלל שזה כבר ממש מוגזם.
בקשר לשירים - עם הם עושים פירסומת דרך המשחק, לא הגיוני שבעלי הזכויות על השיר שזוכים לפירסום גם יממנו את המשחק שיחולק חינם? (רווחים על בסיס פרסומות )
וואלה לא ידעתי על זה..נשמע נחמד!
יש שמועות שזה כבר יצא למחשב אבל בהורדות לא חוקיות...