Gamer Day של מיקרוסופט - כל החדשות והמדיה - Page 3 - קהילות משחקים - Vgames
MSN ראשי MSN חדשות MSN עסקים
ברשת
Spaces Messenger Hotmail
Vgames - ערוץ המשחקים הישראלי

חיפוש מתקדם
רישום משתמש חדש

משחקי כיף, פאן

לנגן השירים האינטרקטיבי של רדיוס 100FM

לחצו לקניית משחקים למחשב, לפלייסטיישן, ל PSP, לנינטנדו ול XBOX360
מגזין קהילות הורדות Vgames FUN
  ערוצים טורנירים וליגות אירועים שרתי משחק חנות

נושא: Gamer Day של מיקרוסופט - כל החדשות והמדיה
1  2  3  5
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 2 (0 משתמשים רשומים ו- 2 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

חבר בקהילת: -

#61   פורסם: 13.05, 21:25

אולי יהיו התפתחויות של הרגע האחרון, אבל כרגע זה לא נראה מבטיח.

House: "I've heard not all lawyers are as ethical as the ones we see on TV."

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

מנהל קהילת Xbox

#62   פורסם: 13.05, 21:28

באמת שאני הולך לשרוף את המשרדים של SK.
לפחות שיביאו לנו CO OP של שלושה, עכשיו זה פשוט... ריק כזה.

אוף, מי היה מאמין שמכל החדשות שיצאו מהמסיבה הזאת (שעדין לא התחילה!) דווקא הכי משמעותיות יהיו החדשות הרעות האלה

טוב נו, לפחות מצפה לנו סרטון גיימפליי שקליפי B ישחק בGEARS על הבמה, אידגקי ישחק בNG2 ופיטר מולינו בFABLE 2.

ד"א, זה לא ממש קשור לנושא אז לא שמתי את זה בעמוד הראשי אבל יש ראיון וידאו נחמד עם החבר'ה בRARE.

בנוסף הוספתי טריילר פשוט אדיר לנינג'ה גאיידן 2.

ולמי שלא שם לב לתמונות החדשות של GEARS ששמתי שם, אלוהים, זה כל כך חד שזה מפחיד!

נערך לאחרונה על ידי DrKeo, 13.05 בשעה 21:31.

חזרה לראש העמוד

ADi

האווטר המגניב של ADi

משתמש ותיק

#63   פורסם: 13.05, 21:45

אני לא מבין מה אתם כל-כך בוכים, מההתחלה קראו למשחק TWO HUMAN!!
חחח
לא ממש בדיחה שלי.

דיוויד ארצ'ולטה לניצחון!

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

מנהל קהילת Xbox

#64   פורסם: 13.05, 21:50

ADi
ציטוט:
צפה בהודעה
אני לא מבין מה אתם כל-כך בוכים, מההתחלה קראו למשחק TWO HUMAN!!
חחח
לא ממש בדיחה שלי.
אם לקחת את הבדיחה הזאת מניאוגאף אז הרמה שם ממש ירדה

בכל מקרה אני לא מאמין שאתה כזה לא סימפטי כלפנו, אנחנו צריכים תמיכה נפשית.
יש פה איזה 10 אנשים שרק פנטזו לשחק את TH יחדיו ועכשיו אנחנו מגלים שצריך להתחלק לזוגות

משחק זוגות זה כזה ריק... בודד... רק בגירס הוא באמת מרגיש מיוחד, ביחוד שTH זה משחק סטייל דיאבלו ושם זה פשוט דורש לפחות שלושה אנשים.

למה לעזאזל הם הורידו את זה ל2? מה הסיבה???
אם כבר יש משחק שקל לעשות אותו ברשת זה המשחקים בסגנון הזה. אין צורך בדיוק, אין צורך במהירות תגובה סופר מהירה, אף אחד לא ימות אם דמות תקפוץ על המסך לשניה בגלל LAG...

למהההה?? למההה???

חזרה לראש העמוד

ADi

האווטר המגניב של ADi

משתמש ותיק

#65   פורסם: 13.05, 22:23

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
למה לעזאזל הם הורידו את זה ל2? מה הסיבה???
אם כבר יש משחק שקל לעשות אותו ברשת זה המשחקים בסגנון הזה. אין צורך בדיוק, אין צורך במהירות תגובה סופר מהירה, אף אחד לא ימות אם דמות תקפוץ על המסך לשניה בגלל LAG...
אני מניח שזה פשוט לא כזה פשוט. אתם חושבים אוי נו, כולה לאג. אבל לאג משפיע. הוא קיים.

ותפסיקו לבכות על כל דבר.

דיוויד ארצ'ולטה לניצחון!

חזרה לראש העמוד

מצליחן

#66   פורסם: 13.05, 22:23

שניים זה יותר אינטימי.

.Vtarbut @ irc.quakenet.org - Be the Beginning#

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Chaotic

שואף לשלמות

#67   פורסם: 13.05, 22:25

ראיתי כרגע את הטריילר של NG2 ויש לי רק מילה אחת עליו:
WOW!

לא יודע מה קורה עם הטריילרים בשנה האחרונה, אבל מדובר בקפיצת מדרגה מטורפת באיכות. יש עכשיו תוכנית בGT על איך עושים טריילרים ובאמת דיברו שם על כמה שהם משתפרים.

למרות זאת, אני לא כל כך אוהב את הקטע הזה שמציגים את זה כמו סרט קיץ. צריך ללכת בכיוון קצת שונה, לדעתי, שיתאים יותר לז'אנר. במקרה הזה, הראו ממש הרבה משחקיות. זה לפחות כיוון נכון בטריילרים. אני מאמין שהגענו לרמה מסוימת מבחינה טכנית שאפשר להראות טריילר שכולו משחקיות או לפחות במנוע המשחק והוא יראה מצוין כמו סרטוני הCG של פעם.

All your base are belong to us, bitch!

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של gulmer

שואף לשלמות

#68   פורסם: 13.05, 22:26

בינתיים רק חדשות רעות הא? גם כן גיימר דיי...

אלן וייק - נדחה ל2009 כנראה (די צפוי מן הסתם)
באנג'ו - לא פלפטורמר (זה לא שהוא נראה רע, זה שפשוט חסר פלטפורמר טוב בX360)
TH - עד שהוא מקבל תאריך סופי, כל הפנטזיה של CO-OP עצבני עם 4 שחקנים יאלץ אותנו להתפצל (לפחות זה לא יגרור ריבים בחלוקה לרביעיות פה)
פייבל - לא נראה ויזואלית מרשים יותר מאובליביון. מן הסתם זה לא ההיילייט של המשחק, אבל זה הדבר היחיד שאפשר לראות מהטריילר הקצרצר (טוב, זה שאפשר להפיל אנשים לבארות זה גם מגניב).

עכשיו רק צריך שיודיעו שהורידו את הרמה של NG2 כדי שיתאים לשחקני קזואל, ושGears2 יגיע עם XiiMote כדי לסכם את היום באכזבה מוחלטת.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

מנהל קהילת Xbox

#69   פורסם: 13.05, 22:32

הוספתי חדשה מגניבה על גירס 2

עדי, מה אתה רוצה שנעשה כשמורידים פיצ'ר כזה? נשמח? נתנהג כמו מעריצי נינטנדו?

סבבה, להלן תגובה נינטנדואית לסיטואציה.

"הורידו מ-4 שחקנים ל-2?
אוי, זה קצת מאכזב.
בעצם כשאני חושב על זה המסך היה עמוס מדי עם 4 שחקנים, שני שחקנים זה כל כך הרבה יותר אינטימי.
אם חיכיתי למשחק הזה לפני שבוע אז עכשיו אני מחכה לו כפליים! אפילו יותר מWII EAT TACO!"

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של unreal weapon

אלוף Gears השבועי

#70   פורסם: 13.05, 22:33

בשבילי היום גיימר לא נהרס,כל עוד יש תקווה לגירס,אני עדיין שמח .

קרדיט לכאוס המשיח!
Dezaster
ציטוט:
היה לי בעיות בסוללה של השלט...

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

מנהל קהילת Xbox

#71   פורסם: 13.05, 22:40

unreal weapon
ציטוט:
צפה בהודעה
בשבילי היום גיימר לא נהרס,כל עוד יש תקווה לגירס,אני עדיין שמח .
גירס לעולם לא יוכל לאכזב

בכל מקרה הוספתי סרטון CO OP נוסף של TOO HUMAN וסרטון גיימפליי נוסף של באנג'ו קזואי המציג קצת תעופה, פלטפורמה ועוד.

נערך לאחרונה על ידי DrKeo, 13.05 בשעה 22:55.

חזרה לראש העמוד

ADi

האווטר המגניב של ADi

משתמש ותיק

#72   פורסם: 13.05, 22:41

ד"ר, אפשר לחשוב שחרב עליכם עולמכם.

מלבד באנג'ו שהוא אכזבה מאוד גדולה בעיניי, הטריילרים שלו נראים כל-כך חסרי מעוף. כאילו, מה לכל הרוחות עושים שם? ויותר חשוב, למה בכלל עושים את זה? ולמה השליטה בכלים נראית כל-כך רע?

בלי קשר, אז ביג דיל, אין קוואטר-אופ, יש כולה שני שחקנים. אני בכלל חושב שגם עם שני שחקנים יש שחקן אחד יותר מדי. לא נהנה לשחק עם עוד אנשים משחקי הרפתקה.

גירז נראה חום-אפור מתמיד, ונראה סבבה לגמרי לכל המעריצים. עם אפשרות שלדעתי מעולם לא הייתה במשחקים עד עתה, שבזמנים מסוימים לוחצים על כפתור ואז מתבצעת פעולה מיוחדת. נשמע ממש חדשני ומדליק.

פייבל 2 זה פיטר מולינו. כל מילה מיותרת.

אין לי שמץ למה AWALKE נדחה. כי המשחק אמור להיות מאוד לינארי, ובאיזור מאוד מצומצם. אז אלא אם הם משנים אותו מהותית, אני לא רואה סיבה לדחיה.

בכל מקרה, עדיין יש למה לחכות למעריצי 360, בעיקר Mirror's Edge.

אני מודה שאני קצת מרגיש טוב היום עם MadWorld שנראה פשוט מרטיט עם סגנון אומנותי לא מהעולם הזה, ואני מאוד נהנה מ-LostWinds.

דיוויד ארצ'ולטה לניצחון!

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

מנהל קהילת Xbox

#73   פורסם: 13.05, 22:47

ADi
ציטוט:
צפה בהודעה
ד"ר, אפשר לחשוב שחרב עליכם עולמכם.

מלבד באנג'ו שהוא אכזבה מאוד גדולה בעיניי, הטריילרים שלו נראים כל-כך חסרי מעוף. כאילו, מה לכל הרוחות עושים שם? ויותר חשוב, למה בכלל עושים את זה? ולמה השליטה בכלים נראית כל-כך רע?

בלי קשר, אז ביג דיל, אין קוואטר-אופ, יש כולה שני שחקנים. אני בכלל חושב שגם עם שני שחקנים יש שחקן אחד יותר מדי. לא נהנה לשחק עם עוד אנשים משחקי הרפתקה.

גירז נראה חום-אפור מתמיד, ונראה סבבה לגמרי לכל המעריצים. עם אפשרות שלדעתי מעולם לא הייתה במשחקים עד עתה, שבזמנים מסוימים לוחצים על כפתור ואז מתבצעת פעולה מיוחדת. נשמע ממש חדשני ומדליק.

פייבל 2 זה פיטר מולינו. כל מילה מיותרת.

אין לי שמץ למה AWALKE נדחה. כי המשחק אמור להיות מאוד לינארי, ובאיזור מאוד מצומצם. אז אלא אם הם משנים אותו מהותית, אני לא רואה סיבה לדחיה.

בכל מקרה, עדיין יש למה לחכות למעריצי 360, בעיקר Mirror's Edge.

אני מודה שאני קצת מרגיש טוב היום עם MadWorld שנראה פשוט מרטיט עם סגנון אומנותי לא מהעולם הזה, ואני מאוד נהנה מ-LostWinds.
אני בטוח שאתה נהנה אחרי שחצי שנה לא נגעת במשהו מקורי

בנתיים ממה שראיתי גירס הולך להיות השוטר המדמם הטוב בהסטוריה, לפייבל 2 יש גרפיקה עוצרת נשימה, אלן וייק נעשה על ידי צוות של 30 אנשים ולך תדע מה הולך בו בכלל ובאנג'ו נראה מגניב לגמרי פשוט פלטפורמה הוא בקושי.

מה שכן, העובדה שTH הוא לשני שחקנים במקום ארבעה זה מרגיז בערך כמו שיגידו לך שSSB הוא לשניים במקום ארבעה.
זה לא משחק הרפתקאה, זה משחק H&S סטייל דיאבלו ובמשחקים האלה אחרי שגומרים אותם פעם ראשונה רוצים לעשות את זה שוב עם 3 חברים!

נ.ב,
לך תראה את הסרטון השני של באנג'ו ששמתי כלבה, הוא נראה שם מגנבי לגמרי!

נערך לאחרונה על ידי DrKeo, 13.05 בשעה 22:49.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Chaotic

שואף לשלמות

#74   פורסם: 13.05, 22:51

האמת שלא ציפיתי לTH בגלל הקו-אופ. דווקא הסיפור הוא מה שעניין אותי יותר מהכל, אז אני פחות מאוכזב מכם, אבל אני בהחלט מבין אתכם.

בנוסף, אני מודה - דאגתי קצת. חששתי מעט. פקפקתי קמעה. עכשיו אני יודע שבנג'ו יהיה טוב. סרטון המשחקיות נראה נהדר, לדעתי. קטעי הפלטפורמה הקלאסיים (רק בעיר המרכזית של המשחק, מסתבר) נראים אחלה והשימוש בחלקים השונים בשביל הרכבים נראה באמת מדהים.

אהבתי את המוזיקה. לא אפי, אבל חמוד. פשוט מתאים למשחק. אם זה לא מספיק, הוא נראה פשוט מדהים. RARE חוזרים, לדעתי. נראה שMS הפסיקו לתת להם הוראות והתחילו לשחרר להם קצת חבל.

אגב, עדי צדק לחלוטין. בנג'ו כן דומה לLBP. גם בו יש את הקטע של תוכן שנוצר על ידי המשתמש. אני מתאר לעצמי שגם יהיה איזה עניין של שיתוף הרכבים. יכול להיות קצת בעייתי, כי זה לא יצריך מציאה של חלקים חדשים, אבל בהחלט אפשר לעשות משהו בסגנון.

RARE הופכים לאחת החברות היותר מוצלחות מבחינתי. אני מצפה לשני המשחקים שהם הציגו (כן. גם לויוה פניאטה). הם הלכו בדרך קצת מוזרה עם ויוה החדש. זה לא ממש המשך. זה יותר בכיוון של חבילת הרחבה (אזור חדש, סיפור... עוד פניאטות ושיפור הממשק המעט נכה מהמשחק הקודם). זה לא ממש יתאים לרוב האנשים שקנו את המשחק המקורי, אבל בשביל מישהו כמוני - כזה שחשב כמה וכמה פעמים לקנות את המשחק, אבל פשוט לא יצא לו, זה אחלה של הזדמנות להכיר את הכותר. הוא נראה נחמד מאוד. אני חושש שרשימת הקנייה שלי גדלה בשני משחקים ושניהם של RARE.

חזרה לראש העמוד

אלוף Gears השבועי

#75   פורסם: 13.05, 22:51

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
גירס לעולם לא יוכל לאכזב

התמונות שלו כל כך יפות,ורואים את כל ההשקעה והכל שם נראה כל כך מדהים.
ועדי,מן הסתם,עולם שפרצו אליו חייזרים,לא אמור להראות צבעוני ושמח...
מישהו יודע אם יש אולי גם איזה מידע על נשורת גרעינית 3? הוא וגירס2 הם המשחקים הכי מצופים שלי השנה.

קרדיט לכאוס המשיח!
Dezaster
ציטוט:

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

מנהל קהילת Xbox

#76   פורסם: 13.05, 22:54

ולמי שראה את הראיון ששמתי פה עם החבר'ה בRARE, הם עבדו עכשיו על משחק 18 חודשים והוא לא מצא חן בעינהם אז הם בטלו אותו.
באמת כל הכבוד, אין לי מושג למה מיקרוסופט נותנת להם את הגישה הבליזארדית הזאת (אחרי הכל, וויווה מכר בקושי חצי מליון עותקים, עדין קמאו וPDZ עברו את המליון) אבל באמת כל הכבוד.

הבנתי שהם לקחו את העניין של הכלי רכב, שיתוף והבניה מאותו משחק שהם ביטלו.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Chaotic

שואף לשלמות

#77   פורסם: 13.05, 22:55

unreal weapon
ציטוט:
צפה בהודעה

התמונות שלו כל כך יפות,ורואים את כל ההשקעה והכל שם נראה כל כך מדהים.
ועדי,מן הסתם,עולם שפרצו אליו חייזרים,לא אמור להראות צבעוני ושמח...
מישהו יודע אם יש אולי גם איזה מידע על נשורת גרעינית 3? הוא וגירס2 הם המשחקים הכי מצופים שלי השנה.
הם לא חייזרים. למעשה, זה הכוכב שלהם בדיוק כמו שזה הכוכב שלנו. זה עושה את המלחמה הזאת למעניינת. כלומר, בהחלט אפשרי שהם החליטו לרצוח אותנו, כי אנחנו זיהמנו כל כך הרבה שהם בקושי הצליחו לשרוד, אז זו נקמה על זה שאנחנו מפגרים. האפשרות שיש בסיבות שלהם עומק קצת אבסורדיות בעולם כמו זה של גירס, אבל זה סתם כיף להעלות השערות.

ההיתי רוצה, למען האמת, ללמוד יותר על הלוקוסט. לדעת יותר למה הם החליטו להלחם על חורמה. לדעת מה הקטע שלהם, בשם כל הטוב שבעולם. הם מוצגים כמו "החבר'ה הרעים שעושים דברים רעים, סתם כי הם אוהבים דברים רעים ושונאים דברים צבעוניים ויפים" וזה מאוד קריקטורי. לא רע - סתם קריקטורי.

עריכה:
ביטלו משחק אחרי שנה וחצי של פיתוח? וואו. זו פריבילגיה שנותנים רק לחברות הכי רווחיות ומוצלחות בעולם. VALVE עשתה את זה עם TF2 (אני לא שומע אף אחד מתלונן). 3 פעמים... בליזארד עשתה את זה כבר פעמיים, עם משחק ההרפתקאות של וורקרקאפט ועם SC:G. באמת שלא ציפיתי מחברה כמו MS לאשר כזה צעד, אבל אחלה.

אהבתי דבר אחד במיוחד בבנג'ו: הוא משתמש במנוע HAVOC. אני מצפה למשחק פלטפורמה (גם אם לא טהור) שעובד לפי פיזיקה כבר הרבה זמן. איזה כיף שאני מקבל שניים כאלה השנה.

נערך לאחרונה על ידי Chaotic, 13.05 בשעה 22:58.

חזרה לראש העמוד

אלוף Gears השבועי

#78   פורסם: 13.05, 23:04

Chaotic
ציטוט:
צפה בהודעה
הם לא חייזרים. למעשה, זה הכוכב שלהם בדיוק כמו שזה הכוכב שלנו. זה עושה את המלחמה הזאת למעניינת. כלומר, בהחלט אפשרי שהם החליטו לרצוח אותנו, כי אנחנו זיהמנו כל כך הרבה שהם בקושי הצליחו לשרוד, אז זו נקמה על זה שאנחנו מפגרים. האפשרות שיש בסיבות שלהם עומק קצת אבסורדיות בעולם כמו זה של גירס, אבל זה סתם כיף להעלות השערות.

ההיתי רוצה, למען האמת, ללמוד יותר על הלוקוסט. לדעת יותר למה הם החליטו להלחם על חורמה. לדעת מה הקטע שלהם, בשם כל הטוב שבעולם. הם מוצגים כמו "החבר'ה הרעים שעושים דברים רעים, סתם כי הם אוהבים דברים רעים ושונאים דברים צבעוניים ויפים" וזה מאוד קריקטורי. לא רע - סתם קריקטורי.
בגירס הכוכב שמוצג הוא הכוכב של בני האדם וב"בום" החליטו פתאום הלוקוסט לפרוץ אליו.
אין ממש עלילה לגירס,זה כמו עוד משחק שצריך להלחם בחייזרים,אבל הוא מפצה על זה בגראפיקה מהממת וכמו שאתה רואה,תראה איך המשחק הזה נראה,זה פשוט מדהים.
מה שכן המשחק השני הולך להיות יותר "עלילתי" כמו ששמעת,ובאמת רואים שיש פה באמת מלחמה בין גזעים.

אני חושב שגירס וFallout3 הם שני המשחקים שייראו הכי טוב מבחינת עיצוב,והעברת סיפור על פי גראפיקה. אפילו שלא ראינו יותר מידיי תמונות של fallout אנחנו יודעים כבר שBethesda הולכים לתת לנו פה משחק עצום ומרהיב.

קרדיט לכאוס המשיח!
Dezaster
ציטוט:

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

מנהל קהילת Xbox

#79   פורסם: 13.05, 23:17

unreal weapon
ציטוט:
צפה בהודעה
בגירס הכוכב שמוצג הוא הכוכב של בני האדם וב"בום" החליטו פתאום הלוקוסט לפרוץ אליו.
אין ממש עלילה לגירס,זה כמו עוד משחק שצריך להלחם בחייזרים,אבל הוא מפצה על זה בגראפיקה מהממת וכמו שאתה רואה,תראה איך המשחק הזה נראה,זה פשוט מדהים.
מה שכן המשחק השני הולך להיות יותר "עלילתי" כמו ששמעת,ובאמת רואים שיש פה באמת מלחמה בין גזעים.

אני חושב שגירס וFallout3 הם שני המשחקים שייראו הכי טוב מבחינת עיצוב,והעברת סיפור על פי גראפיקה. אפילו שלא ראינו יותר מידיי תמונות של fallout אנחנו יודעים כבר שBethesda הולכים לתת לנו פה משחק עצום ומרהיב.
הרעיון הוא שהלוקאסט פרצו מהאדמה, כלומר הם חיו מתחת לאדמת מאז ומתמיד מתחת לרגליים של הבני אדם.
לכן בעצם הכוכב שרה הוא של הלוקאסט בדיוק כמו שהוא של הבני אדם.

הם יכולים לפתח את הנושא הזה לרמות כל כך עמוקות, חבל שהטקסטים שם מסתכמים 90% מהזמן ל"SHIT" או "FUCK YAH!".

חזרה לראש העמוד

מודל לחיקוי

#80   פורסם: 13.05, 23:23

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
למהההה?? למההה???
יכול להיות 1 מ-3 סיבות:
אחת - כנראה שהאיזון של 4 שחקנים בקלאסים שונים יעשה את המשחק קל בצורה מגוחכת, או מתסכל אם יעלו את הרמה של האוייבים משמעותית מדי, ואין להם כח להתחיל לאזן, או את הכשרון של בליזארד באיזון אלוהי.

השנייה - כדי שהם יעשו את זה במשחק השני, ואז יגידו כמה שהוא שיפור גדול על הראשון, למרות שלא יחדש כלום מעבר לזה... אולי אפילו יעשו 3 שחקנים לשני, ואז 4 לשלישי

והשלישית - סתם כדי לעצבן אותנו...

"אישית, הייתי מעוניין לדחוף את כל "משחקי ה-AAA" של הגיימקיוב לתחת" -רונן

חזרה לראש העמוד

אלוף Gears השבועי

#81   פורסם: 13.05, 23:26

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
הרעיון הוא שהלוקאסט פרצו מהאדמה, כלומר הם חיו מתחת לאדמת מאז ומתמיד מתחת לרגליים של הבני אדם.
לכן בעצם הכוכב שרה הוא של הלוקאסט בדיוק כמו שהוא של הבני אדם.

הם יכולים לפתח את הנושא הזה לרמות כל כך עמוקות, חבל שהטקסטים שם מסתכמים 90% מהזמן ל"SHIT" או "FUCK YAH!".
"מלחמת העולמות"?
שמתי לב שגם בUT3 יש שם כלי רכב שמזכיר מאוד,אבל מאוד את הרכבים של החייזרים מ"מלחמת העולמות"...
ועוד יש כאלה שאומרים שהמפלצת מקלוברפילד מזכירה את הקימרות מרזיסטנס... עוד מעט גם יגידו שסארן מME מזכיר חתול...

קרדיט לכאוס המשיח!
Dezaster
ציטוט:

חזרה לראש העמוד

מצליחן

#82   פורסם: 13.05, 23:26

meh, אני לא חושב שאף פעם התלהבתי מהמשחקים הבלעדיים של ה360. אני לא מוצא בהם יותר מדי עניין למרות ש TH נראה נחמד ביותר.

.Vtarbut @ irc.quakenet.org - Be the Beginning#

חזרה לראש העמוד

אלוף Gears השבועי

#83   פורסם: 13.05, 23:29

Kazz
ציטוט:
צפה בהודעה
meh, אני לא חושב שאף פעם התלהבתי מהמשחקים הבלעדיים של ה360. אני לא מוצא בהם יותר מדי עניין למרות ש TH נראה נחמד ביותר.
שמישהו ייתן לו באן ! (נאמר בצחוק לכאלה שלא מבינים...)
איך אתה יכול להגיד שגירס לא נראה מרשים? ומה לגבי ME?

קרדיט לכאוס המשיח!
Dezaster
ציטוט:

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של omerkot

נינג'ה בלגי

#84   פורסם: 13.05, 23:37

unreal weapon
ציטוט:
צפה בהודעה
ומה לגבי ME?

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

מנהל קהילת Xbox

#85   פורסם: 13.05, 23:41

unreal weapon
ציטוט:
צפה בהודעה
"מלחמת העולמות"?
שמתי לב שגם בUT3 יש שם כלי רכב שמזכיר מאוד,אבל מאוד את הרכבים של החייזרים מ"מלחמת העולמות"...
ועוד יש כאלה שאומרים שהמפלצת מקלוברפילד מזכירה את הקימרות מרזיסטנס... עוד מעט גם יגידו שסארן מME מזכיר חתול...
מה קשור מלחמת העולמות?
בגרסה המקורית הם באו ממאדים, אני לא זוכר מאיפה הם באו בסרט האחרון של שפילברג אבל באף אחת מהגרסאות הם לא באו מהאדמה.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Chaotic

שואף לשלמות

#86   פורסם: 13.05, 23:46

או קיי... למרות שציפיתי מבנג'ו משהו מסוים והוא הלך לכיוון אחר (ומעניין), אני מוכרח להודות שהוא כן עושה כמה דברים שממש רציתי לראות. את הראשון כבר הזכרתי - משחק פלטפורמה שמבוסס על מנוע פיזיקלי מציאותי.
את השני גיליתי כרגע. יש במשחק רדאר. כלומר, עולם המשחק פתוח, בדומה לGTA (לא שיחקתי במשחקים האחרים, אז אם גם שם זה היה, אז ווהו). פרט לסדרת JAK המצוינת, לא ראיתי שום משחק פלטפורמה שמשוחק בסגנון 'ארגז חול' ואני שמח מאוד לראות אחד שנוסף לחבורה. המשחק הזה הרבה יותר ארגז חול מJAK, כמובן, בגלל שנותנים לשחקן כלים הרבה יותר מגוונים להתמודד עם האתגרים בעולם. זה צעד מבורך לדעתי.

התאכזבתי ממנו ברושם ראשוני, אבל לאט לאט, הוא מוצא חן בעיני שוב. הוא בהחלט הולך לרשימת ה"לקנות ביום שיוצא" שלי. רק תנו לי לחשב רגע...
-גירס 2
-בנג'ו
-ויוה
-פולאאוט 3
-טו יהומן
-נינג'ה גיידן 2
-ספלינטר סל החדש (אם הוא אכן יוצא השנה)
-פייבל 2 (האמת שרק אולי... בהתאם לביקורות השונות שאקרא)
-SW:FU
-ברוטל לג'נד
-Last Remnant
יש פה קצת אולי'ים ויש לי עוד כמה וכמה אולי'ים בראש. אז במקרה הטוב, בלי משחקי ארקייד, אני כנראה אוציא השנה 660$ על משחקים ל360. זה יותר מ2000 שקל. אוקיי... אני אאלץ לצמצם את הרשימה. שוב. מקווה שכמה משחקים יצאו ממש על הפנים, כי אחרת, לא ישאר לי כל כך הרבה כסף בבנק. בעצם, כשאני חושב על זה, אין לי צורך לצמצם את הרשימה. כבר יש לי בבנק מספיק כסף בשביל כל אלו. וואי... למה יש לי כסף? אני בצבא

חזרה לראש העמוד

F.P

האווטר המגניב של F.P

מודל לחיקוי

#87   פורסם: 13.05, 23:48

omerkot
ציטוט:
צפה בהודעה
ההתחלה שלו בינתיים נראית לי לא משהו, אבל אני שומר על אופטימיות. זה בכל זאת Bioware, ואני זוכר טוב מאוד עד כמה KotOR התחיל לא משהו. הפסקתי לשחק פשוט משום שנגמרו לי הבטריות בשלט, וממש לא בא לי לבזבז את החיים של בטריות החירום שלי בשביל משחק אופליין. פשוט שמתי את הבטריות לטעינה עכשיו ואני הוציא אותן בבוקר .

על כל פנים, החדשות על TH פשוט גורמות לי לרצות לבכות. מאז שהפסקתי לשחק ב-WoW אני מתגעגע לחוויה של מבוכים גדולים ומסובכים שאתה עושה אותם ביחד עם 4 חברים (במקרה הזה 3) ונהנה יותר לבלות עם החברים שלך ולהעביר דחקות מאשר המשחק עצמו (אבל במקרה הזה גם נהנה מהמשחק עצמו כי במקרה הזה המשחק עצמו הוא פשוט אדיר, אני גם כן מאוד מחכה לעלילה שלו).
נו מילא, אני מניח ש-2 אנשים זה גם בסדר .

נב. עוד לא יצא לי לקרוא את כל מה שכתבתם פה, אבל אני רק רוצה לומר שהשילוב של כל החדשות הרעות הללו הפך אותי ל- Very sad panda.
Sexual Harrasment, Panda!

נערך לאחרונה על ידי F.P, 13.05 בשעה 23:51.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

מנהל קהילת Xbox

#88   פורסם: 13.05, 23:59

איפה אתה במשחק?
אני רק הגעתי לסיטדל, מנסה להוכיח ש"איך קוראים לחייזר הזה" אשם.

בנתיים הוא די משעמם אותי אבל הקרב (כלומר ה3 דקות קרב שהיו לי בשעה וחצי ששחקתי) ממש כיף.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

מנהל קהילת Xbox

#89   פורסם: אתמול, 00:02

מצטער על הדאבל אבל שמתי טריילר ראשון לוויווה פינאטה 2.
עדין לא צפיתי בו אז אם משהו מוריד משם מהר יותר ממני הוא מוזמן לכתוב רשמים

*עריכה
בגלל שאני בלונדיני (טוב נו, לפחות סוג של בלונד שטני) שמתי קישור ריק.
אני יודע, גאון.
זה תוקן, למי שלא עבד לו יכול לבדוק שוב.

אחריי שצפיתי בטריילר אני חייב לפרסם הזהרה:
"אין לצפות בסרטון אם אתה סובל מרעשי נינטנדו מציקים"

נערך לאחרונה על ידי DrKeo, אתמול בשעה 00:07.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

מנהל קהילת Xbox

#90   פורסם: אתמול, 00:48

טוב חברים, אני אמשיך עם השיחה שלי עם עצמי.

אחרי כל החיות החמודות והפינייאטות הגיע הזמן לקצת דם!
- סירטון גיימפליי של גירס שמראה חיסול חדש וקצת קטעים ישנים מהטריילר.
- שני סרטוני גיימפליי של LEFT 4 DEAD.
- סרטון גיימפליי של נינג'ה גאיידן 2.

תנו לדם לזרום!

נערך לאחרונה על ידי DrKeo, אתמול בשעה 01:08.

חזרה לראש העמוד
1  2  3  5
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא

עזרה             אודות האתר             צור קשר             דרושים             פרסם באתר            RSS Vgames