ה-360 ב-2009 - Page 82 - משחקים Vgames - קהילות

נושא: ה-360 ב-2009
1  2  3  51  74  75  82
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של gulmer

מנהל קהילת Xbox

חבר בקהילת: -

#2431   פורסם: 05.11, 15:50

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
הויכוח הוא שאני טוען שהדמויות בME שטוחות למדי ושהיופי של העלילה מגיע מהSCOPE והרוחב של כל היקום (ולא מהעומק) וגיא טוען שברגע שעושים משימות צד פתאום הדמויות במשחק מרגישות עמוקות כאילו הן יצאו מסרט של דרן אהרונובסקי.
מי זה דרן אהרונובסקי בכלל? טענתי שהדמיות יותר עמוקות בME ממשחקי FPS בגלל הסקופ, אבל הן לא מתקרבות לכמה מהדמויות הקלאסיות בכמה ממשחקי הRPG האמיתיים (ואפילו לא כמה מהלא אמיתיים). כל הטענה שלי על עומק דמויות משנה בכלל היתה:
כל מיני משחקי RPG > מאס אפקט > כל מיני משחקי FPS > האלף לייף 2

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#2432   פורסם: 05.11, 16:24

gulmer
ציטוט:
צפה בהודעה
מי זה דרן אהרונובסקי בכלל? טענתי שהדמיות יותר עמוקות בME ממשחקי FPS בגלל הסקופ, אבל הן לא מתקרבות לכמה מהדמויות הקלאסיות בכמה ממשחקי הRPG האמיתיים (ואפילו לא כמה מהלא אמיתיים). כל הטענה שלי על עומק דמויות משנה בכלל היתה:
כל מיני משחקי RPG > מאס אפקט > כל מיני משחקי FPS > האלף לייף 2
והטענה שלי לכתיבת דמויות:
משחקי הרפתקאות משנות ה90 > משחקי וואלוו > משחקי בליזארד > משחקי RPG שונים משנות ה90 > ME > משחקי בת'זדה
את שאר משחקי ביוור אני לא מציין כי נשברתי בכולם אחרי שעתיים אם לא פחות.

ודרן אהרונובסקי כתב וביים את PI, רקוויאם לחלום, המעיין והמתאבק.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של gulmer

מנהל קהילת Xbox

#2433   פורסם: 05.11, 16:51

טוב, אז מזל שלא הגענו אליו. רקוויאם היה בעיקר סרט הזוי (הזוי טוב, אבל הייתי מעדיף את המשחקים שלי קצת יותר שפויים), וPI היה סיוט בלתי נסבל עם דמויות בעומק של קלקר - למקדחה שם היתה יותר אישיות.
את המעיין לא ראיתי בתנאים אופטימליים ולכן הפסקתי אחרי 10 דקות כדי לחזור אליו עוד פעם, ואת המתאבק אני רוצה לראות בעיקר בגלל מיקי רורק.

נערך לאחרונה על ידי gulmer, 05.11 בשעה 16:53.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#2434   פורסם: 05.11, 20:51

gulmer
ציטוט:
צפה בהודעה
טוב, אז מזל שלא הגענו אליו. רקוויאם היה בעיקר סרט הזוי (הזוי טוב, אבל הייתי מעדיף את המשחקים שלי קצת יותר שפויים), וPI היה סיוט בלתי נסבל עם דמויות בעומק של קלקר - למקדחה שם היתה יותר אישיות.
את המעיין לא ראיתי בתנאים אופטימליים ולכן הפסקתי אחרי 10 דקות כדי לחזור אליו עוד פעם, ואת המתאבק אני רוצה לראות בעיקר בגלל מיקי רורק.
זאת הייתה דוגמה,. במשחקי וידאו, גם הכי עלילתיים מהם, אין את העומק דמויות שיש בימי חיינו, שלא נדבר על סרטים וסדרות איכותיים.

חזרה לראש העמוד
1  2  3  51  74  75  82

משחקים וציוד היקפי מתקדם קונים ב PCGames

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא