בקשר ל-Wii Connect 24 - קהילות משחקים - Vgames
MSN ראשי MSN חדשות MSN עסקים
ברשת
Spaces Messenger Hotmail
Vgames - ערוץ המשחקים הישראלי

חיפוש מתקדם
רישום משתמש חדש

משחקי כיף, פאן

לנגן השירים האינטרקטיבי של רדיוס 100FM

לחצו לקניית משחקים למחשב, לפלייסטיישן, ל PSP, לנינטנדו ול XBOX360
מגזין קהילות הורדות Vgames FUN
  ערוצים טורנירים וליגות חנות

נושא: בקשר ל-Wii Connect 24
1
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של רונן

מנהל קהילת נינטנדו

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 20.05, 01:54

ברירת מחדל בקשר ל-Wii Connect 24

תמיד חששתי להשאיר אותו דולק רצוף כדי לא לפגוע בכרטיס הגרפי, אבל מעיון באחד הת'רדים ב-IGN, הבנתי שהבעיה נכונה רק לאחוז קטן מאוד של קונסולות השקה, והבעיה תקרה בהם אפילו עם ווי-קונקט כבוי, אשר רק מחיש אותה. מי שעד כה הבעיה לא קרתה לו, אז היא כבר לא תקרה בווי-קונט פעיל.

אז אולי אני בכל זאת אפעיל את השירות הזה מסביב לשעון. מי שחשש כמוני, אולי יכול לשקול זאת גם כן. נמאס לי כל פעם להפעיל אותה מחדש כשאני צריך, ואני רוצה לקבל עדכונים מעניינים לטורנירים וכד'.

אגב, בהגדרות של הווי, במסך הווי-קונקט, מה המשמעות של Standby Connection פעיל?

נערך לאחרונה על ידי רונן, 20.05 בשעה 02:00.

נכתב על ידי נדב:""

טוב, בסתירה מסוימת, ולמרות מה שכתב למעלה, נדב השתפן מעט, ומתעקש שאצטט גם את זה: "החצי השני של 2008 לWII יהיה מורכב ממריו בייסבול, אולי משחק קז'ואלי (אם כן אז ווי מיוזיק), פיקמין 3, אנימל קרוסינג."

יש לי סרייה! הנה: "אולי נראה טיזר לזלדה, אולי טיזר לקיד איקרוס, אבל לדעתי פיקמין 3 עדין ישאר היחיד מהנחשפים החדשים שיצא ב2008".

למכירה: קונסולת גיימקיוב תקינה ואמינה בזול + כרטיס זיכרון + וויב רייס + רזידנט אוויל 4 + ויוטיפול ג'ו (שני המשחקים הכי טובים בדור האחרון), ומוכר לגיימבוי אדבנס את אף זירו וצ'וצ'ו רוקט (מתאימים גם ל-DS).

האווטר המגניב של tamiron

משתמש רציני

#2   פורסם: 20.05, 06:14

רונן
ציטוט:
צפה בהודעה
תמיד חששתי להשאיר אותו דולק רצוף כדי לא לפגוע בכרטיס הגרפי, אבל מעיון באחד הת'רדים ב-IGN, הבנתי שהבעיה נכונה רק לאחוז קטן מאוד של קונסולות השקה, והבעיה תקרה בהם אפילו עם ווי-קונקט כבוי, אשר רק מחיש אותה. מי שעד כה הבעיה לא קרתה לו, אז היא כבר לא תקרה בווי-קונט פעיל.

אז אולי אני בכל זאת אפעיל את השירות הזה מסביב לשעון. מי שחשש כמוני, אולי יכול לשקול זאת גם כן. נמאס לי כל פעם להפעיל אותה מחדש כשאני צריך, ואני רוצה לקבל עדכונים מעניינים לטורנירים וכד'.

אגב, בהגדרות של הווי, במסך הווי-קונקט, מה המשמעות של Standby Connection פעיל?
למרות שאין לי אינטרנט ב-wii (כנראה נינטנדו לא תומכים בווירלס שלי) אני מצטרף לשאלה של רונן.

tamiron!

Π_Π_Π_Π_Π¨¨¨¨¨¨Π_Π_Π_Π_Π
\=-......-¨¨¨¨¨¨\=-......-
|=-....-=|¨¨¨¨¨¨¨|=-....-=|
|=-...Π_Π_Π_Π_Π_Π_Π...-=|
|=-............................-=|
|=--......¸.-*¨*-.¸......--=|
|=--......|¨¨¨¨¨¨¨|......--=|
_/=-.......Å............Å.......-=\_
ארמון שבניתי,

האווטר המגניב של מאגנה הכוסון

מודל לחיקוי

#3   פורסם: 20.05, 08:43

יש ת'רד לשאלות כאלה! באמת!
שמישהו ינעל!

בועז: "..וגם אם לא יקנו את אותו מספר משחקים שמורידים אלא הרבה פות עדיין יהיה מדובר בהרבה מאוד כסף.."

האווטר המגניב של רונן

מנהל קהילת נינטנדו

#4   פורסם: 20.05, 14:10

כן! מנהלים, לתשומת לבכם!

מאגנה חחח זו הייתה שאלה מקרית ולא פתחתי את הת'רד בשבילה, אלא כדי להבהיר למי שחשש כמוני.

אני אבדוק את ת'רד השאלות שלך אח"כ, מנוול.

טוב, בסתירה מסוימת, ולמרות מה שכתב למעלה, נדב השתפן מעט, ומתעקש שאצטט גם את זה: "החצי השני של 2008 לWII יהיה מורכב ממריו בייסבול, אולי משחק קז'ואלי (אם כן אז ווי מיוזיק), פיקמין 3, אנימל קרוסינג."

יש לי סרייה! הנה: "אולי נראה טיזר לזלדה, אולי טיזר לקיד איקרוס, אבל לדעתי פיקמין 3 עדין ישאר היחיד מהנחשפים החדשים שיצא ב2008".

למכירה: קונסולת גיימקיוב תקינה ואמינה בזול + כרטיס זיכרון + וויב רייס + רזידנט אוויל 4 + ויוטיפול ג'ו (שני המשחקים הכי טובים בדור האחרון), ומוכר לגיימבוי אדבנס את אף זירו וצ'וצ'ו רוקט (מתאימים גם ל-DS).

האווטר המגניב של shgadlic

נינג'ה בלגי

#5   פורסם: 20.05, 14:38

בנתיים אני לא סובל משום בעיות כאשר הקונקט24 שלי פתוח למרות שלפעמים אני סוגר את הקונסולה לגמרי - שיהיה אור אדום. אבל לא מבטל את אופציות קוננקט 24 בשביל לקבל עדכונים כמו שצריך.

קודי חבר:
WII : 4823-0085-7409-5031
Mario Kart Wii : 4940-5776-0507
Wii Chess : 9768-7793-5425
Endless Ocean : 1408-6061-0680
Mario Strikers Charged : 0645-3608-5834
Dr. Mario : 4194-1537-4584
Super Smash Bros. Brawl : Coming Soon

אם אתם מצרפים אותי שלחו לי הודעה

האווטר המגניב של MISTER MASTER

נינג'ה בלגי

#6   פורסם: 20.05, 14:41

לא יודע אני אמשיך לא להשאיר אתו על standby.

קרדיט לשניצלון הגאון על החתימה למעלה!

האווטר המגניב של shgadlic

נינג'ה בלגי

#7   פורסם: 20.05, 17:38

מיסטר אתה יכול להשאיר אותו על סטנדביי ואז לסוגר את הקונסולה לגמרי ובכך אתה לא בדיוק מתנתק מהקוננקט 24 אבל גם הוא לא מופעל. זה משאיר לך פשוט את האופציה הזו פועלת ובכך הוא יתעדכן אוטומטי כאשר תפעיל את הווי מחדש אבל לא יתעדכן כאשר היא כבוייה.
פשוט תלחיץ על כפתו הכיבוי מספר רגעים ותראה שההופך לאדום וזהו.

קודי חבר:
WII : 4823-0085-7409-5031
Mario Kart Wii : 4940-5776-0507
Wii Chess : 9768-7793-5425
Endless Ocean : 1408-6061-0680
Mario Strikers Charged : 0645-3608-5834
Dr. Mario : 4194-1537-4584
Super Smash Bros. Brawl : Coming Soon

אם אתם מצרפים אותי שלחו לי הודעה

האווטר המגניב של רונן

מנהל קהילת נינטנדו

#8   פורסם: 20.05, 23:03

הבנתי שאם עד עכשיו לא קרתה הבעיה, אז היא גם לא תקרה. הפעילו את האפשרות חופשי.

1
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא

עזרה             אודות האתר             צור קשר             דרושים             פרסם באתר            RSS Vgames