משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 2 (0 משתמשים רשומים ו- 2 אורחים)
|
 |
|

מנהל קהילת Xbox

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #121 פורסם:
אתמול, 13:34
|
|
|
ADi |
ציטוט: |
 |
|
|
הצד הרע הוא שההתלהבות היא מאוד מסויגת ומאופקת. כי הנה לך אנשים ששיחקו והם לא נפלו. הם לא 100 אחוז בקונספט. זה די ברור מכל הרשמים, שמן הסתם מספרים לך על הדברים הטובים. |
|
|
|
|
לא יודע, את משחקי באנג'ו מעולם לא אהבתי במיוחד (מעולם לא קניתי אחד, רק הלוואתי מחבר את באנג'ו 1 והוא לא דגדג את מריו או קונקר) וגם מזה לא ציפיתי בדיוק לפלטפורמה איכותית של מריו גלקסי.
אבל עכשיו העניין של הבנית רכבים ושכל חלק יתנהג לפי פיסיקה אמיתית, יש לזה כל כך הרבה אפשרויות מטורפות וזה כל כך NEXT GEN שאי אפשר היה לעשות את זה מעולם בדורות הקודמים, לא יודע, זה מלהיב אותי לגמרי הרעיון של הלגו הזה כמו שLBP מלהיב אותי.
אני אוהב לבנות דברים, לעשות שטויות מגוכחות.
דבר ראשון אני בונה מטוס עם 6 קומות, 30 כנפיים ו-10 פרופלורים ורואה איך הוא יתנהג עם המנוע פיסיקה.
זה פשוט נראה לי משחק SANDBOX מגניב לגמרי כמו שקראקדאון היה לGTA.
|
|
|
|
|
|

אלוף Gears השבועי

|

|
|
|
|
| #122 פורסם:
אתמול, 13:38
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
כן, כי ככה בני אדם פתורים בעיות.
רק תסתכל על ישראל, רבים פה על מקום כמו עזה שהוא בור שופכין במשך 41 שנה ורק מפוצצים אחד את השני כל היום.
זה בדיוק מה שהבני אדם היו עושים, באים ומבקשים יפה...
בכל מקרה בסוף של גירס 1 (מן הסתם ספויילר אם אפשר לקרא לעלילה של גירס עלילה) האישה הזאת שמדברת (מי היא בכלל?) אומרת שהם לעולם לא יוכלו להפסיק להלחם ויש להם סיבה שקשורה להשרדות שלהם. |
|
|
|
|
זה היה בהלצה,לא באמת ציפיתי שכשבני אדם רואים מפלצות כאלה מכוערות הם לא יתקיפו...
ואני לא באמת חושב שהלוקוסט יוותרו,מן הסתם כל הזמן צצות מפלצות חדשות ומכוערות יותר,ובני האדם כבר יתחילו להיכחד מתישהו,אז הלוקוסט הם לא אלה שיוותרו פה...
|

קרדיט לכאוס המשיח!
|
Dezaster |
 |
|
|
היה לי בעיות בסוללה של השלט... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #123 פורסם:
אתמול, 13:40
|
|
|
אם אתה אוהב לבנות דברים כל-כך, למה אתה לא קונה את Boom Blox? או את BlastWorks? או בונה שלבים ב-SSBB?
עד כמה שלבנות דברים זה נחמד, זה משהו שממש לא מעניין אותי. הסיבה היחידה שהייתי קונה את Boom Blox זה בשביל ה-HT, וכשזה ירד גם החשק מלקנות את המשחק.
ולגבי גירז, מי שבכלל חושב שזה משנה אם זה מסילה או לא. אני חושב שהוא נראה מדהים. אני בכנות מבין את ההתלהבות. מצדי שכל המשחק יהיה במסילה, מה זה משנה אם זו חוויה של לראות את הנופים והכל. לינאריות בעיניי לא מורידה מהמשחק. אני חושב שהאנימציות מצוינות, ואפילו העיצוב האומנותי יש בו הגיון (על אף הרק אפור) והחלק הכי טוב הוא שהכל משתלב יחד בצורה הרמונית.
נערך לאחרונה על ידי ADi, אתמול בשעה 13:44.
|
דיוויד ארצ'ולטה לניצחון!
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #124 פורסם:
אתמול, 13:51
|
|
|
ADi |
 |
|
|
אם אתה אוהב לבנות דברים כל-כך, למה אתה לא קונה את Boom Blox? או את BlastWorks? או בונה שלבים ב-SSBB?
עד כמה שלבנות דברים זה נחמד, זה משהו שממש לא מעניין אותי. הסיבה היחידה שהייתי קונה את Boom Blox זה בשביל ה-HT, וכשזה ירד גם החשק מלקנות את המשחק.
ולגבי גירז, מי שבכלל חושב שזה משנה אם זה מסילה או לא. אני חושב שהוא נראה מדהים. אני בכנות מבין את ההתלהבות. מצדי שכל המשחק יהיה במסילה, מה זה משנה אם זו חוויה של לראות את הנופים והכל. לינאריות בעיניי לא מורידה מהמשחק. אני חושב שהאנימציות מצוינות, ואפילו העיצוב האומנותי יש בו הגיון (על אף הרק אפור) והחלק הכי טוב הוא שהכל משתלב יחד בצורה הרמונית. |
|
|
|
|
אני בהחלט שוקל את בום בלוקס, ביחוד לאחייניות שלי.
מה שמגניב אותי בבאנג'ו זה שאתה ממש בונה כלי רכב ולכל חלק מה1600 חלקים יש תכונות מיוחדות ואתה יכול לעשות אותם מה שבה לך.
כלומר אין מגבלה, הכלי רכב שלך יכול להיות גם בגובה של 10 קומות, תעשה מה שבז*ן שלך ואחרי זה אתה יכול לנהוג בזה ולראות איך הוא (אם בכלל) מתפקד.
זה פשוט נשמע לי מגניב, חופש טוטאלי בבניה של הכלי רכב.
כלומר לקבל משימה שצריך בשבילה נגיד כלי טיס שצריך לדעת לעמוד במקום באויר ואז לבנות מסוק כל כך דפוק בשכל במיוחד למשימה הזאת, זה נשמע לי כל כך מגניב.
בקשר לגירס, אם הוא היה רק על מסילה הוא היה משעמם אותי (עם כמה שהוא יפה וכו'), אבל כבר אמרו שפשוט במקום הFADE IN FADE OUT שהיה במשחק הקודם כשהם עברו מאזור לאזור, במשחק הזה פשוט יהיה שלב בסגנון הזה שהוא בעצם יהיה "המסע" לשלב הבא.
גירס 1 היה די מגוון בגיימפליי שלו, לא בטרוף אבל בהחלט היה גיוון (שלב שבו אסור להכנס לצללים ואתה צריך ליצור לעצמך או כל הזמן היה במיוחד מגוון עם גיימפליי שונה כולל קטע של כלי רכב) פה ושם.
אם גירס היה רק הגיימפליי הבסיסי שלו זה היה די מתיבש אחרי 3-4 שעות.
אבל עדין, מה שהכי מרגש במשחק הזה הוא המולטי והCO OP ל-4 אנשים, אנחנו עדין משחקים GEARS פעמיים בשבוע והוא כבר בן שנה וחצי, המולטי של המשחק זה מה שבאמת משנה.
|
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #125 פורסם:
אתמול, 13:57
|
|
אל תבנה על קו אופ ל-4 אנשים... ראינו שזה כבר לאחל רעות...
אני מניח ש-SK אולי היו צריכים להשתמש במנוע UT3 ולא ליצור אחד משל עצמם. 
|
דיוויד ארצ'ולטה לניצחון!
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #126 פורסם:
אתמול, 13:59
|
|
|
ADi |
 |
|
|
אל תבנה על קו אופ ל-4 אנשים... ראינו שזה כבר לאחל רעות...
אני מניח ש-SK אולי היו צריכים להשתמש במנוע UT3 ולא ליצור אחד משל עצמם.  |
|
|
|
|
חח, כן אה?
על אפיק אני סומך בעולם משחקי הרשת, הם אלו שהתחילו את הטראנד לCO OP ויש להם נסיון טוב של איזה 12 שנה בנושא
בכלל מפתיע אותי איך הם הפכו מחברה שעושה כמעט ורק משחק מולטי והמשחקי סינגל שלה נחשבים ליבשים למדי פתאום למגה סופר סטאר שעושים את GEARS.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #127 פורסם:
אתמול, 14:15
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
בכל מקרה אני לא מאמין שאתה כזה לא סימפטי כלפנו, אנחנו צריכים תמיכה נפשית  |
|
|
|
|
כן, כל אחד מכיר את ההרגשה, אבל אתה מנוול, אפשר לחשוב איזו תמיכה קיבלנו אי פעם ממך
יאללה, יש לך את גירס המדהים, את באנג'ו (שלמרות הכיוון המאכזב שלו, אולי יהיה טוב מאוד), את נינג'ה גיידן המעולה ועוד. מעולם לא חשבתי ש-TH הוא הדובדבן בספרייה של ה-360. אז באמת תפסיק לבכות.
|
 |
|
|
"הורידו מ-4 שחקנים ל-2?
אוי, זה קצת מאכזב. בעצם כשאני חושב על זה המסך היה עמוס מדי עם 4 שחקנים, שני שחקנים זה כל כך הרבה יותר אינטימי. אם חיכיתי למשחק הזה לפני שבוע אז עכשיו אני מחכה לו כפליים! אפילו יותר מWII EAT TACO!" |
|
|
|
|
מה לעשות, אנחנו לא בכיינים כמוך ויש לנו גם חשיבה חיובית על החיים, מה רע?
אבל אל תגזים, גם אנחנו מתלוננים. אתה יודע שאני יודע להיות מאוד ביקורתי כלפי נינטנדו.
המקרה האחרון: אני בהחלט חושב שזה יהיה מאכזב אם פאקטור 5 מפתחת את קיד איקארוס. אבל, אני אסייג זאת בכך שזה לא צריך להיות רע בכל מקרה, כי נינטנדו מסייעת ומפקחת. אבל כמובן שהייתי מעדיף שהשילוב יהיה שונה.
אם הייתי בעליה של ה-360 אזי הייתי אומר: או-קי, חבל שהורידו ל-TH מ-4 ל-2, אבל העיקר שבסינגל הוא יהיה מעולה, וחוץ מזה, יש לנו משחקים אחרים עם און ליין מעולה, כגון היילו 3 ו-GTA3.
אני, למשל, חושב שגם ה-360 היא קונסולה אדירה, אבל זה לא גורם לי לזלזל בשאר האלטרנטיבות ולהיות עיוור כלפיהן. אני חושב שבכל אחת יש משהו ייחודי ומצוין משלה.
|
 |
|
|
אז כשחשפו את מריו גלקסי כל העיתונאים אמרו "זהו? כל המשחק נרוץ על כוכבים קטנים?" וכשהמשחק יצא פתאום גילינו שיש עולמות שלמים כמו במריו הישן, שלבי מירוץ, שלבי פאזל הזויים, שלבי דו מימד קלאסים, המון המון בוסים... |
|
|
|
|
נכון, אני מסכים. לכן גם אתה לא צריך למהר לשלול את קיד איקארוס, רק כי, כנראה, פאקטור 5 היא המפתחת, כי הרבה פרטים עדיין חסרים ונינטנדו מפקחת.
|
 |
|
|
בכל מקרה כל כתבה שקראתי עליו בנתיים מתלהבת בטרוף, אנשים מדברים על כמה הוא מרענן וחדשני, אבל היי, לא כתוב עליו N גדול בהתחלה. |
|
|
|
|
אוף, די עם הטיעון הילדותי הזה. גם על GOW2 אין N, ושנינו התלהבנו ממנו.
אני לא אומר שאני לא מתלהב מבאנג'ו, טרם צפיתי בסרטונים, אבל בכל מקרה זה מאכזב שהוא פחות פלטפורמה. פחות מושך אותי העניין של הבנייה ושיתוף ברשת, מצוין ככל שיהיה. זה לדעתי מאכזב יותר מה-2 של TH.
אם היה לי 360, והייתי מוגבל מאוד בכסף, אז המאסט של המאסט, מבחינתי, היה GOW2 ו-GTA4. יש אדירים אחרים, אז זה לאחר סינון רציני. נדב, כל כך רצה שאבקר בת'רד שלו להתרשם, אז אני מאמין שבזכות האכפתיות שלו הוא גם יואיל בטובו לקנות לי את הקונסולה 
|
נכתב על ידי נדב:""
טוב, בסתירה מסוימת, ולמרות מה שכתב למעלה, נדב השתפן מעט, ומתעקש שאצטט גם את זה: "החצי השני של 2008 לWII יהיה מורכב ממריו בייסבול, אולי משחק קז'ואלי (אם כן אז ווי מיוזיק), פיקמין 3, אנימל קרוסינג."
למכירה: קונסולת גיימקיוב תקינה ואמינה בזול + כרטיס זיכרון + וויב רייס + רזידנט אוויל 4 + ויוטיפול ג'ו (שני המשחקים הכי טובים בדור האחרון), ומוכר לגיימבוי אדבנס את אף זירו וצ'וצ'ו רוקט (מתאימים גם ל-DS).
|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #128 פורסם:
אתמול, 14:19
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
אני בהחלט שוקל את בום בלוקס, ביחוד לאחייניות שלי. |
|
|
|
|
נדב, אתה צריך להפסיק להתבייש, ולהודות שאתה קונה את המשחקים האלה האלה בשבילך
קנה "לה" גם את Lost Wings, נדב! הוא, בעיניי, אחד המשחקים הכי מפתיעים של השנה, ואחד משחקי השנה, רק בגלל המקוריות ומה שהצליחו לסחוט מההגבלה שהייתה להם. הוא פשוט אדיר.
|
טוב, בסתירה מסוימת, ולמרות מה שכתב למעלה, נדב השתפן מעט, ומתעקש שאצטט גם את זה: "החצי השני של 2008 לWII יהיה מורכב ממריו בייסבול, אולי משחק קז'ואלי (אם כן אז ווי מיוזיק), פיקמין 3, אנימל קרוסינג."
למכירה: קונסולת גיימקיוב תקינה ואמינה בזול + כרטיס זיכרון + וויב רייס + רזידנט אוויל 4 + ויוטיפול ג'ו (שני המשחקים הכי טובים בדור האחרון), ומוכר לגיימבוי אדבנס את אף זירו וצ'וצ'ו רוקט (מתאימים גם ל-DS).
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #129 פורסם:
אתמול, 14:53
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
איפה אתה במשחק?
אני רק הגעתי לסיטדל, מנסה להוכיח ש"איך קוראים לחייזר הזה" אשם.
בנתיים הוא די משעמם אותי אבל הקרב (כלומר ה3 דקות קרב שהיו לי בשעה וחצי ששחקתי) ממש כיף. |
|
|
|
|
אני בדיוק עברתי את הקטע הזה הבוקר (וכן, הוא אכן משעמם), ועכשיו אני בדיוק דיברתי עם המועצה שוב וקרה משהו שאין טעם שהגיד לך כי הוא די צפוי (לפחות עבור מי ששחק ב-KotOR, למרות שאפילו בלי לשחק בהם הוא די צפוי) וסתם יתן לך ספוילר. בכל מקרה, בקרוב מאוד יהיו לך עוד קטעי לחימה שיהיו קצת קשים יותר מקטעי הלחימה על Eden Prime, אבל הם יהיו בכמות קטנה יותר.
על כל פנים בינתיים אני נהנה מהמשחק, למרות הקצב האיטי רצח שלו בהתחלה... שרדתי את ההתחלה של KotOR אני אשרוד את ההתחלה (הקצת יותר ארוכה, או לפחות כך היא מרגישה בגלל הסביבות הגדולות) של ME! למעשה נראה שכבר שרדתי אותה, קשה להגיד כי נראה שבדיוק איפה שעצרתי מתחילה העלילה הראשית...
|

|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #130 פורסם:
אתמול, 15:06
|
|
|
אבל חצי מההתלהבות מTH זה מהCO OP שלו, לפחות בשבילי, לכן ממש ממש מאכזב אותי שהוא ירד ל2.
אני לא מבין מה הגישה הטפשית שלך עם "האחיינית שלי", סך הכל בום בלוקס נראה כמו משחק חביב למדי בשבילהן ואני בטוח שאני אהנה מבניה של שלבים ו-WII FIT זה סבבה לאמא למרות שוותרתי עליו כבר.
צא מזה, אתה חושב שאני בן 12 שאני מתבייש לקנות משחק שאין בו דם?
אני מתלהב מבאנג'ו קזואי למען השם.
|
|
|
|
|
|

אלוף Gears השבועי

|

|
|
|
|
| #131 פורסם:
אתמול, 15:35
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
צא מזה, אתה חושב שאני בן 12 שאני מתבייש לקנות משחק שאין בו דם?
אני מתלהב מבאנג'ו קזואי למען השם. |
|
|
|
|
דם וירטואלי לא משפיע עליי,אחרת לא הייתי בגירס  .
אני זוכר שלא מזמן שיחקתי עם איזה בריטי בן 6 ששיחק גירס... 
|

קרדיט לכאוס המשיח!
|
Dezaster |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #132 פורסם:
אתמול, 15:47
|
|
|
unreal weapon |
 |
|
|
דם וירטואלי לא משפיע עליי,אחרת לא הייתי בגירס .
אני זוכר שלא מזמן שיחקתי עם איזה בריטי בן 6 ששיחק גירס... |
|
|
|
|
אני אומר בדיוק ההפך, שככל שהבן אדם יותר צעיר ככה הוא יותר מתלהב ממשחקים שיש בהם דם וכו'.
|
|
|
|
|
|

אלוף Gears השבועי

|

|
|
|
|
| #133 פורסם:
אתמול, 15:55
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
אני אומר בדיוק ההפך, שככל שהבן אדם יותר צעיר ככה הוא יותר מתלהב ממשחקים שיש בהם דם וכו'. |
|
|
|
|
יש בזה משהו.. לא סתם התלהבתי מקונדמנד 2 ואבא שלי כמעט קנה אותו אתמול אבל הוא לא ידע בכלל אם אני אוהב את המשחק הזה  .
|

קרדיט לכאוס המשיח!
|
Dezaster |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #134 פורסם:
אתמול, 15:57
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
אני אומר בדיוק ההפך, שככל שהבן אדם יותר צעיר ככה הוא יותר מתלהב ממשחקים שיש בהם דם וכו'. |
|
|
|
|
גם לזה יש איזה גבול תחתון... אותו בן 6 שגלעד הזכיר פה התחיל לדבר עם גופות של שחקנים שמתו וחשב שהגופות יענו לו 
|
|
|
|
|
|

אלוף Gears השבועי

|

|
|
|
|
| #135 פורסם:
אתמול, 16:02
|
|
|
omerkot |
 |
|
|
גם לזה יש איזה גבול תחתון... אותו בן 6 שגלעד הזכיר פה התחיל לדבר עם גופות של שחקנים שמתו וחשב שהגופות יענו לו  |
|
|
|
|
חחח...  את זה דווקא לא זכרתי  .
טוב,כמו מה שאני אומר,יש אנשים מטורפים בחו"ל,לא שבישראל אין אבל אני לא חושב שלמצוא בית מלא גורי כלבים מתים או דברים נוראים אפילו יותר (שמעתי על מקרה כזה בארה"ב) אלה דברים שיקרו בישראל (לא עלינו)...
|

קרדיט לכאוס המשיח!
|
Dezaster |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #136 פורסם:
אתמול, 16:17
|
|
|
omerkot |
 |
|
|
גם לזה יש איזה גבול תחתון... אותו בן 6 שגלעד הזכיר פה התחיל לדבר עם גופות של שחקנים שמתו וחשב שהגופות יענו לו  |
|
|
|
|
זה הולך במן גרף הזוי כזה.
עד גיל 8 בערך אתה אוהב הכל צבעוני ומחוייך, מגיל 8 עד 18 פתאום ככל שזה יותר מדמם ויותר אלים זה מושך אותך יותר וכל מה שצבעוני נראה ילדותי נורא ואז מגיע 18 פחות או יותר פתאום חלק מהדברים האלימים נראים ילדותיים במיוחד ודברים צבעוניים נראים לך מגניבים.
בעצם רק אחרי הבגרות מגיעים לאיזון מסויים בנושא והצבעוני והאלים נעשים מושכים באותה מידה כל עוד כל דבר עושה את מה שהוא אמור לעשות.
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #137 פורסם:
אתמול, 16:20
|
|
|
ב18 אתה מגיע לצבא ומפחד להפוך לגוש מדמם בעצמך... במקומות אחרים בעולם זה לא ככה.
|
|
|
|
|
|

צוות ניהול Vgames.PS

|

|
|
|
|
| #138 פורסם:
אתמול, 21:22
|
|
סרטונים חדשים לTH:
ראשון (HD)
שני.
|
סמוך על לג'וקר. אבל אל תאמין לו.
|
|
|
|
|

אלוף HALO 3

|

|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #140 פורסם:
אתמול, 21:32
|
|
|
אלו שמועות זדוניות בלבד. אבל עדיין הכל יכול להיות לגבי ME2, סה"כ מדובר במשחק של EA. (ואני מניח שהם יעדיפו להוציא אותו לPS3 מאשר לPC)
|
House: "I've heard not all lawyers are as ethical as the ones we see on TV."
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #141 פורסם:
אתמול, 22:00
|
|
|
זאת שמועה כל כך מגוכחת.
כלומר זה לא מגוכח שME2 יגיע לPS3, בהחלט יש סיכוי, אבל המקום שמשם הם מביאים את השמועה מעיד על עיתונאי שסובל מפיגור שכלי
כלומר העיתונאי הדביל הזה החליט שME2 לא בלעדי ל360 כי מיקרוסופט לא ציינה אותו במסיבת עיתונאים שלה? הוא נגנב לגמרי?
כלומר ME2 זה משחק של סוף 2009 או אפילו 2010, למה שיציינו אותו?
גם את היילו וורס, היילו קרוניקל, אלן ווייק, APB, הפרוייקט הבוגר של RARE, המשחק מירוץ של ביזאר, המשחק הבא של יוצרי פורצה, ספלינטר סל 5 וכו' לא הוזכרו בגיימר דיי של מיקרוסופט אז זה אומר שכולם הולכים לPS3?
אולי כי לא הזכירו את THE GETAWAY או את אינפמוס בגיימר דיי של סוני זה אומר שהם הולכים גם ל360?
באמת, כלומר אם כבר מדברים על עיתונות נמוכה ורצון להשיג קליקים, פשוט דוחה.
|
|
|
|
|
|
נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #142 פורסם:
אתמול, 22:16
|
|
|
אני זוכר במפורש הודעה לעיתונות שמייקרוסופט שיחררה אחרי הרכישה של Bioware ש-ME יישאר אקסקלוסיבי גם בשני הכותרים הבאים אחריו. אני אחפש את זה מחר אחרי המבחן.
הלוואי וזה לא נכון, כן? אני מעדיף לרכוש אותו לפלייסטישן 3. זו בהחלט תהיה מכה קשה ל-360 במידה וכן.
|

הרבי ארז רונן הגדול:"-360 זו לא קונסולה שעלולה להתקלקל, זו קונסולה מקולקלת שעלולה לעבוד"
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #143 פורסם:
אתמול, 22:34
|
|
|
Death_119 |
 |
|
|
אני זוכר במפורש הודעה לעיתונות שמייקרוסופט שיחררה אחרי הרכישה של Bioware ש-ME יישאר אקסקלוסיבי גם בשני הכותרים הבאים אחריו. אני אחפש את זה מחר אחרי המבחן.
הלוואי וזה לא נכון, כן? אני מעדיף לרכוש אותו לפלייסטישן 3. זו בהחלט תהיה מכה קשה ל-360 במידה וכן. |
|
|
|
|
מה המכה הקשה בזה? ME לא מכר לאף אחד 360, והוא גם לא ימכור לאף אחד PS3. רוב הכותרים הולכים למולטי היום, ואין מכות קשות יותר מדי. רק אם FF או MGS יגיעו ל-360, אז אפשר לדבר על מכה. ME הוא בקושי ליטוף.
|
דיוויד ארצ'ולטה לניצחון!
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #144 פורסם:
אתמול, 22:46
|
|
|
Death_119 |
 |
|
|
הלוואי וזה לא נכון, כן? אני מעדיף לרכוש אותו לפלייסטישן 3. זו בהחלט תהיה מכה קשה ל-360 במידה וכן. |
|
|
|
|
חחח, למה אתה מעדיף אותו לPS3? כי לא יהיו אצ'יוומנטים או כי לא תוכל לקבל הודעות תוך כדי?
בנתיים עם כמה שהוא שעמם אותי אז מכה קשה זה בטוח לא, רק עם משחק ענקי כמו GEARS היה עובר לPS3 זאת הייתה מכה קשה.
|
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #145 פורסם:
אתמול, 22:49
|
|
|
|
דיוויד ארצ'ולטה לניצחון!
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #146 פורסם:
אתמול, 22:52
|
|
|
ADi |
 |
|
|
|
|
|
|
|
בהחלט יש מצב, אני לא יודע אם השרירי זרוע של כריס רדפילד נכנסים לDVD רגיל.
בצורה מוזרה נראה שבדור הזה למיקרוסופט יש יחסים טובים יותר עם חברות צד ג' יפניות מאשר סוני, ביחוד עם קאפקום ונאמקו.
אני עדין מתווכח עם עצמי אם התמונה האחרונה היא אומנות או מתוך המשחק (זאת עם המסוק הבוער), היא פאקינג מדהימה.
בכל מקרה עדי יא איטי, פרסמתי את זה כבר בת'רד 360 ב2008 לפני איזה 4 שעות 
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #147 פורסם:
היום, 01:24
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
צא מזה, אתה חושב שאני בן 12 שאני מתבייש לקנות משחק שאין בו דם? |
|
|
|
|
"צא מזה"? גם אני מבקש ממך לצאת מזה המון פעמים, אבל זה עוזר למישהו? כן, "צא מזה" שכל משחק שאין עליו N, או אין בו גיבור עם שפם וכובע אדום, אז הוא אוטומטית לא בשבילנו.
חוץ מזה, אל תיקח את ההערה שלי ברצינות, אני כמובן מסתלבט (אני מרשה לעצמי לדבר שטויות כפי שאתה מדבר לפעמים  ).
|
ADI |
 |
|
|
או שאם זה היה הופך להיות בלעדי ל-PS3, זה גם היה מכה קשה: |
|
|
|
|
זה עוד סיבה ענקית בשבילי לקנות את ה-360.
ב-PS3, בינתיים, יש את LBP (שעדיין לא ברור לי עד כמה ארצה אותו, מאותה הסיבה שאני פחות מתלהב מבאנג'ו - ההתמקדות בבנייה לא עושה לי את זה), את טוריזמו (אני מדבר על המשך אמתי, שהוא עניין של זמן), וכמובן, הבסט של הבסט, מטל גיר סוליד 4, שכבר קיבל ביקורת ראשונה (לא מוקדם מדי?).
אני חושב ש-LBP, הוא לא מספיק כדי לקנות את הקונסולה היקרה הזו, ונדמה לי שיש חלופות מדהימות לטוריזמו גם על ה-360 (פורזה?), אבל רק MGS4 נשאר. אבל הוא היחיד, בינתיים. אולי גם גוד-אוף-וור בעתיד.
בדיוק עכשיו צפיתי בסרטון של באנג'ו, ודעתי עליו הורעה אפילו יותר. עדי צדק, לא הייתי צריך לעשות את זה. הו, רר, איך חלפה לה תהילת עולם (ופעם חשבתי שהיא משתווה לנינטנדו, ולפעמים אפילו נהניתי ממנה יותר).
לדעתי, מייקרוסופט עשו טעות כשקנו אותה, במיוחד לאחר שהמוכשרים פרשו ממנה. אני לא חושב שהרכישה הזו תרמה במשהו להצלחה של ה-360. רר של היום לא עומדת בקצב ולא משתווה לחברות צד ג' שתומכות בקונסולה. ככה אני מתרשם, לפחות.
היא נראית לי בדיוק כמו ברווז צולע, במיוחד כשאני שומע שהיא לא הייתה מרוצה מהמשחק במתכונתו הקודמת, הפכה אותו לחלוטין והכניסה בו רעיונות של משחק אחר שבוטל (הבנתי נכון?). נכון, חברות עושות זאת לפעמים, גם נינטנדו, אבל כפי שאני מכיר את רר של היום, זה צעד מגמגם, ויכול להעיד על חוסר יכולת.
רר גם הייתה בעבר אשפית בגרפיקה, זו הייתה ההתמחות שלה, אבל אני חושב שעל ה-360 המשחק הזה צריך היה להיראות הרבה יותר מרשים מכפי שהוא נראה כעת.
אני גם מצטער שנינטנדו מכרה אותה, כי הייתי מעדיף שהייתה שומרת עליה ומטפחת אותה אפילו יותר, אבל אני חושב שגם אז נטען שרר היא לא רווחית לה, עם הספק ירוד של השקת משחקים, וגם המכירות לא היו כאלה גבוהות, מלבד בודדים (ומשחקיה עוד התאימו לאופי של הקונסולות של נינטנדו).
נערך לאחרונה על ידי רונן, היום בשעה 01:54.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #148 פורסם:
היום, 02:14
|
|
גולמר, מה שהציעו לי במדייה גיימס זה את פורזה מוטורספורט 2 (כי בטעות כתבתי מוטורסטורם שהוא בלעדי ל-PS3 ואתה הערת לי על זה), והוא ביחד לויוה פינאטה, נראים לי כמו הצעה מעולה ב-2400 ש"ח, לא?
אבל אני חושב שאתעקש על קונסולה אמריקאית. אני לא יודע כרגע במה מדובר בחנות שלהם. אני אבדוק בהוצאות אשראי שלי מה העניינים, כי אתחייב לאחר שהם יירגעו.
ויש לי טלוויזית CTR. ההבדל יהיה גדול מאוד בינה לבין LCD? ראיתי את גירס ב-LCD, הוא יפה מאוד, אבל גם על הטלוויזיה שלי הוא ייראה מהמם, לדעתי. פשוט אין לי כוונה לרכוש LCD כרגע, וכאשר אעשה זאת, אני חושש שמשחקי הווי לא ייראו טוב עליה. דעתכם?
נערך לאחרונה על ידי רונן, היום בשעה 02:17.
|
|
|
|
|
|

מנהל ערוץ קונסולות

|

|
|
|
|
| #149 פורסם:
היום, 03:13
|
|
|
רונן |
 |
|
|
ויש לי טלוויזית CTR. ההבדל יהיה גדול מאוד בינה לבין LCD? ראיתי את גירס ב-LCD, הוא יפה מאוד, אבל גם על הטלוויזיה שלי הוא ייראה מהמם, לדעתי. פשוט אין לי כוונה לרכוש LCD כרגע, וכאשר אעשה זאת, אני חושש שמשחקי הווי לא ייראו טוב עליה. דעתכם? |
|
|
|
|
עבור ה- wii , תוכל לרכוש כבל קומפוננט תואם של נינטנדו לטלויזיות lcd ותראה מדהים .
בקשר לבוקס , אם יש לך מסך מחשב lcd הוא יעשה את העבודה אפשר לומר .
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #150 פורסם:
היום, 04:54
|
|
אני אוכל לחבר את ה-360 למסך מחשב בקלות? עדיין, זה יהיה באסה לשחק על מסך כזה קטן.
והכבל קומפוננט יראה לי את הווי מדהים על ה-LCD בכל המשחקים, כולל טווילייט פרינסס?
אגב, צפיתי בטריילר של נינג'ה גיידן 2. או שהמשחק פשוט לא מושך לטעמי, או שהטריילר לא יעיל. אני אחכה לסרטוני גיימפליי ממצים.
שו הדא? (זה מהטריילר של באנג'ו, למי שמתבלבל)
זהו-זה, עכשיו לעדי ולי אין שום סיבה לא לאהוב את המשחק, כי הברנש עם השפם והכובע מופיע בו.
נערך לאחרונה על ידי רונן, היום בשעה 04:57.
|
|
|
|
|
|
|
|
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר
|