we are "the [A] guys"! lol
XFIRE:bondylox
BF2 nickname:Bondyzi
being an anti tank is good bad and ugly:
good: you are the only class that can kill armour from distance
bad: you kill them in 3 rockets and about 30 seconds
ugly:they kill you in less than 1 seconds
כנס לשרת חביבי, אתה פתאום תקלוט חצי מהשחקנים רודפים אחריך עם סכין
עמוס, היות ואתה פתחת פה מסע ציד אנוש (היה כזה סרט לא), באחריותך להעלות לפה סרט, אני מצפה למינימום 10 אנשים עם שוק פדלס ןסכינים רודפים אחרי דארק (כמו ב MINE)
A scratch? your arm's off!
No it isn't, it's only a flesh wound
אני אדאג לתמונה מיוחדת.
נארגן סקוואד שלם, שיתפוס את דארקי שלנו במארב סכינים בלבוש סנייפרים.
זה יהיה מצחיק.
אני מדמיין את הפרצוף הג'ינג'י שלו מאבד מהצבע.
להרשמה לסקוואד תרשמו כאן או בXFIRE.
יניב יא נוב נכנסתי איתך למסוק לא מזמן ואתה עושה לי בVOIP "אוף רציתי שמישהו יותר פרו יכנס איתי " ואז אני מוריד את עופר ופוקס במסוק ו5 שניותאחרי שהורדתי אותם אתה נזכר להגיד בVOIP "מסוק ממריא מסוק ממריא" קיצר אתה נוב חסר סקיל ותגיד תודה שהסכמתי להיכנס למסוק ולתת לך 2 קיל אסיסט
יניב יא נוב נכנסתי איתך למסוק לא מזמן ואתה עושה לי בVOIP "אוף רציתי שמישהו יותר פרו יכנס איתי " ואז אני מוריד את עופר ופוקס במסוק ו5 שניותאחרי שהורדתי אותם אתה נזכר להגיד בVOIP "מסוק ממריא מסוק ממריא" קיצר אתה נוב חסר סקיל ותגיד תודה שהסכמתי להיכנס למסוק ולתת לך 2 קיל אסיסט
אני נכנס עכשיו לשרת, מי שרוצה TO GET SOME שיכנס
חחחחח דארק בכל זאת אני רוצה להצטרף לקבוצה שבה תעביר הסמכה כיצד "להיות פרו אמיתי".
הקורס אגב עולה 5000 שקלים ועוד 400 שקלים המבחן.
אני, להבדיל ממך, מעולם לא השבצתי במשהו שאני לא.
שנית, רציתי משהו מקצוען במסוק כדי ללמוד ממנו. ממך לא למדתי כלום.
אתה רואה, יש שני סוגי אנשים בעולם, ידידי. אילו עם אקדח טעון ואילו שחופרים. אתה חופר. - הטוב הרע והמכוער
איזה גרוע אתה, גם לא שם את זה בתראד הראשי וגם מביא לינקים במקום תמונות....
ועוד תמונה 3 ו 4 זה אותה הריגה
וגם הרגתי אותך פי מיליון אז שב בצד ותבכה שאין לך סקיל כמו שלי