עכשיו אני שמח שקניתי את GTAIV ל-PS3. - Page 2 - קהילות משחקים - Vgames
MSN ראשי MSN חדשות MSN עסקים
ברשת
Spaces Messenger Hotmail
Vgames - ערוץ המשחקים הישראלי

חיפוש מתקדם
רישום משתמש חדש

משחקי כיף, פאן

לנגן השירים האינטרקטיבי של רדיוס 100FM

לחצו לקניית משחקים למחשב, לפלייסטיישן, ל PSP, לנינטנדו ול XBOX360
מגזין קהילות הורדות Vgames FUN
  ערוצים טורנירים וליגות אירועים שרתי משחק חנות

נושא: עכשיו אני שמח שקניתי את GTAIV ל-PS3.
1  2  3
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של DrKeo

מנהל קהילת Xbox

חבר בקהילת: -

#31   פורסם: 09.05, 10:47

Death_119
ציטוט:
צפה בהודעה
המשחק השני מכר 5.5 מיליון עותקים. השלישי מכר בערך איזה 4 מיליון. הרביעי ימכור בקלות הרבה יותר, גם יותר מגירס, למה? כי זה הקלף הכי חזק של סוני, אם פרולוג כדמו מכר עד היום 1.5 מיליון, דמו! אז למה אתה חושב של-MGS לא תהיה אותה השפעה? בטח כשאין לסוני שום בלעדי ראוי לשמו השנה. למעט אובך .
פעם אחרונה שבדקתי MGS1 גרם לאנשים לחרבן במכנס מרוב ציפיה והיה לPSX בסיס משתמשים של קרוב ל50 מליון, MGS2 גרם לאנשים לחרבן במכנס והיה לPS2 בסיס משתמשים של 30+ מליון ו-MGS4 לא בדיוק הרשים בטריילרים שלו (הכי גרועים בסדרה בנתיים לדעתי) וכל מי שקונה אותו זה על בסיס של שתי אופציות:
הוא מגה פאנבוי של MGS ואין אפילו 4 מליון כאלה.
זה היה המשחק לקנות לPSX ולPS2.

היום יש את GTA4 בחוץ שעדין מעסיק את האנשים וMGS4 ימכור למגה פאנבואים כמוך וכמו לאסקין (וכמוני כמובן).
אני לא רואה עליה במכירות של הPS3 ביוני, אפילו ירידה אחרי הבוסט מאי שהיא תקבל מGTA4.

ד"א, פעם אחרונה שבדקתי GT5 פרולוג לא עשה אפילו 200,000 בארה"ב, כל המכירות שלו זה מיפן ואירופה.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של origlo

מנהל קהילת PS3

#32   פורסם: 09.05, 10:47

Death_119
ציטוט:
צפה בהודעה
המשחק השני מכר 5.5 מיליון עותקים. השלישי מכר בערך איזה 4 מיליון. הרביעי ימכור בקלות הרבה יותר, גם יותר מגירס, למה? כי זה הקלף הכי חזק של סוני, אם פרולוג כדמו מכר עד היום 1.5 מיליון, דמו! אז למה אתה חושב של-MGS לא תהיה אותה השפעה? בטח כשאין לסוני שום בלעדי ראוי לשמו השנה. למעט אובך .
מה עם התנגדות 2?

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Chaotic

שואף לשלמות

#33   פורסם: 09.05, 10:50

Death_119
ציטוט:
צפה בהודעה
מה זה חזק הרבה פחות? MGS הוא משחק שיכל למכור 6 מיליון ואף יותר, בטח כשמדובר במשחק הראשון שלו לדור הנוכחי. הוא מספר אחד בז'אנר משחקי ההתגנבות. זה מוביל וזה מוביל.
שניהם מובילים, כמובן (GT מקבל תחרות לא קלה בשנים האחרונות, אבל עדיין נמצא בטופ העולמי). זה לא משנה את העובדה שיש כותרים חזקים יותר וחזקים פחות. לדוגמא, GT הוא כותר חזק יותר מMGS. למה? כי הוא מוכר הרבה יותר עותקים. הסיבה יכולה להיות הז'אנר של כל אחד מהם והיא יכולה להיות כל דבר אחר. זה לא משנה כלום.
זה שפרולוג מכר כל כך הרבה לא רלוונטי בעליל לכמה שMGS4 ימכור. נכון שמדובר במשחק חזק מבחינת סוני, אבל כפי שאמרת, כשזה מגיע לכותר הזה, שיווק זה לא הכל. בנוסף, התגנבות הוא ז'אנר מאוד נישתי (הרבה יותר ממרוצי מכוניות) ולכן אין סיבה להניח שמשחק בז'אנר הזה ימכור כמויות אדירות כל כך, גם אם הוא המשחק המוביל בז'אנר (גם נתון לוויכוח, אבל זה ממש לא משנה).

הוא ימכור כמה מליונים. אין בכך ספק, אבל הוא לא יגיע לכמויות של כותרים עם מכנה משותף נמוך יותר, כדוגמאת גירס 2.

All your base are belong to us, bitch!

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

מנהל קהילת Xbox

#34   פורסם: 09.05, 11:19

Death_119
ציטוט:
צפה בהודעה
מה זה חזק הרבה פחות? MGS הוא משחק שיכל למכור 6 מיליון ואף יותר, בטח כשמדובר במשחק הראשון שלו לדור הנוכחי. הוא מספר אחד בז'אנר משחקי ההתגנבות. זה מוביל וזה מוביל.
יותר מ6 מליון?
תעשה לי טובה, ל2 היה הייפ עד השמיים עם הגרפיקה הכי מדהימה אי פעם באותה תקופה וטריילרים שגרמו לסינים על דייטת אורז לחרבן על עצמם בזמן שלPS2 היה בסיס משתמשים גדול מ30 מליון.
לPS3 לא יהיה חצי מהבסיס הזה וMGS4 לא מתקרב ללרגש אנשים כמו MGS2.

כמו יקוזה, כל הפרנצ'ייזים של סוני נחלשים עם השנים.
פעם רצ'ט וקלאנק היו עוברים את ה2 מליון בקלות אם לא ה3 מליון, החדש לPS3 (הראשון בדור החדש והכי מרשים בחבורה) מכר בקושי מליון וגם זה בעזרת באנדל.

4MGS אולי בסוף חייו יגיע ל5 מליון שזה מה שגירס 1 מכרה, גירס 2 ימכור אפילו יותר.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#35   פורסם: 09.05, 11:39

מצד שני יש לו גם תחרות לא קלה עם GTA ואח"כ משחקים שפונים יותר לקהל הגדול כמו רזיסטאנס2 וKZ2

House: "I've heard not all lawyers are as ethical as the ones we see on TV."

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#36   פורסם: 09.05, 13:23

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
פעם אחרונה שבדקתי MGS1 גרם לאנשים לחרבן במכנס מרוב ציפיה והיה לPSX בסיס משתמשים של קרוב ל50 מליון, MGS2 גרם לאנשים לחרבן במכנס והיה לPS2 בסיס משתמשים של 30+ מליון ו-MGS4 לא בדיוק הרשים בטריילרים שלו (הכי גרועים בסדרה בנתיים לדעתי) וכל מי שקונה אותו זה על בסיס של שתי אופציות:
הוא מגה פאנבוי של MGS ואין אפילו 4 מליון כאלה.
זה היה המשחק לקנות לPSX ולPS2.

היום יש את GTA4 בחוץ שעדין מעסיק את האנשים וMGS4 ימכור למגה פאנבואים כמוך וכמו לאסקין (וכמוני כמובן).
אני לא רואה עליה במכירות של הPS3 ביוני, אפילו ירידה אחרי הבוסט מאי שהיא תקבל מGTA4.

ד"א, פעם אחרונה שבדקתי GT5 פרולוג לא עשה אפילו 200,000 בארה"ב, כל המכירות שלו זה מיפן ואירופה.
וואו... MGS1 יצא בהפרש של כמעט עשור מאז Solid Snake 2, אני לא יודע מה איתך, אבל רוב האנשים ששיחקו בשני הכותרים המקוריים אצל ניטנדו ואחר כך גם בזה של ה-PSX הינם ספורים. בטח לא נמדדים במיליונים.

MGS2 עשה כזה הייפ כי האכילו את כולנו בכזה הייפ. הוא הוצג על ידי סוני במשך תקופה מאוד ארוכה עם השיא של E3 של 2001. לפלייסטישן 2 לא היה 30+ מיליון משתמשים בשנתה הראשונה. MGS2 יצא בנובמבר 2001, קצת פחות משנה מצאת הפלייסטישן 2.

מידת ההייפ הזאת חזרה אחרי מה שהלך עם 3. הם דחפו מיליון טריילרים, מיליון טיזרים ודואגים להציג אותו בכל מקום אפשרי ותערוכה שסוני לוקחת בה חלק. החל מלייפציג ועד E3 המנוון. שלא נדבר על באנדל ייעודי והוצאה מחודשת של שלושת המשחקים הקודמים בסדרה ל-PSN ובמארז מפואר. המשחק מקבל במה סופר מרכזית מבחינת סוני וזה רק ייגבר בשבועות הקרובים. אני מאמין שהוא יעשה לא פחות רעש אצל המבקרים ממה ש-GTA או כל משחק אדיר ממדים עושה כיום.

אני לא מבין למה קשה לך לקבל MGS שמוכר 6+ מיליון עד סוף ימי חייו. 3 שנחשב החלש מכולם מכר 4.5 מיליון עותקים כולל סאבסטאנס עד סוף ימיו. שלא נדבר שמדובר במשחק האחרון של סוליד סנייק ואולי האחרון בהחלט של הסדרה, כמו שקוז'ימה טוען כל פעם מחדש.

כל הדמויות מכל המשחקים הקודמים למעט גריי פוקס (ריידן לוקח את הדמות הזאת עליו כפי שנראה מהטריילים במשחק הקרוב) חוזרות וזה לשם עצמו מספר על החשיבות האדירה של הכותר הן בעיני קוז'ימה והן בעיני המעריצים, שיש לא מעטים כאילו במיוחד באירופה.

MGS 4 מחדש לא מעט ומעורר עיניין לא פחות גדול מהמנוע הגראפי של 2 בזמנו. המערכת מצלמה ששונתה, השימוש ב-FPS הפך לאינטגרלי יותר, שדה הקרב הפתוח ובכלל החליפה הסופר מגניבה. המשחק הוא אולי המחדש ביותר בסדרה ואנשים רואים את זה. שלא נדבר שכולם מתים לראות מה ה-PS3 סוף-סוף מסוגלת לעשות. הוא הולך למשוך אירופאים כמו עש למנורה.

וגם אותך ביולי אם תהיה נחמד .

הרבי ארז רונן הגדול:"-360 זו לא קונסולה שעלולה להתקלקל, זו קונסולה מקולקלת שעלולה לעבוד"

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

מנהל קהילת Xbox

#37   פורסם: 09.05, 13:37

Death_119
ציטוט:
צפה בהודעה
וואו... MGS1 יצא בהפרש של כמעט עשור מאז Solid Snake 2, אני לא יודע מה איתך, אבל רוב האנשים ששיחקו בשני הכותרים המקוריים אצל ניטנדו ואחר כך גם בזה של ה-PSX הינם ספורים. בטח לא נמדדים במיליונים.

MGS2 עשה כזה הייפ כי האכילו את כולנו בכזה הייפ. הוא הוצג על ידי סוני במשך תקופה מאוד ארוכה עם השיא של E3 של 2001. לפלייסטישן 2 לא היה 30+ מיליון משתמשים בשנתה הראשונה. MGS2 יצא בנובמבר 2001, קצת פחות משנה מצאת הפלייסטישן 2.

מידת ההייפ הזאת חזרה אחרי מה שהלך עם 3. הם דחפו מיליון טריילרים, מיליון טיזרים ודואגים להציג אותו בכל מקום אפשרי ותערוכה שסוני לוקחת בה חלק. החל מלייפציג ועד E3 המנוון. שלא נדבר על באנדל ייעודי והוצאה מחודשת של שלושת המשחקים הקודמים בסדרה ל-PSN ובמארז מפואר. המשחק מקבל במה סופר מרכזית מבחינת סוני וזה רק ייגבר בשבועות הקרובים. אני מאמין שהוא יעשה לא פחות רעש אצל המבקרים ממה ש-GTA או כל משחק אדיר ממדים עושה כיום.

אני לא מבין למה קשה לך לקבל MGS שמוכר 6+ מיליון עד סוף ימי חייו. 3 שנחשב החלש מכולם מכר 4.5 מיליון עותקים כולל סאבסטאנס עד סוף ימיו. שלא נדבר שמדובר במשחק האחרון של סוליד סנייק ואולי האחרון בהחלט של הסדרה, כמו שקוז'ימה טוען כל פעם מחדש.

כל הדמויות מכל המשחקים הקודמים למעט גריי פוקס (ריידן לוקח את הדמות הזאת עליו כפי שנראה מהטריילים במשחק הקרוב) חוזרות וזה לשם עצמו מספר על החשיבות האדירה של הכותר הן בעיני קוז'ימה והן בעיני המעריצים, שיש לא מעטים כאילו במיוחד באירופה.

MGS 4 מחדש לא מעט ומעורר עיניין לא פחות גדול מהמנוע הגראפי של 2 בזמנו. המערכת מצלמה ששונתה, השימוש ב-FPS הפך לאינטגרלי יותר, שדה הקרב הפתוח ובכלל החליפה הסופר מגניבה. המשחק הוא אולי המחדש ביותר בסדרה ואנשים רואים את זה. שלא נדבר שכולם מתים לראות מה ה-PS3 סוף-סוף מסוגלת לעשות. הוא הולך למשוך אירופאים כמו עש למנורה.

וגם אותך ביולי אם תהיה נחמד .
דוגרי, שכחתי שאני אמור להיות נחמד כדי לקבל PS3 לשבוע
אני אוהב אותך דודי, תן לי נשיקה!

חזרה לראש העמוד

מודל לחיקוי

#38   פורסם: 09.05, 13:49

שבוע לא יספיק לך ד"ר... אני לא מבין אותך, גם ככה שנה הבאה אתה תקנה פס3 בטוח, שייצאו המשחקים של TEAM ICO וGOW3 וHEAVY RAIN וכו'.... יאללה, תקנה כבר פס3. אני כנראה אקנה גם 360 עם גירס 2, NG2 וTH, אחרי ששלושתם יצאו

בכל מקרה - MGS4 יהיה הטוב ביותר בסדרה, אבל אין לי ספק שהוא לא ימכור הרבה מעל 3 מליון.
מה לעשות - זה לא משחק לכולם, כמו שאתם אומרים.

אה, ובקשר למכירות של GT5: P - אתם תמיד שוכחים שאף פעם לא מכלילים את גירסת הPSN בנתוני המכירות, ובינתיים יש לי כבר 5 חברים עם פס3 והמשחק הזה, וכולם קנו אותו דרך הPSN, ובסקרים באינטרנט אפשר לראות שהמון אנשים העדיפו כמו חברים שלי, לקנות שם. הייתי מחכה קצת עד שסוני ישחררו מידע כמה הורידו דרך הPSN ואז לשכלל את זה.

"אישית, הייתי מעוניין לדחוף את כל "משחקי ה-AAA" של הגיימקיוב לתחת" -רונן

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

מנהל קהילת Xbox

#39   פורסם: 09.05, 15:13

Laskin
ציטוט:
צפה בהודעה
שבוע לא יספיק לך ד"ר... אני לא מבין אותך, גם ככה שנה הבאה אתה תקנה פס3 בטוח, שייצאו המשחקים של TEAM ICO וGOW3 וHEAVY RAIN וכו'.... יאללה, תקנה כבר פס3. אני כנראה אקנה גם 360 עם גירס 2, NG2 וTH, אחרי ששלושתם יצאו

בכל מקרה - MGS4 יהיה הטוב ביותר בסדרה, אבל אין לי ספק שהוא לא ימכור הרבה מעל 3 מליון.
מה לעשות - זה לא משחק לכולם, כמו שאתם אומרים.

אה, ובקשר למכירות של GT5: P - אתם תמיד שוכחים שאף פעם לא מכלילים את גירסת הPSN בנתוני המכירות, ובינתיים יש לי כבר 5 חברים עם פס3 והמשחק הזה, וכולם קנו אותו דרך הPSN, ובסקרים באינטרנט אפשר לראות שהמון אנשים העדיפו כמו חברים שלי, לקנות שם. הייתי מחכה קצת עד שסוני ישחררו מידע כמה הורידו דרך הPSN ואז לשכלל את זה.
שבוע? מה לא יספיק בשבוע?
MGS מאז ומתמיד היו משחקים עם 6 שעות של גיימפליי ו-9 שעות של סרטים (ולהתחשב בעובדה שביולי אני חסר מעש כנראה ש5 שעות זה אפילו יהיה מעט שעות בשבילי ביום למשחקים ) ו-HS למשל זה איזה 5-6 שעות.

זאת אומרת שאם אני משקיע 5 שעות ביום במשך שבוע אני יכול להתפנק ב35 שעות עם הPS3 שלי ובנתיים כל מה שמעניין אותי עליו זה לגמור את MGS4.
עם האקסטרה זמן אני אנסה את אנצ'רטד, רצ'ט וקלאנק וכמובן אבדוק את HS, ביחוד שהוא רק 5 שעות

מקרה הכי גרוע אני אעשה את ההחלפה עם לאסקין, אני בטוח שתשמח לטחון שבוע את נינג'ה גאיידן או קראקדאון או גירס או ACE COMBAT 6 וכו'

נוכל לעשות החלפה שוב ב2009 בשביל ICO/GOW3 ואז סגרתי עניין עם הPS3 פחות או יותר.

חזרה לראש העמוד

מודל לחיקוי

#40   פורסם: 09.05, 18:03

מממ, לא. אתה תקנה אותו כדי שנוכל לשחק יחד בLBP, MGO, ועם קצת מזל - יהיה לGOW3 מצב CO OP
וחוץ מזה, לMGS4 יהיה הרבה תוכן נוסף בטח אחרי שגומרים אותו, והוא צפוי להיות עם 19 שעות של סרטים ועוד מלא דיבורים...
זה לא משחק שמסיימים רק פעם אחת
ואין לי מה לעשות עם המשחקים שציינת, ואני רוצה לשחק גם אונליין איתך, אז אני יאלץ לקנות בעיקר בשביל גירס 2, נינג'ה גאיידן 2 וטו היומן. כמובן, בתנאי שתהיה הורדת מחיר...

בכל מקרה, בקשר לGT5: P שדיברנו מקודם, בדיוק סוני שחררה נתונים שכוללים מכירות אונליין שלו, ובכלל המכירות של כל הסדרה, שעברה השבוע את ה-50 מליון (!!!)

נערך לאחרונה על ידי Laskin, 09.05 בשעה 18:06.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

מנהל קהילת Xbox

#41   פורסם: 09.05, 18:25

Laskin
ציטוט:
צפה בהודעה
מממ, לא. אתה תקנה אותו כדי שנוכל לשחק יחד בLBP, MGO, ועם קצת מזל - יהיה לGOW3 מצב CO OP
וחוץ מזה, לMGS4 יהיה הרבה תוכן נוסף בטח אחרי שגומרים אותו, והוא צפוי להיות עם 19 שעות של סרטים ועוד מלא דיבורים...
זה לא משחק שמסיימים רק פעם אחת
ואין לי מה לעשות עם המשחקים שציינת, ואני רוצה לשחק גם אונליין איתך, אז אני יאלץ לקנות בעיקר בשביל גירס 2, נינג'ה גאיידן 2 וטו היומן. כמובן, בתנאי שתהיה הורדת מחיר...

בכל מקרה, בקשר לGT5: P שדיברנו מקודם, בדיוק סוני שחררה נתונים שכוללים מכירות אונליין שלו, ובכלל המכירות של כל הסדרה, שעברה השבוע את ה-50 מליון (!!!)
מה שציינת כרגע מעניין אותי בערך כמו המולטי של ספלינטר סל
כלומר MGO נראה מסורבל, חובבני ומסובך יתר על המידה (ומסובך לאו דווקא אומר טוב), LBP נשמע לי משעשע כדי לבנות שלב ואני לא רוצה איזה צ'ונג שהורס לי אותו וGOW עם ONLINE נשמע זוועה.

מה שכן, בהחלט יש מצב שאני אקנה אחד אבל זה יהיה כשהPS3 יהיה ממש זול או שלי יהיה ממש הרבה כסף.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Jaymz

נינג'ה בלגי

#42   פורסם: 10.05, 15:05

כמה לוקחים היום במכס על מכשיר חדש?

מצד אחד אני לא ממהר לקנות עד שיגיע משחק שאני באמת רוצה (נגיד, Too Human) אבל מצד שני הדולר עכשיו פשוט בריצפה. Arcade חדשה ב-900 שקל. אני שוקל אולי לקנות עכשיו שיישב אצל משפחה שלי עד שמישהו יגיע לקחת את זה, או שבכל זאת יישלחו לי ונתמודד עם המכס.

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#43   פורסם: 10.05, 15:05

272 ש"ח.

הרבי ארז רונן הגדול:"-360 זו לא קונסולה שעלולה להתקלקל, זו קונסולה מקולקלת שעלולה לעבוד"

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של yoki

נינג'ה בלגי

#44   פורסם: 10.05, 15:11

אם השיקול שלך הוא להוסיף 272 ש"ח או לא, הייתי אומר שתלך על זה וזהו.

למה למה למה?! למה בחרתי בשם כל כך מפגר לגיימרטאג ועוד שילמתי עליו 50 דולר למה?! אין לזה שום משמעות! "נצח חי"... מה לעזאזל?! מה הייתי חייב להשתמש בinfinity כי זאת מילה מגניבה?! לא הייתי יכול לוותר כשראיתי כשכל מה שיכול לבוא אחרי המילה הזאת ויהיה הגיוני כבר תפוס?! לא?! למה?! והביל גייטס המניאק הזה! 800 נקודות לשנות שם?! אתה פאקינג עשיר בנאדם! למה לא לעשות לי טוב על הלב?!

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

מנהל קהילת Xbox

#45   פורסם: 10.05, 18:08

Jaymz
ציטוט:
צפה בהודעה
כמה לוקחים היום במכס על מכשיר חדש?

מצד אחד אני לא ממהר לקנות עד שיגיע משחק שאני באמת רוצה (נגיד, Too Human) אבל מצד שני הדולר עכשיו פשוט בריצפה. Arcade חדשה ב-900 שקל. אני שוקל אולי לקנות עכשיו שיישב אצל משפחה שלי עד שמישהו יגיע לקחת את זה, או שבכל זאת יישלחו לי ונתמודד עם המכס.
זה 27.5% (12 מכס ו-15.5 מע"מ).
תשמור קבלה ואז על 279$ זה יוצא בדולר של היום 268 שקל.

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#46   פורסם: 10.05, 18:15

אני פשוט הבאתי להם טופס שהדפסתי מהעמוד באמאזון סתם להראות להם בכמה מוכרים את זה. לא צריך באמת חשבונית או קבלה.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#47   פורסם: 10.05, 20:00

לדעתי זה מאוד תלוי במוכס, סה"כ גם הם יכולים להיות נבלות ולזרוק את המחיר שבה להם (הרי הכוח אצלם לשחרר את הקונסולה)

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrDevil29

מודל לחיקוי

#48   פורסם: 10.05, 20:07

אמא!!!!!!!! יש לי טבעת המוות!!!!!!!!

עריכה:
צילמתי הכל, שיהיה לי חשק אני יעלה ליוטיוב.
פשוט היתה בעיה מוזרה.. הספק לא היה מחובר טוב.. לרגע חשבתי שבחסרתי פעימה..

טוב נו לא נורא בכל מקרה אני יקנה חדש (65NM) גם שהוא ימות.. אבל אני יקנה ארקייד..
נו 360! תמות כבר!

XBOX 360 OWNER!!

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#49   פורסם: 10.05, 20:18

למה אתה מייחל למותה של הקונסולה? אם היא טובה, מה אכפת לך שתשאר איתה כל החיים? ואם לא אכפת לך שתשרף, תקנה חדשה כבר עכשיו ותמכור את זאת.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrDevil29

מודל לחיקוי

#50   פורסם: 10.05, 21:36

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה
למה אתה מייחל למותה של הקונסולה? אם היא טובה, מה אכפת לך שתשאר איתה כל החיים? ואם לא אכפת לך שתשרף, תקנה חדשה כבר עכשיו ותמכור את זאת.
זה הבעיה, אבא שלי לא נותן לי.. אני בשמחה היתי מוכר אותה ב800 שקל וקנה חדשה ב1000 שקל..
וגם אני לא יצטרך לשלם מכס כבר יש לי קבלה שמאפשרת לי להוציא ולהכניס את ה360 מהארץ כמה שבא לי בלי לשלם..

XBOX 360 OWNER!!

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של myfreevod

משתמש צעיר

#51   פורסם: 10.05, 23:18

Jaymz if youre gona buy a new one try this on your broken one^_^
http://www.youtube.com/watch?v=31tvX...eature=related

נערך לאחרונה על ידי myfreevod, 10.05 בשעה 23:20.

HAXOR

חזרה לראש העמוד

מודל לחיקוי

#52   פורסם: 11.05, 02:24

YAY!
קיבלתי את GTA4!!!!
לפס3!!!!

הבעייה:
אין לי פס3!!!

WTF?!?!
אז השבוע אני קונה.
בארץ, כנראה... כי אני ממש רוצה אחריות כמו שצריך בלי לדאוג יותר מדי.
יאללה, השבוע זה נגמר, תהיה לי קונסולת HD וייגמרו לי החיים

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#53   פורסם: 11.05, 07:14

מזל טוב, לאסק.
בתקווה שעוד גג חצי שנה לא תעמוד בפני גירס2, טו ביומן, פייבל 2...

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Chaotic

שואף לשלמות

#54   פורסם: 11.05, 09:30

Laskin
ציטוט:
צפה בהודעה
YAY!
קיבלתי את GTA4!!!!
לפס3!!!!

הבעייה:
אין לי פס3!!!

WTF?!?!
אז השבוע אני קונה.
בארץ, כנראה... כי אני ממש רוצה אחריות כמו שצריך בלי לדאוג יותר מדי.
יאללה, השבוע זה נגמר, תהיה לי קונסולת HD וייגמרו לי החיים
המון מזל טוב למזלך, GTA IV טוב גם בלי קונסולה. אפשר לחבק אותו ולהתכרבל איתו כשהולכים לישון.נכון?

בכל מקרה, תתחדש. PS3 זו אחלה קונסולה. רק צריך שהיא תעלה 200 דולר והיא תיהיה שלי. עוד שנה, שנתיים, אני מניח.

All your base are belong to us, bitch!

חזרה לראש העמוד

מודל לחיקוי

#55   פורסם: 11.05, 10:42

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה
מזל טוב, לאסק.
בתקווה שעוד גג חצי שנה לא תעמוד בפני גירס2, טו ביומן, פייבל 2...
עם כל הכבוד - FABLE2 MY ASS!
הוא אנמי לגמרי, משחק ממש לא מעניין, אותי כמובן... כמו הראשון

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Jaymz

נינג'ה בלגי

#56   פורסם: 11.05, 10:52

הסיבה היחידה לקנות את פייבל 2 היא בשביל שנוכל שוב לומר "משחק גרוע של פיטר מולינו? איך זה יכול להיות? הרי הוא עבד ב-Bullfrog".

באמת עבר יותר מידי זמן מאז שעשינו את זה.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#57   פורסם: 11.05, 10:52

כל אחד והטעם שלו. לי הוא נראה אחד המבטיחים השנה

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Jaymz

נינג'ה בלגי

#58   פורסם: 11.05, 10:56

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה
כל אחד והטעם שלו. לי הוא נראה אחד המבטיחים השנה
המשחקים של פיטר נראים מבטיחים כל שנה. הבעיה מתחילה כשאתה אשכרה משחק בהם.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#59   פורסם: 11.05, 11:03

אז אולי ניתתן להם סיכוי? מה אתם אומרים? נלך על האופציה החדשנית?

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Jaymz

נינג'ה בלגי

#60   פורסם: 11.05, 11:55

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה
אז אולי ניתתן להם סיכוי? מה אתם אומרים? נלך על האופציה החדשנית?
חדשנית? זה הכי רטרו שיכול להיות. כאילו חזרנו ל-2001 ואנחנו עוד מתרגשים מ-Black & White.

חזרה לראש העמוד
1  2  3
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא

עזרה             אודות האתר             צור קשר             דרושים             פרסם באתר            RSS Vgames