[הכרזה] פרסומים, קהילות מתחרות, הבטחות שקריות ועוד - הציעו לכם דברים כאלה?
היי,
לאחרונה קהילת GTA סובלת ממספר חמור של מפרסמי שרתים, שחקנים עוזבים על מנת לקבל אדמין כביכול בשרתים מתחרים, מנהלי קהילות מתחרות מפרסמים באינטנסיביות ומבטיחים לכם הבטחות מפה (באר שבע) ועד לקרית שמונה ()
חבר'ה, אין שום אמת בדברים האלה.
אני יודע כמה מכם היו מעוניינים בניהול (אדמין) בשרתים שונים של סאמפ...
חבר'ה, בכל התקופה שאני (לפחות) בסאמפ, נפתחו מעל ל-50 קהילות מתחרות.
כל הקהילות האלו לא החזיקו מעמד, סיבות? ניהול שגוי, מחסור בשחקנים, בעיות כספיות ועוד...
אתם בטח שואלים למה לנו אין את הבעיות האלו... אז התשובה היא כזו:
ניהול שגוי היה בעבר, כמו כל קהילה מתחילה, לפני כשנתיים כאשר הקהילה רק הוקמה, ויגיימס סבלו מהקרסת השרתים, מפריצות, מניסיונות לפירוק הקהילה ועוד
עברנו את השלבים האלה. לקחה לנו שנה שלמה כדי להגיע למה שאנחנו היום, והיום יש לנו צוות ניהול גדול, אולי הכי גדול בין קהילות ויגיימס, אשר יש לו את הידע והניסיון שצבר מטעויות קודמות שנעשו בעבר.
מחסור בשחקנים? אין לנו, ואני שמח שזה כך
בקטע הזה אנחנו באמת סומכים עליכם, אנחנו קהילה נפלאה ומגובשת
בעיות כספיות? לויגיימס יש יותר כסף ממה שאתם יכולים לתאר והם אלו המממנים לנו את השרתים, הוונט ובעצם כל הדברים החומריים כאן בקהילה (הנה, עכשיו מאורגן טורניר על סך 1500 ש"ח!)
ולנושא עצמו, העמדה של הקהילה שלנו ביחס לקהילות מתחרות היא כזו:
כל שחקן אשר יתגלה כי יש לו ניהול בקהילה מתחרה ימצא את עצמו בבאן מהשרתים, הפורום והוונט - משמע יורחק מהקהילה לאלתר.
חברים, צעד זה נעשה במטרה להפסיק את הפרסומים המציקים (מי כמונו יודע כמה מציקים יכולים להיות מפרסמי שרתים)
המטרה היא להישאר עם שחקנים אשר רוצים לשחק בכיף ולהינות, לא בשביל שקהילות מתחרות יפרסמו את עצמן אצלנו!
מצחיקה אותי העובדה ששחקנים שרצו להיות אדמינים והשקיעו בקהילה עברו ככה, בתוך שניה לקהילה שהציעה להם אדמין בשרת...
חברים, ההתנגדות שלנו היא פרסום ולא כל דבר אחר.
פרסום קהילות מתחרות הוא דבר אשר אני אישית לא סולח עליו. פתחת קהילה מתחרה? תקים אותה ותביא אותה להצלחה גם בלי להציף בקהילות אחרות!
(לא שאני אישית בעד זה, כן? לדעתי כל קהילות הסאמפ, במיוחד בימים אלה, צריכות להיות מאוחדות בשביל אותו אינטרס משותף: קידום קהילת ה-GTA הארצית)
לסיום, קהילת GTA - כל האפשרי נעשה, והבלתי אפשרי ייעשה!
עידכון:
התגלה כי המשתמש simon302 פתח שרת ונעזר בפורום הסקריפטינג שלנו על מנת לתכנת.
זו לא היתה מטרת הפורום.
טופל בהתאם
אני מתכוון להמשיך לפרסם כאן אנשים אשר התגלה כי פתחו "קהילות" מתחרות
אתה צודק ב100% !
הייתה לי אפשרות להיות מנהל שרת באיזו קהילה די מזמן, עוד שהייתי פה בקהילה.
החלטתי לחשוב על זה קצת והגעתי למסכנה שאין כמו ויגימס, ואני לא עוזב את הקהילה הזאת!
וויתרתי על זה, זה הכל
לי בחיים לא הציעו,חוץ מהשרת הביתי שלי חחחחח
בקיצור,חבל לכם לעזוב,כי אם אתם תעזבו,אתם תרצו לחזור לכאן,ואתם תיהיו בכזאת בושה
וחוץ מזה,לא חבל לעבור לשרת אחר,שיש בו מקסימום 12 שחקנים פעילים כל יום,ומתוכם 10 אדמינים?
זה (מצטער על המילה) חרא של דבר,ובגלל זה אתם כאן,כדי להיות,להתקדם,לנסות דברים בקהילה של GTA שלנו!
חחח עד לאיפה שאני גר צ'עו בא'ו חח סתם
טוב עכשיו לנושא אני חושב שהם סתם ילדים שחושבים שהם יכולים להיות כמונו וטל צודק...
אף קהילה חדשה לא תצליח לא משנה מה !
ולכול הילדים "שפותחים קהילות" למיניהם רק שתדעו אתם לא תצליחו להקים קהילות חדשות..
אני אישית מכיר כמה וכמה ילדים שמה והם פשוט השתגעו...
שם:עומר
ניק בויגיימס1:_ GiP]OmEr]
קלאן:GiP
ניק בויגיימס3: [R]OmEr_[zCp]
מנהל השרת VGames3 HardCore DeathMatch TripMan NexSuS YosseF NarKo_ bAr_O MiNiMe HomeLess OmEr_ SaTLaNN
צודק זה נימאס שכל הזמן באים ומפרסמים שרתים וקהילות אחרות
נ.ב לדוגמא:יש לי חברים ויש להם סתם שרת כזה לכיף (אתה יודע לשחק קצת להנות עם חברים)
ואני לא יפרסם אותו ואני פשוט רק ישחק בו ויגלו את זה, אני בכל זאת יורחק?
לדעתי זה ממש לא בסדר להשתמש בפורום הזה למטרות אחרות.
חש פורומים אחרים שנותנים עזרה בתיכנות הלי קשר לכלום.
חוץ מזה זה ממש לא בסדר לפרסם או להבטיח הבטחות שב!
כינוי בשרת:Ra[p]Tor כינוי בוונט:Rap[T]oR "מה אתם רוצים ממני?! אני בסה"כ ראש הממשלה..."
שניתי מקינטר לראפטור כי נמאס לי ליהיות קינדר בואנו KinNtEr לשעבר
אייסי:
444028878
צודק.... את האמת טל אני לפני שבאתי לויגימס לפני 8 חודשים....
רציתי לשחק ב F*P עם החבר שלי גרין בוי תומר...
אני נכנסתי הייתי שעה ואז הוא נתן לי באן לא יודע למה...
הקיצור...
נכנסתי לויגימס היו חברותיים אליי הכרתי שם חבורת אנשים הקמתי את סניפיל עם שירה ותראו לאן הגעתי היום...
המסקנה היא: ויגימס מספר אחת!
KnD Clan Player
Venom,MrBean,Aviran,Hitm4N,BulleT
NuTes,SawnOff,Nirsassy,NewB
קרדיט ל MindTrick על החתימה הסוסה!! אדמין בשרת Vg1 Dm קרדיט ל DooM
צודק מאוד
אנחנו בלי שום ספק הקהילה הכי טובה בארץ
ואני שונא את הסימון הזה שילך לעזאזל
פותח נושאים של שאלות בלי סוף בפורום סקריפטינג(ראיתי..) בשביל שרת שלו
איכס ילד מגעיל
צודק.... את האמת טל אני לפני שבאתי לויגימס לפני 8 חודשים.... רציתי לשחק ב F*P עם החבר שלי גרין בוי תומר... אני נכנסתי הייתי שעה ואז הוא נתן לי באן לא יודע למה... הקיצור... נכנסתי לויגימס היו חברותיים אליי הכרתי שם חבורת אנשים הקמתי את סניפיל עם שירה ותראו לאן הגעתי היום... המסקנה היא: ויגימס מספר אחת!
טל אתה צודק מילה במילה יפה מאוד ! גם עליי נמאס לראות אייפי של שרתים אחרים מתנוססים על השרתים שלנו ואני מרחם על האדמינים שחצי זמן מהתעסוקה שלהם בשרת זה לעשות ניקוי צ'אטים ויפה מאוד שהעונש של מי שעובר ומנסה אפילו להזכיר בקהילה שלנו את השרת שלנו זו הרחקה מיידית מהשרת ומהוונט יפה מאוד ! אנחנו קהילה מספר אחת!!!
חחח בדיוק היום הציעו לי אדמין בקהילה של מר פייר ואמרתי בטח
שלא
קצת פרטים עלי: שם פרטי: עומר
שם בשרת ויגיימס 1: [SaR]X_Fire[R] שם בשרת ויגיימס 2: omer_iluz
שם בשרת ויגיימס 3: [X_Fire[mtR שם בוונטרילו: [SaR]X_Fire[R]-X_Fire[mtR]
אימייל: omerz90@gmail.com
אתה צודק, ואפילו שנלחמים בנו ואנחנו לא משיבים מלחמה, אנחנו מנצחים
אני לא מאמין שאני עוד עזרתי לו בפורום סקריפטינג..
כפוי טובה הילד הזה .. :\
BaR
|| Admin in Vg1 & Vg3 Servers || KnDClan
Yarden,Venom,Nirsassy,Aviran,NuTs
BulleT,DarKiD,TrMeid,Sp[i]NzZ
NewB
mtR - Making The Rulez NewBVg@Gmail.Com
צודק טל אני היתי בשרת הראשון של GTA SA MP
ובאמת היו ניהולים שגויים אבל ההתקדמות של ההנהלה ושל השרת בכלל התעצמה מיום - ליום .
כל הכבוד ..
ואין הרבה קהילות מפותחות בארץ !
Vgames-Ruelzzzzzzzz
Tyzer
Corleone Is My Family
Yossi Tyzer Frozen SaaR Tiram Almog ShAy Roi Biton Michael Biton
צודק טל אני היתי בשרת הראשון של GTA SA MP
ובאמת היו ניהולים שגויים אבל ההתקדמות של ההנהלה ושל השרת בכלל התעצמה מיום - ליום .
כל הכבוד ..
ואין הרבה קהילות מפותחות בארץ !
Vgames-Ruelzzzzzzzz