תתחברו פעם אחת בו זמנית לשרת הרכבים כשיש מפה טובה ונגלה מי טוב יותר ממי
הבעיה שאם הטייסים לא יהיו שווים ברמתם אז זה לא יוכיח כלום, למרות שבתכלס אין לי בעיה שאני ואתה עליו ועל כל מי שהוא יבחר.(עד אז נסדר לך את עניין הלופים שמרדימים לי תמוח )
הבעיה שאם הטייסים לא יהיו שווים ברמתם אז זה לא יוכיח כלום, למרות שבתכלס אין לי בעיה שאני ואתה עליו ועל כל מי שהוא יבחר.(עד אז נסדר לך את עניין הלופים שמרדימים לי תמוח )
פיפין, פעם אחרונה שהשתמשת במוח בזמן קרב זה הוביל אותנו רק לצרות.
לשם שינוי כדאי שהמוח שלך ירדם והאצבעות יתחילו להקליק!
מנהל של קלאן פופס.
Shake Your Poops* 2
Poops*, the sweetest mistake...
היום דארקרספקט קיבל שיעור רציני באיך לחטוף בראש ואיך למות מיליון פעם על ידי אותו בן-אדם. הוא אפילו השיג ציון סופי של 100 בתחומים האלה.
הנה לכם קצת מטעמים:
more to come...
נ.ב: לכל האידיוטים שחושבים שאני צ'יטר (ובזמן האחרון יש מלא מלא כאלה בשרתים) - זדיינו!
נ.נ.ב: שימו לב איך ממש בכל מקום אפשרי במפה הזאת טחנתי אותו
היום דארקרספקט קיבל שיעור רציני באיך לחטוף בראש ואיך למות מיליון פעם על ידי אותו בן-אדם. הוא אפילו השיג ציון סופי של 100 בתחומים האלה.
הנה לכם קצת מטעמים:
more to come...
נ.ב: לכל האידיוטים שחושבים שאני צ'יטר (ובזמן האחרון יש מלא מלא כאלה בשרתים) - זדיינו!
נ.נ.ב: שימו לב איך ממש בכל מקום אפשרי במפה הזאת טחנתי אותו
פיפין, פעם אחרונה שהשתמשת במוח בזמן קרב זה הוביל אותנו רק לצרות.
לשם שינוי כדאי שהמוח שלך ירדם והאצבעות יתחילו להקליק!
חחחחחח הרגת אותי יא בן אדם עם אתם עושים קרב תקראו לי אני מת לראות "פרו" או איך שאתם לא קוראים לזה רבים בעיקר שמדובר בארקיס שכל פעם שאני נכנס לשרת של הרכבים אני רק מחכה שמהשחק יגמר..............
חחחחחח הרגת אותי יא בן אדם עם אתם עושים קרב תקראו לי אני מת לראות "פרו" או איך שאתם לא קוראים לזה רבים בעיקר שמדובר בארקיס שכל פעם שאני נכנס לשרת של הרכבים אני רק מחכה שמהשחק יגמר..............
תבוא פעם אחת לשרת כשאני ופיפ נמצאים בו ותראה איך כולם מקבלים בראש
מנהל של קלאן פופס.
Shake Your Poops* 2
קצת כיף מאתמול בלילה. בתמונה שבה רואים שהרגתי אותו עם הטיל אני פשוט התפקעתי מצחוק כיוון שבעוד אני יורה ומכוון את הטיל אני רואה את האוייב שלי (darkrespect) מקפץ כמו מסכן בלי דרך להתחמק
קצת כיף מאתמול בלילה. בתמונה שבה רואים שהרגתי אותו עם הטיל אני פשוט התפקעתי מצחוק כיוון שבעוד אני יורה ומכוון את הטיל אני רואה את האוייב שלי (darkrespect) מקפץ כמו מסכן בלי דרך להתחמק
לרצוח מישהו כשאתה במסוק מאות מטרים מעל האדמה והוא על הקרקע זה לא ממש השפלה, כל אחד עושה את זה.
האמתי שלך לא עושים את זה, כי בשניה שזה קורה אתה מיד מתנתק
מנהל של קלאן פופס.
Shake Your Poops* 2
תכלס זה היה ממש יפה איך הטיל שינה כיוון והתכוונן אליי
זה אפילו הדבר הכי יפה שעשו לי מאז שנפתחה "עונת הריספקט"
למרות שטיב הסקיל של רגמן לא מקבל שום אשרור מזה...
לרצוח מישהו כשאתה במסוק מאות מטרים מעל האדמה והוא על הקרקע זה לא ממש השפלה, כל אחד עושה את זה.
האמתי שלך לא עושים את זה, כי בשניה שזה קורה אתה מיד מתנתק
1. לא אמרתי שזה משפיל. אמרתי שהמקרה שהתמונה הראתה היה מאוד מאוד מצחיק ואם תוריד את הבאטלרקורדר אתה תראה באמת איזה מצחיק זה היה... כה חסר אונים
2. אני למדתי, אחרי הרבה הרבה שעות משחק (1600 אם אני לא טועה), שכשהמקרה באמת חסר כל סיכוי, באמת שאין שום טעם להשאר ולהאנס. יש מספיק שרתים אחרים + עוד שרת אינפ בארץ.