Spyborgs של קפקום (קפקום חושפת את המשחק בצורתו החדשה!!! - בעמוד 2) - משחקים Vgames - קהילות

נושא: Spyborgs של קפקום (קפקום חושפת את המשחק בצורתו החדשה!!! - בעמוד 2)
1
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

ADi

האווטר המגניב של ADi

עילוי

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 03.06, 14:53

ברירת מחדל Spyborgs של קפקום (קפקום חושפת את המשחק בצורתו החדשה!!! - בעמוד 2)

קאפקום הכריזה על משחק ספייבורגז, בלעדי ל-Wii שייצא ב-2009.

המשחק מופק על ידי Bionic Games שנוצרה במיוחד בשביל המשחק, היא מורכבת מאנשים שעבדו על ראצ'ט וקלאנק, טוני הוק, ואנערף עוד כמה.

זה סוג של משחק הומוריסטי, עם צוות אבסורדי עם כוחות מיוחדים. המשחק יהיה פעולה-הרפתקה-פאזלים שכזה.

לפני שאתם מסתכלים על התמונות המזעזעות, הטריילר קצת נראה שפוי יותר:
http://www.gametrailers.com/player/34726.html

הנה רשמים:
ציטוט:
Capcom has officially unveiled Wii-exclusive action game Spyborgs, promising a Saturday morning cartoon-style experience designed primarily for two players.

Developed by Bionic Games, Spyborgs introduces a team of super-spies - Bouncer, a big robot, and Kinetic, an extreme sports nut, were shown off at Captivate 08 in Las Vegas last week, while others include Stinger, Voxel and Clandestine.

Gameplay is from a pulled-back third-person perspective, and involves smashing up enemies and solving puzzles co-operatively using a mixture of analogue stick and button attacks and Wiimote gestures. Environments in the sewer section we saw were basic but stylised, with comedy enemies like flying crocodiles with rocket launchers and poo-covered teddy bears.

To give the game a cartoon feel, the campaign will be split into "episodes" and each will actually have advertising breaks - playable joke mini-games with gesture controls, like a rhythm-action banjo session promoting a plumbing firm called 2FISTED, and a frenzied boxing game for Nukem Now Robots.

Although ostensibly for two players, with basic puzzle design derived from this, the game will also work as a single-player experience with the AI controlling the second character. Each level will use a combination of two characters, whose abilities range from powerful punch attacks (Wii Sports boxing-style motions) to things like acrobatics and skills with bladed weapons.

There will also be rail-shooting sections and showpiece boss fights, and some sections where the whole Spyborgs team assembles.

From what we saw, Spyborgs looks like it has a younger focus, although "all the leads on the team at ex-Insomniac" and they hope the humour from games like Ratchet & Clank will cross over to grown-ups like you and me. Well, you anyway.

Bionic was also adamant that Spyborgs is not a mini-game compilation or throwaway exercise for the team, which has been assembled specifically for its production. "We want to be on the Wii - we don't want to port over a game like everyone else," designer Mike Stout explained. "Most of the games on the Wii are ports or micro-games and we think gamers are getting sick of that," he explained.

Bionic Games told journos at Captivate 08 that the game is "pretty early in development" and will be out in 2009. Check out our screenshot gallery to see how it looks.
http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=144154

עוד ב-vgames:

נערך לאחרונה על ידי רונן יצחק, 30.04 בשעה 21:57.

!yes Wii can

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#2   פורסם: 03.06, 14:55

הרגת אותי עם הכותרת עדי
מה עם שני המשחקים שדברנו עליהם? יש מילה על מגה מן/ביוניק קומנדו או Z&W2?

חזרה לראש העמוד

ADi

האווטר המגניב של ADi

עילוי

#3   פורסם: 03.06, 14:58

לא. אני מאמין שעוד יש משחקים תחת השמש, אבל כרגע אנחנו מקבלים רק את התחת.

הטריילר כן נראה נחמד. וכן נראה שיש שם הומור. אבל עדיין לא נראה מספיק מעניין. אותי לפחות.

מנחם לדעת שזה ייצא רק ב-2009.

נערך לאחרונה על ידי ADi, 03.06 בשעה 15:00.

!yes Wii can

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#4   פורסם: 03.06, 20:33

הייתי בטוח שזה מיועד ל-DS...

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של מאגנה הכוסון

שואף לשלמות

#5   פורסם: 03.06, 22:03

ADi
ציטוט:
צפה בהודעה
לא. אני מאמין שעוד יש משחקים תחת השמש, אבל כרגע אנחנו מקבלים רק את התחת.
אתה דווקא האחרון שציפיתי ממנו להתלונן על התחת.

נערך לאחרונה על ידי רונן, עוד לפני שלחצתי על שלח.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של רונן יצחק

מנהל קהילת נינטנדו

#6   פורסם: 03.06, 22:18

מאוד אהבתי את הקטע הבא, זה מתחבר מאוד למה שרציתי לומר:

ציטוט:
Bionic was also adamant that Spyborgs is not a mini-game compilation or throwaway exercise for the team, which has been assembled specifically for its production. "We want to be on the Wii - we don't want to port over a game like everyone else," designer Mike Stout explained. "Most of the games on the Wii are ports or micro-games and we think gamers are getting sick of that," he explained.
זה יפה מאוד שיש מאמץ להביא תוכן מקורי ובלעדי לווי, לאחרונה קיבלנו כמה הכרזות כאלה, ואפילו יותר מעניינות.

בינתיים, קשה לשפוט לכאן או לכאן, כי חסרים הרבה פרטים, אבל שווה לחכות ולבדוק. מדובר בצוות שהיה מעורב בפרויקטים מעניינים.

ולמרות שלא נחשף באירוע, זאק-אנד-וויקי 2 בדרך (ברור שאין בכותרת בכדי להוכיח משהו אחר). אני לא דואג.

נערך לאחרונה על ידי רונן יצחק, 04.06 בשעה 00:46.

רונן יצחק - מנהל קהילת נינטנדו

לכל שאלה או בקשה: ronen@vgames.co.il / 'תיבת ההצעות'

סובל מכאבי גב? גם את זה ג'ק יסדר

MadWorld

חזרה לראש העמוד

מנהל קהילת נינטנדו

#7   פורסם: 04.06, 00:45

אז אולי, במחשבה שנייה, ספייבורג יהיה יותר טוב מכפי שחשבנו?

סגן הנשיא של פיתוח עסקי ותכנון אסטרטגי של קפקום משיב לטענות בעלי הווי המאוכזבים:

ציטוט:
Dark Void [PS3, 360 title] and Spyborgs are the two biggest titles our office is working on. To say that either of them isn't an incredibly high priority for the company, with major resources against them would be a pretty big misunderstanding of the reality.

The team working on Spyborgs is an all-star team of some of the best character action game developers in the world, backed by us. Have faith.

This is a game that is incredibly thoughtful in its design, incredibly varied in its mechanics and will be incredibly fun to play (both alone or with a buddy/son or daughter/father or mother) when its done.

The initial reaction here I swear is the EXACT reaction so many of you posters had when we first revealed Zack & Wiki. Somehow, Z&W is now a poster-child title for the Wii in your eyes. Mark my words... you will feel exactly the same way about the level of quality in Spyborgs when it is done.
נכון, הוא נציג קפקום, אבל אי אפשר להתכחש שיש משהו בדבריו. אחרי הכל, מדובר בצוות בעל מוניטין טוב, וגם לגבי זאק-אנד-וויקי נשמעו קריאות דומות. הוא מפגין תמיכה גדולה בפרויקט ומבטיח דברים טובים בהמשך.

טוב, אני, בינתיים, אסתפק בדבריו. מעולם לא שיחקתי בראצ'ט, אבל אני יודע שיש לסדרה הזו מוניטין טוב, ויהיה מדובר במשחק הומוריסטי שישלב חידות בעולם, שזה מאוד מושך אותי. לא יודע מה אתכם, אבל הוא בהחלט עודד אותי, אני רוצה שחברה תשכנע אותי שזה אחד הפרויקטים הגדולים שלה, והוא אמר זאת במפורש.

לפחות זה לא עוד פורט, לא עוד UBI כפי שנדב חשב שעלול לקרות. אני מוריד בפניהם את הכובע.

אני מצפה מאוד לפרטים נוספים ולסרטונים יותר איכותיים, של הגיימפליי.

נערך לאחרונה על ידי רונן יצחק, 04.06 בשעה 01:05.

MadWorld

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Squall Leonhart

מצליחן

#8   פורסם: 04.06, 00:56

יש למשחק הזה שם של סרט אקשן לילדים בני 10.

גלריית הציורים שלי
הקליפ שלי לפיינל פנטאסי 8

חזרה לראש העמוד

מנהל קהילת נינטנדו

#9   פורסם: 04.06, 01:04

וכנראה לא נסתפק רק בזה, כי לפחות ברמת ההצהרה, הנה כבר היום נודע על עוד פרויקט של קפקום:

ציטוט:
Capcom and Neopets Partner to Introduce New Multi-Platform Puzzle Adventure Game

Neopets Puzzle Adventure is coming for Nintendo platforms and PC this winter.
ציטוט:
Set to launch on the three systems this holiday season, Neopets Puzzle Adventure takes puzzle solving skills to new levels with a unique Neopets spin. Based on the classic board game, "Reversi", Neopets Puzzle Adventure, is a robust and fully integrated Neopets experience as it includes 150 different quests across vast Neopian lands, a variety of the most popular customizable Neopets to choose from, and several fun mini-games to add depth and fun to the gameplay. As a bonus to Neopets fans, players will be able to earn codes throughout the game that connect back to the Neopets site by achieving certain goals throughout the DS, Wii or PC game. These unique codes will allow players to unlock exclusive items back in their virtual world on neopets.com.

Neopets Puzzle Adventure is the only multi-platform puzzle adventure console game based on the popular virtual, global community. For the Neopets fan, Neopets Puzzle Adventure is a must-have game with its intuitive "pick up and play" game play pattern and new never-before-seen areas in the Neopets universe to explore. Neopets Puzzle Adventure will incorporate several different mini-games, 150 petpets, as well as more than 300 items to equip various Neopet characters, recipes, treasures, awards and more.
יכול להיות ממש מעניין. פאזלים אני אוהב, והם מבטיחים את השלב הבא. יכול להתאים מאוד לפלטפורמות שמפותח עבורן. האם יכול להיות שהרמז כביכול לזאק-אנד-וויקי 2, בעצם דיבר על המשחק הזה?

אני לא ממש מתמצא ברברסי, ואולי זקוק לתזכורת, השם מוכר לי מאוד. איך משחקים?

רקע על Neopets:

ציטוט:
ABOUT NEOPETS

With more than 44 million global memberships, 200 games, an active virtual economy based on Neopoints, daily and weekly creativity contests, Neovision video player, discussion boards, quests and thousands of virtual items to collect, Neopets offers its audience an almost endless array of engaging activities. Neopets is a global community available in 11 languages.
בדקתי תמונות ראשונות ורשמים לגבי המשחק ב-IGN. מבחינת התוכן הוא נראה דל במבט ראשון, כמו משחק שאפשר להוריד בקלות לווי-וור, אבל אם קוראים את הכתוב מבינים שיש בו עומק והמון דברים לאסוף ולעשות. בכל מקרה, אני לא בטוח שאשקיע בו, למרות שהוא נראה ממכר, במיוחד למי שאוהב רברסי. הוא בהחלט נראה מעולה למי שיתעניין במה שיש לו להציע. אני חושב של-DS, כנייד, הוא יהיה הרבה יותר אטרקטיבי.

נערך לאחרונה על ידי רונן יצחק, 04.06 בשעה 01:30.

MadWorld

חזרה לראש העמוד

מנהל קהילת נינטנדו

#10   פורסם: 04.06, 01:10

Squall Leonhart
ציטוט:
צפה בהודעה
יש למשחק הזה שם של סרט אקשן לילדים בני 10.
כנראה. אני לא יודע בגלל מה אתה חושב ככה, אבל אני חושב ככה בגלל סרטים כמו Spy Kids, וגם ה-borg לא תורם להרגשה שונה.

מילא, גם לגבי זאק-אנד-וויקי היו טענות דומות, אבל הוא קיבל שבחים והוא ממש טוב. אני מקווה ומאמין שגם Spyborg ייהנה מתוצאה דומה.

נערך לאחרונה על ידי רונן יצחק, 04.06 בשעה 01:19.

MadWorld

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Squall Leonhart

מצליחן

#11   פורסם: 04.06, 01:19

רונן
ציטוט:
צפה בהודעה
כנראה. אני לא יודע בגלל מה אתה חושב ככה, אבל אני חושב ככה בגלל סרטים כמו Spy Kids, וגם ה-borg לא תורם להרגשה שונה.
כן, זו הסיבה.

גלריית הציורים שלי
הקליפ שלי לפיינל פנטאסי 8

חזרה לראש העמוד

מנהל קהילת נינטנדו

#12   פורסם: 05.06, 04:10

הנה, למשל, עוד משחק שזלזלו בו כשנחשף, אבל הממוצע מאוד מפתיע. אני מדבר על Bloom Box, עוד משחק חדשני לווי. הוא, כמובן, מצטרף לזאק-אנד-וויקי כמשחק שזלזלו בו, אבל היה הכי מקורי מזה זמן רב, ומעולה.

אני לא יודע איך יצא Spyborg, אבל אני לא רוצה לשלול מראש. בינתיים, ידועות כמה עובדות מעודדות.

MadWorld

חזרה לראש העמוד

מנהל קהילת נינטנדו

#13   פורסם: 10.06, 05:21

יש ריאיון מצולם חדש ב-IGN על Spyborg:
  • יהיו בו שתי דמויות בו-זמנית על המסך. כאשר משחקים בזוגות, כל גיימר שולט בדמות אחרת, וכאשר משחקים בסינגל, המחשב ישלוט בדמות האחרת, כאשר לגיימר תהיה אפשרות לתמרן בין הדמויות, כאשר הוא בוחר בכל רגע נתון במי לשלוט.
  • כל המשחק יהיה בנוי כמו עונה שלמה של סדרת טלוויזיה, כך שכל שלב יהיה כמו פרק בסדרה.
  • הגיבורים אינם מסתדרים זה עם זה, אך צריכים לשתף פעולה במלחמתם ברוע.
  • הוא מתאר את היכולות של אחת הדמויות במשחק, Kinetic: היא משתמשת בסקייטבורד, וזורקת דיסקי אנרגייה בסגנון פריזבי, והיא נעה מהר מאוד ויכולה לקפוץ ולנסוק בפתאומיות ולהכות בכמה אויבים בו זמנית.
  • הוא מתאר עוד דמות, Bouncer: הוא רובוט, "מכונת הרג", ויש לו "מוח של ילד בן שנתיים". הוא משתמש בזרועות החזקות שלו במהלך הקרבות.
  • השליטה משתנה מעט בין הדמויות, אבל בכולם משתמשים בנונצ'וק ובווי-מוט. לכל דמות יש מאפיין ייחודי לה.

MadWorld

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של מאגנה הכוסון

שואף לשלמות

#14   פורסם: 10.06, 08:30

רונן
ציטוט:
צפה בהודעה
יש ריאיון מצולם חדש ב-IGN על Spyborg:
  • יהיו בו שתי דמויות בו-זמנית על המסך. כאשר משחקים בזוגות, כל גיימר שולט בדמות אחרת, וכאשר משחקים בסינגל, המחשב ישלוט בדמות האחרת, כאשר לגיימר תהיה אפשרות לתמרן בין הדמויות, כאשר הוא בוחר בכל רגע נתון במי לשלוט.
  • כל המשחק יהיה בנוי כמו עונה שלמה של סדרת טלוויזיה, כך שכל שלב יהיה כמו פרק בסדרה.
חוץ מהחלק המודגש זה עובד על אותו קונספט כמו TS.

ציטוט:
  • הגיבורים אינם מסתדרים זה עם זה, אך צריכים לשתף פעולה במלחמתם ברוע.
כמה נדוש.
ציטוט:
  • השליטה משתנה מעט בין הדמויות, אבל בכולם משתמשים בנונצ'וק ובווי-מוט. לכל דמות יש מאפיין ייחודי לה.
זה דווקא נשמע מעניין.

נמתין לסרטוני גיימפליי ראשוניים.

נערך לאחרונה על ידי רונן, עוד לפני שלחצתי על שלח.

חזרה לראש העמוד

מנהל קהילת נינטנדו

#15   פורסם: 10.06, 12:55

מאגנה, גם הפרט בפסקה האחרונה הוא צפוי, שום דבר לא חדש.

כבר ברור שהוא לא חדשני, אבל נראה מה יהיה הביצוע בסופו של דבר. כרגע, אין לי ציפיות גבוהות.

MadWorld

חזרה לראש העמוד
פרסומת

האווטר המגניב של Spitted

מצליחן

#16   פורסם: 10.06, 13:15

זה נראה אידיוטי

וזה בכלל לא מטריד אותי, האמת, מאז ההרכזה על Red Alert 3 לא מעניין אותי כלום...

חזרה לראש העמוד

F.P

האווטר המגניב של F.P

מנהל פורום Xbox

#17   פורסם: 10.06, 16:06

אותי אישית המשחק הזה דווקא עניין.

כל הרעיון של שלב=פרק ושיש לך פרסומות באמצע נשמע לי נחמד ביותר. שלא לדבר על זה שפלטפורמה=טוב, גרפיקה צבעונית=טוב, Co Op=טוב וכמובן רובוט קטלני עם מוח של ילד קטן=טוב.

אני אישית מקווה שההצהרה על זה שהפרסומות הן לא סתם מיני גיימס שהם תקעו בשביל להשתמש בשלט, ושהם מתכננים לשים את זה במקומות מושלמים, אכן תהיה אמיתית ולא סתם משפט שנזרק לאויר בשביל למלא את בלון ההייפ.

The original Flying Pig

חזרה לראש העמוד

ADi

האווטר המגניב של ADi

עילוי

#18   פורסם: 10.06, 16:17

אני ללא הייפ למשחק, אבל אני כן חושב ששפטנו אותו מוקדם מדי. פשוט נחכה ונראה.

!yes Wii can

חזרה לראש העמוד

F.P

האווטר המגניב של F.P

מנהל פורום Xbox

#19   פורסם: 10.06, 16:40

ADi
ציטוט:
צפה בהודעה
אני ללא הייפ למשחק, אבל אני כן חושב ששפטנו אותו מוקדם מדי. פשוט נחכה ונראה.
כנ"ל. זה משחק שההרגשה שלי אליו דומה להרגשה שלי ל-mushroom men. אין לי יותר מדי הייפ אליו, אבל אני ממש מקווה שהוא יהיה טוב.

The original Flying Pig

חזרה לראש העמוד

ADi

האווטר המגניב של ADi

עילוי

#20   פורסם: 10.06, 17:02

F.P
ציטוט:
צפה בהודעה
כנ"ל. זה משחק שההרגשה שלי אליו דומה להרגשה שלי ל-mushroom men. אין לי יותר מדי הייפ אליו, אבל אני ממש מקווה שהוא יהיה טוב.
כן. משהו כזה. כמו רוב משחקי ה-Wii שהם לא של נינטנדו או פלטינום גיימז.

!yes Wii can

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של HealingAura

נינג'ה בלגי

#21   פורסם: 11.06, 02:59

נשמע מעניין אבל צריך לראות סרטון גיימפליי בשביל להחליט כמה זה מעניין

חזרה לראש העמוד

מנהל קהילת נינטנדו

#22   פורסם: 11.06, 03:08

מישהו בפוד קאסט של IGN שראה את המשחק בפעולה אמר שהחזות שלו מאוד ילדותית, ואמורה לחקות את הסדרות המצוירות של שבת בבוקר (אם אני זוכר את היום נכון). לא יודע, אולי הוא מקורי וכיפי, אבל זה כבר יותר מדי בשבילי.

MadWorld

חזרה לראש העמוד

מנהל קהילת נינטנדו

#23   פורסם: 04.07, 19:29

Capcom - Spyborgs will max the Wii - but will not be at E3

ציטוט:
I was wondering if perhaps Capcom was planning on a game to make full use of Wii’s power. The Wii has had terrible 3rd party support and often don’t put effort in maximizing the graphics, physics and dynamics possible on Wii. Some interviews as well as looks at some games in development for it look to push it in ways nobody could imagine (factor 5’s project for example)
ואחד מעובדי קפקום התייחס בדיוק לזה, כשאמר:

ציטוט:
Spyborgs will be that product. Wait and see.
נו, הלוואי.

הוא ממשיך ומסביר את העדרו הצפוי של המשחק ב-E3 בכך שהם מחכים שהוא יהיה מספיק מוכן כדי שייהנה מחשיפה גדולה.

נערך לאחרונה על ידי רונן יצחק, 04.07 בשעה 19:32.

MadWorld

חזרה לראש העמוד
פרסומת

ADi

האווטר המגניב של ADi

עילוי

#24   פורסם: 05.08, 14:22

קאפקום לא אמרה נואש, אבל היא בהחלט מתכוונת להכניס שינויים בכותר אחרי התגובה האלימה של בעלי ה-Wii:
http://www.capcom-unity.com/ask_capc...Wiki_Questions

ציטוט:
You won't see new assets for several more months. We're refining it considerably (pretty much as significant an overhaul as Dark Void underwent from its first announcement to its first big reveal). I have seen a new build recently though... it's coming along nicely. That's all I'll say about that for now.

!yes Wii can

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Kazura

נינג'ה בלגי

#25   פורסם: 05.08, 14:36

השם קאפקום, השם!

ברצינות, זה נשמע כמו שם של סדרת אנימציה לילדים /=

חזרה לראש העמוד

ADi

האווטר המגניב של ADi

עילוי

#26   פורסם: 05.08, 14:45

Kazura
ציטוט:
צפה בהודעה
השם קאפקום, השם!

ברצינות, זה נשמע כמו שם של סדרת אנימציה לילדים /=
זה שם נוראי אבל אני מבין למה הם בחרו אותו, כי תכלס זה כן אמור להיות משחק אעלק סדרת טלויזיה מערוץ הילדים. זה סוג של הפוך על הפוך אולי. או שאם זה לא הפוך, אז זה ממש לא מעניין.

!yes Wii can

חזרה לראש העמוד

מנהל קהילת נינטנדו

#27   פורסם: 05.08, 17:59

לא שיש לי בעיה עם השם, אבל כן, לקפקום יש נטייה לשמות מוזרים. לפחות זה לא רע כמו 'זאק-אנד-וויקי'.

MadWorld

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של _matan_

משתמש רציני

#28   פורסם: 05.08, 18:29

ביאסה אותי התשובה המייבשת של sven הזה להאם מתוכנן לצאת זאק וויקי 2 עם motionplus. (בלינק שעדי נתן למעלה):

Question: "Are you guys planning on releasing Zack and Wiki 2 with motion+?"

Answer: What's Zack and Wiki 2?

חוץ מזה, אני לא מבין למה נוצר כל ההייפ השלילי הזה למשחק (ספייבורגס). אני דוקא די התרשמתי ממנו לטובה. כן, גם השם נשמע לי סבבה.

חזרה לראש העמוד

F.P

האווטר המגניב של F.P

מנהל פורום Xbox

#29   פורסם: 05.08, 19:45

_matan_
ציטוט:
צפה בהודעה
חוץ מזה, אני לא מבין למה נוצר כל ההייפ השלילי הזה למשחק (ספייבורגס). אני דוקא די התרשמתי ממנו לטובה. כן, גם השם נשמע לי סבבה.
אכן. חבל שאנשים ממהרים לשפוט את המשחקים הללו כ"כ מהר. דווקא מתאים לי משחק קליל שלא לוקח את עצמו ברצינות... אם יש לך משחקים כמו NMH ו-MW שעושים את זה, אך עם over dose של אקשן, אז למה לא בלי מנת היתר של האקשן?

The original Flying Pig

חזרה לראש העמוד

מנהל קהילת נינטנדו

#30   פורסם: 05.08, 20:04

כן, זה ידוע שקפקום הכחישה את כוונותיה ליצור משחק המשך ל'זאק-אנד-וויקי'.

נערך לאחרונה על ידי רונן יצחק, 05.08 בשעה 20:15.

MadWorld

חזרה לראש העמוד
1

משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא