ידועים לנו מספיק משחקים ל2009 שהגיע הזמן לפתוח ת'רד גם לקראת שנה הבאה לא?
אקסקלוסיבי:
Alan Wake
אלן ווייק היה סופר אימה מצליח עד היום שבו הוא אבד את אהובתו ואיתה את המוזה שלו.
הוא עבר לעיירה קטנה בשם ברייט פולס כדי לשקם את חייו ולסיים את הספר האחרון שלו סופסוף.
מאז שאלן עבר לברייט פולס הוא סובל מסיוטים חוזרים בכל לילה ומהם אלן שאוב את ההשראה להמשיך את הספר.
אבל מה קורה כשסיוטים מתחילים להתעורר לחיים?
המשחק אלן ווייק מבטיח לנו עולם ענקי ופתוח שכולל את העיירה ברייט פולס וכל היערות, אגמים, הרים ושאר הדברים שאפשר למצא באמריקה הישנה.
העולם של אלן יהיה עטוף באוירת אימה ומתח שאמורה להעביר צמרמורת לכולנו.
תאריך יציאה עדין אין, אבל אחרי כל כך הרבה שנים של פיתוח (היום אנחנו עומדים על פיתוח של 4 שנים, מאז המשחק האחרון שלהם Max Payne 2) כנראה ש2009 היא סופסוף השנה שבה אלן וויק יוצא.
להזכיר שהטריילר בן 3 שנים, מE3 2005
תאריך יציאה משוער - 2009
APB
אחרי שדיויד ג'ונס, יוצר סדרת GTA, פרש מרוקסטאר והקים חברה משלו הוא החליט שהוא רוצה לדחוף משחקי עולם פתוח לכיוון חדש.
אחרי CrackDown המצליח שכבר מתחיל להוליד חיקויים כגון Prototype, דיויד מנסה לתקל את עולם המולטיפלייר ותוכן הקהילה עם APB ל360.
אולי רוקסטאר הקדימו את Real Time Worlds במולטיפלייר בעיר פתוחה, אבל APB מציע משהו שונה.
APB מנסה להביא קוסטומיזציה מלאה למשחק, משהו ברמה שמעולם לא ראינו במשחק.
נוכל עצב את המראה של המכוניות שלנו במנוע שמבוסס על גרסה מתקדמת של המנוע עיצוב מכוניות מפורצה, את הדמויות נוכל לעצב בצורה כו מפורטת שיוצר המשחק הדגים אותו עם רביעית דמויות שהוא יצר הנראת כהעתק מדוייק של עצמו, שיגירו מיאמוטו, פיטר מולינו, וווראן ספקטור.
אחרי שיצרנו לנו דמות שנראת בדיוק כמו משה מהשרדות ואוטו של ערס מה אפשר לעשות איתם?
100 אנשים יכנסו למשחק אחד של APB שבו עיר שלמה תהיה פתוחה לפניהם, אבל לא מדובר בסתם משחק לעשות בו שטויות.
השחקנים יאוגדו לקבוצות בתוך שני הצדדים שהם יקחו בהם חלק, השוטרים והגנבים.
קבוצה של 5 גנבים יכולים לקבל משימה של לשדוד טלביזיות מחנות אלקטרוניקה קרובה ובניגוד לGTA, השחקנים יצטרכו באמת לנפץ את השמשות של החנות (או להכנס בכל דרך אחרת), להכנס פנימה, להרים טלביזיות ולהביא אותן לרכב שלהם (כמובן שאם יש לכם וואן אפשר לדחוס יותר טלביזיות פנימה), ככל שתקחו יותר טלביזיות כך תקבלו יותר כסף.
אז מה הקצ'? למה לא לסחוב במשך 5 דקות שלמות את כל הטלביזיות של החנות?
ברגע שתפרצו לחנות וההזעקה תופעל קבוצה שונה של שחקנים שבחרו לשחק שוטרים תקבל משימה לעצור אותכם.
עם הכסף שנקבל על ידי ביצוע פשעים או מעצרים ישמשו אותנו לשדרג את הדמות הקבועה שלנו COD סטייל אך השדרוגים לא ישפיעו על הגיימפליי, אך ורק על המראה שלנו.
כשיש 100 אנשים בשרת שמחולקים ל10 קבוצות גנבים ו-10 קבוצות שוטרים, מתבצעים פשעים בכל מקום בעיר על ידי קבוצות הגנבים ומרדפים אחריהם מקבוצות השוטרים, מתקבלת עיר מלאה אקשן אונליין, לנו ול-99 החברים הכי טובים שלנו.
הסרטונים מצולמים במצלמה ממסך ולכן האיכות הירודה.
יצירת הדמויות, המכוניות, קוסטומזצית הדמויות וכמובן שיגירו מיאמוטו
גיימפליי
תאריך יציאה משוער - 2009
Splinter Cell 5: Conviction
סם פישר כבר לא עובד עבור ת'רד אשלון, הוא כבר לא ספלינטר סל והמדינה רודפת אותו על פשע שהוא לא ביצע.
בספלינטר סל 5 ננסה לטהר את שמו של סם במשימות שונות שאמורות לקחת את הסדרה לכיוון חדש לגמרי.
הפעם אין לסם צללים, אין לו צעצועים מתוחכמים או סוכן ממשלה שעוזר לו דרך האוזניה בכל צעד.
סם צריך להתגנב ולהסתנן בדרכים אחרות, באמצע היום באזורים הומי אדם.
כמו באסאסינס קריד, סם יצטרך להחביא את עצמו בתוך הקהל ולהסתנן בשקט לכיוון המטרה שלו.
הצוות שעובד על המשחק, אותו צוות שעשה את ספלינטר סל הראשון ואת ספלינטר סל תאורית כאוס, החליט לתת למשחק עוד זמן בתנור אחרי שהם הראו שהוא מזכיר את אסאסינס קריד, לשפר את המנוע ואת הגיימפליי של המשחק.
כנראה שנראה את הגרסה החדשה לראשונה בE3 הקרוב.
טריילר מהגרסה הקודמת של SC5, המשחק הסופי אמור להיות שונה מכל בחינה.
תאריך יציאה משוער - 2009
Star Ocean: The Last Hope
ה360 הפכה לקונסולת הבחירה למשחקי JRPG והמפיצה סקוור איניקס (עם המפתחת טרי אייס) לא מאכזבת אותנו.
סדרת סטאר אושן עושה מעבר חד מהקונסולה של סוני ישר ל360 של מיקרוסופט.
עדין לא ידוע כמעט דבר על הכותר הרביעי בסדרה חוץ מאשר שהוא ימשיך את הסאגה העתידנית של סדרת הJRPG בחלל, תפאורה די איזוטרית בעולם הRPG היפני.
הרטיילר מרונדר מראש
תאריך יציאה משוער - 2009
The Last Remnant
עוד JRPG בלעדי (הפעם זמנית) מסקוור.
השריד האחרון מדבר על נער (שבעצם נראה כמו נערה) בשם רוש, המחזיק באופן מפתיע חרב גדולה במיוחד, היוצא למסע להציל את אחותו אירינה.
בצורה מפתיע המשחק לא מתרחש ברוסיה אלה בעולם דמיוני שבו קבורים ממצעים ארכיאולוגים רבים שעוצרים בתוכם כוח רב.
מדובר בJRPG טיפוסי העובד על UE3.
המשחק יגיע ל360 ראשון ובתאריך לא ידוע יצא גם לPS3.
תאריך יציאה משוער - 2009
BioShock 2
לא ידוע על ביושוק 2 יותר מדי, השמועות גורסות שהוא יתרחש לפני המשחק הראשון ויספר את סיפור נפילתה של ראפצ'ר.
זה הימור די בטוח שהמשחק ירוץ על הגרסה האחרונה של UE3, דבר שיאפשר לשים מאות דמויות על המסך לסצנת הטווח בכיכר, מים אפילו ראליסטים יותר ו... מגן בשר?
טוב נו, מגן בשר לא יהיה ואבל פלאזמידים חדשים, אוייבים חדשים וסיפור נפילתה של ראפצ'ר יהיו בהמשך ליצירת המופת של קן לוין מ-2007.
תאריך יציאה משוער - חגים 2009
Mass Effect 2
החלק השני בטרילוגית הSCI FI של BioWare.
כרגע אנחנו לא יודעים עליו כלום חוץ מאשר שהוא ישתמש שוב בUE3 והעלילה שלו תקח כיוון שונה מאוד מהמשחק הראשון.
בME2 נוכל לקחת את הדמות שלנו מהמשחק הקודם ולהמשיך את התקדמותה בו, השמועות גם אומרות שנקודת ההתחלה של הסיפור תהיה שונה לפי הסוג סיום שקבלת עם אותה דמות בME הראשון.
Killer Instinct: Death, Destruction And Doom
קילר אינסטינקט, המשחק מכות של RARE שבו הגברים נראו כמו נשים, הנשים נראו כמו גברים, האלימות והסקס היו בשפע וקומבו של 634 מכות לא היה נדיר.
ניק סאטנר מ1UP בקר בRARE לפני חודשיים לראות את באנג'ו קזואי וראה שם גרסה מוקדמת של המשחק, על פיו מדובר במשחק דו מימדי מבחינת גיימפליי וגרפיקה תלת מימדית, כמו SF4 החדש.
מה אפשר לצפות?
אלימות, סקס, קומבואים של מאות מכות ודמויות הזויות.
סרטון גיימפליי מהמשחק האחרון בסדרה לפני 11 שנה.
תאריך יציאה משוער - חגים 2009 אם יש לנו מזל
Halo Chronicles
הפרוייקט של פיטר ג'קסון, יוצר סדרת שר הטבעות וקינג קונג, ל-360.
המשחק אמור לבוא בפרקים למרות שכרגע זה נראה שהוא יבוא על דיסק אחד עם כל הפרקים בתוכו כמו DVD של עונת סדרת טלביזיה.
לא ידוע עליו יותר מדי אבל השמועות גורסות שהוא יהיה משחק אקשן בגוף שלישי, אולי מבט מאחורי הכתף סטייל גירס?
המשחק אמור לצאת בתאריך לא ידוע ב2009, בתקווה שבE3 הקרובה נשמע עוד.
תאריך יציאה משוער - חגים 2009 אם יש לנו מזל
Forza 3
סדרת המכוניות המציאותית של מיקרוסופט מגיעה בפעם השלישית לקונסולות והפעם:
- מעל 400 מכוניות
- אפשרויות אונליין מורחבות
- מעל 100 מסלולים
- פיסיקת התנגשויות בזמן אמת כמו בGRID וברנאווט
- תכנים בתשלום
תאריך יציאה משוער - קיץ 2009
מולטי פלטפורם:
Resident Evil 5
המשך לאחד ממשחקי האימה הכי טובים בהסטוריה, RE5 יעביר את העלילה של הסדרה לאפריקה, המקור של הוירוס.
הפעם נשחק את כריס רדפילד, אותה דמות מRE1 אחרי כמה חודשים טובים במכון כושר.
כריס יחפש באפריקה את מקור הוירוס שמלווה את הסדרה כבר 11 כותרים ויקשר אותו לטפיל מRE4.
בנוסף לאותה עלילה רציפה באפריקה נשחק גם פלאשבקים שיספרו את מעליל כריס רדפילד מRE1 ועד RE5.
בעזרת הפלאשבקים נקבל גיוון באזורים כשנהיה באירופה, ארה"ב ואולי אפילו רקון סיטי?
תאריך יציאה משוער - בין ינוארל מרץ 2009
Street Fighter IV
סופסוף הסדרה הזאת חוזרת.
הגיימפליי קלאסי ונאמן לSF2, יהיו לפחות 5 דמויות חדשות על פי הבטחת המפיק, מולטיפלייר אונליין ושלבים קלאסיים מכל הSF הקודמים.
תאריך יציאה משוער - פברואר 2009
Call Of Duty: World At War
טרייארק, היוצרים של COD3, מקבלים הזדמנות שניה עם הסדרה.
מה השתנה הפעם?
העובדה החשובה ביותר היא שבניגוד לCOD3 שעליו טרייארק קבל רק שנה של זמן פיתוח, על World in war הם קבלו שנתיים ו-3 חודשים כדי לעשות אותו מלוטש ואיכותי.
המשחק לוקח אותנו בחזרה למלחמת עולם שניה אבל לצדדים המקופחים של המלחמה שזכו למעט מאוד התיחסות מעולם המשחקים.
חציו של המשחק יתרחש במזרח באזור האוקיאנוס השקט שבו נשחק בתור כוחות הברית הנלחמים ביפנים שהיו אכזריים במיוחד, עם חרבות ומלכודות לא נעימות במיוחד בג'ונגלים עבים.
חציו השני של המשחק יביא אותנו לקמפיין הרוסי שבו נלחם על אדמת רוסיה נגד הנאצים, הרי איך אפשר לעשות משחק מלחמת עולם שניה בלי להרוג נאצים?
מולטי פלייר מלא בסגנון COD4, אפשרות לCO OP של 4 שחקנים במשחק היחיד ועוד הפתעות.
UFC2009: Undisputed
קרבות הכלוב של הUFC מגיעות ל360, מבטיחים לנו 70 לוחמים שיכסו פחות או יותר את כל הלוחמים שהיו בליגה הזאת אי פעם.
דם, יזע, דמעות ואולי משהו שמת פה ושם מחכים לנו בכלוב המתומן.
TimeSplitters 4
סדרת הFPS של FreeRadical חוזרת, הפעם הם הולכים לכיוון הפרודי.
המשחקים הקודמים כללו מולטיפלייר עם כל כך הרבה תוכן וקוסטומיזציה שגם אלוהים עצמו לא יכל לבדוק את הכל.
אה, ציינתי שבכל המשחקים בסדרה היה עורך שלבים?
רק שיצא קצת יותר טוב מהייז...
תאריך יציאה משוער - 2009
Project Offset
אחרי שנים של פיתוח 2009 אמורה להיות השנה שבה המשחק הזה סופסוף יצא.
המשחק הוא משחק אונליין בסגנון בטלפילד אך במקום יחידות צבאיות מודרניות נקבל עולם פנטזיה עם דרקונים, אוגרים, בליסטרות, חץ וקשת, קסמים וטירות.
בשנה האחרונה המשחק ירד מהרדאר של כולנו ורבים חשבו שהוא אבוד אך בפברואר השנה Intel קנתה את יוצרי המשחק, OffSet Studios, ובכך החזירה את התקווה.
תאריך יציאה משוער - 2009
Mafia 2
המשחק שגורם לGTA4 להראות כמו משחק דור קודם.
אחרי הצלחה גדולה עם המשחק הקודם בסדרה, T2 מחזירה את הסדרה לעוד סיבוב.
הגיימפליי מזכיר את GTA אבל מתרחש בשנות ה40 בניו יורק, הגרפיקה מפורטת בצורה מפחידה ומרדפי מכוניות וקרבות אקדחים הם עניין של שגרה.
תאריך יציאה משוער - 2009
Fight Night 4
אחרי ההצלחה של FN3, סדרת האגרוף המציאותית חוזרת.
אני ידוע שעל הדמו לבד השקעתי שעות עם חברים.
בFN4 נוכל לצפות לגרפיקה עוצרת נשימה, מצבי משחק מעניינים, יצירת מתאגרף ומולטי אונליין.
תאריך יציאה משוער - 2009
Bionic Commando
המשך למשחק SNES המצליח מלפני יותר מ15 שנה שבו התנדנדנו מפטפורמה לפלטפורמה עם זרועה מכאנית.
המשחק החדש מציע מולטיפלייר, גרפיקה מרשימה (לא, אתם לא מדמיינים, התמונה מעל היא מתוך המשחק), מכניקת התנדנדות עם הזרוע שמבישה את ספיידרמן ואם יש לנו מזל, כמו במשחק הקודם, בסוף המשחק נראה את הראש של היטלר מתפוצץ.
תאריך יציאה משוער - רבע שני 2009
Beyond Good & Evil 2
אחד המשחקים הטובים ביותר של הדור הקודם מקבל המשך.
המקור לעלילת ההמשך כנראה מבוססת על היד החבושה של פייג' החזיר.
אחרי שהוא נדבק בטפיל במשחק הראשון, נראה שהוא וג'ייד בורחים למקום מבודד כדי לא לגרום לנזק.
יוצר הסדרה שעשה גם את סדרת ריימן עובד עליו בצורה זו או אחרת כבר שנה שלמה, אנחנו יכולים לצפות להמשך איכותי במיוחד ממנו.
Bayonetta
יוצר DMC מנסה להמציא מחדש את ג'אנר הפעולה בפעם השניה.
מה יהיה במשחק?
בנתיים ידוע רק על בחורה עם 4 אקדחים (אחד בכל יד ואחד בכל... רגל) וחרב גדולה.
מה שבטוח הוא שאם יוצר DMC מנסה להמציא מחדש את ג'אנר האקשן כנראה שאנחנו צריכים להאמין לו.
שימו לב שיש 2 חלקים. אחרי שראיתי אותם, המשחק בקלות טיפס לאחד המשחקים המצופים שלי ב 09. מזמן לא התרגשתי כך ממשחק מכות, הגיימפלי נראה ממש תואם למציאות. מה גם שאני צופה באירועים, כך שההתרגשות יותר גדולה. המשחק נראה נהדר פשוט.
ביושוק 2 לא אושר גם ל360, 90 אחוז שייצא גם לפס3 כי הראשון יצא בקרוב, אז גם אם במקרה הרע הוא ייצא קודם ל-360, אין לו מקום בבלעדיים.
ME2 לדעתי יגיע גם, עדיין לא נראה לי אושר רשמית שמיקרוסופט קנתה את השני, אבל נראה... או שאני טועה, בכל מקרה סבבה, אוותר לך עליו
וKI לא הוכרז בכלל עד כמה שידוע לי...
אוף, אתה רואה? בגלל זה אמרתי לך לחכות אחרי E3, שהתגובות יהיו על עובדות ולא על ספקולציות
אתה יודע - שום דבר לא חקוק בסלע ובקול ניתן לערוך לפי הפרטים החדשים שיהיו. סה"כ זה הנושא לתת מקום לכל הפרטים למשחקים שמתוכננים לשנה הבאה. אין ספק שיהיו שינוים ועוד משחקים רבים ייצאו, אבל מכיוון שגם עכשיו יש דברים לגבי 2009 החלטנו לפתוח את הנושא.
(חוץ מזה - ME2 בלעדי - תאכלו את הלב...)
Rodney Foreman: "My son says you're a manipulative bastard."
House: "It's just a pet name. I call him "Dr. Bling
כשביושוק 2 יוכרז הוא יגיע גם לPC אני לא רואה ש ספלינטר סל 5 לא יגיע לPC גם כן. לא בדיוק אקלסוליבי אלא אם כן ה360 והPC הם אותו פלטפורמה מבחינתך.
אוי נו עכשיו אני צריך להיות משפטן ולהתחיל לכתוב "בלעדי בעולם הקונסולות" כמו בת'רד 2008 אחרי שחבר'ה מפורום PS3 שגעו אותי שכמה משחקים שם מגיעים לPC?
אני לא רואה את החבר'ה של הPS3 אומרים שTHE AGENCY לא בלעדי כי הוא יוצא גם לPC, אני לא רואה את החבר'ה של פורום WII קוראים לזלדה TP לא בלעדי כי הוא יצא גם לקיוב.
בקיצור, אם זה מפריע לך דמיין שכתוב בכותרת "בלעדי בעולם הקונסולות".
ולעניין, הוספתי בלעדי עשירי לרשימה, השריד האחרון, חשבתי שהוא יוצא ב2008 אבל מסתבר שהוא כותר 2009.
וואי, כל כך הרבה משחקים נהדרים יכולים לצאת (כן, אני אומר יכולים משום שחצי מהרשימה זו השערה) בשנה הבאה, ואני כמו אידיוט מחכה יותר ל-SF4 מאשר למשחק כמו APB... למה אני תמיד מחכה למשחקים שנגמרים ב-IV?!
נב. היום מתחילה הבטא של SF2:HD. הבנתי שהבטא אמורה להמשך כ-8 שבועות. אולי הבטא הזו תעזור לי להוציא קצת את הצורך ב-SF מהדם.
וואי, כל כך הרבה משחקים נהדרים יכולים לצאת (כן, אני אומר יכולים משום שחצי מהרשימה זו השערה) בשנה הבאה, ואני כמו אידיוט מחכה יותר ל-SF4 מאשר למשחק כמו APB... למה אני תמיד מחכה למשחקים שנגמרים ב-IV?!
נב. היום מתחילה הבטא של SF2:HD. הבנתי שהבטא אמורה להמשך כ-8 שבועות. אולי הבטא הזו תעזור לי להוציא קצת את הצורך ב-SF מהדם.
יש רק שני משחקים עם סיכוי לא להיות כותרי 2009, IK והיילו קרוניקלס.
חוץ משניהם כל המשחקים ברשימה יצאו שנה הבאה.
יווו אני כל כך מחכה timesplliters 4 הקודם הייה כזה טוב ומצחיק חוץ משלא הייה קפיצות רכבים מפגרים במולטי הליכה מהירה וקצת חיים המשחק הייה כל כך טוב ומצחיק יווווווו
אני אומר לכם TS4 יפתיע ובענק זה הולך להיות המשחק של השנה
אני מכור למשחקי הלו אבל המשחק הזה של הגוף שלישי........ שלא יעשו את זה! זה נועד לכישלון זה יהרוס את השם הטוב של הסדרה אסור שהוא יצא !