עצומה למייקרוסופט - קהילות משחקים - Vgames
MSN ראשי MSN חדשות MSN עסקים
ברשת
Spaces Messenger Hotmail
Vgames - ערוץ המשחקים הישראלי

חיפוש מתקדם
רישום משתמש חדש

משחקי כיף, פאן

לנגן השירים האינטרקטיבי של רדיוס 100FM

לחצו לקניית משחקים למחשב, לפלייסטיישן, ל PSP, לנינטנדו ול XBOX360
מגזין קהילות הורדות Vgames FUN
  ערוצים טורנירים וליגות חנות

נושא: עצומה למייקרוסופט
1
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של רונן

מנהל קהילת נינטנדו

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 16.05, 02:47

ברירת מחדל עצומה למייקרוסופט

או כפי שאדם שמן אמר פעם לפניי: לכו להצביע!

נכתב על ידי נדב:""

טוב, בסתירה מסוימת, ולמרות מה שכתב למעלה, נדב השתפן מעט, ומתעקש שאצטט גם את זה: "החצי השני של 2008 לWII יהיה מורכב ממריו בייסבול, אולי משחק קז'ואלי (אם כן אז ווי מיוזיק), פיקמין 3, אנימל קרוסינג."

יש לי סרייה! הנה: "אולי נראה טיזר לזלדה, אולי טיזר לקיד איקרוס, אבל לדעתי פיקמין 3 עדין ישאר היחיד מהנחשפים החדשים שיצא ב2008".

למכירה: קונסולת גיימקיוב תקינה ואמינה בזול + כרטיס זיכרון + וויב רייס + רזידנט אוויל 4 + ויוטיפול ג'ו (שני המשחקים הכי טובים בדור האחרון), ומוכר לגיימבוי אדבנס את אף זירו וצ'וצ'ו רוקט (מתאימים גם ל-DS).

האווטר המגניב של MISTER MASTER

נינג'ה בלגי

#2   פורסם: 16.05, 17:37

אתמול חתמתי על זה, עכשיו רק נותר שרג'י יגיע לביקור בארץ.

קרדיט לשניצלון הגאון על החתימה למעלה!

האווטר המגניב של רונן

מנהל קהילת נינטנדו

#3   פורסם: 17.05, 13:12

חחחח אשכרה.

טוב, בסתירה מסוימת, ולמרות מה שכתב למעלה, נדב השתפן מעט, ומתעקש שאצטט גם את זה: "החצי השני של 2008 לWII יהיה מורכב ממריו בייסבול, אולי משחק קז'ואלי (אם כן אז ווי מיוזיק), פיקמין 3, אנימל קרוסינג."

יש לי סרייה! הנה: "אולי נראה טיזר לזלדה, אולי טיזר לקיד איקרוס, אבל לדעתי פיקמין 3 עדין ישאר היחיד מהנחשפים החדשים שיצא ב2008".

למכירה: קונסולת גיימקיוב תקינה ואמינה בזול + כרטיס זיכרון + וויב רייס + רזידנט אוויל 4 + ויוטיפול ג'ו (שני המשחקים הכי טובים בדור האחרון), ומוכר לגיימבוי אדבנס את אף זירו וצ'וצ'ו רוקט (מתאימים גם ל-DS).

האווטר המגניב של Niseg

משתמש רציני

#4   פורסם: 18.05, 12:27

אני לא חותם על עצומות סתם בשביל הכיף רק על דברים שאני מאמין בהם. אני לא הולך לקנות xbox360 ואני לא צריך טובות של מיקרוסופט. חוץ מזה ממה מיקרוסופט יתפרנסו בארץ בכלל ש95% לא קונים משחקים בלשון עדינה .

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#5   פורסם: 18.05, 12:40

יפה שאפילו המחשבה שייבוא רשמי יעזור לייבוא רשמי של הווי (גם אם במעט) או אם למשל תקבל תחרות קצת יותר חזרה בחנויות שתוריד את מחירי הווי ומשחקיה לא מעניין אותך.

Rodney Foreman: "My son says you're a manipulative bastard."
House: "It's just a pet name. I call him "Dr. Bling

האווטר המגניב של tamiron

משתמש רציני

#6   פורסם: 18.05, 13:42

תחתמו כולם!!!

tamiron!

Π_Π_Π_Π_Π¨¨¨¨¨¨Π_Π_Π_Π_Π
\=-......-¨¨¨¨¨¨\=-......-
|=-....-=|¨¨¨¨¨¨¨|=-....-=|
|=-...Π_Π_Π_Π_Π_Π_Π...-=|
|=-............................-=|
|=--......¸.-*¨*-.¸......--=|
|=--......|¨¨¨¨¨¨¨|......--=|
_/=-.......Å............Å.......-=\_
ארמון שבניתי,

האווטר המגניב של רונן

מנהל קהילת נינטנדו

#7   פורסם: 18.05, 13:47

כן, אני מסכים עם bozeman. בעקיפין, אולי זה יכול להשפיע, ואני מתקומם על הזלזול הזה בשוק הזה באופן כללי. כל עוד זה לא עולה לי כסף, וזה לוקח שנייה מזמני, אז למה לא לעזור במלחמות של אחרים?

למרות שאני מתקומם יותר על כך שמדינת ישראל היא בין המובילות בפרוצים, ואולי לכן לא מגיע לה יחס טוב יותר. תקנו אותי אם אתם חושבים שאני טועה.

זה בלי קשר לרצוני ליהנות מהקונסולה הזאת. גם ככה אני כנראה אקנה אותה לפני שיהיה כאן ייבוא רשמי, והם גם ככה לא יתמכו בקונסולה האמריקאית שאולי תהיה לי.

האווטר המגניב של tamiron

משתמש רציני

#8   פורסם: 18.05, 13:48

רונן
ציטוט:
צפה בהודעה
כן, אני מסכים עם bozeman. בעקיפין, אולי זה יכול להשפיע, ואני מתקומם על הזלזול הזה בשוק הזה באופן כללי. כל עוד זה לא עולה לי כסף, וזה לוקח שנייה מזמני, אז למה לא לעזור במלחמות של אחרים?

למרות שאני מתקומם יותר על כך שמדינת ישראל היא בין המובילות בפרוצים, ואולי לכן לא מגיע לה יחס טוב יותר. תקנו אותי אם אתם חושבים שאני טועה.

זה בלי קשר לרצוני ליהנות מהקונסולה הזאת. גם ככה אני כנראה אקנה אותה לפני שיהיה כאן ייבוא רשמי, והם גם ככה לא יתמכו בקונסולה האמריקאית שאולי תהיה לי.
ואני מסכים עם שניכם!

tamiron!

Π_Π_Π_Π_Π¨¨¨¨¨¨Π_Π_Π_Π_Π
\=-......-¨¨¨¨¨¨\=-......-
|=-....-=|¨¨¨¨¨¨¨|=-....-=|
|=-...Π_Π_Π_Π_Π_Π_Π...-=|
|=-............................-=|
|=--......¸.-*¨*-.¸......--=|
|=--......|¨¨¨¨¨¨¨|......--=|
_/=-.......Å............Å.......-=\_
ארמון שבניתי,

האווטר המגניב של Niseg

משתמש רציני

#9   פורסם: 19.05, 11:30

אם מדינת ישראל רוצה להלחם בפיראטיות שיתחילו בביטול המכס על קונסולות משחק ומשחקי קונסולות.... הם אולי מרוויחים על הגב של אנשים שקונים משחקי קונסולות בארץ אבל הם ככה מעודדים פיראטיות. וחוץ מזה בגלל שהמכס הזה מיקר את המחיר חלק גדול מהאנשים קונים קונסולות ומשחקים בחו"ל וככה אולי המדינה מקבלת את המיסים שלה אבל העסקים בארץ מרוויחים פחות שזה אומר פחות מס מהם.

לא מספיק שהמחירים של משחקים אירופים בשמיים הם מוסיפים עוד מכס על זה ואז בכלל אף אחד לא יקנה.

אגב אני לא קונה משחקים בארץ יותר בחול לרוב אני יכול לקנות בפחות.

האווטר המגניב של רונן

מנהל קהילת נינטנדו

#10   פורסם: 19.05, 13:49

לא מדובר כאן האם מדינת ישראל רוצה להילחם בפיראטיות, אלא מייקרוסופט וכמוה היו רוצות, כנראה לפני שתהיה להן מוטיבציה להביא לכאן ייצוג רציני. אני מקווה שאתה עצמך לא קונה צרובים, אחרת כל דעתך הופכת להיות משהו אחר, בלשון עדינה.

גם אותי זה מתסכל העניין של המכס (למרות שהקנדים רושמים לי ערך נמוך על החבילה, ולכן לא נפגע מכך), אבל זה מצב נתון. אני פשוט קונה פחות משחקים (כי גם בלי המכס שאינני משלם עליו, עדיין זה עסק לא זול, אפילו שזול מאשר לקנות בארץ), ולכן לא צריך לתרץ גנבה אחר כך. אם למייקרוסופט יהיה ייצוג, מן הסתם המחירים יוזלו, ואז תהיה תחרות יותר טובה, מכס או לא מכס.

נערך לאחרונה על ידי רונן, 19.05 בשעה 13:59.

האווטר המגניב של Niseg

משתמש רציני

#11   פורסם: 19.05, 16:08

אין למיקרוסופט שום סיבה כלכלית לשווק את ה360 בארץ וזה לא יעזור כמה אנשים רוצים xbox360 . הם עדיין מרווחים על היבוא האפור בכל מקרה בלי כל הכסף שהם צריכים לבזבז על נציגות ישראלית.

ואני קונה רק משחקים מקוריים.... רק לא בארץ אני קמצן.

לאחרונה קניתי את SSBB, silent storm gold. שזה לא הרבה אבל אני צריך לקנות עוד כמה עדיין מתלבט מה לקנות לPC (יש לי מחשב חדש) העיקר שאני אוכל לקנות אותם בזול בebay אחרת יש לי סבלנות שהמחירים שם ירדו .

האווטר המגניב של gulmer

שואף לשלמות

#12   פורסם: 19.05, 16:40

Niseg, מיקרוסופט מפסידה לא מעט בגלל יבוא אפור, מאחר והמודל העסקי שלה הוא למכור משחקים ולא קונסולות.
וכשבמדינת ישראל משחק עולה מחיר לא הגיוני של 400 ש"ח, יש לצרכנים כמה אופציות:
1) לקנות פחות משחקים
2) לצרוב משחקים
3) לקנות משחקים מחו"ל ולשלם על המשלוח
4) לקנות משחקים יד שניה
5) להחליף משחקים
6) להשכיר משחקים

כל האופציות האלו רק פוגעות בהכנסות של מיקרוסופט ממשחקים. מיקרוסופט מרוויחה מכל משחק חדש שנמכר לקונסולה שלה תמלוגים של בערך 10$ ולא משנה אם הוא נמכר ב-60$ דולר בארה"ב או ב-400 ש"ח בארץ. היא לא מרוויחה כלום מזה שאתה משכיר משחקים, קונה משחקים משומשים, קונה משחקים במחיר גבוה יותר או צורב משחקים. האינטרס שלה צריך להיות שתקנה כמה שיותר משחקים לקונסולה שלך.

האווטר המגניב של Niseg

משתמש רציני

#13   פורסם: 20.05, 11:22

במקרים 1,3 ו 6 מיקרוסופט מרוויחה כסף (אלא אם כן אילו השכרות ללא רשיון ) . 4ו 5 קורה בכל העולם וחוקי לגמרי והם לא מתערבים בנושא.

יבוא רשמי זה לא כלכך פשוט זה לרוב עוד עובדים וצוות תמיכה ומעבדות למשך חיי המוצר. לא נראה לי שזה שווה להם .

תנסו מקסימום לא תצליחו ואם תצליחו תבורכו . אני לא הולך לחתום על העצומה כי אני פשוט לא מעוניין בקנית הקונסולה שלהם בכל מקרה ואני לא מתכוון לשקר.

האווטר המגניב של shgadlic

נינג'ה בלגי

#14   פורסם: 21.05, 22:28

אבל ניסג אז מה אם אתה לא מתכוון לקנות את הקונוסלה הזו. כמו שרונן אמר מה זה עולה לך לתמוך בזה. תראה גם לי אין 360 ואני לא מתכנן לקנות אחת אבל זה לא מפריע לי שיש אנשים הנהנים מהקונסולה הזו ושאני רוצה שהם יוכלו להנות ממנה באופן נורמלי עם שיווק רשמי ותחרות מול ישפאר.

אתה חושב שאם הייתה עצומה כזו לווי הח'ברה שקנו 360 לא היו חותמים, אני מניח שרובם אכן כן למרות שהרבה מהם לא סובלים את הווי. זה טוב בשביל כלל קהל הגיימרים.
בכל מקרה זו דעתי וזכותך כמובן לא לחתום ולחשוב כרצונך רק קח את זה בחשבון. בנושא הזה כולנו באותה סירה - טוב חוץ מסוני פאנבויז.

קודי חבר:
WII : 4823-0085-7409-5031
Mario Kart Wii : 4940-5776-0507
Wii Chess : 9768-7793-5425
Endless Ocean : 1408-6061-0680
Mario Strikers Charged : 0645-3608-5834
Dr. Mario : 4194-1537-4584
Super Smash Bros. Brawl : Coming Soon

אם אתם מצרפים אותי שלחו לי הודעה

האווטר המגניב של DrKeo

מנהל קהילת Xbox

#15   פורסם: 24.05, 17:42

יש דרך הרבה יותר קלה למנוע פירטיות במשחקים בארץ, פשוט לעשות את הצ'יפים לא חוקיים.
חנויות מוכרות בגלוי את הצ'יפים האלה, לא רק בגלוי אלה קוראות ללקוחות שלהן פראיירים אם הם לא שמים צ'יפ.

זה אולי יפגע בקהילת ההום ברו הקטנטנה אבל זה מחיר קטן לבעיה בסדר גודל כזה.

האווטר המגניב של shgadlic

נינג'ה בלגי

#16   פורסם: 24.05, 18:24

נדב, רק שתדע שקהילת ההוםברו לא תומכת בצ'יפים הנמכרים כיום. הצ'יפים האלה הם דרייב-צ'יפ ולא מוד צ'יפן בשביל הוםבור אלא בשביל צריבה כדבר ראשי. הבעיה היא שבתחילת דרכו של הווי - לדוגמא, בשביל להפעיל הוםברו שלGC היה צורך לצרוב את האפלקציות לDVD כשהם יעבדו וללכן זה דרש הוםברו. אני חושב שהיום - לפחות בווי - כבר זה לא הכרחי יותר.

נערך לאחרונה על ידי shgadlic, 24.05 בשעה 18:31.

קודי חבר:
WII : 4823-0085-7409-5031
Mario Kart Wii : 4940-5776-0507
Wii Chess : 9768-7793-5425
Endless Ocean : 1408-6061-0680
Mario Strikers Charged : 0645-3608-5834
Dr. Mario : 4194-1537-4584
Super Smash Bros. Brawl : Coming Soon

אם אתם מצרפים אותי שלחו לי הודעה

1
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא

עזרה             אודות האתר             צור קשר             דרושים             פרסם באתר            RSS Vgames