עכשיו אני שמח שקניתי את GTAIV ל-PS3. - קהילות משחקים - Vgames
MSN ראשי MSN חדשות MSN עסקים
ברשת
Spaces Messenger Hotmail
Vgames - ערוץ המשחקים הישראלי

חיפוש מתקדם
רישום משתמש חדש

משחקי כיף, פאן

לנגן השירים האינטרקטיבי של רדיוס 100FM

לחצו לקניית משחקים למחשב, לפלייסטיישן, ל PSP, לנינטנדו ול XBOX360
מגזין קהילות הורדות Vgames FUN
  ערוצים טורנירים וליגות אירועים שרתי משחק חנות

נושא: עכשיו אני שמח שקניתי את GTAIV ל-PS3.
1  2  3
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 2 (1 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
DSK
מחבר הודעה

האווטר המגניב של Jaymz

נינג'ה בלגי

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 08.05, 22:59

ברירת מחדל עכשיו אני שמח שקניתי את GTAIV ל-PS3.

תחבקו אותי...

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Chaotic

שואף לשלמות

#2   פורסם: 08.05, 23:05

Jaymz
ציטוט:
צפה בהודעה

תחבקו אותי...
שתי שאלות:
למה שמח?
הא?

All your base are belong to us, bitch!

חזרה לראש העמוד

F.P

האווטר המגניב של F.P

מודל לחיקוי

#3   פורסם: 08.05, 23:07

Chaotic
ציטוט:
צפה בהודעה
שתי שאלות:
למה שמח?
הא?
RROD כמובן...

אל תדאג ג'יימז הכל יהיה בסדר.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Chaotic

שואף לשלמות

#4   פורסם: 08.05, 23:08

אוי... חדשות רעות. שלא תדע עוד צער, ידידי. מקווה שתוכל לקבל קונסולה תקינה כמה שיותר מהר.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של omerkot

נינג'ה בלגי

#5   פורסם: 08.05, 23:09

אז מתי משחקים בGTA?

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#6   פורסם: 08.05, 23:15

GTA4+MGS4 אפילו לא תשים לב ששלחת את הקונסולה לתיקון ועד שתחזור. לפחות זה קרה בתקופה טובה לצד המתחרה כך שלא ישעמם.

השאלה הנותרת היא, מי הבא בתור ?

הרבי ארז רונן הגדול:"-360 זו לא קונסולה שעלולה להתקלקל, זו קונסולה מקולקלת שעלולה לעבוד"

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Jaymz

נינג'ה בלגי

#7   פורסם: 08.05, 23:16

מכשיר לבן וחמוד שלי... שנתיים היינו ביחד. קניתי לך את כל הזבל שהיה בשנה הראשונה, קניתי לך משחקי אסטרטגיה שלא ניתן לשחק עלייך, קניתי לך אוזנייה אלחוטית בצבע של היילו לפני פחות משבוע... וככה אתה עוזב אותי לבד?

איזה לשלוח לתיקון? האחריות נגמרה לפני שנה וחצי... עכשיו רק צריך למצוא מקום לקבור אותו.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Chaotic

שואף לשלמות

#8   פורסם: 08.05, 23:16

Death_119
ציטוט:
צפה בהודעה
GTA4+MGS4 אפילו לא תשים לב ששלחת את הקונסולה לתיקון ועד שתחזור. לפחות זה קרה בתקופה טובה לצד המתחרה כך שלא ישעמם.

השאלה הנותרת היא, מי הבא בתור ?
לא היה לי מושג שMGS4 יוצא בתקופה הקרובה.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Jaymz

נינג'ה בלגי

#9   פורסם: 08.05, 23:19

Chaotic
ציטוט:
צפה בהודעה
לא היה לי מושג שMGS4 יוצא בתקופה הקרובה.
עוד חודש בדיוק.

שקט, אל תשמחו אותי עכשיו. אני עסוק בלהיות בדיכאון.

חזרה לראש העמוד

מצליחן

#10   פורסם: 08.05, 23:19

צדק פואטי.

אז מה למדנו ידידים? אין שום סיבה לקנות את המשחק לפס3 כשבבעלותך 360. מיקרוסופט לא מהססת בעונשים.

.Vtarbut @ irc.quakenet.org - Be the Beginning#

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#11   פורסם: 08.05, 23:20

Jaymz
ציטוט:
צפה בהודעה
מכשיר לבן וחמוד שלי... שנתיים היינו ביחד. קניתי לך את כל הזבל שהיה בשנה הראשונה, קניתי לך משחקי אסטרטגיה שלא ניתן לשחק עלייך, קניתי לך אוזנייה אלחוטית בצבע של היילו לפני פחות משבוע... וככה אתה עוזב אותי לבד?

איזה לשלוח לתיקון? האחריות נגמרה לפני שנה וחצי... עכשיו רק צריך למצוא מקום לקבור אותו.
איך שנה וחצי? האחריות לטבעת מוות היא בת שלוש שנים. תדבר עם מייקרוסופט, הם מאוד גמישים ואני בטוח במאת האחוזים שיעזרו לך.

MGS יוצא עוד 32 יום. זאת אומר שנדב מקבל ספויילר עוד 33 יום .

הרבי ארז רונן הגדול:"-360 זו לא קונסולה שעלולה להתקלקל, זו קונסולה מקולקלת שעלולה לעבוד"

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Jaymz

נינג'ה בלגי

#12   פורסם: 08.05, 23:22

Death_119
ציטוט:
צפה בהודעה
איך שנה וחצי? האחריות לטבעת מוות היא בת שלוש שנים. תדבר עם מייקרוסופט, הם מאוד גמישים ואני בטוח במאת האחוזים שיעזרו לך.
בטוח 3 שנים? מתי זה נכנס לתוקף? כשאני קניתי את הקונסולה דיברו על חצי שנה, לאחר מכן הגדילו לכולם את האחריות לשנה, אבל לא שמעתי כלום על 3 שנים.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של omerkot

נינג'ה בלגי

#13   פורסם: 08.05, 23:24

זה שלוש שנים... הם האריכו לפני מספר חודשים.

חזרה לראש העמוד

מצליחן

#14   פורסם: 08.05, 23:25

ותגובה רצינית יותר, ממש לא נעים ומעצבן. את מי אני אשפיל עכשיו במשחקים?

.Vtarbut @ irc.quakenet.org - Be the Beginning#

חזרה לראש העמוד

F.P

האווטר המגניב של F.P

מודל לחיקוי

#15   פורסם: 08.05, 23:25

Jaymz
ציטוט:
צפה בהודעה
בטוח 3 שנים? מתי זה נכנס לתוקף? כשאני קניתי את הקונסולה דיברו על חצי שנה, לאחר מכן הגדילו לכולם את האחריות לשנה, אבל לא שמעתי כלום על 3 שנים.
כן, זו הארכה שהם נתנו למטרה הזו. זה תקף רק לטבעת המוות ותו לא (AKA זה מתאים למצב הזה).

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#16   פורסם: 08.05, 23:26

גם אם לא הייתה לך אחריות (ויש לך) הם היו עוזרים לך. אתה לא יודע כמה נחמדים הם, הם באמת אחלה בכל הקשור לטיפול בלקוח באמצעים שהם יכולים, במיוחד מייקרוסופט ישראל. אבל התיקון הוא לא זול והולך לעלות לך לפחות 500 ש"ח, קח בחשבון.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Jaymz

נינג'ה בלגי

#17   פורסם: 08.05, 23:26

Current Warranty Status

Device: Xbox360 Hardware
Serial Number: 113501360606
Warranty Status: Out of Warranty
Warranty Type: Standard
Warranty Start:
Warranty Expiration: 4/25/2007 7:59:59 PM

נראה לי שאני פשוט אחכה לבאנדל המעניין הבא, שאלוהים יודע מה הוא יהיה. כמה כבר עולה Core היום בארצות הברית?

נערך לאחרונה על ידי Jaymz, 08.05 בשעה 23:28.

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#18   פורסם: 08.05, 23:27

דבר איתם במקום לטחון מים, תגיד להם שרכשת את הקונסולה בחו"ל (במידה ורכשת אותה בארץ) וחווית טבעת מוות. הם יעזרו לך.

והם העריכו את האחריות לנזק של טבעת מוות, לא של תקלה כללית. זה הגיוני מה שרשום לך.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Chaotic

שואף לשלמות

#19   פורסם: 08.05, 23:27

Jaymz
ציטוט:
צפה בהודעה
זה בהחלט לשלוש שנים. הם יצאו בהצהרה שהם טעו ולכן הם מפצים את כולם בהגדלת האחריות, רטרואקטיבית ל-3 שנים. כלומר, התיקון יהיה לך חינם. מצד שני, המשלוח וההתעסקות עלולים להיות על הפנים, אז אולי עדיף לך פשוט לקנות גירסאת ארקייד חדשה ולשים בה את הכונן הקשיח שלך. אפילו תרוויח כמה משחקי ארקייד נחמדים במיוחד.

יש לך כמה דרכי פעולה. אני בטוח שאתה מכיר את כולן.

וואו. MGS4 ממש קרוב. אני מניח שהיה איזה משחק אחר עם IV שמשך את מלוא תשומת הלב של כל היקום ובגלל זה אף אחד לא מדבר על זה. למעשה, יהיה חסר טעם כמעט לחלוטין לשחרר מידע פרסומי גדול על משחק כלשהו בתקופה הקרובה. אני חושב שהמשחק היחיד שהלהיב אותי היה Mirror's Edge היצירתי בטירוף.
טוב... 20 שעות ביומיים זה ממש קצת, אז אני חוזר לGTA IV לכמה שעות.

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#20   פורסם: 08.05, 23:33

מי שקונה MGS לא צריך מידע פירסומי. זה לרוב אנשים שמלווים את הכותר מיומו הראשון על ה-SNES או לפחות על ה-PS1. אין לבן אדם שלא שיחק מעולם בסדרה מה לחפש בכותר הרביעי.

ובלי קשר זה הולך להיות אחד ממסעי השיווק הגדולים של השנה בקלות. הקלף הכי חזק של סוני עד היום.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Chaotic

שואף לשלמות

#21   פורסם: 08.05, 23:39

Death_119
ציטוט:
צפה בהודעה
מי שקונה MGS לא צריך מידע פירסומי. זה לרוב אנשים שמלווים את הכותר מיומו הראשון על ה-SNES או לפחות על ה-PS1. אין לבן אדם שלא שיחק מעולם בסדרה מה לחפש בכותר הרביעי.

ובלי קשר זה הולך להיות אחד ממסעי השיווק הגדולים של השנה בקלות. הקלף הכי חזק של סוני עד היום.
אני מניח שאכן מדובר במשחק שמיועד למעריצי הסדרה בלבד. גם להם קשה להבין מה קורה בסיפור, והם מכירים את כל הרקע. לבחור חדש כמוני, אין מה לחפש במשחק. אולי בגלל זה הוא ממש לא מעניין אותי. מאז שניסיתי את MGS2 וMGS3 ופשוט עזבתי אותם אחרי איזה חצי שעה (חצי שעת משחק... בערך שמונה שעות בסך הכל), אני פשוט לא מבין מה הקטע בסדרה הזאת. כנראה באמת ההיתי צריך להיות שם כשזה קרה.

כמו שאמרת, MGS4 הוא משחק שמיועד בעיקר ובאופן כמעט בלעדי למעריצי הסדרה ולאלו שעקבו אחריה במשך שנים. אני חושב שהאוכלוסיה שלהם מתחלקת לשני חלקים:
-פנאטים שמוכנים לקנות PS3 רק בשביל המשחק (ובשביל נגן בלו-ריי)
-אנשים שפשוט מחכים שהפורט ל360 יגיע בעוד זמן לא קצר ומקווים שאנשים מסוימים אחרים לא יהרסו להם את הסיפור עם ספוילרים, רק בגלל שהם מתוסכלים שלהם קונסולה שעובדת (לעומת אחת הרוסה ואחת שעובדת, אבל לא מדליקים אותה כל כך).

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Jaymz

נינג'ה בלגי

#22   פורסם: 08.05, 23:51

קיבינימט עם הדור הזה.

I'm coming home, baby! i'm coming home!

מעניין שבדיוק היום התחלתי לשחק ב-Persona 3... הגיע הזמן להשלים את כל ה-JRPGים...

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של unreal weapon

אלוף Gears השבועי

#23   פורסם: 08.05, 23:58

משתתף בצערך .
עכשיו לדודי יהיה עם מי להתנחם...

קרדיט לכאוס המשיח!
Dezaster
ציטוט:
היה לי בעיות בסוללה של השלט...

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

מנהל קהילת Xbox

#24   פורסם: 09.05, 08:46

Death_119
ציטוט:
צפה בהודעה

מבחינת איכות אין ספק (למרות שבשבילי הוא מקביל באיכות לSOTC, לדעתי GOW קצת מתחת לשני אלה אבל בהחלט קרוב).
אבל מבחינת מכירות MGS בחיים לא יגיע למכירות של GEARS 1 לדוגמה.

המשחק הכי טוב בסדרה (לדעת כולם חוץ ממך כמובן כי דודי פשוט חייב להיות שונה ) מכר רק 4 מליון עותקים וזה על PS2 עם 100 מליון משתמשים באותה תקופה.
כשיצא MGS4 יהיו אולי 13 מליון PS3 בעולם וממילא לרוב המעריצים השרופים של המשחק יש כבר PS3 בבית כי הם פאנבואים של סוני
לדעתי MGS4 ימכור 3 וקצת מליון יחידות השנה, הוא לא יגיע למכירות של GEARS 2 בחיים.

אה, וג'יימז, ל360 עצמה אין אחריות למעבר לשנה אבל לRROD יש אחריות עד ל-3 שנים.
אם אתה רוצה איזה ARCADE אז חכה למבצע, באירופה הוא 199 יורו ובארה"ב הוא 279$ עם וויווה פינאטה, פורצה, כרטיס זיכרון 256, אקסטרה שלט אלחוטי ו-5 משחקי ארקייד.

לוק ברנארד:
אדם, אגדה, אומן, יוצר... אל!

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של מאגנה הכוסון

מודל לחיקוי

#25   פורסם: 09.05, 08:54

תנחומיי.
שלא תדע עוד צער!
זה בטח מוזר לחזור לשחק עם שלטים חוטיים.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#26   פורסם: 09.05, 09:10

אוי, בדיוק לפני זה שהחלטנו מי נוהג...
בסוף שוב אני ונדב נשאר לבד?
מה יהיה?!?!

House: "I've heard not all lawyers are as ethical as the ones we see on TV."

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Chaotic

שואף לשלמות

#27   פורסם: 09.05, 10:00

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה
אוי, בדיוק לפני זה שהחלטנו מי נוהג...
בסוף שוב אני ונדב נשאר לבד?
מה יהיה?!?!
אל תדאג. יש אותי ואת FP. בנוסף, אני מתכנן להגדיל את רוחב הפס שלי, בעיקר בשביל לוודא שיהיה לי אפלאוד קצת יותר נורמלי. אני צריך לבדוק את זה, אבל הבנתי שבבזק 5 מגה, האפלאוד הוא מגה אחד שלם. זה יחס אדיוטי לחלוטין, אבל זה יותר טוב מכלום.

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#28   פורסם: 09.05, 10:00

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
מבחינת איכות אין ספק (למרות שבשבילי הוא מקביל באיכות לSOTC, לדעתי GOW קצת מתחת לשני אלה אבל בהחלט קרוב).
אבל מבחינת מכירות MGS בחיים לא יגיע למכירות של GEARS 1 לדוגמה.

המשחק הכי טוב בסדרה (לדעת כולם חוץ ממך כמובן כי דודי פשוט חייב להיות שונה ) מכר רק 4 מליון עותקים וזה על PS2 עם 100 מליון משתמשים באותה תקופה.
כשיצא MGS4 יהיו אולי 13 מליון PS3 בעולם וממילא לרוב המעריצים השרופים של המשחק יש כבר PS3 בבית כי הם פאנבואים של סוני
לדעתי MGS4 ימכור 3 וקצת מליון יחידות השנה, הוא לא יגיע למכירות של GEARS 2 בחיים.

אה, וג'יימז, ל360 עצמה אין אחריות למעבר לשנה אבל לRROD יש אחריות עד ל-3 שנים.
אם אתה רוצה איזה ARCADE אז חכה למבצע, באירופה הוא 199 יורו ובארה"ב הוא 279$ עם וויווה פינאטה, פורצה, כרטיס זיכרון 256, אקסטרה שלט אלחוטי ו-5 משחקי ארקייד.
המשחק השני מכר 5.5 מיליון עותקים. השלישי מכר בערך איזה 4 מיליון. הרביעי ימכור בקלות הרבה יותר, גם יותר מגירס, למה? כי זה הקלף הכי חזק של סוני, אם פרולוג כדמו מכר עד היום 1.5 מיליון, דמו! אז למה אתה חושב של-MGS לא תהיה אותה השפעה? בטח כשאין לסוני שום בלעדי ראוי לשמו השנה. למעט אובך .

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Chaotic

שואף לשלמות

#29   פורסם: 09.05, 10:18

Death_119
ציטוט:
צפה בהודעה
המשחק השני מכר 5.5 מיליון עותקים. השלישי מכר בערך איזה 4 מיליון. הרביעי ימכור בקלות הרבה יותר, גם יותר מגירס, למה? כי זה הקלף הכי חזק של סוני, אם פרולוג כדמו מכר עד היום 1.5 מיליון, דמו! אז למה אתה חושב של-MGS לא תהיה אותה השפעה? בטח כשאין לסוני שום בלעדי ראוי לשמו השנה. למעט אובך .
יש סיבה שאתה משווה את כותר המרוצים הפופולארי ביותר והחזק ביותר בשוק לכותר התגנבות חזק הרבה פחות?
לא הכל תמון בשיווק. אמרת בעצמך שאנשים שקונים את MGS בכלל לא צריכים שיווק. הקהל של המשחק כבר די מבוסס ובגלל שהמשחק לא פונה בכלל לשחקנים חדשים, אין שום סיבה שהוא ימכור הרבה יותר מהמשחקים הקודמים.

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#30   פורסם: 09.05, 10:36

מה זה חזק הרבה פחות? MGS הוא משחק שיכל למכור 6 מיליון ואף יותר, בטח כשמדובר במשחק הראשון שלו לדור הנוכחי. הוא מספר אחד בז'אנר משחקי ההתגנבות. זה מוביל וזה מוביל.

חזרה לראש העמוד
1  2  3
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא

עזרה             אודות האתר             צור קשר             דרושים             פרסם באתר            RSS Vgames